Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Υπάλληλος ....της Αμερικανικής Πρεσβείας !


Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ο κ. Σ. Δαϊλάκης μετά από τις δηλώσεις του προχθές στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του extra 3 .

Ότι κάτι συμβαίνει « εντός, εκτός και επί τα αυτά» του πολιτικού μας συστήματος , είναι πλέον πασιφανές και πέρα από κάθε αμφισβήτηση .

Τα γράφω , τα φωνάζω εδώ και εννέα μήνες ότι η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή και προσωπικά ο ίδιος , έχει μπει στο στόχο της κυβέρνησης Μπους λόγω των ενεργειακών αγωγών.

Τα στοιχεία που έχω παραθέσει κατά καιρούς με πολλά άρθρα μου αποδεικνύουν το πλέον πασιφανές , το οποίο μόνο η «εθισμένη κομματοκρατία» ή οι πλήρως εξαρτημένοι εκ των διαφόρων συμφερόντων αρνούνται να το αποδεχτούν.

Ουδόλως με ενδιαφέρει προσωπικά ο κ. Καραμανλής. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι τα Εθνικά μας Θέματα που διακυβεύονται και ότι κάποιοι αποφασίζουν για εμάς …χωρίς εμάς.

Σε εποχές λοιπόν που το παγκόσμιο τραπεζικό κραχ κρέμεται ως Δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια μας , ένα μόλις χρόνο μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση , κάποιοι υπηρετώντας ξένα προς την χώρα μας συμφέροντα, προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν τη βούληση του ελληνικού λαού και να μας ρίξουν στο κανάλι της … «ιταλοποϊησης» και της εξάρτησης !

Ας επανέλθουμε όμως από εκεί που ξεκινήσαμε το άρθρο. Στον ανεξάρτητο πλέον κ. Σ. Δαϊλάκη ο οποίος πήγε για τις περιβόητες δηλώσεις του στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του extra3 συνοδευμένος από μια κυρία .

Τι το σπουδαίο θα μου πείτε ! Ας μην είσαστε βιαστικοί καθώς θα εκτεθείτε ! Στο συγκεκριμένο δελτίο του οποίου συντονιστής είναι ο κ. Γ. Παπαγιάννης , μετέχει και ο δημοσιογράφος κ. Άρης Σπίνος , ο οποίος εχθές το βράδυ έκανε την εξής αποκάλυψη και ..έβαλε «μπουρλότο» στον δημόσιο βίο !.

Τι είπε ο δημοσιογράφος ; « Η συγκεκριμένη κυρία Χριστίνα Δελ.......(σ.σ Ανέφερε το πλήρες ονοματεπώνυμο της) είναι υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα .

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, εδώ μπροστά μας , χτύπησε το κινητό τηλέφωνο του κ. Δαϊλάκη, το οποίο κρατούσε εκείνη εκτός του πλάτο, απάντησε η ίδια και κατόπιν του έκανε διάφορα νοήματα.

Ο κ. Δαϊλάκης (σ.σ ακριβής απομαγνητοφώνηση) συνέχισε απορροφημένος….. στην εξέταση που έδινε, στην…. διαταγή που είχε πάρει από αυτούς που… τον άκουγαν και προχώρησε σε απρεπείς χαρακτηρισμούς του Πρωθυπουργού της χώρας.»

Στη συνέχεια εν μέσω του διαλόγου των δημοσιογράφων του δελτίου ειδήσεων , ο κ.Άρης Σπίνος αποκάλυψε ότι : « πολύ νωρίς (?) το πρωί της επόμενης ημέρας που επικοινώνησε ο κ. Αγγέλου στο κινητό του κ. Δαϊλάκη , στο τηλέφωνο απάντησε πάλι η συγκεκριμένη κυρία υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας και του είπε να επικοινωνήσουν σε μισή ώρα.

Όταν τελικά ο κ. Αγγέλου επικοινώνησε με τον κ. Δαϊλάκη και του ανακοίνωσε την απόφαση του Πρωθυπουργού , αυτός δήλωσε ότι θα υποβάλει την παραίτηση του από βουλευτής και την θέση του ήταν έτοιμος να την καταλάβει ο κ. Παπαδόπουλος.

Όμως μετά από ηλεκτρονική (email) επικοινωνία του κ. Δαϊλάκη με τον κ. Τατούλη , ανακάλεσε την παραίτηση του και αρνήθηκε να παραιτηθεί κατόπιν….. καθοδήγησης του κ. Τατούλη»

Θυμηθείτε τι έγραφα από τις 16 Φεβρουάριος 2008 για τον συγκεκριμένο βουλευτή : «Πέτρος Τατούλης . Δήθενστην πραγματικότητα όμως …..; Ξεκίνησε στα νιάτα του ως αριστερός Μαοϊστής, μεταπήδησε στην νεολαία της ΔHΑΝΑ και κατέληξε στην ΝΔ.

Δεν είναι όμως ο ....τελευταίος του σταθμός. Θυμηθείτε με !

Ο κ. Τατούλης είναι το κλασσικό παράδειγμα πολιτικών που θέλουν να μας …προωθήσουν οι πέραν του Ατλαντικού και τα εδώ φερέφωνα τους οι μεγαλοκαρχαρίες των ΜΜΕ.

Θέλουν πολιτικούς … «τρένα» ,από τον ένα σταθμό στον άλλο . Τόσο σε κομματικό επίπεδο ,όσο και σε ιδεολογικό.

Πολιτικούς με απόψεις σαν του κ.Τατούλη που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους (δεν είναι τυχαία η δεδομένη χρονική στιγμή που διακυβεύονται τεράστια Εθνικά θέματα ).

Από την μια λοιπόν ο κ.Τατούλης και από την άλλη ο κ. Σημίτης προσπαθούν να μας …πείσουν ότι το ιταλικό μοντέλο με τις ανά 3μηνο εκλογές είναι το …ιδανικότερο .

Ιδανικό σίγουρα γι` αυτούς και για τους εξωθεσμικούς κύκλους που κρύβονται από πίσω τους , ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ για τον Ελληνικό λαό .

Δεν είναι λοιπόν ιδεολογικός αντάρτης ο κ.Τατούλης . Είναι ΕΝΑΣ από τους ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ !»

Αυτά έγραφα τον Φεβρουάριο όταν τα ΜΜΕ….. «περί άλλων τύρβαζαν» και επέμενα να φωνάζω για τον κίνδυνο των πέραν του Ατλαντικού ορμόμενων … «εντός εκτός και επί τα αυτά», στους οποίους αναφερόμουν συνεχώς από την στιγμή δημιουργίας του blog , τον Ιανουάριο του 2008 .

Και δυστυχώς ….δικαιώνομαι πλήρως!

86 σχόλια:

  1. Ετσι ακριβως.
    Να θυμηθουμε επισης τον λογο που ο Δελαστικ εξεδιωχθη απο την Καθημερινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλό μήνα (ας το ελπίζουμε ότι θα είναι καλός).
    Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι οι υπερατλαντικοί μας σύμμαχοι δεν πρόκειται να συγχωρήσουν στον Καραμανλή ούτε τη στάση του στο σχέδιο Ανάν και το Δημοψήφισμα στην Κύπρο, ούτε τα κολλητιλίκια με τον Πούτιν (αγωγός, εξοπλιστικά κλπ)ούτε και το βέτο για τα Σκόπια στο Βουκουρέστι.
    Δεν ξέρω αν ο κ. Δαϊλάκης συνοδεύοταν στο extra από υπάλληλο της Αμερικάνικης Πρεσβείας ωστόσο και χωρίς να το αμφισβητώ, αφού δεν έχω στοιχεία, δεν μπορώ να πάρω τοις μετρητοίς αυτά που λέει ένας μειωμένης αξιοπιστίας δημοσιογράφος σαν τον Σπίνο.
    Ακόμα όμως κι αν είναι έτσι δεν φτάνει ένας Δαϊλάκης, ούτε και ένας Τατούλης για να ανατρέψουν τον Καραμανλή. Χρειάζεται κάποιος με μεγαλύτερο πολιτικό βάρος και μου προξενεί εντύπωση η απουσία από το άρθρο σου των επιδιώξεων και του ρόλου της κ. Ντόρας και της αφωνίας του πατρός της και επιτίμου λόγω τραυματισμού του στο ...χέρι.
    Κι όταν βλέπεις να του την πέφτουν ακόμα και δικοί του άνθρωποι όπως ο Δ. Ρίζος (ρίξε μια ματιά στο σημερινό Αδέσμευτο) είναι βέβαιο πως κάποιοι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους να οδηγήσουν τον Καραμανλή στο Πραιτώριο.
    Και ούτε που θέλω να σκέπτομαι τη επόμενη μέρα (μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λύσε μου μια απορία;
    Το σκύλο μου που τον βρήκες και τον φωτογράφησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ πολίτη, απο την αρχαία εποχή υπήρχε ο Εφιάλτης.
    Βέβαια τότε υπήρχε και η "Δελφική Αμφικτιονία ". Σήμερα στην θέση της έχουμε την ....."Δελφινική Αμφικτιονία ". Και ο νοών νοείτω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ανώνυμο 3.31
    Σωστά !

    @monahikoslikos
    Παρόντες στο extra 3(τονίζω άλλωστε το ...εδώ μπροστά μας) υπήρχαν 5 ακόμα δημοσιογράφοι και φυσικά το τεχνικό επιτελείο). Δεν συμφωνώ περί μη αξιοπιπιστίας του κ. Σπίνου. Αν πάρουμε έναν - έναν τους δημοσιογράφους των μεγάλων καναλιών (Πρετεντέρηδες κλπ) θα διαπιστώσουμε ότι η αξιοπιστία του είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτούς.
    Στα υπόλοιπά .... 100 %. Για τον σκύλο απλά αναφέρω ότι έχει την... σημειολογία του !.
    Κάτι(κάποιους) κοιτά ...έξω απο το παράθυρο. Είναι έναν σκύλος υπάκουος , πιστός και αφομοιωμένος , ΄πανέξυπνος, γλυκός σαν μέλι , αλλά .......και σκληρός και άγριος φύλακας ....!
    Καλό μεσημέρι !

    @ Siκ
    Χμμμμ !Σήμερα ....Μπορεί και να ....υπάρχει!
    Καλό μεσημέρι αγαπητέ φίλε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @monahikoslikos
    Ξέχασα φίλε να σου πω ότιο κ. Άρης Σπίνος ανέφερε εκτός του ονόματος της κυρίας και το τμήμα στην Αμερικανική Πρεσβεία που δουλεύει.
    Άρα όλα αυτά στον αέρα ....έ! δεν τα λέει κάποιος όταν δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα πρόσεξες ότι γράφω "χωρίς να το αμφισβητώ".
    Δεν είδα την εκπομπή και δεν μπορώ να έχω άποψη.
    Όσο για το Σπίνο ...ας το καλύτερα και άλλωστε δεν έχει τόση σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι σαφές και κατανοητό ότι υπάρχουν εξωθεσμικές παρεμβάσεις και παίζονται διάφορα γεωπολιτικά παιχνίδια.
    Ακόμη μπορούμε να δεχθούμε και την άποψη ότι ο Καραμανλής είναι “κόκκινο πανί” για τους αμερικανούς λόγω της εν γένει υποτιθέμενης συνεργασίας του με τους ρώσους.
    Όμως που αρχίζουν και που τελειώνουν οι ευθύνες ενός πρωθυπουργού όταν οι στενοί ή μακρινοί συνεργάτες του (όλοι αποκλειστικά δική του επιλογή) έχουν διαπράξει τόσες κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις.
    Τα σκάνδαλα που μας έχουν κατακλύσει μπορεί να βγήκαν στον αέρα από τα εξωθεσμικά κέντρα για τους δικούς τους λόγους αλλά δεν παύει να αποτελούν σκάνδαλα και να είναι πραγματικά και οχι συκοφαντίες.
    Έχει βάση η λογική ότι “αθώωνουμε” τον Καραμανλή σήμερα (ή το Σημίτη προχθές κλπ) για τα σκάνδαλα που διεπράχθησαν επί της θητείας του επειδή (για κάποιους λόγους) δεν τον πάνε τα εξωθεσμικά κέντρα?
    Πιστευει κανείς για παράδειγμα οτι τον Μπασιακο και τον Δουκα τους εβαλαν να υπογραψουν τις ανταλλαγες οι νταβατζηδες και η CIA… ?
    Μήπως οι Τατούλης και λοιποί αντάρτες δεν είναι αυτοί οι Δούρειοι Υπποι επειδή αντιδρούν και εκφράζουν τον πολίτη αλλά όσοι έχουν εμπλακεί ή τα δημιούργησαν, διότι αυτοί έδωσαν λαβή στα εξωθεσμικά όργανα???? Μήπως???
    Ελεάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την πρώτη φυσικά !!!!!
    Η δεύτερη είναι ορατή τοις πάσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Δημήτρης Ρίζος, ο πιο συνεπής αρθρογράφος του νεοδημοκρατιού χώρου εδώ και δεκαετίες, είναι ο δημοσιογράφος που με πρωτοσέλιδο κείμενό του σημερα στον "Αδέσμευτο Τύπο" ξιφουλκεί κι αυτός. Διαφωνεί με το φίμωτρο στους βουλευτές, χαρακτηρίζει αυτονόητες τις δηλώσεις Δαϊλάκη και Γιαννόπουλου και καταγγέλει ότι αυτό που "κυβερνά τον τόπο" είναι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος..
    OΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ Ο ΔΑΙΛΑΚΗΣ ,ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΑ,Η ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ?
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ελεάνα
    Φίλη μου τονίζω ....ENAΣ από τους ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ !!! Με τη πάροδο του χρόνου θα φανεί(στα μάτια των απλών πολιτών ) ΤΙ είναι και ΠΟΙΟΣ.
    Ήδη ξεπετάχτηκε και ο κ. Δαϊλάκης στη ....ορατότητα !!!
    Αν δεν εξέφραζαν ....τον πολίτη(Τατούλης κλπ), ΠΩΣ θα ήταν ...ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ;
    Οι μυστικές υπηρεσίες και τα υπόγεια του Λάγκλεϊ είναι σε .....άλλο "επίπεδο" από τους κοινούς ανθρώπους ! Ελπίζω να το καταλαβαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Ανώνυμος 4.55
    Δεν ξέρω φίλε τι είναι !
    Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι εσύ αναφέρεσαι μέσα στο άρθρο μου. Ανήκεις στην φράση μου ... "το οποίο μόνο η «εθισμένη κομματοκρατία» ή οι πλήρως εξαρτημένοι εκ των διαφόρων συμφερόντων αρνούνται να το αποδεχτούν.
    Λυπάμαι πολύ ειλικρινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. PALIO ERGO MHTSOTAKHS,DAMANAKH,ANDRIANOPOYLOS,SAMARAS
    ,ANDROYLAKHS KAI BALTE KI ALLOYS (AYTOYS THYMAMAI AYTHN THN STIGMH)POY TO EXOYN DIPORTO.SIGOYRA YPARXOYN RADIOYRGIES YPO EKSELIKSH ALLOSTE TO EDAFOS EINAI GONIMO ME OLA AYTA POY SYMBAINOYN.ENA SORO PONTIKIA POY THELOYN NA ALLAKSOYN KARABI GIA NA EKSASFALISOYN THN EPANEKLOGH TOYS,TIPOTA OFFIKIA KAI KANA REGALO AMA LAXEI,ETSI NA'XOYME GIA TA GERAMATA. G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. PROS 4:55 D.RIZOS XXXXXMMMMMMM!!!!!!
    PROSOPIKH MOY APOPSH, G APO CT
    Y.G OXI GIA TO AN EINAI SYNEPHS ND-KRATHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολίτη το σχόλιο του 4:55 είναι το κύριο άρθρο ,σήμερα, του ΔΗΜ ΡΙΖΟΥ...και αγαπητέ Πολίτη διακρίνω μια νευρικότητα ίσως δικαιολογημένη μετά από συμβαίνουν στη προσφιλή σου παράταξη.
    Η νευρικότητα αυτή λογικά, θα πρέπει να απέχει παρασάγκας από το να υβρίζεις τους επισκέπτες του blog να τους κατατάσεις κατά το δοκούν σε "εθισμένους κομματικά" να τους αφαιρείς τις αντίθετες αναρτήσεις,τι σόι δημοκρατία είναι αυτή,και κάτι τελευταίο επειδή αρέσκεσαι στη συνωμοσιολογία ψάξε λίγο να ανακαλύψεις προς τέρψιν όλων υμών που τον κρατάει ο Ρουσόπουλος τον Καραμανλή και θα σύρει τη χώρα σε εκλογές για χάρη του...αναμένομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ διπλωμάτης
    Για εσένα έπρεπε να το γράψω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί ήσουν ο καθρέπτης μου όταν έγραφα την φράση..."το οποίο μόνο η «εθισμένη κομματοκρατία» ή οι πλήρως εξαρτημένοι εκ των διαφόρων συμφερόντων αρνούνται να το αποδεχτούν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά, όσοι εφευρίσκουν αόρατους εχθρούς για να καλύψουν την ανεπάρκεια του Καραμανλή, νομίζουν ότι απευθύνονται σε κάφρους;
    Απλά πράγματα. Ο Καραμανλής ήρθε η ώρα να βλέπει ταινίες στη Ραφήνα και να μην του χαλάμε κάθε μέρα το ραχάτι με την υποχρέωση να ανεβοκατεβαίνει την Κηφησίας με μποτιλιάρισμα για να "κάνει" τον πρωθυπουργό. Και φυσικά, θα γλιτώσουμε και από όλη την γαλάζια συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 5:55 NA GLYTOSOYME APO THN SYMMORIA,SYMFONO APOLYTA,ALLA OXI NA KSANAFEROYME TOYS DALTON GIA SOTHRES!
    G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. όταν τέτοια σχόλια απευθύνονται από
    σκληροπυρηνικό νεανία της ΔΑΠ ,μου
    περιποιούν τιμή ....ευτυχώς η κομματική σου ανεξαρτησία ξεχειλίζει
    από τα διάφορα γραπτά σου...αν νομίζεις θα γράφεις αμπελοφιλοσοφίες χωρίς αντίλογο πλανάσαι πλάνη οικτράν....συγγνώμη αν σε ταράξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ politis-gr
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ .
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ¨"ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ" ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.
    ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΙP.
    ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΥΩΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε πολίτη
    Συμφωνώ μέ όλα όσα λές κατά κανόνα. Ομως σού θέτω ένα έρώτημα γιατί κάτι παίζεται πού μπερδεύει λίγο τά πράγματα.
    Λές ότι σέ νοιάζει γιά τά έθνικά θέματα κί όχι γιά τόν Καραμανλή. Θεωρείς λοιπόν έθνικά σωστή τή στάση τής κυβερνήσεως στό σκοπιανό; Η σύνθετη όνομασία είναι άντεθνική θέση καί έθνική μειοδοσία χωρίς περιστροφές, καί έπιπλέον είναι σέ πλήρη άντίθεση μέ τήν θέληση τής συντριπτικής πλειοψηφίας τού λαού μας. Ακόμη χειρότερα δείχνει ότι ό Καραμανλής είναι δέσμιος Ντόρας Μητσοτάκη άμερικάνων; Είναι όμως;
    Αν είναι δέν θά πέσει τώρα γιά νά περάσει τό σκοπιανό. Αν δέν είναι βρισκόμαστε στό τέλος μιάς όμηρίας από πρόσωπα πού αναρωτηθήκαμε πολλές φορές τί δουλειά έχουν στή ΝΔ καί δέν βρίσκονται στό πασοκ ή τόν σύριζα πού είναι ό φυσικός τους χώρος. Αύτό σημαίνει ότι ''πέφτει μόνος του'' αποδεσμεύεται απ' τά βαρίδια άλλάζει πολιτική, κάνει τή λίστα καί κυβερνάει μέ άνετη πλειοψηφία, αφού ό Καρατζαφέρης έχει δηλώσει ήδη ότι θά στηρίζει έσαεί μιά τέτοια πολιτική χωρίς συνεργασία κομάτων άλλά μέσα στή βουλή. Αν σκέφτεται έτσι θά είναι πραγματικά μεγάλος. Ιδωμεν...
    Ίωάννου τού άνωνύμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τον Καραμανλή το ρίχνουν η ΣΙΑ ,η ΜΙΤ, η ΚΑ ΚΕ ΜΠΕ,η ΜΟΣΑΝΤ και τα γνωστά Νεφελίμ...
    Πολιτικό συμπέρασμα προς Πολίτη: Όταν πονέσει η τσέπη του Έλληνα ρίχνει κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το 2004 έφταιγαν οι νταβατζήδες και τον ψηφίσαμε , αλλά μετά τους καταστήσαμε ομοτράπεζους.
    ΟΚ
    Το 2007 "έφταιγε ο στρατηγός άνεμος" αλλά " η οικονομία μας είναι το ισχυρό χαρτί", τον ψηφίσαμε αλλά ήρθε η "διεθνής κρίση".
    ΟΚ
    Το 2008 αφού λοιπόν φιμώσαμε τους βουλευτές να μην μιλούν, γιατί όλα είναι τέλεια (στη ΔΕΘ) μετά κάτι άκουσε (...η κριτική απαγορεύεται στους αλάθητους), ...έλα όμως που τα καημένα μιλούν ακόμα.
    Εχθές ήταν μεθυσμένος.
    Δεν έπιασε.
    Εγινε νέα λοιπόν ανακάλυψη
    Σήμερα είναι πράκτορας και οι κακοί υπονομεύουν τον καλό...
    ΟΚ
    Συμφωνώ με το Μαξίμου, το περιβάλλον του κλπ.

    Επειδή ο κ Δαιλάκης υπονομεύει τον Καραμανλή, μπορείς να μου πεις ΕΝΑ μόνο ΕΝΑ λόγο που είπε υπονομευτικό εις βάρος του?

    ΥΓ

    Ο μήνας δεν βγαίνει, για πολύ κόσμο.
    Γίναμε ...ΠΑΣΟΚ (άτυποι σύμβουλοι, νόμιμοι και ηθικοί υπουργοί, πνευματικά τέκνα κλπ)
    Λοιπόν......
    λυπάμαι δεξιοί είμαστε όχι μ@@@@@ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ ανώνυμο 6.02
    Φίλε να διακινδυνέψω μια γνώμη;
    Σε συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων το οποίο θα περιλαμβάνει την λέξη "Μακεδονία" δεν θα υπάρχει ποτέ το όνομα ....Καραμανλής !
    Είπαμε το διακινδυνεύω !!!!
    Άσχετα εάν εγώ έχω εκφράσει τις απόψεις μου επί του θέματος, και του ονόματος. Εάν παρακολουθείς τα άρθρα μου θα ξέρεις ότι θεωρώ σωστό το όνομα "Σλαβομακεδονία". Δυστυχώς είναι απίθανο να το δεχτούν τα Σκόπια γιατί θα επαναστατήσει το 1/3 του πληθυσμού τους που είναι Αλβανικής καταγωγής .Επίσης έχω εξηγήσει ότι η δεύτερη λύση είναι το Novomakedonija .
    Τέλος πάντων, να σκεφτείς ότι αυτό το σενάριο περί εκλογών επιθυμούν οι Αμερικάνοι, λόγω του ότι θα μας οδηγήσει με τα σημερινά δεδομένα σε ακυβερνησία. Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Καραμανλής κάνει υπομονή και ...αγοράζει χρόνο, μέχρι τον Δεκέμβριο.
    Με την αλλαγή στον Λευκό Οίκο θα έχουμε και αλλαγές στο θέμα των Σκοπίων. Όχι δραματικές βέβαια αλλά πολύ καλύτερες από αυτή τη χρονική περίοδο!
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. απο τον Βασίλη Μπόνιο

    Δεν ξέρω τι δίνει το δικαίωμα στον πρωθυπουργό να πειραματίζεται με τις εκλογές και τις αντοχές μας.
    Το διέπραξε ένα χρόνο πριν και κατάντησε να εκλιπαρεί τον Σουφλιά να μιλήσει στον Τατούλη, για να μην το ρίξει ο τελευταίος. Αυτό δεν είναι πρωθυπουργία είναι κατάντια.
    Ο Καραμανλής, δεν έχει δικαίωμα να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για πέμπτη φορά μέσα σε 5 χρόνια, αν συνυπολογίσουμε και τις ευρωεκλογές που έρχονται. Δεν θα γίνουμε εμεις τα πειραματόζωα για να μάθει εκείνος να κάνει καλά τη δουλειά του πρωθυπουργού.
    Ηταν τραγική επιλογή οι εκλογές του 2007, ήταν κάτι παραπάνω απο έγκλημα, ήταν λάθος. Τώρα απειλεί να το διορθώσει με νέο λάθος-εκλογές εντός του Νοεμβρίου.
    Αυτό που πρέπει να κάνει δίχως άλλη σκέψη ο πρωθυπουργός, είναι ένας ανασχηματισμός με τη λογική του Εξολοθρευτή. Δηλαδή πρέπει να στείλει σπίτια τους τον Αλογοσκούφη, τον Λιάπη, τον Αβραμόπουλο, τον Δούκα, τον Φώλια,την Πετραλιά την Χιονάτη, τον Ρουσόπουλο, τον Χηνοφώτη απαραίτητα και κάποιους ακόμη που ξέρει εκείνος. Στον Σουφλιά, ας δώσει ένα βαρύγδουπο τίτλο, Αντιπροέδρου για παράδειγμα, κι ας τον πάρει απο το ΥΠΕΧΩΔΕ πριν μπετονάρει και το Ζάππειο και ξεσπιτώσει τα περιπλανώμενα ζευγαράκια πάσης φύσεως.
    Θα πρέπει να βάλει στη κυβέρνηση τον Αντώνη Σαμαρά, να δώσει υπουργεία σε νέους ανθρώπους και να κάνει ριζικές αλλαγές στο κόμμα-με τον Τραγάκη μπορεί να πηγαίνει για σπλινάντερο στη Βάρη.
    Εαν φοβάται να κάνει κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα να παριστάνει τον πρωθυπουργό.
    Εαν φοβάται τώρα τον Αλογοσκούφη, θα τον φοβάται και αύριο και μεθαύριο.
    Δεν ξέρω τι νόημα έχει να κάνει εκλογές το Νοέμβριο, εαν δεν έχει τα κότσια ν απαλλαγεί απο τους αποτυχημένους μεγαλουπουργούς του.
    Την πολιτική του δειλία την μυρίζονται οι ψηφοφόροι όπως τα σκυλιά το κοτόπουλο. Κάνει μπαμ απο μακριά.
    Εαν θέλει να μας αλλάξει αυτή την εντύπωση να ξηλώσει τους αποτυχημένους φεουδάρχες του κι όχι να τα βάζει με τον δυστυχή Δαιλάκη, χρησιμοποιώντας μάλιστα κάτι τσογλάνια για να του πετάνε τη λάσπη του μέθυσου, η του αχυρανθρώπου της Αμερικανικής πρεσβείας.
    Ακόμη κι αν δεν τον γουστάρουν οι Αμερικανοί-όπως επιχειρούν να μας πείσουν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου- οι Ελληνες πολίτες, όλοι εμείς, ανεξάρτητα του τι κόμμα ψηφίζει ο καθένας μας θα αποτελούσαμε για κείνον ένα τείχος απροσπέλαστο εαν το παλληκάρι ήταν αυτός που μας παραμύθιαζε προεκλογικά: Εαν τσάκιζε τους νταβατζήδες, αντι να τους έχει συνεταίρους. Εαν έστελνε φυλακή τους πασόκους αλήτες που λεηλάτησαν τις μίζες της Εθνικής Αμυνας, των Δημοσίων έργων και των πάσης φύσεως αναθέσεων. Εαν δεν βουτούσαν και οι πολύ ψηλά ιστάμενοι Γαλάζιοι στις μίζες της Ζίμενς. Εαν δεν μας δούλευε με την ληστεία των Ταμείων στην υπόθεση των Ομολόγων. Εαν δεν επέτρεπε στο αστείο τριο των υπουργών του να κάνουν εκείνα τα γνωστά καραγκιοζιλίκια στην υπόθεση των υποκλοπών. Εαν είχε στείλει απο τότε σπίτι του τον Αγγέλου, ο οποίος είχε δεχθεί τον Κορωνιά στο Μαξίμου, επειδή ο νεκρός Τσαλικίδης δεν επέτρεπε στο γνωστό παρακράτος να καλύψει την υπόθεση-την οποία σκέπασε σαν τη γάτα ο Καραμανλής.
    Εαν δεν επέτρεπε στους γελοίους ΟΝΝΕΔίτες που καβάλησαν την εξουσία, να γίνουν βαθύπλουτα νεόπλουτοι μέσα σε μια τετραετία αντιγράφωντας την πασοκική ληστεία του τρένου. Εαν δεν επέτρεπε στον εαυτό του να γίνει περίγελος με τον Εφραίμ, τον Καματερό του Αγίου Ορους, που ακόμη τριγυρνάει ελεύθερος.
    Εαν δεν επιχειρούσε να ελέγξει σε ασφυκτικό βαθμό την Δικαιοσύνη, προκαλώντας την νοημοσύνη μας. Αντίθετα για λόγους που υποψιαζόμαστε, μόνο πρωινό δεν στέλνει ο ίδιος, στη σουίτα του Χριστοφοράκου.
    Ο Καραμανλής, δεν έκανε τίποτε απ όλα αυτά!
    Με τι πολιτικό ανάστημα λοιπόν, θα οδηγήσει τη χώρα στην περιπέτεια 2 η 3 εκλογικών αναμετρήσεων, μια και μεσολαβουν και οι ευρωεκλογές;
    Ποιος του δίνει αυτό το δικαίωμα; Κανείς!
    Αντίθετα τον σπρώχνουν προς τα εκεί-στις απανωτές εκλογές-οι μεγαλεπιχειρηματίες των ΜΜΕ που θέλουν να γίνεται χαβαλές, ώστε να πουλάνε τηλεθεάσεις και να πιάνουν κυκλοφορίες. Αυτό δεν αφορά τον λαό.
    Οι πολίτες στη καρδιά της οικονομικής κρίσης θα μαυρίσουμε αλύπητα έναν πρωθυπουργό ο οποίος εξαιτίας της δικής του ανεπάρκειας, μας τραβολογεί στις κάλπες κάθε λίγο και λιγάκι.
    Είναι προτιμότερο για τη χώρα ο Καραμανλής να έλθει σε μια άτυπη συμφωνία ακόμη και με τον Καρατζαφέρη, απο το να μπει στη περιπέτεια των εθνικών εκλογών στο τέλος της οποίας θα τον περιμένει με ανυπομονησία, ο πολιτικός του θάνατος.
    Ενας Εξολοθρευτής- ανασχηματισμός, τίποτε λιγότερο.
    Μόνο έτσι ο Καραμανλής μπορεί να κερδίσει μέρος απο το χαμένο έδαφος και ν αποδείξει στον εαυτό του πρώτα απ όλα, οτι διαθέτει κάτι Καραμανλικό πάνω του, εκτός απο το επώνυμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με απογοητευσατε σημερα, με τις θεωριες συνωμοσιας που ανοιξατε.
    Ωστε ο Δαιλακης και ο Τατουλης, θα ηταν ικανοι, να ταρακουνησουν την κυβερνηση και τον πρωθυπουργο, αν αυτος και αυτη, δεν εκαναν τις μαλακιες που εκαναν,απ τη μια, και αν εκαναν αυτα που πρεπει να κανουν, απο την αλλη!!
    Και καλα, τα πιστευετε αυτα που λετε;
    Οταν εχουν γινει ΤΑ οργια, απο απατες,ο Δαιλακης και ο Τατουλης φταινε;
    Σα να μη μου τα λετε καλα ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντιγραφή κομματιού από ποστ του ιστολογίου e-roosters:
    Το Σύνταγμά μας, σε ένα από τα πιο φωτεινά σημεία του, ξεκαθαρίζει ότι «οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση.» Ο κανόνας της ‘σιωπής των βουλευτών’ αν και όχι προφανώς παράνομος, είναι σίγουρα αντιδημοκρατικός και οδηγεί στον εκφυλισμό του πολιτεύματός μας.

    Το σημερινό πολιτικό σκηνικό δεν μοιάζει σε τίποτα με την περίοδο 1990-93. Κανένας βουλευτής της ΝΔ δεν έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, και κανείς δε φαίνεται να έχει τέτοιες προθέσεις. Αν ο πρωθυπουργός αποφασίσει να διαγράψει ακόμη ένα βουλευτή του κόμματός του για να οδηγήσει τη χώρα σε μια ακόμη αδικαιολόγητη εκλογική αναμέτρηση, θα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε δύσπιστοι στο όποιο ‘εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας’ κι αν επικαλεστεί. Κι αν επιβραβεύσουμε και τότε, ακόμη μια φορά, την ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά, ας αναλάβουμε και τις ευθύνες μας.
    PS: δυστυχώς τα πράγματα είναιόπως τα περιγράφει ο Β. Μπόνιος, πούπουλο δεν θα αφήναμε να τον αγγιξει τον ΚΚ εάν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αν ειναι ετσι πρεπει να πουμε ευχαριστω στους αμερικανους που βοηθάνε να φύγει ο χειρότερος πρωθυπουργός μετά το ανδρέα παπανδρέου.Τι άλλο θέλετε?δεν βλέπετε ότι έχουν διαλυθεί όλα?τι να τον κάνω τον αγωγό αν δεν έχω χώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν γίνουν τώρα εκλογές τα της Ζήμενς τι γινονται???? Παραγράφονται???
    Εχε γούστο να γίνεται όλο τό το πανηγύρι για την παραγραφή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ theodore
    δεν μας τα λες καλα κυρ δασκαλε.
    θα επρεπε να ξερεις οτι ο Νικος Ζαχαριαδης που φερει την βασικη ευθυνη της κηρυξης του ανταρτικου , μυηθηκε στην ιδεολογια του κομμουμνισμου στην Κων/πολη απο τον οδηγο????? του.....αγγλου πρεσβη. Συνομοσυολογιες ειναι αυτα.
    Η μηπως η αρρωστια του Τσιριμωκου κατα την διαρκεια της Βαρκιζας που τον πηραν για δηθεν θεραπεια στην Αγγλικη πρεσβεία , δεν οδηγησε στην μετεπειτα κυβερνηση των αποστατων του 1964?????
    Εχουν γραφτει αργοτερα απο τους Ιστορικους και τα μαθαμε.
    Παντα δασκαλε οι συνομοσιες υπαρχουν (οπως λεει συχνα και τουτο το μπλοκ)ειτε εντος , ειτε εκτος .
    Δεν ξερεις απο που θα σου ερθει.
    Και δεν μιλω για τα νεοτερα δικτατοριες , μεταπολιτευση κλπ γιατι θα αναψουν τα παθη.
    Ασε λοιπον δασκαλε , ειμαστε προβατα και καλα θα ειναι να μην παραμεινουμε.
    με σεβασμο
    Aρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΟΝΝΕΔ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ!

    ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟYΜΑΝ!

    ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! (για τους Τατούλη - Δαϊλακη πάει αυτό...)

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;

    ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συμφωνώ πολίτη με όσα γράφεις...Ομως αν έκανε όσα έπρεπε, δηλαδή λίγα απ αυτά που γράφει ο μπόνιος 06.47, εσύ τι πιστεύεις ότι ο λαός δεν θα τον στήριζε??? θα είχε ανάγκη από τα τσιλιμπουρδήματα του Τατούλη και του άλλου μακάκα. Καλά εσύ πιστεύεις ότι η Ελλάδα μας έχει κυβέρνηση εδώ και αρκετούς μήνες?? Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου για τα αμερικανάκια, όμως γιατί δεν κουμαντάρει λίγο το καράβι και το αφήνει με τον αυτόματο πιλότο...? Τον είχα ψηφίσει...δεν μου άρεσε που έκανε πρόωρες εκλογές τον ξαναψήφισα όμως γιατί νόμισα ότι ήταν ο καταλληλότερος, αν τολμήσει και κάνει πρόωρες εκλογές θα φάει το μαύρισμα της αρκούδας. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας αλλά όχι μακάκας..
    Βασίλης Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε συ Βασιλάκη(ξέρεις ποιος) , πλάκα μας κάνεις ρε μεγάλε????
    Δεν φτάνει που τα γράφεις γυρνάς να τα προμοκάρεις κιόλας?
    B. MP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι μας νομίζουν για τόσο ηλίθιους.
    Δεν μιλάω για το άρθρο, αλλά για τα σχόλια .
    Πολλοί "ανώνυμοι" που στην ουσία πιθανά να είναι και ένας (1).
    Δεν καταλάβετε ότι ο διπλωμάτης και λοιποί ανώνυμοι είναι το ίδιο πρόσωπο , που συνεχώς γράφει σχόλια όλα εναντίον του Καραμανλή.
    Ωραίο το κουτόχορτο σου φίλε του ΓΑΠ ΄αλλά για τα πρόβατα.
    Ζήτησε και κανένα χόρτο απο το άλλο , ξέρεις αυτό που θέλει ο Αρχηγός σου να πασάρει ως ελεύθερο στην αγορά για να κοιμήσει εντελώς τη νεολαία.
    Σας πείραξαν αυτά που είπε ο Σπίνος και έγραψε ο πολίτις μόνο , γιατί οι υπόλοιποι το κάνανε γαργάρα?
    Δεν αναρωτηθήκατε γιατί μια τόσο σοβαρή καταγγελία την θάβουν ακόμη και τα "ανεξάρτητα" μπλοκ?
    Το χθεσινό δελτίο στο εξτρα3 το είδα και εγώ. Ο Σπίνος αφού είπε το ονοματεπώνυμο της είπε ότι δουλεύει στην Αμερικανική πρεσβεία στο Μορφωτικό Τμήμα. Που αλλού?
    Δυστυχώς η γαργάρα πάει σύννεφο.
    Δεν σας παραξενεύει ότι στο συγκεκριμένο μπλοκ υπάρχουν "ανώνυμοι" που συνέχεια το κατηγορούν , αλλά συνεχώς εδώ μέσα τριγυρίζουν?
    Εδώ τους φτύνει κατάμουτρα ο διαχειριστής και αυτοί κρατάνε ...ομπρέλα και φωνάζουν ...ΒΡΕΧΕΙ, ΒΡΕΧΕΙ.
    Αυτό είναι το μέλλον μας με αυτούς τους εντεταλμένους.
    Να μας θεωρούν ηλίθιους και πρόβατα και να υποβιβάζουν συνεχώς την νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπα...!!!....κι ο βασιλάκης ο αποτυχημένος ,ο λαλημένος κουρδιστος μεταφέρει κι εδω τη πραμάτειά του ?....Αυτη κι αν είναι κατάντια για ένα πρώην διευθυντη εφημερίδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όταν ο Δαϊλάκης αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μεθυσμένος , ξεκίνησαν τα σενάρια περί αμερικανικών δακτύλων...

    Η επόμενη "δικαιολογία" ποιά θα είναι ?
    Το ότι ο Κωστάκης πατάει τα κορδόνια του θα του το πεί κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O ploutarxos καλά θα κάνει να αγοράσει μαύρες πλερέζες...και κλάμα
    ο κύριος και το κακό δεν έχει καταλάβει ακόμη τίποτα...τόση εξυπνάδα,σε λίγο θα γίνεται είδος εν ανεπαρκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχουμε μία συμβουλή για εκείνους τους «εγκέφαλους» του καταρρέοντος καθεστώτος Καραμανλή, που διαρρέουν από χθες ότι η κατακραυγή του κόσμου και οι αντιδράσεις ακόμη και βουλευτών της Ν.Δ. είναι αποτέλεσμα…οργανωμένου σχεδίου ξένων και ντόπιων συμφερόντων και μυστικών υπηρεσιών.
    2. Τους συμβουλεύουμε λοιπόν αντί να διαρρέουν «ιστορίες για αγρίους» για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα του σημερινού πρωθυπουργού, να αρχίσουν να μαζεύουν στοιχεία για να αποδείξουν τα περί «ασύμμετρης απειλής» και «οργανωμένου σχεδίου κατά της κυβέρνησης» που διέρρεαν επισήμως κατά την περσινή πύρινη κόλαση με τους 72 νεκρούς προκειμένου να καλύψουν την εγκληματική ανικανότητά τους.
    EΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    μήπως Πολίτη σε χρησιμοποίησαν και εσένα τα γνωστά κέντρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΤΟΥ GEORGE PAPANDREOU ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ οικογενειακές ιδιοκτησίες του σε ακίνητα και οικόπεδα στο Montreal, στο Toronto, στο Chicago, και στο Berkley αλλά και την τεράστια περιουσία της «μασόνας» μαμάς που επιμελώς αποκρύβεται από τις ελληνικές οικονομικές αρχές μια και η βαθύπλουτη μαμά Τσαντού είναι «άπορη» και την ταΐζει το ελληνικό δημόσιο και οι συντάξεις του πρόωρα αδικοχαμένου πρωθυπουργού συζύγου της. (η μαμά εξάλλου έχει ειδίκευση στα χλευαστικά ανέκδοτα εις βάρος της Παναγίας σε κομματικές συγκεντρώσεις του Πασόκ αλλά και ειδίκευση σε μυστικά meeting με Τουρκάλες σε ύποπτες οργανώσεις με περίεργα ονόματα όπως WinPeace, μέσω των οποίων αναζητούνται μέθοδοι μεταβολής της εικόνας των Τούρκων στα ελληνικά βιβλία, σύμφωνα με τους Turkish Times). Γιατί άραγε «εγώ η Σοφία (πρώην Κατσανέβα) Παπανδρέου, το γένος εβραιοMινέικο» είναι μόνιμη κάτοικος Montreal; Για να ελέγχει καλύτερα και να διεκπεραιώνει «υποθέσεις» της τεράστιας τσαντομινέικης real estate οικογενειακής περιουσίας και επιχείρησης που μόνον η στοά του Μανχάταν έχει γνώσιν της έκτασής της.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΤΣΑΙΗΖ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ» ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚ. Η ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΔΑΝΕΙΣΕ» ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    Όλους τους "κυρίους" που βρίζουν τη Ν.Δ. θέλω να τους ρωτήσω για τα ταμεία του ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ που κατάκλεψε ο πατέρας του Σημίτη και παρέδωσε τα μισά στο βασιλιά και τα υπόλοιπα στον πρωθυπουργό τότε Παπανδρέου εκ των οποίων μεγάλο τμήμα απεστάλη στον υιό Ανδρέα Παπανδρέου λιποτάκτη τότε στο Αμέρικα για να ιδρύσει οργανώσεις πολιτικής παρέμβασης και επιρροής σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Από αυτά τα χρήματα μεγάλο τμήμα κατέληξε «μυστηριωδώς», σε ανθελληνικές μασονικές οργανώσεις όπου ο «αγαπητός υιός Μινέικο» εγνωρίσθη με τον αρχιραβίνο πεθερό Τσαντ, ασπάσθηκε λόγω μαμάς Μινέικο τον εβραϊκό μασονισμό και διεκανονίσθη το προξενιό με την Μαργαρίτα, αν και επίσημα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος μέσα σε οδοντιατρείο! Την στοά των αρχιραβίνων Τσαντ επεσκέφθη προ τριών ημερών ο νεότερος Γ. Παπανδρέου, όπου επίσης ανεβαπτίσθη η μητρική παράδοσις.
    Ποιος θα είναι ο ρόλος του Παπανδρέου junior; Είναι προβλέψιμος και εντυπωσιακά προδιαγεγραμμένος. Τον είδαμε στα πολύ σοβαρά όπως στο βρώμικο σχέδιο Ανάν αλλά και σε ηπιότερα ζητήματα όπως τη συνθήκη του Μοντρέ που προβλέπει ότι τα Δαρδανέλλια, ο Ελλήσποντος, θα λέγονται σκέτο «Στενά». Οι Τούρκοι εζήτησαν να ονομαστούν «Τουρκικά Στενά». Καμία χώρα δε δέχτηκε. Ξέρετε ποιος ζήτησε να ονομαστούν «Τούρκικα Στενά»; Μόνον ο «μεγάλος ηγέτης» Γεώργιος Παπανδρέου junior. Υπ. Εξωτερικών τότε! {Τέλος Α’ Μέρους}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε συ ανωνυμε,εισαι τοοσο ..., οσο φαινεσαι απο τα γραφομενα σου, η μηπως ακομα μεγαλυτερος;
    Που τις εμαθες αυτες τις σοφιες και μας τις σερβιρεις καμαρωτος;
    Και πουσαι.Ποσα σου δινουν αυτοι που σε βαζουν να τα γραφεις,γιατι μπορει καμια φορα, να μου λειψουν τιποτα ψηλα και να σου πω να ρθω κι εγω εκει, για να παρω.
    ............................
    Αντι να βαλεις επιχειρηματα κατω να τα δουμε, μας περασες για ζωα και μας σερβιρεις τις ............
    Δεν καταλαβες, οτι στο μαγαζι εδω, οι ανθρωποι, δε μασανε απ αυτα;
    Και μονο αυτο, δειχνει το ποσο φυτο εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Επίσημη θέση της κυβέρνησης είναι η σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια.
    Εάν ο Καραμανλής τώρα που έχουμε πλησιάσει στο Βόρεια ή Ανω Μακεδονία κανει πίσω γίνεται δημαγωγός και πολιτικός απατεώνας σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου.
    Ξέρεις Πολίτη υπάρχουν και δεξιοί που απαιτούν διακυβέρνηση με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ και δεν τους αρέσει καθόλου η μετατροπή της ΝΔ σε παλαιοπασόκ του στυλ "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ Ανώνυμο troll 12.03
    Γιατί δεν πας να τους το πεις εσύ και το λες σε μένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιατί εσύ έγραψες παραπάνω ότι δεν θα υπάρχει το όνομα Καραμανλής ως υπογραφή με όνομα που περιέχει το "Μακεδονία" και ξέρεις πολύ καλά ότι οποιαδήποτε λύση θα έχει και το Μακεδονία.
    Εχεις εκθειάσει τον Καραμανλή ως πολιτικό που μάχεται για τα εθνικά συμφέροντα και ξαφνικά τον παρουσιάζεις ότι θα διστασει να υπογράψει τη μόνη εφικτή λύση για μικροκομματικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ Ανώνυμο troll 12.29
    Αυτό έγραψά εγώ; ;Έτσι κατάλαβες εσύ;
    Να το ξαναγράψω λοιπόν αν και νομίζω ότι όσες φορές το ξαναγράφω , τόσο αυτό αντίκειται στα συμφέροντα σου!
    Το κρίμα στο λαιμό σου !
    Θα το τονίσω μάλιστα για να γίνει πιο ευδιάκριτο !!!!
    " Nα διακινδυνέψω μια γνώμη;
    Σε συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων το οποίο θα περιλαμβάνει την λέξη "Μακεδονία" δεν θα υπάρχει ποτέ το όνομα ....Καραμανλής !
    Είπαμε το διακινδυνεύω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. To έχω ξαναπεί!
    Πολλά υποσχέθηκε, περισσότερα ίσως θέλησε να πράξει, αλλά δεν έπραξε τίποτε! Επομένως Δαϊλάκηδες και Τατούληδες πάντα υπήρχαν! Εκεί είναι η μαγκιά, να μπορεί να τους εξουδετερώνει χωρίς απώλειες!!
    Ακόμη κι αν είναι σχέδιο Αμερικάνικο η ακυβερνησία της χώρας μας, ποιός τους δίνει έδαφος για να τα υλοποιήσουν;; Εμείς;;
    Όχι βέβαια, αλλά η ίδια μας η Κυβέρνηση! Ο Πρωθυπουργός μας με τα πρωτοπαλλήκαρά του!
    Που απορροφήθηκαν από τον τρελλό χορό των σκανδάλων, που γέννησαν οι ίδιοι και μας τράβηξαν όλους στο βούρκο!

    Έχω μια απορία:
    Γιατί αλήθεια δεν διέγραψε τον Τατούλη;;
    Μπροστά του ο Δαϊλάκης είναι απλό πταίσμα!!
    Λέω γιατί;;;;
    Μήπως δεν έχει βγει ακόμη η ετυμηγορία για το πραιτώριο;;
    Και ο διαγραμμένος Δαϊλάκης ανέλαβε να μην ξεπεζέψει από το άρμα;;
    Άρα η διαγραφή είναι εκ του ασφαλούς και για το θεαθήναι;;

    Καλό σου ξημέρωμα!
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ marianaonice
    Χμμμ !Αν δεν κάνω λάθος το πολίτευμα που έχουμε είναι η Δημοκρατία !
    Φαίνεται ότι το ξεχνάς πολλές φορές.
    Στην δημοκρατία υπάρχουν κανόνες , με τον Κυριότερο, ... την λαϊκή βούληση .
    Δεν σε απασχολεί (εν αντιθέσει μ` εμένα )εάν αυτό καταστρατηγείται και άλλοι αποφασίζουν για εσένα ...χωρίς εσένα !
    Δεν πειράζει..Καθείς εφ’ ώ ετάχθη .
    Για τον κ.Δαϊλάκη Μαριάννα(όλοι είμαστε κύριοι, ένα τόσο δα κ. είναι δείγμα ήθους και πρέπει όλοι να το παραδώσουμε στα παιδιά μας ) μιλάς για ....θεαθήναι και ειλικρινά αναρωτιέμαι εάν διάβασες καθόλου το άρθρο μου ή ήρθες κατευθείαν στα σχόλια .
    Περί Αμερικανικής Πρεσβείας κλπ......δεν πήρε τίποτα το μάτι σου;
    Για την απορία σου θα σου απαντήσω μέσω του Ηράκλειτου και την Ἁρμονία τῶν Ἀντιθέτων . "ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή ".
    Μη βιαστείς όμως να τον ερμηνεύσεις ...απλοϊκά , γιατί ...μόνο έτσι δεν ερμηνεύεται ο Ηράκλειτος.
    Καλό ξημέρωμα @ φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανοικτή επιστολή στον Κώστα τον Τιτάνα

    Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,

    Επειδή όπως θα το έχεις καταλάβει κι εσύ ο υπερατλαντικός σύμμαχός μας έχει κάνει την χαρακτηριστική κίνηση με τον αντίχειρα προς τα κάτω και τα ντόπια εντεταλμένα ανδρείκελά του έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν το σχέδιο αποσταθεροποίησης

    Επειδή την ταμπακέρα μας την έχεις πει ποια είναι με τον τρόπο σου και την έχουμε καταλάβει αλλά εδώ που φτάσαμε πρέπει πλέον να ορισθεί ρητά και κατηγορηματικά ποια είναι.

    Επειδή τη ταμπακέρα την ξέρει η βουβή πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και πρέπει να ξεδοντιαστούν τα ντόπια γιουσουφάκια που προσπαθούν να θολώσουν τα νερά με αναφορές περι θεωρίας συνομωσιών και εξωγήινους

    Επειδή θα σε ρίξουν μόνο αν είναι σίγουροι ότι θα χάσεις τις εκλογές και έως τότε θα σε φθείρουν αργά και βασανιστικά

    Επειδή πρέπει να δώσεις και το δικαίωμα στον αγνό ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ που θα πιστέψει τις ψεύτικες υποσχέσεις ,να μπλοκάρει τις δουλικές διαθέσεις του Γιωργάκη

    Επειδή πρέπει να μπει ένα τέλος στον ολετήρα που έχει καταστρέψει την Ελλάδα στέλνοντας σου «μηνύματα»

    Επειδή όλα αυτά λοιπόν, κάνε την κίνηση ματ και Αύριο αν όχι σήμερα προκήρυξε αμέσως και ταυτόχρονα με ημερομηνία τέλεσης όσο πιο γρήγορα μπορείς:

    1.ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ

    2. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ

    Με δημοψήφισμα καθάρισε το 1975 ο θείος σου, με δημοψήφισμα θα καθαρίσεις κι εσύ.

    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Έτσι σαν επίλογος: Πριν λίγο ο Δαϊλάακης αποκάλυψε στον Οικονομέα τις σχέσεις του με την υπάλληλο της Αμερικάνικης ...πρεσβείας.
    Παραδέχτηκε ότι ήταν μαζί του η ...ανηψιά του που λόγω προσόντων, μεταξύ άλλων γνωρίζει 7 γλώσσες (και κινέζικα) έχει προσληφθεί και εργάζεται στην Αμερικάνικη πρεσβεία.
    Στο είχα πει από την αρχή μην παίρνεις τις μετρητοίς τι κελαηδάνε οι διάφοροι Σπίνοι...
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το γνωστό παραμύθι της συνομωσίας πάλι ,φταινε οι άλλοι που και τιμωρούν την πτωχή πλην έντιμη & μικρή Ελλάδα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Και κατι ασχετο γιατι καπου διαβαζα για τον Αλεξ Ραντο πρωην συμβουλο του Γιωργακη και τωρα στην Γεωργια.
    Ο Νικος Κοτζιας πρωην ανπλ.μελος της κεντρικης επιτροπης του ΚΚΕ το 1981 θεωρουσε το ΠΑΣΟΚ δεξιο κομμα και δεν δεχοταν καμμια ατυπη υποστηριξη του ΚΚΕ προς το ΠΑΣΟΚ.
    Οταν τον διαγραψανε γυρω στο 1988 βρεθηκε ξαφνικα συμβουλος του Γιωργακη στο υπουργειο εξωτερικων και βεβαιως τωρα ειναι νομιζω στο ιδεολογικο τμημα του ΠΑΣΟΚ.Δηλαδη επι Αντρεα το Πασοκ ηταν δεξιο και επι Γιωργακη το Πασοκ εγινε αριστερο? Η μηπως το Πασοκ εμεινε το ιδιο αλλα ο Κοτζιας αλλαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Και τι μας νοιαζει τι εκανε ο Κοτζιας;Αμα δε σ αρεσει και εχεις και εσυ καποια προσοντα τυπικα, παρομοια, πηγαινε κι εσυ εκει, και πες τα, να παρουν εσενα.
    Το προβλημα ειναι οτι ολοι κανετε κριτικη, αλλα για να μπειτε μεσα να κανετε κι εσεις κατι, δεν πατε.
    Απο ποιον περιμενετε λοιπον, να κανει κατι αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μόνο θέλω να πω και να επανορθώσω ότι η παράλειψη του "κ." οφείλεται σε κεκτημένη ταχύτητα και καμία πρόθεση δεν είχα να απαξιώσω κανένα, και πολύ περισσότερο ανθρώπους άγνωστους σε μένα προσωπικά, απλά αλλού εστίασα την προσοχή μου και είναι ξένη στο χαρακτήρα μου κάθε μορφή αγένειας!

    Τώρα για την Αμερικάνικη Πρεσβεία το είπα νομίζω, ότι και αν ακόμη η Αμερική έχει σχέδια για μας, ποιός της δίνει έδαφος για υλοποίηση;;
    Αυτή ήταν η μία εκδοχή, η δική σου, που υποθετικά υιοθέτησα.
    Το σενάριο της διαγραφής απλά το έθεσα σαν μία άλλη εκδοχή, δική μου.
    Καλημέρα βροχερή!
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @ Theodore

    Δεν καταλαβα. Να παω στην Γεωργια η στο ΙΣΤΑΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @monahikoslikos
    Ισα-ίσα αυτό αποδεικνύει τα πράγματα.
    Τυχαία η ανιψιά του εργάζεται στην Αμερικανική Πρεσβεία;
    Έχει πάρει ....απόσπαση... και βρίσκεται συνεχώς δίπλα του; (απόγευμα , βράδυ στο extra 3 , πολύ νωρίς το πρωί που επικοινώνησε ο Αγγέλου το σήκωσε αυτή).
    Έχεις δει πολλές ανιψιές όλες αυτές τις ώρες(και νωρίς το πρωίειδικά)να βρίσκονται με τον ....θείο τους.
    Γιατί μου λες λοιπόν ότι"μην παίρνεις τις μετρητοίς τι κελαηδάνε οι διάφοροι Σπίνοι..."
    Είπε κάτι που δεν ισχύει;
    Είπε ότι η κυρία είναι υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας! ΚΑΙ είναι πράγματι κατά δήλωση τώρα ΚΑΙ του βουλεύτη!
    Τα υπόλοιπα που σου ανέφερα θα πρέπει να μας προβληματίσουν αφού δεν συνάδουν μέσα από μια συγγενική σχέση.
    Δεν δουλεύει η κυρία; Πως την συγκεκριμένη ημέρα συνόδευε παντού τον Βουλευτή;
    Εσύ προσωπικά δεν βλέπεις ότι κάτι δεν κολλάει; Κάτι είναι ....παράταιρο !
    Τα περί 7 γλωσσών που αναφέρεις εκτός από τον εντυπωσιασμό που αλλού κολλάει;
    Εάν π.χ μίλαγε 9-10 γλώσσες (μεταξύ αυτών και ...σουαχίλι) θα άλλαζε αυτούς τους προβληματισμούς που σου ανέφερα.
    Και εγώ έχω ανιψιές αλλά να με συγχωρείς δεν με συνοδεύουν παντού , αλλά έχουν την δική τους ζωή τους και τις δικές τους δουλειές στις οποίες βρίσκονται.
    Περίμενα περισσότερο προβληματισμό απο μέρους σου!

    Καλή σου ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ναι δεν έχω τόσο άρρωστο μυαλό να πιάνω τις συνωμοσίες του ...Σπίνου αλλά ξέρεις τι με διασκεδάζει περισσότερο από όλα;
    Ο αντιαμερικανισμός των ...Δεξιών! Άντε σε λίγο να σας δω να διαδηλώνετε yankees go home χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη και την ...Αλέκα κι ας πεθάνω (από τα γέλια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Λυκε, λυκε, εισαι εδω;
    Οχι, εχω παρει κατι ληγμενα και ειμαι στον κοσμο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @ monahikoslikos
    Αγαπητέ φίλε . Από καθαρή ευγένεια σου έδωσα μια ευκαιρία @διαλόγου , ξεπερνώντας ειρωνικό σχόλιο σου τις προηγούμενες ημέρες .
    Σου είχα δηλώσει ότι την ευγένεια μη την μπερδεύεις μα την αδυναμία !
    Εάν τώρα δεν μπορείς να συνθέσεις σκέψη, να προβληματιστείς, να αναρωτηθείς και προτιμάς "amasito xorto", σίγουρα δεν φταίω εγώ!
    Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι άνθρωποι καταφεύγουν στην ΑΓΕΝΕΙΑ (ενώ στην αρχή δείχνουν ευγενείς και λογικοί ) όταν δεν έχουν να επιδείξουν επιχειρήματα και νοιώθουν ανασφαλείς στην ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη !
    Λυπάμαι! θα πρέπει να ξέρεις ότι η ειρωνεία είναι χαρακτηριστικό των αδυνάτων ανθρώπων. Και πάλι Λυπάμαι ειλικρινά!
    Ξαναγυρνώ λοιπόν στην μόνιμη τακτική μου σε τέτοιου είδους σχόλια και σχολιαστές να μη απαντώ.
    Κρίμα γιατί για μια στιγμή μου είχες φανεί Δημοκράτης και πέρα από κάθε είδους χρωματισμό.
    Έκανα λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δεξιός πάντως ούτε υπήρξα ούτε πρόκειται να γίνω.
    Είμαι αλλεργικός σε σπίνους και άλλα καλληκέλαδα καθ΄ υπόδειξη πτηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο λύκος τζάμπα μάγκας είναι.
    Λύκε εκτίθεσαι.
    Αν είσαι αλλεργικός και σε πτηνά σου προτείνω ...ιατρική παρακολούθηση και γρήγορα μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @politis
    "Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι άνθρωποι καταφεύγουν στην ΑΓΕΝΕΙΑ (ενώ στην αρχή δείχνουν ευγενείς και λογικοί ) όταν δεν έχουν να επιδείξουν επιχειρήματα και νοιώθουν ανασφαλείς στην ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη"

    Το ίδιο ισχύει και για σένα όταν αποκαλείς troll, ή κομματόσκυλα/εγκάθετους (ή τουλάχιστον αφήνεις να εννοηθεί έτσι) κάποιους από τους συνομιλητές σου, μην αντέχοντας την αντίθετη άποψη (έστω κι αυτή εκφράζεται με λίγη δόση ειρωνείας ή επιθετικότητας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Οι σοβαρες πρωτοβουλιες και δημοσιογραφικες επιτυχιες πρεπει να αμειβονται.
    Κανεις δεν σχολιασε την αποκλειστικη συνεντευξη του Κυριακου Μητσοτακη στον Βασιλη Μπονιο που αναρτηθηκε στο κουρδιστο πορτοκαλι πριν 2 μερες.
    Αυτα για να αλληλοκαταλαβαινομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. πράγματι, εάν εργάζεται η ανηψιά του στην Αμερικανική πρεσβεία και το ομολόγησε, είναι αστέρι!
    Γιατί ήταν δίπλα του, στα αγγλικά την έκανε τη συνέντευξη;
    Επίσης, ο Οικονομέας τον ρώτησε τι δουλειά ακριβώς κάνει η ανηψιά του;

    Λίγο περίεργα όλα αυτά, καθώς υπήρχε τελικά φωτιά. Ούτε κι εγώ τον έχω σε εκτίμηση τον Σπίνο...

    Πάντως έχω μία απορία:
    μήπως απλώς ο πρωθυπουργός επιλέγει τον τρόπο και το χρόνο της αποχώρησης, μήπως ασκεί τη μόνη ευχέρεια που του έχει απομείνει;;

    jkr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @george
    Αντίθετη άποψη δεν σημαίνει αγένεια.
    Είναι το μοναδικό blog που ο διαχειριστής απαντά σοβαρά και γίνεται γόνιμος διάλογος.

    (αναρωτιέμαι και γω πλέον εάν ο διπλωμάτης, ο george και κάποιοι ανώνυμοι είναι το ίδιο πρόσωπο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ουγκ!!!!!!!
    Το μοναχικό πρόβατο ο george.
    Για κοίτα κάτι πράγματα. Τώρα θα απαντήσει και ως διπλωμάτης?
    Λύσσα κακιά τους έχει πιάσει ?
    Πάντως με παραξενεύει το ότι είναι το μοναδικό μπλοκ που έχει σκαρφαλωμένους επάνω στα σχόλια 24 ώρες τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του ΓΑΠ.
    Το συνηθισμένο που κάνουν είναι να την πέφτουν στον πολίτη προσωπικά άσχετα με το θέμα του post.
    Πουσαι πολίτη μη μασάς, σε φοβούνται και σε τρέμουν.
    Το πολύ να έχουμε καινούργια προσπάθεια φίμωσης με διάφορες προβοκάτσιες ( λουκ press-gr).
    Μοναχική αρκούδα Ουγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Οχι φίλε, απαντάω ως george.

    Είναι όντως το μοναδικό μπλογκ, που έχοντας εκφέρει μια γνώμη διαφορετική από του εκείνη διαχειριστή, έχω δεχτεί "κατεγισμό" χαρακτηρισμών, όπως, troll, κομματόσκυλο, στραβός, εγκάθετος, προβοκάτορας, κλπ.

    Αναρωτιέμαι άραγε ποιος είναι πραγματικά σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Φίλε μου ΧΑΜΟΣ σήμερα !!!!
    Και να φαντασθείς ότι δεν έχεις δηλώσει κάποια κομματική τοποθέτηση μέχρι σήμερα.
    Αυτό είναι που τους τρελαίνει όλους
    Το δεξιός , δαπίτης, και όλα τα άλλα είναι εύκολα αυθαίρετα συμπεράσματα για να στηριχθεί επίθεση.
    Εμένα φίλε μου δεν με νοιάζουν αυτά...διαβάζω τα κείμενα σου τα δουλεύω στο μυαλό μου και ομολογώ ότι μου ανοίγουν το οπτικό μου πεδίο.
    Αλλά εγώ είμαι σχετικά ηλικιωμένος..έχω ζήσει και έχω δει πολλά όπως και εσύ και έχω φτάσει στο τελικό συμπέρασμα.
    Δεν ψάχνω το κόμμα και τον ηγέτη...ΨΑΧΝΩ τον Έλληνα που κοιτάει το συμφέρον και το μέλλον του τόπου.
    Δυστυχώς τους περισσότερους τους ενδιαφέρει η ¨προπαγάνδα¨ που υποτίθεται ότι κάνεις και όχι το πραγματικό πρόβλημα.
    Και το πρόβλημα είναι ότι έχουμε στουπώσει το μυαλό κομματικό χρώμα και τυφλωμένοι δεν μπορούμε να δούμε καλά.
    Καλοί άνθρωποι και πολιτικοί υπάρχουν…ο σκοπός είναι να τους ξεχωρίσουμε, να τους βάλουμε μπροστά και στο τέλος να τους προστατέψουμε από τα τσακάλια.
    Δυστυχώς όμως φίλε μου οι νεότεροι δεν τα καταλαβαίνουν παρόλο που τα παίρνουν μασημένα. Και έτσι δύσκολα θα συγχωρεθούν οι αμαρτίες μας για τα σφάλματα μας .
    Και σκέψου και το άλλο. Το λιγότερο 1000+ άτομα μπαίνουν καθημερινώς εδώ μέσα και διαβάζουν. Έρχονται και ξανάρχονται. Γιατί το κάνουν αν δεν αποκομίζουν κάτι. Για να καταλήξουν ότι είσαι τσιράκι του πρωθυπουργού και να δουν πότε θα βάλεις μυαλό?
    Ε όχι δεν το πιστεύω…
    Πιστεύω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που σκέπτονται.
    Ο J.D. λέει καλή συνέχεια……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κοιτα ρε συ ανωνυμε,οπως ειπα και σε καποιον αλλο, εδω γραφουν συνηθως, ανθρωποι, με IQ μεγαλυτερο του 100.
    Αρα,κανοντας και λιγη αυτοκριτικη, θα επρεπε να ειχες σταματησει να γραφεις.
    Αντα να σου επιτυρεψουν οι "θαμωνες",να τους διαβαζεις τα γραπτα τους, ωστε καποτε, να μπορεσεις κι εσυ να γραφεις κατι λογικο.
    Το να μας λες,οτι ο Γιωργος, εχει ομαδα κρουσης, που μπαινει μεσα στα βλογ και κανει σαμποταζ, εγω τι να πω;Μενω απλως ενεος.
    Ο ανθρωπος, δε μπορει να μιλησει Ελληνικα,και βαζει το δαχτυλο στην αλυσσιδα του ποδηλατου, εν κινησει.
    Σιγα μην εχει ομαδα.
    Και ο κοσμος, ο,τι και να του πουν, δεν ειναι και τοοσο μαλακας, για να μασησει.
    Οχι ομως, οτι οι νυν κυβερνωντες, ειναι καλυτεροι.Τα ιδια σκατα ειναι κι αυτοι.
    Ο Θεος να μας λυπηθει,γιατι αλλος, δεν το βλεπω να το κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. @ gnik
    Φίλε εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι έχω παραδεχθεί , ότι για ΟΛΟ αυτό το πολιτικό απόπατο , οι μόνοι που φταίμε είμαστε ΕΜΕΙΣ , η γενιά της μεταπολίτευσης.
    Έκανα , κάναμε τα λάθη μας !
    Ζήσαμε την ψευδαίσθηση του βολέματος , την πολιτική ...εικονολατρία , του ξεπεσμού ηθικών αξιών και ιδεολογιών , κοιτώντας και σφυρίζοντας αδιάφορα (από ένα σημείο και μετά).
    Γίναμε όχι κομμάτι του συστήματος αλλά το ΙΔΙΟ το σύστημα!
    Δουλεύαμε σαν μερμήγκια αλλά διάγαμε ωσάν...τζίτζικες, για να μη πω ωσάν ...κηφήνες!
    Το απαξιωτικό κεκτημένο εμείς το φέραμε και το παραδώσαμε στα παιδιά μας.
    Κάποια στιγμή μεγαλώνοντας θα πρέπει να κάνουμε και τον απολογισμό μας .
    Ο εκφυλισμός του Μεταπολιτευτικού Πολιτεύματος και η γενική απαξίωση θα πρέπει να μας ξυπνήσει από τον λήθαργό μας και να γίνει η απαρχή μιας νέας αρχής.
    Γι` αυτό πολεμάω ! Και χαίρομαι αφάνταστα όταν βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι με τις ίδιες αυτοκριτικές διαθέσεις και την ελπίδα στη ματιά τους για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας ή και τα εγγόνια μας.
    Δώσε μια ζεστή αγκαλιά στον J.D
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @politis
    Θα ρισκάρω κι εγώ μια εκτίμηση: Πολίτη, ανήκεις κατά πάσα πιθανότητα στην "ανδρεο-παπανδρεική γενιά", που ενώ είχες πιστέψει κι εσύ στο σύνθημα της "Αλλαγής", αισθάνεσαι κατά κάποιο τρόπο προδωμένος από την πολιτική που ακολουθήθηκε αυτά τα χρόνια.

    Εν μέρει έχεις δίκιο. Μιλάμε όμως για σχεδόν 3 δεκαετίες πίσω. Εκτοτε, υπήρχαν πολλές ευκαιρίες να διορθωθούν κάποια πράγματα. Δυστυχώς όμως ΟΛΕΣ οι ελληνικές κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένης και της τωρινής) μεταθέτουν τα μεγάλα προβλήματα στο μέλλον για να μην επωμισθούν το πολιτικό κόστος.

    Και εαν πρέπει να μιλήσουμε για ευθύνες γενιών, θα πρέπε να πάμε κάμποσες δεκαετίες πίσω, και όχι να εστιάζουμε μόνο στη μεταπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Διαβάζω τον Πολίτη για αυτό ακριβώς τον λόγο που παραδέχετε παραπάνω, η γενιά της μεταπολίτευσης μας παρέδωσε ένα κόσμο ΜΑΝΤΑΡΑ και εμείς οι νεώτεροι νιώθουμε σαν πυξίδα δίπλα σε μαγνήτη, στροβιλιζόμαστε με τρομερή ταχύτητα στο πουθενά.
    Το ότι μας δίνει βήμα προβληματισμού και αντιπαράθεσης είναι όμορφο, διαφωνούμε, διατυπώνονται απόψεις που πολλές φορές δεν είχα σκεφτεί και όλο αυτό ΄πιστεύω είναι και το ζητουμενό του. Το μόνο που ζητά είναι διαβάζουμε όχι στο πόδι τα κείμενα του και μόνο σε αυτό τον βλέπω να εξοργίζεται, δηλ. σεβάσου με όπως σε σέβομαι και εγώ και διατυπώνω με προσοχή και ακρίβεια την κάθε λέξη. Σεβασμό και ευγένεια ζητά αυτό έχω εισπραξει.
    Και τέλος πάντων σταματήστε τα ανόητα σχόλα περί αλυσίδας ποδηλάτου ή κλωτσάω μπάλα και σπάω πόδι άτυχες στιγμές όλοι έχουμε αλλά δεν μας κάνουν άχρηστους δεν προσθέτουν τίποτα στον διάλογο.
    Ελεάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @gnik
    Έχεις δίκιο ότι πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολύ καλύτερα και ότι χάθηκαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες τότε. Μήπως όμως τα ίδια δεν ισχύουν για όλους τους πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης; Πάντα μεγάλες ευκαιρίες χάνονται και τα μεγάλα προβλήματα μετατίθενται στο μέλλον.

    Τι έκαναν π.χ. οι επόμενοι πρωθυπουργοί (Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής) για να ανατραπεί αυτό το κράτος των κρατικοδίαιτων; Πολύ λίγα εως τίποτα.

    Επίσης μην ξεχνάς σε τι κατάσταση ήταν η χώρα το 81. Μια πολύ φτωχή Ελλάδα, ταλαιπωρημένη από τη δικτατορία και τις εγκληματικές οικονομικές πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ευθύνη έχουν λοιπόν και οι γενιές πριν το 81.

    Ο Παπανδρέου αποκατέστησε εν μέρει κάποιες κοινωνικές αδικίες, δίνοντας έναν ανθρωπινό μισθό στον χωροφύλακα (και όχι κάνοντάς τον ζάμπλουτο όπως λες). Βεβαίως ευθύνεται και για πολλά κακά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ναι αλλά μόνο στους εξαρτώμενους από το κρατικό μισθολόγιο
    Οι άλλοι έτρεχαν από πίσω ασθμαίνοντας και κλέβοντας το κράτος για να ισοσταθμίσουν.
    Και όταν δώσεις μετά είναι αδύνατον να το πάρεις πίσω αλλά πρέπει να το αυξάνεις αν θέλεις να τα έχεις καλά και έτσι ήλθαν και τα επιδόματα.
    Και βέβαια από τότε μέχρι σήμερα κανένας δεν μπορεί να βάλει τάξη γιατί το μέλλον της χώρας κρίνετε από το τι θα δώσεις προκαταβολικά για να πάρεις τις εκλογές όχι τι θα αφαιρέσεις και φτάσαμε σήμερα με τις πανέμορφες αεροσυνοδούς να φωνάζουν στο δρόμο κρατώντας την Ελληνική σημαία για το μέλλον τους.
    Όταν βλέπεις τόσο όμορφα κορίτσια να φωνάζουν για μια μπουκιά ψωμί τότε τι να πούμε εμείς οι παλιόγεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. @gnik ωραίος είσαι ρε φίλε, το παίζεις παλιοπασόκος για να περνάς εκ του ασφαλούς τη δεξιά προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Οχι.Ειχε και αλλες φιλοδοξιες.
    Να πηδαει τη μια μικρουλα μετα την αλλη,οντας απλως, προεδρευων.
    Και μας υποχρεωσε να βλεπουμε τον Κουλουρη και τον Πρωτοπαππα καθε μερα στο γυαλι, μαζι με τον Κατσιφαρα,που τουλαχιστον αυτος, ομολογησε οτι αποντος του "μεγαλου", δεν θα τους ηξερε ουτε ο θυρωρος της πολυκατοικιας τους.
    Γι αυτο διαολιζομαι,επειδη και να πεσει ο χοντρος, ποιος αλλος θα ρθει;
    Τις ιδιες φατσες βλεπω στο γυαλι και παλι, μιας και σηκωθηκαν απ τον ταφο τους ξανα.
    Τι Ευθυμιου, τι Καστανιδης, τι εκεινη η ξανθια, δε θυμαμαι πια,α τη θυμηθηκα,η Αποστολακη, που βγαινει παλι με τουπέ.
    Βρασε ρυζι.
    Και αποκατω, οι εργατοπατερες, ετοιμοι, με την κουταλα ανα χειρας, για να ορμησουν στο μαχτό.
    Και κανεις να μην τολμα να κοψει τα ποδια σε ολους αυτους, που χωρις προσοντα, παιρνουν χιλιαδες Ευρω καθε μηνα, χωρις αιδω.
    Μονο προβατα βλεπω και οπαδους,που,
    "...δειλοί, μοιραιοι και αβουλοι ανταμα,προσμενουνε ισως καποιο θαμα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε βρει την χρυση κοτα που γενναγε συνέχεια αυγά....Έκοβε χρημα στον Χολαργό
    ->πηγαινε 25% ο πληθωρισμός->έδινε ΑΤΑ 17%->ξαναέκοβε χρήμα στον Χολαργό ->ξαναπήγαινε ο πληθωρισμός 25%->ξαναέδινε ΑΤΑ 17% και ούτω καθ εξης Ένας έξυπνος τρόπος να μειώνεις το εισόδημα (αγοραστική ικανότητα) του λαού και αυτος να αισθάνεται ευτυχισμένος. Σήμερα όμως με το Ευρώ και όλους τους τροχονόμους να είχε στους δρόμους να γράφουν για κράνος και ζώνη ...ποσά σαν τα λεφτά που έκοβε τότε δεν θα ξαναέβλεπε.Αυτα να τα βλέπετε και για τον Γιωργάκη που υπόσχεται να σας γεμίσει λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Oταν ενας ανθρωπος, που δουλευει στον ιδιωτικο τομεα, παιρνει 700 Ευρω μικτα,το να παιρνει ενας χωροφυλακας, χωρις κανενα προσον, 1500, μαλλον ειναι προκληση.
    Και μη μου πειτε για το επικινδυνον του επαγγελματος, γιατι δεν βλεπω πολλους σκοτωμενους.
    Ασε που τα λεφτα τα παιρνουν ολοι, νηστευσαντες και μη.Στα γραφεια, η εξω, στη "μαχη".
    Και δεν ειναι ο χωροφυλακας η μεγαλη προκληση.
    Οι ΔΕΚΟ, ειναι.
    Υπαλληλοι της ΔΕΗ πχ, χωρις προσοντα,Λυκειο και γλειψιμο δηλαδη, παιρνανε 50% πανω, απο πτυχιουχους.
    Στην Ολυμπιακη, ο οδηγος αυτοκινητου, που μπορει να ηταν αποφοιτος του Δημοτικου, επαιρνε περισσοτερα απο Δ/ντη ,και καθαριστρια στον ΟΠΑΠ,επαιρνε περισσοτερα απο το Λυκειαρχη του Λυκειου της περιοχης της.
    Ειναι δυνατον να παει μπροστα η χωρα με τετοιες πρακτικες;
    Ασε τους Τελωνες με τα φοβερα επιδοματα των 1000 Ευρω και πανω, χωρια τα αλλα.Και τους εργατες του λιμανιου, που παιρνουν, βασει ενος νομου του Πασοκ, απο 70 χιλιαρικα και πανω το χρονο, μεχρι και 100!!
    Καταλαβατε για το τι μεγαλο φαγοποτι γινεται στις πλατες σας;
    Και οι περισσοτεροι απο σας, γινοσαστε φιλαθλοι και αλαλαζετε για το ενα κομμα-ομαδα,η το αλλο.
    Τοοση βλακεια πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. @Ανώνυμος 5:47
    Φίλε εγώ το παίζω ότι παίζω αλλά έχω και e-mail αναρτημένο.
    Παλαιότερα είχα και άλλα στοιχεία αλλά τα μάζεψα όπως θα αφαιρέσω και το σχόλιο μου με την ιστορία μου γιατί βαρέθηκα τους μαλακές που νομίζουν ότι πίσω από την ανωνυμία κρύβουν την σπουδαία θέση κλειδί που κατέχουν και θα χάσουν την δουλειά τους με τα απόρρητα στοιχεία που μας δίνουν.
    Καλό μυαλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. merikoi anthropoi,
    epeidi den mporoun na petaxoun,
    pirovoloun oti petaei

    an den provlimatistoun gia ayto,
    tha sinexisoun na zoun mesa ston kosmo tis propagandas pou ftiaxane alloi gia aytous

    tora sto thema,
    o dailakis eite xrisimopoiithike eite energise aytovoulos,me tin praxi tou ekane kako ston xoro pou leei oti ipiretei...

    ontos einai poli periergo oti i anipsia tou ton sinodevei pantou olo to krisimo ayto diastima,
    opos kai einai perierges oi grigores enalages apofaseon se sxesi me tin paraitisi tou(5 lepta prin mpei sto grafeio tou tragaki elege sto peristilio tis voulis oti tha paraitithei an tou to zitisei mesa o tragakis, kai oloi xeroume ti ekane)

    akoma mou kanei entiposi,
    pos tora oi filoi pou ipostirizoun to pasok, vgainoun kai epixirimatologoun oti i amerikaniki epemvasi sta ellinika dromena einai mithos kai theories sinomosias, otan p.x. oi idioi prin apo kairo, "katharisane" politika ton xrisoxoidi san anthropo ton amerikanon..

    mia statheri apopsi gia ton rolo ton amerikanon(kai ton allon kraton gia na eimai dikaios)sta esoterika mas, tha itan to zitoumeno...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ipepese stin antilipsi mou kai kati akoma..
    to antigrafo apo kapoio blog..

    Αντιγραφή από το βιογραφικό του Δαϊλάκη αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του:
    "α)Επίσημη επίσκεψη στις Η.Π.Α. - Μάρτιος 2005. Καλεσμένος από τον Άρνολντ Σβαρτζενέινγκερ Κυβερνήτη της Πολιτείας Καλιφόρνια για το Συνέδριο πολεμικών τεχνών. Συναντήθηκε με κυβερνητικά στελέχη και πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες.
    β)προωθεί τη δραστηριότητα της Τράπεζας Barclays Capital και κυρίως προς τη Βόρεια Ελλάδα.
    γ)Η.Π.Α. Άριστες σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ. Ενεργό στέλεχος του Ιδρύματος Φούλμπράιτ, το Αμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα."

    xanasinantame to "Ιδρύμα Φούλμπράιτ"..xmmm...edo vlepo kapoio pattern...kai alloi politikoi me perierges poreies einai stelexi tou...perierges simptoseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμε,και ο Αλογοσκουφης, Ντόρα κ.α. μόνιμα καλεσμένα μέλη της λέσχης Μπίντελμπεργ, σου λέει κάτι αυτό γιατι δεν σε βλέπω να ενίστασαι?
    Η διαγραφή του βουλευτή Δράμας κ. Δαϊλάκη επιβεβαιώνει την ουσιαστική κατάργηση του κοινοβουλευτισμού στη χώρα μας.

    Το Σύνταγμά μας, σε ένα από τα πιο φωτεινά σημεία του, ξεκαθαρίζει ότι «οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση.» Ο κανόνας της ‘σιωπής των βουλευτών’ αν και όχι προφανώς παράνομος, είναι σίγουρα αντιδημοκρατικός και οδηγεί στον εκφυλισμό του πολιτεύματός μας.

    Το σημερινό πολιτικό σκηνικό δεν μοιάζει σε τίποτα με την περίοδο 1990-93. Κανένας βουλευτής της ΝΔ δεν έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, και κανείς δε φαίνεται να έχει τέτοιες προθέσεις. Αν ο πρωθυπουργός αποφασίσει να διαγράψει ακόμη ένα βουλευτή του κόμματός του για να οδηγήσει τη χώρα σε μια ακόμη αδικαιολόγητη εκλογική αναμέτρηση, θα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε δύσπιστοι στο όποιο ‘εθνικό θέμα εξαιρετικής σημασίας’ κι αν επικαλεστεί. Κι αν επιβραβεύσουμε και τότε, ακόμη μια φορά, την ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά, ας αναλάβουμε και τις ευθύνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ?
    ΔΗΛ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ :Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΪΛΑΚΗ ΜΕΣΑ - ΕΞΩ ΣΤΗ Ν.Δ. ( ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΥΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η "ΚΑΛΗ" ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΑΙΛΑΚΗ ΘΑ 'ΣΤΑΘΜΙΣΤΕΙ' ΑΝΑΛΟΓΑ ).
    ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΨΙΦΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΣΟΣ "ΔΑΪΛΑΚΗΣ" ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΕΚ ΔΡΑΜΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΝ . ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΉΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η Ν.Δ.- ΧΑΧΑΧΑ) Ο ΕΚ ΔΡΑΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΑΛΛΑ, ΤΟΣΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣΜΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΩΖΑΝΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ .
    ΩΡΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕ

    ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΗΙΤΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. 8:53 πμ
    i paratirisi mou exei na kanei me ton sigkekrimeno vouleyti gia ton opoio milame(dailaki)kai oxi genika

    den vgazo exo apo to paixnidi ton kentron paraexousias tin ntora kai ton alogoskoufi,alla den me fovizoun simetoxes se "dimosies" lesxes..

    giati apo tote pou i bilderberg kanei kai parousiaseis tou ergou tis (nomizo me tin diamantopoulou stin ellada),mallon kati allo megalitero pou den xeroume akoma,exei parei tin thesi tis ...

    me fovizoun idrimata, mko, lesxes,
    pou fenomenika einai akindina,alla stin pragmatikotita einai oximata kathodigiseis anthropon tis exousias kai ton grammaton, pou kata simptosi se krisimes periodous exoun koini stasi(giougkoslaviko p,x,)

    ΑπάντησηΔιαγραφή