Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Από αμέλεια και ανευθυνότητα ή …….


Επειδή στο ρυάκι που έτρεξε το αίμα του πιτσιρικά Αλέξη Γρηγορόπουλου, προστέθηκε και αυτό του νεαρού αστυνομικού Διαμαντή Ματζούνη, και ενόψει του συλλαλητηρίου που είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο , καλό είναι να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Τόσο ενώπιον της κοινωνίας όσο και ενώπιον του νόμου και των δικαστικών αρχών .

Ήδη οι λαλίστατοι κεραμιδόγατοι της δημοσιογραφίας μετά την αντίδραση της κοινής γνώμης αλλά και των δικαίως οργισμένων συναδέλφων του αστυνομικού , ....έκρουσαν πρύμνα .

Ενώ μέχρι σήμερα υποδύονταν με επιτυχία τον ρόλο των σύγχρονων Φαρισαίων από προχθές προσπαθούν ανεπιτυχώς να υποδυθούν τον ρόλο του ….Σωκράτη , «αλαλάζοντας» ότι : « Εν οίδα ότι ουδέν οίδα» ( συγγρ. αδεία ως προς το νόημα της ρήσης του φιλοσόφου)

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να υποδυθεί τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Γενικά και οι δύο ....δεν ξέρουν τίποτα για το έγκλημα (μεταφορικά και κυριολεκτικά).

Και όμως… Έχουν τις βαριές ευθύνες τους και οι δύο . Θέλετε από αμέλεια και ανευθυνότητα ; Θέλετε συνειδητά ; Στην Δημοκρατία υπάρχουν οι αντίστοιχοι κριτές που θα το κρίνουν .

Ας δούμε λοιπόν κάποια στοιχεία του … «κατηγορητηρίου».
Αμέσως μετά τον θάνατο του μικρού Αλέξη είναι γνωστό ότι είχαμε μια ….άμεση «οργάνωση»… από την πλευρά των μαθητών, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συμμαθητή τους.
Δεν μιλώ για τις πρώτες 2-3 ημέρες και για όσα συνέβησαν σε αυτές , αφού η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών δεν είχαν καμία σχέση με τους κουκουλοφόρους . Αυτοί οι … «εισαγόμενοι» και οι εγχώριοι «γνωστοί-άγνωστοι» είχαν μια και μόνο πρόθεση και … εντολή. Να χυθεί αίμα ! Η συνετή στάση πολιτών, πολιτικών (εκτός ΣΥΡΙΖΑ) και αστυνομικών, τους εμπόδισε από την εκπλήρωση του σχεδίου τους.

Έτσι αρχίζουν κάποιες … περίεργες συμπτώσεις. Δημιουργείται αυτοστιγμεί το .. «Συντονιστικό Σχολείων - Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος» από μαθητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ (σύμφωνα με την ομολογία των ιδίων) σε αντιπαράθεση του ΣΑΣΑ(Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας).

Την αμέσως επόμενη ημέρα την …διαφήμιση του οργάνου αναλαμβάνει με δημοσίευμα της η «Ελευθεροτυπία» (12/12/2008), όπου μεταξύ άλλων μας παραπέμπει και στο διαδικτυακό τους τόπο syntonistikogrigoropoulos.blogspot.com, κλείνοντας μας συγχρόνως πονηρά το μάτι : «Έχει και έναν οδηγό αντιμετώπισης δακρυγόνων»…..!
Φυσικά από τις συμπτώσεις δεν λείπει η γνωστή ομάδα «Ιός » αφού αμέσως αναρτά στην επίσημη ιστοσελίδα τους το σχετικό
banner (μη τυχών και χαθεί κανείς … πελάτης ).

Ακολουθούν διάφορα ΜΜΕ που αναφέρονται (διαφημίζοντας) στο εν λόγω … «Συντονιστικό όργανο», με φυσικό επακόλουθο να πλημμυρίσει το διαδίκτυο από τις παραπομπές προς το blog τους.

Εδώ υπεισέρχεται το αρχικό ερώτημα «Αμέλεια και ανευθυνότητα ή …ενσυνείδητα». Και αυτό γιατί μια βόλτα από το συγκεκριμένο blog βγάζει μάτια και σίγουρα θα προκαλέσει ΚΑΙ το ενδιαφέρον των εισαγγελικών αρχών, αφού το περιεχόμενο του παραβιάζει μια ντουζίνα άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

Μερικά αποσπάσματα (ως παραδείγματα) από διάφορες αναρτήσεις που …απευθύνονται σε 14-16χρονα παιδιά. Στα παιδιά μας ! (Χρησιμοποιώντας τον γνωστό «φερετζέ» των δημοσιογράφων, ξέρετε το … «Ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ δεν συμφωνούμε με όλα τα μηνύματα μα αυτό δεν σημαίνει πως θα τα λογοκρίνουμε κιόλας». Προσέξτε δεν μιλάμε για σχόλια ,που κάπου μπορεί να υπεισέλθει ο παράγοντας τυχών αβλεψίας , αλλά για ….κανονικές αναρτήσεις)

Μια ανάρτηση απευθύνεται στους μαθητές με έντονα και κεφαλαία γράμματα (για περισσότερη έμφαση) παροτρύνοντάς τους: ….. «ΦΤΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ . ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΧΑΟΣ . ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΚΡΑ ΕΝΝΟΩ …ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ . ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!! ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΒΟΥΛΗ ΚΛΠ . ΦΤΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!! ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .ΦΤΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!!!!!!! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ!!!!!!!»

Άλλη ανάρτηση με τίτλο «Τον σκότωσαν και ήταν 15 !!!» καταλήγει στο … «ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ». Την υπογράφουν οι Νίκος Σμιτ και Νίνα Σωτηροπούλου. Όπως καταλαβαίνετε πιθανώς πρόκειται για ανύπαρκτα πρόσωπα.

Σε άλλη ανάρτηση που υπογράφει πάλι η Νίνα Σωτηροπούλου- 26ο Γυμνάσιο Αθηνών , καταλήγει ως εξής .. «Αυτό το παιδί πέθανε. Ο Αλέξανδρος-Ανδρέας ήταν μόλις 15 χρονών. ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ..!» Τι εννοεί η …ποιήτρια ;
Ποιοι δεν την αξίζουν και τι πρόκειται να γίνει με αυτούς ; Θα τους αφαιρέσουν την ζωή;

Μην αρχίσετε να ανατριχιάζετε γιατί …. υπάρχουν και χειρότερα.Σε ανάρτηση που αναφέρεται στους αστυνομικούς διαβάζω : «Θα μας βρουν όμως απέναντί τους……» και αφού «η αρχική επιθετική ενέργεια δεν είναι αρκετή θα πρέπει να γίνει ακόμη περισσότερο βίαιη, να απαντήσει με έναν πυροβολισμό ή γιατί όχι και με μία βόμβα.»

Όλα αυτά τα γνωρίζουν τα ΜΜΕ που διαφημίζουν και προωθούν το συγκεκριμένο … «Συντονιστικό όργανο» ; Δεν τα διάβασαν στον διαδικτυακό τους τόπο ;

Τα γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί ; Οι γονείς ήξεραν σε τι παρακινούσαν τα παιδιά τους κάποιοι, μέσω του …. «Συντονιστικού οργάνου» ;

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται θέμα αν τα γνωρίζει ή αν … «χαϊδεύει αυτιά». Το ζήτημα που τίθεται , ειδικά μετά την τρομοκρατική επίθεση που απέφερε το αίμα που ζητούσαν τα … «βλαστάρια του» , είναι αν θα παραπέμψει (το ίδιο το κόμμα ) στις αρμόδιες δικαστικές αρχές , τους υπεύθυνους του οργάνου του για παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα.( Άρθρο 170 Π Κ: Άρθρο 183 Π Κ, Άρθρο 184 Π Κ, Άρθρο 185 Π Κ …κλπ) ή θα προτιμήσει να καλύψει τις παρανομίες τους.

Εάν θέλει πραγματικά να αποτινάξει από επάνω του το στίγμα του προστάτη-καθοδηγητή των «γνωστών-αγνώστων» που τον συνοδεύει μέχρι σήμερα , θα προτιμήσει το πρώτο.

Στην αντίθετη περίπτωση …. Λυπάμαι Αλέκο, αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, μη το ξεχνάς.

36 σχόλια:

  1. σιγουρα ελευθερης βοσκης δεν ειναι, αλλα πληρης ασυναρτησιας, εχασα 3 λεπτα απο τον πολυτιμο χρονο μου για να διαβασω ενα τπτ. ευτυχως που μπηκα κατα λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια στο στόμα σου ή μάλλον γεια στο πληκτρολόγιο σου.
    Να περιμένεις όμως σήμερα ...διαφόρους καλοθελητές ΧαΧα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τώρα προσπαθώ να κάνω σχόλιο,και δεν μπορώ. Μάλλον τα έχουν κλείσει "δημοκρατικά". Αλήθεια, εισαγγελείς δεν ξέρουν τι σημαίνει blog; Όπως ο πρύτανης Μουτζούρης αγνοεί τι σημαίνει παροχή ίντερνετ στο Ιντνιμίντια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετσι ειναι Η ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΠΟΥΤΑΝΑ και ο καθε ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ η ΚΙΝΑΙΔΟΣ μπορει να λεει οτι θελει και να τυγχανει ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ απο τους αριστερους (κατα 99%) δημοσιοΚΑΦΡΟΥΣ που εχουν πιασει τα ποστα και που ειναι πεισματικα προσηλωμενοι στην παλινορθωση της σκληροπυρηνικης και αντιδημοκρατικης αριστερας που οχι μονο αιματοκυλισε -και τον τοπο μας- τον κοσμο αλλα και οπου επεκρατησε δημιουργησε απιστευτο πονο / πεινα και αιμοσταγεις δικτατοριες...

    Αντι να δουνε μπροστα και να χαραξουν συχγρονο λογο στην αριστερα ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ 1800 που απετυχε παταγωδως σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ που προσπαθησαν (δικτατορικα και παντα με την βια.. βεβαιως βεβαιως..) να εφαρμοσουν.

    Τα παιδια αυτων των αποτυχημενων ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ εξακολουθουν να θελουν την ρεβανς , και διαφοροι ΡΑΛΛΗΔΕΣ , ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ομου με τους αμερικανοτραφεις ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τους εδωσαν τα ποστα...να μας 'ενημερωνουν' και να μας 'νουθετουν'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ πολίτη, τα άρθρα που αναφέρεις ως παράδειγμα επισείουν συσσωρεύτηκα ποινή άνω των 9 ετών για τους υπεύθυνους.
    Ας μη ξεχνάμε ότι με 0,5 Ευρώ Μεγαρόσημο, τα στοιχεία από τις αναρτήσεις,μια μηνυτήρια αναφορά των λίγων λέξεων και μια μια βόλτα ολιγόλεπτη στην εισαγγελία,...αρκεί για να επέμβει ο εισαγγελέας.
    Εύχομαι Καλό Βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ύαινες δεν έχουν ησυχάσει. Μεθοδικά, οργανώνουν την επίθεσή τους. Θέλουν αίμα. Αυτό είναι σίγουρο πια. Το ουρλιαχτό τους είναι πολύ δυνατό για να μην ακουστεί.
    Ακούγεται πως την Παρασκευή θα γίνει "χαμός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμανν!Τι λε ρε παιδι!Εγω δεν πηρα χαμπαρι τιποτα.Τι στο διαολο, ο εισαγγελεας, μπορει και απο μονος του να δρασει.Δε χρειαζεται εγκληση για κατι τετοιο.
    Γιατι δεν του στελνετε ενα αντιγραφο του σχολιου;
    Οσον αφορα στον πρωτο ανωνυμο,τι εννοεις φιλε;Για κανε το λιανα σε περικαλω,γιατι δυστυχως ειμαστε μειωμενης αντιληψης.
    Anyway,θα επρεπε να γραψεις,οτι η κυβερνηση λειτουργησε εντελως απαραδεκτα,ο δε πρωθυπουργος, και δυστυχως που ειναι ολων μας,φανηκε πολυ λιγος.Μα παρα πολυ.
    Θα επρεπε το ιδιο βραδυ, που γινοταν ο χαμος, να καλεσει το χαχα το ΓΑΠ και να του θεσει ωμα το θεμα.Τι πρεπει να κανουμε;Να τους αφησουμε να τα καψουν ολα,οπου το ολα, δεν ηταν και πολυτως γνωστο, και μπορει να ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ ολα,η να συννενοηθει μαζι του, και να βγει και να κανει μια εμφανιση, με ολη τη σοβαροτητα που πρεπει, και να πει την κατασταση που υπαρχει, και οτι πρεπει να εφαρμοστει ο νομος;
    Αν δεν συμφωνουσε ο ΓΑΠ, να βγει και να τον καταγγειλει στα ισα,και να βαλει την Παπαρηγα, να παρει θεση κι αυτη.
    Πιο πολυ υπευθυνοτητα θα ειχε αυτη απο το χαζοπασοκο.
    Και να κατεβασει ΤΗΝ αστυνομια,και να τους πιασει και να τους δεσει κωλο με κωλο.
    Αφου ξεχεσει και καναλαρχες,να μαζεψουν τα ρεταλια που εχουν για τις ειδησεις,γιατι αλλοιως θα τους κοψει τις συχνοτητες την ιδια μερα.Αδεια δεν εχουν ετσι κι αλλοιως.
    Και αφου ξεφωνισει και τους γονεις, να μαζεψουν τα παιδια τους,γιατι πανε να διαλυσουν το μαγαζι.
    Οσον αφορα στον Τσιριζα, αυτον, ποιος τον χεζει;Αν οι αλλοι τρεις συμφωνουσαν, θα πηγαινε απατος την ιδια μερα, και τα ποσοστα του, θα κατεβαιναν στο 4% το πολυ.
    Αλλα δυστυχως, τιποτα απ αυτα δεν εκανε.Εβαλε το μαλακα τον Παυλοπουλο, να βγει κατακιτρινος, και να ψελλισει εκεινα τα αθλια, περι ζωης και αλλων μεγαλων λογων,και το ριξε στον υπνο.
    Τι κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πιά εμετικές
    οι αντι-ΣΥΝασπισμικές σου κωρώνες κύριε politis!!!
    Όλοι όταν ακούμε ή διαβάζουμε τα λεγόμενα του Αλαβάνου (δεν αναφέρομαι στις αναρτήσεις ανώμαλων και επικίνδυνων κουφιοκεφαλάκηδων), άλλα καταλαβαίνουμε.
    Ευτυχώς όμως που υπάρχεις ΕΣΥ και μας ...καθοδηγείς σωστα, "ερμηνεύοντας" κατα πως (σε) βολεύει τις καθαρές κουβέντες!!
    Ούτε στην Κίνα του ΜΑΟ τέτοια διαστρέβλωση απόψεων των αντιπάλων του καθεστώτος!
    Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το προηγηθέν σχόλιό μου, έχει σχέση και με την χθεσινή ανάρτηση του politis (6/1/09 "Σχέδιο Ποσειδών").
    Αυτό για όσους παραξενευτούν από το περιεχόμενό του.
    Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαι γιατί η κυβέρνηση δεν ζήτησε δικαστική έρευνα από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου;Ε;
    Είναι αλήθεια ότι ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης είναι "αντιρατσιστής";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς δεν ήθελαν να το καταλάβουν όσοι εδώ και έναν μήνα ρίχνουν λάδι στη φωτιά της κοινωνικής έντασης στο όνομα μιας δήθεν «εξέγερσης των νέων».

    Οσοι για ιδιοτελείς και φτηνιάρικους σκοπούς υποδαυλίζουν έναν άτυπο εμφύλιο.

    Οσοι στο όνομα του δόγματος «μπάτσοι,γουρούνια, δολοφόνοι» ανοίγουν την πόρτα της κοινωνίας μας και στα γουρούνια και στους δολοφόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ dap... εεε συγνώμη politis-gr ήθελα να πω, παρακολουθώ το blog σου λίγο καιρο τώρα και έχω παρατηρήσει οτι στα περισσότερα θέματα που γράφεις δεν αναφέρεις πουθενά για τις ευθύνες του κυβερνώντος κόμματος (Νέα Δημοκρατία) για την κατάσταση που επικρατεί και ποτέ δε γράφεις αρνητικά σχόλια για αυτό. Δεν έχω διαβάσει οτιδήποτε εχεις δημοσιεύσει, οπότε αν κάνω λάθος να με διορθώσεις παρέχωντας και το αντίστοιχο link σε παρακαλώ.

    Οπότε μιλώντας για χαϊδεμα αυτιών και πολύ χειρότερα "γλύψιμο" μάλλον κάλύτερα για τον εαυτό σου θα έπρεπε να μιλάς πρώτα! Αλλά έτσι είναι " εξ' ιδιων κρίνεις τα αλλώτρια ". Πάντως συνέχισε καλά τα πάς, θα είσαι ο πρώτος blogger (ο θεός να σε κάνει) που θα γίνει εκπρόσωπος τύπου στη ΝΔ. Αλλά και πάλι δε βλέπω να προλαβαίνεις!

    Ελευθερία λόγου έχουμε και ελευθερη διακίνηση ιδεών υπάρχει, σε δημοκρατία ζούμε οπότε δε θα κρίνεις εσύ ποιος λογοκριθεί και ποιός όχι. Δυστυχώς ένα απο τα "μειονεκτήματα" της δημοκρατίας είναι οτι ο καθένας έχει δικαίωμα λόγου ακόμα και εσυ, ένας άθλιος προπαγανδιστής, που μαζεύει και μοντάρει φράσεις απο άλλα blog και πηγές και τις πασάρεις όπως σε βολεύει.

    Πολλά dapitika filakia!!!

    Μετα τιμής
    "Kotronen"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στοίχημα πως ο "Kotronen" είναι ο babis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Kotronen
    Επί του θέματος και επί των φράσεων από τα ... "άλλο blog"(αφού αυτό το κατασκεύασμα το ονομάζεις έτσι ,τι να πει κανείς), έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο?
    Τα επιδοκιμάζεις και τα επικροτείς ή τα αποδοκιμάζεις και τα καταδικάζεις?
    Για να ξέρουμε και εμείς την γνώμη σου επάνω στο θέμα.
    Όχι ότι θα έχει μεγάλη σημασία αφού με τα γραφόμενα σου στο σχόλιο , φρόντισες μόνος σου να απαξιώσεις τον εαυτό σου.

    Sfentonen

    ** Γιατί ζητάς Link. Δεν κάνεις τον κόπο ούτε να διαβάσεις τα άρθρα toy politi.
    Τότε πως εκφέρεις γνώμη αφού δεν τα έχεις διαβάσει?
    Κάτι δεν πάει καλά φίλε kotronen.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να πω...Έχει τρομάξει το μάτι μου με αυτά που διαβάζω για το γνωστό blog των (αν)ήθικων αυτουργών δολοφόνων .... Και δυστυχώς, ο χειραγωγούμενος όχλος ενός μεγάλου ποσοστού ανώριμων εφήβων που τα έχουν, στην κυριολεξία, φτυσμένα οι πολυάσχολοι ή απλά αδιάφοροι γονείς τους και δεν ξέρουν ούτε από αγάπη, ούτε από αξιοπρέπεια, ούτε από σεβασμό, ούτε από ανθρωπιά, εύκολα χάφτουν αυτά τα φρικιαστικά συνθήματα και γίνονται φορείς τρόμου και βίας... Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλαβώ γιατί δεν επεμβαίνει σε αυτή τη φιδοφωλιά κανένας εισαγγελέας... Εδώ μιλάμε για προτροπή σε δολοφονικές ενέργειες ... ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ... Τι να πω...

    Καλά, όσοι καταφέρονται εναντίον του politis εντελώς τυχαία ξεχνούν να μας καταθέσουν τις απόψεις τους για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα που θίγει, για όσα παραθέτει που δεν είναι προϊόντα της φαντασίας του και αρχίζουν τη γνωστή απαξίωση και παράλληλα κατήχηση... Ο μη έχων επιχειρήματα να εκθέσει ή να αντιπαραβάλλει θα ολισθήσει στην επίθεση και την αρλουμπολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τωρα πως τα καλοπαιδα των βορειο-ανατολικων προαστειων εγιναν εμβριθεις επαναστατες και μετα βουρ στο φαι της φιλλιπινεζας οικιακης μονο οι διαφοροι επαγγελματιες συριζαιοι 'ελευθεροι σχολιαστες' του διαδικτυου μπορουν να το εξηγησουν. Στα σοβαρα παντως αποθρασυνθηκαν πληρως συριζα και αριστεριστες και αντε να δω ποιος θα τους μαζεψει. Και να μην ξεχναμε να πληρωσουν και αποζημιωσεις για ολες τις καταστροφες που προκαλεσαν απο τις οικογενειακες τους περιουσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλαβάνος δεν χρειάζονται ", "αντισυνασπισμικές κορώνες", όπως γράφει κάποιος συριζαίος σχολιαστής. Και αυτό γιατί έχουν "καεί" από μόνοι τους: Είναι οι κατεξοχήν βαρώνοι της πολιτικής αλητείας και του αναρχοφασιστικού μηδενισμού. Οι επίδοξοι δολοφόνοι του Διαμαντή Ματζούνη (που δεν έχει την τύχη να έχει ένα "σικ" όνομα στυλ Αλέξανδρος-Ανδρέας, ούτε να προέρχεται από τα ΒΠ) δεν θα υπήρχαν χωρίς τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονικής επίθεσης. Και αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέκος Αλαβάνος, Αλέξης Τσίπρας, Λάκης Λαζόπουλος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, συγκροτήματα Τεγόπουλου και Μπόμπολα, ιδιωτικά κανάλια και οι τηλεδημοσιογράφοι-εισαγγελίσκοι τους...Και δεν εξαιρείται ούτε ο γλοιώδης Γιώργος Αυτιάς.
    Αυτοί είναι ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ και θα μπορούσε άνετα ένας εισαγγελέας, αν υπήρχε ισχυρή και ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα, να βρει πλούσιο υλικό για να παραπέμψει σε δίκη όλους αυτούς τους άθλιους ολιγάρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όσοι παρακολουθούν αυτή την ώρα τις "Αποδείξεις" στον Αντένα, βλέπουν ακόμη και τον συμπαθή Λαφαζάνη να εξευτελίζεται. Του δείχνουν το ημερολόγιο των κουκουλοφόρων της Αυγούλας, κι εκείνος απαντάει ότι ότι του λένε είναι αθλιότητες! Τέτοια άρνηση της πραγματικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γειά σου "ΜΑΡΚΟ Τ" με τα "ωραία" σου!!!
    Με τέτοιες ...ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ακρότητες, αποκαθιστάς την ...τάξη!!!
    "Στην πυρά και το απόσπασμα" λοιπόν όσοι ΔΕΝ ονομάζονται "Διαμαντής Μαντζούνης", όσοι ΔΕΝ είναι Αστυνομικοί, όσοι γουστάρου. Αλαβάνο, Λαζόπουλο ή Αυτιά, και ειδικά όσοι είναι ανήλικοι μαθητες και μενουν στα ΒΠ!!!!
    Στοχοποίησε κι άλλους,
    και μετά πήγαινε ήσυχος να κοιμηθείς
    μιά κι έκανες το καθήκον σου
    απέναντι στην "πατρίδα" και τη "δημοκρατία"!!!
    A.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Α! ...και το Θεό "ΜΑΡΚΟ Τ"!! Ξέχασα!!
    Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ PRESS-GR.

    Κυβέρνηση των δολοφόνων η Ν.Δ. έλεγαν χθές σε μία ανάρτησή τους.

    Τί κουβέντες βάζετε στο στόμα των δεκαπεντάχρονων νεαρών βρε τρισάθλιοι; O Καραμανλής είπε στο αστυνομικό να πυροβολήσει στον αέρα, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;

    Πρώτο, αυτός που έγραψε αυτό την ανάρτηση προφανώς είναι φανατικός, μπερδεμένος, κομπλεξικός, ανισόρροπος και γενικώς χάνει λάδια από παντού.

    Δεύτερο (και σημαντικότερο) ο Καψαμπέλης που ανεβάζει τέτοιες αναρτήσεις τί είναι; (δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για νεανική επιπολαιότητα, ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τί κάνει).

    Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να πεί στον κύριο Καψαμπέλη δυό κουβέντες στο αυτί;

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ;

    Πότε θα τιμωρηθούν όσοι, σαν το Καψαμπέλη, υποκινούν τη νεολαία προς δικό τους κομματικό και οικονομικό όφελος;

    Είναι ενημέρωση αυτά τα πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aνωνυμε 9.46,
    εισαι και πολυ ασχετος και κολλημενος,ινα μη ειπω τι, χειρον τουτου.
    Εαν ομως εισαι και νεος,συγχωρεισαι.Ου γαρ οιδασι τι ποιουσι οι νεοι πολλακις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κανονικά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, θα έπρεπε να βγάλει αφίσες με τους μεγαλοδημοσιογράφους, τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο, και από κάτω να γράφει "αφοπλίστε τους δολοφόνους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΥΡΙΖΕΣ ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΛΠ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγνώμη είστε έμισθοι,ή τό κάνετε
    από διαστροφή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. politi θελω να μαθω ολα αυτα τα συντονιστικα των σχολειων που αποφασισαν καταληψεις απο ποιους μαθητες ψηφιστηκαν και εαν εγιναν εκλογες?ειναι εκλεγμενα μελη η διορισμενα απο τις κομματικες ηγεσιες της αριστερας?επισης θελω να μου εξηγησει καποιος ΓΙΑΤΙ δεν εγιναν πορειες ενατιον της τρομοκρατιας φωναζοντας τρομοκρατες γουρουνια δολοφονοι?προφανως η ζωη του αστυνομικου εχει λιγοτερη αξια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ο καθενας αναλογα με τις πολιτικες του πεποιθησεις μαλλον απλως θα πει το μακρυ και το κοντο του...
    απτα δεξια θα του φταιει ο συριζα και τα "κωλοπαιδα" που τα σπανε απτα αριστερα το κρατος και οι"κωλομπατσοι"
    ετσι ομως ακρη δε βγαινει..η αληθεια ειναι οτι η ατιμωρησια των αστυνομικων σε τετοια περιστατικα(υπο οποιες συνθηκες και αν εγιναν)ειναι ευνοητα δεδομενη οπως και το γεγονος οτι μια δοση προβοκατσιας περα απο τα οποια οντως εκτροπα υπηρχε και θα υπαρχει
    αυτη τη φορα δεδομενου και του γενικοτερου κλιματος(οικονομικη κριση,σκανδαλα κτλ κτλ)ηταν ευκαιρια για μια γνησια λαικη εξεγερση με ιδεολογικη βαση,την επομενη φορα που κατι(το οτιδηποτε) θα ειναι τοσο δυνατο ερεθισμα ωστε να κινητοποιησει τοσο κοσμο καλο θαηταν ο ΚΟΣΜΟΣ να βγει μαζικα στουσ δρομους και να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ για το δικιο του ................#

    ΜΗΝ ΠΟΡΩΝΕΣΤΕ!!!ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΧΘΡΟΣ" ΟΧΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ............. ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΨΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    9 Ιανουάριος 2009 3:46 πμ
    Sorry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς Α.Π.:Δεν είπα ότι ο Αλαβάνος και οι λοιποί υπερασπιστές του αναρχοφασισμού θα πρέπει να πάνε στο απόσπασμα. Πού το είδες αυτό και μιλάς για "υστερικές ακρότητες"; Είπα απλά ότι η Εισαγγελία Αθηνών δεν κάνει το αυτονόητο απέναντι σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα, με τις δηλώσεις τους τουλάχιστον, έχουν υποκινήσει ή υποθάλψει εγκλήματα κατά της ανθρώπινης περιουσίας, της αξιοπρέπειας και της ζωής ακόμα. Ή μήπως έχει ήδη αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας και έχει ήδη εφαρμοστεί αυτός του αγαπημένου σας Πολ Ποτ της Καμπότζης και δεν το ήξερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. προς "πολιτη"
    καταλαβαινω οτι γιΑ "ΝΟΜΙΚΟΥΣ" λογουσ ψιλολογοκριθηκε το σχολιο μου,αλλα διαφωνεις οτι ετσι οπως εχουν καταντησει τα πραγματα η μονη λυση ειναι η στοχευμενη αντιδραση προς ολους αυτουσ που καπηλευονται την κατα ταλλα δημο/κρατια;;
    δλδ πολιτικαντηδες/επαγγελματιες κυβερνητες και ψευτοαναρχικοι/χουλιγκανσ που αντι να πολεμανε το συστημα το επιβεβαιωνουν...

    τι παει να πει βουλευτικη ασυλια;;; κιαφου δεν τουσ αγγιζει κανεις γιατι να μην τουσ "αγγιξουμε" εμεις την επομενη φορα που κατι το οτιδηποτε θα μας βγαλει στους δρομους;;;

    τι παει να πει "πανεπιστημιακο ασυλο";;;κιαφου μονο κουκουλοφορους δεν αγγιζει η αστυνομια(ποθ παιζει ναναι κ προβοκατορες του "συστηματος") γιατι,αν οντως ,ο κοσμος στις πορειες θελει το δικιο του και οχι να λεηλατησει να μην εχει και τον τσαμπουκα να βουτηξει κανα 2 και αν οχι να τους σαπισει τουλαχιστο να τουσ βγαλει την κουκουλα και να τους παραδωσει;;;εδω που φτασαμε(και που σαι ακομα..)μαλλον πρεπει να παρουμε την κατασταση στα χερια μας,εμεις οι πολιτες!αρκετα την αφησαμε στους πολιτικους και στους απολιτιστους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 6.09
    Στην Δημοκρατία υπάρχουν Νόμοι φίλε. Να εφαρμοστούν λοιπόν.Αυτό μόνο πρέπει να απαιτήσουμε και ως δια μαγείας όλα αυτά θα διορθωθούν.
    Προς αυτή την πλευρά πρέπει να στραφούμε. Μαζικά να απαιτήσουμε την ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.
    Ρίξε μια ματιά ( εδώ ) ως παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. υπαρχουν νομοι αλλα δεν υπαρχει ισονομια!!!γιατι οι καλοι μας οι κυβερνητες ειναι υπερανω του νομου...περα απτο οτι αυτοι νομοθετουν και εχουν και ασυλια...οτι και να απαιτησεις μαζικα,θα στειλουν κατα πανω σου τα μαντροσκυλα τους τα ματ η θα οργανωσουν μια ωραια προβοκατσια και η απαιτηση σου θα μεινει ενα παραπονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. α.. και οσο για το λινκ που παραθετεις...οποιος κρυβει ενα ρουφιανο μεσα του ας κλικαρει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @Ανώνυμο 5.26 & 5.37
    Φίλε το πολίτευμα μας είναι η Δημοκρατία.
    Η βουλευτές εκλέγονται μέσω της ψήφου μας.
    Συμφωνώ σχετικά με την ανυπαρξία ισονομίας μεταξύ πολιτών και πολιτικών.
    Όμως....., επαναλαμβάνω, εμείς τους εκλέγουμε. Η προσπάθεια μας λοιπόν πρέπει να στραφεί ,(πάντα μέσω των Δημοκρατικών θεσμών ), προς αυτή την κατεύθυνση. Την πλήρη ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
    Όσο για τα ΜΑΤ είναι παιδιά από την κοινωνία μας που κάνουν την δουλειά τους.Μπορεί να υπάρχουν και κακές εξαιρέσεις. Αλλά και που δεν υπάρχουν οι εξαιρέσεις;
    Δεν συμφωνώ με την βία. Δεν συμφωνώ ότι η δημοκρατία λειτουργεί με μοναδικό κανόνα τις κομματικές σκοπιμότητες, ότι οι μειοψηφίες έχουν πάντα δίκιο και ότι η κοινωνική πλειοψηφία δεν έχει δικαιώματα, δεν έχει φωνή, δεν έχει βούληση.
    Πάνω από όλα φίλε μου πιστεύω στην Δημοκρατία και στον θεμέλιο λίθο αυτής, που είναι ο Νόμος.
    Όσο για το δεύτερο σχόλιο σου αυτό φανερώνει έναν κακό συντηρητισμό, πιθανώς κατάλοιπο του παρελθόντος και μια αναχρονιστικότητα.
    Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο ισχύει
    η καταγγελία των πολιτών σχετικά με παραβάσεις του Νόμου.
    Μόνο εδώ στην Ελλάδα προσπαθούν κάποιοι να το καθιερώσουν ως .."ρουφιανιά" και όχι ως ύψιστο καθήκον του πολίτη.
    Δοκίμασε να παραβείς τον νόμο στην Σουηδία , την Γερμανία, κλπ.
    Πριν προλάβεις να γυρίσεις στο σπίτι σου θα υπάρχουν ήδη και θα σε περιμένουν πλειάδα καταγγελιών από απλούς πολίτες.
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. το πολιτευμα μας δεν ειναι Η δημοκρατια!!!!το πολιτευμα μας ειναι η αντιπροσωπευτικη ολιγαρχεια..

    εχει διαμορφωθει μια τοσο πολυ πελατιακη σχεση μεταξυ ψηφοφορων και πολιτικων που περα απτον διχασμο που καμια φορα προκαλει(ασχετα απτο αν στα μεργαλα θεματα οι πολιτικες και των 2 κομματων που παιζουν για την εξουσια μοιαζουν)ολοι και ολα γινονται με γνωμονα το συμφερον ,το βολεμα και το ρουσφετι!!!ειλικρινα θελω νακουσω κατι που εχει γινει τα τελευταια χρονια που να δειχνει την υπαρξη καποιου οραματος εθνικου η κοινωνικου...

    ετσι οπως εχει διαμορφωθει η κατασταση δεν προσπαθει καποιος να εκλεγει και ακομα περισσοτερο να παραμεινει λογω του αισθηματος ευθηνης αλλα λογω του αισθηματος εξουσιας και ολων αυτων που αποκομιζει..και αγνος να ειναι καποιος τον τρωει η μαρμαγκα...ποσα χρονια πολιτευονται παυλοπουλος,αλογοσκουφης,αβραμοπουλοσ,βενιζελος,παγκαλος,δαμανακη, και παει λεγοντας..τα σογια του μητσοτακη και του παπανδρεου;;το ανιψουδι του καραμανλη με το ξαδερφακι του και τους κολλητους του;;;ολοι αυτοι γιατι δεν πανε να δουλεψουν;;;;ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ;;;δεν υπαρχει πιστευεις διαπλοκη;εχεις την ιδια δυνατοτητα να εκλεγεις και εσυ πχ;μηπως θα επρεπε να μπουν καποια μετρα ποθ να εξασφαλιζουν την καλυτερη και πιο εναλλαξιμη αντιπροσωπευση;;;

    λες πιο πανω..
    "Συμφωνώ σχετικά με την ανυπαρξία ισονομίας μεταξύ πολιτών και πολιτικών.
    Όμως....., επαναλαμβάνω, εμείς τους εκλέγουμε. Η προσπάθεια μας λοιπόν πρέπει να στραφεί ,(πάντα μέσω των Δημοκρατικών θεσμών ), προς αυτή την κατεύθυνση. Την πλήρη ΙΣΟΝΟΜΙΑ."και"Δεν συμφωνώ με την βία. Δεν συμφωνώ ότι η δημοκρατία λειτουργεί με μοναδικό κανόνα τις κομματικές σκοπιμότητες, ότι οι μειοψηφίες έχουν πάντα δίκιο και ότι η κοινωνική πλειοψηφία δεν έχει δικαιώματα, δεν έχει φωνή, δεν έχει βούληση."

    ποιος θα επαναφερει την ισονομια;;οι βουλευτες;οι η δικαστικοι;εισαι τοσο αφελης;η τοσο ρομαντικος;

    και οσο για τα ματ,συμφωνω οτι "τη δουλεια τουσ κανουν" αλλα εφοσον ειναι παιδια απτην κοινωνια μας οπωσ και συ λες...
    να δειχνουν και λιγο ντροπη οταν βαρανε γερους και πεσμενουσ στο εδαφος διαδηλωτες...τις αγριαδες ας τις κρατανε για τους "φιλους" τους τους κουκουλοφορους...

    και για τα υπολοιπα συνεχιζω να το θεωρω ρουφιανια...αλλο να κανεις μια καταγγελια για κατι που ειδες και αλλο να βγεις παγανια με καμερες,μικροφωνα,κασετοφωνα ,στυλο και χαρτι

    φιλικα(εννοειται..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. δεν μπορουμε ναχουμε αμεση δημοκρατια με τη στενη εννοια του ορου αλλα καπως πρεπει να γινει πιο ουσιαστικα αντιπροσωπευτικη και οι κυβερνωντες να γινουν οντως δημοσιοι υπαλληλοι..μετα θα μαστε οντως αξιοι της μοιρας μας για οτι και αν γινεται
    1.τερμα η βουλευτικη ασυλια…που πηγε η ισονομια;
    2.περιορισμενος αριθμος θητειων..τερμα οι ισοβιοι “αρχοντες” και οι ρουσφετολογοι “πελατες” τους κατι στο οποιο θα βοηθουσε και το επομενο
    3.περιορισμενος αριθμος στενων συγγενων στη βουλη η (εστω εναλλαγη τους με καποιο χρονικο διαστημα)..τι παει να πει “πολιτικη οικογενεια”;δλδ οι υπολοιποι τι ειμαστε;μονο για εργατες κανουμε;
    4.επιτελους απλη αναλογικη!!!ας δουμε και μια κυβερνηση συνασπισμου…δημοκρατια σημαινει συνεργασια
    5.αποκεντρωση..πολιτικη και οικονομικη..αποσυνδεση των κομματων απτις νομαρχιακες και δημοτικες εκλογες..εκει ετσι κιαλλιως τα πραγματα ειναι πιο συγκεκριμενα και αναφερονται κυριως στη διαχειριση πορων και αντιμετοπιση καθημερινων προβληματων.οσον αφορα πχ τη λακουβα η τα σκουπιδια εξω απτο σπιτι μου πιστευω πασοκ και νδ εχουν την ιδια πολιτικη..δλδ αδιαφορια!
    επισης ετσι και ο καθε πολιτης εχει μια πιο αμεση επαφη με την εξουσια οπως και αν ξερει ποσα χρηματα διατεθηκαν μπορει και πιο ευκολα να ελεγξει αν και πως σπαταληθηκαν οπως και ο πολιτικος “φοβαται” περισσοτερο τους ψηφοφορουσ του..
    οπως επισης ΕΞΩ τα κομματα απτα πανεπιστημια..τα εκπαιδευτικα ιδρυματα ειναι χωροι καλλιεργιας οχι για να πολιτευονται επιδοξοι μελλοντικοι κυβερνητες
    6.τερμα στις εκτακτες προσληψεις και στην επιννοηση γραφειων ,οργανισμων κτλ για να βολευονται τα “πελατακια”.οποια δημοσια θεση να κερδιζεται μεσω διαγωνισμου…ας περνουν εστω μορια πολυτεκνοι,οποιοι εχουν πολλα χρονια αναμονης και παει λεγοντας.το να καταργηθει η μονιμοτητα μαλλον θα φερνε χαος αλλα καποια αξιολογηση πρεπει να υπαρξει
    7.για καποια υπουργεια πχ αθλητισμου η πολιτισμου ας αποφασιζει αμεσα ο κοσμος μεσω δημοψηφισματος εν μεσω υποψηφιων απολα τα κομματα η και εξωκοινοβουλευτικων ακομα..η ας συσταθει επιτελους καποιο συλλογικο οργανο απολα τα κομματα σε συνεργασια με αλλους φορεις.αντικειμενα οπως ο πολιτισμος ο αθλητισμος η το περιβαλλον δεν μπορουν να υποκεινται σε κομματικους/κυβερνητικους περιορισμους
    8.δημοσιογραφοι να εχουν δικαιωμα στο εκλεγεσθαι μονο μετα απο καποια χρονια απτη συνταξιοδοτηση τους.ο Τυπος στην εποχη μας ειναι η τεταρτη εξουσια
    κατα καποιον τροπο πρεπει να απεμπλακουμε απτα κρυφολαμογια τυπου ρουσοπουλου η ευθυμιου(παιρναν μερος και στα debate οι "αμεροληπτοι"
    9.τι θα γινει με τους μεγαλοεκδοτες;πως θα αντιμετωπιστει η χειραγωγηση της κοινης γνωμης;;(που σε μια αντιπροσωπευτικη δημοκρατια ειναι καθοριστικος παραγοντας)
    10.εφοσον ο μισθος δικαστικων και πολιτικων αλληλοεξαρτονται ας ρυθμιζονται και οι χαμηλοι και υψηλοι μισθοι και συνταξεις σε συγκλινουσα πορεια.το θεμα ειναι υπαρχει δεν υπαρχει κριση η ψαλιδα να μικραινει..

    και αλλα πολλα που οσο καθεσαι σουρχονται στο μυαλο ως αναγκαια για εναν αν οχι βελτιωμενο τουλαχιστο πιο αξιοπρεπη πολιτικο βιο που θαβγαλει τον κοσμο απτην κομματικη λογικη και θα τον ξαναβαλει στην πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή