Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

«Ιερές μπίζνες» από …το παρελθόν !


Κορυφαίος υπουργός του ΠαΣοΚ, που υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών σε καίριες κυβερνητικές και κομματικές θέσεις , φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την off shore εταιρεία Torcaso Investment Limited , η οποία πριν από ένα χρόνο πούλησε στη Μονή Βατοπαιδίου πενταώροφη πολυκατοικία με δύο υπόγεια στο κέντρο της Αθήνας με το ιδιαίτερα υψηλό τίμημα των 3,7 εκ. ευρώ.

Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα στις εφημερίδες «Το Παρασκήνιο» και «Ελεύθερος τύπος».

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην καρδιά των Πατησίων, στην οδό Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα, δίπλα δηλαδή στην οδό Πατησίων.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο 4730/422 που μεταγράφηκε στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών και το οποίο συντάχθηκε στις 30.4.2007 στη Θεσσαλονίκη, πωλητής του ακινήτου εμφανίζεται η κυπριακή εταιρία Torcaso Investments Limited, με έδρα τη Λευκωσία και φορολογικά στοιχεία στην Αθήνα.

Η Μονή φέρεται ότι αγόρασε την πολυκατοικία με δάνειο από ιδιωτική τράπεζα, ενώ η οικοδομική άδεια για την ανέγερσή της εκδόθηκε το 2002 επί των ημερών της υπουργίας του πολιτικού παράγοντα.

Το γραφείο του, σύμφωνα δικαστικές πηγές που ερευνούν το θέμα, βρίσκεται πολύ κοντά στο κτήριο που μεταβιβάστηκε και, σύμφωνα με περιοίκους, συχνά - πυκνά στο παρελθόν επέβλεπε τις εργασίες που πραγματοποιούνταν στην πολυκατοικία, ως μηχανικός που είναι.

Κατά πληροφορίες δε το οικόπεδο στην περιοχή αγοράστηκε την περίοδο 1999-2000 όταν η off shore εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της (με 1.000 ευρώ Μετοχικό κεφάλαιο).

Η Μονή είχε εκδηλώσει εξ αρχής ενδιαφέρον για το επίμαχο οίκημα και για παράπλευρο νεοκλασικό, που αυτή την εποχή ανακαινίζεται, και φημολογείται ότι ανήκει επίσης στον ίδιο πολιτικό, ο οποίος διατηρεί το γραφείο του σε παραπλήσιο δρόμο.

Η εταιρεία Torcaso δημιουργήθηκε το 1999 από ομάδα νομικών και εκπροσωπείται στην Ελλάδα από γνωστό δικηγορικό γραφείο.

Πρώτος της μέτοχος ήταν η εταιρία ATS Trustees και το ….2004 (?) οι μετοχές μεταβιβάστηκαν στο γνωστό Ελληνικό δικηγορικό γραφείο.

Ο υπουργός του ΠαΣοΚ είχε, κατά τις ίδιες πηγές της κτηματαγοράς, διαδραματίσει ρόλο το 2001 σε μια επενδυτική κίνηση της Μονής Βατοπαιδίου, η οποία τότε είχε αγοράσει στο Μαρούσι, στη διασταύρωση των οδών Αιγιαλείας και Παραδείσου, κτίριο 2.075 τετραγωνικών μέτρων με 27 θέσεις πάρκινγκ καταβάλλοντας (τότε) 2,4 δισ. δραχμές.

Από τα μέχρι στιγμής ευρήματα της εισαγγελικής έρευνας για τον τρόπο κτήσης των κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων της Μονής Βατοπαιδίου προκύπτει ότι το μοναστήρι είχε και στο απώτερο παρελθόν παρτίδες με off shore εταιρείες, κατόπιν υποδείξεως του πρώην υπουργού.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις για «σκοτεινές διαδρομές» μεταξύ Βατοπαιδίου και χρημάτων που διακινήθηκαν προς πολιτικά πρόσωπα από τη SIEMENS.

Φέρεται ότι συμπίπτουν χρονικά ορισμένες τραπεζικές συναλλαγές που έγιναν σε λογαριασμούς τραπεζικών καταστημάτων ανά την Ελλάδα με αντίστοιχες σε λογαριασμούς της Ζυρίχης, το 1998-1999, οι οποίοι ελέγχονται για τη διακίνηση μιζών από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS.

Παιχνίδια εξουσίας με μίζες , off shore , real estate και …άλλα……. υπό το βλέμμα της Παναγίας.


Πηγή :« paraskinio» «e-tipos»

24 σχόλια:

  1. Αφού οι Μονές δικαιούνται να κάνουν επενδύσεις σε πολυόροφα κτίρια με εκατομμύρια ευρώ, τι περιμένεις;;
    Μήπως ξέρεις και της offshoreΜονής, ποιοί ή ποιός είναι ο ιδιοκτήτης;;
    Γιατί δεν νομίζω να θέλεις να πιστέψουμε ότι είναι ο ...Ευφραίμ!!
    Διαχειριστής είναι αυτός, και μάλιστα ικανότατος!!
    Τώρα θα λέμε αντί "φτιάξε μια offshore και εσύ, μπορείς", "φτιάξε μια μονή και εσύ, μπορείς!!
    Αστεία πράγματα!! Παιχνίδια όχι της εξουσίας, αλλά της εκάστοτε εξουσίας, θα έλεγα εγώ!!
    Δεν μένει παρά να μας δείξουν κάποτε το γνωστό υπουργό και το γνωστό δικηγορικό γραφείο και να τους θέσουν υπό το βλέμμα του ...λαού, γιατί η Παναγία τι να σου κάνει κι αυτή;;;
    Όμως ποτέ δεν θα τους μάθουμε, γιατί το έχω ξαναπεί! Δανεικά παν τα βάζα στους γάμους!!
    Καλό απόγευμα Κυριακής!

    Y.Γ. Πάλι σου έκανε "σεφτέ", άντε καλή σοδειά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Διόρθωση λάθους:
    Σου "έκανα σεφτέ" ήθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή Πολίτη αποδεδειγμένα σύμφωνα με τα γραφόμενα σου τα δύο μεγάλα κόμματα εμπλέκονται και στα δύο σκάνδαλα,siemens,Βατοπαίδι.
    Τι κάνουμε? ΣΥΡΙΖΑ ή ΛΑΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Πρωην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αναμεμιγμένος σε σκάνδαλα". Κάτι μας είπες τώρα Πολίτη. Λες και δεν το ξέραμε. Το ΠΑΣΟΚ έχει καταδικαστεί ήδη από τον ελληνικό λαό σε συνεχόμενες εκλογικές ήττες εξαιτίας και τέτοιων περιστατικών.

    Το ερώτημα που θα είχε ενδιαφέρον είναι εάν ο πρώην αυτός υπουργός αποτελεί ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή.

    Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε η ανάρτησή σου έχει νόημα, και θα είχε μεγαλύτερο νόημα έαν έδινες και το όνομά του, αφού υπάρχουν "αδιάσειστα" στοιχεία όπως ισχυρίζεσαι.

    Εαν η απάντηση είναι όχι, δηλαδή αυτός ο πρωην υπουργός είναι είτε διεγραμένος είτε δεν είναι πλέον βουλευτής (που σημαίνει ότι ο λαός έχει αποφανθεί αρνητικά γι' αυτόν), τότε δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί αυτή η ανάρτηση, πέρα από το να δηλητηριάζεις ακόμα περισσότερο το πολιτικό κλίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ marianaonice
    Μα το άρθρο το φωνάζει για το ποιος είναι ο υπουργός..
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ ότι το δικό σου άρθρο το φωνάζει σ΄ όσους θέλουν να μάθουν ή ξέρουν τον πολιτικό που έχει το γραφείο του στην "παραπλήσια" πολυκατοικία!
    (σημ. εγώ δεν ξέρω).
    Πόσοι όμως διαβάζουμε εδώ μέσα ό,τι γράφεις εσύ και όλοι οι άλλοι;;

    Εγώ λέω να τα ανακοινώνουν κάτι τέτοια επισήμως!
    Kαι μη μου πεις για παραβίαση προσωπικών δεδομένων... Ξέρω,ξέρω!!
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από διαρροή υψηλόβαθμου στελέχους της ομογένειας στις ΗΠΑ,έγινε γνωστο ότι η τελική πρόταση Νίμιτς είναι ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Αυτό στη πράξη σημαίνει εκλογές έως τα τέλη Δεκεμβρίου.
    Συγγνώμη για την ανάρτηση σε ξένο θέμα αλλά politis το θεωρώ σοβαρό.
    Εάν θέλεις σου στέλνω τις πηγές μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο ένας μεγαλο-υπουργός του Πασοκ έχει γραφείο στον δρόμο που δίνει με το άρθρο.
    Αφού ο πολίτης απαγορεύει ονόματα μπορεί ο καθένας να ψάξει και εύκολα θα το βρει.
    Τι στο καλό σήμερα στο 2008, με τον θείο google να βγάζει μάτια , όλοι θέλουμε την ονοματολογία από τους άλλους ;
    Ακί.δες στα μάτια μας έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. άντε, ας χυθεί πάλι άπλετο φως να σωθούμε...

    Τί μπορούμε να κάνουμε πρακτικά, εκτός από το να σιχτιρίζουμε από το βολικό καναπέ μας κάθε φορά που σκάει ακόμα μια δυσώδης πολιτική βόμβα; Αφού αρχίζουμε πια να "συνηθίζουμε την όψη του τέρατος" (κατά Μ.Χατζιδάκι), εξοικειωνόμαστε όλο και περισσότερο με το "κακό", φτάσαμε ίσως να μην το ξεχωρίζουμε πια από το "καλό", οι αντιστάσεις αμβλύνονται, πολλοί ενδίδουν και βρίσκουν καταφύγιο στις ίδιες τακτικές (ρουσφετιού, λαδώματος, κλπ). Δεν υπάρχει όριο στην κατηφόρα; Δεν υπάρχει πάτος;

    Αγαπητέ Politi, πολλοί θεωρούν ότι οι υπάρχοντες πολιτικοί"μεγάλοι" πολιτικοί φορείς έχουν πεθάνει, ενώ και οι 2-3 μικρότεροι είναι απογοητευτικά κατώτεροι προσδοκιών. Το πιστεύω κι εγώ. Ποια είναι η διέξοδος; Βλέπεις να δημιουργείται κάτι νέο από τα συντρίμια των παρόντων σχηματισμών;

    Συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σου. Δε συμφωνώ με όλα όσα λες, αλλά μου αρέσει το πάθος με το οποίο υποστηρίζεις όσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ buster
    Το "Νέο" θα δημιουργηθεί μόνο από αλλαγή προσανατολισμού στην παιδεία μας.
    Οι υπάρχοντες πολιτικοί σχηματισμοί είναι "σαρξ εκ της σαρκός μας".
    Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας;
    Οι καιροσκόποι, οι κερδοσκόποι, οι πλεονέκτες είναι μειοψηφία στην κοινωνία μας ή.... η μεγάλη πλειοψηφία;
    Η αντίστοιχη αναλογία βρίσκεται και στον χώρο της πολιτικής.
    Άρα εάν δεν αλλάξει η κοινωνία .... η αλλαγή στην πολιτική δεν είναι εφικτή.
    Η αλλαγή κοινωνίας και κατ` επέκταση πολιτικής και πολιτικών μόνο με τον τρόπο που προείπα μπορεί να πραγματοποιηθεί.
    Μόνο μέσα από την Παιδεία!
    Όποιος μελετήσει σοβαρά και αποστασιοποιημένα από κομματικούς ή ιδεολογικούς φραγμούς τη πορεία της μεταπολίτευσης, θα διαπιστώσει ότι η κατηφόρα της κοινωνίας μας(άρα και της πολιτικής) συνακολουθεί την κατηφόρα της Παιδείας μας(με κάποια διαφορά λίγων ετών )
    Τον τελευταίο καιρό ακούω συνεχώς το κλισέ ότι ..."κάποτε οι πολιτικοί έμπαιναν πλούσιοι στη πολιτική και έβγαιναν φτωχότεροι".
    Είναι σωστό ! Αλλά δεν συμπληρώνουν ότι κάποτε οι δάσκαλοι, οι καθηγητές δεν έβλεπαν ως επάγγελμα και μόνο ή μέσο πλουτισμού την παιδεία , αλλά την θεωρούσαν ως λειτούργημα. Οι πιο πολλοί πέθαιναν φτωχοί όπως ξεκίνησαν , αλλά πλούσιοι από τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη της κοινωνίας
    Φυσικά τον μεγαλύτερο κτύπημα στην παιδεία μας ήταν η κατάργηση της διδασκαλίας των αρχαίων Ελληνικών κειμένων.
    Προχθές έγραφα ότι κάποιος πρότεινε την διδασκαλία του ...Χάρι Πότερ στα Γυμνάσια ως λογοτεχνικό κείμενο αντί ενός π.χ Παπαδιαμάντη .
    Τα ίδια μας προτείνουν και στην πολιτική σκηνή.
    Όλα Συνακόλουθα της Παιδείας μας!!!
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μεγαλύτερος και μακράν σημαντικότερος παράγοντας πολιτισμού είναι τα μέσα μαζικής εξαπάτησης των "νταβάδων" μας. Ακόμα και τα μαθήματα στα σχολεία διαμορφώνονται μέσα απ' τα κανάλια.
    Επιπλέον της "εκπαίδευσης" αυτής, οι ανελέητοι στην κακοποιό δράση τους μεγαλοκαπίταΛΗΣΤΕΣ καταφέρνουν να μονοπωλούν σχεδόν την κοινωνική επικοινωνία, παρεμποδίζοντας τη λαϊκή συνενόηση ακόμα και για τα αυτονόητα με την διάχυση βίας και ασυναρτησίας απ' τις οθόνες. Η αγγλομερικάνικη προπαγάνδα έχει βρει τους ισχυρότερους συμμάχους της στους γραικύλους κεφαλαιοκράτες, αλλά και στα κρατικά κανάλια, που όλες τις ώρες αντικαθιστούν την ιστορία, τον πολιτισμό και την καθημερινότητά μας με τον δικό τους τρομακτικό εφιάλτη. Εμείς δεν ξέρουμε που πατούμε και που πηγαίνουμε πιά, σε ποιά χώρα βρισκόμαστε και πως τα παιδιά μας αισθάνονται τον κόσμο γύρω τους, ενώ παράλληλα δεχόμαστε συνέχεια επιθέσεις απ τους αγγλοαμερικάνους πολιτικούς ηγέτες και τα προβοκατόρικα μήντια τους. Καθώς ως κυβέρνηση και ως λαός κάνουμε πως δεν ακούμε τις προσβολές, ούτε οτι αντιλαμβανόμαστε την υπονόμευση έφτασαν στο σημείο να απαιτούν ανοικτά να παραχωρήσουμε εδάφη μας, έχοντας προεξοφλημένη τη συγκατάθεση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
    Οχι πολίτα δεν είναι αντανάκλαση του λαού η σάπια ηγεσία της χώρας. Σε όλα τα προσκλητήρια του προηγούμενου άιώνα ο ελληνικός λαός έδωσε το παρόν, αλλά ξανά και ξανά προδόθηκε και τσακίστηκε απ' την ηγεσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και όμως φίλε ανώνυμε 11:49
    Έχει απόλυτο δίκιο ο politis
    Εμείς δημιουργήσαμε όλη αυτή την κατάσταση που βλέπουμε γύρω μας.
    Μπορεί ο λαός να έδωσε το παρόν στα προσκλητήρια και να προδόθηκε από τους ηγέτες του όπως λες αλλά οι ηγέτες από κάπου κατευθύνονταν ήδη από τον προηγούμενο αιώνα.
    Δυστυχώς ο ένας ηγέτης έσκαβε τον λάκκο του άλλου μόνο για την εξουσία.
    Και όταν την έπαιρνε δεν είχε ιδέα πώς να την χρησιμοποιήσει για καλό σκοπό γιατί πρώτα από όλα στο μυαλό των αυλικών ερχόταν το κέρδος .
    Και έτσι εμπεδώθηκε και από τον λαό ότι εξουσία ίσον ατομικό συμφέρον διευκολύνσεις , διορισμοί και κομματική εκδίκηση.
    Ο προγραμματισμός η ανάπτυξη και τέλος η Παιδεία στα χέρια ερασιτεχνών μάγων χωρίς όραμα για ένα καλύτερο αύριο.
    Και το τελειωτικό χτύπημα δόθηκε με την ¨έξυπνη¨ ανάπτυξη των ΜΜΕ.
    Σήμερα το μέλλον της κάθε χώρας χαράζεται από αυτά.

    Ακόμα και η ελπίδα ελεύθερης έκφρασης και ¨παραγωγικού¨ προβληματισμού...το διαδίκτυο και αυτή φαίνεται να ψυχορραγεί.
    Κάνε ένα μικρό ταξίδι στα διάφορα blog και πες μου σε πόσα από αυτά συναντάς πραγματικά αδέσμευτα μυαλά έτοιμα να προβληματιστούν ακόμα και για τις απόψεις τους μέσα από τον διάλογο και την ενημέρωση.
    Δυστυχώς πάρα πολύ λίγα. Για αυτό λέει και ο politis η μόνη λύση είναι η παιδεία με ότι συνεπάγεται αυτό.
    Καθαρίστε τα μυαλά των νέων
    Διδάξτε τους να διεκδικούν το μέλλον τους έξω από τις ¨κομματικές φυλακές¨
    Η λύση είναι οι νέοι, σε αυτούς πρέπει να εξομολογηθούμε τα λάθη που κάναμε για να μην κάνουν και αυτοί τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό που γράφεις στην φωτογραφία είναι Μεγάλη κουβέντα!
    "Η αρχή και το τέλος της περιφέρειας του κύκλου συμπίπτουν."
    Αυτό που έχω διαπιστώσει τόσο καιρό που σε παρακολουθώ είναι ότι πάντα το μήνυμα σου το περνάς, αν όχι μέσα από το κείμενο ,στην φωτογραφία!
    Να σου πω την αλήθεια πολλές φορές πρώτα κοιτάζω την φωτογραφία, προκειμένου να ανιχνεύσω κάποιο μήνυμα και κατόπιν διαβάζω το άρθρο σου.
    Καλή εβδομάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ πολίτη , το σημερινό (χθεσινό στην ουσία , αλλά λόγω αργίας δεν είχα την ευκαιρία να σε επισκεφτώ), είναι πολύ εύκολο αφού τα δεδομένα που αναφέρεις μας οδηγούν εκ του ασφαλούς στο πρόσωπο του πρώην υπουργού .
    Σεβόμενος πάντα την θέληση σου να μη αναφέρονται ονόματα, δεν θα το κάνω , αλλά προσπαθώ να το συνδέσω στο μυαλό μου και με ένα άλλο άρθρο σου.
    Βαδίζω σε σωστό δρόμο;
    Καλή σου ημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αρχή και το τέλος της περιφέρειας του κύκλου διαφέρουν εξ ορισμού και εξ αντιλήψεως στο ... ταξίδι .

    Η αρχή είναι η κουκκίδα , το τέλος είναι όλη η διαδρομή με ... ότι κουβαλάει .

    Μεγάλη διαφορά νομίζω . Και εκεί είναι το προσόν της νεολαίας μας φίλε gnik . Δεν κουβαλάνε λάθη μαζί τους παρά μόνο την γνώση των λαθών των προηγούμενων .

    Τα λάθη δεν χρειάζεται να τα διδαχτούν . Τα ξέρουν . Όλοι .

    Απλά δεν έχουν βρει τρόπο να απελευθερωθούν από αυτά και νομοτελειακά δυστυχώς , επιβίωση βλέπεις , γίνονται ένα με αυτά .

    Οι στρατοί της ΟΝΝΕΔ και της ΠΑΣΠ θεωρείτε δηλαδή ότι δεν είναι εκμεταλλεύσιμα υλικά για τους μετέχοντες ? Θεωρείτε ότι είναι ιδεολογικοί και κομματικοί μηχανισμοί ?

    Γελασμένοι είστε .

    Όποιος μπαίνει μέσα σε αυτά μπαίνει για να τα εκμεταλλευτεί (άσχετο άμα καταλήγει να τον εκμεταλλεύονται) .

    Γνώση λοιπόν υπάρχει (αυτό έλλειπε κιόλας) . Αυτό που δεν υπάρχει είναι ο τρόπος να την χρησιμοποιήσουν γιατί η γενιά που καθορίζει και κυβερνά είναι η πιο αλλοτριωμένη και ανήθικη γενιά που έχει δει ποτέ αυτή η χώρα .

    Είναι η γενιά της ιδιώτευσης , η γενιά "για την πάρτη μας" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ greekpoliticalreview
    Διαφωνώ με όσα είπες. Δεν θα το αναπτύξω καθώς σχολάω και δεν προλαβαίνω.
    Μόνο μια ερώτηση . Γιατί αναφέρεσαι μόνο στην ΟΝΝΕΔ και στην ΠΑΣΠ?
    Άλλοι στρατοί νεολαίων και μάλιστα πιο πωρωμένοι και πιο μπετοναρισμένοι δεν υπάρχουν?
    STAGE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συκοφαντήστε-Συκοφαντήστε όλο και κάτι θα μείνει.
    ΓΙΟΖΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ.

    γράψε Πολίτη ολόκληρο το ανοματεπώνυμο του πολιτικού και πάρε το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί.
    Αλλιώς στο κοτέτσι με τις κότες τύπου Δαιλάκη-Μανώλη-Γιαννόπουλου-Τατούλη.
    ΥΓ Ο πολιτικός που υπονοείς ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ μάθε για κάτι αγωγές που εκκρεμούν και κάποιοι τώρα τον παρακαλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Άρης Βελουχιώτης
    Απειλές; Όχι σε εμένα!!
    Γράφω την πηγή των δημοσιευμάτων !
    Όποιος θέλει ας προχωρήσει σε ότι επιθυμεί , για να δούμε επιτέλους ΠΟΙΟΣ δεν επιθυμεί την ελεύθερη έκφραση των πολιτών μέσω των blogs και την ανταλλαγή απόψεων, θεωρήσεων και ειδήσεων, όταν αυτές δεν εντάσσονται μέσα στα πλαίσια ανώνυμων συκοφαντιών ,αλλά σε δημοσιεύματα( με αριθμούς συμβολαίων) στον ημερήσιο τύπο!
    Aς πέσουν οι μάσκες.
    Ας μάθουμε ΠΟΙΟΣ επιχειρεί να μας φιμώσει!
    Ξέρεις πολύ καλά ότι ονόματα και ύβρεις δεν επιτρέπω στο χώρο των σχολίων.
    Όποιος νομίζει ότι θίγεται από τα άρθρα μου, υπάρχει το email μου στην αριστερή στήλη και έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι θα φιλοξενήσω την άποψή του.
    Όχι απειλές λοιπόν!!!
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι δυνατόν ρε παιδια;
    Αντί να τον ευχαριστήσουνε τον άνθρωπο (το politis-gr) που έγραψε το θέμα, γιατί δεν διαβάζουμε όλοι τις συγκεκριμένες εφημερίδες, τον απειλούνε κιόλας;
    Για όνομα του Θεού;
    Τι νομίζετε; Οτι έχει μια κουστωδία δικηγόρων από πίσω του, όπως οι μεγαλοπολιτικοί, για να αντέξει μηνύσεις;
    Μπράβο Politis-gr
    Πολύ καλό το Θέμα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @gpr
    Γεια σου φίλε
    Θέλω να κλέψω λίγο χρόνο για τις οικονομικές¨ σου αναρτήσεις

    - ¨Τα λάθη δεν χρειάζεται να τα διδαχτούν . Τα ξέρουν . Όλοι .¨
    Ναι μόνο όμως της αντίθετης παράταξης

    -¨Γνώση λοιπόν υπάρχει (αυτό έλλειπε κιόλας)¨
    Μην κρίνεις εξ ιδίων

    Είδες π.χ. ποτέ την ΟΝΕΔ να διαμαρτυρηθεί στην κυβέρνηση για τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας ή αντίστοιχα την ΠΑΣΠ επί κυβερνήσεων Πασόκ.
    Αυτό θα ήταν η ¨υπέρβαση¨
    Αφού όπως λες τα λάθη τα βλέπουν όλοι γιατί δεν τα λένε και δεν απαιτούν να διορθωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @2:51
    Μην ξεφτιλίζεις ρε μεγάλε το όνομα!!!
    Βάλε ένα άλλο ψευδώνυμο και πες ότι θέλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε 2:50 ,

    είπα τις 2 μεγαλύτερες που κρίνονται και κυβερνητικά αλλά άμα θες τις βάζω κι όλες . ΠΣΚ , την άλλη του Σύριζα -που ούτε που ξέρω πως τους λένε ακόμα κι αν ψήφιζα ΣΥΝ- , τους ΝΑΡιτες (δεν θυμάμαι και πολλούς γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα από μέσα σε τέτοια). Δεν έχω πρόβλημα αλήθεια σου λέω .

    gnik ,

    στο σχόλιο δεν έκρινα ΟΝΝΕΔ ή ΠΑΣΠ γενικώς . Τα χρησιμοποίησα ως παράδειγμα . Οι άνθρωποι που απαρτίζουν όμως αυτούς τους στρατούς θεωρώ πως ξέρουν . Και ξέρουν τι θα έπρεπε να κάνουν .

    Το πρόβλημα είναι πως επιλέγουν να κάνουν το άλλο που τους υπαγορεύουν γιατί κι αυτοί εκεί έχουν πάει για να εκμεταλευτούν . Δεν ξέρω αν το διατυπώνω σωστά για να με καταλάβεις . (στα προφορικά είμαι καλύτερος)

    Είναι άλλο πράγμα να μην ξέρεις καθόλου και άλλο πράγμα να ξέρεις αλλά να επιλέγεις αυτό που δεν πρέπει να επιλέξεις συνειδητά .

    Αυτό κάνουν ΌΛΟΙ οι Νεοέλληνες . Και αυτό είναι ιστορικό κατάλοιπο για τη φάρα μας . Πάντα βλέπετε είμασταν ακόλουθοι και ποτέ οι έχοντες πρωτοβουλία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εκεί βρίσκεται τό γραφείο τού Αβερελ
    ή παλιάτσου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή