Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Λούφα και παραλλαγή ο …..Βολευτής !

Άρχισε τα ευχέλαια , τους σταυρούς και τους ξορκισμούς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για το κακό που του έτυχε.

Κωμικοτραγική αποκάλυψη για ένα κόμμα που λέει ότι εκφράζει τις εθνικο-πατριωτικές δυνάμεις και ισχυρίζεται ότι πρωτοστατεί στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων.....

Ο εκ δεξιών του και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ.. Αϊβαλιώτης έγινε το μεγαλύτερο (μέχρι στιγμής) πρόβλημα του κόμματος.

Και επισήμως λοιπόν κατηγορούμενος για ανυποταξία είναι ο…. βολευτής του «πατριωτικού» ΛΑΟΣ κ.. Αϊβαλιώτης.
Το Στρατολογικό γραφείο Ανατολικής Αττικής τον έκρινε ανυπότακτο αναδρομικά από τις 27 Μαρτίου 1997 !!!!!!!

Ο κ. Αϊβαλιώτης παραμένει ….βολευτής εν αναμονή της απόφασης του Εκλογοδικείου στην ένσταση που έχει καταθέσει στο εκλογοδικείο η υποψήφια του ΛΑΟΣ στη Β' Αθηνών κα Αναστασία Αθήνη.
Στην ένστασή της η κα Αθήνη θα χρησιμοποιήσει και τα στοιχεία της μήνυσης που κατέθεσε το Στρατολογικό γραφείο

Αλλά ανεξαρτήτως της απόφασης το πλήγμα στην εικόνα του ΛΑΟΣ είναι μεγάλο, διότι είναι ένα κόμμα που στηρίζει μεγάλο μέρος της εκλογικής του απήχησης στις πατριωτικές κορώνες.

Συγχρόνως όμως είναι και το κόμμα του …φαρισαϊσμού. Γιατί ;

Το βράδυ της Τετάρτης συνεδρίασε η ΚΟ του ΛΑΟΣ υπό τον πρόεδρό της Γιώργο Καρατζαφέρη και αποφασίστηκε η αντικατάσταση του κ. Αϊβαλιώτη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος.

Υπήρξαν μάλιστα εισηγήσεις για …….διαγραφή του σύμφωνα με τα όσα ….διέρρευσαν σε μερίδα του τύπου από το ΛΑΟΣ.
Την ίδια στιγμή όμως εκδίδουν και πληρωμένη ανακοίνωση στον τύπο με την οποία επιδίδονται σε …..κυνήγι μαγισσών.

Αντί να καταδικάσουν την ενέργεια του …βολευτή τους προσπαθούν να μας πείσουν ότι πίσω από την απόφαση της Στρατολογίας κρύβονται …..τα διεθνή συμφέροντα και οι …….μεγαλέμποροι οπλικών συστημάτων που σκοπό έχουν να πλήξουν τον …….λαοπρόβλητο κ. Καρατζαφέρη.
Τον πρόεδρο που ενώ είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος, έριξε ένα….κανίς προβληματικό …στην αρένα με τα ροτβάιλερ ,τα πίτμπουλ και τα ντόπερμαν.

Εδώ έρχεται να φορεθεί σαν γάντι και η γνωστή ατάκα της διαφήμισης………..που πας ρε Καραμήτρο.!!!!!!!!!

Ας αφήσουμε όμως τον φαρισαϊσμό του ΛΑΟΣ και του κ. Καρατζαφέρη και ας ξαναγυρίσουμε στον …..βολευτή.

Μη νομίζεται ότι τώρα θα …υπηρετήσει την πατρίδα. Μια βόλτα 45 ημερών (λόγω ηλικίας ) θα τον κάνουν σε κάποιο στρατόπεδο και στην συνέχεια θα αποδοθεί στην κοινωνία …αγνός και αμόλυντος έχων πράξει το χρέος του προς την πατρίδα στο ακέραιο .

Λουλούδι λοιπόν ο κ. Αϊβαλιώτης ,αλλά τι …..λουλούδι;

Πριν περάσει στον Γ. Καρατζαφέρη προσπάθησε να γίνει υπάλληλος της ευρω-ομάδας στην οποία ανήκει η Ν.Δ.

Δεν τα κατάφερε, ενώ μεταξύ των «γαλάζιων» ευρωβουλευτών που ψήφισαν υπέρ άλλης υποψηφιότητας, ήταν οι σημερινοί υπουργοί Κ. Χατζηδάκης και Χ. Φώλιας.

Ο Κ. Αϊβαλιώτης αντέδρασε σθεναρά. Λίγες ημέρες αργότερα, το περιοδικό που εκδίδει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη «Νέμεσις» άρχισε να φιλοξενεί άρθρα με σκληρές κατηγορίες εναντίον των ευρωβουλευτών, τα οποία έφεραν την υπογραφή «Κ. Κυδωνιάτης».

Λόγω των έντονων φημών ότι ο πραγματικός συντάκτης ήταν ο Κ. Αϊβαλιώτης (σ.σ.: η ελληνική ονομασία για το Αϊβαλί είναι Κυδωνίες!), κατέθεσαν αγωγή εναντίον του.
Κέρδισαν σε πρώτο βαθμό τη δίκη - μάλιστα, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε βιογραφικό του στο οποίο ο ίδιος αναφέρει ότι δημοσιογραφεί με ψευδώνυμο.
( ΚΥΡ.ΕΛΕΥΘ. 30/9/07)

Γι` αυτό αναρωτιέμαι …τι είδος λουλούδι. Μάλλον για …γαϊδουράγκαθο μου μοιάζει. Έχω άδικο;



16 σχόλια:

  1. Βολεύτης με όλη την σημασία τις έννοιας ο κ. Αιβαλιώτης.
    Όσο για τον ...φαρισαϊσμό του ΛΑΟΣ δεν λέω τίποτα.
    Είναι γνωστόν ότι θα πρέπει να το μετονομάσουν σε ΦΑΟΣ.( Φαρισαϊκός Ορθόδοξος ?? Συναγερμός )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδες τι γινεται με κατι πατριωτες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωναζουν για τα "δικαια της πατριδος" αυτοι που ΑΠΕΦΥΓΑΝ να πραξουν το στοιχειωδες καθηκον τους, να υπηρτησουν τη θητεια τους.
    Π.χ. ο κ.Αϊβαλιωτης

    Φωναζουν εναντιον των κακων απεργων που βασανιζουν τον απλο λαο αυτοι που εισηγηθηκαν αυξηση των οικιακων τιμολογιων της ΔΕΗ κατα 30% και κατα 0(μηδεν)% στους μεγαλους καταναλωτες.
    Π.χ. ο κ.Μίχαλος

    Φωναζουν για το ασφαλιστικο οτι καταρρεει και οτι χρειαζονται σκληρα μετρα αυτοι που χαριζουν δις ευρω στους μεγαλοοφειλετες (π.χ.alpha bank) και απασχολουν ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ Αλλοδαπους.
    Π.χ. ο κ.Μαγγινας

    Μιλανε για ευγενη ταμεια και ρετιρεδες αυτοι οι οποιοι μονοι απο ολους τους κλαδους εξαιρεθηκαν απο το ασφαλιστικο νομοσχεδιο.
    Π.χ. Οι Δημοσιογραφοι-τηλεδικαστες.

    EΛΛΑΔΑ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αίσχος ρε Αιβαλιώτη. 45 ημέρες κοστολογήσεις το καθήκον σου προς το κοινωνικό σύνολο.
    .
    Και που είσαι Ανώνυμε 4.44 (απο πάνω)
    .
    Πήγαινε και σε κανένα γιατρό γιατί έχεις ......δια-λήψεις.
    20 χρόνια τα ξεχνάει η μνήμη σου .
    Καλαμποκόπαιδο και εσύ βγαίνεις να μας κάνεις και τον ...κήρυκα.
    ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ήρεμα παιδιά.Ο πολίτης πέρασε το μήνυμα και έχει απόλυτο δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΧΕΡ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου 7.54 κάνεις πλάκα αλλά ίσως δεν το ξέρεις.
    Ο Αιβαλιώτης μετείχε απο την πλευρά του ΛΑΟΣ στην επιτροπή εξωτερικών και Αμυναςτου Κοινοβουλίου.
    Αυτή είναι η αληθινή πλάκα.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά ρε ευαίσθητοι που διηλίζετε τον κωνοπα και καταπίνετε την κάμιλλο. Όχι γιατί έπραξε σωστά ο Αιβαλώτης αλλά μπροστά σε τόσα στα οποία μένετε απαθείς, όπως αυτά που γίνονται εναντίον της Πατρίδας μας από τα ξένα κέντρα, αυτό είναι μια παρονυχίδα Ρε ούστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ ψηφοφόρε του ΛΑΟΣ. 8.19
    Αν ήσουν σωστός δημοκράτης(αν την ξέρεις την λέξη) το ΟΥΣΤ θα έπρεπε να το φωνάξετε πρώτοι εσείς για τον ...βολεύτη σας και θα ήμασταν ΟΛΟΙ μαζί σας .
    Οχι το ΟΥΣΤ εδώ λοιπόν αλλά εκεί που πρέπει.
    Στο κανίς με το πρόβλημα που λέει και ο πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο λαζοπουλος επρεπε να ειναι σε ιδρυμα δεμενος με αλυσιδες με βαση αυτα που γραφει το Ι5 απολυτηριο του και οχι να κανει χρυσοπληρωμενη αριστεριστικη προπαγανδα απο την τηλεοραση. Ο τηλεδικαστης τριανταφυλλοπουλος το ιδιο. Ο ευαγγελατος που πηρε δεκα [μονο?] μεταθεσεις στην ιδια μερα δεν υπηρετησε πραγματικα καθολου. Ο τζοχατζοπουλος εγινε υπουργος αμυνας..Χιλιαδες ανυποτακτοι Εσωτερικου δεν καταζητουνται πλεον ,απολυτη ξεφτιλα της ΝΔ, χιλιαδες ανυποτακτοι πλουσιοπαιδα εξωτερικου πληρωνουν συμβολικα ποσα και κανουν καριερα σε αριστερα και δεξια κομματα. Κουβεντα πουθενα για ολα αυτα, ουτε κιχ.. ακρα του ταφου σιωπη. Τωρα βρηκαμε ενα ασημαντο καριεριστα, που απ'οσο ξερω δεν κρυβει οτι δεν υπηρετησε, και βαραμε ομοδικα με κριτηριο πολιτικη εμπαθεια και αστειες δικαιολογιες περι 'πατριωτικου ανακολουθου κομματος' κλπ. Αν ηταν ο τσιπρας θα το τολμουσατε. ΟΧΙ! Μην κοροιδευομαστε, σε μικρη χωρα ζουμε ολοι φιλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως ανώνυμε 1.02 λέγεσαι Αιβαλιώτης?
    Σε ενημερώσανε και έσπευσες να απαντήσεις?
    Μήπως λέγεσαι Κ.Κυδωνιάτης?
    Εγώ πάντως λέγομαι Γ.Καρατζαφέρης-Αρχηγος ανώνυμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. :)

    Ηρεμηστε.
    Γιατι πρεπει να τα βλεπετε ολα μεσα απο τα χρωματιστα γυαλια σας?
    Φυσικα και δεν πρεπει να μενουμε απαθεις με οσους υπονομευουν την πατριδα μας,ειτε προσδιοριζομαστε δεξιοι ειτε αριστεροι, αλλα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ!
    Οι δημοσιοι αρχοντες πρεπει να δινουν το παραδειγμα και αυτος ο κυριος πρεπει να παραιτηθει απο βουλευτης και ακολουθως να αντιμετωπισει τις συνεπειες του νομου.Τελος. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δέ μασάμε ρέεεεεεε!
    Ποιός βουλευτής έκανε περισότερες επερωτήσεις στή βουλή από τόν ανυπότακτο Αϊβαλιώτη ποιός;
    Κανείς. Οί ανυπότακτοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι,
    καλιτέχνες παντός καιρού καί είδους, οί κανακάρηδες βιομηχάνων καί άλλων φτωχών.. δέν σάς νοιάζουν, γίνατε ξαφνικά ύπερασπιστές τού ελληνικού...στρατού χά χά χά!
    Βρέ μπάς καί θεωρείτε δημοκρατικό προνόμιο τήν αποφυγή τής στρατιωτικής θητείας;
    Τόν Αϊβαλιώτη τόν άκουγα πρίν γίνει βουλευτής
    στίς περίφημες ανταποκρίσεις πού έκανε απ' τίς Βρυξέλλες γιά λογαριασμό τού High TV τότε, ίσως ό μόνος δημοσιογράφος πού έδινε τήν πραγματική είδηση από τά τεκταινόμενα στήν Εύρ. ένωση. Ενοχλεί αλλά δέν πειράζει, βάλτε καλά στό μυαλό σας υπάρχει άλλος πόλος πιά
    πού συσπειρώνει αλλά δέν όργανώνει, κοματικά.
    Ο Καρατζαφέρης έγινε όπλο τού καταπιεσμένου
    βασανισμένου, διωγμένου καί παραμελημένου Έλληνα. Καί κάτι άλλο. Δέν μάς τρομάζουν τά γκάλοπ τών καναλαρχών καί τού έκδοτικού κατεστημένου τού τόπου μας. Αλήθεια εσάς αριστεροί καί σοσιαλιστές δέν σάς τρομάζει νά συμβαδίζετε μέ Δολ μέ Ακτωρ μέ έλεύθερο τύπο
    μέ Τεγοπουλαίους, μέ Άμερική, μέ άγγλους, νά υποστήρίζετε τά στηρίγματα τών άμερικάνων, βλέπε σκόπια, τί έχετε πάθει τρικυμία έν κρανίω
    ή είσαστε νεοεποχίτικα κόμματα πού ύπηρετούν τό ΝΑΤΟ τόν ΟΗΕ καί τούς έντολοδόχους πού βρίσκονται πίσω τους; Πιάσατε τό Λαός στά πράσα μέ τόν Αϊβαλιώτη, έσταξε ή ούρά τού..γαϊδάρου.
    Ίωάννου τού Άνωνύμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κανενας δεν αρνηθηκε πως ο Αιβαλιωτης μπορει να ειναι καλος ανθρωπος ή κατα τ'αλλα αξιος Βουλευτης.Ειναι αυτο το συγκεκριμενο το οποιο εκανε,για το οποιο πρεπει να αντιμετωπισει τις συνεπειες.Απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και μιλωντας για "πατριωτικα" θεματα...
    Εμαθα προσφατα πως η θυγατρικη της cosmote στη F.Y.R.O.M. cosmofon, υποδεχεται ολους οσους εισερχονται στη χωρα με το μηνυμα "Have a pleasant stay in Macedonia".
    Εμαθα επισης τις κατα καιρους χορηγιες της Cosmofon στα αθλητικα δρωμενα και τεχνες της γειτονος και μπραβο της γι'αυτο.Σ'αυτες τις χορηγιες ομως,η ελληνικη εταιρεια Cosmofon αναφερεται τους γειτονες ως Μακεδονες και αυτο ειναι κατι που εγω ως Ελληνας και εχοντας καταγωγη απο τις Σερρες δεν μπορω να το ανεχτω(π.χ.Macedonian Ski Federation,the Macedonian representative, Macedonian National Theatre, Macedonian music, Macedonian Philharmonic Orchestra, Macedonian basket, Macedonian cities, Macedonian audience, famous Macedonian producers).
    Γι'αυτο δεν μας παιρνουν στα σοβαρα οι Σλαβοαλβανοι "Μακεδονες" της F.Y.R.O.M..Γιατι βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας.
    Ντροπη.

    http://www.greekalert.com/2008/03/spending-day-in-macedonia-for-business.html

    http://www.greekalert.com/2008/03/blog-post_5694.html

    mail επικοινωνιας με την cosmote: mediarelations@cosmote.gr

    Kατακλυστε τους με e-mail !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως είχε βγει ως ο πλέον δραστήριος βουλευτής τον Φεβρουάριο.

    Η αλήθεια είναι ότι όντως φαίνεται για φάτσα που έχει παίξει παιχνιδάκια. Χιλιές φορές να μη χάσει τη βουλευτική του ιδιότητα επειδή δεν πήγε στρατό (λες και είναι ο μόνος στο κοινοβούλιο) απ' το να μπει η Αθήνη.

    Ούτε καν γραφικότητα δεν θα προσφέρει. Απλώς ξευτίλα. Αλλά και γι' αυτή την επιλογή του ο Καρατζαφέρης ευθύνεται.

    http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή