Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Τέσσερεις μυστικές υπηρεσίες στο παιχνίδι !

Εύη Τσέκου, ένα απλό κορίτσι του λαού που όλοι την εκμεταλλεύτηκαν. Κάτι από ταινία με πρωταγωνιστή τον Ν. Ξανθόπουλο θυμίζει όλη η απολογία της.

Ισχυρίζεται ότι η κασέτα με τις προσωπικές της στιγμές με τον Χρ. Ζαχόπουλο ήταν τελικά η «ύστατη προσπάθεια να τον ενεργοποιήσει για το εργασιακό της ζήτημα» και όχι μέσον πρακτόρευσης και εκβιασμού.

Δεν θα αναφερθώ καθόλου σε αυτά που ισχυρίστηκε κατά την απολογία της γιατί μόνο καθυστερημένοι νοητικά θα μπορούσαν να την πιστέψουν.

Εκείνα τα ……κατάστρεψε την κάμερα ,δεν έχει κάποια απόδειξη για την αγορά της ή την εγγύηση της ,κατάστρεψε και την τσάντα μέσα από την οποία μαγνητοσκοπούσε, με το αιτιολογικό ότι της θύμιζαν δυσάρεστες καταστάσεις ,μόνο ειρωνικά γέλια προκαλούν.

Παρακάμπτουμε λοιπόν τις ιστορίες για ….μικρά παιδάκια και θα προχωρήσουμε στα ουσιαστικά ερωτήματα για την Εύη Τσέκου.
Αναφέρει στην απολογία της : «Κινήθηκα αυθόρμητα και ερασιτεχνικά. Η βιντεοσκόπηση είναι μία πράξη για την οποία όχι μόνο έχω μετανιώσει, αλλά η οποία δεν ταίριαζε στο ….μορφωτικό μου επίπεδο και στο …..χαρακτήρα μου. »

Όχι Εύη , καθοδηγούμενη κινήθηκες άκρως επαγγελματικά .

Το video είναι εστιασμένο και κεντραρισμένο , πράγμα εντελώς αδύνατον για μία κάμερα πρόχειρα βαλμένη μέσα σε μια απλή γυναικεία τσάντα και αφημένη σε ένα επιπλάκι του δωματίου.
Ο φωτισμός δε του βίντεο καθότι έγινε υπό συνθήκες ημερησίου φωτός παραπέμπει στο ότι το συγκεκριμένο σημείο του δωματίου, σου υπεδείχθη από επαγγελματία. Τουλάχιστον αυτά δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

Ας το παρακάμψουμε και αυτό και ας πάμε στις τηλεφωνικές της συσκευές και στις συνομιλίες της Εύης Τσέκου.
Η 35χρονη χρησιμοποιούσε ….τρία διαφορετικά κινητά τηλέφωνα για τις επικοινωνίες της .

Μέσα σε διάστημα περίπου πενήντα ημερών μέχρι την απόπειρα αυτοκτονίας του Χ. Ζαχόπουλου η κυρία Τσέκου στο ένα κινητό είχε 1.067 εξερχόμενες κλήσεις και μερικές δεκάδες εισερχομένων.
Στο δεύτερο είχε συνολικά 483 κλήσεις (εισερχόμενες και εξερχόμενες), ενώ 20 κλήσεις ακόμη έχουν πραγματοποιηθεί από το τρίτο κινητό.
Σε καμία από αυτές τις συνολικά 1.700 κλήσεις την κρίσιμη περίοδο των 50 ημερών δεν φαίνεται ότι είχε επικοινωνία με τον κ. Ζαχόπουλο.

Όμως το μυστικό κρύβεται στο ένα από τα τρία κινητά της τηλέφωνα .

Από αυτό πραγματοποίησε εκατοντάδες τηλεφωνικές επικοινωνίες εκείνη την περίοδο προς ένα μυστηριώδες καρτοκινητό, κάτοχος του οποίου εμφανίζεται ιδιώτης από το Λαύριο.
Το καρτοκινητό Cosmote
αυτό είναι πλέον κλειστό . Ως κάτοχός του εμφανιζόταν άτομο με στοιχεία Ε.Μ και φυσικά είναι ανύπαρκτος .

Φυσικά θα ερωτηθεί από τον ανακριτή τόσο για το πλήθος των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και από τα τρία της κινητά αλλά και για τις κλήσεις προς το …..ασύμμετρο μυστηριώδες καρτοκινητό που γίνονταν μόνο από συγκεκριμένο κινητό της.
Φυσικά μην περιμένετε κάποια λογική εξήγηση από την Εύη Τσέκου .
Οι εξηγήσεις της και πάλι θα απευθύνονται σε νοητικά καθυστερημένους.
Οι λογικοί ξέρουν και κρίνουν.
Οι κινήσεις στην σκακιέρα μεταξύ τεσσάρων μυστικών υπηρεσιών συνεχίζονται.

Η παρτίδα ακόμη δεν έχει τελειώσει, συνεχίζεται με τα υπόλοιπα ……πιόνια.

ΥΓ Όταν φοβήθηκες Εύη για τα καλά ,την παραμονή της απόπειρας του Χρήστου και θέλησες να την ….κάνεις προς τα έξω ,οι πόρτες ήδη ήταν κλειστές. Και φρόντισαν γι` αυτό …οι δικοί σου. Δεν ήθελαν να χάσουν από τόσο νωρίς την ....βασίλισσα τους γιατί κινδυνεύανε με Ρουά -Ματ .

10 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

    Επιτέλους ένα κείμενο που δεν υποβαθμίζει τον κοινό νου!

    Οι μισοί ουρλιάζουν, ότι μας ψεκάζουν κι οι υπόλοιποι περί άλλα τυρβάζουν.

    Λες και δε βλέπουμε
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά από όλα τα μπλόκια με αυτήν την υπόθεση μόνο εσύ έχεις ασχοληθεί σοβαρά.
    Δεν μου λες , έχουμε και άλλες συνέχειες;
    Ετσι όπως πας φίλε πολίτη τζι αρ με αυτήν την υπόθεση σε βλέπω σε καμιά εκπομπή στην τηλεόραση προσκεκλημένο για το θέμα.
    Σοβαρά τώρα , μπράβο σου γιατί έχεις βγάλει ένα θέμα που τα ΜΜΕ ούτε που ασχολούνται.
    Θα μου πεις αυτός είναι και ο ρόλος τους.
    Παρεπιπτόντως φίλε μπράβο και για το άλλο θέμα που έβγαλες με το μαύρο 2% στα ΜΜΕ.
    Αρχίζουν και το παίζουν και κάποιοι πολιτικοί τώρα .
    Ακουσα για τον Κεφαλογιάννη ότι θα καταθέσει τροπολογία για να καραργηθεί ο νόμος.
    Τους ξύπνησες φίλε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιές μυστικές υπηρεσίες είναι αυτές?
    Αμερικάνικη
    Ρωσική
    Ελληνική και...ποιά άλλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολίτης -gr πότε θα μιλήσεις για τα dvd και τις απειλές προς τον Καραμανλή;Είχες αναφερθρί και στο θέμα των πυρκαγιών εάν κάνω λάθος.
    Πάντως πρέπει να είσαι από τους λίγους σοβαρούς στο χώρο.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο κοίτα και προς..........Μέση Ανατολή και Ισραήλ.
    Μπορεί να είναι η Μοσάντ ή sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ζαχόπουλος θα βρει το κουράγιο να μιλήσει όμως...? Τσέκου , Νικολιτσόπουλος και κομιστές δεν βλέπω να λένε την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ζαχόπουλος έχει μιλήσει φίλε μέσω του βιβλίου του Μυλωνά.
    Κοίτα πριν 10 ημέρες το άρθρο του politis-gr με τίτλο αν θυμάμαι καλά "Κωδικός Ελένη . Η αλήθεια για την υπόθεση Ζαχόπουλου"
    Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται στον ανακριτή.
    Το ίδιο έγινε και με τις υποκλοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να καταλάβω :
    Βάλανε οι μυστικέw υπηρεσίες ένα "χοντρό" να πηδιέται με μια "χοντρή" για να ασκήσουν πίεση στο Καραμανλή;
    Τι έχει μέσα το DVD που να μπορεί να ασκήσει τέτοια πίεση στην Κυβέρνηση Καραμανλή; Τι μπορεί να είπε ή να έκανε ο Ζαχόπουλος σε αυτό το βίντεο και να μπορεί να "ρίξει" μια κυβέρνηση;
    Και αν υπήρξε τέτοια μεθόδευση , που αναφέρεις , γιατί η Κυβέρνηση αφού ήταν ενήμερη δεν διέρευσε πρώτη (μιας και έφτασε στα χέρια της) το DVD για να το "κάψει";
    Κλονίζεται μια κυβέρνηση για ένα "πήδημα";
    Αυτα΄που λες φίλε , δεν "κολλάνε".
    Η εντύπωση που αποκομίζω , διαβάζοντάς τα , είναι μια προσπάθεια αποενοχοποίησης του Καραμανλή και της Κυβέρνησης , λόγω των επιθέσεων που τους γίνονται από τους ξένους.
    Κατι σαν εκείνο το αλησμόνητο "το τηλέφωνο του Πρωθυπουργού ήταν πρώτο στη λίστα των υποκλοπών" , ενώ οι υποκλοπές γίνονταν (όπως αποδείχτηκε και με έγγραφα τα οποία στη συνέχεια τα έφαγε το "μαύρο σκοτάδι") με συμφωνία Κυβέρνησης και ΗΠΑ.
    Εκτός και αν έχω χάσει τόσα επεισόδια και ξέρεις κάτι για το DVD που εμένα μου διαφεύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @nikos

    Η τέταρτη θα μπορούσε να είναι ή η Mossad ή η τουρκική MIT.

    Για τη τελευταία δεν έχω αμφιβολίες, μιας και οι ανακοινώσεις που βγάζει περί "αυτόνομου Πατριαρχείου στα πρότυπα του Βατικανού" μόνο τυχαίες χρονικά δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μικρα
    Μεγαλα
    Εγκληματα

    Ο Ζαχόπουλος πάλι δεν έδωσε καμία σημασία όταν του είπε η Τσέκου για την ταινία. Εκτίμησε προφανώς μιας και ήταν στο Υπουργείο πολιτισμού ότι το έργο αυτό δεν είχε καμιά σχέση με πολιτισμό
    Είχε εξάλλου δει καλύτερες ταινίες, του φίλου του του Μυλωνά.
    Άρα ο Ζαχόπουλος δεν εκβιάστηκε. Δεν τον ένοιαζε για την ταινία. Αν και το έδιωξαν από την κυβέρνηση (για να προστατέψουν την υγεία του) είχε βρει άλλη δουλειά. Γιατί φούνταρε λοιπόν;
    Δεν φούνταρε. Κατά λάθος έπεσε. Καθώς έγραφε τα σημειώματα που ήταν για το σενάριο άλλης ταινίας φύσηξε αέρας και πήρε τα χαρτιά. Όπως πήγε να τα πιάσει στο μπαλκόνι πάτησε μια μπανανόφλουδα γλύστρισε και βρέθηκε στο κενό.

    http://mikrosfokion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή