Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

«Τρία σε ένα» ΚΑΙ...παρένθετο δώρο !


Η Δημοκρατία εκφυλίζεται σε πολίτευμα ασυδοσίας, καπηλείας, εξωθεσμικού παρεμβατισμού και εκτροφείο διαφθοράς, όταν ο Τύπος γίνεται επιχειρηματικό «εργαλείο» οικονομικών παραγόντων που τον μεταπλάθουν σε όργανο εκβιαστικής παρέμβασης και επιβολής κυνικών συμφερόντων.

Η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ ,όπως έγραφα εχθές, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και να κηλιδώσει το όνομα ενός νεκρού,προκειμένου να «πιέσει» την κυβέρνηση να δεχτεί την πρόταση του ΠαΣοΚ για νομοθετική ρύθμιση που θα παρέχει ευνοϊκή μεταχείριση σε όποιους δίνουν στοιχεία και αποδείξεις στη δικαιοσύνη ή σε μια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που οδηγούν στην αποκάλυψη της αλήθειας για τις περιπτώσεις επίορκων πολιτικών.

Πως να την ...«πιέσει»; Χρησιμοποιώντας ξεδιάντροπα το όνομα του νεκρού Γιάννη Βαρθολομαίου, με ρεπορτάζ που ΑΠΕΔΕΙΞΑ χθες ότι είναι καθαρά ψευδές και παρεμβατικό από την ιδιοκτησία της εφημερίδας, και που προσπαθεί να θέσει την κυβέρνηση επικοινωνιακά ...στον τοίχο.

Αρνείται η τελευταία την πρόταση του ΠαΣοΚ και εμμένει στην απονομή της δικαιοσύνης; Δίνει τότε δικαίωμα για ψευδεπίγραφα επικοινωνιακά τρικ εκ μέρους του ΠαΣοΚ ( τι φοβάστε; Κάποια -ανώνυμη πηγή- είχε μιλήσει για τον Βαρθολομαίο. Μήπως αυτό φοβάστε ; Μήπως το άλλο ;-ανώνυμο πάντα-. Μήπως... κλπ).

Και λέω ψευδεπίγραφα επικοινωνιακά τρικ γιατί αν θυμάστε ο κ. Καραμανλής ήταν αυτός που ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα, είχε ζητήσει τη συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής για τη θωράκιση των κομμάτων και τον αυστηρότερο έλεγχο των οικονομικών τους. θα πρέπει να θυμάστε επίσης ότι ο κ.Παπανδρέου αρνήθηκε την πρόταση.

Επίσης αν θυμάστε κατά την τελευταία αναθεώρηση του Συντάγματος ενώ η Νέα Δημοκρατία είχε καταθέσει σειρά προτάσεων για τον αυστηρότερο έλεγχο του λεγόμενου «πολιτικού» χρήματος, δεν κατέστη δυνατό να γίνουν συνταγματική επιταγή, λόγω της άρνησης σύμπραξης της Αντιπολίτευσης. Οι βουλευτές του ΠαΣοΚ ...αποχώρησαν από το κοινοβούλιο.

Και ερχόμαστε στο ...ζουμί της υπόθεσης. Γιατί το ΠαΣοΚ ζητά τώρα μετ` επιτάσεως την νομοθέτηση περί «αμνηστίας»;
Χωρίς αμφιβολία,προτάσεις που να κινούνται προς την κατεύθυνση για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος είναι ευπρόσδεκτες. Αρκεί ...να κινούνται όμως από ....αγαθές προθέσεις.

Έχει όμως τέτοιες προθέσεις το ΠαΣοΚ ή μήπως είναι ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ για το κουκούλωμα του σκανδάλου της SIEMENS και την νόμιμη ατιμωρησία κάποιων προκειμένου στην ουσία να ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ;

Πιστεύει κανείς ότι οι κατηγορούμενοι π.χ του σκανδάλου της SIEMENS (και ειδικά Χριστοφοράκος και Σκαρπέλης που είναι έτοιμοι να «σπάσουν» ) δεν θα εμφανίσουν ...επιλεκτική μνήμη;

Θα δώσουν στο πιάτο κάποιον ατυχή υπουργό που ...«αναζητείται» στο Μπακού ή κάποιον άλλον υπουργό που την «έκανε» εσχάτως με ελαφρά πηδηματάκια από την πολιτική και ΝΟΜΙΜΩΣ πλέον θα έχουν επιτύχει τρεις αλληλένδετους σκοπούς και έναν ...παρένθετο.

Α)
Θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και... καθαγιασμένοι, διάγοντας «βίο ανθόσπαρτο» και απολαμβάνοντας τα λεηλατημένα από την περιουσία του ελληνικού λαού.
Β)Θα έχουν καταστήσει το δημόσιο βίο και την πολιτική ....ομήρους τους
Γ) Θα έχουν ...προστατέψει ΑΥΤΟΥΣ που ....τους προστάτεψαν δια της νομοθετικής ρυθμίσεως.
Και φυσικά το παρένθετο της υπόθεσης. Θα έχουν ...βοηθήσει στις εσωκομματικές εκκαθαρίσεις ΑΥΤΩΝ που φροντίζουν για αυτούς ...!

«Τρία σε ένα» ΚΑΙ...παρένθετο δώρο δηλαδή!

21 σχόλια:

  1. Πόσο μάλιστα αν γνωρίζουν ότι ο νόμος φτιάχτηκε για την αφεντομουτσουνάρα τους!

    Όλα στο φως , όπως διατυμπανίζει το ΠΑΣΟΚ, αλλά ποιο φως; Το άπλετο του ηλίου ; Ή το φως των προβολέων που η φωτεινή αχτίνα περιορίζεται και εστιάζεται στο σημείο που επιθυμεί ο χειριστής;

    Τόσα βιβλία γράφουν στη Νέα Δημοκρατία και στο τέλος θα πάνε… αδιάβαστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν κάνω λάθος νομικό μας σύστημα παρέχει τέτοιες "διευκολύνσεις", όπως: Ειλικρινής μεταμέλεια, Πρότερος έντιμος βίος,προθυμία για συνεργασία με τις αρχές.
    Όλα αυτές οι παράμετροι συνεκτιμώνται από την ελληνική Δικαιοσύνη και την οδηγούν σε ελαφρύτερες ποινές όταν αυτές προκύπτουν.
    Προς τι λοιπόν η πρόταση για "αμνηστία" ή έστω ευνοϊκότερες ποινές από αυτές που υπάρχουν ως ευνοϊκότερες σήμερα?
    Μάλλον έχεις δίκιο. Γίνεται μια προσπάθεια κουκουλώματος και αθώωσης των εμπλεκομένων στην Ζήμενς ( τουλάχιστον τα μεγάλα κεφάλια που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και έχουν και τις αποδείξεις, δηλ. λογαριασμούς, παραστατικά , ηχογραφημένες συνομιλίες κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προβάδισμα στο ΠαΣοΚ καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο. Στη δημοσκόπηση της ΜΑΡΚ για το Εθνος της Κυριακής το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 5,3%.Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 34,5% έναντι 29,2% της ΝΔ.
    Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,1%, ο ΛΑΟΣ με 5,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% και οι Οικολόγοι - Πράσινοι με 3%. Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, προηγείται ο Γιώργος Παπανδρέου με 2,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν υπάρχουν πολίτες σαν τον προηγούμενο, τότε ...βράσε όρυζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oταν η πολιτική ζωή περιέρχεται σε κατάσταση ομηρείας, μία και μόνη προοπτική έχει μπροστά της: Να μην υποκύψει στον εκβιασμό, να αγνοήσει τις πιέσεις και να απελευθερωθεί από την ομηρεία στην οποία έχει περιέλθει.
    Ο,τι κι αν κοστίσει αυτή η απελευθέρωση.
    Αλλον δρόμο δημοκρατικού ήθους και πολιτικής αξιοπρέπειας δεν γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχει και ενας αλλος λογος για τον οποιο η αμνηστια ειναι αχρηστη : Τα αδικηματα για τους πολιτικους εχουν παραγραφει.
    Επομενως θα πει ορισμενα ονοματα ο Χριστοφορακος,αυτοι θα το διαψευσουν,θα γινουν μερικες δηλωσεις αλλα δικη και ερευνα για να αποδειχθει αν λεει αληθεια δεν θα γινει και όλοι θα ειναι ευχαριστημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η γνωστή πασοκική εφημερίδα "Το Βήμα" εκτελεί συμβόλαια για τον κολλητό της τον Γιωργάκη ενάντια στην πεντακάθαρη κυβέρνηση της τόλμης και της αρετής.

    Τιμή και δόξα στα αθώα θύματα του Βιάγκρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πρώτος που διατύπωσε επίσημα την πρόταση περί αμνηστίας ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας στον 9.84 την 26-9-2009. Ακολούθησε ο Γ.Α.Π. (μια από τις 4 προτάσεις του για τη διαφθορά) μιλώντας την 1-7-2009 στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Προχθές μαθαίνουμε ότι "...υπό την πίεση βουλευτών της Ν.Δ., η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να κάνει στροφή στο θέμα της ευνοϊκής ποινικής μεταχείρισης όσων δίνουν στοιχεία για εμπολοκή πολιτικών σε υποθέσεις διαφθοράς...". Και φυσικά διαβάσαμε τη δήλωση αβροφροσύνης του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου: "Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι, κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερα στελέχη της Ν.Δ. δημοσίως τάσσονται υπέρ της πρότασης του ΠΑΣΟΚ (για ...αμνηστία)"

    Και ρωτώ τώρα εγώ, ο κακόπιστος, για αμνηστία του Χριστοφοράκου μιλάμε ή για ΑΜΝΗΣΙΑ;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακούω τα τελευταία εικοσιτετράωρα να αναπτύσσεται μια φιλολογία που λέει ότι η πολιτική δεν πρέπει να απεμπλακεί από την ομηρεία, αλλά να τη νομιμοποιήσει.
    Να προσφέρει στον Χριστοφοράκο «ευνοϊκή μεταχείριση», αρκεί να αρχίσει να καρφώνει τις συναλλαγές του.
    Να τον καταστήσει δηλαδή και επισήμως ρυθμιστικό παράγοντα, αφού οι «αποκαλύψεις» του (στις οποίες θα επιδοθεί πλέον με κάθε ευκολία εφόσον θα συνδέονται με τη διάσωση του εαυτού του...) θα αποτελέσουν το γράδο μέτρησης του ήθους και της ηθικής ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

    Ε, λοιπόν, όχι. Αντιλαμβάνομαι ότι μια τέτοια εξέλιξη θα βόλευε αφάνταστα τους συνηγόρους του Χριστοφοράκου, αφού θα εξασφάλιζε ουσιαστικά την απαλλαγή του πελάτη τους. Αλλά δεν αντιλαμβάνομαι ποιον άλλον βολεύει. Πάντως όχι τη δημοκρατία!

    Διότι δουλειά της δημοκρατίας δεν είναι να διοργανώνει επιχειρήσεις σωτηρίας του Χριστοφοράκου.
    Ούτε να προσφέρει μαξιλαράκια σε υπόδικους.
    Δουλειά της δημοκρατίας δεν είναι να χρησιμοποιεί το ποινικό εναντίον του πολιτικού ή αντιστρόφως.

    Και είναι απορίας άξιον μέσα από ποιο ένστικτο αυτοκαταστροφής ο πολιτικός κόσμος επιμένει να παίζει αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Μούτρο 2.20
    Από που το μαθαίνεις?
    Από το Βήμα! Αυτό το έγραψε! Την επόμενη ημέρα απ` όταν έγραψε για την ανώνυμη πληροφορία για τον Βαρθολομαίο.
    Κοίτα τις ημέρες. Θα δεις ότι ακολουθείται ένα σχέδιο από το Βήμα.

    Η επίσημη θέση της κυβέρνησης (που την εξέφρασε την ίδια ημέρα με αυτά που αναφέρεις και τα έγραψε το Βήμα ) είναι δια στόματος Αντώναρου: "η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ άρχισε να αναζητά πυροτεχνήματα. Η θέση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι απόλυτα σαφής και γνωστή από καιρό: Όλες οι προτάσεις που σχετίζονται με την εμπέδωση της διαφάνειας στο δημόσιο τομέα και το δημόσιο βίο, μπορούν να κατατεθούν και είναι χρήσιμο να συζητηθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έτσι ώστε να προωθηθούν από κοινού όλες εκείνες οι ρυθμίσεις που και αναγκαίες είναι και εφικτές".

    Tώρα πως εσύ και το Βήμα κρίνεις αυτή την θέση που έχει εκφραστεί εδώ και έναν χρόνο,ως στροφή που αναγκάστηκε να κάνει η κυβέρνηση, είναι απορίας άξιο.

    Τελικά μήπως είσαι ...κακόπιστος και πραγματικά με περιορισμένη μνήμη?
    Τελικά μήπως είσαι πραγματικά μούτρο? (άνοιξε ένα λεξικό για να δεις πως το αποδίδουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επί της ουσίας, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
    1) να παραδοθεί ο Χριστοφοράκος στην ελληνική Δικαιοσύνη.
    2) να ολοκληρωθεί η ανάκριση και να δικαστεί.
    3) να τιμωρηθεί αν έφταιξε και για ό,τι έφταιξε.
    Ετσι δουλεύει μια ευνομούμενη πολιτεία- δεν φτιάχνει ειδικές διατάξεις για να εφαρμοστούν σε ειδικές περιπτώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα τόσο πολύ φοβούνται τους εγκληματίες με τα διδακτορικά? Έλεος πια σε αυτή τη χώρα! Πιο πολύ ασχολούμαστε με τα δικαιώματα των απατεώνων παρά με την κλοπή των χρημάτων του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
    ΩΣ ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΟΥΛΗΔΕΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΔΕΣ
    ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΜΑΙΓΚΡΕ, ΜΙΑΣ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ, ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΞΑΔΕΛΦΑ ΔΕΞΙΩΝ .
    Υ.Γ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΝΤΩΣ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 5.27
    Δεν ναυάγησε. Χάθηκε με το κανό και τον βρήκε το λιμενικό στα ανοικτά, εξουθενωμένο.

    Αυτό όμως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Από τότε ο Παπανδρέου έκοψε το κανό.

    Μια το ποδήλατο, μια το κανό, δεν του δίνουν και κανένα αυτοκίνητο μήπως τον χάσουμε πραγματικά.
    Κάπου στην Πίνδο θα αναζητείται.

    Θεέ μου τι πρωθυπουργό θέλουν να μας εγκαταστήσουν τα μεγαλοσυμφέροντα και οι νταβατζήδες.
    Καλά να τα πάθουμε όμως. Μετά θα είναι αργά για δάκρυα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5,3 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ , Πολίτη συνέχισε το θεάρεστο έργο σου μήπως και φτάσουμε σε διψήφιο νούμερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΥΡΙΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Ανώνυμο 6.49
    Μμμμμμ! Από επιχειρηματολογία και εποικοδομητικό διάλογο καλά πάμε.
    Τάκη Τσουκαλά στο κανάλι του προέδρου μου θυμίζεις.
    Δεν πειράζει για να βλέπουν διαρκώς οι αναγνώστες το επίπεδο και την οπαδικότητα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
    Για το θέμα της αμνηστίας δεν μας είπες όμως την γνώμη σου!
    Συμφωνείς με τον πρόεδρό σας να δοθεί αμνηστία στους κλέφτες της SIEMENS και του ΟΤΕ?
    Αργύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνώμη αλλά θα απευθυνθώ σε μερικούς γαλάζιους βουλευτές που κρίνουν ότι μια τέτοια πρόταση θα ήταν καλή για τον πολιτικό κόσμο.
    Δούκας, Βαρβιτσιώτης , Τσιτουρίδης, Μιχαλολιάκος, Μητσοτάκης Κυριάκος.
    Όσο πολιτικά όντα είναι οι προαναφερόμενοι άλλο τόσο είμαι και εγώ πρωθυπουργός.
    Βρε πάτε καλά? Το ΠΑΣΟΚ έχει στριμωχτεί άγρια από τις αποκαλύψεις που έχουν δώσει τα παρένθετα πρόσωπα στην υπόθεση.
    Ο Σκαρπέλης είναι έτοιμος να κελαηδήσει. Ο Χριστοφοράκος έχει στείλει το μήνυμα" ή κάνετε κάτι για να με σώσετε ή ανοίγω το στόμα μου και τα κιτάπια μου".
    Ο Τρεπεκλής έχει αρχίσει και φοβάται και την σκιά του.Θεωρεί ότι θα τον ...απαλλοτριώσουν κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι τρομοκράτες.
    Το ΠΑΣΟΚ αυτό ακριβώς ψάχνει τώρα. Σανίδα ...αμνηστίας για να μην ανοίξουν το στόμα τους προς τα εκεί που δεν πρέπει και να τους σώσει από την φυλακή.
    Πολιτικά όντα λοιπόν κύριοι προαναφερόμενοι βουλευτες δεν είσαστε σίγουρα.
    Μάλλον για πολιτικά ...ζώα μου φέρνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Άρης 2:39

    Οφείλω να ομολογήσω πως ...ναι. Είμαι ένα μούτρο. Ένα μούτρο όμως που δεν φορά κανενός χρώματος γυαλιά. Ούτε μπλε, ούτε πράσινα, ούτε κόκκινα, ούτε μαύρα, ούτε ροζ...
    Κι επειδή με ταυτίζεις με το "Βήμα", ας δούμε τι γράφουν μερικές ακόμα εφημερίδες:

    "Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η στάση της κυβέρνησης έναντι του κ. Μ. Χριστοφοράκου.
    Συγκεκριμένα, λίγα 24ωρα μετά την απόρριψη από τους κ. Αντώναρο και Ζαγορίτη της πρότασης του κ. Β. Μιχαλολιάκου για ευνοϊκή μεταχείριση του κ. Χριστοφοράκου σε αντάλλαγμα των πληροφοριών και στοιχείων που θα δώσει στη Δικαιοσύνη για χρηματισμό πολιτικών προσώπων, ο πρώην υφυπουργός Αμυνας επανήλθε σημειώνοντας ότι η άποψή του έχει μεγάλη απήχηση στο εσωτερικό και της ΝΔ. «Η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και σε επίπεδο πολιτικού προσωπικού των διαφόρων κομμάτων, αλλά και σε επίπεδο κοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά την ουσία της πρότασης, τόνισε (ρ/ς Alpha): «Η πρόταση η δική μου δεν οδηγεί στην αμνήστευση κανενός. Αντίθετα, είναι μονόδρομος για την αποκάλυψη εκείνων των πολιτικών που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των πολιτών και πρόδωσαν τη Δημοκρατία τελικά». Υπέρ της πρότασης του κ. Μιχαλολιάκου τάχθηκε -μετά τον κ. Σ. Τσιτουρίδη- και ο κ. Π. Δούκας, ο οποίος σημείωσε ότι «εάν πραγματικά μπορεί να δώσει πληροφορίες για το πολιτικό σύστημα, το οποίο είναι πιο σοβαρό από τη Siemens, θεωρώ ναι, ότι θα μπορούσε να γίνει μία διευθέτηση πλήρους αμνηστίας». Υπό την πίεση αυτή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε χθες ένα «βήμα πίσω» και κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να δημοσιοποιήσει την πρότασή του.
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8334&pubid=4546831

    "Ναι στην αμνηστία Χριστοφοράκου, λένε 12 γαλάζιοι στην «Η»
    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=12491149

    "Στροφή 180 μοιρών στο θέμα της ευνοϊκής μεταχείρισης του Μιχάλη Χριστοφοράκου έκανε η κυβέρνηση και εμφανίστηκε, επίσημα, διατεθειμένη να συζητήσει την σχετική πρόταση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. «Κάθε ιδέα που ενισχύει την διαφάνεια και θωρακίζει το πολιτικό σύστημα είναι χρήσιμο να συζητείται στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος."
    http://www.star.gr/index.php?ID=politics&Rec_ID=6457

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ.
    Ρε ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ,το έχει πεί ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!
    Το το είχε μπολντάρει ρεεεεεε!
    ¨Ημαρτον με τους ανεγκέφαλους και τα βλακομουτρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε, μπας και φοβάται για τον αδελφό; Γιατί καλά μεν τα ηχηρά περί του… ποιος χρωστάει σε ποιον και αν, καλά τα μεγάλα λόγια περί… αίματος, αλλά αν οι αποκαλύψεις ακουμπήσουν την οικογένεια, τα πράγματα θα γίνουν σκούρα και χαιρέτα μου τον πλάτανο. Κι αυτό το ενδεχόμενο τον τρομάζει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή