Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Τι γνωρίζει ο κ. Πάγκαλος ;


Μπορεί οι δηλώσεις του κατά καιρούς να έχουν προκαλέσει εχθρούς και φίλους. Μπορεί να είναι πραγματικά αθυρόστομος δραπετεύοντας από τον παραδοσιακό πολιτικό λόγο. Μπορεί να είναι πολλά.
Αλλά ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος δεν παύει να είναι ένα εξαιρετικής ευφυίας άτομο ,που έχει καταγράψει χιλιάδες πολιτικά χιλιόμετρα αποκτώντας τεράστιες εμπειρίες και ...διασυνδέσεις.

Όταν λοιπόν προ ημερών δήλωσε ότι:«και ο ίδιος στις εκλογές για ...να τα βγάλει πέρα... ενισχύεται από φίλους του και πολλοί από αυτούς του δίνουν διάφορα ποσά για ...να τα μεταφέρει στα κομματικά ταμεία» , για να συνεχίσει ότι «Γιατί είναι μαύρο χρήμα ένα χρήμα που το παίρνεις από τη Ζίμενς; Είναι μεγάλη εταιρεία. Εάν σου λένε πάρε μια σακούλα με λεφτά και πήγαινέ τα στο κόμμα σου, γιατί αυτό είναι παράνομο;» , θύμιζε κάτι μεταξύ μεταμοντέρνου Νοστράδαμος και «πολιτικού μετεωρολόγου» που γνωρίζει εκ των προτέρων την ....έλευση της καταιγίδας.

Αυτό που δεν γνωρίζει πιθανώς ο κ. Μπεγλίτης (παρ` όλες τις διασυνδέσεις του) και στο πολιτικό συμβούλιο του ΠαΣοΚ είχε ρωτήσει «γιατί δεν καταδικάζουμε τον Πάγκαλο για τις δηλώσεις του;», για να πάρει στεγνή την απάντηση από τον κ. Παπανδρέου ότι ...«δεν γίνεται».

Ο κ. Πάγκαλος γνωρίζει πολύ καλά ΤΙ λέει και ΠΟΤΕ το λέει! Γνωρίζει λοιπόν ότι η υπόθεση της SIEMENS έχει πολύ ...ουρά ( πέραν του κ. Τσουκάτου). Γνωρίζει επίσης ότι τα «αηδόνια» έχουν αρχίσει να «κελαηδούν».
Είτε λοιπόν ο κ. Πάγκαλος φοβάται την εμπλοκή του ονόματός του ( ή ....συγγενικού του προσώπου) μεταξύ κελαηδημάτων, είτε γνωρίζει για κάποια ένοχη ...λίστα , είτε ξέρει κάτι παραπάνω από τους νέους συντρόφους του , λόγω Κόκκαλη, και προσπαθεί από τώρα να ελαφρύνει την θέση του.

Το ΠαΣοΚ λοιπόν βρίσκεται σε πλήρη αμηχανία. Επέλεξε την γραμμή της μη ύπαρξης διπλών βιβλίων , υιοθετώντας την άποψη ότι «η ομολογία της αλήθειας θα έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος από την συντήρηση κατά συνθήκη ψεύδους»......

Έπαιξε , ρίσκαρε και καθώς δείχνουν οι εξελίξεις ...έχασε. Γιατί από την μια εξόργισε την κοινή γνώμη πυροδοτώντας μηχανισμούς αντίδρασης καθώς οι πολίτες θεώρησαν ότι τους περνούν για ...ιθαγενείς,που αντί για καθρεφτάκια τους δείχνουν ...μπακαλοτέφτερα, και από την άλλη η ...καταιγίδα στοιχείων και ομολογιών που έρχεται θα τους στερήσει το όπλο της σημερινής αξιοπιστίας που επικαλούνται ( το ..παλαιό εκσυχρονιστικό ΠαΣοΚ τα έφταιγε, όποιος εμπλέκεται θα διαγράφεται κ.λ,π ), καθώς θα βρεθεί ψεύδορκη η σημερινή ηγεσία υπό τον κ. Παπανδρέου στο θέμα των διπλών βιβλίων, των οποίων αρνούνται την ύπαρξη.
Την επερχόμενη καταιγίδα λοιπόν την γνωρίζει ο κ. Πάγκαλος και ....ψάχνει καταφύγιο!

10 σχόλια:

  1. Δεν πρόλαβε να υποδείξει ο κ. Χριστοφοράκος 153 πολιτικούς που πήραν το "μπαξίσι" τους από τη Siemens και τα "αηδόνια" έχουν αρχίσει να "κελαηδούν", ακόμα ....και τα πιο χοντρά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε φυσικά είπε στην τύχη ο Πάγκαλος ότι "η έκθεση των ορκωτών λογιστών παίρνει τα χαρτιά που τους δίνεις και αποφασίζει αν τα χαρτιά αυτά είναι σωστά γραμμένα".
    Μόνο τυχαίο δεν ήταν αφού από την μία έκαιγε τον ισχυρισμό του επίσημου ΠΑΣΟΚ, περί ελέγχου των βιβλίων του από τους ορκωτούς λογιστές, και από την άλλη προσπαθούσε να φυλάξει (πιθανότατα) το "τομάρι του".
    ΝΕΣΤΩΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα περί διαφάνειας για τα οποία κομπάζει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ας πάει να τα αναζητήσει ανάμεσα στα στελέχη του, στις ομολογίες του Τσουκάτου, στις καταγγελίες της Β. Παπανδρέου ότι κάποιοι πλούτισαν και στις εκτιμήσεις του Πάγκαλου ότι «δεν είναι παράνομο ο Τσουκάτος να μετέφερε μια σακούλα με λεφτά στο κόμμα του»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας εστιάσουμε την προσοχή μας και στο " Δεν ήμουν μόνος. Μόνος μου βρίσκομαι εδώ" του κ. Τσουκάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να θυμίσω ότι το Antinews σε περσινή ανάρτησή του (Δεν ήταν μόνο ο Τσουκάτος) ανέφερε πως «το 1999, ενδεχομένως και άλλα έτη, σημαντικός υπουργός του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος του κόμματος με μεγάλο ρόλο στις εσωκομματικές διεργασίες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας αμέσως μετά τις εκλογές του 2007 (μη «Σημιτικός», ελαφρώς στηρίζει Παπανδρέου), επισκέφθηκε τουλάχιστον δύο φορές τα γραφεία της Ζημενς Ελλάς στο Μαρούσι».
    Αυτόν, γιατί δεν τον έχει καλέσει ακόμα ο ανακριτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζειτε σε ενα φανταστικο κοσμο οπου φανταζεσθε πτωση του ΠΑΣΟΚ (θυμασθε το ενεργο ρηγμα της Κοζανης) τη στιγμη που η ΝΔ σας εχει πουλησει ολους.
    Χθες εγινε ενα επεισοδιο που λεει πολλα.
    Ενας στυλοβατης του ΠΑΣΟΚ στον τυπο εκανε μηνυση σε αλλο στυλοβατη και τον οδηγησε σε αστυνομικο τμημα.Πανικοβλητοι επενεβησαν υπουργοι για να μη μπει μεσα .......υβριστης της κυβερνησης (!)αντι να αδιαφορησουν για την υποθεση και να την αφησουν να εξελιχθει κανονικα.Πανικοβλητα ανθρωπακια οι υπουργοι της ΝΔ τρεχουν να εξυπηρετησουν τους αντιπαλους τους για να τους βρισουν λιγοτερο και εσεις ονειρευεσθε πληγματα στο ΠΑΣΟΚ.
    Μα το σκανδαλο Ζημενς θα αποδοθει στη ΝΔ,δεν το ξερετε αχρηστοι;Εδω βγηκε ο εκδοτης παλιας πασοκοκομμουνιστικης εφημεριδας και εμπλεκομενος στις συνομιλιες των εγκληματιων ανθρωπος της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα με έγγραφα του ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα στην "Διάταξη Δυνάμεων της Κεντρικής Επιτροπής Ευρωεκλογών κατά θέμα και δραστηριότητα", αναφερόταν ότι για την οικονομική εξόρμηση υπεύθυνοι ήταν οι: κ. Σκανδαλίδης, Σουμάκης, Λάμπρου, Τσουκάτος και Αυγερινός.

    Ο κ. Τσουκάτος κατέθεσε ως κατηγορούμενος. Ο κ. Αυγερινός κατέθεσε ως μάρτυρας.

    Οι υπόλοιποι όμως γιατί δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν έστω και ως μάρτυρες;

    Ειδικά ο κ. Σκανδαλίδης μήπως τυγχάνει της ΑΠΟΛΥΤΟΥ σιωπής από τα ΜΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι απορίας άξιο πως αυτές οι επιθέσεις με γκαζάκια, από τους κάθε λογής, κοπής και ραφής τρομοκράτες, έχουν στόχο ανθρώπους που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσουν.

    Θυμηθείτε μερικές : Επίθεση με γκαζάκια (τον Φεβρουάριο))στο πολιτικό γραφείο του κ. Μαρκογιαννάκη.
    Ξέρει πολλά και ειδικά για το C4I.

    Επίθεση με γκαζάκια , ξανά τον Φεβρουάριο στο πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου, αλλά την ίδια ημέρα και στην οικία της κόρης του (το πιάσατε το σαφές μήνυμα των ..γκαζάκιδων;).
    Ξέρει πολλά και για πολλούς.

    Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της PROFIT του κ. Τρεπεκλή. Αυτός και εάν ξέρει πολλά. Η επίθεση αυτή είχε δύο στόχους.
    Από την μία "νομιμοποίηση" της τεράστιας μίζας των 6.5 εκατ δια της ...διακηρύξεως( την έγραφαν ως νόμιμη μίζα) , και από την άλλη το σαφές μήνυμα ότι "εδώ είμαστε για όποιον λυγίσει και μιλήσει για το C4I".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εάν το ψάξιμο από την Δικαιοσύνη συνεχιστεί και δεν ...το σταματήσουν μέσω διαφόρων τρόπων (εκλογών, ταραχών κλπ), θα βγουν στην επιφάνεια του βούρκου αρκετά ...απόβλητα.

    Ιδού και τι αναφέρει στην τελευταία κατάθεσή του ο κ. Αυγερινός. "Θα ήθελα πρώτα να σας θυμίσω τη δομή. Ξεκινάμε από την Κεντρική Επιτροπή πάνω από την οποία είναι το Εκτελεστικό Γραφείο που πρέπει να ήταν 15μελές και πάνω από αυτό η Εκτελεστική Γραμματεία

    Όλοι αυτοί που μετείχαν ...ξέρουν. Όλα είναι υπόψη τους και εν γνώση τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα πως τα κατάφερε το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης να κάνει το σκάνδαλο ζήμενς σκάνδαλο της ΝΔ μόνοι αυτοί ξέρουν. Με τον ίδιο τρόπο πάει να γίνει σκάνδαλο και η απαγωγή Παναγόπουλου. Μόνο ο Καμμένος αντιστέκεται. Άλλα είκοσι χρόνια στην αντιπολίτευση ελπίζω να τους βάλουν μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή