Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Το «άρρωστο χθες» αντιδρά! Επέμβαση(;) της αστυνομίας στη πλατεία ζητάει η Ντόρα


Επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία Συντάγματος ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι εκεί δεν υπάρχουν πια «αγανακτισμένοι», αλλά …..«άνθρωποι οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα»!!

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί, η ΕΛ.ΑΣ. και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Αθηναίων, έχουν τη δυνατότητα μέσα σε… μία ώρα να αλλάξουν την εικόνα της πλατείας, εκτιμώντας ότι αυτό το οποίο υπάρχει στην πλατεία Συντάγματος είναι «η πλήρης ανομία».

Το «άρρωστο χθες» αντιδρά! Όσοι με τις υπογραφές τους υποστήριξαν τον εργασιακό «Αρμαγεδδώνα» εις βάρος των Ελλήνων και νομιμοποίησαν τη βίαιη υπαγωγή της κοινωνίας σε καθεστώς φτώχειας, ασκούν …πολιτική (?).

Όσοι με τις υπογραφές τους οδήγησαν την πατρίδα στην ταπείνωση και την αφαίρεση της εθνικής κυριαρχίας,ασκούν το … Εθνικό τους καθήκον(?)

Οταν όμως ο κόσμος αγανακτεί και βγαίνει (ειρηνικά και ΜΑΖΙΚΑ) στις πλατείες για να διαμαρτυρηθεί, τότε για τους ανωτέρω η κοινωνία ….παρεκτρέπεται και ζητούν την επέμβαση (?) της αστυνομίας.

Βλέπετε για το «άρρωστο χθες» και τα πολιτικά του στάνταρ, η κοινωνία θα έπρεπε ως αμνός μπροστά στο μαχαίρι του θύτη, να διαμαρτύρεται κοσμίως με ….βελάσματα!

Α! Και πιασμένη στο δόκανο της πελατειακής εξάρτησης να εκφράζεται …..δημοκρατικά με την ψήφο της στις εκάστοτε εκλογές.

Στη συνείδηση της κοινωνίας το «άρρωστο χθες» έχει πεθάνει και έχει ταφεί. Απλά, αυτό ως «πολιτικό φάντασμα» προσποιείται ότι δεν το ξέρει……