Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Των πρακτόρων το …..κάγκελο!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό μέσα από την μόνιμη αριστερή μπάρα του blog μου και συγκεκριμένα από το «Κουίζ της …Εβδομάδας» απευθύνω το ερώτημα «ποιοι …..άλλοι μετέχουν στο παιχνίδι των blogs προσπαθώντας αφ` ενός να προειδοποιήσω και αφ` ετέρου να ….αφυπνίσω νυσταγμένα μυαλά και καταστάσεις.

Και έφτασε η ώρα που …κάποιες από τις μάσκες έπεσαν, επιβεβαιώνοντας και συγχρόνως απαντώντας στο …ερώτημα μου.

Ο … ιός ….των μυστικών υπηρεσιών δεν βρίσκεται απλά στην πόρτα της ελληνικής blogόσφαιρας (όπως ισχυρίζονται κάποιοι ) αλλά είναι ήδη μέσα από πολύ καιρό.

Απλώς το τελευταίο διάστημα έχοντας αποθρασυνθεί τελείως από την …ανοχή μας έκανε απροκάλυπτα αισθητή την παρουσία του.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται -φανερά πλέον- όταν διαδικτυακή εφημερίδα κατήγγειλε τον «Ιό» της Ελευθεροτυπίας ότι κείμενο του ήταν ολόιδιο ( κατά λέξη) με κείμενο από ένα προπαγανδιστικό βουλγαροσκοπιανό site.

Λίγες ημέρες μετά (Κυριακή 16/3/ 08,) η στήλη του «Ιού» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, έλειπε από το φύλλο της έγκριτης εφημερίδας , γεγονός που γεννούσε πολλά ερωτηματικά.

Η απάντηση δόθηκε από το φόρουμ του περιοδικού Ρεσάλτο, σε ένα post με την υπογραφή «Ρεπόρτερ».

Το post ανέφερε ότι ο Ιός κόπηκε επειδή ήρθε σε αντιπαράθεση με τον εκδότη της εφημερίδας, ο οποίος δεν συναίνεσε στην δημοσιοποίηση των δεδομένων σκληρού δίσκου ενός αστυνομικού τον όποιο είχε στην κατοχή του ο «Ιός»..

Μέσα από αυτόν προέκυπτε (φωτογραφίες, ονόματα, και έγγραφα) ότι ο αστυνομικός δρούσε ως μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά και των Αναρχοαυτόνομων ταυτόχρονα!!!!!!!

Το Ρεσάλτο κατήγγειλε «υπόγειες διαδρομές» μεταξύ των δύο άκρων (Χρυσής Αυγής και αναρχικών) και εμπλοκή του Ιού με μυστικές υπηρεσίες που του προμήθευσαν τον σκληρό δίσκο.

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις και από τους δύο χώρους.

Η Χρυσή Αυγή από το blog της διάψευσε κατηγορηματικά την αποκάλυψη ενώ κύκλοι από την ευρύτερη αριστερά, την Κίνηση και τον ΣΥΝ, προσπαθώντας να υπερασπιστούν τον «Ιό», άρχισαν να ανταπαντούν και να κατηγορούν το Ρεσάλτο για διολίσθηση προς τα …Ακροδεξιά.!!!!!!

Την ….περόνη όμως τράβηξε το blog «tuki8eblom» το οποίο πρόσκειται στον «Ιό» της Ελευθεροτυπίας, δημοσιεύοντας την φωτογραφία, το όνομα και το ψευδώνυμο ενός Έλληνα πολίτη, πρώην αρθογράφου του Ρεσάλτο, στοιχειά τα οποία προέρχονταν από μία ιστοσελίδα διεθνούς αντιτρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ!

Την περασμένη Κυριακή 23 /3 /08, ο Ιός επανεμφανίστηκε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ακριβώς με το άρθρο που είχε προαναγγείλει μία εβδομάδα πριν το Ρεσάλτο!

Λίγο ….ψαλιδισμένο όμως από τον εκδότη.Οι συνειρμοί πολλοί καθώς και τα …μηνύματα.

Πρακτορικό δίκτυο (μην είστε αφελείς…ξέρετε ποιο) υπέκλεψε τον σκληρό δίσκο του αστυνομικού και τον έδωσε στον «Ιό» και βέβαια το ότι, οι συγκεκριμένες μυστικές υπηρεσίες …..επιλέγουν την δημοσιογραφική ομάδα του «Ιού» οδηγεί τους απλούς πολίτες στα…. συνειρμικά συμπεράσματα τους.

Η αποθράσυνση που ανέφερα όμως και στην αρχή του άρθρου μου έχει και συνέχεια με το σημερινό φύλλο της εφημερίδας.

Συγκεκριμένα αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τον…..ύποπτο ρόλο και την δράση τους οι «Μολυσματικοί Ιοί της δημοσιογραφίας» στο άρθρο τους με τίτλο «Καταδρομείς Μεγάλων Αποστάσεων» κατασκεύασαν μια ιστορία ενός δήθεν παρακρατικού μηχανισμού(εφεδροκαταδρομικό κίνημα) με ….δήθεν δράση από τα παράλια της Κύπρου στο Τουρκικό έδαφος.

Και επειδή έχω ως γνωστό την ….τάση αυτά που γράφω να τα αποδεικνύω με στοιχεία θα σας παραθέσω ένα απόσπασμα από το άρθρο τους και δύο …φωτογραφίες .

Αναφέρουν στο …άρθρο τους από την …δήθεν αφήγηση ενός καταδρομέα,: «-13 Ιανουαρίου- .Η ομάδα των βατραχανθρώπων αποτελούνταν από πέντε έφεδρους ελλαδίτες! Μας πήγανε, σ' ένα εκκλησάκι που ήτανε πάνω στη θάλασσα, στο ακρωτήρι στο Παραλίμνι.

Εκεί μας περιμένανε δύο Κύπριοι, ένας υπολοχαγός εν ενεργεία κι ένας έφεδρος που είχε υπηρετήσει το '74 κι ήξερε τα μέρη.

Αλλάξαμε φόρμες και διεισδύσαμε από τα βράχια στο τουρκικό έδαφος.

Κολυμπήσαμε περίπου δυόμισι μίλια, σε ναρκοθετημένη περιοχή, κάναμε μια αλλαγή σημαίας και γυρίσαμε.
Τα πράγματα είχαν, όμως, αρχίσει να σκουραίνουν. Όταν βγήκαμε, είχαμε πρόβλημα.

Οι Τούρκοι είχαν πληροφορηθεί πως έγινε ειδική αποστολή βατραχανθρώπων μέσα στο έδαφός τους και δώσανε σήμα μερικής επιστράτευσης, σηκωθήκανε ελικόπτερα και ψάχνανε να μας βρούνε μέσα στη θάλασσα.

Είχανε βγει και οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ με τζιπάκια και προβολείς και ψάχνανε... Την ώρα που ήτανε να βγούμε, ακούμε μόνο κραυγές: "Τρέξτε, έρχονται οι ΟΗέδες, έρχονται οι ΟΗέδες"!

Μας πετάξαν σκοινιά, ανεβήκαμε από τα βράχια κι έπρεπε μέσα σε δευτερόλεπτα να έχουμε μπει στα φορτηγά και να μας πάρουνε».

Παραθέτουν και δύο φωτογραφίες -ντοκουμέντο με τον υπότιτλο 13 Ιανουαρίου 1994. Η επιστροφή από την «καταδρομική επιχείρηση» στα κατεχόμενα εδάφη.

Είναι η διπλανές φωτογραφίες. Δείχνει βατραχανθρώπους να βγάζουν τον εξοπλισμό τους και τις φόρμες με την ησυχία τους (με κίτρινες φωσφοριζέ μπουκάλες για μυστική νυχτερινή αποστολή δολιοφθοράς ???? ) όταν αυτοί ισχυρίζονται ,λίγες αράδες πιο πάνω, ότι τους πετάξανε σχοινιά και έπρεπε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να έχουν φύγει αφού….. τους ψάχνανε τα ελικόπτερα από αέρος και στρατιωτικά τμήματα με προβολείς από το έδαφος.

Και μέσα σε αυτήν την …οριακή στιγμή μέσα στον γενικό χαμό....τραβούσαν και φωτογραφίες με φλας…?????????

Μοιάζουν να βιάζονται οι συγκεκριμένοι βατραχάνθρωποι στην φωτογραφία;;;;;;

Όχι βέβαια !! Γιατί οι φωτογραφίες απλά…..είναι από συνηθισμένη νυκτερινή άσκηση των ΟΥΚαδων …ΕΔΩ στην Ελλάδα.

Αιδώς Αργείοι !!!!!


18 σχόλια:

  1. Και αντί με κατάμαυρες μάσκες αυτοί χρησιμοποιούν με χρωματιστά καλύμματα .
    Ήμαρτον Κύριε τι άλλο θα δούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολίτη το όλο σκηνικό είχε και πολιτικές προεκτάσεις με πρόσωπο κοινοβουλευτικό.
    Δεν το αναφέρεις. Γιατί;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανώνυμο4.07
    Φίλε εγώ χωρίς στοιχεία στα χέρια μου δεν δημοσιεύω τίποτα.
    Εάν είχα στοιχεία για πολιτικό πρόσωπο θα τα δημοσίευα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σκοπός τους φαίνεται και από τα δήθεν συμπεράσματα του καταδρομέα.
    Γράφουν:
    "Δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο συνομιλητής μας δεν μπορεί ν' αποδιώξει την αίσθηση ότι αυτός και οι σύντροφοί του χρησιμοποιήθηκαν σαν πιόνια σ' ένα πολύ ευρύτερο παιχνίδι."
    Εκεί θέλουν να καταλήξουν και τα βάζουν στο στόμα του δήθεν βάτραχου.
    Ο σκοπός τους γνωστός εδώ και χρόνια .
    Δόγμα Κίσσιγκερ.
    Χτύπα την ιστορία ενός λαού , την κουλτούρα και τις αξίες.
    Τότε τον έχεις υποχείριο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ακόμα μια φορά σου βγάζουμε το καπέλο

    Είσαι φοβερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
    ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ.
    Σε ένα γήπεδο επτά ομάδες δεν γίνεται να παίζουν.
    Κάποιοι πρέπει να κάτσουν στον πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλό ρε politi-gr. Συνέχισε έτσι. Ο αλητάκος νομίζει ότι είμαστε βλάκες. Μια ζωή τα ίδια κάνει. Ψεύτικα στοιχεία βγάζει και κοροιδεύει τον κόσμο. Και οι επιθέσεις του είναι χωρίς επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Ιοί προσπαθούν να μας μολύνουν αλλά δεν θα τα καταφέρουν.
    Ο κόσμος έχει ξυπνήσει και το παιχνίδι τους είναι χαμένο από χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο σκοτεινός ρόλος του Ιού και η σύνδεσή του με μυστικές υπηρεσίες των Ισραηλιτών νομίζω ότι αναφάνηκε και από την άρνησή του να δημοσιεύσει την απάντηση Πλεύρη, για το βιβλίο του "Εβραίοι, όλη η αλήθεια", για το οποίο ο συγγραφέας κάθησε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μετά από αναφορά σε βάρος του των δήθεν αντιναζιστών της "αντιναζιστικής πρωτοβουλίας" ??...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα marianaonice
    Δυστυχώς δεν πάει όλο αυτή η κατάσταση.
    Το παιχνίδι που παίζουν είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ! Εχεις απόλυτο δίκιο. Μόλις είχα κατεβάσει το κείμενό τους να το διαβάσω, αλλά με πρόλαβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όλοι αυτοί, οι εν λόγω "κύριοι" εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ακόμα μπορούν να καθοδηγούν και να ελέγχουν την κοινή γνώμη τόσο εύκολα, όπως κάποτε. Η αλήθεια είναι ότι ξέρουν καλά πως να μας "κοιμίζουν" έχουν κάνει διατριβή πάνω στο θέμα. Αυτό που τους ξεφεύγει και θα τους ξεφεύγει... είναι το ξύπνημα!!! Μπορεί να ζούμε χρόνια στην πλήρη αποχαύνωση, αρκεί όμως μιά σπίθα για να γυρίσουμε τούμπα τα πάντα. Ακατανόητοι, απρόβλεπτοι, τρελλοί (όλα αυτά γι' αυτούς) για μας είναι απολύτως "φυσιολογικά".
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευτυχώς που τελευταίως, λειτουργεί και μιά άλλη "ομαδούλα"(.... αρκούδα)και τους έχει μπουρδοκλωσει τελείως, χαλάει τα σχέδια στο παρά πέντε, και έχουν λυσσάξει...!!!

    Αγαπητέ πολίτη, πόσο συμφωνώ μαζί σου, ότι έχουνε "Γνώσιν οι φύλακες".
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το δυστυχημα ειναι οτι πολλες χιλιαδες Ελληνων, αναμεσα τους και λιγοι φιλοι μου, εξακολουθουν και αγοραζουν την Ελευθεροτυπια και το χειροτερο ειναι οτι την θεωρουν ΤΟ 'αντιρατσιστικο-προοδευτικο' ευαγγελιο του Ελληνικου τυπου και μιλαμε για συγκροτημενα ατομα. Επαγγελματικη προπαγανδα στα ορια της καθημερινης αδιορατης πλυσης εγκεφαλου. Τιποτα δεν δημοσιευεται τυχαια σε αυτη την εφημεριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Ιός δεν είναι μόνος του, έχει και παρακλάδια και σε άλλα έντυπα. Εκτός από τον γνωστό απολογητή των Ολλανδών παιδεραστών Δημήτρη Αγγελίδη, τελευταία μας προέκυψε και οιονεί "εκπρόσωπος" του Ιού στην Καθημερινή, ο Τάκης Καμπύλης.
    http://a-ergodes.blogspot.com
    /2008/03/16-2008.html
    Μου κάνει πάντως εντύπωση η απάθεια των αναγνωστών της Καθημερινής απέναντι σ' αυτή την αλλοίωση του ήθους της εφημερίδας. Τουλάχιστον, το "Βήμα" είναι γνωστό και ξεκάθαρο τί γραμμή έχει. Στην "Καθημερινή", έτσι και αποχωρήσει ο Γιανναράς, ο Λυγερός και ο Κ. Ιορδανίδης, ο ροζ "προοδευτισμός" την έχει κυριεύσει εξ ολοκλήρου. Α, να μην το ξεχάσω, ο Καμπύλης έχει και εκπομπή στο ραδιόφωνο του Σκάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Politis, ετοιμάσου να σε συκοφαντήσουν ως φασίστατα τα δημοκρατικόπαιδα του "Ιού", Τρίμης και λοιπές ροζ δυνάμεις. Τους χαλάς τη (βρωμο)δουλειά σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή