Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Πολιτικός σεισμός ή μήπως…διασυρμός;


Το πολιτικό σκηνικό πραγματικά έχει πάρει φωτιά. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει επίσημη ομολογία για χρηματοδότηση κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από τα μαύρα ταμεία της Siemens.

Θλιβερός πρωταγωνιστής ο κ. Θ. Τσουκάτος, επί σειρά ετών "δεξί χέρι" του κ. Σημίτη , ο οποίος –όπως ομολογεί ο ίδιος- ως μέλος της Κ.Ε. του Πασοκ, δέχθηκε επίσκεψη στο γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινε αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά ενός εκατ. Μάρκων (160 εκατ. Δρχ της εποχής) στην προεκλογική καμπάνια του κινήματος στις εκλογές του 2000.

Ο κ. Τσουκάτος ομολογεί ότι αυτά τα χρήματα κατέληξαν μέσω λογαριασμού φίλου του στα ταμεία του κόμματος.

Είχα αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο μου ( εδώ ) ότι τα στοιχεία από το παραλογιστήριο της Siemens που είχε στα χέρια της η γερμανική δικαιοσύνη , προκαλούν ανησυχία διότι είναι ….Επί Αποδείξει !

Μιλάμε για μια υπόθεση η οποία βρωμάει ….απ` όπου και να την πιάσεις.

Τις τελευταίες ημέρες κάποιο … «πουλάκι»… κελάηδησε στα αυτιά του κ. Παπανδρέου, ότι μέσω των λογαριασμών τους οποίους η γερμανική δικαιοσύνη παρέδωσε στον εισαγγελέα κ. Αθανασίου, η έρευνα, με αποδείξεις πλέον , ακουμπά συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα από το Πασοκ.

Τα στόματα είχαν αρχίσει και …άνοιγαν! Την περασμένη Τρίτη τρία στελέχη (Τσουκάτος, Αυγερινός, Παπαχρήστου) επισκέφτηκαν γνωστό δικηγορικό γραφείο προκειμένου να πάρουν νομικές συμβουλές για τον χειρισμό της υπόθεσης!

Οι χθεσινές εξελίξεις είναι σε πλήρη συνάφεια με τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας και την …. «αποπομπή» Σημίτη.

Έσπευσαν να κόψουν όποιους δεσμούς υπήρχαν , …καίγοντας κάποια στελέχη και εξυπηρετώντας συγχρόνως τα εσωκομματικά τους συμφέροντα.

Μετά την ρήξη με τον κ. Σημίτη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί να εκμεταλλευθεί τις αποκαλύψεις που –μέχρι σήμερα – αφορούν το παρελθόν του κόμματός του και να εμφανιστεί ως …..παράγοντας κάθαρσης του πολιτικού σκηνικού.

Κάτι σαν …. «πολιτικός ατμοκαθαριστής» όταν εμφανίζονται …διευθύνσεις και ονόματα .

Επί της ουσίας, με όχημα τις αποκαλύψεις του σκανδάλου Siemens, συνεχίζεται η επιχείρηση – εκκαθάρισης στο ΠΑΣΟΚ.

Κορυφαία όμως στελέχη του κόμματος προβλέπουν ότι η τακτική αυτή βυθίζει «το όλον ΠΑΣΟΚ» ακόμη περισσότερο και συμπαρασύρει τους πάντες σε μία κρίση χωρίς προηγούμενο.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα περί της ομολογίας του κ. Τσουκάτου.

Το Πασοκ απαντά ότι δεν υπάρχουν στοιχεία στα λογιστικά του , που να αποδεικνύουν ότι αγοράστηκαν κουπόνια μαζεμένα , αξίας 160 εκατ. δρχ την αντίστοιχη περίοδο.

Αυτές οι δουλειές όμως αγαπητοί …σύντροφοι δεν γίνονται ….μέσω κουπονιών !!!!!

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πολιτικά κόμματα κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί από στελέχη τους για την ….ύπαρξη διπλών ταμείων.

Ένα ταμείο το οποίο λειτουργεί νόμιμα , σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κανονισμού της Βουλής και ένα ταμείο …παράνομο , … το οποίο παραλαμβάνει και διαχειρίζεται το ..μαύρο χρήμα.

Αλλά ακόμη και εάν δεν ευσταθούν οι κατηγορίες των στελεχών περί διπλών ταμείων.

Ποιος μπορεί να μας βεβαιώσει ότι αυτό το ποσό δεν έσπασε σε πολλά επιμέρους μικρότερα ποσά , με διαφορετικές ημερομηνίες και ….διαφορετικούς χορηγούς-αγοραστές κουπονιών;

Προς τιμή του ο κ. Σκανδαλίδης, εχθές το βράδυ στo κεντρικό δελτίο του Αlter, είχε το θάρρος να παραδεχτεί και όλα τα ανωτέρω.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο τομέας Οικονομικών του Πασοκ σύμφωνα και με το καταστατικό του , «διορίζεται» από την Κεντρική Επιτροπή και τον πρόεδρο του κινήματος και σε αυτούς «δίδει λόγο» και αναφέρεται για ΟΛΑ τα οικονομικά …..πεπραγμένα ( μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ήταν όμως και ο …κ. Παπανδρέου !!!).

Ανέκαθεν ο υπεύθυνος του τομέα Οικονομικού ήταν άνθρωπος της ΠΛΗΡΟΥΣ εμπιστοσύνης του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής ( με την ύπαρξη διπλών βιβλίων πως είναι δυνατόν να μην είναι;) .

Όσο αφορά τα κουπόνια ομολόγησε ότι η ΙΔΙΩΤΙΚΗ χρηματοδότηση υφίσταται , ενώ ο νόμος που προσδιορίζει τα κριτήρια αυτά και τον οποίο ο ίδιος έκανε, μπορεί να εμπεριέχει κατά συνθήκη ψεύδη.

Ανέφερε ότι μπορεί π.χ να γίνεται μια διαδικασία με τα κουπόνια , όπου σπάνε τα χρήματα σε επιμέρους …κομμάτια.

Προς τιμήν του, το ξαναλέω, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής εκείνη την εποχή και συγχρόνως ο άνθρωπος που έφτιαξε τον νόμο περί των οικονομικών των κομμάτων

…….μας αποκαλύπτει πόσο σαθρό είναι το σύστημα !


YΓ. Παράγοντες της μεγάλης ωφελημένης ελληνικής εταιρείας από τις αναθέσεις επί ΠΑΣΟΚ, είναι σε εγρήγορση.

Αυτά τα περί ….χορηγιών και τα …σπουργιτάκια που άρχισαν να κελαηδούν τους ανησυχούν σφόδρα.

Θεωρούν ότι οι συνθήκες είναι ανεξέλεγκτες και …….

13 σχόλια:

  1. ποιο ειναι αυτο το πουλακι?????
    Απο που κραταει η σκουφια του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει ελπίδα,σε αυτόν τον τόπο ,κάποια στιγμή , να αναλάβουν και τις πολιτικές ευθύνες, όποιοι τις έχουν;
    Με το "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς" , υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτός ο τόπος να προχωρήσει;
    Δήθεν αυτοκάθαρση ! Τι άλλο θα ακούσουμε;
    Εδώ κορυφαίο στέλεχος τους λέει ότι τα οικονόμησαν και αυτοί τον διαγράφουν και τέλος.
    Σαν τιμωρία που μίλησε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι λάθος!
    Αυτό δεν είναι μίζα! Ειναι Χορηγία !
    Τώρα γιατί στο Πασοκ έψαχναν εναγωνίως κουπόνια μεταχρονολογημένα ( λες και είναι επιταγές ...Ή μπορεί και να είναι) είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πάνω που η κυρία Μπακογιάννη, κάνοντας επίδειξη αλληλεγγύης προς τους ΠΑΣΟΚιους ευχόταν «να τελειώνει το ΠΑΣΟΚ με την κρίση του», έσκασε η βόμβα Τσουκάτου .
    Δεν μπορείτε να πείτε,μιαν αύρα απ' τον πατέρα της, την Έχει.
    Κληρονομικό το Χάρισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι είναι ανόητο να εκφέρουμε σωστή γνώμη και ακόμα επιπόλαιο να βγάλουμε πολιτικά συμπεράσματα. Μη βιάζεσαι ΠΟΛΙΤΗ , το σύστημα είναι σάπιο. Θα εκπλαγούμε όλοι μας.
    ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δε θα ΄χουν που να κρυφτούν! Αν δε τα κουκουλώσουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχουν κουπόνια..?Ακόμη και ληγμένα, ρωτήστε τον Αλαφούζο τι του έδωσε ο Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα να πω κι εγω κατι, για να με βρισετε;
    Καπου, το θεωρω αδικια, να την πληρωσει μονο ενας Τσουκατος, η αλλος ενας η δυο, οταν ξερουμε οτι μεσα στα κομματα, γινεται της κακομοιρας, "απο ανεκαθεν", που λενε.
    Δε θυμαστε, την ταινια με τον Κωνστανταρα, που εκανε τον Υπουργο και μιλωντας με τον Παπαγιαννοπουλο, καταλαβε, τελικα και επιτελους, τι γινοταν, μεσα και πισω απο την κομματικη εσθητα;
    Η φραση, "μα ειμαι του κομματος", εγραψε.
    Και εκεινος μεν, παρητηθη, ενω οι τωρινοι, δεν καταλαβαινουν, τιποτα.
    Και ο Τσουκατος, του κομματος, ειναι.
    Και ολοι οι Τσουκατοι, ολων των κομματων.
    Γιατι τα κομματα, ειναι μηχανισμοι, που εγιναν, για να κερδισουν τα μελη τους, οχι εσεις.
    Και οπου εβαλαν το χερι τους, τα κανανε σταχτη και μπουρμπερη.
    Αλλα τελικα, τη δυναμη, τους τη διδετε εσεις, αφου πατε και τους γλυφετε, ζητωντας τους, να σας δωσουν κατι, πατωντας καποιον αλλο, που εχει τα προσοντα.
    Γι αυτο και δε μιλατε για τις απατες τους. Γιατι προτιματε να κλεβουν αυτοι, προκειμενου να οφεληθειτε κι εσεις.
    Αν δεν παραδεχτειτε αυτη την απλη αληθεια, τιποτα καλο, δε θα γινει στην Ελλαδα.Γιατι δε μπορει να γινουν ολοι αγιοι, εκτος απο σας και το κομμα σας.
    Η ολοι θα παμε πανω και θα σωθουμε, η ολοι θα πιασουμε πατο και θα καταστραφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσ τσ τσ τσ Βρώμα και κασίδα παντού.
    Και δεν είναι μόνο αυτοί … να είμαστε δίκαιοι ΟΛΟΙ τα κάνουν.
    Διπλά βιβλία !!!!!! κουπόνια!!!! και καπάκι χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό.
    Και χοντρομισθούς και ασυλία και προσωπικές μίζες και ταρίφες για να διορίσουν κάποιον στο μαγαζί τους (Δημόσιο). Άσε αυτή η σύνταξη τους ρε π…… μου έχει κάτσει στο στομάχι.
    Και όταν μπλέκεται κανένας εισαγγελέας τον τρώνε λάχανο.
    Σιγά σιγά βγαίνουν οι βρωμιές όλων..μόνοι τους βγάζουν τα ματάκια τους ώσπου να έλθουν οι ¨εθνοσωτήρες¨ και η ιστορία επαναλαμβάνεται...
    Τι πάει να πει χρηματοδότηση από την Siemens...τι ανάγκη την έχουν την χρηματοδότηση.. αφού έχουν πρόγραμμα και ιδεολογία.
    Και τέλος πάντων γιατί δεν λένε ανοιχτά τόσα € η ψήφος ο ένας.. τόσα € ο άλλος.. να ψηφίζεις να παίρνεις και κάτι. Ξένα λεφτά είναι γιατί δεν τα μοιράζουνε να μην τους κυνηγάει και κανένας.
    Δεν ξέρω τι να πω...έχω διαχωρίσει την θέση μου...βαρέθηκα.
    ------------------
    Εκτός θέματος αλλά επίκαιρο
    Έχετε και καθυστερημένα το κτηματολόγιο εσείς οι πρωτευουσιάνοι που νομίζετε ότι καθαρίσατε με 35-40€ ε ?? Καλά...όταν θα πάτε να κάνετε την πρώτη μεταβολή στο ακίνητο τότε θα με θυμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Theodore
    Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα διαφωνήσει μαζί σου , πόσο μάλλον να σε ..."βρίσει" :))
    ........
    @ gnik
    κτηματολόγιο; Χμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ξερετε ποια ειναι η πλακα;
    Οτι το ουβαρι το ξετυλιξαν οι Αμερικανοι, για λογους ανταγωνισμου.
    Επειδη βλεπανε, οτι η Ζημενς, τους επαιρνε πολλες δουλειες, σε διαφορα κρατη. Οποτε το ψαξανε και ειδανε οτι η αιτια, ηταν οτι ταχωνε στους αξιωματουχους, για να της δινουν τις δουλειες.
    Και ετσι, επιδη εχει μπει στο Χρηματιστηριο της Νεας Υορκης, αναγκαστηκε να υποστει τον ελεγχο και να βγαλει τα απλυτα της στη φορα.
    Αλλοιως, ουτε σε 100 χρονια, δεν επροκειτο να βγει τιποτα απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανακοίνωσις!
    Το πασοκ αναζητεί ε π ε ι γ ό ν τ ω ς κουπούνια!
    Πού να βρουν, βρε παιδιά, στο πασοκ τόσα παλιά κουπόνια...βάλτε ένα χεράκι, όσοι έχετε κάνα παλιό κουπουνάκι φυλαγμένο!
    Aπο τη στιγμη που δεν θα υπαρξει γκιλοτινα για ολους αυτους τους αλητες ,δεν προκειται να υπαρξει δικαιωση ..
    Το κακο ομως ειναι οτι εχουν κανει και τον Ελληνικο λαο σαν τα μουτρα τους και καποιοι δικαιολογουν τετοιες εγληματικες ενεργειες ...
    Δεν καταλαβαινουν οτι αυτα ειναι κλεμενα , οχι απο χρηματα που ηδη υπαρχουν , αλλα απο χρηματα που οι ιδιοι και τα παιδια τους και τα εγγονια τους θα δουλευουν σαν σκλαβοι για να τα επιστρεψουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστα και αριστα τα οσα λετε, μα τι σας κανει να πιστευετε πως θα βρεθει η ακρη του νηματος;

    ¨κορακας, κορακου ματι, δε βγαζει¨

    εδω και χρονια, για πλειαδα θεματων-σκανδαλων ακουγονται οι φρασεις:
    1) το μαχαιρι στο κοκκαλο
    2) απλετο φως, παντου
    3) εσπασε το αποστημα
    κοινος παρανομαστης...τα ιδια και τα ιδια προσωπα, παντου και παντα.
    Η ταπεινη μου αποψη...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να δείς που κάποτε θα μας πούνε και "μαλ...κες" ...
    ---------------------------------------------------------------

    Εάν πήγανε οι μίζες της Μήζενς στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. , τότε εξυπηρετούν το ¨δημόσιο συμφέρον¨.
    Δεν είναι Συνταγματικά θεσμοθετημένος ο ρόλος των Κομμάτων και γι΄αυτό πέρνουν και “κρατική επιχορήγηση” ;;;

    Τι φωνάζετε ;;; Υπάρχει κόμμα που να θέλει ένα θεσμοθετημένο έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων ;;;

    Ακόμα και το Κ.Κ.Ε. είναι επίσημα ενάντια στην ¨κρατική παρέμβαση”…

    Για να μπορούν να δέχονται( τα Κόμματα) “χορηγίες” , όχι μόνο από το Κράτος , αλλά και από ιδιώτες , οι οποίοι , σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων , πρέπει να “προστατεύονται” από την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους.
    Αυτό είναι “το σύστημα”…

    Ας μην ξεχνάμε και τα ¨κουπόνια¨ της ¨Νέας Δημοπρασίας¨ (Ν.Δ.) που ¨αγόρασε¨ ο Γ.Αλαφούζος το 1993 ο Κ. Μητσοτάκης από τον Γ. Αλαφούζο.

    Να δείτε που στο τέλος – τέλος της υπόθεσης θα ακούσουμε κριτική στην ¨άδικη ελληνική νομοθεσία¨ που δεν επιτρέπει την ¨χορηγία¨ ( έναν ¨πανάρχαιο αρχαίο-ελληνικό θεσμό¨… ) από τις ¨λαϊκές παραγωγικές τάξεις¨…στις οποίες ανήκουν , σύμφωνα με την κυρίαρχη ιδεολογία της κυρίαρχης τάξης , έλληνες και ξένοι ¨παραγωγοί¨- καπιταλιστές…

    Τι κακό είναι αυτό , θα πουν , να συκοφαντούνται ευυπόληπτοι πολίτες διότι εισπράττουν χορηγίες για το κόμμα τους…, επειδή η νομοθεσία μας είναι αναχρονιστική…



    ΟΛΑ ΚΑΛΑ -ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ - ΧΘΕΣ ΗΣΟΥΝΑ ΜΕ ΣΗΜΙΤΗ ΠΑΡΕΑ …
    UPDATE 15:55 Η δήλωση Τσουκάτου
    Ολόκληρη η δήλωση του Θόδωρου Τσουκάτου έχει ως εξής.

    «Ως μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας μετείχα ενεργά στην οργάνωση της καμπάνιας για τις εκλογές.Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του κινήματος και μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία.
    Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμειξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ. Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμειξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή.
    Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του κινήματος.
    Κατά συνέπεια για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».



    ΟΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΜΙΑ ¨ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ¨ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΗ ΖΗΤΑ Η ¨ΑΡΙΣΤΕΡΑ¨ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…

    Από τον Φάκελο της Κύπρου μέχρι και τις υποθέσεις των ημερών μας έχετε δει ποτέ να καταλήγει μια υπόθεση στην αλήθεια ;;;

    Οι επιτροπές αυτού του τύπου , "εξεταστικές του Κοινοβουλίου" , αποτελούν στην ουσία προσπάθεια απονεύρωσης και αποσυμπίεσης με στόχο την συσκότιση και στο θάψιμο των υποθέσεων που αναλαμβάνουν να ¨ερευνήσου¨ , για το καλό της ¨Δημοκρατίας¨…

    Συγκροτούνται με βάση την δύναμη των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή και δεν καταλήγουν σχεδόν ποτέ σε ΚΟΙΝΟ ΠΟΡΙΣΜΑ.

    Στο τέλος μιας μακροχρόνιας διαδικασίας έχουμε τα ¨πορίσματα¨ της ¨πλειοψηφίας¨ και της ¨μειοψηφίας¨ . Οι κομματικοί μηχανισμοί και ευρύτερες λαϊκές μάζες που τους παρακολουθούν αντιπαρατίθενται όχι με βάση τα πραγματικά στοιχεία μιας υπόθεσης , αλλά με τα κριτήρια των ¨οπαδών¨ - θιλάθλων της ¨ομάδας¨ και με τις δηλώσεις των προέδρων των κομματικών ¨ΠΑΕ¨ .

    ¨Εσείς¨ λέτε αυτό ¨Εμείς¨ λέμε το άλλο. ¨Εκείνοι ισχυρίζονται αυτό¨ -¨Οι άλλοι ισχυρίζονται εκείνο¨…

    Άρα ποια είναι η αλήθεια ; Και βέβαια αυτή που λέει η δική μας ¨ομάδα¨ …

    Συνεπώς ¨σικέ¨ το παιχνίδι των ¨εξεταστικών¨. Σικέ και το παιχνίδι της ¨δικαιοσύνης¨ η οποία , εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις , λειτουργεί με ταξικά κριτήρια με το γνωμικό να προστατέψει το σύστημα με το οποίο , σε τελική ανάλυση , περνούν καλά όλοι οι εμπλεκόμενοι ¨λειτουργοί¨ .

    Τι απομένει τελικά ;

    Το ¨πόρισμα¨ του λαϊκού αισθητηρίου με βάση αυτά τα στοιχεία που ξεφεύγουν από τη λεγόμενη δικαιοσύνη και τα αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα των μεγάλο-εκδοτών , δηλαδή νταβατζήδων των Μ.Μ.Ε.

    Τίποτα , καμία ¨εξεταστική¨ - καμία δικαστική απόφαση δεν θα μπορέσει να ανατρέψει το αλάνθαστο λαϊκό αισθητήριο για την πολιτική και οικονομική απάτη που συντελείτε στη χώρα μας…

    "ΝΤΑΝΤΟΝ"

    http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=110858#110858

    ΑπάντησηΔιαγραφή