Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Για ένα πλυντήριο και μία φλαμουριά.


Στην μεταμοντέρνα εποχή που ζούμε διαμορφώνεται σιγά-σιγά στη χώρα μας ένα ρεύμα , όπου όλα τα ισοπεδώνει , τα σαχλαμαρίζει και μέσα από αυτή την «προοδευτικότητα του ωχαδερφισμού» διάφορα σπουδαία και πολύ σοβαρά θέματα εθνικού χαρακτήρα τα «ταυτοποιεί» με διάφορους ..Λάκηδες, Μάκηδες, Τάκηδες, και ...Λαλάκηδες.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της τάσης εντάσσεται και η δήλωση του κ. Γ. Παπανδρέου «περί λιγότερων στρεμμάτων γης για να κοιμάται ήσυχος» (εδώ)

Τις απόψεις όμως του προέδρου της ...«Socialist International» δεν τις συμμερίζονται διάφοροι μπαρουτοκαπνισμένοι λαοί . Φαίνεται ότι αυτοί στρέφονται στην ....οπισθοδρόμηση και την συντήρηση (κατά τον κ. Παπανδρέου) παρά τα νωπά τους ...«βιώματα» στον προοδευτικό σοσιαλο-κομμουνισμό.


Ίσως γνωρίζετε για το veto της Σλοβενίας στην είσοδο της Κροατίας στην Ε.Ε. Σίγουρα όμως πολλοί λίγοι γνωρίζετε ότι τα αίτια της διαμάχης κρύβονται (σύμφωνα με την ...προοδευτική φιλοσοφία του κ. Γ. Παπανδρέου) σε ασήμαντα γεγονότα και καταστάσεις.

Ένα... πλυντήριο και μια φλαμουριά είναι τα ...ασήμαντα αυτά γεγονότα.Αυτά ήταν η αφορμή για να εκτροχιαστεί η ενταξιακή πορεία της Κροατίας στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Μια ...ασήμαντη (σύμφωνα πάντα με τα πιστεύω του κ. Γ. Παπανδρέου) τελωνειακή διαμάχη των κροατικών αρχών με έναν κάτοικο σλοβενικής καταγωγής, ο οποίος ζει ακριβώς στη μεθόριο που χωρίζει τις δύο χώρες, αναζωπύρωσε μια διαμάχη που έχει τις ρίζες της στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.


Όλα άρχισαν όταν ο κ.Γιόσκο Γιόρας, κάτοικος του απομονωμένου κροατικού οικισμού Πλοβάνιγια, όπως το ονομάζουν οι Κροάτες ή Σέκοβλιε, όπως το ονομάζουν οι Σλοβένοι, αρνήθηκε να πληρώσει δασμούς εισαγωγής στην Κροατία για ένα πλυντήριο που εισήγαγε από τη Σλοβενία, με το επιχείρημα πως δεν αναγνωρίζει τη διοικητική αρμοδιότητα των κροατικών τελωνείων.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το σπίτι του ανήκει στη σλοβενική πλευρά των συνόρων.
Η απομονωμένη κατοικία του εφάπτεται στη νότια πλευρά του ποταμού Ντραγκόνια και σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά σύνορα της πρώην Γιουγκοσλαβίας βρίσκεται εντός κροατικού εδάφους, καθώς η κοίτη του ποταμού θεωρείται φυσικό σύνορο.

Ο κ. Γιόρας όμως επέμενε ισχυριζόμενος ότι στην ενιαία Γιουγκοσλαβία δεν έμπαινε φυσικά θέμα συνόρων, ωστόσο οι πρόγονοί του αναφέρονταν στη δικαιοδοσία των σλοβενικών αρχών. Παρουσίασε μάλιστα και έγγραφα και χάρτες που ενισχύουν την άποψή του, ότι αρμόδιες είναι οι αρχές της Σλοβενίας.


Οι κροατικές αρχές τού επέβαλαν πρόστιμο, ο ίδιος δεν το αποδέχτηκε και κατέληξε στη φυλακή για σύντομο διάστημα, ωστόσο η ενέργειά του έγινε πρωτοσέλιδο θέμα στη Σλοβενία και τα ....«εθνικιστικά κόμματα»(?) έθεσαν θέμα υπεράσπισης της κυριαρχίας της χώρας.

Το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στον τοπικό τύπο, όταν ο κ. Γιόρας φύτεψε μια φλαμουριά, σύμβολο της Σλοβενίας, δίπλα από το σπίτι του, που είναι εφαπτόμενο με το κροατικό συνοριακό φυλάκιο.
Οι Κροάτες την ξερίζωσαν και αυτομάτως άρχισε νέα διαμάχη.
«Εθνικιστικές» αστειότητες και οπισθοδρομικές αντιλήψεις σύμφωνα με το ... δόγμα Γ. Παπανδρέου και το ρεύμα του «προοδευτικού ωχαδερφισμού».
Ας παραχωρούσαν το μόλις ένα στρέμμα οικόπεδο του σπιτιού του κ. Γιόρας στην Σλοβενία και... ας κοιμόνταν ήσυχοι. Και μάλιστα ευρισκόμενοι και εντός Ε.Ε και εντός του ΝΑΤΟ.

Είναι όμως έτσι; Σίγουρα όχι ! Βλέπετε σ` αυτή τη λογική της πλειοδοσίας και της ανευθυνότητας υποβόσκει μια μυωπική εθνική αντίληψη , επικίνδυνη τόσο για τα συμφέροντα των ιδίων των ... «προοδευτικάριων», όσο και γι` αυτά των επόμενων γενεών.

Γιατί εάν το σπίτι του κ. Γιόρας βρίσκεται πράγματι στη Σλοβενία, τότε αυτή η ελάχιστη διαφορά εδάφους αλλάζει ριζικά την οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων μεταξύ των δύο χωρών.
Στον κλειστό κόλπο του Πιράν εκκρεμεί η οριοθέτηση μόλις 6 χιλιομέτρων συνόρων, που είναι καθοριστικά για τα δικαιώματα ναυσιπλοΐας και αλιείας της Σλοβενίας, που έχει μόλις 46 χιλιόμετρα ακτών στην Αδριατική.


Χωρίς την κατοικία του κ.Γιόρας, η Σλοβενία αν και έχει πρόσβαση στη θάλασσα, στην πράξη μεταβάλλεται σε περίκλειστη χώρα, καθώς δεν έχει πρόσβαση στα διεθνή ύδατα.


Η κυβέρνηση λοιπόν της Σλοβενίας, της μόνης χώρας της πρώην Γιουγκοσλαβίας που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, μπλόκαρε το Δεκέμβριο με τη συναίνεση της αντιπολίτευσης οκτώ κεφάλαια των κροατικών ενταξιακών διαπραγματεύσεων και απειλεί με βέτο στην ένταξη της Κροατίας στην Ε.Ε. (που προσδιορίζεται για το 2010), αλλά και στην ένταξη της Κροατίας στο ΝΑΤΟ ,αν προηγουμένως δεν λυθεί προς όφελός της η συνοριακή διαμάχη.

Σα δε ντρέπονται οι ....καθυστερημένοι συντηρητικοί και ...«εθνικιστές» Σλοβένοι και Κροάτες. Σαν δεν ντρέπονται που δεν υιοθετούν τις απόψεις του προέδρου της «Socialist International» κ. Γ. Παπανδρέου, περί λιγότερων στρεμμάτων γης για να κοιμούνται ήσυχοι.....

Πηγή πληροφ:«enet»

47 σχόλια:

  1. Εάν καταφέρουμε να τον βγάλουμε πρωθυπουργό το Γιώργο μερικά στρέμματα γης λιγότερα βλέπω να τα κάνουμε δώρο σε πολλούς γειτονές μας.
    Προσπαθεί να συρικνώσει τον πολιτικό λόγο.Δεν θα τον αφήσουμε να συρικνώσει και το κράτος.
    Η Σοσιαλιστική τον μάρανε τον πρόεδρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ πολίτη , η διαμάχη αυτή, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο STRATFOR, καταδεικνύει τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν στα Βαλκάνια, όταν θα ζητήσουν την ένταξή τους στην Ε.Ε. η Σερβία, η Βοσνία, η Αλβανία και η ΠΓΔΜ.
    Νομίζω ότι αυτό λέει πολλά. Στους πονηρούς καιρούς που ζούμε , αντιλήψεις σύμφωνες με αυτές του κ. Παπανδρέου είναι άκρως επικίνδυνες.
    Ίσως λοιπόν αυτή η "γκαλοπ-μανία" και η "σκανδαλολογία" κρύβει πίσω της (για το κοντινό μέλλον) διάφορες καταστάσεις.
    Φυσικά μόνο τυχαία δεν είναι τα εθνικιστικά παραληρήματα των Σκοπιανών , ούτε φυσικά και αυτό που έγινε προχθές με τους Έλληνες εκδρομείς και τα πούλμαν στα Σκόπια.
    Γιατί μόνο τυχαία δεν είναι ....παιδαρέλια με κάμεραμαν και φωτογράφο (οι οποίοι φυσικά ήταν των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων και ...εξαφανίστηκαν).
    Όταν ξυπνήσουμε φοβάμαι ότι θα είναι αργά!!
    Εύχομαι Καλό Απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Πολίτη συγχαρητήρια!
    Δύο απανωτές αναρτήσεις για το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του.
    Αυτό που έρχεται όμως δεν το γλυτώνεις ούτε με 100 αναρτήσεις.
    Πάντως καλή η προσπάθεια όταν σε διαβάζουν ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς φίλε μου, αυτοί είναι που δεν με διαβάζουν.
    Εάν εξετάσεις το προφίλ των αναγνωστών μου, θα διαπιστώσεις ότι πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να ....είναι ακόμα νεολαίοι :)) Αλλά με τον χρόνο δεν μπορεί να τα βάλει κανείς!!
    Πολλοί από τους αναγνώστες που περιλαμβάνονται στις ηλικίες 16-24 έχουν ρίξει άγκυρα σε άλλα ...λιμάνια φίλε μου! Ποιο light...
    Οφείλω όμως να σε συγχαρώ και εγώ με την σειρά μου που διάβασες τα άρθρα μου. Δεν μπορεί κάτι θα σου μείνει από αυτά.
    Ευχαριστώ για την επίσκεψη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3 Μάρτιος 2009 2:57 μμ

    Γιατί, από "αυτό πού έρχεται", είσαι σίγουρος ότι θά γλυτώσεις εσύ καί όσοι τό περιμένουν μέ τόση ανυπομονησία?

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερώτηση : πως διαπιστώνεις τις ηλικίες και το προφίλ των 2000 αναγνωστών σου ?

    Απάντηση : δεν έχω ιδέα απλά απαντάω με στυλ στον από πάνω που λέει ότι με διαβάζουν μόνο ΟΝΝΕΔιτες .

    Oh mon dieux !!!!

    gpr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πληροφορίες μου λένε ότι σε διαβάζει και ο blogger Γιώργος Παπανδρέου και έχει γίνει έξω φρενών.Δεν μπορεί να καταλάβει πως υπάρχει έστω και ένας που τον εκθέτει για την πολιτική του ανυπαρξία και τον πολιτικό του τυχοδιωκτισμό.Έχει βάλει το Ραγκούση και τον εκπρόσωπο να σε παρακολουθεί και τα βράδια, την ώρα που είναι στο γυμναστήριο.Καταλαβαίνεις...μην του γράψεις κανα καινούργιο και πάθει τίποτα.Μεγάλος άνθρωπος είναι.Πολλοί λένε ότι ο Πρετεντέρης, Κοτάκης , Χιώτης , Αγγέλου , Ρουσόπουλος , Καραχάλιος και πολλοί άλλοι σε έχουν νο1 προτίμηση τους για την ενημέρωσή τους.Έχεις γίνει ο αγαπημένος τους για τον πρωινό τους καφέ.Δίνεις τη γραμμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε πολίτη μπορεί κάποιος να διακρίνει ότι στηρίζεις κάπου συγκεκριμένα αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι αναλώνεσαι με σαχλαμάρες και ότι δεν λες την αλήθεια.
    Την αξιοπιστία σου την έχεις κερδίσει.Σε αυτό δεν χωράει κουβέντα αλλά τον Γιωργάκη τον έχεις πάει γαμ@@@@@.
    Δύο χώρες μάχονται για μερικά στρέμματα γης...εμείς που σφαζόμαστε μόνοι μας τι να πούμε?Μαλλιά έχει βγάλει ο Καραμανλης για συνέννεση , πέρα βρέχει ο Γιωργάκης.Τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να είσαι και ο μόνος που γράφεις και σχολιάζεις την πολιτική Παπανδρέου.Όλοι οι άλλοι την καταπίνουν αμάσητη είτε μας την σερβίρουν ενίοτε λες και είμαστε πρόβατα επί σφαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καρφώνεται και μόνος του ο πολυπρόσωπος ΒΛΑΞ.
    Όποτε του πετάς το καρότο το ...καταπίνει!
    Oh mon dieux !!!!
    Keep Walking εσύ.
    Είναι αρκετά περίεργο ότι ο μαϊμού επαναστάτης αντιδρά μόνο στα άρθρα για τον ΓΑΠ .
    Όμως και εσύ δεν είσαι εντάξει.Αντί για καρότα πρέπει να της πετάς μπανάνες της μαϊμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμα και νεοπλασμένα κράτη και νεοπλασμένοι πολιτικοί είναι πιο σοβαροί από τους δικούς μας.
    Η υπόθεση Ιμια είναι όχι μόνο ή ίδια με αυτή που περιγράφεις , αλλά πολύ πιο σοβαρή λόγω των πετρελαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάλι μας βλέπω να βγαίνουμε οριακά πολίτη. Η προχθεσινή δημοσκόπηση της Rass στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργός έδειξε διαφορά 10 μονάδες τον Κώστα. Η διαφορά στις δημοσκοπήσεις για Ευρωεκλογές πέφτει στο 2,7%.
    Και το σημαντικότερο ο πρώην υφυπουργός οικονομικών κ. Δούκας έκανε αγωγή στην alco 2 εκατομυρίων Ευρώ.
    Αν για ένα εξάμηνο δεν γίνουν δημοσκοπήσεις η ΝΔ θα είναι πάλι μπροστά.
    Αυτό που γίνεται τώρα είναι διαμόρφωση κοινής γνώμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόνο μια κυβέρνηση του Ε. Βενιζέλου θα έχει και τον πατριωτισμό και την θέληση να βγάλει την χώρα από τα αδιέξοδα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο πάντα επίκαιρος Χ. Κλυνν κάτι ήξερε όταν έλεγε:
    (Ο Γιωργάκης) μίλησε πρώτη φορα, στα 14, το παιδί και φωταγωγήθηκε το Καστρί! και τι είπε το παιδί, Μαμά είπε!

    Αν μας βρει ο ΓΑΠ .......... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στη Σλοβενια και την Κροατια όμως αν τολμησουν καποιοι να βάλουν φωτια στο μετρο θα φανε το ξυλο της χρονιας τους.Τον Παπανδρεου δεν τον φερνει κάποιο μυστηρια δυναμη αλλά η διαλυση του κρατους επι ΝΔ που αφησε τους αναρχικους να καινε και να σπανε.
    Και μην αρχισουν τα περι ξενων δακτυλων γιατι κυβερνηση που δεν ελεγχει το κεντρο της χωρας που ειναι ερμαιο των "Λυσσασμενων Περαματος" δεν ειναι κυβερνηση αφου δεν κυβερνα τιποτα.
    Η επιθεση γινεται απο τα μεσα απο γενιτσαρους αναρχικους τους οποιους ανεχεται η κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και τους οποίους εκτρέφει η αντιπολίτευση (Αξιωματική και μείζονα. Εννοώ φυσικά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και όχι τα δύο αντίθετα αλλά πατριωτικά και έντιμα ΚΚΕ και ΛΑΟΣ).

    Αυτό το ξέχασες προηγούμενε σχολιογράφε!

    YΓ. "Τον Παπανδρεου δεν τον φερνει κάποιο μυστηρια δυναμη ". Τι είπες βρε φίλε τώρα?
    Που ζεις εσύ? Στην ...Αμερική?
    Άλλαξε ενημέρωση μήπως και ξυπνήσεις από τον λήθαργό σου.
    Σ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπραβο στον συντακτη για τα ευλογα ερωτηματα.το προβλημα ειναι στην ημεδαπη οτι οι ελιτ εκλογικευουν την παρακμη τους με το βαυκαλιστικο πεπλο της προοδου- ευημεριας και της δηθεν πολιτισμικης εκλεπτυνσης τους που θαρρουν πως αποδεικνυεται με τον αποεθνισμο τους.κακομοιροι ας κοιταξουν τις μεγαλες δυναμεις ιδια αμερικη και γαλλια πως προστατευουν τα εθνικα τους συμφεροντα τις επιχειρησεις και τους εργατες τους μολις τα μπουρδολογηματα της παγκοσμιοποιησης που οι ιδιοι εφτιαξαν γυρισαν εις βαρος τους.εκτος και αν οι φωστηρες εδω ειναι ποιο ''προοδευμενοι''.μαλλον σε μονιμη διαφορα φασης λογω οικονομικοπολιτιστικης καθυστερησης ευρισκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μπραβο στον συντακτη για τα ευλογα ερωτηματα.το προβλημα ειναι στην ημεδαπη οτι οι ελιτ εκλογικευουν την παρακμη τους με το βαυκαλιστικο πεπλο της προοδου ευημεριας και της δηθεν πολιτισμικης εκλεπτυνσης τους που θαρρουν πως αποδεικνυεται με τον αποεθνισμο τους.κακομοιροι ας κοιταξουν τις μεγαλες δυναμεις ιδια αμερικη και γαλλια πως προστατευουν τα εθνικα τους συμφεροντα τις επιχειρησεις και τους εργατες τους μολις τα μπουρδολογηματα της παγκοσμιοποιησης που οι ιδιοι εφτιαξαν γυρισαν εις βαρος τους.εκτος και αν οι φωστηρες εδω ειναι ποιο ''προοδευμενοι''.μαλλον σε μονιμη διαφορα φασης λογω οικονομικοπολιτιστικης καθυστερησης ευρισκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτεμβριου 2001

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολίτη, μου αρέσει ο τρόπος που τσιγκλάς τους ΠΑΣΟΚτζήδες ! Πραγματικά, τσιμπάνε σαν χάνοι :)
    Από την άλλη όμως και η σημερινή κυβέρνηση δείχνει αδικαιολόγητη αδυναμία να ελέγξει τις καταστάσεις. Η εκτίμησή μου είναι ότι ο κόσμος περίμενε περισσότερη "σκληρότητα" από τη ΝΔ προκειμένου να μαζευτεί το χάος που άφησαν πίσω τους οι λαϊκιστές του ΠΑΣΟΚ, που μόνο τον λαό δεν σκεφτόντουσαν. Τώρα οι ανάρχες έχουν ξεφύγει και η Αθήνα πλημμυρίζει με λαθρομετανάστες και πρεζόνια (θύματα της ανυπαρξίας κράτους με στόχους). Η επαρχία ερημώνει, οι μεγαλουπόλεις πνίγονται στην κίνηση, οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί αποθρασύνονται, οι κερδοσκόποι πανηγυρίζουν, η παιδεία έχει πιάσει ναδίρ κλπ κλπ ... Τελικά μάλλον αυτοκαταστρεφόμαστε και το κράτος απλά παρακολουθεί. Ποιο είναι το όραμά μας ως λαός ? Που πάμε ? Που θα καταλήξουμε και πως ? Τι θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές ? κλπ κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε συ ανωνυμε,θυμασαι τι ελεγε ο χοντρος,πριν απο τις εκλογες του 04;
    Θα σας φτιαξω και γεφυρια,μα δεν εχουμε ποταμια,θα σας φτιαξω και ποταμια....
    Ειδες να κανει κατι απ αυτα που ελεγε;
    Και μονο που κοροιδεψε τον κοσμο,επρεπε να τον μαστιγωσουν στην πλατεια συνταγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Politis
    Εαν όντως η μάζα των επισκεπτών/σχολιαστών σε αυτό το μπλογκ είναι πάνω από 24, και κρίνοντας από το επίπεδο των σχολίων που γίνονται (εκτός από πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις), τότε μάλλον πως θα πρέπει να προβληματιστείς λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @george

    Φίλε
    α)αδικείς τον εαυτό σου
    β)μας λες όλους μαλ@@@@ (με το συμπάθιο) και είμαστε και πολλοί οι σχολιαστές αυτού του blog
    γ)με αυτό που γράφεις φανερώνεις πως είσαι έντονα προβληματισμένος ΚΥΡΙΩΣ με τον εαυτό σου
    δ)Πρέπει να σε δει κανας γιατρός ή ο εκπρόσωπος από την Πάρο (ξέρεις εσυ!).
    Ο πρώτος θα σε συμβουλέψει να παρακολουθείς politis-gr για να επανέλθεις στους φυσιολογικούς ρυθμούς σου.Κάνει καλό το blogging.
    Ο δεύτερος θα σου πει να παρατήσεις το παιχνίδι σου, έχεις χάσει την μπάλα εδώ μέσα και αρχίζεις (πολύ καιρό τώρα) και καρφώνεσαι.Να περάσεις από το ταμείο να πάρεις την αποζημίωσή σου στην Ιπποκράτους γιατί για τη θέση σου πλέον το κόμμα θα βάλει τον αρχι-blogger Giorgos.

    Σε τρελένει ο πολίτης τόσο πολύ ή σε έφαγε ο blogger αρχηγός σου?

    Αντε καληνύχτα τώρα εξυπνούλη ανασφάλιστε , νυν απολυμένε-άνεργε σχολιαστή.

    Ο σχολιαστής σου.ΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ενεφανίσθη και πάλι η τσίτα με διαφορετική μουτσούνα τώρα.
    Εκτός από χολή κεφαλονίτικη έχει κάποιο επιχείρημα ?
    Έτσι για να κρίνουμε και το δικό του επίπεδο.
    Εκτός από το να είναι προσβλητικός έχει μάθει στην ζωή του κάτι άλλο?
    Έχεις καταντήσει γραφικός , μαϊμού επαναστάτη, με την χολή που έχεις στο στόμα σου μονίμως για το συγκεκριμένο βλοκ και τους αναγνώστες του.
    Αυτό φανερώνει και τον ρόλο σου, (όπως σε έχουν κατηγορήσει και παλαιότερα).
    Δεν σου αρέσει , δεν σου αρέσει , αλλά δεν ξεκολλάς από το συγκεκριμένο βλοκ.
    Είτε άρρωστος είσαι και χρειάζεσαι ψυχιατρικής παρακολούθησης , είτε είσαι προπληρωμένο( ξέρεις τι εννοώ) troll.
    Άντε τώρα να μισοκλάψεις στο σπίτι σου, γράφοντας τα παράπονα στον εαυτό σου και μετά από λίγο να απαντάς με το κανονικό σου nickname .
    Ήμαρτον θεέ μου! Χρειάζεσαι επειγόντως ψυχιατρική παρακολούθηση!!!!!!!!!!
    Γεωργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολλη ψυχαναλυση εχει πεσει ρε παιδια,ας προσπαθησουμε να καλμαρουμε λιγο και να βλεπουμε τα πραγματα ψυχραιμα.Γιατι αν βριζει ο ενας βριζει ο αλλος τι βγαινει στο τελος?Δεν ειναι διαλογος η ανταλλαγη κοσμητικων επιθετων.G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άντε πάλι τα ίδια Theodore.
    Στα ερωτήματα σου απάντησε ο Εύσωμος, στο προηγούμενο πόστ.
    Επιμένεις να θέτεις τα ίδια ερωτήματα.
    Να με συγχωρέσεις που θα σου παραθέσω το σχόλιο του Εύσωμου [ελπίζω με τη άδεια του:-)] σαν απάντηση στα ερωτήματά σου.

    Σου έλεγε λοιπόν ο Εύσωμος:

    "Ο χονδρός , όπως λες, (αυτό από μόνο του φανερώνει την μονομέρια σου αφού σε παρόμοιους χαρακτηρισμούς δεν προβαίνεις για οποιοδήποτε άλλον) μετέτρεψε την απιστία προς την υπηρεσία από πλημμέλημα σε κακούργημα.

    Ο χονδρός , όπως λες, ιδιωτικοποίησε τον ΟΤΕ, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

    Ο χονδρός , όπως λες, νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη.

    Ο χονδρός , όπως λες, αλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.

    Ο χονδρός , όπως λες, ήρε τη μονιμότητα στις ΔΕΚΟ.

    Ο χονδρός , όπως λες, προχώρησε σε τολμηρές, για κεντροδεξιά κυβέρνηση, αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο (σύμφωνο συμβίωσης, νόμος για ενδοοικογενειακή βία)κλπ.

    Ο χονδρός , όπως λες, νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα).

    Τέλος Ο χονδρός , όπως λες, έστειλε με χειροπέδες στην δικαιοσύνη διαφόρους βουτηχτάδες στο μέλι ( κουμπάροι κ.λπ) πράγμα που δεν είχε κάνει μέχρι τώρα ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση.

    Μάλλον σύντροφε ...Theodore εντάσσεσαι στο μερίδιο του ..."προοδευτικού μηδενισμού και της προοδευτικής σαχλαμάρας (χαρακτηρίζοντας έτσι έναν Πρωθυπουργό της χώρας, που αν μη τι άλλο τον έχει επιλέξει ο Ελληνικός λαός).

    Το λάθος του ..χονδρού ,όπως λες, ήταν ότι το 04 (όταν πρωτοβγήκε) θέλησε να περάσει μια άλλη φιλοσοφία στην χώρα μας κρατώντας πάρα πολλά στελέχη του Πασοκ(γενικούς γραμματείς κ.λπ)στις θέσεις τους.

    Το λάθος του ..χονδρού ,όπως λες, ήταν ότι όλα αυτά που έχει κάνει δεν τα εκμεταλλεύεται πολιτικά και επικοινωνιακά.

    Το λάθος του χονδρού, όπως λες, σύντροφε Τheodore ήταν ότι θέλησε να κάνει ανεξάρτητη και εθνικά υπεύθυνη εξωτερική πολιτική με επακόλουθο τα πλήρως εξαρτώμενα από την πρεσβεία ΜΜΕ, να μετατρέπουν το ασήμαντο σε βαρυσήμαντο και αντιθέτως".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ απλά να επαναλάβω την απλή απορία μου (η οποία νομίζω δεν εμπλέκει Νδ-Πασοκ ή Τζέφρυ-Χονδρό) :

    Πως ελέγχεις το προφίλ και τις ηλικίες των 2000 αναγνωστών ενός μπλογκ ?

    Απλά να επισημάνω ότι τα σχόλια με υπονοούμενα των εδώ χειροκροτητών (γιατί μη γελιέστε κράτος χειροκροτητών είμαστε) με διασκεδάζουν ιδιαιτέρως , ειδικά η Γεωργία είναι θεά !

    gpr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν θα σου απαντήσει , αφού εάν χαρακτηρίσει κάποιον "troll" , παύει να ασχολείται μαζί του.
    Αυτό το ξέρεις πολύ καλά , αλλά επιμένεις.
    Θα σου απαντήσω λοιπόν εγώ , όχι εκ μέρους του politis-gr αφού δεν έχω καμιά τέτοια δικαιοδοσία.
    Απλά για να περνάει η ώρα ;-)

    Από την μια πλευρά λοιπόν το μυστικό είναι η μαγική λέξη στατιστική.
    Εάν μαζέψεις τα επώνυμα σχόλια (εννοώ αυτά που διαθέτουν προφίλ στο blogger)μπορείς εύκολα να καθορίσεις τις διάφορες ηλικιακές ομάδες των σχολιαστών και να βγάλεις ένα επί μέρους συμπέρασμα.
    Κατά δεύτερον υπάρχει η στατιστική που σου παρέχει η YouTube από το κανάλι σου. Και αυτή βασίζεται ακριβώς στο ίδιο στατιστικό μοτίβο.
    Κατά τρίτον ένας νοήμων άνθρωπος μπορεί σχετικά εύκολα να διακρίνει το σχόλιο ενός 20χρονου από το σχόλιο ενός 40χρονου.
    Το ίδιο μπορεί πολύ εύκολα να διακρίνει (από την ωριμότητα της γραφής , όπως ακριβώς ισχύει στον προφορικό λόγο) και την κατά προσέγγιση ηλικία του αρθρογράφου.
    Όσο μεγαλώνεις θα μάθεις να διακρίνεις και εσύ. Π.χ την ηλικία σου δεν την ξέρω, αλλά θα στοιχημάτιζα ότι κυμαίνεται μεταξύ 25-30.
    Καλημέρα!

    ΥΓ.1. Πως γνωρίζεις ότι η σχολιαστής Γεωργία εννοούσε εσένα γράφοντας περί μαϊμούδων;
    2. Γράψε μας (εάν θες ) εσύ Πού είσαι χειροκροτητής; Έτσι είπες! "μη γελιέστε κράτος χειροκροτητών είμαστε".
    Απλά για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι!
    3. Ποιος ο λόγος που δεν υπογράφεις τα σχόλια σου μέσω του blogger; Είναι περίεργο, δεν το έχω συναντήσει σε άλλον blogger!

    Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις στα τρία ερωτήματα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ευχαριστώ Έξαρχε , λύθηκαν όλες μου οι απορίες . Από 2000 αναγνώστες ημερησίως σχολιάζουν οι 20 (οι 10 με προφίλ) και φυσικά αν τους ομαδοποιήσεις θα βγάλεις συμπεράσματα Alco . Αν θεωρείς αξιόπιστο δείγμα το 20/2000 πάσο , θα είναι καινούργια μέθοδος την οποία δεν έμαθα , είναι βέβαια και θέμα ωριμότητας π.χ αν είσαι αρκετά ώριμος μπορείς να καταλάβεις ότι αν οι 20 είναι άνω των 40 τότε και οι υπόλοιποι είναι εκεί γύρω περίπου .

    Ούτε στα καφενεία τέτοιες προσεγγίσεις !

    Έψαξα το μειλ σου για να σου απαντήσω στις άλλες ερωτήσεις αλλά δεν , οπότε αναγκαστικά θα το κάνω εδώ .

    1)Η Γεωργία είναι φοβερή , η πιο δυναμική σχολιάστρια που έχω δει μέχρι τώρα , έχει ένα θέμα με τις συνωμοσίες αλλά όλοι κάτι δεν έχουμε ? (κατάλαβα ότι αναφέρεται σε μενα γιατί αυτή ήταν που με είχε κατηγορήσει, απλά)

    2)Αν έχεις αμφιβολία για το χειροκροτητές , δεν έχεις παρά να διαβάσεις Νεοελληνική ιστορία . Αλλά και να μην θες δεν έχεις παρά να αναλογιστείς πως γίνεται τα τελευταία 30 χρόνια ο λαός μας να χειροκροτεί δυο κομματικούς μηχανισμούς οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να κλέβουν και να δίνουν ψίχουλα στους ιθαγενείς τους . Το είμαστε πήγαινε στο λαό μας προφανώς .

    3)Σταμάτησα να υπογράφω με το λινκ γιατί δεν θέλω να δίνω λινκ εδώ , απλά , έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι από εδώ μέσα με ξέρετε με το gpr .

    Γιατί έρχομαι εδώ ? Απλά μ΄αρέσει να σας πειράζω που και που . Έχει και χαβαλέ το blogging δεν υπάρχει μόνο ΚΚ-ΓΑΠ σ αυτή τη ζωή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έλα μην βλέπω και εσωτερικές διαμάχες τώρα:))))))

    Απορία:
    Κανένας δεν έχει σφυρίξει στον κ. Παπανδρέου την μ@..... Δήλωση που έχει κάνει??
    Γιατί δεν βγαίνει να δηλώσει ότι έκανα λάθος
    Είχα πιεί λίγο παραπάνω – είχα πάρει παυσίπονα …κάτι τέλος πάντων
    Αφού αποδεδειγμένα συνέβη γιατί μας σνομπάρει τόσο και δεν το παίρνει πίσω.
    Δεν είναι ντροπή……πολιτικός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θα επαναλάβω οτι το μεγαλύτερο προβλημα της κυβερνησης που ευνοει τον ΓΑΠ είναι η έλλειψη ασφάλειας.
    Oι κυβερνησεις δεν ειναι ομάδες προβληματισμου ή σύλλογοι που καταγγέλλουν.Οι κυβερνησεις είναι ΦΟΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και το πρωτο καθηκον τους είναι η εξασφαλιση της δημοσιας ταξης κατι στο οποιο η παρουσα κυβερνηση εχει αποτυχει.
    Γιατι δεν εγινε δικαστικη ερευνα για το ποιοι οργανωσαν τους εμπρησμους του Δεκεμβριου;Γιατι η ευθυνη των αναρχικων συμμοριων δεν αναλαμβάνεται απο την Αντιτρομοκρατική;Γιατι οταν προασπαθουσαν να κάψουν το χριστουγεννιατικο δεντρο τα ΜΑΤ απλώς το προστατευαν και δεν ξυλοφορτωσαν τους βανδαλους;Γιατι λειτουργει ακομη το indymedia και προτρεπει σε βια ανενοχλητο;Γατι επετραπη να εχουν καταλάβει για μερες τη Λυρικη Σκηνη αναρχομπαχαλοι και δεν μπηκε η αστυνομια να τους σπασει στο ξύλο και να τους φυλακισει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατί είναι "πολιτικός" ρε gnik και όλοι οι πολιτικοί ΌΛΟΙ ψεύδονται . Κυρίως όμως γιατί ξέρει ότι οι δικοί του χειροκροτητές τώρα που μυρίστηκαν εξουσία και την Ακρόπολη να πουλήσει αυτοί θα τον ψηφίσουν . Οι Πασόκοι είναι οι χειρότεροι χειροκροτητές γιατί εκτός από λιγούρια είναι και αμόρφωτοι .

    gpr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Από τα σχόλια φαίνεται ότι ο θεός εκτός από επιούσιο λαό έχει και επιούσιο κόμα οι οπαδοί του οποίου τυχαίνει να είναι ομορφότεροι, εξυπνότεροι, πιο μορφωμένοι. Το θέμα είναι ότι ο θεός βοήθησε δις την τρίτη και την φαρμακερή μάλλον θα πιασουν τον τριτο και μακρύτερο ουρανό, χάρισμα ενός θεού που δεν συγχωρεί το πιο θανάσιμο αμάρτημα. ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ena mikro sxolio..
    me tin dimiourgia "entaseon" apo "episkeptes" sto blog, (xe)feygoume sinexos apo to thema tis anartisis..

    ektos an aytos einai o skopos..i "salatopoiisi" mias sizitisis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @F5PILOT, όσο για το πιο μορφωμένοι, να είσαι σίγουρος. Λέξεις με ορθοργαφία όπως ΑΛΛΑΖΩΝΙΑ, κόμα, απαντώνται μόνο στην γραμματική ενός αγράμματου ΠΑΣΟΚου :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλα ρε συ τωρα,μην παιρνεις και ορκο,για το ποιος ειναι ο μορφωμενος και ποιος οχι,και σε ποιο μαντρι κατοικοεδρευει.
    Η χαζομαρα ειναι,οτι οι Ελληνες,τα κομματα τα εχουν κατι σα γκομενες,και παρεξηγιούνται μεχρι θανατου,αμα καποιος τους τα θιξει.
    Αυτο και μονο,δειχνει το ποιος ειναι ο μορφωμενος και ποιος οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μερικά στρέμματα γης λιγότερα είναι αυτά που έδινε ο καταλληλότερος σε παπάδες σε αντάλλαγμα της στήριξης που του παρείχε η δεξιά του κυρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @Georgia
    Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται. Επιβεβαιωνεις πληρως το προηγουμενο σχολιο μου. Καλο σου απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. όλοι με τον μπουχέσα τώρα που ζητιανεύει συναίνεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ την Μάρκος
    Κούκλα μου τέτοιες ώρες κάθεσαι και απαντάς στα σχόλια μου με προσωπική επίθεση; Θα πρέπει να το προσέξεις. Αν θες να σου συστίσω κάποιον ειδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @F5PILOT καλά, εσύ έχεις χάσει το μέτρο. Που την είδες την προσωπική επίθεση; Και τι έχει η ώρα που σου γράφω; 3 το μεσημέρι; Εδώ εσύ γράφεις 7 παρά το πρωί. Και είπαμε, έχεις αρχίσει να μπερδεύεις τους άντρες από τις γυναίκες. Λογικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ την Μάρκος
    Καλά καλά κατάλαβα μοιάζεις με άντρα.Χαχαχα!!!!! Η δουλειά σου είναι να σχολιάζεις τα σχόλια κούκλα μου που μοιάζεις με άντρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΝΑΤΟΣ!!! ΝΑΤΟΣ!!!! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    α) Ιδού ο πολιτικός βίος και η πολιτεία του Γιωργάκη, του BRAVO YORGOS, του Αμερικάνου Φιλέλληνα πολιτικού που έχει βάλει στόχο να αφανίσει ό,τι στοιχείο της ταυτότητάς μας έχει απομείνει ζωντανό.

    α) Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ (3 Μαρτίου 2005), που ολοκληρώθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο: Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ.Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ;
    1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
    2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
    3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
    4) Η "SOS - Ρατσισμός"
    5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
    6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
    7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
    8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".
    Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.

    β) Εκ πεποιθήσεως άθεος!

    Σε βιβλίο με συνεντεύξεις της, το οποίο εκδόθηκε σε ανύποπτο χρόνο, η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Εύα, σημειώνει για αυτόν ότι είναι ένας «εκ πεποιθήσεως άθεος». (Πηγή: Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει», σελ. 17)
    Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα:
    «Κάποια μέρα βέβαια έμαθε και το Καστρί ότι ο Γιώργος και η Εύα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Εδώ, όμως, ήταν Ελλάδα και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυψε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος... Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεφτόταν ότι θα γινόταν μητέρα... Εθεσε λοιπόν στο Γιώργο θέμα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη. Ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά κοφτά ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος... αμέσως μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο πατέρας του θα περνούσε το νόμο για την αναγνώριση του πολιτικού γάμου και θα λυνόταν το πρόβλημα».
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, λοιπόν, είναι εκ πεποιθήσεως άθεος. Αυτό διαφαίνεται και από διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.
    Όμως, δεν το ομολογεί ανοικτά και προσπαθεί να συγκαλύψει την αδιαφορία του για εθνικές συλλογικές πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των πολιτών. Προσπαθεί να κρύψει την αδιαφορία κι απ' ό,τι φαίνεται, την άρνηση του, για την Ορθοδοξία και το Έθνος.

    «Η ταύτιση του Κράτους με την Εκκλησία στην Ελλάδα και ιδιαίτερα ο συγκεντρωτισμός στο χώρο της Παιδείας, έχει δημιουργήσει ένα πολιτιστικό μονοπώλιο στη χώρα μας. Αυτό το μονοπώλιο, ουσιαστικά, δεν επέτρεψε να τεθεί υπό το φως της καθημερινής κριτικής και συστηματικής έρευνας τόσο η Εκκλησία όσο και η Παιδεία μας». (Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», 3/1/2004).
    Είναι σαφές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει στο στόχαστρο την Εκκλησία κι ότι επιθυμεί το διαχωρισμό της Παιδείας από την Ελληνοχριστιανική παράδοση. Απώτερος σκοπός: να καταργήσει το μάθημα των θρησκευτικών και την προσευχή από τα σχολεία.
    Και γενικότερα: στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, να εμποδίσει κάθε μορφής δημόσια εκκλησιαστική παρουσία, όπως άλλωστε επιτάσσει και το Σύνταγμα της Αμερικής.

    γ) Ευθανασία
    .
    Ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει «εκσυγχρονιστικά»: «Η ευθανασία είναι μια υπόθεση που θα πρέπει να κριθεί ξανά από τη σύγχρονη κοινωνία». (Πηγή: εφημερίδα «Βήμα», 17/12/2000)

    δ) Ναρκωτικά

    Ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίζεται «τη δυνατότητα του χρήστη κάνναβης να καλλιεργεί στο σπίτι του μία μικρή ποσότητα για δική του μόνο χρήση». (Πηγή: περιοδικό «ΚΛΙΚ» αρ. 122, έτος 1997)


    ε) ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!
    Υστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη, από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936, ονομασία των
    «Στενών», σε «Τουρκικά Στενά»

    στ) ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).



    ζ) ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ!!!!!!!!


    Εδώ έχουμε το πλήρες άδειασμα του Γιωργάκη από τους ίδιους τους Τούρκους. Όταν στις 25 Μαρτίου (μα το πώς διαλέγουν οι Τούρκοι τις ημερομηνίες για προκλήσεις είναι φοβερό!!) βγήκε στην εφημερίδα Σαμπάχ μία μαύρη λίστα προσωπικοτήτων που τους απαγορεύεται η είσοδος στην Τουρκία - μεταξύ αυτών του Χριστόδουλου, πολλών βουλευτών κλπ - ο Γιωργάκης υιοθετώντας τον ρόλο του εκπροσώπου τύπου του Τουρκικού Υπ. Εξ. ΔΙΕΨΕΥΣΕ την ύπαρξη της λίστας και είπε ότι αυτά προέρχονται από "ακραίους κύκλους". Την επομένη όμως ημέρα, ο κανονικός εκπρόσωπος παραδέχτηκε ως πραγματική την περιβόητη λίστα αδειάζοντας τον κ. Παπανδρέου!!!

    η) Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΤΗ Ε.Ε

    Στις 15/3/01, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (“λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός δεν τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ο Γιωργάκης και υποστήριξε ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ακύρωσε την έκδοση απόφασης! Από τότε, έχουν πεθάνει 107 απεργοί πείνας.


    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ….

    Υ.Γ
    ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ….ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Καλα,εισαι και πολυ μ@λ@κ@ς.
    Και αθεος,ε;
    Ξαδελφακι του Εφραιμ,εισαι;
    Ρε ουστ.

    7 Μάρτιος 2009 9:57 πμ

    Sorry !

    ΑπάντησηΔιαγραφή