Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Η μετα- Κουφοντίνα τρομοκρατία.


Στην μετά Κουφοντίνα εποχή η τρομοκρατία δεν έχει περάσει μόνο στην εξτρεμιστική δράση της στο πεζοδρόμιο, όπου εύκολα « βρίσκουν έδαφος» οι διάφοροι μηχανισμοί των ξένων μυστικών υπηρεσιών.
Έχει περάσει μέσω των ΜΜΕ και έχει εισβάλει στα σπίτια μας , στις δουλειές μας , στο ....μυαλό μας.

Αυτή η τρομοκρατία που επιτίθεται συνεχώς ,καθημερινά και σε 24ωρη βάση , αποτελεί τον Νο1 κίνδυνο για την κοινωνία. Η άλλη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιμετωπίζεται.

Η τρομοκρατία όμως των ΜΜΕ , που με βόμβες αποχαύνωσης, εκρηκτικούς μηχανισμούς παραπληροφόρησης και γκαζάκια εναντίων κάθε υγιούς εγκεφαλικού κυττάρου, είναι η πλέον επικίνδυνη.
Αυτή , που τα δελτία ειδήσεων από μέσο πληροφόρησης των πολιτών, τα έχει μετατρέψει σε μέσο παραπληροφόρησης τους.

Έχετε αναρωτηθεί
γιατί τα ΜΜΕ της πατρίδας μας δεν έχουν προβάλει ΠΟΤΕ (οι απειροελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα) τα εκατομμύρια αστέγων στις ΗΠΑ , που μένουν σε σκηνές και σε τροχόσπιτα ή στα ... παγκάκια; Έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο λόγος και η σκοπιμότητα της πράξεως;


Έχετε αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν εν μέσω αυτής της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που εξελίσσεται όχι απλά σε τσουνάμι όπως την ονομάζουμε τελευταία , αλλά σε πραγματική λαίλαπα που θα επιφέρει αλλαγές στον τρόπο ζωής των ανθρώπων, που ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος του Χόλιγουντ έχει καταγράψει στο γυαλί,τα ΜΜΕ στον τόπο μας να ασχολούνται με τη λέξη ... «κουρασμένος» του κ. Καραμανλή, σε αμφιλεγόμενη απόδοση της από δημοσιογράφο;

Έχετε αναρωτηθεί
γιατί ΚΑΝΕΙΣ από τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν με σημεία της συνέντευξης του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.Γ. Παπανδρέου, που δημοσιεύτηκε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ σε άλλη εφημερίδα, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι για την εξεύρεση οικονομικών πόρων ΘΑ προβεί (...όταν έλθει εν τη βασιλεία του!) στη φορολόγηση της Εκκλησίας και στη φορολόγηση των offshores ;


Μα την άρση της φορολόγησης των... κερδών (!) της Εκκλησίας από 35% που ήταν και που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει , ο ΙΔΙΟΣ
δεν υπέγραψε ως υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ,αλλά και αργότερα ως μέλος του υπουργικού συμβουλίου του κ. Σημίτη ;

Δεν γνωρίζει, ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι η φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας γίνεται μέσω του ΕΤΑΚ ; (άσχετα εάν καμιά 20 δεσποτάδες δεν έχουν υποβάλει την αντίστοιχη δήλωση. Ούτε οι πρώτοι είναι σε αυτό το ταλαίπωρο κράτος , ούτε οι τελευταίοι. Άλλωστε για αυτό υπάρχει ο νόμος με τις αντίστοιχες προσαυξήσεις που προβλέπει για αυτές τις περιπτώσεις).

Έχετε αναρωτηθεί
γιατί στα λεγόμενα του κ. Γ. Παπανδρέου περί φορολόγησης των offshores δεν βρέθηκε ούτε ένας δημοσιογράφος να του απαντήσει ότι:
«Αυτό, αγαπητέ κύριε, δεν εξαρτάται από την θέλησή σας , αλλά από την θέληση των G20 καθώς επίσης και από ομόφωνη απόφαση (άρα και ...θέληση )των 192 κρατών του ΟΗΕ. Πως ισχυρίζεστε θέσπιση μέτρων, όταν αυτό δεν είναι δυνατόν να το πραγματοποιήσετε; Πως ισχυρίζεστε ότι προτείνετε ....ρεαλιστικές, ...μελετημένες και ...στοχευμένες πολιτικές»;

Έχετε αναρωτηθεί
πότε άλλοτε, μέσα σε ενάμιση χρόνο από την εκδήλωση της θέλησης του Ελληνικού λαού μέσω των εκλογών,υπήρξαν εκατοντάδες ...
«δημοσκοπήσεις» , και μάλιστα από ΜΜΕ τα οποία είναι στα πρόθυρα της χρεωκοπίας;

Ας καταλάβουμε όλοι ότι η Ελλάδα διατελεί σε κατάσταση εκτάκτου κινδύνου από εχθρό, ορατά άρτια οργανωμένου, καθοδηγούμενου και εξοπλισμένου.


Για να πω την αλήθεια έχω
«κουραστεί» να περιμένω να ξυπνήσει αυτός ο λαός και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ πολιτική και κοινωνική ευθύνη, συναίνεση, πολιτικό λόγο με θέσεις ....ρεαλιστικές, μελετημένες και στοχευμένες .

Θα είναι ομολογουμένως τραγικό εάν η ...
«πρόκληση» δεν μας αφυπνίζει απέναντι σε έναν εχθρό , που αποτελεί τον ορισμό της νέας τρομοκρατίας, που αδυσώπητα βυσσοδομεί για την επίτευξη των (εγχώριων και ..γνωστών ξένων) στόχων του.

22 σχόλια:

  1. Αχ ρε Πολίτη , έγινες κουραστικός , έγραψες ένα κατεβατό για να χτυπήσεις πάλι τον Παπανδρέου...'έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού έγινε "κουραστικός" όπως λες , γιατί είσαστε κρεμασμένοι ολημερίς επάνω του;

    Επί της ουσίας του άρθρου (κάθε ενότητα έστω ξεχωριστά) έχετε κάποιο αντίλογο; Κάποιο επιχείρημα; Κάποια θέση; Κάποια πρόταση;

    Κάτι βρε αδελφέ να γράψετε, εκτός από ανευθυνότητες, γνωστά τρολλαρίσματα, σαχλαμάρες και γνωστούς Πασοκικους αφορισμούς.
    Με τέτοια μυαλά θα πάει μπροστά αυτή η χώρα;

    Ο φασισμός του αναθέματος. Ο φασισμός του ΠΑΣΟΚ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συμπληρώσω και εγώ?
    Έχετε αναρωτηθεί πως ένα άρθρο του κ. Πρετεντέρη (αυτό με το αεροπλάνο για το Λονδίνο), που δεν ήταν και τίποτα ψευδές αλλά αποτύπωνε μια στιγμή, ξεσήκωσε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ αντίδραση από το σύνολο των ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ (εντός και ..εκτός ΜΜΕ, εντός και ..εκτός blogs) με πανομοιότυπα άρθρα ( αν μπορούν να ονομαστούν έτσι);
    H Google στην διάθεση κάθε δύσπιστου πολίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο ρε Πολιτη.Αναρτηση με οξυδερκεια και μνημη (αυτα πανε παντα μαζι).Απλα ο Καραμανλης φαινεται σε μενα σαν φιμωμενος και με τα χερια δεμενα στην πλατη και δεν επιτιθεται στο Πασοκ και τον Τζεφρυ.Αν μιληεσει για Οτσαλαν και Ιμια (ας αφησει απεξω βληματα Ματζικ και mirage kai Siemens μεΤσουκατο) και ας αλλαξει επιτελους τον Αντωναρο ο οποιος μπορει να εχει πενα αλλα ο ανθρωπος δεν φτουραει στον προφορικο λογο.
    Ειλικρινα αυτο το ποστ πυ εχεις γραψει στα χερια ενος π.χ. Παναγιωτοπουλου θα εκανε το Πασοκ να διαλυθει στα εξων συνετεθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξυπνάτε στο Μαξίμου.Κοιμάστε βαθιά...πολιτικά.Ο ΓΑΠ λέει ότι θέλει, λαϊκίζει και κανείς δεν μιλάει.Τι κάνετε εκεί μέσα.Τα blogs (ποια blogs-o politis δηλαδή) θα υπερασπίζεται τον Καραμανλή?
    Μπράβο φίλε πολίτη, διαφέρεις από τους άλλους.Μπορεί κάποιοι να σου αποδίδουν εμμονή στις "ατάκες" του ΓΑΠ αλλά επιχειρηματολογείς σε αυτά που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί είπε πάλι ο Γιωργάκης ;
    Δεν τον ελέγχει κανείς σε αυτά που λέει ;
    Ο άνθρωπος θέλει να χάσει ;
    Και στο Καραμανλικό στρατόπεδο πέρα βρέχει.
    Εάν ήταν η Ντόρα τα πράγματα μπορεί να ήταν πιο επικίνδυνα αλλά περισσότερο αποτελεσματικές αντιδράσεις θα υπήρχαν σίγουρα.
    Η ψηλή ξέρει να πληρώνει δημοσιογράφους και να κάνει το προσωπικό της παιχνίδι.
    Καραμανλής λοιπόν ή Ντόρα ;
    Ο Στυλιανίδης τι θα έλεγε τώρα ;
    Kαραμανλής ή Χάος ;
    Για τον Γιωργάκη δεν το συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν επιλέξω χάος δηλαδή θα θεωρηθώ ντοράκι?
    Μάλλον ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ !!!
    Δεμένα τα χέρια του Καραμανλή μου φαίνονται.Έχει πελαγώσει ο άνθρωπος.Από τη μία οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ (εντός και εκτός ΝΔ) και από την άλλη οι σκαφάτοι υπουργοί και τα διακομματικά λαμόγια.
    Σας προκαλώ όλους να δείτε προσεκτικά το βίο του Καραμανλή , το σπίτι του , τις εμφανίσεις του και το λόγο του.
    Με τους στόκους όμως που υπάρχουν στη Βουλή πάει χαμένη η προσπάθεια.
    Αυτός ο GAP είναι πολύ εκτός πραγματικότητας για να μην πω καμια χοντράδα και με κόψεις.
    ΣΕΜΝΑ ρε σεις , θα σας πετροβολήσει ο κοσμάκης και κανένας δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα payroll κάνουν το παιχνίδι.Κανένας δημοσιογράφος δεν είναι νοήμων ον;Άστα να πάμε.Πάμε κατά διαόλου.
    Επειδή είμαι και δημοσιογράφος αλλά και φανατικός επισκέπτης του μπλογκ αυτού θα σας θυμίσω ότι πληρώνονται καλύτερα τα ρεπορτάζ που δεν βγαίνουν ποτέ στη δημοσιότητα.
    Ξέρω τι σας λέω,,,
    Γ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολιτικοί όπως ο ΓΑΠ που έχουν προκαταβολικώς πουλήσει ακόμα και τη ψυχή τους για να γίνουν κάποτε Πρωθυπουργοί...αυτό όμως που δεν έχει γίνει κατανοητό είναι γιατί ορισμένοι μεσαίοι κρατικοί αξιωματούχοι πουλούν την αξιοπρεπειά τους προκειμένου να λάβουν μερικά αργύρια ή κανένα βόλεμα.

    Η Ελλάδα είναι γωνειακό οικόπεδο, γιαυτό άλλωστε οι "μεγάλες δυνάμεις" στέλνουν εδω πρωτοκλασσάτους διπλωμάτες και όχι αυτούς που στέλνουν σε χώρες όπως...η Γερμανία, η Γαλλία ή η Ιαπωνία!

    Συνεπώς τι ακριβώς επιδιώκουν οι Αμερικανοί απο τον Παπανδρέου και πιστεύουν ότι μπορεί να τους το προσφέρει;

    Μα την εθελοντική μας αυτοκτονία φυσικά! Δεν επιζητούν απλώς υποχωρήσεις και ανταλλάγματα, αυτά τα έχουν εξασφαλίσει ούτως ή άλλως...επιδιώκουν την πλήρη "Βαλκανοποίηση" της Ελλάδας ώστε μονίμως η Ευρώπη και η Ρωσία να μην μπορούν να συνεργαστούν έχοντας το Βαλκανικό ναρκοπέδιο αναμεσά τους.

    Κατά αυτό το τρόπο κατασκευάζεται και μια τρομοκρατία με συμμετοχή Αλβανών νέων σε ποσοστό 30-40% ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Ο ΓΑΠ έχει ήδη υποσχεθεί υπηκοότητα και Δημόσιες θέσεις σε αυτούς ώστε η Κοσοβοποίηση να έρθει και εδω. Το γράφει εξάλλου και στο προεκλογικό προγραμμά του το ΠΑΣΟΚ...

    Παίδες, δεν επιζητούν ανταλλάγματα οι Αμερικανοί ούτε καν υποταγή, αλλά πλήρη συντριβή. Για αυτό εξάλλου και δεν πιέζουν ιδιαίτερα τη κυβέρνηση να καταπολεμήσει την "τρομοκρατία"....δικοί τους είναι άλλωστε!

    Και όμως η κατάσταση θα μπορούσε να λήξει΄άμεσα εάν οι κρατικοί αξιωματούχοι που ποντάρουν στο ΓΑΠ καταλάβουν τι πράττουν και σταματήσουν το σαμποτάζ...ξέρουν αυτοί.

    Στο τέλος όλοι θα την πληρώσουμε!



    Υ.Γ Του Έλληνα ξένος ζυγός ο τράχηλος δεν δέχεται. Να το έχουν υπόψη τους αυτό όσοι συνειδητά καταστρέφουν τη χώρα. Οι ελεύθεροι σκεπτόμενοι Έλληνες -που είναι αρκετοί- θα στηρίξουν ανεξαρτήτως ιδεολογικής-κομματικής προέλευσης, αυτον ή αυτήν που θα προστατεύσει το Λαό και τα όποια σχέδια θα πάνε στράφι, πέρα των αντιποίνων που θα υπάρξουν.

    Ή ταν ή επί τας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να λέμε βρε παιδιά ο πολιτικός λόγος έχει χαθεί. Πάρτε παράδειγμα ποιοι πολιτικοί βγαίνουν στα διάφορα πάνελ για να καταλάβετε το παιχνίδι που παίζουν τα κανάλια. Αποστολάκη, Χριστοφιλοπούλου, Μητσοτάκης , Βαρβιτσιώτης, Πλεύρης, κ.λ.π
    Όλοι Β και Γ κατηγορίας. Θέλουν να απαξιώσουν τους πραγματικούς πολιτικούς που υπάρχουν στο Κοινοβούλιο(γιατί πραγματικά υπάρχουν τέτοιοι) και να στρέψουν τους πολίτες στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής.
    Από κοντά προωθούν συνεχώς και τον κ. Παπανδρέου,(ενώ δεν μπορεί το παιδί) με σκοπό μαζί με την φυσιολογική φθορά της κυβέρνησης να μας πάνε σε ένα σύστημα που συμφέρει μόνο αυτούς ή και τα αφεντικά τους.
    Στις συνεργασίες διαφόρων κομμάτων ή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε , στην "Ιταλοποίηση".
    Αυτός είναι ο σκοπός τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εύγε! Πρέπει με κάποιον τρόπο να ξυπνήσει ο κόσμος. Ζούμε σε εποχές κλιμακούμενης Γκεμπελικής δικτακτορίας των ΜΜΕ Γάιδαρο να μας βάλουν να ψηφίσουμε θα τον ψηφίσουμε σίγουροι πως θα μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πριν λιγο καιρο πηγα σε ενα φιλικο σπιτι(στην επαρχια)επισκεψη,η κυρια του σπιτιου (συνταξιουχος)σχεδον κλαιγοντας μου ειπε..¨"το ακουσες..θα μας κοψουν την συνταξη"..τουλαχιστον στην επαρχια ο κοσμος και ειδικα οι μεγαλυτεροι, ενημερωνοντε μονο απο την τηλεοραση και αντι για ενημερωση σπερνουν το φοβο.ειναι κατι σαν ψυχολογικος πολεμος,οσο πιο τρομοκρατημενος ειναι οι πολιτες τοσο πιο ευκολα κατευθυνομενοι ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν υπαρχει κανενα μήνυμα της ΟΛΜΕ για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου , Κανένα... Ψάξτε στην ιστοσελίδα της www.olme.gr

    Μηδέν. Τίποτα. Σαν να μην υπάρχει.

    εγω παντως εστειλα στα ζωα αυτα την κατωθι επιστολη(olme@otenet.gr) μηπως και ξυπνηση κανεις.. :

    ΑΘΗΝΑΙ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009


    ΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ
    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ


    Αποτελει ντροπη και ονειδος η σταση της ομοσπονδιας σας να μην
    εκδωσει την παραμικρη ανακοινωση σημερα επετειο της εθνικης
    επαναστασεως των Ελληνων.

    Η ενοχη σιωπη σας μας παρεχει με ασφαλεια πληροφορηση για το
    ειδος της ταυτοτητας σας και για το ποιον σας .

    Δεν ειστε δασκαλοι και δεν θα γινετε ΠΟΤΕ, ισως ινστρουχτορες
    παρωχημενων και ολοκληρωτικων ιδεολογιων να ειστε , ισως κηρυκες
    αθλιου κομματισμου και παραληρηματικης εμμονης σε καταδικασμενες
    απο τους λαους (του..17ου αιωνος !) μαρξιστικες φουσκες
    να ειστε , ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ , γιατι ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ
    ειναι πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειναι ΦΩΣ ειναι ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΗΘΙΚΟ , και
    οχι συμπλεγματικα οντα γεματα μικροπρεπεια και ιδεολογικο
    ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΜΟ..

    Δραττομαι της ευκαιριας να σας υπενθυμισω τα λογια του μεγαλου
    Ελληνος προγονου μας , του στρατηγου ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ μηπως και βρειτε
    καποια σπιθα αξιοπρεπειας και καθηκοντος (οχι συντεχνιακου..)
    μεσα σας να αναψει..

    «Πατρίς, να μακαρίζεις γενικώς όλους τους Έλληνες, ότι θυσιάστηκαν για σένα, να σ’αναστήσουνε, να ξαναειπωθείς άλλη μια φορά ελεύθερη πατρίδα, που ήσουνα χαμένη και σβησμένη από τον κατάλογο των εθνών. Όλους αυτούς να τους μακαρίζεις. Όμως να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους που πρωτοθυσιάστηκαν στην Αλαμάνα, πολεμώντας με τόση δύναμη Τούρκων• κι εκείνους που αποφασίστηκαν και κλείστηκαν σε μια μαντρούλα με πλίθες, αδύνατη, στο Χάνι της Γραβιάς• κι εκείνους που λιώσανε τόση Τουρκιά και πασάδες στα Βασιλικά• κι εκείνους που αγωνίστηκαν σα λιοντάρια στη Λαγκάδα του Μακρυνόρου, όπου πολεμήθηκαν συνχρόνως σ’αυτές τις δυο θέσες πού’ναι τα κλειδιά σου -ένα η Πόρτα του Μακρυνόρου, και τ’άλλο των Θερμοπύλων. Κι αφού πήγανε κι από τα δυο μέρη ν’ανοίξουνε δρόμο οι Τούρκοι, εκείνοι οι αθάνατοι, τόσοι λίγοι, ογδόντα ένας στη Λαγκάδα, γιόμωσαν τον τόπο κόκαλα εκεί. Και τους καταδιάλυσαν, εκείνοι οι ολίγοι, στ’άλλο μέρος των Θερμοπύλων κι άλλού. Αυτήνοι σε ανάστησαν και δεν μπήκε δύναμη και ζαϊρέδες και πολεμοφόδια. Αυτήνοι ψύχωσαν εκείνους που πολιορκούσαν τους ντόπιους Τούρκους και φρουρές• και νηστικούς κι αδύνατους τους περιλάβαν και τους σφάξαν σαν τραγιά. Και τέλος πάντων, πατρίδα, αυτήνοι κατατρέχονται από τους Εκλαμπρότατους, τους Εξοχώτατους, από τον Κυβερνήτη σου κι αδελφούς του. O Αγουστίνος κι ο Βιάρος αυτήνων των σκοτωμένων τις γυναίκες και κορίτσια κυνηγούν. Αυτούς τους αγωνιστάς κατατρέχουν και τους λένε να πάνε να διακονέψουν: «Ποιος σας είπε» τους λένε «να σηκώσετε άρματα να δυστυχίσετε;» (Β΄ 67-68).

    Δεν θελω να πιστευω -οσο και αν επιμενετε γιαυτο- οτι την τελευταια ερωτηση την εκαναν οι δικοι σας προγονοι...

    Εκ μερους των Ελληνων που γιορταζουμε την απελευθερωση της χωρας μας (σε αντιθεση με εσας) απο τον αθλιο και βαρβαρο τουρκικο ζυγο , καθως και για τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΑΣ (δεν εχω απαιτηση να γιορταζετε ουτε και για Εκεινη..)


    ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ


    υγ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ (μονο τετοιες εχετε) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ (ΕΜΑΣ) ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκέψου τώρα φίλε αναγνώστη μου,ότι δεν ζεις στο σήμερα αλλά στο 1821 και μετά...
    Την εποχή της Επανάστασης των Ελλήνων κατά του Τούρκου Κατακτητή...
    Και πολεμάς παρέα με τον Ανδρούτσο,το θρύλο της Γραβιάς...
    Όμως ο πόλεμος είναι σκληρός και άνισος...
    Οι Τούρκοι είναι πολλοί,μιλιούνια,και δεν νικιόνται με τίποτα...!!!
    Πριν την επόμενη μεγάλη μάχη,σας μαζεύει ο Ανδρούτσος,εσένα και τους άλλους αρματολούς και σας λέει...
    ''Ορέ σεις,διοικώ αυτό το ασκέρι 12 χρόνια και...κουράστηκα!!Αν χάσω την επόμενη μάχη,έστω και με ένα νεκρό διαφορά από τον Σκύλο τον Τούρκο τον οχτρό,θα φύγω!!Θα πάω να διδάξω με το Λόρδο το Βύρωνα,πολιτικές επιστήμες στο Λονδίνο!!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σκέψου τώρα φίλε ανώνυμε πιο πάνω ( 9.28),ότι δεν ζεις στο σήμερα αλλά στο 1821 και μετά...
    Την εποχή της Επανάστασης των Ελλήνων κατά του Τούρκου Κατακτητή...
    Και πολεμάς παρέα με τον Ανδρούτσο,το θρύλο της Γραβιάς...
    Ο πόλεμος είναι σκληρός .Οι Τούρκοι είναι πολλοί,μιλιούνια,αλλά.... νικιούνται. Στο έδαφος του Βουκου-ρεστίου έπαθαν πανωλεθρία.
    Ο Ανδρούτσος σας μαζεύει στην Θεσσαλονίκη , όλους εσάς , τα παλικάρια του και σας δηλώνει ότι .. " O Τούρκος Αγάς και τα τσιράκια του στον τόπο μας, νομίζουν ότι έχω γεράσει, και θα αποσυρθώ. Βροντοφωνάζει μπροστά σας και η φωνή του ταξιδεύει στα πέρατα της οικουμένης. Περνά τον Ατλαντικό και ακούγεται δυνατά και στους εκεί ...ιθαγενείς:" Είμαι εδώ ωρε, κρατάω γερά! Αν νομίζετε ότι έχω γεράσει και θα αποσυρθώ , είστε γελασμένοι. Είμαι μικρός, ωρε, για να αποτραβηχτώ από το ασκέρι μου .

    Είσαι μπροστά, τον ακούς !

    Δεν περνάει ούτε μισός χρόνος και έρχεται το τσιράκι του Αγά , ο Χατζημπέης και σας εκμυστηρεύεται ότι δήθεν εμπιστευτικά ο Ανδρούτσος του είπε ότι ξαφνικά κουράστηκε και θα φύγει από το ασκέρι του .
    Θα αποτραβηχτεί και θα πάει στον τόπο του Αγά να διδάξει στα νεόκοπα ασκέρια του ...πόσο βαριά είναι η π@@@@@ του τσολιά .

    Ερώτηση: Τι του κάνεις του ... Χατζημπέη;
    α) Τον πιστεύεις ,αγνοώντας ότι έχεις ακούσει εσύ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,τον Ανδρούτσο να δηλώνει τα αντίθετα.
    β)Του δείχνεις πόσο βαριά είναι η π@@@@@ του τσολιά.
    γ) Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Εγώ εδώ πιο πάνω βόσκω τα πρόβατά μου!
    Σ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παλι τα ιδια.Δηλαδη δεν εκλεξαμε κυβερνηση τη ΝΔ αλλα μια ιδιοτυπη αντιστασιακη παρανομη ομαδα που κανει ανταρτοπολεμο στην εξουσια και οχι μονο αυτο αλλα δεν το λεει επισημα και αφηνει απλως να εννοηθει.
    Θα πεναλαβω οτι οι κυβερνησεις είναι ΦΟΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
    Γραφεται για ΜΜΕ στα ορια χρεωκοπιας.Και γιατι δεν αφηνονται να χρεωκοπησουν απο την κυβερνηση που καταγέλλουν αλλα σωζονται με ρυθμισεις;
    Ποτε θα ξυπνησει αυτος ο λαος;Οταν θα δει τον πρωθυπουργοι σε διαγγελμα να καταγγείλει τους εχθρους που υπονομευουν ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ και να ανακοινωσει μετρα εναντιον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μας έχουν φλομώσει με ψέμματα οι υμνητές του Γιωργάκη. Όμοίος και ο ίδιος ο Γιωργάκης αφού από αυτόν εκπορεύεται η ιδεολογία. Οι υποτελείς του με ιδιότυπο τρόπο και κυρίως με ύβρεις, χαρακτηρισμούς, απειλές και περισσή κακοήθεια θεωρούν τσιφλίκη τους το διαδίκτυο. Πολίτη, υπάρχουν πάρα πολλοί αναγνώστες σου. Αποτελείς φάρος στην καταχνία, τον φασισμό και τον σκοταδισμό των οπαδών του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ploutarxos

    Έχω μια πρόταση ! Η δύναμη βρίσκεται στον αντίχειρα του χεριού του καθενός μας: Υπάρχει ένα μαγικό κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ που γράφει "ON/OFF". Έχω να δω τηλεόραση πάνω από 1,5 έτος και έχω βρει την ηρεμία μου. Διαβάζω κανένα βιβλίο, μιλάω περισσότερο με τους συγγενείς και φίλους μου, σκέφτομαι περισσότερο κλπ κλπ. Και το κυριότερο, δεν αγχώνομαι για αυτά που δεν πρέπει ... Δηλ. οι παππούδες μας δεν περάσανε δύσκολες στιγμές ? Τι κάνανε, καθόντουσαν και μυξοκλαίγανε ολημερίς ή μεγαλούργησαν ακριβώς λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζανε ?

    ΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η αλήθεια είναι ότι η κρατικοποίηση δεν αποτελεί ανώδυνη θεραπεία για τις προβληματικές τράπεζες. Θα μπορούσε να αποδειχτεί και ακριβή και ανακατωσούρικη. Μπορεί όμως να είναι κι η σωστή λύση για ένα ή περισσότερα ευάλωτα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
    Το κλειδί για να καταλάβουμε τους όρους της συζήτησης περί κρατικοποίησης είναι να εστιάσουμε στο ποιος θα αναλάβει το κόστος της αναδόμησης των τραπεζών: Θα είναι κυρίως οι φορολογούμενοι και οι κάτοχοι κοινών μετοχών, όπως ήταν ως τώρα; Ή θα το μοιραστούν με τους κατόχους προνομιούχων μετοχών, ή ακόμη και κάποιες κατηγορίες πιστωτών, από τους ξένους κατόχους ομολόγων ως τις άλλες τράπεζες και τους αντισυμβαλλόμενους των εξωτικών παραγώγων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ανώνυμε 1:58 μμ, δεν νομίζω ότι με τα όσα λέει εδώ ο politis, χτυπάει τον Παπανδρέου. Απλά, τον "ξεβρακώνει". Χτυπάς κάποιος, όταν αυτά που λέει είναι σοβαρά. Όταν αυτά που λέει ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας, τότε απλά τον "ξεβρακώνεις"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΓΑΠ λέει ό,τι λέει,διότι νομίζει ότι όλοι έχουμε τό δικό του IQραδικιού.
    Ο λαός ξυπνάει,κάποιος πού θά τόν οργανώση υπάρχει;Καί τέλος,κατ'εμέ,ἠ Επανάστασις άρχισε τό 1821,αλλά απομένει νά τελειώση.Τό τελευταίο μέρος της θά είναι τό πιό επώδυνο.Ελπίζω νά πετύχουμε αυτό γιά τό οποίο τήν άρχισαν οί παππούδες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πολίτη, σε διαβάζω καιρό και νομίζω ότι είμαστε γενικά σε κοντινή ιδεολογική συχνότητα. Στο "περιμένω να ξυπνήσει αυτός ο λαός" εχεις σκεφτεί ότι πως και γιατί να ξυπνήσει όταν βλέπει μια κυβέρνηση που σε πάρα πολλά πράγματα δεν κάνει τα αυτονόητα και τα απλά? Θέλω να πιστεύω στο Καραμανλή αλλά είναι δυνατόν να περιτρυγιρίζεται από τόσα λαμόγια ώστε όχι μόνο να μην κόβει τους γόρδιους δεσμούς όπως περιμέναμε αλλά να μη γίνεται τίποτα? ειλικρινά είμαι πολύ απογοητευμένος και σκέφτομαι ότι βρήκαν ένα τίμιο και τον βάλαν βιτρίνα και απο πίσω βασιλέυει μια άλλη ΝΔ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή