Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Θέλει μεγάλη προσοχή


Η Ουάσιγκτον είναι η πόλη στην οποία παίζονται τα πιο βρόμικα γεωπολιτικά παιγνίδια. Οι μεγαλύτερες πολεμικές εκστρατείες ,ιστορικά, σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από τα διάφορα σκοτεινά γραφεία της.

Πολλοί αιθεροβάμονες ελπίζουν ότι η εκλογή του κ. Ομπάμα μπορεί να φέρει μια νέα κατάσταση , να διαμορφώσει ένα νέο δόγμα και νέους πιο καθαρούς όρους στο γεωπολιτικό παιχνίδι.

Δεν έχουν καταλάβει ότι η πολιτική των ΗΠΑ και τα διάφορα αιματοβαμμένα παιχνίδια, παίζονται από δικτατορίσκους που επίσημα ονομάζονται «σύμβουλοι» και ο εκάστοτε Πρόεδρος απλά ….. παρακολουθεί.

Ξέροντας λοιπόν τους όρους με τους οποίους παίζεται αυτό το παιχνίδι, υπάρχει ένα σημείο που με ανησυχεί για την μετά «20η Ιανουαρίου» εποχή.

Αναφέρομαι σε μια γνωστή σε όλους μας κυρία, πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για την οποία τα ΜΜΕ (και όχι μόνο) μας έλεγαν συνεχώς πως διατηρούσε στενότατες σχέσεις με τον κ. Γ. Παπανδρέου.

Μιλώ για την κ. Ολμπράϊτ, για την οποία έχω αναφερθεί παλιότερα (εδώ). Πρόκειται για μια φοβερά σκληρή και ωμή γυναίκα που παρέσυρε τον τότε πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και αιματοκύλισε τα Βαλκάνια.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις θέσεις που έχει εκφράσει κατά την διάρκεια της θητείας της στο Στέητ Ντηπάρτμεντ. Στα Βαλκάνια ήταν (και είναι) έντονα φιλοαλβανική, χωρίς να δέχεται καμία συζήτηση για τα εγκλήματα των Αλβανών εναντίον των Ελλήνων της Β. Ηπείρου. Είναι εκ των πρωτεργατών του Κοσσυφοπεδίου , με το οποίο έχει ...άρρηκτους , αλλά όχι άρρητους ...δεσμούς.

Για την σχέση της άλλωστε με τον γνωστό και μη εξαιρετέο πρώην ηγέτη του UCK κ. Χασίμ Θάτσι έχουν γραφτεί πολλά, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων του Ραμπουϊγέ (2000).
Τότε ο κ. Χ.Θάτσι από το κοινό έγκλημα και την τρομοκρατία βρέθηκε να είναι ο αγαπημένος της κ. Μαντλίν Ολμπράϊτ ( το αγαπημένος , χωρίς εισαγωγικά ,αφού σύμφωνα και με δημοσίευμα της New York Daily News υπήρχαν … μεταμεσονύκτιες επισκέψεις στο δωμάτιο του … «Toy Boy», όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούσε η κ. Ολμπράϊτ ).

Στα ελληνοτουρκικά, «έγερνε» (με προσοχή) υπέρ της Τουρκίας, και για το Κυπριακό πίστευε πως οι Ελληνοκύπριοι…. «έχουν κουράσει».
Αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό, αφού πλέον η κ. Μαντλίν Ολμπράϊτ δήλωσε επίσημα «φιλότουρκη», στην τελετή εγκαινίων των γραφείων τουρκικής οργάνωσης στο Τέξας.

Δεν θα ενοχλούσε η στάση της, εάν η κυρία αυτή δεν ήταν μέλος της μικρής ομάδας συμβούλων του κ. Ομπάμα για θέματα αμυντικής και εξωτερικής πολιτικής.

Από την στιγμή που τάχθηκε ανοιχτά με το μέρος της Τουρκίας, αυτή η εξέλιξη αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την Αθήνα και την Λευκωσία.

Ρίξτε μια σημειολογική ματιά στα όσα διαδραματίζονται στην χώρα μας. Με την ίδια σημειολογική ματιά αναρωτηθείτε για την χρονική στιγμή (ταραχές-τρομοκρατία) που βρέθηκε το …χαϊδεμένο «Toy Boy» της Μαντλίν Ολμπράϊτ , πρώην ηγέτη του UCK κ. Χασίμ Θάτσι στη χώρα μας.

Κάτω από το ίδιο πρίσμα κοιτάξτε και αυτά που διαδραματίζονται στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο μας.

Θέλει μεγάλη προσοχή αν συσχετίσουμε και τις δηλώσεις της πριν λίγους μήνες (31/8/08), κατά τις οποίες καλούσε τη Δύση : «σε μία αποφασιστική στάση απέναντι στις ρωσικές πράξεις στην Νότιο Οσετία» και εκτιμούσε πως «εάν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν μεταβάλλει τη στάση του, τότε θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να ….περιορίσουμε τη Ρωσία στο διεθνές επίπεδο».

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η κ. Ολμπράϊτ μαζί με τον κ. Μπρεζίνσκι και τις ποικίλες «ανεξάρτητες» ΜΚΟ του Σόρος υποκίνησαν τις πολύχρωμες επαναστάσεις σε Ουκρανία (το 2004) και Γεωργία (το 2003).

Δεν ξέρω πόσο ...«προοδευτικός» είναι ο Μπαράκ Ομπάμα και εάν θα μπορέσει να αντιστρέψει τους όρους με τους οποίους παίζεται το παιχνίδι στην Ουάσιγκτον. Αυτό θα το διαπιστώσουμε στην ..πορεία.

Αυτό που ξέρω είναι ότι η σύμβουλος του , κ. Μαντλίν Ολμπράϊτ ,συμβολίζει τα δεινά για πολλούς λαούς , μεταξύ των οποίων του Ιρακινού και του Σερβικού.

Στην πορεία της υπάρχει πολύ αίμα και ….θέλει μεγάλη προσοχή.

18 σχόλια:

  1. Πεδίον δόξης λαμπρό σήμερα πολίτη .

    Σου βρήκα υλικό για το επόμενο άρθρο :

    http://www.prisonplanet.com/cia-preparing-to-install-military-government-in-greece.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Ολμπραιτ είναι γνωστή σε όσους ασχολούνται με τα εξωτερικά ζητήματα.Δεν γνώριζα πως αποτελεί μυστικοσύμβουλο του Μπαρακ και αυτό με προβληματίζει ιδιαίτερα.
    Θέλουν να μας έχουν στο χέρι αλλά εμφανέστατο πλέον είναι πως ο Καραμανλής τους χαλάει τα σχέδια.
    Θα δούμε που το πάνε τις επόμενες μέρες Ολμπραιτ, Μπους, Ομπαμα και Πουτιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολεμοχαρής είναι η εν λόγω κυρία!
    Ο Νεοεκλεγείς Ομπάμα δεν θα αλλάξει και πολύ τα πράγματα.
    Ας μην γελιόμαστε.Ας μην ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ τους εαυτούς μας.
    Τα "καλά" του Κοσσόβου μας είναι νωπά ακόμα στο μυαλό, δεν ξεχνιούνται οι αιματοκυλίσεις.
    Όσο αναφορά τα φιλοτουρκικά της αισθήματα, ας τα βάλει εκεί που ξέρει.Ας τολμίσουν οι Τούρκοι να κάνουν κάτι παραπάνω και θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
    Χρειάζεται ψυχραιμιά αλλά πολύ ήσυχα κάτσαμε και μας έχουν καβαλήσει.
    ΞΥΠΝΑ ΚΟΡΗ.

    Κωσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε πολίτη καλά τα λες.Είσαι από τους λίγους που δεν παίζουν με τα Εθνικά ζητήματα.Τα παιχνίδια των Τούρκων δεν θα σταματήσουν εδώ.Φοβάμαι θερμό επεισόδιο υπό τις ευλογίες του Αμερικάνου Προέδρου ώστε μετά να έρθει ως απο μηχανής θεός και να επέλθει η λύτρωση.Τα ίδια και ξανά τα ίδια....
    Πρέπει να αλλάξει γραμμή η χώρα μας.Άκουγα τον Κουμουτσάκο χθες και δεν με έπεισε.Δεν καταλαβαίνουν οι γείτονες με διαβήματα.Πρέπει να επανεξετάσουμε την πολιτική μας.
    Υ.Σ. Την πρώην υπουργό εξωτερικό της Αμερικής δεν την σχολιάζω.Με κάλυψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να φανταστει κανείς οτι αυτο το φιδι, ως Εβραια, την εσωσε Σερβικη οικογενεια κατα την διαρκεια του 2Π.Π.!και αυτη τους το "ανταπέδωσε"!(νομιζω οτι το ειχα διαβασει και στην σελιδα σας)
    Αληθεια ολο και περισσοετερο πιστευω οτι δεν μπορει να ειμαστε ολοι παιδια του ιδιου Θεου.!

    Μας εχουν περικυκλωσει χτυπωντας γυρω μας (πανω-κατω -δεξια)φιλους λαους, αφηνοντας μας εχθρους,
    ενω προσπαθουνε συνεχως με ολους τους υπουλους τροπους να διαλυσουν την χωρα εκ των εσω.
    Σιγουρα "πολλοι θεοι" και η Ιστορία μας ,μας προστατευουν εως τωρα.
    Ας προστατεψουμε και εμεις καπως τους εαυτους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα 5 χρόνια της διακυβέρνησης του ο Καραμανλής αποδείχθηκε μετριότητα. Μία από τα ίδια.
    Το μόνο θετικό που έκανε είναι οι συμφωνίες με τους Ρώσους.

    Ελπίζω να κρατήσει γιατί ανατριχίαζω με την προοπτική διακυβέρνησης από τους Νο1 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Ντόρα και Γιωργάκη.

    Αλίμονό μας...

    Δε μπορούμε να βασιστούμε στους Ρώσους , σε αυτό που θα μπορύσαμε να βασιστούμε είναι ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ έχει εξελιχιχθεί η ταύτιση συμφερόντων μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κίνηση του Ομπάμα να καλέσει την εν λόγω κυρία για σύμβουλο (και όχι μυστική - την κάλεσε ως έμπειρη στην εξωτερική πολιτική) ξάφνιασε και αιφνιδίασε πολλούς - υπάρχει η ελπίδα ότι το έκανε για να "κλείσει" στόματα αλλά η λόγική λέει αλλιώς.
    Πρέπει να στηριχτούμε στους εαυτούς μας - οι συμμαχίες καλό κάνουν (και οι σχεσεις με Ρωσία - Γαλλία είναι πολύ καλές κινήσεις) αλλά πάντα να θυμόμαστε την Ιστορία - Φίλοι παντοτινοί δεν υπάρχουν - όλοι φυλάνε τον κ**ο τους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς.
    ΑΝ βγεί ο Γιωργάκης - ίσως να έιναι το αποτέλεσμα μιας (αλλης μορφής) παρδαλής επαναστασης! και τότε άλλοι κέδισαν και εμείς χαθήκαμε.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νἀ προσἐχετε τἰ εἰδους καρφἰτσα φορἀ στὀ πἐτο τἠς,λἐνε πὠς μἐ αυτὀ τὀν τρὀπο κἀνει γνωστἐς τἰς διαθἐσεις της.

    Αν διαβἀσετε προσεχτικἀ τἠν Παλαιἀ Διαθἠκη,θἀ καταλἀβετε πὠς ανατρἐφονται οἰ γυναἰκες αυτοὐ τοὐ λαοὐ.
    Μιἀ ανἀγνωσἰ της πραγματικἀ ανοἰγει μἀτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΚΓΟΛΙΘΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΝΟΜΙΖΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάλι μπροστά μας η Ολμπράιτ;
    Η γνωστή κυρία του Εβραϊκού λόμπι.
    Μήπως το πάει και κάπου αλλού;
    Μήπως στην ουσία χρησιμοποιηθούν οι Τούρκοι σαν πιόνια, ερχόμενοι σε πολεμική αντιπαράθεση με εμάς, αλλά στην ουσία φάνε την μεγάλη σφαλιάρα από αλλού.
    Μήπως οι πρωτοβουλίες τους στην Μέση Ανατολή έχουν πειράξει το Ισραήλ, το οποίο στην ουσία ενδιαφέρεται για το πλούτο του μέλλοντος, δηλαδή το νερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά να τα διαβάζουν κάποιοι που πιστεύουν πως ξαφνικά ο Ομπάμα είναι ...έλληνας τσολιάς, όπως εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε ρέ τι κάνει ο ανθρωπος για ν'ανεβει,μεταμεσονύκτιες επισκέψεις στον toyboy λοιπόν.χάχάχά,λέτε νά υπάρχουν τίποτε κρυφές φωτογραφίες ή video του ζευγαριού;Μπρρρ ανατρίχιασα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι εγινε ρε φιλε εισαι μετοχος στις εβραικες εταιριες γιαυτο τις διεγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι φίλε μου.Αλλά για κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω την ορθότητα του , καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το επιτρέψω να υπάρχει στα σχόλια. ΚAI νομικοί οι λόγοι.
    Εάν είναι από κάποια αξιόπιστη πηγή δημοσιευμένο, τότε ευχαρίστως να το στείλεις συνοδευόμενο από την πηγή.
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις. Είμαι και αρκετά μεγάλος για να υποστώ ... τα σίδερα της φυλακής :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. an thimame kala i ka kontoliza einai "prostatevomeni" tis k.olmprait..i politiki grammi paramenei,ta onomata allazoun..
    ayto apo mono tou,tha eprepe na ponirevei kai na provlimatizei merikous, kai oxi na tous kanei na prospathoun - isos apo ton fovo tous giati den einai oloi afisokolites kommaton - na to diakomodisoun me anafores se links atomon me sindroma katadioxis(pou enniote tigxanoun kalis pliroforisis,akrivos epeidi einai "anaxiopistes piges" kai etsi eykola diapsefsimes)..

    sinithos i alitheia einai kapou stin mesi, kai an to ena "akro" arneite tin opoiadipote emploki tou xenou paragonta kai to allo tin theorei san ton kiriotero logo ton deinon, tote i alitheia einai kapou stin mesi..

    iparxei emploki kai einai toso dinati oso tin afinoun oi esoterikes sinthikes,issoropies kai filodoxies atomon..kai i prosoxi mas prepei na einai se dio metopa..sto exoteriko opou prepei na akironoume prin tin gennisi tous ta sxedia, kai sto esoteriko pou tha prepei na kanoume tin dimokratia mas anthektiki stin epirroi kai xeirafetisi apo exogeneis paragontes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ χαίρομαι που επιβεβαιώνονται όσοι είδαν με ψυχραιμία την εκλογή Ομπάμα, και γνωρίζουν ότι δεν αλλάζει τίποτα. Άντε παιδιά, και τον Χόλμπουργκ υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι εταιρειες εβραικων συμφεροντων ειναι αυτες και ακομα περισσοτερες το εχω ερευνησει το θεμα...αν μπω στη δια διαδηκασια να παραθεσω πηγες για καθε εταιρια θελω 10 μλοκς ο στοχος μου αυτη τη στιγμη ειναι να διαδωσω τη πληροφορια σε οσα περισσοτερα μλοκς γινεται... εξαλλου της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες(πλακα κανω)
    ευχαριστω τα ξαναξεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΟΦΙΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή