Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009

Άλλοι καραβιδάκι για δόλωμα και άλλοι …Αστακό!


Άλλοι καραβιδάκι για δόλωμα και άλλοι …Αστακό!

O αστακός είναι ελεύθερος. Για τον Τζορτζ τον αστακό ηλικίας 140 ετών ομιλώ ,που ελευθερώθηκε μετά την περιπέτεια του στη Νέα Υόρκη...ικανοποιώντας την κοινή γνώμη. Όχι ότι ο άλλος Αστακός , ο δικός μας, δεν ικανοποίησε και αυτός (μεταξύ άλλων) μια μερίδα της κοινής γνώμης.

Λίγο αδέξια βέβαια ,αλλά ..ο σκοπός επετεύχθη. Τον ..(Α)αστακό αμάσητο… κατάπιαν μέχρι και οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» από τέτοιου είδους αντιπερισπασμούς ΚΚΕ και το ΡFLΡ.

Την «ώρα» που είχαν την προσοχή τους στην Αιτωλοακαρνανία και στο ιδιωτικό λιμάνι του Αστακού, την ίδια ακριβώς «ώρα» η επιχείρηση (υπό σημαία Παναμά) εκτελείτο στο Port of Ashdod .

Από πότε σύντροφοι για μεταφορά πολεμικού υλικού, από τις ΗΠΑ προς εμπόλεμη ζώνη , προκηρύσσεται …διεθνής διαγωνισμός ; Τέτοια σενάρια δεν γίνονται πιστευτά ούτε από μικρά παιδιά..

Δεν σας παραξένεψε ότι από το «Reuters», (το οποίο έριξε το δόλωμα), επικαλούνται …εμπιστευτικά έγγραφα …της αμερικανικής Διοίκησης Θαλασσίων Μεταφορών (MSC), σύμφωνα με τα οποία ο αμερικανικός στρατός προκήρυξε επείγοντα… διεθνή διαγωνισμό στις 31 Δεκέμβρη για ανάληψη μεταφοράς με εμπορικό πλοίο πολεμοφοδίων (325 κοντέινερ) από τις ΗΠΑ στο ισραηλινό λιμάνι του Ashdod, μέσω του ιδιωτικού λιμανιού του Αστακού στην Αιτωλοακαρνανία σε δύο «δόσεις ;

Πως είναι δυνατόν …εμπιστευτικά έγγραφα .. να συνδυάζονται με διεθνή διαγωνισμό; Τι είδους ..εμπιστευτικά έγγραφα .. είναι αυτά όταν απευθύνονται στην διεθνή ελεύθερη ναυλομεσιτική αγορά;

Δεν σας παραξένεψε ο εκπρόσωπος του Αμερικανικού Πενταγώνου αντισμήναρχος Πάτρικ Ράιντερ, που ερωτηθείς σχετικά, είχε αρνηθεί να σχολιάσει τη ρότα της συγκεκριμένης θαλάσσιας μεταφοράς του αμερικανικού πολεμικού υλικού, προβάλλοντας…. λόγους ασφαλείας ;

Είναι δυνατόν για διεθνή διαγωνισμό που εμπεριέχει φανερά τα στοιχεία τόσο των λιμανιών, όσο και του ακριβούς φορτίου, να …..αρνείται να σχολιάσει για λόγους ασφαλείας ; Ποιους λόγους ασφαλείας επικαλείτο ο αντισμήναρχος ,αφού το ξέρανε όλα τα ναυλομεσιτικά γραφεία μέσω του ….διεθνή διαγωνισμού.

Δεν σας παραξένεψε ούτε προχθές όταν το Αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε πως « η σχεδιαζόμενη μεταφορά πολεμοφοδίων του αμερικανικού στρατού σε μια αποθήκη των ΗΠΑ στο Ισραήλ μέσω ελληνικού λιμανιού …..αναβλήθηκε λόγω των συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας»;

Όταν προκήρυξαν τον …διεθνή διαγωνισμό στις 31 Δεκεμβρίου , η σύγκρουση στην Γάζα δεν εμαίνετο ήδη ; Δεν το γνώριζαν ; Προχθές το …έμαθαν ; Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου είχαμε 150 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Δεν σας παραξενεύουν όλα αυτά , τα οποία όχι μόνο απευθύνονται σε μικρά παιδιά , αλλά σε ..άλογα μικρά παιδιά.

Δεν σας παραξενεύει ωρέ σύντροφοι, ούτε η αναδημοσίευση του «Reuters» εχθές το πρωί από την ισραηλινή εφημερίδα «Haaretz» που χαρακτηριστικά αναφέρει (το γράφω ακριβώς όπως το έγραψε): «Η μεταφόρτωση …μέσω του ελληνικού λιμανιού του Αστακού δεν θα πραγματοποιηθεί," είπε ο Ryder.( "The trans-shipment ... via the Greek port of Astakos will not take place," Ryder said)

Δεν σας παραξένεψε η ελλειπτική γραφή (τα αποσιωπητικά) που αποτελεί την μέγιστη μορφή σχολιασμού στον γραπτό λόγο;

Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις…χθες χρησιμοποίησε αυτού του είδους τον «σχολιασμό», με φανερή δόση απαξίωσης ή και με ειρωνική διάθεση αν θέλετε , ενώ τις προηγούμενες ημέρες αναδημοσίευε ασχολίαστα το «Reuters».

Ξέρετε γιατί σύντροφοι; Γιατί εχθές η επιχείρηση επερατώθει! Και καθίστε «μπαρουτοκαπνισμένοι» φίλοι του ΚΚΕ και του ΡFLΡ να φιλάτε τα πλοία που βρίσκονται στη …ράδα, του έχοντος την δικιά του …Ατλαντική ιστορία λιμένος Αστακού.

Γι` αυτό σας είπα σύντροφοι στην αρχή , ότι τον (Α)αστακό … αμάσητο τον κατάπιατε. Φυσικά όχι μόνο εσείς αλλά και κάποιοι άλλοι, εκτός της χώρας μας.

Γιατί ΕΚΕΙΝΟΙ ήταν ο στόχος εξαρχής. Εσάς (και τις αντιδράσεις σας) απλά …σας χρησιμοποίησαν σαν …δόλωμα , εξυπηρετώντας με ….ένα σμπάρο δυο τρυγόνια..

Αρκεί να προσέξετε τις δηλώσεις για να καταλάβετε το …δεύτερο τρυγόνι.

Η κ.Βάσω Παπανδρέου σχολίασε πως «η κυβέρνηση, εμπλέκει τη χώρα μας σε τεράστιους κινδύνους».Ο εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε: «Εκτιμούμε ότι η ελληνική κυβέρνηση, εδώ και πέντε χρόνια, έχει μια εξωτερική πολιτική, η οποία …δεν έχει προωθήσει τα εθνικά συμφέροντα και η οποία έχει πάει …σε λανθασμένες κατευθύνσεις». Ο ΣΥΝ κατέστησε την ελληνική κυβέρνηση «υπόλογη διότι υιοθετεί στάση ενεργής διευκόλυνσης προς το Ισραήλ».

Ποιο αναλυτικά για το …δεύτερο τρυγόνι του σμπάρου και την υποκρισία που επικρατεί στην χώρα μας, θα αναφερθώ σε επόμενη ανάρτηση.


13 σχόλια:

 1. Και κάποιος να πει σε κείνη την ξανθιά δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, ότι ο Αστακός δεν είναι νησί.
  Ήμαρτον Κύριε, οι άσχετοι(ες) θέλουν να κάνουν και ρεπορτάζ.
  Αλλά ξανθιά δεν είναι , τι περίμενες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενδιαφέρον άρθρο πολίτη. Δεν ξερω αν έχεις δίκιο, αλλά η επιχειρηματολογία σου είναι σωστή.
  Το βασικό συμπέρασμα ειναι συνταρακτικό: η αντιπολιτεύση (ΠΑΣΟΚ) και η αντίδραση για την αντίδραση (ΣΥΝ, ΚΚΕ) είναι τόσο απελπισμένοι που αρπάζουν οποιαδήποτε πληροφορία και την αναμεταδίδουν σαν γεγονός, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς, έστω στοιχειώδη, έλεγχο!. Ακόμη πιο λυπηρό, η κατάντια των ΜΜΕ που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη β*****α από την π*****α και αναδεικνύουν τέτοια θέματα κατ τα προάγουν ώς ύψιστης ανάγκης (ξανά μηδενικός έλεγχος και ανύπαρκτη κρίση).
  Και το χειρότερο - πολλά τέτοια μυνήματα περνάν ως αληθινά σε μέρος της κοινωνίας.
  Για να κλείσω, δεν λέω ότι συμφωνώ η διαφωνώ με την ουσία του θέματος - η αντιδραση μου είναι στις απαράδεκτες τακτικές που υιοθετούνται από επίσημα κόματα και ΜΜΕ για μικροπολιτικούς στόχους - μάλλον και στα μηχανάκια της AGB "αρέσουν" αυτές οι ειδήσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μα είναι δυνατόν να γίνονται διεθνείς διαγωνισμοί;
  Εδώ στην Ελλάδα βρίσκουμε προφάσεις για να τα δίνουμε με απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς μας και έρχονται οι αμερικάνοι να μας χαλάσουνε την πιάτσα και να προκυρήσσουνε διεθνείς μειοδοτικούς διαγωνισμούς ακόμα και για τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού;
  Μα είναι απαράδεκτο να υπάρχει διαφάνεια, εμείς πως θα φάμε;
  Yankees go home

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΥΤΟ.

  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ''ΑΠΕΡΓΙΕΣ'' ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ (100000 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΛΙΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΥΧΑΙΑΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.

  ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΘΙΓΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ COSCO ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΑΦΟΥ Ο ΟΛΠ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι κωδικοί που αναγράφονται στην πρόσκληση ενδιαφέροντος του αμερικανικού Ναυτικού, σύμφωνα με εγχειρίδια του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, πρόκειται για υλικά που προκαλούν μαζικές εκρήξεις, βόμβες με και χωρίς πυροκροτητή, νάρκες, τορπίλες, κεφαλές για ρουκέτες, δυναμίτιδα αλλά και υγρές και πλαστικές εκρηκτικές ύλες. Επίσης οι κλάσεις επικινδυνότητας αντιστοιχούν σε υλικά τα οποία προκαλούν βλάβες μέσω θραυσμάτων, φωτιά μέσω μικρότερων εκρήξεων με εύφλεκτη πλαστικοποιημένη νιτροκυτταρίνη. Τέλος αναφέρονται και κωδικοί για πυρομαχικά που προκαλούν μικρή φωτιά χωρίς έκρηξη ή θραύσματα, όπως για παράδειγμα οι φωτοβολίδες, τα τροχιοδεικτικά βλήματα κ.ά.
  Πολύ φανερά τα πράγματα και αυτό πράγματι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
  Το σύνηθες είναι τα κοντέινερ που μεταφέρονται σε εμπόλεμη περιοχή να αναφέρονται ως "υλικά διοικητικής μέριμνας" και όχι με τους πραγματικούς κωδικούς των εκρηκτικών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Θεωρω κι εγω, οτι ολη η ιστορια,ειναι μαλακια απο την αρχη μεχρι το τελος,γιατι μη μου πειτε οτι η Αμερικη,ειχε αναγκη να τα φερει απο τον Αστακο,σωνει και καλα,και με τη βουλαα,ενω ηξερε το τι γινεται στην Ελλαδα,με τις αντιαμερικανικες μαλακιες.(Τωρα,φοβηθηκε η Αμερικη την ψωροκωσταινα,μη χεσω).
  Ασε,εχουμε ξεφτιλιστει εντελως.Αγομεθα και φερομεθα,απο πληρωμενους,η απο ηλιθιους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πρόκειται για ένα πόνημα must για κάθε πολίτη που θέλει να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι όλη την ιστορία του εβραϊσμού από τη Γένεση έως τις σημερινές σφαγές που βλέπουμε να λαμβάνουν καθημερινά με τη συντελεσθείσα γενοκτονία των Παλαιστινίων από τον Ισραηλινό στρατο με το ΟΚ του 93% του αιμοσταγούς εβραϊκού λαού.Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Μέσα σε 1.400 σελίδες με εκατοντάδες φωτογραφίες & παραπομπές θα βρείτε σταχυολογημένα από την πλούσια βιβλιογραφία του Δικηγόρου & Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Γκουανταλαχάρα του Μεξικού Κωνσταντίνου Πλεύρη τα πάντα για τους Εβραίους.Το βιβλίο αυτό κυνηγήθηκε από την πρώτη έκδοση του το 2006 από τους εν Ελλάδι Εβραίους,διότι η αλήθεια του σατανικού Ταλμούδ & των εφαρμογών του τρομάζει.
  Δυστυχώς γι'αυτούς & παρά τη μήνυση που υπέβαλαν για ρατσισμό, ήδη από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που είχε αναδημοσιεύσει αποσπάσματα του βιβλίου αθωώθηκε, διότι θεωρείται απολύτως νόμιμο στα πλαίσια της ελευθερίάς του τύπου να αναπαράγεται οποιοδήποτε πόνημα κυκλοφορεί νομίμως όσο & αν ενοχλεί
  Συναγωγές & χάβρες Ιουδαίων μετά του Παρατηρητηρίου των Συμφωνίων του Ελσίνκι του Δημητρά με τη βιομηχανία μηνύσεων που είχε στήσει κατά οποιουδήποτε θίγει τον "εκλεκτό λαό του Θεού".
  Είναι δε χαρακτηριστικό ότι έχει περάσει μια εβδομάδα από την κατατρόπωση του στη δίκη κατά της εφημερίδας Α1 που είχε αποκαλύψει το δολοπλόκο σχέδιο των Εβραίων να ξανακαταστήσουν τη Θεσσαλονίκη εβραιούπολη & δεν έχει γράψει κουβέντα για την ήττα του & την πανηγυρική αθώωση της εφημερίδας από την κατηγορία περί αντισημιτισμού στην ιστοσελίδα του.Δικηγόρος της εφημερίδας ήταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης.& επειδή ξέχασε να μας γράψει το οτιδήποτε για τη σημερινή κατ'έφεση δίκη του συγγραφέα κ.Πλεύρη που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 14 μήνες φυλάκιση υποχρεωτικώς μετατρέψιμη σε χρηματική ποινή με αναστολή,θα γράψω εγώ κάποια πράγματα.Καταρχάς έχει απαγορευθεί νομολογιακά ήδη από την πρώτη δίκη οποιοσδήποτε Εβραίος να στρέφεται με πολιτική αγωγή (δηλαδή να εμφανίζεται στο ποινικό δικαστήριο με παρουσία δικηγόρου ως διάδικος)κατά οποιουδήποτε δημοσιεύματος αναφέρεται σε Εβραίους γενικά & όχι στον ίδιο ως άτομο.Επιπρόσθετα στη μόνη Εβραία που είχε αναγνωριστεί η παράσταση πολιτικής αγωγής Άντρεα Γκίλμπερτ που εμφανίζεται ως πρόεδρος κάποιου σωματείου Λεσβιών που συμμετέχει στις παρελάσεις ομοφυλοφίλων,στη σημερινή δίκη απορρίφθηκε η παράσταση της ως πολιτική αγωγή στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.Αναστάτωση προκλήθηκε στη σημερινή δίκη κατ'έφεση στο Α'Πενταμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών επί της Κυρίλλου Λουκάρεως με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας,6ος όροφος με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) Κωνσταντίνη να αρχίσει να ουρλιάζει κατά την αγόρευση του Πλεύρη από το ακροατήριο, μέχρι να φτάσει η Πρόεδρος να του πει ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν σε 1 κατάμεστο από κόσμο δικαστήριο & εκεί αυτοσταμάτησε τις μαγκιές ο Κωνσταντίνης βγαίνοντας ταχέως μόνος του.Κάποια άλλη Εβραία κατά την περιγραφή των ανθρωποθυσιών των Ταλμουδιστών που αναφέρονται στο βιβλίο & των ύβρεων κατά αλλοθρήσκων, άρχισε να ουρλιάζει βγαίνοντας μαινόμενη σαν ταύρος εν υαλοπωλείω έξω από την αίθουσα οχι φυσικά γιατί την ενόχλησαν οι τελετουργίες των αγαπημένων της Ραββίνων,αλλά γιατί της πληροφορείτο δημοσίως ο ελληνικός λαός που είχε γεμίσει την αίθουσα.Όσο δε για την Αντιναζιστική πρωτοβουλία,μια χωρίς καταστατικό σωματείο ένωση προσώπων,μέλος της οποίας εξετάζεται ως μάρτυρας κατηγορίας πληροφορηθήκαμε σήμερα στο δικαστήριο ότι ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΑΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΦΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ & ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.Η συνέχεια με εξέταση μαρτύρων έχει οριστεί για την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στην ίδια αίθουσα,ίδια διεύθυνση στις 09.00

  Fan Club του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Facebook http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

  Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

  http://neos-forum.com/viewtopic.php?t=7749

  οι εβραίοι όλη η αλήθεια - κωνσταντίνος πλεύρης

  μέρος 1ο http://scribd.com/doc/6355803/-1

  μέρος 2ο
  http://scribd.com/doc/6356487/-2

  http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

  http://youtube.com/watch?v=wr-wFiaD7a0

  http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_2115.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν ξέρω για τον Αστακό αλλά οι τουρκοι έφτασαν μεχρι τη Ραφηνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Από ότι είχα διαβάσει ,είχε προηγηθεί η μεταφορά μεγαλύτερου φορτίου πολεμικού υλικού στο Ισραήλ από γερμανική ναυτιλιακή εταιρεία. Επρόκειτο για 989 κοντέινερ των έξι μέτρων, συνολικού βάρους άνω των 2,6 εκατ. κιλών, που μεταφέρθηκαν από τη Βόρεια Καρολίνα στο Ασντόντ. Το φορτίο αυτό έφτασε αρχές Δεκεμβρίου στο Ισραήλ και οι βόμβες που περιείχε χρησιμοποιήθηκαν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας, για να πλήξουν τους υπόγειους εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς.
  ΙΑΣΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ρε παιδια τι εγινε ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ το χρυσο μου ? που ειναι ο καλος μου να κανει τις καθημερινες του γλυκες δηλωσεις? που ειναι ο ανταρτης ΤΑΤΟΥΛΗΣ ρε παιδια ? κανενας ξεφτιλας καμπουρακης, κανενας καταπτυστος οικονομεας , καμμια ξεφωνημενη τρεμη , τιποτα φτηνο λυριτζηδες και χαζο χατζηνικολαου ,ο πασπιτης ευαγελατος ? κανενας ρε παιδια δεν εχει πια πρωτη ειδηση τον καλο μου ? Ε ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ.... τωρα ειναι η σειρα μας να γελαμε με την καταντια σου.. ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑ ΚΙΟΛΑΣ. Ο ΤΥΠΟΣ ΗΛΘΕ ΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Προς F5PILOT
  Και εμένα φίλε μου το είπε ο κουμπάρος του μπατζανάκη , της ξαδέρφης της γυναίκας μου.
  Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Τις ίδιες πληροφορίες είχε και ο ξάδερφος, του ανιψιού, του συναιτέρου του περιπτερά μου.

  Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

  Μα είναι επιχειρήματα αυτά ρε φίλε Φ5πιλότε;
  ΤΟΣΟ χαμηλό επίπεδο νηπιαγωγιακού διαλόγου;
  Alex

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ Η ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ; f5pilot@msn.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή