Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Που το πάτε ; Γιατί τώρα ;


Το ότι «διάγουμε» ύποπτους καιρούς , με πολλαπλά κτυπήματα για την Δημοκρατία μας, κανείς πλέον δεν το αμφισβητεί. Οι μόνες αμφιβολίες που υπήρχαν από μια μερίδα των πολιτών , είχαν να κάνουν με την ακριβή αποκωδικοποίηση και κατανόηση του περίφημου πλέον «εντός εκτός και επί τα αυτά».

Τις λίγες αυτές αμφιβολίες που κρατούσαν πεισματικά ορισμένοι (πολύ λίγοι) Έλληνες πολίτες , ήρθε εχθές -πρώτη ημέρα των εργασιών της Βουλής για το νέο έτος- να αποτινάξει ο Αλέκος Αλαβάνος. Είναι αυτό που λέμε « θέλει ….ο Αλέκος να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει».

Τι συνέβη ; Είχε κατατεθεί μια επερώτηση (αρ.33/10-11-08) δεκατεσσάρων Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,(μεταξύ των οποίων και ο κ. Αλαβάνος) προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Ενώ λοιπόν μίλησαν οι οριζόμενοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επερώτηση για την υγεία, τελευταίος έλαβε τον λόγο ο κ. Αλαβάνος ο οποίος με τον γνωστό ….στόμφο του προέβη σε ατόπημα, αποτινάζοντας και το τελευταίο ίχνος αμφιβολίας που υπήρχε ως προς το ερώτημα, του .. «εντός εκτός και επί τα αυτά».

Συγκεκριμένα είπε: «Θέλω να πω ότι η ανησυχία μας ανεβαίνει πάρα πολύ, έχοντας υπόψη το διαγωνισμό ανοικτής διαδικασίας υπ’ αριθμόν 48/2008, που είναι στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού της 7 Ιανουαρίου 2009 και με βάση τον οποίο οι σχετικές υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού προκηρύσσουν ανοικτό διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών.
Σ’ αυτά περιλαμβάνονται, μη βαλλιστικές ασπίδες προστασίας προσώπου και σώματος, γκλομπ, χειροβομβίδες κρότου λάμψης…κλπ.
Και το ερώτημα που μπαίνει είναι:
Πρόκειται να μπει και ο στρατός στην υπόθεση της αντιμετώπισης του κινήματος της νεολαίας ;»

Αδυνατώ να καταλάβω κ. Αλαβάνο, πως ένας έμπειρος πολιτικός δεν γνωρίζει την απόφαση με την οποία ορίστηκε ο ανωτέρω διαγωνισμός των 60 αυτών τεμαχίων και αφορά την χρήση τους εκτός Ελλάδος.

Συγκεκριμένα προορίζονται για Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης [(ΕΥΕ) - Ειρηνευτικές Αποστολές].

Ξέρετε από αυτές που όπου σας βολεύει τις επικροτείτε και όπου δεν σας βολεύει ,(εσάς και πιθανώς κάποιους …άλλους ) , σηκώνετε την παντιέρα του επαναστάτη και τις κατακρίνετε.

Τα ανωτέρω υλικά είναι για να προφυλάξουν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδιά στις ανά τον κόσμο ειρηνευτικές τους αποστολές.

Στα λεγόμενα σας λοιπόν κ. Αλαβάνο , (σε επερώτηση για την …υγεία ! ), προκύπτουν δύο εξηγήσεις. Η πρώτη (υποθετική) ότι δεν το γνωρίζατε. Αυτό όμως φανερώνει απειρία κοινοβουλευτικού ελέγχου, αφού πριν μιλήσετε θα έπρεπε να πληροφορηθείτε περί του θέματος. Φυσικά η εμπειρία σας στο κοινοβούλιο και στην πολιτική εν γένει, απορρίπτει αυτή την εξήγηση .

Εκ των πραγμάτων λοιπόν οδηγούμαστε στην δεύτερη εξήγηση την οποία θα παραθέσω με την μορφή ερωτημάτων .

Γιατί θέσατε τέτοιο ζήτημα κ. Αλαβάνο και γιατί ΑΥΤΗ την δεδομένη στιγμή ; Το γεγονός ότι χρησιμοποιήσατε το βήμα του Κοινοβουλίου δεν καθιστούσε την απάντηση στο ερώτημα σας αυτονόητα αρνητική ;

Τι και ποιους εξυπηρετεί λοιπόν αυτή η «παράταιρη» ερώτηση ;

Έχει σχέση με το ότι ο θεσμός των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πάρα πολύ ψηλά στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη ;

Συνδυάζεται το ατόπημα σας ή όχι , με ότι χθες εντελώς ξαφνικά «σηκώθηκε» θέμα από ορισμένα ΜΜΕ περί … «απλήρωτων» ΕΠ.ΟΠ (Επαγγελματιών Οπλιτών),όταν η συγκεκριμένη ερώτηση βουλευτών του ΠαΣοΚ έχει κατατεθεί από τον Οκτώβριο και αφορά μόνο την καθυστέρηση της αποζημίωσης για συμμετοχή σε ασκήσεις , μια γραφειοκρατική τακτική που ισχύει επί χρόνια ;

Ποιος τέλος πάντων προσπαθεί να ρίξει …μολότωφ στην σχέση που με κόπο έχει κτιστεί στα μεταπολιτευτικά χρόνια μεταξύ κοινωνίας και Ενόπλων Δυνάμεων ;

Και ξανα-επαναλαμβάνω κ. Αλαβάνο. Γιατί ΤΩΡΑ ;

22 σχόλια:

  1. Η πολιτική υποκρισία, το ψέμα σε απόλυτη συνάρτηση με την αμάθεια και την βλακεία, σ’ όλο της το μεγαλείο! Αυτό το παιχνίδι συνεχίζουν να κάνουν οι νεόκοποι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σαν γνήσιοι δημαγωγοί ψαρεύοντας στα θολά νερά της νεολαίας, προς άγραν ψήφων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ηλίου φαεινώτερον πλέον ότι ο Αλαβάνος ενεργεί ως προβοκάτορας. Όση εκτίμηση του είχαμε οι περισσότεροι πιστεύω για τη θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο, άλλη τόση περιφρόνηση θα λάβει από εδώ και στο εξής. Δεν πιστεύω ότι έχει άγνοια. Είναι στιγνός προβοκάτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλαβάνος και το ΣΥΡΙΖΑ θα υποστούν συντριπτική ήττα στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Είναι ζήτημα εάν θα φτάσουν το 5%.

    Επίσης να υπενθυμίσω ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν δύο συναντήσεις με στελέχη της Αμερικανικής πρεσβείας το καλοκαίρι του 2008 στην Αθήνα.
    Δεν εκδόθηκε κανένα δελτίο τύπου ως είθιστε απο καμία πλευρά. Δηλαδή στελέχη κοινοβουλευτικού κόμματος συνάντησαν στελέχη ξένης αντιπροσωπίας για να μηλίσουν επίσημα για το θέμα της ΠΓΔΜ και το κράτησαν κρυφό...αλλά όχι για πολύ.

    Είναι ηλείου φαεινότερο ότι το ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα διαβρωμένο από ξένα συμφέροντα και μέσα στις τάξεις του εδρεύουν πράκτορες αλλοδαπών συμφερόντων.

    Υ.Γ Οι συναντήσεις των ΣΥΡΙζαίων με τους Αμερικανούς κανονίστηκαν για το "Μακεδονικό" μεν αλλά οι συζητήσεις περιστράφηκαν κυρίως για τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις...που τότε δεν ήταν εμφανείς αλλά πλέον αποκαλύπτεται ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή ανάρτηση. Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε πολίτη μετά τά χθεσινά γεγονότα έχουμε νέα καί έπιτέλους θετικά γεγονότα. θεωρώ ότι οί έντολές Μαρκογιαννάκη, έδωσαν αποτελέσματα. Η πορεία τελείωσε είρηνικά καί όταν έπιχειρήθηκε τό γνωστό κόλπο τών όμάδων πού μέ έπαγγελματική εύσυνειδησία καίνε τήν Άθήνα, βρέθηκαν πρό έκπλήξεων.
    Ξαφνικά περικυκλώθηκαν από παντού, ξεφύτρωσαν άστυνομικοί από παντού είπαν κάποιοι παρουσιαστές,τούς στρίμωξαν καί άπωθήθηκαν, χρησιμοποιώντας τό άσυλο...τής πλατείας!!!! Αλλά δέν έγιναν μόνο αύτά. Τίνος ήταν ή Πόρσε πού άναποδογυρίστηκε Σόλωνος καί Ζωοδόχου Πηγής καί δέν τήν έδειξε κανένα κανάλι; Τί συμβαίνει μέ τήν Ναυαρίνου; Στή Ναυαρίνου χτυπήθηκε ό άναρχικός μαθητής, στή Ναυαρίνου ό άστυφύλακας, καί από τήν Ναυαρίνου ''κατέβηκαν'' οί''δικηγόροι'' καμιά εικοσαριά άτομα. Κάθονταν στά παράθυρα καί ''βλέπανε'', τούς είδοποίησε κάποιος, όλοι τσιράκια τού Αλαβανου, κι άμέσως μετά μέσα στή βουλή ό παρανοϊκός ξεστόμιζε άπαράδεκτα πράγματα. Παράλληλα τά ''κανάλια'' τών ύπόγειων βρώμικων νερών τών ύπονόμων, ούρλιαζαν πρός συμπαράσταση τών παρανόμων, μέ υπότιτλους, Σόκ από τή βία τής άστυνομίας καί μαρτυρίες...ψευδοπεραστικών πού άκούγαμε τή φωνή τους καί δέν τούς βλέπαμε τούς ''αύτόπτες''. Βρέ αύτοί οί άλήτες γυρίζουν ταινίες τού πεζοδρομίου κυριολεκτικά, τό συνεργείο κάνει έπί τόπου τηλεοπτική παραγωγή!!! Επίσης ένοχλημένοι ήταν όλοι σχεδόν οί παρουσιαστές από τήν έξέλιξη τών πραγμάτων, διότι χάλασε τό σκηνικό πού είχαν στήσει μέ τούς άλήτες, καί μάλλον δέν θά πληρωθούν γιά τά χθεσινά από τίς μυστικές ύπηρεσίες. Κύριοι είσαγγελείς ή Ναυαρίνου κρύβει πολλά, από τό άν ή σφαίρα βγήκε από τό όπλο τού άστυνομικού, μέχρι πού βρισκόταν αύτός πού χτύπησε τόν άστυνομικό, καθώς καί τί ρόλο άκριβώς παίζουν στή Ναυαρίνου αύτοί οί δικηγόροι.
    Κύριε Καραμανλή ό Παυλόπουλος χθές στό Mega έκανε άλλη μιά άπαράδεκτη δήλωση, ότι αύτός είναι άπό πάνω σέ σχέση μέ τόν Μαρκογιαννάκη. Είναι ντροπή μιά μέρα μετά τόν άνασχηματισμό νά κάνει κάτι τέτοιο ό εύφυής Παυλόπουλος. Αύτός έστησε τούς άστυνομικούς άκίνητους άπέναντι στούς παράνομους καί τούς γελοιοποιούσε, ό Μαρκογιαννάκης όμως έκανε τό αύτονόητο, άμεση καταστολή. Είρηνική πορεία καί αποτελεσματική άντιμετώπιση τών παρανόμων. Δέν καταλαβαίνω τήν έμμονή σας στόν Παυλόπουλο. Ούσιαστικά αύτός ό άνθρωπος σκέπτεται μέ τόν ίδιο τρόπο πού σκέπτεται ό Αλαβάνος. Είναι τό ίδιο έπικίνδυνος, ό ένας δηλητηριάζει τά μικρά παιδιά καί ό άλλος έπηρεάζει έσάς καί έχετε καί εσείς πιά τό μικρόβιο τού προοδευτικού μέ ''άριστερά'' άνοίγματα τύπου Τζανετάκου, όλέθρια, άν θυμόσαστε. Νέο ξεκίνημα μέ Παυλόπουλο δέν γίνεται. Γνωρίζετε ώς σώφρων άνθρωπος ότι ό βίος μας πρέπει νά είναι καθαρός, γιαύτό καί απομακρύνετε, πρός τιμήν σας, τούς έμπλεκόμενους. Είναι άνάγκη πρώτα νά σάς ζημιώνουν πρώτα, καί μετά νά τούς διώχνετε; Μά ζημιώνουν τή χώρα μας δέν τό βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλά ο Αλαβάνος θέλει να διατηρήσει αυτό το επαναστατικό κλίμα που έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό. Βλέπει ότι το "κίνημα" ατονεί και προσπαθεί να ξαναφουντώσει τα πνεύματα... Με αυτή την τακτική ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθει στα ποσοστά το 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ουσία του θέματος, άσχετα με τις επιδιώξεις του Αλαβάνου, είναι ότι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο άνθρωπος αποτελεί τον κατ'εξοχήν προαγωγό και προστάτη της πολιτικής αλητείας, που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας. Απορώ πώς τον δέχτηκαν οι συγγενείς του Διαμαντή Μαντζούνη στον "Ερυθρό" και δεν τον πλάκωσαν στις ψιλές (για να θυμηθεί κάτι από 'άσκηση βίας' την οποία διαρκώς επικαλείται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απο kazanias

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΛΕΚΩΝ.

    ΤΟ 5% ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.
    ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΑΝΟΙΞΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ.
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΝΗΝΕΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ;
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΥΚΝΥΟΝΤΑΙ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ.ΕΝΑΣ ΝΕΟΛΑΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΦΗΒΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ.
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΜΕ ΟΙΚΤΡΑ.
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
    Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε συ Ιωαννη,αυτος ο Παυλοπουλος,πως το πηρε το ντοκτορα απο το Παρισι ρε γαμωτο;Τιδιαολο, bon pour l orient ηταν κι αυτο;
    Εκτος και αν ειναι τοοσο Μακιαβελης, που δεν καταλαβαινει Χριστο.
    Μονο που τον βλεπω, μου γυριζουν τα αντερα.Σκετη γλιτσα και πολιτικαντισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aκου φιλε με τα αριστερα σου.
    Τα λεφτα δεν τα φαγανε μονο οι κλεφτες.Τα φαγανε και οι μικροι,που μονιμως ζηταγανε να παρουν παρα του μη εχοντος,με αρχη εκεινον τον Τσοβολα του δωστα ολα.
    Και οι πολιτικοι δινανε αβερτα,υποθηκευοντας το μελλον μας,ενω δεν επρεπε να δωσουν.Γιατι ειναι πιο ευκολο να παραμεινεις φτωχος ,αφου το εχεις συνηθισει, παρα να ανεβεις λιγο παραπανω, και μετα να πιασεις πατο.
    Απο Δημαρχος κλητηρας, που λενε.
    Και τωρα,ειμαστε εδω ακριβως.Ετοιμοι για κλητηρες.
    Εχει να γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απάντηση σέ kazanias

    Οχι δέν κατάλαβες καλά φίλε μου. Αν θέλεις νά μάς πείς ότι ύπάρχει παγκόσμια οίκονομική κρίση κι ότι κάτι γίνεται σέ παγκόσμιο έπίπεδο πέστο μας. Αλλά έσύ περιορίζεις τό φαινόμενο στήν Έλλάδα καί στρουθοκαμηλίζοντας κάνεις άπλά άντιπολίτευση, ή ύποστηρίζεις διά τής πλαγίας όδού τό κόμμα σου. Δηλαδή μέ παγκόσμια οίκονομική κρίση ζητάς στήν Έλλάδα νά περνάμε καλά, καί τά φορτώνεις όλα στήν παρούσα κυβέρνηση. Αύτοί πού κυβέρνησαν τόσα χρόνια φυσικά φταίνε καί τούς έλέγχουμε όπως μπορούμε, αφού τά μικρότερα κόμματα είναι άνίκανα νά προσελκύσουν ψηφοφόρους καί νά αποτελέσουν έναλλακτική πρόταση. Δέν πείθουν τόν λαό μας, καί πώς νά πείσουν όταν έχουν κεντρικό σύνθημα ''ανυπακοή'' στούς νόμους καί τό κράτος έννοείται. Πως νά πείσουν όταν ό ΣΥΝ παρασύρει μαθητές νά έγκαταλείψουν τά μαθήματα τους πού είναι τό μέλλον τους; Αύτό πού εσύ όνομάζεις κοινωνική κινητικότητα, στήν Έλλάδα πάντα, είναι ένας χαβαλές ξεστρατίσματος, άπαραίτητος καί ύπουλος όπου κάτω από ένα κλίμα μεταξύ άστείου καί σοβαρού, τα παιδιά κάνουν σκανδαλιές κάνουν πλάκα, άνταγωνίζονται, καί φθάνουν μέχρι τά Εξάρχεια πλάκα πλάκα καί στρατολογούνται. Αύτό λέγεται έκπόρνευση. τά ύπόλοιπα μετά είναι εύκολα. Αύτά καλιεργούνται χρόνια τώρα μέσα από τά μαθητικά συμβούλια, στίς καταλήψεις, από δάσκαλους καί καθηγητές, τό πασοκ έκανε τό έγκλημα νά βάλει άνήλικα παιδιά στήν πολιτική, καί οί άλλοι τό συνεχίζουν μήπως καί τούς κατηγορήσουν ώς όπισθοδρομικούς.
    Ναί τό 5% μπορεί νά τά κάνει αύτά γιατί ύπηρετεί τή νέα τάξη πραγμάτων. Εδώ μπορούνε 500-1000 κουκουλοφόροι καί δέν μπορεί τό 5%, πού συναντιέται καί μέ άμερικανούς άξωματούχους. Είναι κι άλλα άλλά έχω κάνει κατάχρηση ήδη καί ζητάω συγνώμη φίλε πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παλια κομμουνιστικη καραβανα ο αλεκακος χτιζει σκαλι-σκαλι, επιπεδο-επιπεδο αυτο που εχει προαποφασισθει πιθανοτατα πολυ καιρο πριν και απλα περιμεναν με στρτιωτικη πειθαρχια αφορμη. Θα ακολουθησουν και αλλα χειροτερα, εχουν αποθρασυνθει απολυτως. Οργανωμενη μειοψηφια παιρνει μεταφυσικη εκδικηση για την ηττα του εμφυλιου απο το συνολο της Ελληνικης κοινωνιας συμπεριφερομενη ως απολυτη πλειοψηφια εχοντας φροντισει χρονια τωρα να εχει πληθωρα εγκαθετων στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καζαμία έχεις άδικο.Οι «σοφοί» του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου μαζί με το σύνολο σχεδόν της αριστεράς, έχουν έτοιμη την απάντηση για κάθε θέμα. Ο κίνδυνος σε αυτόν το τόπο προέρχεται απ’ τον Καρατζαφέρη, τον Ψωμιάδη, την «Χρυσή Αυγή» και άλλα ακροδεξιό στοιχείο . Κάποιοι μάλιστα δεν παραλείπουν να προσθέσουν και πολλούς Ιεράρχες, κι έτσι η επικίνδυνη λίστα συμπληρώνεται.Και μετά θα ξυπνήσετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. me tous rwssous ti egine ekanan stratiwtika gumnasia me tous tourkous??giafto aneferes tipota??twra tha ta valete kai me tous rwssous oloi sas ftaine ektos apo tin kuvernisi gia tin opoia den se exw dei pote na kaneis kritikh estw se ena thema....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλα Αλέκο,
    μήπως εκτός από επικίνδυνος,καταντάς κάποιες φορές και ηλίθιος;sorry αλλά αυτό μού δείχνεις τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oi ΚΚΕδες και οι συν αυτοις,ως εχοντες παρει ντοκτορα στην παρανομια, ξερουν πως να οργανωνουν και να παιρνουν μετα τον ελεγχο διαφορων συλλογων ,κινηματων και κινητοποιησεων.
    Να δειτε στους συλλογους των καθηγητων πως περναγανε τα ψηφισματα και πως παιρνανε τις αποφασεις, που τα ξερω απο πρωτο χερι.
    Το ιδιο βεβαια, γινεται παντου.Οι αλλοι, δεν εχουν ιδεα οτι υπαρχει ολκληρο σχεδιο,αλλα το πουλακι, εχει πεταξει, ακομα και αν το καταλαβουν μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Βασίλης Λεβέντης δεν φιμώνεται απλά γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ ποτέ δεν φιμώνεται ....

    http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_9804.html

    ΕΝΩ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ

    Η ακρίβεια αυξάνει και ο έλεγχος του κόστους ζωής είναι χαμένη υπόθεση για την Ελλάδα.
    Η αιτία της απώλειας ελέγχου δεν βρίσκεται στην αδυναμία των μηχανισμών ελέγχου της αγοράς, αλλά στο γεγονός ότι η αγορά κηδεμονεύεται από ντόπια και πολυεθνικά μεγαλοτράστ, που έχουν χρηματοδοτήσει το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία και έτσι η πολιτική μας ζωή είναι όμηρος συμφερόντων που επιβάλλουν τις ανήθικες επιδιώξεις τους. Ασχολούμαστε επιπόλαια μόνο με τη SIEMENS, όμως ό,τι έκανε η SIMENS έχουν κάνει όλες οι μεγαλοεταιρείες. Αν κάποιος στ’ αλήθεια ήθελε να βάλει τάξη στη χώρα, θα βρισκόταν μπροστά στο φαινόμενο κατεδάφισης ολόκληρου του πολιτικού μας συστήματος...
    Όταν πριν καιρό ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου ανέλυε στο Alter τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης, είπε χαρακτηριστικά, ότι τρίτο κόμμα και μάλιστα μεγάλο κόμμα έρχεται ο «κανένας», αφού το εκλογικό σώμα απορρίπτει και τα δύο μεγάλα κόμματα. Ορθή αυτή η διατύπωση του κ. Χατζηνικολάου, όμως ρωτάμε, όταν τα κανάλια επιμένουν να προβάλλουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και αφού οι λοιπές εντός Βουλής δυνάμεις είναι η αριστερά και η ακροδεξιά, συνεπώς δυνάμεις ανεύθυνες και αδυνατούσες να πείσουν, πώς άραγε είναι δυνατόν να εμφανιστεί, να υπάρξει πολιτικά αυτός ο κανένας;
    Ο κανένας για να υπάρξει, πρέπει πρώτα να μπορεί να μιλήσει, πρέπει πρώτα να του επιτραπεί να μιλήσει. Εδώ στην Ελλάδα τα ΜΜΕ αναγνωρίζουν το πολιτικό κενό, το διαλαλούν, όμως εξοντώνουν και συνθλίβουν σοβαρές νέες δυνάμεις που θα μπορούσαν να το καλύψουν. Έτσι η μόνη ορατή εικόνα του πολιτικού μας συστήματος είναι ένα θλιβερό αδιέξοδο. Το αδιέξοδο δημιουργείται γιατί δεν έχουμε δημοκρατία. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
    Με το να προβάλλουν συνεχώς τα ΜΜΕ την αριστερά και την ακροδεξιά, δίνουν μεν την εντύπωση ενός εικονικού πλουραλισμού, όμως στην ουσία ναρκοθετούν το πολιτικό μας σύστημα, αφού τα πιστεύω των ιδεολογιών αυτών συγκλίνουν παράξενα στο να δίνουν κούφιες και εξωπραγματικές ελπίδες στους εργαζομένους και τους χαμηλοσυνταξιούχους και στο να ρίχνουν όλες τις ευθύνες στην Ευρωπα7κή Ένωση και στις ΗΠΑ, ευθύνες που όμως ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία και στη συνειδητά υπόδουλη στη διαπλοκή και στη διαφθορά πορεία που ακολουθεί η χώρα μας τα τελευταία τριάντα χρόνια...
    Δεν είναι δηλαδή μόνο αισχρό και ανήθικο ότι φιμώνουν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ τα ΜΜΕ, το μεγαλύτερο έγκλημα έγκειται στο ότι επιτρέπουν στην αριστερά και την ακροδεξιά να δημιουργούν σύγχυση, να στρεβλώνουν τα πράγματα, να ρίχνουν τις ευθύνες εκεί που δεν ανήκουν.


    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
    http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_8463.html
    η ένωση κεντρώων έχει φιμωθεί από όλα τα μμε λόγο ότι λέει την αλήθεια και προπάντων έχει ονομάσει δημόσιος τους κλεφτες του χρηματιστηρίου δηλαδή τους καναλάρχες!
    δείτε τις εκπομπές τις ένωσις κεντρώων μέσο τις ιστοσελίδας http://www.enosikentroon.gr/ και βγάλτε συμπεράσματα για το τι άνθρωπος είναι!!!
    είναι ο μονος πολιτικός στην ελλάδα που λέει την αλήθεια!!!
    http://www.enosikentroon.gr/



    http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_7268.html
    ...................Ψηφίζεις υποτίθεται άτομα ικανά να διοικήσουν αυτόν τον τόπο, μα αυτή μεταβάλλονται σαν μια γροθιά εναντίον σου. Ψηφίζεις κόμματα υποκρισίας, τα οποία μετα τις εκλογές συμπεριφέρονται ως μεσάζοντες εξυπηρετώντας την διαπλοκή και το κεφάλαιο. Η ανικανότητα οργάνωσης και διοίκησης του κράτους, το πλιάτσικο και η σπατάλη εις βάρος του φτωχού λαού από την εκάστοτε κυβέρνηση του δικομματισμού φτάνει στο όριο φρενίτιδας.
    Λαέ της Ελλάδος πρέπει να αντισταθείς!
    Έχεις φωνή!
    Στύλε το μήνυμα σου, ειρηνικά και δημοκρατικά!
    http://www.enosikentroon.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για διαβαστε προσεκτικατις μετακινησεις στρατου και στρατοχωροφυλακης στον εβρο και τα παραλια της μ. ασιας και θα δειτε πως ξετυλιγεται το σχεδιο.. πρωτα απωλεια της εμπιστοσυνης της οποιας κυβερνησης, καταρρακωση της κοινωνικης συνοχης και μετα?

    http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_9876.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φυσικα η μαιμου αριστερα του ΣΥΡΙΖΑ ειχε και εχει συγκεκριμμενη αποστολη να φερει σε περας και μεχρι στιγμης πηγαινει υπεροχα...ΑΞΙΟΣ ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό που είπε ένας ανώνυμος σχολιαστής πιο πάνω ότι ο Αλαβάνος παίρνει μεταφυσική ρεβάνς για την ήττα της Αριστεράς στον Εμφύλιο είναι απόλυτα αληθές. Η ελληνική Αριστερά μεγάλωσε με το σύμπλεγμα αυτό και, εκτός από μερικούς που το ξεπέρασαν, παραμένουν δεμένοι στο όραμα της νίκης του "Δημοκρατικού Στρατού", άσχετο με το αν ένα σοβιετικού τύπου κομμουνιστικό καθεστώς θα τους προξενούσε - ή τους προεξενεί ανομολόγητα - απέχθεια.
    Το ζήτημα είναι για πόσα χρόνια ακόμα θα πληρώνουμε τα συμπλέγματα μιας Αριστεράς, η οποία στο μεταξύ έχει εξελιχθεί σε ελίτ και ελέγχει ιδεολογικά τα πάντα.

    Οταν ήμουν φοιτητής στη Γαλλία, οι περισσότεροι γάλλοι φίλοι μου ήταν αριστεροί και διατηρούμε ακόμα φιλική σχέση. Διαπίστωσα ότι οι γάλλοι αριστεροί δεν έχουν καμία σχέση με τη συμπλεγματική και μηδενιστική νοοτροπία πολλών - για να μην πω των περισσότερων - ελλήνων αριστερών. Το ίδιο μου έλεγε ξαδέλφη μου, αριστερή, που ζει εδώ και χρόνια στην Ισπανία, όπου υπήρξε μία πραγματικά πολύ σκληρή και μακροχρόνια ακροδεξιά δικτατορία (οι δικοί μας συνταγματάρχες ήταν του κατηχητικού μπροστά στον Φράνκο). Εντούτοις, οι ισπανοί αριστεροί δεν θυμίζουν σε τίποτα τους δικούς μας.
    Εδώ, αντίθετα, έχουμε μία sui generis Αριστερά, χωρίς προτάσεις, χωρίς περιθώρια συζήτησης, συμπλεγματική και μνησίκακη, με νοοτροπία ολοκληρωτική και μηδενιστική. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ας καθήσουν οι έλληνες αριστεροί να την δουν κατάματα αντί να κραδαίνουν σύμβολα και να επικαλούνται μύθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προσπαθησε να δωσεις στον κ.Αλαβανο και τους ομοιους του να καταλαβουν την αποψη σου...
    Θα σε διακοψουν , θα σε προσβαλουν, θα σε ισοπεδωσουν με την ανουσια και φτηνη ρητορια τους.

    Αριστεροι του γλυκου νερου, πλουτοκρατορες και μηδενιστες.

    Ανικανοι-ανικανοποιητοι πολιτικαντηδες που δε σεβονται και δεν υπολογιζουν τιποτα, κανενα θεσμο, καμια αξια.

    Δε μας αξιζουν τετοιοι πολιτικοι, ουτε τετοια πολιτικη.

    Μαυρογιαλουροι ειναι ολοι τους.
    Αλοιμονο στον καθε Διαμαντη που θα βρεθει στο δρομο τους και θα πρεπει να κανει τη δουλεια του.
    Πρεπει ομως να αντιδρασουμε...

    προς κ.Αλαβανο:
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. να αγιασει το στομα του που ειπε μεσα στο κοινοβουλιο τον α- καταλληλο αρχιμαφιοζο.μια χαρα τα λεει ο αλαβανος απλα ενοχλει πολυ, παρα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή