Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Για αυτό το έγκλημα ποιος θα “ πληρώσει ” ;

Θεέ μου τι υποκρισία και θεατρινισμός .

Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη βλέποντας τα διεθνή ΜΜΕ να παρουσιάζουν την ….γκάφα της Hillary Clinton.

Θριαμβολογούσε το CBS γιατί ….αποκάλυψε ότι η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ είπε ψέματα αναφερόμενη στην επίσκεψη της στην Βοσνία το 1996.

«Θυμάμαι όταν προσγειωθήκαμε υπό τα πυρά των ελεύθερων σκοπευτών. Αντί για την προγραμματισμένη τελετή υποδοχής, εμείς τρέξαμε με χαμηλά το κεφάλι για να μπούμε στα αυτοκίνητα και να πάμε στην στρατιωτική μας βάση» είχε δήλωσει η Hillary κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας της στο Ιράκ την περασμένη εβδομάδα.

Φυσικά βρέθηκε σε δύσκολη θέση και αναγκάστηκε να ανασκευάσει ,λέγοντας ότι έκανε λάθος, όταν οι εικόνες την διέψευσαν.

Τα αισθήματα και η αγανάκτηση ,για την υποκρισία και τον θεατρινισμό ,που μου πλημμύρισαν την σκέψη δεν αφορούσαν την Hillary (πολιτικός γαρ) αλλά το CBS και τα υπόλοιπα διεθνή ΜΜΕ ( για τα δικά μας τα έχω πει επανειλημμένως).

Παίρνουν το ασήμαντο και το αναγάγουν σε βαρυσήμαντο και αντίθετα το ….βαρυσήμαντο το…. αποσιωπούν εντελώς .

Και ως βαρυσήμαντο αναφέρομαι στην δήλωση της Hillary Clinton ότι η ίδια προέτρεψε τον Πρόεδρο Clinton για τους βομβαρδισμούς της Σερβία από το ΝΑΤΟ, πράξη που την χαρακτήρισε ως στρατηγική αναγκαιότητα προκειμένου να σταματήσει η «γενοκτονία» των Αλβανών Κοσσοβάρων.

Μόνο που δεν υπήρξε ποτέ καμιά τέτοια «γενοκτονία»!!!!!

Κανείς λοιπόν από τα ΜΜΕ δεν την έχει ρωτήσει(αλλά ούτε καν αναφέρουν) γι` αυτή την …..κάλπικη δικαιολογία και αυτό γιατί αποδεδειγμένα επρόκειτο για την μεγαλύτερη πολεμική προπαγάνδα μαζί με αυτή του Ιράκ.

Στην αρχή ο David Shaffer πρέσβης των ΗΠΑ για υποθέσεις εγκλημάτων πολέμου (ναι! Οι υποκριτές έχουν και τέτοιον πρέσβη) ανέφερε πως περίπου 225.000 Αλβανοί Κοσσοβάροι ηλικίας 14 έως 59 ετών είχαν πιθανόν σκοτωθεί και έκανε λόγο για γενοκτονία.

Ο αριθμός των θυμάτων στην πορεία διογκώθηκε από τα ….ανεξάρτητα ΜΜΕ σε …..600.000 και αυτό οδήγησε στους βομβαρδισμούς από το ΝΑΤΟ.

Όμως ο πρώην Καναδός πρέσβης στη Γιουγκοσλαβία , κ. James Bisset αργότερα κατέθεσε ως μάρτυρας τα εξής:

« Στην περίπτωση του Κόσσοβου , περίπου 2.000 άτομα είχαν σκοτωθεί πριν από τον νατοϊκό βομβαρδισμό. Λαμβάνοντας υπ` όψιν τον προηγηθέντα εμφύλιο στο Κόσσοβο από το 1993 , ο αριθμός αυτός δεν θεωρείται αξιοσημείωτος σε σύγκριση με άλλα θερμά σημεία του κόσμου».

Μια μεγάλη ειδική ιατροδικαστική ομάδα Ισπανών , αποτελούμενη από παθολόγους και εξειδικευμένους αστυνομικούς υπό τον Emilio Perez Pujol δήλωσε στους «Sunday Times» : «όλα αυτά ήταν έντεχνες πιρουέτες των μηχανισμών προπαγάνδας του πολέμου , γιατί εμείς δεν εντοπίσαμε κανένα μαζικό τάφο» και στην εφημερίδα «El Pais» τόνισε ότι «το πρόβλημα που είχε η ισπανική ιατροδικαστική ομάδα στο έργο της ήταν η υπάρχουσα προπαγάνδα του πολέμου, οι ψευδείς ανακοινώσεις, οι παραποιήσεις φωτογραφιών στον Τύπο ,η δημιουργία εικονικών μαζικών τάφων ή ότι άλλο είχε κατασκευαστεί , προκειμένου να επηρεάσει την κοινή γνώμη ενάντια στον Μιλόσεβίτς ή υπέρ των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ…..

Δεν υπήρξε γενοκτονία στο Κόσσοβο .Ήταν άτιμο και λάθος από τους αρχηγούς της Δύσης να την αποδεχθούν στην αρχή , ώστε να δοθεί ηθικό έναυσμα στην επιχείρηση…»

Αποκαλύπτεται περίτρανα λοιπόν ότι μια …..στημένη πολεμική προπαγάνδα των ΗΠΑ κατάστρεψε μια χώρα και έναν λαό.

Και η Hillary το αποκαλεί ως …….το μοντέλο επιχειρήσεων στο εξωτερικό το οποίο η ίδια στήριξε για ……ανθρωπιστικούς λόγους.

Καταλάβατε τώρα για ποια υποκρισία και θεατρινισμό μιλάω .

Από την Hillary και τα ΜΜΕ μέχρι τις εισαγγελικές αρχές στο ….περίφημο Δικαστήριο της Χάγης.

Αυτό ντε ……. για τα εγκλήματα πολέμου .


Πηγή : Fantomas, New Individualist, Sunday Times, El Pais

14 σχόλια:

  1. Περίμενες τίποτε καλλίτερο απ΄ αυτήν;; Εγώ όχι, ούτε από αυτήν ούτε από τους ομοίους της!!!
    Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!! Αυτοί όλοι φίλε μου είναι μαριονέττες που χορεύουν όπως τους τραβάνε το σχοινί!!
    Εκτελεστές μακροχρόνιων σχεδίων είναι των αφεντικών τους!!...
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες αυτή την προπαγάνδα των ΗΠΑ φοβάται ο Κωστάκης και η Ντορίτσα, μην μας βομβαδίσουν οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ και αυτοβομβαδιζόμαστε? H πρώτη δόση απο τις ΗΠΑ, ήταν η μέγα πλεκτάνη του ΓΓ Πολιτισμού που τον υπνώτισαν να την πέσει στην Τσέκου και μετά τον ξαναυπνώτισαν και πήδηξε απο τον 4ο.....αρχίζουν όλα να μπαίνουν στην θέση τους. Αι στο καλό και εγώ νόμιζα ότι είχαμε να κάνουμε με δοσίλογους και ανίκανους. Για το καλό μας παίζουν τέτοια μπάλα με αυτογκολ, σε ευχαριστώ πολίτη τζρ......ανάσανα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δούλεμα βεβαίως θα συνεχιστή, προφανώς σπρώχνοντας την κυρία αυτή να εκλεγή πρόεδρος. (Και η περίπτωση του Ομπάμα βεβαίως δεν διαφέρει ποιοτικά, διότι και αυτός ανήκει στην τρυφερή και "ανεξίκακη" μειονότητα των αφροαμερικανών). Τότε για όλα τα κακά θα φταίη μόνο ο καμπόης που προηγήθηκε... Έτσι το Αμέρικα θα έχη ανανήψη μέσα στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Το σενάριο το γνωρίσαμε στο παρελθόν και με τον "ψυχοπαθή" Χίτλερ. Στη συνέχεια δεν υπήρχαν άλλοι υπεύθυνοι. Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος δημιούργησε τη δική του νέα τάξη μεταπολεμικά στη Μέση Ανατολή, όπως και η εισβολή στο Ιράκ.
    Ή για να το εκφράσουμε με αμιγώς πολιτική φρασεολογία: Όταν αλλάξει ο Μανολιός βάζοντας τα ρούχα του αλλιώς, ούτε γάτα - ούτε ζημιά. Οι εν λόγω κυρίες και οι κύριοι παραβλέπουν μια λεπτομέρεια: Με τα ρεντίκολα δεν μπορεί να διατηρηθή παγκόσμια ηγεμονία στην τρίτη χιλιετία.

    BoStoPel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι αντίστοιχο ξεκινάνε τώρα με τα Σκόπια.
    Σε βάθος χρόνου θέλουν το αντίστοιχο αποτέλεσμα.
    Που είναι ο ελληνισμός στις ΗΠΑ για να αντιδράσει δυναμικά και να τιμωρήσει την πολιτική του Μπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαλύσανε την Σερβία και το χειρότερο προσπαθούν με "διάφορους" τροπους να την διχάσουν.
    Βέβαια τώρα που αποκαλύφθηκε η προπαγάνδα περί γενοκτονίας των Κοσσοβάρων Αλβανών ,μην περιμένει κανείς μας να τους παραπέμψουν στο δικαστήριο της Χάγης.
    Τα ίδια έγιναν όπως λες και εσύ στο Ιράκ που όλες οι κατηγορίες περί ...πυρηνικών ήταν μόνο ένα προπαγανδιστικό αίτιο για να διαλύσουν άλλον ένα λαό, χωρίς ποτέ να αποδειχθεί τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκος

    Δυστυχώς, ένα πράγμα μετράει στις διεθνείς σχέσεις: η ισχύς. Ο κυνισμός πάει σύννεφο. Όπου κι αν επενέβησαν οι Αμερικανοί, χρησιμοποίησαν μηχανισμούς προπαγάνδας. Ποιος ξεχνάει π.χ. τα όπλα μαζικής καταστροφής, που δήθεν είχε ο Σαντάμ στην κατοχή του;

    Το Διεθνές Δίκαιο υπάρχει για να το επικαλούνται οι αδύνατοι. Όσο για την μίζερη και θεατρίνα Χίλαρι, δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά ένα κλασικό πολιτικό συστημικό προϊόν, που έχει και την εύνοια πολύ ισχυρών λόμπι. Η ευκολία με την οποία ψεύδεται, αποκαλύπτει το ποιόν της. Μην ξεχνάτε επίσης ποιους έχει δίπλα της: στα πλάνα βλέπουμε διεφθαρμένα πρόσωπα, όπως η Μαντλίν Ολμπράιτ, που ευθύνεται για τους θανάτους πολλών άμαχων Σέρβων.

    Ομπάμα που τους χρειάζεται ολωνών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέχρι και το 1998 οι Αμερικανοί πολιτικοί καταδίκαζαν τη βία και τα εγκλήματα του UCK και το χαρακτήριζαν τρομοκρατική ομάδα.
    Η συμμαχία όμως της Σικελικής και της Αλβανικής μαφίας που παρασκευάζουν το 70% της ηρωίνης στα βαλκάνια (Σκόπια και Κόσσοβο) έφερε τα πάνω - κάτω.
    Χρηματοδότησαν τους Δημοκρατικούς αλλά και τους Ρεπουμπλικάνους αργότερα με αποτέλεσμα να ζητούν προστασία της ....παραγωγής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να συμπληρώσω τον 10.39
    Ολμπράιτ με τις γεροντικές αδυναμίες στον νεαρό αρχηγό των UCKαδων Θάτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nα γραψω κι εγω κατι που θυμηθηκα, για το θεμα.
    Μια Καναδη δημοσιογραφος, πηρε συνεντευξη απο μια κοπελλιτασα, που εκλαιγε οτι και καλα η οικογενεια της ειχε διαλυθει, οι γονεις της ειχαν σκοτωθει και κατι τετοια.
    Αυτα στην Πριστινα.
    Μετα το τελος του πολεμου, πηγε παλι εκει και αναζητησε την κοπελλα, για να δει τι εγινε και αν ειναι καλα, μιας και ειχαν γινει γνωστες.
    Και ω του θαυματος, ο πατερας, που ηταν ταχαμου πεθαμενος, της ανοιξε την πορτα του σπιτιου.
    Η κοπελλα ταχασε. Ρωτησε λοιπον την κοπελλα τι γινεται και αυτη της απαντησε κυνικα, οτι σε κοροιδεψα. Σου τα ειπα για να τα γραψεις και να κανεις ευκολη την επιθεση των Νατοικων.
    Κοκκαλο η Καναδη.
    Επειδη ομως, ηταν εντιμη κοπελλα, μολις γυρισε στην πατριδα της, τα εγραψε ολα στην εφημεριδα της.
    Θα μου πειτε και τι εγινε; Τιποτα δεν εγινε, αλλα ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε και να θυμομαστε και να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ, γιατι οι αλητες αυτοι, ειναι ετοιμοι, ανα πασαν στιγμην να μας πετσοκοψουν.
    Τιποτα δεν ειναι σιγουρο και δεδομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άσχετο με το ποστ σου αυτό, αλλά σε συνέχεια της κουβέντας που ανοίξαμε στο δικό μου ποστ, δες αν θέλεις εδώ:

    http://marianaonice.blogspot.com/2007/12/blog-post_16.html

    Μπορεί να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με σύνδεσμο την marianaonice και όσα διάβασα, κρατάμε μέσα μας όσα μπορέσαμε να νιώσουμε αληθινά και όταν κοιτάζουμε μακριά στο άπειρο του ουρανού και της θάλασσας η ψυχή μας ακούει, μιλά, αισθάνεται

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και γενοκτονία των η Εβραίων.Τα 6 εκατομμύρια θύματα από τους ναζί είναι μύθος , αλλά για τόλμησε να το πεις και θα δεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ marianaonice & freedula
    Σας ευχαριστώ πολύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς τον αμέσως προηγούμενο @ανώνυμο!
    Έχεις δίκιο ανώνυμε. Τα 6.000.000 του ολοκαυτώματος με στοιχεία από το Διεθνή Ερυθρό Σταυρό δεν ξεπερνούν τις 300.000!! Αλλά βλέπεις οι άλλοι λαοί που αφανίστηκαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τον αφανισμό τους και να βγάλουν δισσεκατομμύρια από χρηματοδοτήσεις των ΗΠΑ αλλά και αποζημιώσεις από τη Γερμανία. Μόνο το Ισραήλ!! Που σήμερα και αυτό ευθύνεται για το ολοκαύτωμα άλλων λαών (βλ. Παλαιστίνιους άμαχους και παιδιά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή