Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Προβλέπεται πραγματικό πολιτικό τσουνάμι.


Όλο και πιο κοντά βρίσκεται η παράδοση του κ. Χριστοφοράκου από τις Γερμανικές αρχές , αφού παρεδόθη μια δέσμη εγγράφων από την Αθήνα, που συμπληρώνουν τα αιτούμενα στοιχεία από τις Γερμανικές αρχές. Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της Εισαγγελίας κ. Αλφονς Ομπερμάγερ « ο φάκελος πλέον είναι πλήρης».

Με τα έγγραφα αυτά επαναλαμβάνονται και γραπτώς δύο προφορικές διαβεβαιώσεις των Ελλήνων εισαγγελέων: α), το αδίκημα της δωροδοκίας σε σχέση με τον ΟΤΕ δεν έχει παραγραφεί όπως κακώς ισχυρίζονται οι Γερμανοί συνήγοροι του β) σε περίπτωση δίκης και καταδίκης του από ελληνικά δικαστήρια, θα μπορέσει να εκτίσει την ποινή του (όπως έχει το δικαίωμα ως Γερμανός υπήκοος) στη Γερμανία.

Ο κ. Χριστοφοράκος όλες αυτές τις ημέρες στην προσπάθειά του να δικαστεί στη Γερμανία και να γλιτώσει την έκδοση στην Ελλάδα έπαιζε την γάτα με το ποντίκι. Πλέον διαπιστώνοντας ότι η εξέλιξη των πραγμάτων δεν είναι θετική γι` αυτόν παίζει και τα τελευταία του χαρτιά.
Ανοίγει το αρχείο του με τη διακίνηση «μαύρων» χρημάτων σε βάθος 12ετίας, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου φυλασσόταν σε διαμέρισμα στο Μόναχο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας«PRESS Time» ο κ. Χριστοφοράκος παρέδωσε έγγραφα χειρόγραφα και ηλεκτρονικά που αφορούσαν 25 περίπου εκατομμύρια ευρώ, και αφορούσαν την περίοδο 97'-99'.

Μέσα από τα έγγραφα έρχονται στο φως υπόγειοι λογαριασμοί με τις κωδικές τους ονομασίες για 35 πρόσωπα στους οποίους διοχετεύτηκε το παραπάνω ποσό ως μίζα. Όλοι τους πρώην υπουργοί, υφυπουργοί και κρατικοί αξιωματούχοι εκείνης της εποχής.

Το γεγονός ότι έδωσε ξαφνικά πλήρη στοιχεία για την συγκεκριμένη ΜΟΝΟ περίοδο , εκλαμβάνεται ως μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες.
Φυσιολογικά θα πρέπει να περιμένουμε ότι τις επόμενες ημέρες το ΠαΣοΚ θα ξανασηκώσει θέμα περί ...νομοθετικής διάταξης για «αμνηστία». Οι πιέσεις από το Μόναχο είναι φοβερές.

Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι ο κ. Χριστοφοράκος έπαιξε ακόμα ένα χαρτί του που αφορούσε μίζα 24 εκατομμυρίων ευρώ στις εκλογές του 2000, τότε θα προκληθεί πραγματικός πολιτικός σεισμός.

Σύμφωνα λοιπόν μ` αυτές τις πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το δημοσίευμα « ο κ. Χριστοφοράκος ήταν εξίσου αποκαλυπτικός, αναφέροντας, ότι η SIEMENS χρηματοδότησε τις αθρόες μετακινήσεις ψηφοφόρων από το εξωτερικό στις εκλογές του 2000 για λογαριασμό του ΠαΣοΚ.

Εκείνες τις εκλογές το κόμμα της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης τις είχε κερδίσει με διαφορά μόλις 70.000 ψήφων εν μέσω κατακραυγής από τα κόμματα για εκτεταμένη νοθεία και αλλοίωση της λαϊκής βούλησης από τους παλιννοστούντες.

Κατά τις ίδιες εισαγγελικές πηγές ο κατηγορούμενος φέρεται ότι προσκόμισε αποδείξεις με πληρωμές αξιωματούχων σε Ουκρανία, Γεωργία, Ρωσία, Ουγγαρία και άλλα ανατολικά κράτη, οι οποίοι εξέδιδαν σωρεία πιστοποιητικών εγγράφων σε πολίτες τους προκειμένου να ψηφίσουν στην Ελλάδα.

Πλέον αυτών έδωσε και λίστες αεροπορικών εταιρειών με τις οποίες οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν αυθημερόν και ψήφισαν, ενώ υπάρχει και χειρόγραφο σημείωμα με το τελικό οικονομικό κόστος αυτής της προεκλογικής κινητοποίησης, το οποίο ξεπέρασε τα 24 εκατομμύρια ευρώ».

Εάν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της εφημερίδας προβλέπεται πραγματικό πολιτικό τσουνάμι .

35 σχόλια:

  1. Άντε βρε! Το πήρατε χαμπάρι επιτέλους για το τι είχε γίνει το 2000; Γιατί όταν τα φώναζε ο Καρατζαφέρης, ο Καραμανλής του έδειξε την έξοδο! Για ρωτήστε και την Χρύσα Αράπογλου, που συμμετείχε σε εκείνες τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που τις έφαγε η μαρμάγκα, που την ευχαριστούσαν οι ομογενείς εκ Ρωσίας για την μεταφορά και για αυτά που τους έδωσε για να έρθουν να ψηφίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "χαμπάρι" δεν αφορά φυσικά το παρόν ιστολόγιο. Για τους "ύπνους" της ΝΔ το λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόσφατα τα γεγονότα, αλλά τα ξεχάσαμε κιόλας. Το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000 κερδίζει με διαφορά 1,05% την Ν.Δ., που κατά τα exit polls έβγαινε νικήτρια.

    Λίγο αργότερα θα αποκαλυφθούν κασέτες με συνομιλίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ με στελέχη ομογενειακών ρωσσοποντιακών οργανώσεων, όπου γίνεται φανερή η συναλλαγή μεταξύ τους, με μεταφορές όχι μόνο ομογενών, αλλά και αλλοδαπών, ουκρανών και ρώσων για να ψηφίσουν στην Ελλάδα, με ελληνικά διαβατήρια που είχαν παρανόμως αποκτήσει.

    Το κορυφαίο αυτό σκάνδαλο, το θυμάται κανείς σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος ήταν υπουργός εξωτερικών την συγκεκριμένη περίοδο;

    Ποιος απέκρυπτε το πόρισμα - σοκ για ελληνοποιήσεις Ρώσων;

    Ποιος μετείχε λοιπόν στους πλαστογράφους, δολοπλόκους και επίορκους στο σκάνδαλο 150.000 ελληνοποιήσεων-"μαϊμού";

    ΠΟΙΟΣ; POIOS ;who ; Το γράφω έτσι μήπως το καταλάβει καλύτερα και απαντήσει επιτέλους στον Ελληνικό λαο.

    Καλά το περιτύλιγμα περί ...νέου ΠΑΣΟΚ, αλλά ...περιτύλιγμα απλώς.Μέσα κρύβονται οι ίδιοι άνθρωποι , η ίδια μπόχα, ή ίδια σαπίλα.Υπάρχει καλύτερη απόδειξη από αυτό.

    Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετείχε σε όλα αυτά.
    Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν επί σειρά ετών υπουργός του πιο βρώμικου ΠΑΣΟΚ στην ιστορία του κινήματος.
    Ας πάψουν πλέον να μας θεωρούν ηλίθιες/ους.
    Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όχι μόνο! Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την ίδια τακτική της νοθείας με την μάσκα των ελληνοποιήσεων των λαθρομεταναστών.
    Άλλωστε είναι πολύ πρόσφατα τα γεγονότα, όταν κατά την εκλογή του Παπανδρέου ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, οι ίδιοι οι σύντροφοί του τον κατηγόρησαν για διάφορα πούλμαν μεταναστών που γύριζαν από το ένα εκλογικό τμήμα στο άλλο και ψήφιζαν ως ...φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Ας μη τα ξεχνάμε. Οι ίδιοι τα έχουν πει και όχι οι αντίπαλες παρατάξεις.
    Μυαλό δεν βάζουν.
    Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός " Ο λύκος την προβιά του μόνο αλλάζει , όχι τα χούγια του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έρχεται το μεγάλο Μπινγκ Μπανγκ!
    Λίγη υπομονή ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΠΑΣΟΚικός παρακρατικός μηχανισμός, εάν και λαβωμένος, παραμένη εν γρήγορση.

    Γνωρίζουν ότι έχουν διαπράξει αίσχη εναντίον της Ελλάδας και των πολιτών και τρέμουν τη τιμωρία που θα έρθει. Όλοι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για τις προβοκάτσιες που ετοιμάζουν.

    Υπ΄ρχουν πολλά ακόμα που μπορέι να λεχθούν σχετικά με το ρόλο του εθνικού προμηθευτεί-κατασκοπίας-πρακτοριλίκι με τις Αμερικανούς (βλ. υποκλοπές) και τρομοκρατία.

    Είναι μοναδική ευκαιρία για την χώρα ανεξαιρέτως πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός να τελειώνουμε με αυτά τα καρκινώματα που κρατάνε τη χώρα πίσω.

    Ποταπές προσωπικότητες που ρουφούν το άιμα των εργαζομένω με τις πλάτες υπερδυνάμεων και παρακρατικών μηχανισμών.

    Εάς ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν εκείνες οι ευκαιρίες να ανοίξουν τα αρχεία και κάποιοι να πάνε φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να λέμε βρε παιδιά. Εδώ δεν σκέφτηκε να παραιτηθεί κανείς όταν ο εισαγγελέας Ντογιάκος έστειλε το πόρισμά του στην Βουλή και κατακεραύνωνε την κυβέρνηση για νοθεία στις εκλογές του Απριλίου του 2000!
    Αλλά και εμείς , εκεί στην κοσμάρα μας.Δεν αντιδρούμε, υπομένουμε ανθρώπους, πλαστογράφους της βούλησής μας.
    Τους δίνουμε το δικαίωμα να το ξανακάνουν. Το ξανα-έκαναν λοιπόν στις εσωκομματικές εκλογές του κινήματος, θα το ξανακάνουν εάν έρθουν πάλι στην εξουσία σε εθνικό επίπεδο..
    Μέχρι εκεί φθάνει η ανοησία μας.
    Δεν ξέρω τώρα εάν δοθούν αυτά τα στοιχεία του Χριστοφοράκου , τι θα κάνει ο κόσμος.
    Θα ξυπνήσει ή θα εξακολουθήσει να κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KWSTA XTYPA TO XERI STO TRAPEZI KAI PARE APOFASIS . TWRA EINAI PISTEYW I WRA NA VGOUN OLA STON AERA KAI I NO8EIA TOU 2000 KAI TO SKANDALO ZIMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σημίτης- στην ομιλία του για την Αναθεώρηση του Συντάγματος (Αθήνα, 6 Απριλίου 2001)

    "Είναι νωποί ακόμη οι ισχυρισμοί για νοθεία στις εκλογές, που τόσο εύκολα και άφρονα προβλήθηκαν. Ισχυρισμοί, που παρέβλεπαν με εκπληκτική ασυνειδησία ότι, σε μία χώρα στην οποία το μεγαλύτερο τμήμα των πολιτών της έζησε μία φασιστική δικτατορία, η αμφισβήτηση των δημοκρατικών διαδικασιών πρέπει να είναι απόλυτα τεκμηριωμένη. Αλλιώς το μόνο που επιτυγχάνει είναι να ενισχύει νοσταλγούς αντισυνταγματικών αυταρχισμών στην καταδίκη του δημοκρατικού πολιτεύματος."

    Ε ρε γλέντια που θα γίνουν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξεχνάμε όμως και τις νοθείες της δεξιάς παλαιότερα.
    Μη τα βλέπουμε μόνο από την μια πλευρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να βοηθήσω λίγο τη μνήμη σας, βάζω ορισμένα γεγονότα στη σειρά:
    - Το 1997 η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δίδει με απευθείας ανάθεση μια προμήθεια - μαμούθ στη Siemens και στους ντόπιους υπεργολάβους της.

    - Λίγο πριν από τις ευρωεκλογές του 1999, ο διευθύνων της Siemens κ. Χριστοφοράκος δίδει στον έμπιστο του Κ. Σημίτη, κ. Τσουκάτο, μια βαλίτσα με ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα, το οποίο καταλήγει στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ως «ενίσχυση».

    - Ο Κ. Σημίτης «δοξάζεται» σε σημείο υπερβολής από το σύνολο του μιντιακού συστήματος ως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός και με τη βοήθεια αλλοδαπών που μεταφέρονται με μισθωμένες πτήσεις από τα πέρατα των «Σοβιέτ» το ΠΑΣΟΚ κερδίζει με το ζόρι τις εκλογές.

    - Με το που τις κερδίζει, η πρώτη δουλειά της νέας κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος. Σ’ αυτήν περιέργως περιλαμβάνεται ειδική διάταξη με την οποία καθιερώνεται εφεξής «παραγραφή – εξπρές» για αδικήματα υπουργών. Η Ν.Δ., που δεν γνωρίζει το παρασκήνιο με τις μίζες των 57,5 εκατ. ευρώ, με τις οποίες λάδωσε η Siemens στρατιές πολιτικών αξιωματούχων και άλλων, αφελώς συναινεί και ψηφίζει τη νέα διάταξη.

    - Με το που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το νέο Σύνταγμα, όλοι στο ΠΑΣΟΚ βγάζουν έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Διαβάζουν το κείμενο του νέου Συντάγματος και δεν κρύβουν τη χαρά τους.
    Ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν αυτό που κατόρθωσαν: να βάλουν στο Σύνταγμα της πατρίδας μας, στο άρθρο για τις παραγραφές - εξπρές, τις «φωτογραφίες» των επίορκων υπουργών τους για να είναι ήσυχοι ότι δεν θα συλληφθούν ποτέ!

    Πίσω από κάθε «και», πίσω από κάθε λέξη, πίσω από κάθε κόμμα της νέας φωτογραφικής διάταξης κρυβόταν και ένας λαδωμένος κυβερνητικός.
    Ενας πασόκος που ήξερε πλέον ότι θα περάσει άνετα γεράματα, απολαμβάνοντας τις μίζες του χωρίς το άγχος του Ειδικού Δικαστηρίου.

    Ετσι και συνέβη. Γι' αυτό τώρα που ο διάβολος «έσπασε το ποδάρι του» και η Δικαιοσύνη σκαλίζει αναδρομικά την υπόθεση των δωροδοκιών, κανένα μέλος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει με φυλακή και απολαμβάνουν τα μπάνια τους σε εξωτικά μέρη, σε κοσμοπολίτικα εγχώρια θέρετρα και στις ανά την Ελλάδα βίλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Παππού
    Δεν ήταν μόνο οι τελευταίες εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή του Γ. Παπανδρέου, όπου κυριάρχησε η νοθεία.

    Ας θυμηθούμε και τι είχε πει ο κ. Καψής, δηλαδή ότι το συνέδριο του 2000 ήταν το συνέδριο της βίας και της νοθείας του ΠΑΣΟΚ , όπου σφαγιάσθηκαν όλοι οι διαφωνούντες.

    Ο κ. Καψής , σοβαρότατος άνθρωπος και πολιτικός, τα έχει πει αυτά δημόσια!

    Εάν λοιπόν πάρουμε τις διάφορες εκλογικές διαδικασίες είτε εσωκομματικές , είτε εθνικές θα δούμε ότι το έργο αυτό παίζεται συνεχώς και αδιαλείπτως.

    Με τους ίδιους πρωταγωνιστές και ...δυστυχώς με τους ίδιους θεατές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καιρός ήταν να έρθει η στιγμή που θα σπάσει το απόστημα που περιέχει ένα σωρό απατεωνιές και βρωμιές του ΠΑΣΟΚ.
    Ελπίζω και εύχομαι το "τσουνάμι", να μην σταματήσει στο 2004, και στο ΠΑΣΟΚ, αλλά να φθάσει μέχρι τις μέρες μας.
    Ελπίζω και εύχομαι ο κ. Καραμανλής, να μην μας στερήσει από την Αλήθεια, όπως έκανε και με άλλα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ.
    Ελπίζω και εύχομαι να μην διστάσει, εάν ανακαλύψει ανάλογα στοιχεία, ακράδαντα, για την μέχρι τώρα θητεία της Κυβέρνησής του, να τα αναδείξει και αυτά.
    Έτσι θα δικαιολογήσει και τον τίτλο του ως Κυβερνήτη της Χώρας.
    Είμαι δε σίγουρος ότι και ο διαχειριστής αυτού του ιστολογίου και οι αγαπητοί σχολιαστές, θα περιμένουν τα ίδια με εμένα, και με το ίδιο πάθος και μνήμη που τους διακατέχει στα μέχρι σήμερα γραφόμενα.
    Θα είναι μία καλή αρχή για αυτόν τον τόπο.
    Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Νοών νοείτω
    Κανείς δεν διαφωνεί. Αρκεί το σπάσιμο του αποστήματος να είναι βασισμένο επάνω σε πραγματικά στοιχεία και όχι σε επικοινωνιακά τεχνάσματα.

    Τέτοιο παράδειγμα υπήρξε η υπόθεση Βατοπεδίου όπου εκτός των αποφάσεων των δικαστηρίων για τις οποίες τώρα κάνουν γαργάρα όλοι, κάποιοι έπαιξαν και αντεθνικά παιχνίδια .

    Όποιος γνωρίζει καταλαβαίνει. Και για όποιον δεν γνωρίζει να αναφέρω αυτό που από τότε είχε πει ο politis και αποδεικνύεται μετά από πολλούς μήνες τώρα με την συνάντηση Μεντβεντεφ - Εφραίμ στο Κρεμλίνο.

    Τι είχε πει λοιπόν τότε ο διαχειριστής αυτού του blog ; " Κάποιοι παίζουν ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ παιχνίδια και εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα στην υπόθεση Μονής Βατοπεδίου. O Δούρειος Ίππος της υπόθεσης ονομάζεται ...Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως."

    Τέλος πάντων, νομίζω ότι όλοι οι νοήμονες πολίτες απαιτούν να τιμωρηθούν όλοι όσοι κατά καιρούς έχουν βάλει το χέρι στο μέλι. Όπου και αν βρίσκονται.

    Αλλά όχι κουτόχορτο επικοινωνιακή και προπαγανδιστική κονσέρβα.
    Με αληθινά και ακράδαντα στοιχεία.

    Αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε οτιδήποτε. Καλύτερα να πάρουμε τον δρόμο για το Δαφνί μόνοι μας , γιατί με αυτή την νοοτροπία μας σίγουρα εκεί θα καταλήξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @extra,
    Συμφωνώ και επαυξάνω, όσον αφορά το γενικότερο πνεύμα σου.

    Οσον αφορά όμως το Βατοπέδιο, πέρα από τα παιγχνίδια που παίζονται σε πολιτικοθρησκευτικό επίπεδο, μην ξεχνάς την δρομολόγηση του Ρώσσικου Πατριαρχείου προς μία αυτοκέφαλη καταρχάς Εκκλησία, και στην πορεία της πρωτοκαθεδρίας του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, υπήρξε σκάνδαλο ύποπτων συναλλαγών που στην πορεία αναγκάστηκαν να αναιρέσουν.

    Δεν γνωρίζω για την συνάντηση Μεντβέντεφ-Ευφραίμ.
    Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος για ενημέρωση ώστε να λάβω γνώση και να έχω πληρέστερη άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς επιβεβαίωση του άρθρου σου politi, παραθέτω μια προσωπική εμπειρία. Το 2000 ήμουν στην Κύπρο και επιθυμούσα να ταξιδέψω στην Ελλάδα για να ψηφίσω. Δεν υπήρχαν αεροπορικά εισητήρια παρά μόνο μέσω του Πασοκικού γραφείου που λειτουργούσε στη Λευκωσία εκείνη την περίοδο. Δεν θα ξεχάσω τον φίλο μου τον Άρη να μου λέει: "Πάμε να γραφτούμε και θα ψηφίσουμε ΝΔ." Τα λαμόγια είχαν κλείσει όλες τις πτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Νοών νοείτω
    Η συνάντηση έγινε πριν ενάμισι μήνα περίπου και περισσότερα μπορείς να διαβάσεις και εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μία απλή αναφορά για την συνάντηση, δεν προδιαθέτει τίποτα για το περιεχόμενο της συζήτησης.
    Και φυσικά δεν αποδεικνύει κάτι.
    Είπαμε, ατράνταχτα στοιχεία και όχι εικασίες ή ερμηνείες κατά το δοκούν.
    Εάν ήθελαν να διαρρεύσουν κάτι θα το είχαν κάνει.
    Και μην ξεχνάς ένα πράγμα φίλε extra, η δύναμη και η αλλαζονεία που σου ενσταλλάζει η εξουσία συγκρούεται πάντα με τις αξίες σου.
    Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αυτών που την γεύτηκαν είναι αποκαρδιωτικά για την Χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. to grapsa kai paliotera 8a to xanagrapsw,perimenw pws kai pws thn thleoptikh dialysh tou kinhmatos me ton frape sto xeri!!!
    mhpws na paw na ton ftiaxw apo twra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαβάζοντας την ανάρτηση μου γεννήθηκε μια απορία:
    Αυτοί που ήλθαν τότε για να ψηφίσουν είναι σίγουρο ότι έφυγαν ξανά ή βρήκαν μια ευκαιρία αφού τους πλήρωσαν και τα έξοδα να ρίξουν και μια μακροχρόνια παράνομη παραμονή στην χώρα. Γιατί αυτό το σπορ έχει πέραση εδώ.

    @ ο νοών..νοείτω 2:58
    Το ρωτάς ???
    ¨Απ’ το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και μετά από όλα αυτά, κάποιος ανώνυμος εδώ το μόνο που βρήκε να πει, ήταν "να μην ξεχνάμε και τις νοθείες της Δεξιάς". Έλεος, κόφτε τα ληγμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. γιατί κάτι μου λέει πως το μπικγ μπανγκ θα αγγίξει και την αγία οικογένεια.

    Λέτε να έχουμε άμεση αλλαγή στο ΥΠΕΞ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δηλαδη υπαρχουν καποιοι που νομιζουν οτι οσα εγιναν το 2000 δεν ηταν εν γνωσει του Καραμανλη;
    Φυσικα και ηταν εν γνωσει και οι εκλογες ηταν σικε πραγμα που το καταλαβε ο Καρατζαφερης και εφυγε.
    Για να καταλαβετε ποσο σικε ηταν αυτο φαινεται απ οτι καμμια διαταραχη δεν υπηρξε στις σχεσεις ΝΔ και ΔΗΣΥ.Η Κυπρος χρησιμοποιηθηκε ως ορμητηριο της νοθειας και κυβερνατο απο τον Κληριδη και το αδελφο κομμα της ΝΔ ,ΔΗΣΥ.Γινεται λοιπον νοθεια υπερ του ΠΑΣΟΚ στις εκλογες στην οποια συμμετεχει ο κυπριακος κρατικος μηχανισμος και δεν υπαρχει καμμια διαμαρτυρια ή διαταραξη των σχεσεων ΝΔ και ΔΗΣΥ.Πολυ φυσιολογικα ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντως εμένα μού κακοφάνηκε πολύ πού ο Καραμανλής "δέχτηκε" τό "αποτέλεσμα" τού 2000.
    Μπορεί νά διαφύλαξε τήν κοινωνική γαλήνη καί ίσως καλά έκανε, αλλά μέ ποιές εγγυήσεις ή καί αντλλάγματα άφησε τίς τύχες τής χώρας στά νύχια τού ΠΑΣΟΚ γιά άλλη μιά 4ετία.
    Καί μάλιστα μετά από μιά 7ετία ΠΑΣΟΚ.
    Καί σέ δύσκολες περιόδους.

    Τόν ψήφισα, τόν ξαναψήφισα καί θά τόν ψηφίζω, αλλά μού κακοφάνηκε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Η Ν.Δ., που δεν γνωρίζει το παρασκήνιο με τις μίζες των 57,5 εκατ. ευρώ"


    δυσκολο να το πιστεψω....μηπως τον ψηφισαν για παραγραφη και των οποιων δικων τους εκαναν στο μελλον.?που πολυ λιγοτερα κακανε σιγουρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "16 Ιούλιος 2009 9:47 μμ "
    simfono me tin pikria gia tis mi energeies enantion oson apodedeigmena fagane kratiko xrima..
    itan omos teso simantiki* i epoxi pou irthe stin exousia,pou i opoia sigkrousi, akoma kai an itan sto pneyma i stis protheseis karamanli,tha ekane zimia stin xora..

    * olympiakoi agones kai anagki na ginoun grigora kai sosta ta erga pou troxiodromise opos troxiodromise to pasok, xoris apergies kai diadiloseis kai entaseis..
    (itan poli eykolo ekeini tin epoxi px na kanei i kivernisi ano kato to pasok me to (mi pote leitourgiko) tetra, alla den itan pros to ethniko simferon..isos kai ayti einai i megali diafora anamesa sta dio megala kommata..to ena en onomati mias ideas pou exei gia tin omalotita kai to ethniko simferon, thavei pragmata me kostos, eno i alli gia na ginei exousia diasirei ta panta sto exoteriko(px prosfata, me tin pistoliptiki ikanotita tis xoras))


    "17 Ιούλιος 2009 12:43 πμ"
    kapoia merida ipourgopoiisimon tote, isos kai na to skeftike..


    kai kati asxeto,isos..

    mporei na mou pei kaneis ti egine me ekeini tin istoria tou pirovolismou sto aytokinito tou karamanli exo apo tin rigilis apo eleythero skopeyti ?
    mathame an kai ti egine ?
    giati to thema xehastike sxedon amesos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η απόφαση για την στήριξη του Σημίτη και τη νοθεία του 2000 αποφασίστηκε σε συνάντηση της μπουρζουαζίας (κυρίως των τραπεζιτών) στο Εκάλη Κλάμπ τον Ιανουάριο του 2000.Ένας από τους λόγους που αποφάσισαν έτσι ήταν ότι δεν ήθελαν το κόμμα που ελέγχει τα συνδικάτα να είναι στην αντιπολίτευση.Αφου είχαν μισογδάρει το ελληνικό λαό λίγους μήνες πριν με απίθανες αυξήσεις κεφαλαίου ήθελαν τους συνδικαλιστές να συγκυβερνούν ώστε να συνεχίσουν να παραπλανούν τον λαό για να ολοκληρώσουν τη μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος που έγινε ποτε στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωραίοι οι αφορισμοί αλλά δέν προσέξατε ένα άλλο θέμα, κανένας δέν πήρε σοβαρά υπόψην του αυτό που έγραψε ο Μάρκος στο πρώτο μήνυμα. Εντάξει νοθεία το 2000 γνωστό αυτό αλλά ο Καραμανλής τότε σάν υποψήφιος πρωθυπουργός δέν μίλησε καθόλου την δέχτηκε ασυζητητή, το τράβηξε ακόμα περισσότερο το σκοινί διαγράφοντας τον Καρατζαφέρη που αντέδρασε δυναμικά.
    Ο λόγος είναι οτι δέν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός γιατί δέν είχε αποκτήσει ακόμα τις κατάλληλες συνδέσεις με την διαφθορά και τους νταβατζήδες που υποστήριζαν τότε Σημίτη, άρα η νοθεία ήταν εν γνώση και εν συμφωνία του με τον Σημίτη. Μετά απο 4 χρόνια σκληρής δουλειάς προς αυτή την κατεύθυνση περνώντας εντατικά απο τα φροντιστήρια Ρουσσόπουλου, Λούλη, Αγγέλου εξαγοράζοντας σταδιακά για 4 χρόνια όλους τους νταβατζήδες το 2004 ήταν πανέτοιμος να βγεί πανηγυρικά ο νέος πρωθυπουργός των νταβατζήδων όπως και έγινε αποδεικνύοντας το 6 ολόκληρα χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μεταρρυθμιστή εσύ φίλε μου σίγουρα ζεις σε διαφορετική χώρα από εμάς.
    Ποιους νταβατζήδες αγαπητέ μου έχει στο πλευρό του ο κ. Καραμανλής?
    Αυτούς που πολέμησε με τον βασικό μέτοχο? Αυτούς που υπερασπίστηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση το ΠΑΣΟΚ?
    Ποιοι υποστηρίζουν τον κ. Καραμανλή και την ΝΔ? Το Έθνος, Τα Νέα, Το Βήμα, Η Ελευθεροτυπία, Το Πρώτο θέμα? Ακόμα και αυτή η Καθημερινή υποστηρίζοντας άλλα συμφέροντα είναι εναντίον του.
    Κουβέντες του τύπου " Ο Καραμανλής υποστηρίζεται από τους νταβατζήδες" , άπτονται στην σφαίρα του παραλόγου ή της προπαγάνδας για ιθαγενείς ή ..της άγνοιας!
    Σίγουρα δεν άπτονται της πραγματικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Aνώνυμε 1:03 πιστεύω οτι συμβαίνει το αντίθετο απο αυτό που αναφέρεις, εσύ και οι όμοιοι σου είστε αυτοί που ζείτε σε άλλη χώρα. Τις στενές σχέσεις του Καραμανλή με Κόκκαλη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη, Λάτση που αλληλοστηρίζονται απο το 2004 μέχρι και σήμερα τις είχα γράψει αναλυτικά παλιότερα στο blog του Exastal. Τώρα δέν μπορώ να τις επαναλαμβάνω γιατί εκτός του οτι είναι Σάββατο με θερμοκρασία κοντά στους 40 το Ίντερνετ που χρησιμοποιώ βρίσκεται σε κακή κατάσταση, ίσως κάποια στιγμή αργότερα μπορέσω να το κάνω. Μέχρι τότε μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο Google με τα σχετικά λήμματα θα τις βρείς εύκολα και απο μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Μεταρρυθμιστή, εγώ μίλησα απλώς για αναποφασιστικότητα του Καραμανλή και ίσως για μη ορθή πολιτική κρίση. Ίσως πάλι να ήθελε τότε να δείξει ένα διαφορετικό πολιτικό ήθος, γνωρίζοντας ότι αν μιλούσε ευθέως για νοθεία ή προκαλούσε έναν...ανένδοτο, θα εληδορείτο από τα ΜΜΕ. Όπως και να έχει, μετράει το αποτέλεσμα. Και το 1985 λέγαν για νοθεία, για το ότι τρελάθηκαν τα κομπιούτερ-οι παλιότεροι το θυμούνται-αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία. Για το 2000 το πράγμα έκανε μπαμ,αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μάρκος έχω θίξει πολλές φορές το θέμα γιατί ήθελα να εκλεγεί ο Καραμανλής πρωθυπουργός το 2000, το κακό είναι οτι τότε δέν το ήθελε ο ίδιος. Άν γινόταν καμιά ψιλονοθεία σήμερα υπέρ ΠΑΣΟΚ έστω και σε ευρωεκλογές θα γινόταν ταύρος, τότε δέν μίλησε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ούτε τώρα θα αντιδρούσε, να είσαι σίγουρος:
    -Όπως δεν αντέδρασε όταν επί Σιμήτη, επετράπη στα ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα κατά παράβαση του Συντάγματος να περάσουν από το ελληνικό έδαφος, χωρίς πρώτα να έχει αποφασίσει η ΒΟυλή γι'αυτό.
    -όπως δεν αντέδρασε όταν ο Στεφανόπουλος υπέγραφε αντί για νομοσχέδια, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου κατά συρροήν, επίσης κατά παράβαση του Συντάγματος.
    -όπως δεν αντέδρασε όταν ο Στεφανόπουλος χαρακτήρισε "παράνομη πράξη" το αίτημα της Εκκλησίας για δημοψήφισμα, χαρακτηρίζοντας παράνομους ουσιαστικά 3 εκκατομύρια άνθρωπους.
    Είναι απλά μάλλον θέμα...DNA που λένε και οι "προοδευτικοί". Για ένα ασήμαντο θέμα στη Βουλή, μας έλεγαν μια εβδομάδα για νοθεία. Για το 2000, με αποδείξεις και εισαγγελείς, και δεν κουνήθηκε φύλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mάρκο οι περιπτώσεις που αναφέρεις ήταν όλες πρίν βγεί πρωθυπουργός, που ήθελε να δείξει ένα ήπιο συναινετικό πρόσωπο.
    Όταν βγήκε ειδικά μετά το 2005 καβάλησε πολύ το καλάμι.

    Μεταρρυθμιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή