Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΠΑΣΟΚ δώρισε, ΠΑΣΟΚ παρήγγειλε, ΠΑΣΟΚ εισέπραξε, ΠΑΣΟΚ παρέλαβε!


Όποιος νομίζει ότι η υπόθεση των υποβρυχίων αποτελεί ένα σκάνδαλο της τάξης των 80 εκατ. που από τα χρήματα του ελληνικού λαού πήγαν για διάθεση δωροδοκιών, τότε «πλανάται πλάνην οικτρά» .

Όποιος πάλι θεωρεί ότι αυτή η υπόθεση αφορά μοναχά τον Άκη Τσοχατζόπουλου , τότε να με συγχωρήσει αλλά είναι βαθιά νυχτωμένος.

Το είπε άλλωστε και ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος : «Κανείς υπουργός άμυνας δεν αποφασίζει μόνος του για τα εξοπλιστικά . Η αποφάσεις αυτές είναι συλλογικές και λαμβάνονται από το ΚΥΣΕΑ»

Ξέρετε ποιοι ήταν στο ΚΥΣΕΑ ; Το «όλον ΠΑΣΟΚ» .Από τον τότε πρωθυπουργό κ. Σημίτη μέχρι τον σημερινό πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, του οποίου η υπογραφή ως Υπουργού Εξωτερικών φιγουράρει πλατιά -πλατιά στην συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε την αναβάθμιση των υποβρυχίων.

Το σκάνδαλο αυτό όμως ξεκινά από τη δωρεά των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στη γερμανική HDW. Μάλιστα το ονόμασαν «πώληση» προς χάριν των ντόπιων Ιθαγενών.

Στην πραγματικότητα ήταν κομπίνα όπου και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά χαρίστηκαν στους Γερμανούς και τους πληρώσαμε και από πάνω.

Πως έγινε; Χρωστούσε το δημόσιο περίπου 4 δις στα Ναυπηγεία. Μόλις οι Γερμανοί «αγοράζουν» από την ΕΤΒΑ τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έναντι 2,5 δισεκατομμυρίων, το δημόσιο δίνει στους Γερμανούς αυτά τα 4 δισεκατομμύρια..

Άρα με το καλημέρα η γερμανική HDW βρέθηκε με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά χωρίς να πληρώσει ούτε ένα σεντς και συγχρόνως ….πήρε και 1,5 δισεκατομμύριο σε ρευστό ως …μποναμά! Το ΠΑΣΟΚ ΔΩΡΙΣΕ. Κανείς δεν έχει τιμωρηθεί…!

Η λεόντειος απευθείας ανάθεση για την κατασκευή των υποβρυχίων που υπέγραψε το ΚΥΣΕΑ (δηλ.το «όλον ΠΑΣΟΚ») έδεσε την Ελλάδα χειροπόδαρα . Υποχρεώθηκε η χώρα μας να πληρώνει για δώδεκα χρόνια τη HDV και τη Ferrostaal από τις οικονομίες του ελληνικού λαού, χωρίς …να παραλαμβάνει τα υποβρύχια. Δηλαδή με απλά λόγια ….προπληρώθηκαν οι Γερμανοί (παγκόσμιο φαινόμενο στις αγορές εξοπλισμών) και πάλι υποβρύχια δεν είχαμε!

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ως Υπουργός Άμυνας και το ΚΥΣΕΑ(δηλ. το «όλον ΠΑΣΟΚ») –σύμφωνα με τη δικογραφία- δεν προστάτευσαν την μυστικότητα των αποφάσεων πριν καν ληφθούν! Με άλλα λόγια η HDW γνώριζε τις αποφάσεις πριν καν ληφθούν.

Αυτό συνιστά παραβίαση μυστικών της Πολιτείας- κατασκοπεία, αδίκημα που τιμωρείται με 20ετή κάθειρξη. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ. Κανείς δεν έχει τιμωρηθεί……!

Έγγραφα αποδεικνύουν ότι τα ίδια υποβρύχια οι Γερμανοί τα προσέφεραν στην Τουρκία και στην Κορέα 50% πιο φθηνά απ’ ό,τι πλήρωσε η Ελλάδα, με την απευθείας ανάθεση του ΚΥΣΕΑ( δηλ. «όλον ΠΑΣΟΚ»), γιατί εμείς είχαμε τα «καπέλα», είχαμε τις μίζες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία αλλά και τα στοιχεία της Γερμανικής Δικαιοσύνης και σ’ αυτή την υπόθεση εμφανίζονται οι «γνωστοί-άγνωστοι» λογαριασμοί, εταιρείες και πρόσωπα που- κατά σύμπτωση- πρωταγωνιστούσαν ή συμμετείχαν και στις υποθέσεις TOR και SIEMENS.

Από τα χρήματα αυτά φέρονται να χρηματοδοτήθηκαν προεκλογικές καμπάνιες του κόμματος. Είναι χαρακτηριστική η φράση του Άκη Τσοχατζόπουλου κατά την χθεσινή του ομιλία- απολογία στη Βουλή: «όπως δεν κρύβομαι εγώ έτσι δεν θα κρυφτεί και κανένας πίσω από μένα» ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα γίνει ο «βολικός ένοχος» ( Τα ίδια είχε πει και ο Τσουκάτος , ο οποίος μάλιστα δήλωνε ότι τα χρήματα που εισέπραττε από τη SIEMENS πήγαιναν στα ταμεία του κόμματος. Σύμπτωση λοιπόν επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Είναι καθαρός…σχεδιασμός χρηματοδότησης;). TO ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ; Κανείς δεν έχει τιμωρηθεί….!

(Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο παρ’ ολίγον να εκλέξει πρωθυπουργό το 1996 τον Άκη Τσοχατζόπουλο, σήμερα τον παραπέμπει στη Δικαιοσύνη και μάλιστα με αδικήματα που τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη. Όμως μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά, σίγουρα δείχνει πολλά. Ο Θ. Τσουκάτος που έχει ομολογήσει για το σκάνδαλο της SIEMENS, είναι ….έξω και δεν έχει περάσει ούτε λεπτό τις πόρτες των φυλακών, όπως το ίδιο είχε συμβεί και με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο του Κτηματολογίου. Αυτά για να μην αιθεροβατούμε).

Και σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά , τα υποβρύχια που μας κατασκεύασαν οι Γερμανοί ήταν πλήρως ελαττωματικά. Η προηγούμενη κυβέρνηση ,αυτή της ΝΔ ,επί χρόνια δεν τα παραλάμβανε. Το υποβρύχιο έγερνε. Διαπιστώθηκε σχεδιαστικό λάθος .

Ω του θαύματος όμως, με το που ανέλαβε την εξουσία το ΠΑΣΟΚ το υποβρύχιο … «έγιανε»! Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το παρέλαβε και προσπαθεί τώρα να το …πουλήσει. Πληρώνουμε δε κάποια εκατ. ευρώ σε διάφορους απίθανους συμβούλους που μας προτείνουν τελικά να το πουλήσουμε στην Βολίβια , που ….. δεν έχει θάλασσα.

Από το βήμα της Βουλής ακουστήκαν (και δεν διαψεύστηκαν) για τα νησιά Κουρασάο, όπου υπάρχουν off shore εταιρείες, οι οποίες σχετίζονται με συμβούλους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στα Κέιμαν, στην Ινδία κλπ

Και το ερώτημα είναι εύλογο. Όλες αυτές οι off shore εταιρείες, οι διεφθαρμένες , σε ποιόν ανήκουν ; Πιθανότατα να μη το μάθουμε ποτέ. Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ και κανείς δεν έχει τιμωρηθεί….!

Στην υπόθεση φέρεται και η εμπλοκή του κ. Καρατζαφέρη και του κόμματος του. Ο κ. Μεϊμαράκης κατήγγειλε χθες από το βήμα της Βουλής ότι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ τον πίεζε σε κατ’ ίδιαν συνάντηση τους , να παραλάβει τα υποβρύχια , όπως και το ότι διάφοροι βουλευτές του ΛΑΟΣ έκαναν επίσημες ερωτήσεις στη Βουλή «γιατί δεν παραλαμβάνουμε τα υποβρύχια;» , αλλά και «γιατί δεν προχωρούμε και στην αγορά τορπιλών;», την ώρα που τα προβλήματα του υποβρυχίου είχαν δει το φως της δημοσιότητας .

Μήπως τελικά ο κ. Καρατζαφέρης και το κόμμα του λειτούργησαν ως…. ΛΑγΟΣ των Γερμανών;

Υπενθυμίζω ότι το ν. 3885/2010 σε εκτέλεση του οποίου συνήφθησαν οι νέες Συμβάσεις για τα υποβρύχια (Ναι, εκεί που μας χάριζαν οι Γερμανοί-επί ΝΔ- δύο καινούργια υποβρύχια ‘209′ η κυβέρνηση θέλησε να ….πληρώσουμε επιπλέον 1,3 δισ. ευρώ για τα δύο υποβρύχια ‘214’), τον υπερψήφισε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, όπως επίσης υπερψήφισε και το προσύμφωνο της 18ης Μαρτίου….. Χέρι-Χέρι!