Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Καινούργια ήθη,…… καινούργιες ανάγκες !


Υπάρχει Έλληνας πολίτης που κάποια στιγμή δεν έχει δεχθεί τηλεφώνημα ή επιστολή από τράπεζα, που να τον ενημερώνει ότι… «η τράπεζα μας έχει για εσάς μια μοναδική προσφορά της …τάδε πιστωτικής κάρτας με προνομιακό…κλπ»;

Δεν νομίζω! Εκτός από τις διάφορες... έξυπνες κάρτες (για χαζούς ανθρώπους) που λανσάρουν, οι τράπεζες επιστρατεύουν και διάφορα προνόμια..

Στη φαρέτρα τους έχουν εντάξει πιστωτικές κάρτες για γυναίκες, για γιατρούς, για φοιτητές... προκειμένου να δουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους πελάτες διαφόρων ηλικιών να περνούν το κατώφλι των καταστημάτων τους.

Με πλαστικό χρήμα προσπαθούν να δελεάσουν τους ήδη υπερχρεωμένους καταναλωτές και να τους καταστήσουν ομήρους τους.

Παρόλο που διάφοροι οικονομικοί σύμβουλοι συνιστούν λελογισμένη χρήση πιστωτικών καρτών, προκειμένου το νοικοκυριό να αποφύγει την υπερχρέωση και παρόλο το παράδειγμα των σημερινών Αμερικανών που σχίζουν ενώπιον ….αλαλάζοντoς ακροατηρίου… τις πιστωτικές τους κάρτες , ο Έλληνας ….ανθίσταται σθεναρά σε αυτά τα κελεύσματα.

Προτιμά ένα πορτοφόλι γεμάτο πιστωτικές κάρτες , που ως επί το πλείστον η μία έχει εκδοθεί για να καλύπτει την υπερχρέωση και την αδυναμία αποπληρωμής της άλλης.

Φαύλος κύκλος ! Την αδυναμία αυτή του νεοέλληνα στο πλαστικό χρήμα και την «ψευδαίσθηση ευημερίας» των δανεικών την έχουν αντιληφθεί διάφορες επιχειρήσεις , σωματεία , αθλητικοί σύλλογοι κ.α και την εκμεταλλεύονται.

Έτσι μέχρι τώρα είχαμε τα γνωστά φαινόμενα του …. RedClub MasterCard, PAO BC MasterCard, ΠΑΟΚ MasterCard , ..Τοξότης Κάτω Ραχούλας MasterCard μέχρι και …Φιλανθρωπικός σύλλογος «Ο Άπορος»MasterCard.

Αυτή την αδυναμία του Έλληνα είδαν και από το ΠαΣοΚ και αφού την ονόμασαν ….καινοτομία αποφάσισαν να την εκμεταλλευτούν.

Είναι γνωστό ότι στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το …ταμείον είναι μείον..

Τα ταμεία της Χαριλάου Τρικούπη είναι κυριολεκτικά άδεια και μάλιστα όπως ανέφερε η εφημερίδα «Το Παρόν» ,έχουν προεξοφληθεί και οι κρατικές επιχορηγήσεις μέχρι και το 2012- 2013 ως εγγύηση για τη χορήγηση δανείου από την Αγροτική Τράπεζα ύψους 55 εκατ. ευρώ!. Μόνο για τόκους πληρώνει 4 εκατ. ευρώ το χρόνο .

Όμως ήρθε ο καιρός για την ….καινοτομία ! Με βάση το φιλόδοξο σχέδιο του γενικού διευθυντή του κόμματος Ρ. Σπυρόπουλου, οι πηγές χρηματοδότησης ….αλλάζουν.

Τέρμα τα τραπεζικά δάνεια και τα (ληστρικά) επιτόκια τους. Το κενό θα καλυφθεί(!) από τα μέλη και τους φίλους που θα κληθούν να δώσουν ….τον οβολό τους.

Έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα περίπου 500.000 μέλη και φίλοι απ' το αρχείο του ΠαΣοΚ θα λάβουν στα χέρια τους την κάρτα που θα πιστοποιεί την ιδιότητά τους, ύστερα από τους σχετικούς ελέγχους που έχει κάμει ο νέος διευθυντής του αρχείου (ο πρώην διοικητής του ΟΓΑ) Μ. Βουδούρης.

Μ' αυτήν την κάρτα θα μπορούν να είναι οι ίδιοι υποψήφιοι στις εσωκομματικές εκλογές, να ψηφίζουν στις εσωτερικές διαδικασίες και να ….πληρούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Η καινοτομία που ανέφερα είναι ότι δεν θα αποτελεί μια ακόμη κοινή κάρτα μέλους αλλά θα είναι ….πιστωτική κάρτα. Σαν όλες τις άλλες. Αυτές ντε ! ….με τα ληστρικά επιτόκια που κατήγγειλε προσφάτως ο κ. Παπανδρέου αλλά και με επερώτηση (Καρχιμάκης γαρ) στη Βουλή .

Πιθανώς να σκέφτηκαν ότι δεν μπορεί να τα «κονομάει» ο Φιλανθρωπικός σύλλογος μέσω της πιστωτικής …..«Ο Άπορος»MasterCard και εμείς οι καθυστερημένοι να επιμένουμε σε στερεότυπα του 1980 !

Το Pasok MasterCard είναι εδώ ….ενωμένο δυνατό ! Με την συνεργασία της ΑΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου κατά πάσα πιθανότητα.

Όταν η «φούσκα» της υπερχρέωσης των αμερικανικών νοικοκυριών από στεγαστικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες απειλεί να τινάξει την παγκόσμια οικονομία στον αέρα , σίγουρα αυτό που επινόησαν οι οικονομικοί επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη είναι ….πράγματι καινοτομία!

Καινοτομία ….ανευθυνότητας. Όταν το οικονομικό κραχ μας έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα ,αντί να στραφούν προς τη κατεύθυνση να πείσουν τον νεοέλληνα να περικόψει όσο το δυνατόν τις πιστωτικές κάρτες …..θα του φορτώσουν και άλλη ΜΙΑ , συμβάλλοντας σε …παραμορφωτικές καταστάσεις..

Καινούργια ήθη,…… καινούργιες ανάγκες.!

28 σχόλια:

  1. TO PASOK THN DOULEIA TOY KANEI PSAXNEI NA BREI.... KAI YPARXOYN MPOLIKA STHN ELLADA TOY 2008.AYTHN THN STIGMH AKOYO STHN THLEORASH OTI SXHMATIZONTAI OYRES SE MIA EKKLHSIA GIA NA PROSKYNHSOYN KAPOIO "AGIO LEIPSANO".KAI STIS DYO PERIPTOSEIS ANTIMETOPIZOYME OKSEIA MORFH PTOMATOLAGNEIAS,NEKROFILIAS KAI OTI ALLO SXETIZETAI ME THN GNOSTH TEXNH TON ARXAION AIGYPTION. INS ALLAH POY THA LEME SE LIGA XRONIA.G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν δεν διαχειρίζεστε το χρέος σας, θα σας διαχειριστεί. Ή ακριβέστερα, οι πιστωτές σας θα διαχειριστούν το χρέος σας για σας και, φυσικά, θα το διαχειριστούν που με τέτοιο τρόπο ώστε είναι το ευνοϊκότερο σε τους, όχι απαραιτήτως εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πιστωτικές κάρτες είναι μια μεγάλη εξυπηρέτηση που εκατομμύρια καταναλωτές χρησιμοποιούν για χιλιάδες λόγους. Το πλαστικό χρήμα είναι επίσης μια μεγάλη πηγή οικονομικής οδύνης και δεινών. Οι καταναλωτές παγιδεύονται στην πραγματικά χαμηλή ελάχιστη καταβολή δόσης και στον εύκολο τρόπο απόκτησης κάρτας. Και τι συμβαίνει;

    Πάρα πολλοί από αυτούς διαπιστώνουν ότι έχουν οικονομικά προβλήματα!

    Ποια είναι λοιπόν η λύση; Να έχετε μόνο μία κάρτα!

    Την ΠΑΣΟΚ mastercard !!!

    Πάνω από όλα ο Πολίτης!

    Εκ του γραφείου οικονομικών του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος.

    ΥΓ Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμηση σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει πλάκα-πλάκα , αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.
    Όλοι ξέρουμε την πολιτική των προηγούμενων χρόνων του ΠΑΣΟΚ.
    Δανεικά , να τα ρίξουμε στον κόσμο με σκοπό να ξαναβγούμε στις επόμενες εκλογές. Το δημόσιο χρέος ..στον Θεό.
    Αλλά και η σημερινή ηγεσία μάλλον τον ίδιο δρόμο διαλέγει. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το ότι έχουν προεισπράξει έναντι του κρατικού προϋπολογισμού του επόμενου έτους , αλλά και ότι έχουν δανειστεί 5ο εκατ.με υποθήκη την κρατική επιχορήγηση μέχρι το 2013.
    Δηλαδή υποθήκη τα δικά μας χρήματα.
    Τώρα έρχεται και αυτό με την πιστωτική κάρτα.
    Δεν έχουν αλλάξει σε τίποτα από τους παλιούς του ΠΑΣΟΚ.
    Είναι δυνατόν εάν έχω μια επιχείρηση να προσλάβω ένα διευθυντή που τα προσωπικά του χρήματα τα χειρίζεται με αυτόν τον τρόπο; Δανεικά για να καλύψει τα δανεικά και ξανά και ξανά....
    Δεν θα καταλάβω ότι θα μου φουντάρει και την επιχείρηση μου;
    Σε τι διαφέρει από τον απλό πολίτη που έχει 15 κάρτες για να καλύπτει η μια την άλλη , υποθήκη το σπίτι του και στο τέλος το χάνει και αυτό και μένει στο δρόμο;
    Υπάρχει πρόβλημα βρε παιδιά , δεν το βλέπουμε;
    Είναι συνετή διαχείριση των οικονομικών του κόμματος αυτή;
    Αυτό το Μάκη χάσαμε (για όσους θυμούνται) σημάδεψε την νεότερη πολιτική ,οικονομική και Εθνική πορεία της χώρας μας.

    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολιτη,δεν απαντησες πως κρινεις τη νεα προταση Νιμιτς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθελα να ρωτήσω, αυτό είναι το μοντέλο οικονομικής διαχείρισης του Παπανδρέου;
    Nα δανείζεται από επόμενα έτη και να αποπληρώνει δεσμεύσεις του; Αυτό θα είναι και το κυβερνητικό του μοντέλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aπό την εγκύκλιο του ΠΑΣΟΚ:Δικαιούχοι της Ειδικής Πιστωτικής Κάρτας, εθελοντικά, μπορεί να γίνουν τα Μέλη και οι Φίλοι που είναι κάτοχοι της Κανονικής Κάρτας Μέλους.
    ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ Κε Πολίτη κανένα δεν αναγκάζει το κίνημα και είναι για την είσπραξη της κομματικής συνδρομής,βλέπεις στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε Αλαφούζους να τα ακουμπάνε χοντρά στον Μητσοτάκη και να παίρνουν ληγμένα κουπόνια σε σακούλες.
    Και κάτι άλλο λεβεντιά ,εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ στο σκοπευτικό έχεις το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου ,να μη ζορίζεσαι λοιπόν όταν τα troll όπως τα λες σε έχουν πάρει στο ψητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NAI RE MAGKA 7.2O OTAN XREIAZESTAI DANEIKA ZHTATAI APO TON KATSIFARA. G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χλευάζετε την προσπάθεια ενός κόμματος να αυξήσει τα έσοδά του με έναν τρόπο που ούτε εγώ εγκρίνω προσωπικά, πλην είναι όμως νόμιμος, διαφανής (εκτός κι αν επικροτείτε τη μυστική χρηματοδότηση των κομμάτων) και προαιρετικός. Δεν υποχρεώνεται κανένας να πάρει την κάρτα αυτή. Λίγο άστοχο το άρθρο σου σήμερα Πολίτη. Που την είδες την ανευθυνότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ανώνυμο 7.20
    Ευγενέστατε φίλε..... Γιατί δεν γράφεις και το υπόλοιπο κείμενο από την εγκύκλιο ;
    Θα την γράψω εγώ για εσένα.Γράφει:" Μεταξύ των άλλων συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ειδικής Πιστωτικής Κάρτας, που θα σας γνωστοποιηθούν με κάθε λεπτομέρεια θα προβλέπονται τα εξής: Όλοι οι κάτοχοι της Ειδικής Πιστωτικής Κάρτας ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ότι έχουν εξοφλήσει τις ετήσιες συνδρομές τους προς το ΠΑΣΟΚ και λαμβάνουν Κάρτα Μέλους Αόριστης Διάρκειας.
    Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ; Όποιος προτιμήσει την απλή κάρτα θα πληρώνει τα 30-50 ευρώ της ετήσιας συνδρομής προς το κομμα.
    Όποιος όμως προτιμήσει την ... Πιστωτική Κάρτα δεν θα πληρώσει αυτά τα χρήματα ( το ΠαΣοΚ θα τα εισπράξει από την τράπεζα ως bonus).
    Σε τι διαφέρει λοιπόν αγαπητέ μου φίλε από τις ....αιμοσταγείς Τράπεζες που καταγγέλλει, όταν και εκείνες αυτά τα "δέλεαρ"(περί δωρεάν συνδρομής) χρησιμοποιούν;
    Οι τράπεζες επιστρατεύουν αυτά τα ...διάφορα "προνόμια".. και τα υιοθετεί εντέχνως και το ΠαΣοΚ.
    Θα σου παραθέσω και ένα σχόλιο από τον επίσημο διάλογο με τον Πολίτη του ΠαΣοΚ (σχετικά με την εγκύκλιο)και ελπίζω να το καταλάβεις.
    Γράφει:"…και αργήσατε κιόλας να το κάνετε (PASOK Credit Card), πρέπει να συμπεριλάβετε στην εγκύκλιο αυτή και την δημιουργία ενός Socialistic Invest Fund για να διδάξουμε για άλλη μια φόρά τον Social χαρακτήρα των επενδύσεων Είμαι στην διάθεση σας εφόσον το συμπεριλάβετε στην εγκύκλιο"
    Όπως βλέπεις άλλους έχουν πάρει στο ...ψιλό (ψιλό είναι το σωστό. Το ψητό στα ...ψητοπωλεία!!!)

    Καλό βράδυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. george είπε...

    "Χλευάζετε την προσπάθεια ενός κόμματος να αυξήσει τα έσοδά του με έναν τρόπο που ούτε εγώ εγκρίνω προσωπικά, πλην είναι όμως νόμιμος, διαφανής (εκτός κι αν επικροτείτε τη μυστική χρηματοδότηση των κομμάτων) και προαιρετικός. Δεν υποχρεώνεται κανένας να πάρει την κάρτα αυτή. Λίγο άστοχο το άρθρο σου σήμερα Πολίτη. Που την είδες την ανευθυνότητα;"

    Κατ αρχην φιλε μου ειναι ζήτημα ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑΣ. Ιδιως σήμερα, την εποχή των μεγάλων σκανδαλων, του φαγοποτιού της μιζας και των συμφωνιων κατω απ το τραπεζι.

    Το κυριοτερο ομως ειναι αλλο. Αν εσυ - ως εθελοντης οπως λες - παρεις την καρτουλα σου, την υπερχρεώσεις και η - καλη - τραπεζα σου παρει τα σοβρακα, τότε, έτσω και στο πισω μερος του μυαλου σου, θα συνδιασει το γεγονος με το ΠΑΣΟΚ. Και τοτε αν το ψηφισεις, σφυρα με. Και αυτο αποτελεί ΚΥΝΔΙΝΟ για το κόμμα.

    ΥΓ Εθελοντές του καναπέ δεν υπάρχουν. Σε λίγο θα μας ζητησουν να... στελνουμε SMS όπως τα κανάλια αυτών που μας ρουφουν το αίμα. Ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ βρίσκεται στο πεζοδρόμιο. Και ΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμένα πάλι η Eurobank με έχει πρήξει με τα τηλεφωνήματα με απόκρυψη στο κινητό μου μεσημεριάτικα για να μου πουλήσει ένα επενδυτικό προϊόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήπως το ¨προϊόν¨ διατίθεται και σε Visa...έχει άλλο look όπως και να το κάνουμε.

    Έχω την εντύπωση ότι μυστική χρηματοδότηση των κομμάτων πάντα θα υπάρχει george
    Κάποιοι κάθε φορά ¨επενδύουν ¨για το μέλλον. Τουλάχιστον αυτό έχουμε δει μέχρι σήμερα.

    Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να επιλέξουν τα κόμματα ή θα τα παίρνουν από το κράτος ή από τους χορηγούς και τα δύο δεν είναι δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί δεν βλέπετε και την θετική πλευρά των πραγμάτων κύριοι? Οποιαδήποτε κλειδαριά μπορεί να ...παραβιαστεί με μια πιστωτική κάρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολίτη με μεγάλη αγωνία θα περιμένουμε μια ανάλυση για τη διαχείριση των οικονομικών και των άλλων κομμάτων της ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ.
    Επειδή το θάρρος ξεχειλίζει από τα μπατζάκια σου ξεκίνα από το αδελφό κόμμα το ΚΚΕ...καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ φίλε πολίτη, να συμπληρώσω το αυτονόητο. Η πιστωτική κάρτα θα θεωρείται ότι έχει καλύψει αυτόματα την συνδρομή προς το κόμμα, εάν και εφόσον ενεργοποιηθεί.
    Δηλαδή προκειμένου να γλιτώσεις την συνδρομή σου ,χρησιμοποίησε με το "ζόρι" την πιστωτική κάρτα.
    Δεν πάμε σίγουρα καθόλου καλά.
    Εύχομαι καλό βράδυ σε όλους τους φίλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @gnik
    Η χρηματοδότηση των κομμάτων από ιδιώτες ή εταιρείες είναι μια πραγματικότητα και είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση. Αντί λοιπόν να γίνεται κάτω από το τραπέζι, είναι προτιμότερο να γίνουν τα κόμματα νομικά πρόσωπα, ώστε όλα να γίνονται -κατά το δυνατό- φανερά, να φορολογούνται οι δωρεές/εισφορές και να έχει έτσι και το κράτος έσοδα.

    Η κίνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να κριθεί υποκειμενικά. Άλλοι το επικροτούν και άλλοι όχι. Είναι όμως μια φανερή διαδικασία.

    Τα περί "αιμοσταγών τραπεζών" που αναφέρει ο Πολίτης με θύτη το ΠΑΣΟΚ και θύμα τον "αδύναμο" Έλληνα είναι λαικισμός. Αν εσύ καταχρεωθείς στις τράπεζες, δε φταίει αυτός που σου προμήθευσε την πιστωτική κάρτα, φταις περισσότερο ΕΣΥ που δεν την χρησιμοποίησες σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το θέμα δεν είναι αυτο καθεαυτό η κάρτα και οι μορφές υγιους χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ ,αλλά οι σύγχρονοι τρόποι φακελώματος των Πολιτών που υιοθετεί ένα κόμμα που υπερηφανεύεται ότι έκαψε τους φακέλους.
    Κοντολογίς θα σου στείλω εγώ την κάρτα κι αν τολμάς τόλμα να μη την ενεργοποιήσεις.
    Κατα τα αλλα η κάλπη είναι μυστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΞΑΝΑ; EΛΕΟΣ!!!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aλήθεια, ποιό θα είναι το " Πρόγραμμα Επιβράβευσης" και τα Προνόμια Mελών και Φίλων του ΠΑΣΟΚ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χαμός στα διεθνή χρηματιστήρια....κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
    Ευτυχώς εδώ μας κυβερνούν γίγαντες
    τύπου Αλογοσκούφη..ωχ ωχ θα κλάψουνε μανούλες.
    Πολίτη μην ασχολείσαι με τις κάρτες του ΠΑΣΟΚ σε λίγο δεν θα υπάρχουν τράπεζες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γυρνάει στον κρύο τάφο του και βρίζει, ο συγχωρεμένος εθνάρχης.
    Είναι σαν να είσαι ο δημιουργός της MERCEDES και να βλέπεις τους απογόνους σου να την μετατρέπουν σε συνεργείο αυτοκινήτων και ανταλλακτικών για κλεμμένες μαιμούδες.
    Η κατάντια της σημερινής Νέας Δημοκρατίας με τον ανηψιό να εμπλέκεται σε συγκάλυψη εγκλημάτων κατα της Εθνικής περιουσίας (Βατοπαίδι) αλλά και του Δημοσίου χρήματος (0μόλογα), δεν έχει προηγούμενο.Οπως επίσης και η ατολμία του να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
    Ο σημερινός πρωθυπουργός αυτό το Σαββατοκύριακο που χάνεται ο πλανήτης επέλεξε να συναντήσει τον Μαλτέζο συνάδελφό του-που δεν τον ξέρει η μάνα του-για να συνομιλήσουν για την Παγκόσμια οικονομική κρίση. Ο Χατζηεβάτης και ο Βεληγκέκας σε μια καλύβα, στο πουθενά του κόσμου που φλέγεται.
    Κι αν η απουσία του απο την διεθνή πολιτική σκηνή είναι ίδιον του χαρακτήρα του, η εμπλοκή του-μέσω της συγκάλυψης που προσφέρει στους υπουργούς του και της χειραγώγησης της Δικαιοσύνης-είναι καταστροφική για μια χώρα που έχει περάσει απο μια 20ετη Πασοκική παρακμή.
    Η στάση του σημερινού πρωθυπουργού αφ ενος μεν λεηλατεί την Ιστορία του Εθνάρχη και θείου του-ο οποίος είχε την ατυχία να έχει ανηψιούς αυτόν και τον Λιάπη -αφ ετέρου προσβάλλει την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών.
    Ως πότε θα το επιτρέπουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 2:43 KALLYTERA ANYPARKTOS PROTHYPOYRGOS BL. KARAMANLHS PARA "CLEAR and PRESENT DANGER" DHL. GIORGAKOS n DORA. G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. elpizw na einai plaka giati an einai alitheia einai gia polles klotsies

    ΑπάντησηΔιαγραφή