Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Μόνο οι χαζοί ...δεν το κατανοούν!


Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά μεταξύ του «κάνω τον χαζό» και του ...«είμαι χαζός». Αυτή την τεράστια διαφορά μόνο ..χαζοί δεν την κατανοούν.

Έχει περάσει ένα περίπου 15πενθήμερο από την στιγμή που οι συνομιλίες της σπείρας των 16 που αποκαλύφθηκε με αφορμή την απαγωγή του κ. Παναγόπουλου, κυκλοφόρησαν στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Μεταξύ αυτών και μια συνομιλία του Βλαστού με την συνήγορο Ελισάβετ Πούλιου, στην οποία έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη, με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Εκεί αναφέρεται το όνομα του κ. Κώστα Νταλιάνα (κλικ στη φωτο για τον διάλογο), πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης. Σχετικά με αυτό το θέμα έγραψαν ΜΟΝΟ ορισμένα blogs όπως π.χ το antinews .

Συγχρόνως εκείνες τις ημέρες σας είχα αποκαλύψει (εδώ) ότι στην μηνυτήρια αναφορά,κατά του Διοικητή της Α.Τ.Ε., κ. Δ. Μηλιάκου, από ομάδα βουλευτών του ΠαΣοΚ και με την συνοδεία και την υποστήριξη του Συντονιστή του Γραφείου Νομικής Κάλυψης του κόμματος Κώστα Νταϊλιάνα,προσδιόριζαν ως μάρτυρα κατηγορίας από το ΠαΣοΚ,τον κ. Χρ. Καζαντζή που είναι ΣΗΜΕΡΑ υπόδικος και με απαγόρευση εξόδου από την χώρα αφού είναι μεταξύ των εμπλεκομένων στην υπόθεση της SIEMENS.

Ο κ. Κώστας Νταϊλιάνας όπως βλέπεται δεν είναι απλώς ένας πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου δικαιοσύνης, αλλά ο σημερινός Συντονιστής του Γραφείου Νομικής Κάλυψης του ΠαΣοΚ και εξέχον μέλος της ομάδας Καρχιμάκη. Συνωνυμία; Σατανική σύμπτωση;

Πέρασε ένα 15πενθήμερο.Τα βουτηγμένα στη σήψη ΜΜΕ δεν ανέφεραν ΤΙΠΟΤΑ ! Ωσάν το όνομα Κώστας Νταλιάνας να μην αναφέρεται καν στα έγγραφα! Οι πολίτες κάνουν ...τους χαζούς και περιμένουν την απάντηση από το ΠαΣοΚ του Γιώργου Παπανδρέου που οψίμως ευαγγελίζεται την ...διαφάνεια. Αλλά ...φευ!

Το ΠαΣοΚ ακολουθώντας την υποκριτική στάση των διπλών βιβλίων και των χρηματιστηριακών εταιρειών του κόμματος ,δεν απαντά!
Όπως δεν έχει απαντήσει ακόμα , Γιατί και Για Ποιο λόγο ο μετέχων (το ...συμμετέχων είναι υπό δικαστική διερεύνηση) στα αμαρτωλά και λαδωμένα Διοικητικά Συμβούλια του ΟΤΕ κ. Παπακωνσταντίνου, εξακολουθεί να παρευρίσκεται...παρά τω Προέδρω!

Είναι απορίας άξιο ότι ένα κόμμα ευαγγελίζεται την διαφάνεια, όταν σημερινά στελέχη του και μάλιστα στα υψηλά κλιμάκια του κόμματος και παρά τω Προέδρω, περιβάλλονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από πυκνό πέπλο ερωτηματικών ως προς τα πεπραγμένα τους και την διαφάνεια τους .

O κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Διευθυντής του ΠαΣοΚ, τι λέει περί τούτων; Ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου, που ακόμα δεν έχει δώσει πειστική απάντηση για τις σχέσεις του με τον κ. Τρεπεκλή, γνωρίζει τα ονόματα Νίκος, Θόδωρος, Σωκράτης και την διασύνδεση τους;

Γιατί είπαμε ... Οι πολίτες-για τους δικούς μας λόγους που... θα σας εκπλήξουν- κάνουμε τους χαζούς. Δεν είμαστε! Αυτό μόνο οι ..χαζοί δεν μπορούν να το κατανοήσουν!

39 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για αυτά που γράφεις, τον τρόπο που τα γράφεις και τον τσαμπουκά που τα γράφεις.Κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα από το Πασοκ αλλά με τέτοια άρθρα , εάν τα εκμεταλευτούν (κάποιοι) τότε το Πασοκ θα βλέπει τα ποσοστά του να κατρακυλούν μέρα με τη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΑΠ κάνει ότι δεν τον ξέρει και δεν έχει ακούσει τίποτα γι΄ αυτόν.
    Αυτό είναι παράξενο.
    Είναι άραγε τυχαίο ότι η περίοδος Νταϊλιάνα στο υπουργείο Δικαιοσύνης συνέπεσε με τη μοιρασιά της κληρονομιάς της οικογένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ πολίτη,μαθαίνω ότι ο Βλαστός έχει σχέση με διάφορα τρομοκρατόπαιδα.
    Μάλιστα επίκεινται και κάποιες συλλήψεις.
    Η αναφορά λοιπόν στον κ. Κώστα Νταλιάνα στην συνομιλία Βλαστού- Πούλιου αποκτά ...εξαιρετικό ενδιαφέρον.
    Εύχομαι καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την τάξη, κι εμείς στο http://dexiextrem.blogspot.com/ γράψαμε για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά τα λες πολίτη αλλά μην νομίζεις ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Όταν όμως έχεις μια κυβέρνηση που επιβάλει ένα νέο χαράτσι κάθε μήνα, έχεις δύο υπουργούς Παπαθανασίου και Σουφλία να κοιτάζουν αποκλειστικά το συμφέρων 5 (ολογράφως πέντε) οικογενειών πρώτα με τη μείωση τελών και τώρα με την απόσυρση, έχεις Υπεχωδε ιδιοκτήτη αυθαιρέτου, Υπουργό εργασίας να απασχολεί στο αναψυκτήριό του ανασφάλιστους εργαζόμενους έχεις Βουλγαράκη, Ρουσόπουλο, Στυλιανίδη, Τσιτουρίδη, Λιάπη, κλπ τότε στο δίλημμα των (λυτρωτικών αλλά και προεξοφλημένων) εκλογών του ερχόμενου Μαρτίου ποιόν να προτιμήσει ο ελληνικός λαός να τον κυβερνήσει τον Νταλιάνα ή τους παραπάνω η απάντηση θα είναι συντριπτική υπέρ του Νταλιάνα. Σε αυτό το σημείο έφεραν τους Έλληνες οι κύριοι της ΝΔ να προτιμούν τους αρχικλέφτες και τους αρχιαπατεώνες του ΠΑΣΟΚ μπας και δουν μια άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aνώνυμε 12:05, δεν παίζεσαι. Άρες μάρες κουκουνάρες, σε ένα σακί όλοι μαζί, Βουλγαράκης Τσιτουρίδης Στυλιανίδης, αν είχες και κανένα επιχείρημα, θα ήταν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφυλακίστηκε η δικηγόρος κ. Πούλιου.
    Τώρα πως τυγχάνει συνήγορός της να έχει αναλάβει γνωστός δικηγόρος που ήταν συνήγορος του Γιωτόπουλου της 17Ν, αυτό αποτελεί μια ένδειξη σχετικά με αυτό που έχει γράψει πιο πάνω ο SiK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Μάρκο
    Ναι φίλε έχεις δίκιο! Γι` αυτό γράφω ΜΟΝΟ blogs(πληθυντικός) και αναφέρω ένα παράδειγμα.
    Αλλιώς θα έπρεπε να γράψω μια ολόκληρη παράγραφο με όλα τα blogs και με τον κίνδυνο πάντα κάποιο να έχει διαφύγει της προσοχής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Κόζα Νόστρα ωχριά μπροστά στο "μαγαζί" της οικογένειας Παπανδρέου, γνωστό και ως ΠΑΣΟΚ.

    Ακόμα και ο πολά βαρύς υπό όλες τις έννοιες, Ευλάγγελος Βενιζέλος, αναγκάστηκε να καταπιεί την εμφανέστατη νοθεία εις βάρους του, γιατί ένιωθε-ήξερε ότι τρομοκρατία-παρακράτος και ΠΑΣΟΚ στα "αφανή-υψηλά" κλιμάκια...πάνε μαζί.

    Το ίδιο ισχύει και πολλούς δημοσιογ΄ραφους, γιαυ΄το αγαπητέ ΠΟΛΙΤΗ, δεν γράφουν αυτά που ερωτάς.

    Εάν η κυβέρνηση δεν πιάσει Σέχτες και λοιπούς, ποιός θα πάει να παίξει το κεφάλι του, ερωτώ??

    ΠΑΣΟΚ=μαφία και η κυβέρνηση καλείτε να λύσει το γόρδιο δεσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aπο την μαφία του Ραφηνιώτη δέν ξέρω ποιός θα μας γλυτώσει.
    Γκαγκστερικής μορφής μαφία που έχει φέρει την Ελλάδα στον μεσαίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο σοφός, παραδέχεται.
    Ο πονηρός, δικαιολογείται.
    Ο ανόητος, επιμένει.
    Ο χαζός, σφυράει αδιάφορα.
    Αυτός που κάνει τον χαζό...περιμένει να αποδείχθεί ότι έχει δίκαιο, αλλά και εάν δεν αποδειχθεί τότε θα κάνει τον πονηρό ή τον ανόητο.
    Διότι χαζός δεν είναι.
    Αλλά ούτε και σοφός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aνώνυμε 1:28 βγάλε λίγο τα γαλάζια γυαλιά του μικρόψυχου τυφλού σου κομματικού φανατισμού να δείς τα πράγματα λίγο με το όνομα τους. Αμέσως μετά την ήττα στις εκλογές του 2007 ο Γιώργος Παπανδρέου δέχτηκε ο ίδιος να παραιτηθεί απο την ηγεσία του κόμματος και να θέσει το ερώτημα του προέδρου στην κρίση των ψηφοφόρων του κόμματος. Το ίδιο ακριβώς είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προς τιμήν του προ λίγων μηνών και για το δικό σου κόμμα αλλά εσείς οι τυφλοί γαλάζιοι θεωρήσατε τις σωστές δηλώσεις του Αβραμόπουλου ιεροσυλία απέναντι στον Άγιο Καραμανλή.
    Ο Ε.Βενιζέλος προηγείτο τον πρώτο καιρό σε μεγάλα ποσοστά απέναντι στον Γ.Παπανδρέου, αλλά στην συνέχεια διάφορες παράλογες δηλώσεις, συμπεριφορές του Βενιζέλου άσχημες που δέν αρμόζουν σε αρχηγό κόμματος αντέστρεψαν εντελώς το κλίμα. Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του Βενιζέλου ήταν να επανεκλεγεί ο Γ.Παπανδρέου αρχηγός του ΠΑΣΟΚ όπως ήταν αναμενόμενο τις τελευταίες μέρες. Αυτά τα περί μαφίας και πράσινα άλογα που λές βρίσκονται μονάχα στην αρρωστημένη φαντασία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @1.28
    Ολα τα καλα παιδια στο πασοκ θα τα βρεις π.χ Τσουτσουβη,Κουφοντινα,τον σουβλατζη τον Τσιμα,που κατεστρεφε στοιχεια απο τις γιαφκες της Αντικρατικης Παλης.Το τοτε "δυο" της αστυνομιας Μποσυνακη & Τζανακη που ηταν οι νονοι της νυχτας,με οτι και αν συμαινει αυτο.Και αλλοι πολλοι.
    Οσο για σενα ρε φιλε μεταρρυθμιστη αφου ειναι τοσο αχρηστος ο Βενιζελος γιατι τον κρατατε και σε τοσο υψηλο ποστο μαλιστα?Με αχρηστους θα διοικησετε τον τοπο?
    G apo CT

    ΥΓ.Προς Μαρτινο Λουθηρο, σημαντικες μορφες της ιστοριας,Αλ Καπονε,Ντιλλιγκερ,Μπερια,Γκαιμπελς,Νταλτονς κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Μεταρρυθμιστή
    Και τα πούλμαν με τους παράνομους μετανάστες που γύρναγαν από κέντρο σε κέντρο ψηφίζοντας Παπανδρέου , ..... τα ξεχάσαμε?
    Πολύ ασθενή μνήμη έχεις αγαπητέ μου.
    Παρεμπιπτόντως το να κατηγορείς εσύ άλλους για κομματικά γυαλιά και μη καθαρή σκέψη, μάλλον πρόκειται για ανέκδοτο.
    Μια ματιά στο avatar σου το πιστοποιεί!
    Άντε βρε και καλό ..Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Μέτοικος
    Εγώ το μόνο που έχω ακούσει είναι για τους μετανάστες που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000, για τους μετανάστες στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007 που ψήφισαν Παπανδρέου δέν έχω ακούσει τίποτα.
    Και να κάνεις τον σταυρό σου στον ύψιστο που βγήκε ο Παπανδρέου, άν είχε εκλεγεί ο Βενιζέλος σήμερα δέν θα είχαμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Νοών .. νοείτω
    Φίλε να σου αφηγηθώ ένα ανέκδοτο?
    Θα το καταλάβεις?
    Λοιπόν :Πραγματική συνομιλία που έγινε μεταξύ ενός κουφού και ενός ...που έκανε τον χαζό.
    Ρωτάει λοιπόν ο περιβόητος κούφος τον ...προσποιούμενο χαζό:
    -Πόσο κάνει 2+1...
    - 4, απαντάει ο προσποιούμενος τον χαζό.
    - Να τα φας και να'ναι κρύα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε 3:06 άχρηστος δέν είναι ο Βενιζέλος, λίγο νευρικός μόνο μερικές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Μεταρρυθμιστή
    Δεν ξέρεις ή ..δεν θυμάσαι?.
    Εάν ισχύει το πρώτο προκειμένου να είσαι πολίτης με άποψη , ψάξε και θα μάθεις.
    Με την σημερινή τεχνολογία δεν είναι δύσκολο!
    Εάν ισχύει το δεύτερο ...δεν κοιτάς στην γωνία εάν έρχομαι!
    Υπόψη ότι το να προσπαθεί κάποιος να παριστάνει τον συνειδητοποιημένο πολίτη και συγχρόνως να προσπαθεί μέσω εικόνων κλπ να γελοιοποιήσει έναν Πρωθυπουργό της χώρας μας, προκαλεί γέλιο για την προσπάθειά του ( και την προβιά του) .
    Ευχαριστώ. Καλό ..Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @attica,
    Αγαπητέ, πετυχημένη η προσαρμογή του ανεκδότου.
    Να το λες συχνότερα διότι βοηθάς πολύ κόσμο.
    Συγγνώμη που το κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Μέτοικος
    Έτσι είναι φίλε όσοι θέλουν επίμονα να βρίσκονται στην εξουσία πρέπει να την ασκούν σωστά, διαφορετικά θα δεχτούν και την γελοιοποίηση.
    Έτσι είναι η δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Μεταρρυθμιστή
    Εάν δεν κάνω λάθος η Δημοκρατία δεν έχει ..κουκούλες και παραμορφωτικές ανωνυμίες.

    Έχει ονόματα, διευθύνσεις και υπευθυνότητα των πράξεών μας.
    Τότε μπορείς να πεις και να κάνεις ότι θέλεις, αναλαμβάνοντας και τις όποιες τυχών συνέπειες επιβάλει η Δημοκρατία.

    Τις κουκούλες και τις παραμορφωτικές ανωνυμίες προκειμένου να γελοιοποιήσουμε κάποιον , τις συναντάμε σε καθεστωτικές και φασιστικές νοοτροπίες.

    Μη μιλάς λοιπόν για ..Δημοκρατία. Πως το έλεγε ο αείμνηστος δικός σας..." Δεν δικαιούσαι για να ομιλείς".

    Σίγουρα έχεις μπερδέψει αρκετά πράγματα στο μυαλό σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ το μόνο που γνωρίζω ( μιας και διακρίνω στόχους για τα βέλη) είναι ότι η ψυχική διαταραχή και η πνευματική ανεπάρκεια είναι ασθένεια. Δεν είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ
    Στη Δημοκρατία αυτοί που βρίσκονται στην όποια εξουσία θα δεχτούν και την γελοιοποίηση όχι αναγκαστικά επειδή δεν ασκούν την εξουσία σωστά αλλά θα την δεχθούν ακόμα και αν ένας (1)πού διαφωνεί με τον τρόπο που ασκούν την εξουσία επιθυμεί να τους γελοιοποιήσει.
    Από κει και πέρα και οι κρίνοντες (και γελοιοποιούντες) κρίνονται.
    Α,και όλα αυτά στα πλαίσια του νομου για να συμφωνήσω εν μέρει με norma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Oπα norma τεράστια ευαισθησία βλέπω οτι έχεις με τον πρωθυπουργό σου, δέν βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία με ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που βρίζουν χυδαία τον Γιώργο Παπανδρέου και πολλά άλλα πρόσωπα απο όλα τα κόμματα. Δέν βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία για άλλους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που μιλάνε για μαφίες, κλέφτες, λωποδύτες. Όπως και να το κάνουμε το διαδίκτυο προσφέρει μερικές ελευθερίες περισσότερο σε Ανώνυμους είναι νόμος του αυτός τώρα τελευταία ακούγεται για κάποιο νομοσχέδιο που βγαίνει στην φόρα να τις περιορίσει.
    Ναί λοιπόν ένας πρωθυπουργός που εξαπατά τον λαό με προεκλογικά ψέματα είναι άξιος γελοιοποίησης λίγο περισσότερο απο τους υπόλοιπους. Άν θεωρείς οτι αυτό είναι τόσο κακό ο θιγόμενος έχει πρώτα τον πρώτο λόγο, εσύ θα τον έχεις όταν γελοιοποιήσω εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΡΗΣ Θ
    Άλλο η διαφωνία άλλο ο εκβιασμός, γιατί σε μερικές αναρτήσεις παραπάνω όπως της norma είδα και ίχνη εκβιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μεταρρυθμιστή ...σιγά μη σκίσεις κανένα καλτσόν μεγάλε!
    Καινούργιος Χιώτης μας βρήκε.Όπα ρε δικέ μου!
    Πάντως εάν θέλεις να σου δανείσω και κανένα μεγεθυντικό φακό ή έναν σκύλο ιχνηλάτη που έχω στο χωριό , εδώ είμαι να σε εξυπηρετήσω για να ανιχνεύσεις καλύτερα τα ...ίχνη εκβιασμού:)))))
    Ξέρεις πως τον φωνάζω; ... Τον σκύλο ντε!
    Ραταπλάννννν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καινούργιος George σου εμφανίστηκε κ διαχειριστά και αγαπητοί φίλοι.
    Το ένα troll παρέδωσε στο άλλο τα ινία-laptop.
    Μεταρρυθμιστής στη θέση του George(.Μας έχει συνηθίσει κατά καιρούς και με άλλα ονόματα)
    Ερώτηση προς μεταρρυθμιστή:Εκεί στην Ιπποκράτους το κυλικείο λειτουργεί?
    Πετάξου μια στιγμή να δεις εάν είμαι από κάτω(χιούμορ-χιούμορ) και επ' ευκαιρίας να πιείς και ένα καφεδάκι.Δύσκολη δουλειά σ' ανέθεσαν.
    Ρώτα γύρω γύρω, εκεί στα παιδιά του γραφείου τι τράβηξε το troll George και τα παράτησε.
    Όσο για την ευαισθησία όπως την αναφέρεις κάποιων σχολιαστών για τον ΚΚ , δεν τη βλέπω παράλογη.Σε μια δημοκρατία έχεις τη δυνατότητα να κοιτάς το πολιτικό περιβάλον και να κρίνεις.Όταν λοιπόν εσύ βλέπεις τον ΓΑΠ, βλέπεις κάποιον ηγέτη, που δεν βλέπω εγώ?(καλό άνθρωπο βλέπω,τίμιο άνθρωπο βλέπω,αθλητή βλέπω, ικανότητα πρωθυπουργίας ΔΕΝ βλέπω όμως.Δυστυχώς!)
    Καλό απόγευμα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε Νίκος πώς σε λένε ειλικρινά σου λέω εν τιμή οτι δέν έχω την παραμικρή σχέση με αυτόν που λές τον George, δέν τον γνωρίζω αφού την συγκεκριμένη σελίδα την ανακάλυψα μόλις πρίν 10 μέρες.
    Θα περίμενα και απο τον ίδιο τον George άν μας παρακολουθεί να το επιβεβαιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δηλαδή για να καταλάβω φίλε μεταρρυθμιστή. Τον politi-gr ανακάλυψες πριν δέκα ημέρες;
    Υπενθυμίζω ότι είναι ένα από τα αρχαιότερα blogs και ένα από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα.

    Είναι λίγο παράλογο να παρακολουθείς τα blogs και τον politi-gr με πολλές αναδημοσιεύσεις άρθρων του από άλλα blogs να μην τον ξέρεις.
    Ειδικά τον τελευταίο χρόνο(2008-2009) που υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύσεις για την κατάταξη των μεγαλύτερων 10-15 blogs και πλέον όλοι στην blogοσφαιρά γνωρίζουν πια είναι .

    Καταλαβαίνεις ότι αυτή η δικαιολογία σου δεν στέκει.
    Εκτός εάν εννοείς ότι είσαι καινούργιος στα blogs, όπως μαρτυρά η έναρξη του λογαριασμού σου στο blogger(Ιούνιος 2009).

    Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει περίπτωση η δικαιολογία σου να στέκει λογικά.
    Όπως εάν ισχύει το δεύτερο( δηλ. είσαι πολύ καινούργιος στον χώρο) δεν θα ήξερες τον όρο troll που χρησιμοποίησε ο Νίκος!

    Τέλος πάντων δεν μπορεί και κανείς να σου βάλει πρόστιμο , εκτός εάν κρίνει( και επιβεβαιώσει μέσω των IP, αν και αυτό μπορεί να καλυφθεί) ο διαχειριστής ότι πραγματικά είσαι troll.

    Το να αναφέρεσαι π.χ σε κάποιο συγκεκριμένο κόμμα ή πολιτικό και άσχετα με το θέμα του άρθρου , αυτό χαρακτηρίζεται trolling .

    Τα σχόλια είναι μόνο για εποικοδομητικό διάλογο ( όσο αυτό είναι δυνατόν φυσικά) και όχι για trolling.

    Ο καθείς λοιπόν κρίνεται μέσα από τα σχόλιά του, άσχετα εάν ανεγκέφαλα troll νομίζουν ότι επιτελούν κάποια εργασία και οι υπόλοιποι σχολιαστές τρώνε ..κουτόχορτο.

    Από τον χώρο αυτό πραγματικά έχουν περάσει πολλά troll από διάφορα κόμματα με προεξέχον αυτά του ΠΑΣΟΚ , όπου πραγματικά διαπιστώνεται ότι τον έχουν στοχοποιήσει.

    Ένα από αυτά ήταν και ο George από την ...Ολλανδία :))) και διάφοροι άλλοι που όπως σου είπα θεωρούν τους υπολοίπους ότι είναι χαζοί και δεν καταλαβαίνουν.

    Ίσως βέβαια το κάνουν για άλλο λόγο , δηλ. να προσπαθήσουν να απαξιώσουν τον χώρο ή τα γραπτά των σχολιαστών ή του διαχειριστή.

    Όπως και να έχει ο καθείς κρίνεται! Το ίδιο θα κριθείς και εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ploutarxos με το να μου γράφεις

    Υπενθυμίζω ότι είναι ένα από τα αρχαιότερα blogs και ένα από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα.

    Είναι λίγο παράλογο να παρακολουθείς τα blogs και τον politi-gr με πολλές αναδημοσιεύσεις άρθρων του από άλλα blogs να μην τον ξέρεις.
    Ειδικά τον τελευταίο χρόνο(2008-2009) που υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύσεις για την κατάταξη των μεγαλύτερων 10-15 blogs και πλέον όλοι στην blogοσφαιρά γνωρίζουν πια είναι .

    Καταλαβαίνεις ότι αυτή η δικαιολογία σου δεν στέκει.

    Και μιά ολόκληρη μέρα απο το πρωί μέχρι τώρα που νύχτωσε να ασχολείται το συγκεκριμένο blog άν εγώ είμαι ή δέν είμαι Troll ή άν το avatar μου προσβάλει τον μεγαλειότατο χωρίς να έχει τίποτα το καινούργιο να προσθέσει είναι όπως καταλαβαίνεις κάτι που δέν στέκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ ''ΠΑΝΕΞΥΠΝΩΝ '' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ? ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΑΠΟΨΕ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ -ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΠ ,ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΛΠ. ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΡΚΟΥΡΗ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ''ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΥΘΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΕ (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ) ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 8 ΜΕ 9 ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ,ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και κάτι άλλο να προσθέσω στους παραπάνω κυρίους που ασχολούνται μαζί μου και με το avatar μου που προσβάλει τον μεγαλειότατο.
    Οτι διαφωνώ με την πολιτική του Καραμανλή δέν σημαίνει οτι είμαι οπωσδήποτε βαλτός απο την Ιπποκράτους μπορεί να είμαι ΛΑΟΣ ή Οικολόγος ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ ή της παραλίας όλες οι πιθανότητες υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. για την "ταμπακέρα", για τον Νταλιάνα, ο "Μεταρρυθμιστής" θα μας πει τίποτα; 'Η η μεταρρύθμιση που ευαγγελίζεται, αφορά όλους, εκτός το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλε politis
    για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς: Πρώτοι γράψαμε για τον Νταλιάνα και εμείς ανεβάσαμε και τη φώτο με το συγκεκριμένο απόσπασμα των απομαγνητοφωνήσεων (http://dexiextrem.blogspot.com/2009/07/blog-post_6280.html)... το οποίο μετά πήραν όλοι... Μάλιστα από τις 10 Ιουλίου γράψαμε για Νταλιάνα, Καρχιμάκη και ΠΑΣΟΚ βάζοντας μια φωτο που είχες βάλει πριν μερικές μέρες και εσυ και τους έδειχνε να πηγαίνουν στα δικαστήρια...
    Το λέω γιατι ενώ δεν είμαστε δημοσιογράφοι γράψαμε κατι πρώτοι και μας αγνοείτε :((
    Δεν απαντησες που δεν απάντησες στο μαιλ που σου είχα στείλει παλαιότερα, κάνε τουλάχιστον και σε μας μια αναφορά έστω και αν το στύλ μας δεν ταιριάζει μιας και εμείς ρίχνουμε κανένα μπινελίκι παραπάνω :) Το Αντι δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση... εμείς έχουμε :)

    Φιλικά και χιουμοριστικά

    ΥΓ. Εκτός κιαν δεν μας ξέρεις οπότε πάω πάσο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φίλε Μεταρρυθμιστής
    Ήρεμα λίγο γιατί μας μπήκες φουριόζος.
    1) Σου έκανε μια ερώτηση ο ploutarxos αν είσαι νέος στα blogs ή όχι.
    Δεν απάντησες.
    2) Λες ότι όλη την ημέρα ασχολούνται μαζί σου.
    Μέτρησες τα σχόλια σου κοντά 10 στα 34
    Σκορ περίεργο στα blogs. Εκτός και αν ήλθες από τα chat.

    3) είπες
    ¨Οτι διαφωνώ με την πολιτική του Καραμανλή δέν σημαίνει οτι είμαι οπωσδήποτε βαλτός απο την Ιπποκράτους μπορεί να είμαι ΛΑΟΣ ή Οικολόγος ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ ή της παραλίας όλες οι πιθανότητες υπάρχουν¨.

    Τώρα αυτό το μυστήριο προς τι ???


    Και επειδή μιλάς για πρωθυπουργούς που εξαπατούν τον λαό μπορείς να μου αναφέρεις έναν που να μην το έχει κάνει.
    Είμαι πολύ περίεργος να τον μάθω.

    Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ Δεξί εξτρέμ
    Φίλε έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο . Τώρα διαπίστωσα ότι προηγείται η ανάρτησή σου των υπολοίπων κατά δύο ημέρες.Δεν έγινε κάτι εσκεμμένο.
    Επιφυλάσσομαι να επανορθώσω στην πρώτη δοθείσα ευκαιρία :))
    Καλή σου ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ploutarxos
    "Ένα από αυτά ήταν και ο George από την ...Ολλανδία :))) και διάφοροι άλλοι που όπως σου είπα θεωρούν τους υπολοίπους ότι είναι χαζοί και δεν καταλαβαίνουν."

    Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εσύ πρέπει να είσαι σίγουρα χαζός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν πειράζει... όμως θα αργήσεις να ξαναβρείς ευκαιρία :) μιας και τέτοια χαρτιά εμείς τουλάχιστον δεν βρίσκουμε κάθε μέρα.

    Επειδή είπα και χθες ότι είμαστε ερασιτέχνες και μπορεί να αναρωτηθείς πως βρήκαμε το συγκεκριμένο να σου πω ότι μας το έδωσε ένας φίλος blogger που από τη σελίδα του έχει βγάλει πολλά... Εκ των υστέρων βλέπω ότι μάλλον δεν κατάλαβε την αξία του μιας και είναι σημαντικότερο από άλλα που πχ. λένε ότι ο Τρομπούκης έδειρε κάποιον στην Άρτα ή ο Καλογρίτσας αποκαλούσε το Βλαστό καμάρι μου.

    Να σου πω επίσης ότι ουτε και εγώ κατάλαβα την αξία του παρότι έμαθα εύκολα και αμέσως ότι ο Νταλιάνας ηταν ΓΓ επί Γιαννόπουλου.

    Μόνο μετά από μαιλ του naxios ότι έχεις εδώ φώτο με Νταλιάνα και Καρχιμάκη κατάλαβα ότι... δεν πρόκειται να ακούσουμε κάτι για τον Νταλιάνα στις ειδήσεις...

    Καλημέρα και καλή δύναμη

    ΥΓ. Και άμα σου ξαναστείλω κανένα μαιλ να μου απαντήσεις έτσι; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολίτη, σημαντικέ και ενεργέ, μιας και αναφέρθηκες στον Σπυρόπουλο, δεν τον ρωτάς κιόλας τον άνθρωπο, τι γίνεται με μια ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ...80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ που έχουν εκεί μέσα στην Ιπποκράτους; ...... τώρα τρέχουνε και δε...φτάνουνε! Κι ύστερα θέλονυ και να κυβερνήσουν κιόλας! Εδώ ..... το ίδιο το...μαγαζί τους,χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή