Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Άη Γιώργη μου...ακριβός είσαι !


Χθες συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ υπό την προεδρία του κ. Γ. Παπανδρέου. Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ υποστήριξε για την υπόθεση SIEMENS ότι θέλει ...«διαφάνεια με κάθε κόστος και χωρίς καμία εξαίρεση».

Ισχυρίστηκε ότι «δείχνουμε την πολιτική βούληση (...!) να πάρουμε αποφάσεις, χωρίς εκπτώσεις. Αποφάσεις για όσους ενεπλάκησαν και για τα οικονομικά μας. Σε ό,τι με αφορά, μπροστά στο δημόσιο συμφέρον (...!), δεν υπάρχουν σύντροφοι, φίλοι, γνωστοί. Διαφάνεια για όλους».

Κάποιοι συνεχίζουν να κοροϊδεύουν κάποιους ! Και το κάνουν με περίσσεια θράσους! Γιατί τα έλεγε αυτά ενώ ο άλλοτε «στρατηγός» του ΠαΣοΚ κ. Θ. Τσουκάτος έχει ομολογήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι το 1999 εισέπραξε για λογαριασμό του ΠαΣοΚ ένα εκατομμύριο μάρκα από την πολυεθνική SIEMENS, ενώ επιμένει ότι στο κόμμα τους τηρούσαν διπλά βιβλία ! Ομολογίες για τις οποίες στο ΠαΣοΚ ποιούν την νήσσαν ή πασχίζουν να τις απαξιώσουν.

Είναι ορατό πλέον ότι στο ΠαΣοΚ βρίσκονται σε απόλυτη αδυναμία να πουν την ΑΛΗΘΕΙΑ στους πολίτες.
Ισχυρίζεται ο κ. Παπανδρέου ότι: «Έγινε εσωτερική έρευνα και δεν διαπιστώθηκε το οτιδήποτε, σε ότι αφορά τις καταγγελίες από πλευράς του κ. Τσουκάτου. Είναι ξεκάθαρη η διαφάνεια με την οποία κάναμε την έρευνα».

Όμως τόσο το ...μπακαλοτέφτερο που παρουσίασαν ως ...επίσημα βιβλία ενός κόμματος που εισπράττει και ξοδεύει πακτωλό εκατομμυρίων, όσο και οι καταθέσεις στον ανακριτή των ευρισκόμενων μεταξύ ... «σφύρας και άκμονος» υπεύθυνων του ταμείου του ΠαΣοΚ, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενα του κ. Παπανδρέου. Για ποια διαφάνεια μιλά o κ. Παπανδρέου; Την διαφάνεια των διπλών βιβλίων;

Όλη η αλήθεια κρύβεται μέσα στην ομολογία του κ. Τσουκάτου και συγκεκριμένα στο σημείο που λέει ότι: «Όποιος επικαλείται τα βιβλία και τα επίσημα στοιχεία το πράττει ΟΛΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ( απευθυνόμενος προφανώς στον κ.Παπανδρέου) σταθμίζοντας πως η ομολογία της αλήθειας θα έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος από την συντήρηση κατά συνθήκη ψεύδους»......

Γιατί το ΠαΣοΚ και ο κ. Παπανδρέου δεν προχωρούν σε αυτό που θα έκανε ο κάθε απλός πολίτης εάν ...ήταν θύμα συκοφαντίας από τον κ. Τσουκάτο, δηλαδή να τον έστελνε στην δικαιοσύνη κατηγορώντας τον ως κοινό συκοφάντη; Δεν είναι πολύ απλό;

Μήπως ο κ. Τσουκάτος (ένας εξαιρετικά ευφυής άνθρωπος) ξέρει πολλά και ...για πολλούς; Λέω...μήπως!
Μήπως εάν ανοίξει την ...«φαρέτρα του» τα στοιχειοθετημένα βέλη του θα φθάσουν στην ...αυλή του κ. Παπανδρέου; Λέω...μήπως !
Είναι λοιπόν εξαιρετικά θρασύ να μιλά ο κ. Παπανδρέου για ...«διαφάνεια με κάθε κόστος και χωρίς καμία εξαίρεση».

Είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς την νοημοσύνη των πολιτών να δηλώνει ο κ. Παπανδρέου ότι: «Σε ό,τι με αφορά, μπροστά στο δημόσιο συμφέρον, δεν υπάρχουν σύντροφοι, φίλοι, γνωστοί»,όταν ΥΠΑΡΧΕΙ η υπόθεση του μετέχοντος στα λαδωμένα Διοικητικά Συμβούλια του ΟΤΕ κ. Παπακωνσταντίνου (εδώ).

Όταν ΥΠΑΡΧΕΙ η ομολογία Μαυρίδη ότι ....λάδωνε τα Δ.Σ του ΟΤΕ,(εδώ), μέλος των οποίων ήταν ο μέχρι πρότινος οικονομικός σύμβουλος του κ. Παπανδρέου και σημερινός (μέσω του συστήματος της ....απόσυρσης) επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠαΣοΚ.

Είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ όταν ο παιδικός του φίλος και τέως συνεργάτης του κ. Τρεπεκλής, είναι εμπλεκόμενος στην αμαρτωλή και σκανδαλώδη υπογραφή του περιβόητου C4I.

Για ποια διαφάνεια μιλά λοιπόν ο κ. Παπανδρέου;

17 σχόλια:

  1. Για την εικονική διαφάνεια μιλά ο κ. Παπανδρέου αγαπητέ πολίτη!
    Μη τα παίρνεις και εσύ όλα της μετρητοίς.Το ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι δεν το ξέρεις?
    Λέμε καμιά μ@λ@@@α να περνά η ώρα:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μεν Τσουκάτος ομολογεί ενώπιων του ανακριτή ότι πήρε τα λεφτά από τη «Ζήμενς» και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ.

    Το, δε, επίσημο ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι τα «μαύρα» αυτά λεφτά δεν μπήκαν στα ταμεία τους, αφού δεν έχουν εγγραφεί στα... επίσημα βιβλία του κόμματος...

    Επομένως, εφόσον ισχύει το πρώτο, αυτό δηλαδή που λέει ο Τσουκάτος, τότε είναι πασίδηλο ότι έχουμε την πρώτη επίσημη ομολογία στην ιστορία της διαπλοκής ότι ένα κόμμα, και μάλιστα όσο ήταν στην κυβέρνηση, ήταν μπλεγμένο σε «μίζες» και σε «λαδιές».

    Στην δεύτερη περίπτωση, αν δηλαδή ο Τσουκάτος πήρε τα λεφτά και δεν τα πήγε στο κόμμα του, έχουμε μια επίσης φοβερή ομολογία, ότι δηλαδή, στο ΠΑΣΟΚ, πέραν του ότι τα στελέχη τους εμπλέκονταν σε επαφές με «μιζαδόρους», επιδίδονταν σε ένα ακόμα «σπορ»: Κλέβονταν και μεταξύ τους!

    Ας αποφασίσουν οι ίδιοι, οι νυν, οι πρώην και οι επόμενοι του ΠΑΣΟΚ, ποιο από τα δύο είναι το χειρότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ πολίτη,έχω την εντύπωση ότι ζούμε στην χώρα του παραλόγου.
    Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα οποία σε κάθε δυτική χώρα θα αποτελούσαν αφετηρία τόσο των δικαστικών αρχών ,όσο και των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, για διερεύνηση και τα ΜΜΕ δεν θα το είχαν αφήσει καν να ακουμπήσει στο έδαφος, στην χώρα μας εάν δεις τα σημερινά πρωτοσέλιδα ή τις αντιδράσεις των υπηρεσιών, θα διαπιστώσεις ότι ζούμε σε κάτι που μοιάζει με ευρωπαική χώρα.

    Σίγουρα δεν είμαστε Ευρωπαϊκή χώρα και το σοβαρότερο (και από εκεί που ξεκινά το καρκίνωμα)δεν είμαστε Ευρωπαίοι πολίτες.
    Κάτι σε πολίτες της Ζιμπάμπουε μοιάζουμε παρά με Ευρωπαίους.
    Έχουμε λοιπόν ότι μας αξίζει! Ας ασχοληθούμε από αύριο λοιπόν με την ..Πετρούλα, τον Κατέλη, και άλλα σοβαά θέματα.
    Μέχρι ΕΚΕΙ φθάνει η πνευματική και κοινωνική μας ...άνοδος!
    Περαστικά μας!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμήθηκαν τη διαφάνεια ,για να ξεχάσουν τον Τσουκάτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ?
    ΠΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ? ΤΩΡΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ? ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ,ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΜΟΦΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξορκίζουν τον άλλοτε στρατηγό του κόμματός τους, για να κουκουλώσουν τις πομπές της διαπλοκής τους με το κεφάλαιο

    Με μεγάλα λόγια πασχίζει το ΠΑΣΟΚ να ξεπεράσει το σκόπελο της «ΖΗΜΕΝΣ» και την ομολογία Τσουκάτου ότι τους χρημάτισε η πολυεθνική.
    Παράλληλα, η ηγεσία, προσπαθώντας να συσπειρώσει τον κομματικό της μηχανισμό, διαμηνύει ότι ο τόπος χρειάζεται εκλογές και οι ίδιοι είναι σε «εκλογική ετοιμότητα».
    Ζητούν αυτοδυναμία, αλλά αφήνουν κι ένα παράθυρο σε ΣΥΝ και «Οικολόγους - Πράσινους», προπαγανδίζοντας «ευρύτερες συναινέσεις και συμμαχίες»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολίτη έχεις δίκιο για αυτά που γράφεις.
    Αλλά μήπως τα ίδια δεν γινόταν και από την ΝΔ σχετικά με το Βατοπέδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.
    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;
    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;
    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;
    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου.
    Υπό τη συνεχή πίεση της κοινής γνώμης ανακοίνωσε ότι αυτά τα λεφτά δεν πήγαν ποτέ στο πασόκ.
    Προχθές οι 2 ταμίες του πασόκ είπαν κάτι άλλο.
    Είπαν ότι μπορεί να μπήκαν τα λεφτά στο πασόκ αλλά μπορεί και όχι.
    Παρουσίασαν και κάτι χειρόγραφα ορνιθοσκαλίσματα που είπαν ότι είναι τα αρχεία του πασόκ.
    ΑΥΤΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ;
    Όχι άλλο παραμύθι βρε Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει μεγάλη πλάκα. Το ΠΑΣΟΚ υιοθετεί στάση δημόσιου κατηγόρου και εισαγγελέα, όταν η κορυφαία και κατηγορηματική ομολογία στην ιστορία της μεταπολίτευσης (που θυμάμαι εγώ)είναι αυτή του κ. Τσουκάτου ότι πήρε χρήματα και τα έδωσε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.
    Σε άλλες εποχές θα είχαν πέσει οι πέτρες. Σήμερα ....ο κ. Παπανδρέου βγαίνει και απ` επάνω.
    Τις πταίει? Η ανικανότητα της ΝΔ να αναδείξει το θέμα σε κυρίαρχο για το πολιτικό μας σύστημα?
    Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που έχουν καταντήσει εκπρόσωποι τύπου του ΠΑΣΟΚ?
    Ή ...η τύφλα μας μέσα?
    Συμφωνώ με κάποιον πιο πάνω που έγραψε ότι " Αυτό μας αξίζει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι το κατάντησαν το κίνημα.
    Η λύση είναι μια. Έξω όλα τα παλαιά στελέχη μέχρι και σήμερα που έχουν περάσει από υπουργηλίκια ( συμπεριλαμβανομένου του Παπανδρέου), κομματικές υψηλές θέσεις ( γραμματείς κλπ), και τοποθέτηση στην θέση τους νέα παιδιά, που δεν έχουν μπολιαστεί από αυτή την ..ασθένεια.

    Επαναφορά του κινήματος στον πατριωτικό χαρακτήρα που είχε την δεκαετία του 80`.

    Πρόεδρος του κινήματος ο Γεράσιμος Αρσένης. Ένας άνθρωπος αξιοπρεπής, πατριώτης και πεπειραμένος .
    Μα πάνω απ` όλα ΤΙΜΙΟΣ.

    Στην αντίθετη περίπτωση προβλέπω το κίνημα (στα επόμενα χρόνια) να διαλύεται. ( το ίδιο και η ΝΔ εάν ο Καραμανλής δεν ξεσκαρτάρει το κόμμα του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι δύο πρώην υπεύθυνοι του ταμείου του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν ως μάρτυρες στον ειδικό ανακριτή Νίκο Ζαγοριανό, σχετικά με την κατηγορία που αντιμετωπίζει ο κ. Τσουκάτος.

    Ο κος Γ. Παπανδρέου στις 02/06/2009, σε μία από τις πολλές προεκλογικές τοποθετήσεις του για το επίμαχο θέμα δήλωνε: «Έγινε εσωτερική έρευνα και δεν διαπιστώθηκε το οτιδήποτε, σε ότι αφορά τις καταγγελίες από πλευράς του κ. Τσουκάτου. Η έρευνα αυτή έγινε, είναι ξεκάθαρη η διαφάνεια με την οποία κάναμε την έρευνα».

    Ο κος Παπακωνσταντίνου σε δηλώσεις του προς τους πολιτικούς συντάκτες στις 30/6/09 δήλωσε ότι κατά τον έλεγχο που έχει διενεργηθεί στα ταμεία του ΠαΣοΚ «δεν προέκυψε καμία εισροή χρημάτων, όπως αυτή την οποία περιγράφει ο κ. Τσουκάτος. Τελεία και παύλα».

    Οι ταμίες δεν αρνούνται την κατάθεση, άρα πως η εσωτερική έρευνα δεν διαπίστωσε οτιδήποτε σύμφωνα με τον κο Παπανδρέου; Ή μήπως κρύβονται πίσω από τις λέξεις ;

    Η αλήθεια θέλει πρώτα απ’ όλα πολιτικό θάρρος αλλά αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα 20 χρόνια δείχνουν ότι τους έχει απομείνει μόνο πολιτικό θράσος, ψεύτικες λέξεις και δίψα για άνευ κανόνων εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετά τα όσα έχουν βγει στο φως της επικαιρότητας, προβληματίζεται κανείς για τη πελώρια διαφθορά στο ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρός του βγαίνει και μιλάει για διαφάνεια, όμως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!!!
    Μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Έχει δίκιο η ΝΔ δια του αρχηγού της και σημερινού πρωθυπουργού που μέμφεται το ΠΑΣΟΚ συνεχώς για ανευθυνότητα. Ας αντιληφτεί ο ελληνικός λαός ότι στο ΠΑΣΟΚ τίποτα ουσιαστικά δεν άλλαξε, παρέμεινε ένα κόμμα που βασίζεται στην αχαλίνωτη διαφθορά, στο λαικισμό, στους τραμπούκους, στους μαφιόζους και σε όλα τα χαμένα κορμιά της κοινωνίας γενικότερα. Παρέμεινε το κόμμα του πεζοδρομίου, το οποίο εκπροσωπεί στην πλειοψηφία του κόσμο χαμηλότερης κοινωνικής στάθμης και υπόληψης.
    Καλό είναι να σκεφτούμε και να δούμε ορισμένα πράγματα, αλλά το καλύτερο είναι να αφουγκραστούμε την κοινωνία και τα μηνύματά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολίτη συμφωνώ απόλυτα με την ατάκα σου. "Κάποιοι συνεχίζουν να κοροϊδεύουν κάποιους". Αλλά έχω μία απορία. Εσύ γιατί δεν σταματάς να το κάνεις; Μετά από 6 χρόνια εξουσίας κανείς πλέον δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν λέω εγώ. Δυστυχώς για σας υπάρχει πλέον σημείο σύγκρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ
    Μόνο ένα βαρειά άρρωστο μυαλό σαν του Τσίμα θα μπορούσε να εξισορροπήσει τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή, με ένα λεμονοστίφτη των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Με μιά απλή διαίρεση βρίσκουμε ότι με 255 εκατομμύρια ευρώ αγοράζει κανείς 12.750.000 λεμονοστίφτες.
    Ο Παύλος Τσίμας ισχυρίζεται καθημερινά στο κανάλι του ότι η σκανδαλάρα Ζίμενς είναι ευθύνη 50-50 Πασόκ και Ν.Δ.
    Δηλαδή μας λέει ότι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα.
    Είδες φίλε πασόκε, όταν έχουν συνηθίσει να σε δουλεύουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν;
    Ο καλύτερος πελάτης!
    Power corrupts, absolute power corrupts, absolutely.
    Αυτό είναι αξίωμα, δεν το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ 2004 ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προηγούμενε ανώνυμε, συνειδητοποιείς ότι δεν έχει λογική συνοχή ο ειρμός της σκέψης σου;
    Επίσης έχεις καταλάβει το επικοινωνιακό παιγνίδι που μαυρίζει όσα κάνει και όσα δεν κάνει η ΝΔ, ενώ εκθειάζει τις ανερμάτιστες και δωρεάν σκέψεις και οράματα του Γιωργάκη;
    Την περασμένη εβδομάδα πήγα για μια δουλειά στην Πάτρα, είχα καιρό να πάω προς τα εκεί. Μου έκανε εντύπωση ότι έχουν ανοίξει δεκάδες τούνελ μεταξύ Κορίνθου-Πατρών, πάνω στη νέα χάραξη της Νέας Εθνικής οδού Κόρινθος-Τσακώνα. Εγώ νόμιζα ότι το έργο είναι ακόμη στα χαρτιά, ενώ έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται.
    Παρόλο που παρακολουθώ καθημερινά ειδήσεις, δεν είχα ιδέα για την εξέλιξη του έργου.
    Εσύ το γνώριζες;
    Υποψιάζομαι όχι.
    Μην αφήνεις λοιπόν την τηλεοπτική αποχαύνωση να σε συνεπαίρνει γιατί δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξεχνάμε ότι βρίσκονται ιδιωτικά συμφέροντα πίσω από την "ενημέρωση / προπαγάνδα".
    Δεν ξέρω την ηλικία σου και την οικογενειακή σου κατάσταση, αλλά όσοι είμαστε λίγο πιο ώριμοι και λίγο πιό ισορροπημένοι καταλαβαίνουμε καλά δύο πράγματα:
    Πρώτο, οι εντυπώσεις είναι εντυπώσεις και η ουσία ουσία (πχ. εάν ο καραμανλής καταλάβαινε τη σημασία των εντυπώσεων δεν θα είχε εκπρόσωπο τον Αντώναρο που μοιάζει με νεκροθάφτη και δεν χαμογελάει ποτέ) και
    Δεύτερο, οπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο, από το κακό υπάρχει το χειρότερο.
    Εάν η εναλλακτική που λέγεται Παπαντρέου σε πείθει περισσότερο από τον Καραμανλή, είναι απόλυτα σεβαστή βεβαίως η επιλογή σου αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για πρωτη φορά μπαινω στο blog. Συγχαρητήρια για τα θέματα, αλλά και για το επίπεδο των σχολιαστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή