Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Ένας Έλληνας Κομμουνιστής απαντά στον Γκρούεφσκι .


Αμερικανοσκοπιανέ Γκρουέφσκι , δεν μας εκπλήσσει ούτε και μας αιφνιδιάζει η επιστολή σου με το ανάλογο περιεχόμενο και ύφος προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Εμείς οι κομμουνιστές, δηλαδή το ΚΚΕ , είμαστε οι πιο αρμόδιοι να σου απαντήσουμε και να σου πούμε: Αυτά που λες κι αυτά που ζητάς είναι αμερικανικά τεχνάσματα για να πιέσουν την Ελλάδα με τον φόβο της επιστροφής σε ένα παρελθόν που έχει κλείσει οριστικά με πολύ αίμα , πολύ πόνο και μεγάλη καταστροφή .

Οι ξένοι «σύμμαχοι» μας , έστρεψαν την Ελλάδα στον Εμφύλιο και οι ίδιοι έθρεψαν τον σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση για πολλά χρόνια.

Οι ίδιοι έσβησαν με Σοβιετικούς συνεργάτες τους το όνειρο του υπαρκτού σοσιαλισμού και τα αστέρια των κομμουνιστικών αξιών έσβησαν μαζί με τον θάνατο της Σοβιετικής Ένωσης.

Εμείς εδώ κρατάμε τα ιδανικά μας και την πίστη μας στις αξίες του Μαρξ και του Λένιν και παλεύουμε για μια Ελλάδα και για ένα κόσμο ολόκληρο που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα, την αδελφοσύνη και την εδραίωση της πρωτοπορίας της εργασίας.

Όσα προβλήματα και αν έχει σήμερα η Ελλάδα, δεν παύει να είναι μια ελεύθερη κοινωνία αστικής Δημοκρατίας με υπόβαθρο πολιτιστικής και πολιτικής κουλτούρας.

Οι «εθνικές μειοψηφίες»στην Ελλάδα είναι εφευρήματα του τελευταίου καιρού, μαζί με άλλα πολλά, στην αμερικανική προσπάθεια να φτιαχτεί ο ευκλείδειος μοχλός κοινωνικών ανατροπών και η πρέσα σύνθλιψης του ελληνικού κορμού για να περάσουν τα αμερικάνικα σχέδια στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή.

Φαίνεται ότι ένα όργανο που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί είσαι και εσύ, για να φέρεις ανωμαλία στα πολύπαθα Βαλκάνια και να κάνεις ευκολότερες τις πιέσεις των Αμερικανών στους Έλληνες.

Πρέπει να ξέρεις ότι χιλιάδες σύντροφοί μας με την καταστροφή του Εμφυλίου προτίμησαν την ξενιτιά από την θηλιά στον λαιμό τους της τότε αμερικανικής δεξιάς στην Ελλάδα.

Ένα μεγάλο μέρος των συντρόφων μας επέστρεψε στην πατρίδα μας και μάχεται μαζί μας για καλύτερους όρους ζωής, δουλειάς και ελευθερίας.

Έλληνες κομμουνιστές του δημοκρατικού στρατού , που βρέθηκαν σε όλα τα σημεία της Σοβιετικής Ένωσης είναι και όσοι εγκαταστάθηκαν ή τους εγκατέστησαν στα Σκόπια και εξακολουθούν να έχουν ελληνική συνείδηση και ελληνική γλώσσα.

Είναι και αυτοί ευπρόσδεκτοι να επιστρέψουν στην πατρίδα και όσοι θέλουν από αυτούς να μπουν κάτω από την αγκαλιά του κόμματος και ευτυχισμένοι και ελεύθεροι να δουλέψουν μαζί μας.

Αν ο πατέρας σου ζει και ήταν στρατιώτης του δημοκρατικού στρατού, μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του μόνος ή και με τα παιδιά του.

Εσύ , όμως φαίνεται ότι ούτε σύντροφος είσαι , ούτε κάτι τέτοιο θέλεις, γιατί πήρες ρόλο και αποστολή αμερικάνικη να χρησιμοποιηθείς πολιτικά στα Βαλκάνια για την επιτυχία των αμερικανικών στόχων.

Η προκλητική επιστολή σου στον πρωθυπουργό της Ελλάδας είναι κακογραμμένο κείμενο, γραφής και έμπνευσης των υπογείων του Λάνγκλεϊ .

Σε βάζουν μπροστά για να αναξύσουν στην Ελλάδα μεγάλες εμφυλιοπολεμικές πληγές και να γυρίσουν τον λαό μας σε μνήμες θανάτου και αίματος.

Ο ελληνικός λαός είναι συσπειρωμένος σαν μια γροθιά στα εθνικά του ζητήματα και σου γυρνάει στα μούτρα όσα οι Αμερικανοί σε έβαλαν να φιτιλίσεις με ανιστόρητα ψεύδη και υπερατλαντική θρασύτητα.

Με το γράμμα σου , δηλαδή το γράμμα που σου έγραψαν για να στείλεις, απογυμνώθηκες πλήρως στους σκοπού σου και είσαι επικίνδυνος όχι μόνο για τα Βαλκάνια, την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και για αυτή την ίδια σου τη χώρα.

Οι Αλβανοί ετοιμάζονται, οι Βούλγαροι είναι έτοιμοι και οι Σέρβοι καιροφυλαχτούν.

Με αυτή τη σκακιέρα παίζουν οι Αμερικάνοι και σε χρησιμοποιούν μέχρι την ώρα που , κατά τα συμφέροντα τους , ένας ή περισσότεροι από τους γείτονες σας θα σας αρπάξουν , γιατί σε αυτούς ανήκετε και ποτέ δεν πρόκειται με έναν ηγέτη ,αμερικάνικο υποκινούμενο , να επιβιώσει η FYROM σαν ανεξάρτητη κρατική παρουσία.

Ένας Έλληνας Κομμουνιστής


Πηγή : Πολιτικά και Κοινωνικά Θέματα

4 σχόλια:

  1. φίλε Πολίτη η Αλέκα συμφώνησε με αυτή την ανάρτηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσημα, ως κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει, ανεπίσημα όμως αν θα μπορούσε τα ίδια θα έλεγε ΚΑΙ η κ. Παπαρήγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν κρίνω από τα χθεσινά δημοσιεύματα του Ριζοσπάστη στο ίδιο περίπου πνεύμα με την επιστολή κινούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω με τον πλούταρχο.Καλό θα ήταν να βγει η Αλέκα και να τα πει έστω και αναμασημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή