Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

«Πώς έμπλεξα με τα μαύρα ταμεία»


«Πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και ότι δεν έχω καμία ανάμιξη με την υπόθεση SΙΕΜΕΝS» υποστηρίζει ο παλαίμαχος πρωταθλητής των 1.500 μέτρων Νότης Παπούλιας.

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο πρώην πανελληνιονίκης, πατέρας δύο παιδιών, είναι βαρύ. Φέρεται να αντιμετωπίζεται ως ένα από τα παρένθετα πρόσωπα που μαζί με τον πρώην «στρατηγό» του ΠαΣοΚ Θόδωρο Τσουκάτο συντέλεσαν ώστε να «σπάσει» το ποσό του ενός εκατομμυρίου μάρκων που βγήκε από τα «μαύρα ταμεία» της SIEMENS.

Τι είχε συμβεί; To 1998 ενώ ο Νότης Παπούλιας είναι ακόμα εν ενεργεία αθλητής και το χρηματιστήριο βρίσκεται σε μια ....περίοδο άνθησης, ο προπονητής του και στέλεχος του ΠαΣοΚ Γιώργος Γενναίος ζητάει (όπως καταγγέλλει ο Παπούλιας) από αυτόν και από άλλους αθλητές μια εξυπηρέτηση. «Να ανοίξει στα ονόματά μας μια μερίδα και κωδικό στο χρηματιστήριο, ώστε να μπορεί να κάνει αγορές, ιδίως κατά τη δημόσια εγγραφή νεοεισαγόμενων εταιρειών, δεδομένου του νομοθετικού περιορισμού στον αριθμό των μετοχών που μπορεί να αγοράσει κάθε μέτοχος» λέει ο κατηγορούμενος πρωταθλητής.

Ο Νότης Παπούλιας λοιπόν ήταν ένας εκ των αθλητών που έδωσαν ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ την έγκρισή τους να ανοιχθούν κωδικοί στο όνομά τους από το στέλεχος του ΠαΣοΚ και προπονητή τους.
Ουδέποτε ΥΠΕΓΡΑΨΕ και ουδέποτε έλαβε γνώση για την κίνηση του συγκεκριμένου κωδικού.

Δέκα χρόνια μετά ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ ότι μέσω του λογαριασμού αυτού είχαν διακινηθεί ....μαύρα χρήματα της Siemens.
«Μόλις πέρυσι το καλοκαίρι, όταν κλήθηκα να δώσω εξηγήσεις στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, πληροφορήθηκα πρώτη φορά πως ήμουν συνδικαιούχος σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος είχε ανοίξει το 1998 στην Εθνική τράπεζα.
Έπεσα από τα σύννεφα! Έστειλα αίτημα στην τράπεζα και με πληροφόρησαν ότι ο εν λόγω λογαριασμός είχε ανοίξει ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ με συνδικαιούχους εμένα, τη σύζυγό μου και ακόμα μία, άγνωστη σε εμένα κυρία. Για το άνοιγμα του λογαριασμού ούτε εγώ ούτε η σύζυγός μου ΘΕΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ» δηλώνει ο Νότης Παπούλιας και προσθέτει:

«Αυτός που έκανε τις συναλλαγές ήταν μάλλον ο προπονητή μου Γιώργος Γενναίος, ο οποίος παραδέχτηκε βέβαια στον εισαγγελέα ότι διαχειριζόταν μόνος αυτός -εν λευκώ- τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τους δικούς μου και των συναθλητών μου.
Μάλιστα πρόσφατα ανακάλυψα ότι είχε στην κατοχή του και ...τραπεζικό βιβλιάριο στο όνομά μου για το οποίο ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβα γνώση και φυσικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπέγραψα για το άνοιγμα του ».

Πράγματι από όλα τα έγγραφα προκύπτει ότι ο πρώην πρωταθλητής μας είχε πλήρη άγνοια,και δεν υπάρχει πουθενά υπογραφή του.

Από την πλευρά του, ο πρώην προπονητής του Νότη Παπούλια και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Γενναίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει παραδεχτεί ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορηματικό τρόπο ότι ζήτησε πρώτα την έγκριση των αθλητών για το άνοιγμα των λογαριασμών, ώστε να συμμετέχει με μεγαλύτερη μερίδα στις δημόσιες εγγραφές για αγορά μετοχών .

Παραδέχεται ότι μόνον αυτός διαχειριζόταν τους λογαριασμούς, ακόμη και αυτούς στους οποίους ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ συνδικαιούχος, και ότι οι αθλητές δεν γνώριζαν τίποτε για την κίνηση των λογαριασμών.
Ωστόσο υποστηρίζει ότι τα παραπάνω τα έκανε προσφέροντας τις ....ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. (Δηλαδή από την κατάθεση του στελέχους του ΠαΣοΚ προκύπτει ότι στο ...όργιο του Χρηματιστηρίου είχε συμμετοχή το ΚΟΜΜΑ μέσω διαφόρων ...τρικ!)

Αυτοί λοιπόν οι λογαριασμοί χρησιμοποιήθηκαν και για μεταφορά των μαύρων χρημάτων της SIEMENS στο ταμείο του ΠαΣοΚ.
Ο κ. Γενναίος αναφέρει ότι ο κ. Τσουκάτος του είχε πει ότι τα χρήματα που θα πήγαιναν στα ταμεία του ΠαΣοΚ, ήταν από Έλληνες του εξωτερικού, ....της Γερμανίας, που ....ήθελαν να βοηθήσουν το κόμμα.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι τόσο στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου όσο και σ` αυτό της SIEMENS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ μεταξύ άλλων μέχρι και αθώοι αθλητές.

«espresso»

25 σχόλια:

  1. Έχω μια απορία. Πως είναι δυνατόν να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί χωρίς την υπογραφή σου;
    Η τράπεζα ( Εθνική) παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν υπογραφές του κ. Παπούλια ή της συζύγου του.
    Τότε ποιος υπέγραψε γι` αυτούς; Πως η Τράπεζα το δέχτηκε;
    Μήπως εδώ υπάρχει και άλλο σκάνδαλο που έχει συμετοχή KAI η Εθνική τράπεζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Γιώργος Γενναίος είναι αυτός που είχε παραιτηθεί από την αστυνομία και είχε τεθεί στην υπηρεσία του κ. Τσουκάτου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 10.36
    Ναι! Ο Γιώργος Γενναίος είχε υπηρετήσει ως αστυφύλακας στο επιτελείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Παραιτήθηκε με δική του απαίτηση και ανέλαβε τη προσωπική ασφάλεια του Θεόδωρου Τσουκάτου.
    Είναι η περίοδος που ο πρώην πρωταθλητής φέρεται να λαμβάνει την εντολή να βοηθήσει στην ιστορία του ενός εκατομμυρίου μάρκων, ως άνθρωπος της εμπιστοσύνης του κ. Τσουκάτου του οποίου ήταν η "σκιά"!.
    Είναι ... ο άνθρωπός για όλες τις δουλειές. Ο Γιώργος Γενναίος φέρεται ότι μετέφερε και χρήματα από τραπεζικό υποκατάστημα με μία μοτοσικλέτα και δύο βαλίτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για καθίστε βρε παιδιά. Κάτι πάει λάθος!
    Ο Γενναίος ( σύμφωνα με τον Πιταούλη)μετέφερε με την μοτοσυκλέτα το ένα εκατομμύριο μάρκα από την Τράπεζα στον Τσουκάτο .
    Δηλαδή ο Ρούντολφ τα μεταφέρει στην τράπεζα στο Ρότερνταμ στον λογαριασμό του Ηλία Πιταούλη, ο οποίος είχε τις εξής τρεις ατυχίες.
    α) Ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ
    β) Ήταν φίλος του Θ. Τσουκάτου
    γ) Ήταν κάτοχός ενός λογαριασμού σε ξένη τράπεζα.
    Εντάξει?
    Εάν λοιπόν το ένα εκατομύριο μάρκα μεταφέρθηκαν μέσω του λογαριασμού του Πιταούλη όπως έχουν γράψει οι εφημερίδες, τότε μέσω αυτών των λογαριασμών που αναφέρεται το άρθρο , δηλ. των αθλητών, ΠΟΙΑ χρήματα μεταφέρθηκαν?
    Μήπως κακώς μιλάμε για ένα εκατ. μάρκα γιατί απ` ότι αποδεικνύεται ήταν πολλά περισσότερα αυτά που μεταφέρθηκαν στο ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπόχα !!! Χολέρα !!! Αδίστακτοι!!!!
    Μόνο αυτά τα πρωτοσέλιδα θα έπρεπε να κυκλοφορούν αυτή την περίοδο.
    Ούτε περιρρέουσες ατμόσφαιρες , ούτε ...κατά πληροφορίες των εφημερίδων, ούτε ψευδομάρτυρες!

    Ο Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ε Σ !!!!!!

    Κατά τα άλλα θέλουμε να υποστηρίζουμε ότι είμαστε ...ο κυρίαρχος Λαός!!!!
    Να μη πω τι είμαστε γιατί θα το κόψει το σχόλιο ο διαχειριστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόταση πρός τόν ΓΑΠ:
    Γιά νά προστατευθεί τό ...κύρος καί η ...εντιμότητα τού όλου ΠΑΣΟΚ, ενόψει καί τής επερχόμενης ανάληψης κυβερνητικών ευθυνών, άς ιδρύσει μιά νέα κλαδική, κοντά στίς τόσες πού προυπάρχουν, όπου θά μεταγράφονται τά στελέχη πού συγκεντρώνουν τά σχετικά προσόντα. Ας πούμεεεε ...ΠΑΣΚ-ΞΜΧ.

    Ο μόνος φόβος είναι μήπως η νέα κλαδική απορροφήσει σταδιακά όλο τόν κομματικό μηχανισμό.

    Quiz: Ο ευρών τή σημασία τών αρχικών ΞΜΧ, κερδίζει ένα πλυντήριο (γιά ξέπλυμα μαύρου χρήματος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην απαγωγή του Παναγόπουλου τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν συμμετοχή επιχειρηματία του πολύ στενού ΠΑΣΟΚικού χώρου.

    Επίσης ο Γεναίος στις δουλείες του φαίνεται να είχε την υποστήριξη διεφθαρμένων ΕΥΠατζήδων και της Ασφάλειας.

    Το ΠΑΣΟΚ ήθελε να μετατρέψει τη χώρα σε μια Ευρωπαική Κολομβία.

    Η σημερινή τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει ίχνη ΠΑΣΟΚ. Απλά πράγματα, που ο απλώς πολίτης μπορεί να πει γιατί φοβάται ίσως η κυβέρνηση να πει.

    Αίσχος για το ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε ως "Σοσιαλιστικό" κόμμα και έχει καταλήξει σε μια χαβούζα ψυχών και διαφθορείο συνειδήσεων.

    Στα τσακίδια η πολιτική αλητεία που έχει καταστρέψει τη χώρα.

    Πρώην ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ και νυν απέχων από πάσα πολιτική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης και της διαδικασίας της ψηφοφορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ανώνυμο 11.58
    Έχεις δίκιο φίλε σ` αυτά που λες σχετικά με το ένα εκατ. από τον λογαριασμό του Πιταούλη .
    Εγώ μάλιστα να το πάω πιο πέρα και να υπενθυμίσω ότι ο επιχειρηματίας, Στ. Βίος, που έχει ήδη εξεταστεί ως ύποπτος για το ίδιο σκέλος της υπόθεσης, φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι η ρευστοποίηση των εφτά λογαριασμών έγινε από ΤΟΝ ΙΔΙΟ ο οποίος, στη συνέχεια απέστειλε σε δόσεις τα μετρητά, συνολικού ύψους ενός εκατομμυρίου μάρκων, στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.
    Κατά τους ισχυρισμούς του που φέρεται να ταυτίζονται με αυτούς του Θ. Τσουκάτου, μεταφορείς των χρηματικών ποσών ήταν οι οδηγοί του.
    Άρα λοιπόν έχουμε μέχρι στιγμής :
    A) ένα εκατ. από τον λογαριασμό του Πιταούλη ( στελέχους του ΠΑΣΟΚ)
    Β) ένα εκατ. από τους λογαριασμούς του Βίου ( στελέχους του ΠΑΣΟΚ και θείος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ)
    Γ)Ανεξακρίβωτο μέχρι στιγμής ποσό από τους λογαρισμούς των αθλητών του Γενναίου ( στελέχους του ΠΑΣΟΚ και έμπιστος του Τσουκάτου)

    Για ποιο ΕΝΑ εκατ. μιλάμε τότε; Εδώ είναι σίγουρα πάνω από 2-3 εκατ.
    Μας δουλεύουν όλους μαζί. Γαλάζιους, πράσινους, κόκκινους, πορτοκαλί και μπλε σκούρους!
    Περαστικά μας!!
    Π.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως το είπε εκείνο ο ΓΑΠ . Νομίζω κάπως έτσι;"Σε ό,τι με αφορά, μπροστά στο δημόσιο συμφέρον , δεν υπάρχουν σύντροφοι, φίλοι, γνωστοί. Διαφάνεια για όλους".
    To άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αισχροί!
    Ακόμα έχουν μούτρα στο ΠΑΣΟΚ και ζητούν να τους ψηφίσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενας.... γενναίος νέος κόσμος. Τι άλλο θα μάθουμε?
    Σε λίγο θα έπρεπε να προσέχουμε και τα παιδιά μας ( μερικοί τα εγγόνια μας) στο σχολείο αφού και από εκεί θα μπορούσαν να ανοίξουν λογαριασμούς εν αγνοία τους, κάποιοι ...παιδαγωγοί!!!!
    Όμως για τις Τράπεζες ( που άνοιξαν λογαριασμούς χωρίς υπογραφές και τους διαχειρίζονταν άλλοι) δεν μπορεί να μη συμφωνήσετε.
    Έχει επικρατήσει ΜΟΥΓΚΑ για το θέμα αυτό.
    Από κόμματα, από δικαστές, από δημοσιογράφους,από bloggers, από ανεξάρτητες αρχές και από ...πολίτες!
    Καλά πάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ότι και να λέμε οτι και να γράφουμε πάλι από πάνω θα βγουν. Η στρατηγική της μη σύγκρουσης μας έφαγε.

    τώρα βλέπουν οι εξυπνάκηδες της Ρηγίλλης ότι ο Βύρωνας είχε δίκιο.

    ξηλώστε 30.000 καρεκλοκεντραυρους του Πασοκ.

    Οι πρασινοφρουροί ξαφνικά έγιναν νουδου και οι πρασινοφρουροι του ''Μουγκα" μας μιλούσαν για golden boys.Για τόσο ηλίθιους μας έχουν

    Τώρα τα πράσινα λαμόγια έπρεπε να απολογούνται.

    Όσο για τους δικούς μας όσοι έκλεψαν στον αγύριστο δεν θα μας κάνουν σαν τα μούτρα τους.

    Οι σοσιαληστες ,όμως, δεν έχουν πρόβλημα με τα δωράκια.

    Αυτό θα πει έντιμοι Έλληνες πολίτες. Που έχουν σύνθημα το " άρπαξε ότι μπορείς , μην επιστρέφεις τίποτα "

    Και έχουν και θράσος να μιλούν για κακή οικονομική κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σκεφτείται πόσα γεροντάκια εξαπατήθηκαν κατ'αυτόν τον τρόπο. Ικανοί για όλα είναι στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή επειδή δεν κατάλαβα και πολύ καλά. Εμμέσως ο Γενναίος λέει ότι ανοίγανε από το ΠΑΣΟΚ σε άσχετους και αθώους, κωδικούς για τις νεοεισερχόμενες εταιρείες και όταν αυτές εισέρχονταν και αμέσως πήγαιναν στον Θεό, τα κέρδη εισέρχονταν στο κόμμα;
    Τι άλλο θα σκαρφιστούν πλέον. Αυτοί είναι ...επιστήμονες.
    Και μια που ο πιο πάνω φίλος έβαλε ένα Quiz, να μου επιτρέψετε να βάλω και εγώ ένα που την απάντηση του θα την πάρετε σε καμιά 15αρια ημέρες.

    Ποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει τον Βερελή στην έξοδο από την πολιτική , προκειμένου να σώσει το τομάρι του; Βαρύ όνομα!

    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ίσως καταλάβουν γιατί όλο και πιο λίγοι ψηφίζουμε αυτό το κίνημα της ρεμούλας.
    Εάν δεν το καταλαβαίνουν στο τέλος θα αναγκαστούμε να τους βάλουμε στην θέση τους εμείς οι ψηφοφόροι τους.
    Εάν στέκονται κουτσά στραβά μέχρι τώρα είναι από τους εξαρτημένους δημοσίους υπαλλήλους και γιατί τουλάχιστον για εμάς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ούτε η Ανατολική Γερμανία τέτοιο "αθλητισμό" ρε παιδιά...Αλήθεια, η άλλη η ψυχή, ο Ιακώβου, που τον είχε βάλει και στο ψηφοδέλτιο ο Σημίτης, που να βρίσκεται άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Μάρκο
    To μεγάλο κόλπο του ΠΑΣΟΚ στον αθλητισμό ήταν γεγονός. Θυμήσου εκτός του Ιακώβου, Σγουρό, Γκαγκάτση, Κόκκαλη,Τσέκο,κλπ.
    Μάλιστα ακόμα και σήμερα ο Γιώργος Γενναίος είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μπάντμιντον και προπονητής στίβου.
    Δεν μπορώ να βρω ένα άθλημα που να μην Πασοκρατείτε μέχρι και σήμερα!
    Ήξεραν τι έκαναν. Ο λαός χρειαζόταν το ...όπιο του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνωμη ζητω εκ των προτερων..αλλα να ρωτησω κατι; εκατομμυρια ,μιζες,λαμογια,μαυρο χρημα ...κυκλοφορουν τοσα χρονια...η τοτε αντιπολιτευση και τωρινη κυβερνηση τι ακανε ολα αυτα τα χρονια; κοιμουνται; εδω οι του πασοκ εχουν βαλει στη σεντρα ολους και τους χτυπουν αδιακοπα χωρις να φαινωνται τα δικα τους ...που για μενα θα'πρεπε να μην υπαρχει αλλη συζητηση εκτος απο ολα αυτα που καταγγελωνται εδω και μηνες..

    Φοβουνυαι μη χασουν τις καρεκλες τους και δε βγαζουν αχνα;ξυπνα κυβερνησηηηη..μη ζαρωνεις στη θαλπωρη του σπιτιου σου κι αφηνεις τον κοσμο σου ακαλυπτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρέθηκε επιχείρημα για να αυτοεπιβεβαιώθουν αυτοί που πιστεύουν στην αξιακή απληστία του Πασοκ!

    Πολυμήχανα όντως τα κολπάκια των πράσινων "επιστημόνων", αλλά στην αυλή σας είδατε τι συμβαίνει...
    Εκεί η επιστημονική γνώση συαντά τις offshore, υπεύθηνες για τα οικονομικά της παράταξης στηριζόμενες σε πληθώρα έντιμων χρηματοδότων.
    Έτσι παίζεται το παιχνίδι! και εσάς σας νανουρίζουν.
    Και όλα αυτά ενώ στο φυτώριο της παράταξης, στην ΟΝΝΕΔ οι τραμπουκισμοί και οι έλλειψη νεοΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ δίνει σήμερα ρεσιτάλ.
    Εσείς σε αυτούς τους τραμπούκους θα εμπιστευόσασταν αύριο το δημόσιο χρήμα;

    ΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @s n k 71, για την οικονομία του χώρου αναφέρθηκα μόνο στον Ιακώβου. Τα ξέρω από πρώτο χέρι, με τον αθλητισμό ασχολούμαι από 16 χρονών και είμαι 36. Μερικοί άνθρωποι συνδίασαν την επιβίωσή τους με το ΠΑΣΟΚ και τον Αθλητισμό, γι'αυτό τους βλέπεις να είναι ακόμη και σήμερα στα πράγματα, γιατί παλεύουν για ο παντεσπάνι τους. Ενώ οι νεοδημοκράτες, το έχουν σαν χόμπυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ A.K 11.31
    Αυτή είναι η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ. Εμείς μιλάμε για βεβαιωμένα με ομολογίες γεγονότα και εσείς μιλάτε για φήμες, περιρρέουσες ατμόσφαιρες και επικαλείστε περίπτωση που έχει κριθεί από την δικαιοσύνη και μάλιστα ο υπαίτιος της πολιτικής ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ καταδικάστηκε( αυτός που παραλίγο να του κατασχεθεί το πατρικό του, αφού δεν είχε ΟΥΤΕ την λεβεντιά να πληρώσει).

    Συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό που κάνετε λέγεται ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ.

    Είναι δε άξιο ανάλυσης ότι σ` αυτή την μορφή του ΦΑΣΙΣΜΟΥ έχουν περιέλθει πλέον οι ..."προοδευτικές παρατάξεις", σε αντίθεση με το παρελθόν.

    Για σκέψου το και εάν θέλεις προβληματίσου!
    Φιλικά !
    Σπύρος Γέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΚ Σπύρο, η τότε κυβέρνηση τα έπιανε και έτσι είχε λεφτά για να καλύπτει τις προεκλογικές της εκστρατίες, ενώ η τίμια τότε αξ. αντιπολίτευση δε χρηματιζόταν ποτέ και κατέφευγε στις λιτές αναλογικά προεκλογικές εκστρατίες που όλοι θυμόμαστε.
    Η δε Siemens χρηματοδοτούσε μόνο πολιτικά στελέχη, βάση κομματικών πεποιθήσεων και κατά 99% Πασόκους.
    Φοβάμαι ότι με το παραπάνω λίγο-πολύ θα συμφωνήσεις, αφού έχεις χωρίσει τον κόσμο σε εμείς-εσείς / κατασυκοφαντούμενοι-φασίστες / καλοί-κακοί.
    Λογικό είναι λοιπόν να θες να ανήκεις στους καλούς και να ενοχλείσαι από αυτά που γράφω.

    Αν βέβαια πέφτω έξω, θα έχεις ήδη καταλάβει ότι όντως "κάποιοι κοροιδεύουν κάποιους" μόνο που αυτοί οι κάποιοι έχουν πολύ σημαντικότερους δεσμούς από τους κομματικούς.

    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στα παρένθετα πρόσωπα μέσω των οποίων διακινήθηκε το ποσό του ενός εκατομμυρίου (μπορεί και παραπάνω), ήταν ΚΑΙ ο αδελφός του κ. Γ. Γενναίου , Φώτης Γενναίος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και η σύζυγός του Σοφία Αραβοσιτά!
    Αυτά τα έχει καταθέσει επίσημα ο κ. Τσουκάτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχα. Ρε τι πλάκα που έχετε. Τόσο απελπισμένοι; Με τις υγείες σας. Μόνο που ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από προπαγάνδα γιατί πεινάει. Λαμόγια αν δεν το έχετε καταλάβει ο κόσμος πεινάει. Για διαβάστε τον Τατούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Τατούλης πεινάει; Τι να διαβάσουμε, το τσιράκι του ΔΟΛ; Ο Τατούλης με το πούρο στο χέρι θα μας πει αν πεινάει ο κόσμος; Άσε ρε 8:45, πεινάει ο κόσμος και κάθε Σαββάτο βράδυ η Αθήνα είναι γεμάτη αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή