Σάββατο 17 Μαΐου 2008

«Σύμφωνα με αυτά που πραγματικά πρεσβεύει»- Daniel Fried

Αυτό που παρακολουθήσαμε χθες στην Βουλή , -για το ζήτημα του ΟΤΕ, κατά τη διάρκεια της «Ώρας του Πρωθυπουργού», έπεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι το lobby των ΗΠΑ στη χώρα μας …….αποθρασύνθηκε.

Ο κ. Παπανδρέου «George owes us» φοβάμαι ότι, είτε βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συνεχή και πλήρη σύγχυση ,είτε οι ..πιέσεις που δέχεται είναι αφόρητες ,σε βαθμό που πέραν κάθε προσχήματος ,δίδετε ή εντύπωση ότι ενεργεί πλέον ανοιχτά ως λομπίστας των ΗΠΑ.

Εχθές από το βήμα της Ελληνικής Βουλής σε μία αποστροφή του λόγου του ανέφερε; «….δίδετε , την αίσθηση στο μέσο Έλληνα ότι δεν έχει στον ήλιο μοίρα και ότι χρειαζόμαστε τον Κινέζο, τον Ρώσο, τον Γερμανό, τον Ευρωπαίο για να μπορούμε να πάμε μπροστά ……» ενώ χρησιμοποίησε τονίζοντας 3 φορές τις λέξεις « τα νέα αφεντικά μας».
Τι ο κ.Μπράιζα ,τι ο κ. Παπανδρέου …το ένα και το αυτό!
Για να έχουμε κ. Παπανδρέου ….νέα αφεντικά ..και κατά των οποίων εκτοξεύετε τις μομφές σας , σημαίνει ότι είχαμε τα παλιά τα οποία εσείς υπερασπίζεστε!

Αυτό το νόημα συνεπάγεται από τα λεχθέντα σας.

Έρχεται δε ως συνέχεια των προ ημερών δηλώσεων σας, με τις οποίες προειδοποιήσατε την κυβέρνηση να μην συνδέσει το Σκοπιανό με τους αμυντικούς εξοπλισμούς.

Συγνώμη κ. Παπανδρέου αλλά περισσότερο για lobbying των αμερικανικών F-16 θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε, παρά για υπεύθυνες δηλώσεις ΕΛΛΗΝΑ αρχηγού ενός από τα μεγαλύτερα κόμματα της πατρίδας μας .

Μετά από αυτά ,μόνο ως τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια αποστροφή του λόγου του κ. Καραμανλή : «εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι αυτά ζημιώνουν τη χώρα, ζημιώνουν τον τόπο. Και, για πρώτη φορά θα πω, ότι φοβούμαι πως αυτό γίνεται συνειδητά και ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ».

Με την ευκαιρία που αναφέρομαι στην χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής θα σταθώ και σε ένα ακόμα γεγονός το οποίο μην βιαστείτε να το θεωρήσετε άσχετο με το προηγούμενο του ..lobbying.

Αρκετό ενδιαφέρον είχε λοιπόν η κόντρα ,με προσωπική διάσταση ,του κ. Αλαβάνου με τον υπουργό οικονομικών κ. Αλογοσκούφη.

Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στον υπουργό είπε: «Δεν στέκεστε ούτε σε ….συνοικιακό σούπερ μάρκετ ως …διαχειριστής» για να του ανταπαντήσει ο υπουργός οικονομίας ότι :«Δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα, όπως εσείς, έχω δουλέψει στο ανταγωνιστικό ακαδημαϊκό βρετανικό περιβάλλον ως καθηγητής σε αντίθεση με εσάς»

Η τελευταία ανταπάντηση του κ. Αλαβάνου ότι στην ιστοσελίδα της Βουλής μπορεί κανείς να βρει το δικό του βιογραφικό και που έχει εργαστεί, με οδήγησε (από περιέργεια) εκεί και σας τo παρουσιάζω:

Σύντομο βιογραφικό

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΑΛΑΒΑΝΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22.5.1950.

Έγγαμος με την Αικατερίνη Χαραλαμπάκη. Έχει δύο κόρες.

Επάγγελμα: Οικονομολόγος.

Σπουδές: Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνών. Ξένες γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική.

Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες

Εξελέγη βουλευτής της Β΄ Αθήνας με το Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς το 2004 και του 2007. Είναι γραμματέας της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού.

Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες

Ως φοιτητής είχε ενεργό συμμετοχή στο αντιδικτατορικό κίνημα και διώχθηκε και φυλακίστηκε στην ΕΣΑ. Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού. Εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές του 1981, με το Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου στις ευρωεκλογές του 1989, του 1994 και του 1999. Το 1991 εκλέχθηκε Πρόεδρος της ευρωομάδας "Συνασπισμός της Αριστεράς" και το 1994 αντιπρόεδρος της "Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εξέδωσε τα βιβλία "Σημειώσεις για την Ευρωπαϊκή Αριστερά" (1989), "Έλληνες της Κωνσταντινούπολης" (1994), "Σημειώσεις για την Πολιτική Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης" (1994).

Επιτροπές της Βουλής

1. Διαρκής Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Θέση: Μέλος

Όπως προκύπτει από το βιογραφικό λοιπόν ,που ο ίδιος μας παραπέμπει , ο ….αριστερός ……κ. Αλαβάνος , αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ , …….δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ στην ζωή του!

Ζούμε σε καιρούς που το ..άλογο έχει εκτοπίσει το έλλογο και επικρατεί το … παράλογο.

48 σχόλια:

  1. ego giati sindeo tin stasi tou me kapoio telesigrafo pou pire apo tous "palious afentes" kai pou i sovarotita tou, epikirothike apo tin episkepsi tou venizelou stis usa ?

    mipos prepei na parousiasei kati se eylogo xroniko diastima kai gia ayto kai oi diaplekomenoi ekdotes, me exothen odigia, stamatisan na ton "vrizoun" kai arxisan na ton sigontaroun xana ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον
    Αλέκο Αλαβάνο.
    Ο πραγματικός αριστερός
    πρόεδρος! Όσοι τον ξέρουν, τον
    θαύμασαν για άλλη μια
    φορά.Μπράβο του!!!
    Στον πολίτη δεν άρεσε... Ξύδι,
    που λέει κι ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα ότι ο Γιωργάκης δεν νομιμοποιείται να μιλά για την πώληση του ΟΤΕ και όλων των ΔΕΚΟ που θα ακολουθήσουν αφού είμαι σίγουρη ότι και αυτός το ίδιο θα έκανε, απλά όπως εύστοχα λες αυτός θα ενεργούσε για δικά του συμφέροντα και ως λομπίστας των ΗΠΑ! Και βέβαια όταν μιλάμε για νέα αφεντικά σημαίνει ότι έχουμε και παλιά!! Το θέμα είναι ότι χωρίς αφεντικά σ΄ αυτή τη χώρα δεν μπορούμε να πάμε μπροστά;;
    Τώρα για το αν ο Αλαβάνος δεν εργάστηκε ποτέ, αυτό δεν του αφαιρεί το δικαίωμα να κρίνει την κυβερνητική πολιτική και τη διαχείριση της οικονομίας μας από τον κ. Αλογοσκούφη! Βέβαια εγώ θεωρώ ότι και ο Αλαβάνος, ανεξάρτητα από το άν έχει εργαστεί ποτέ, σε κάθε περίπτωση κάποια συμφέροντα εξυπηρετεί και αυτός εκεί που βρίσκεται όπως και ο προκάτοχός του στην ηγεσία του ΣΥΝ, και όπως και αλλού έχω πει σαν πράκτορες μου μοιάζουν όλοι αυτοί!! Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω ότι απ΄ ό,τι ξέρω ούτε ο κ. Καραμανλής έχει εργαστεί κάπου αλλού εκτός από το κόμμα της ΝΔ. Αυτό όμως δεν αναιρεί την πρωθυπουργική του ιδιότητα και για άλλους (όχι για μένα φυσικά) και ικανότητα!
    Καλό μεσημέρι και καλό Σ/Κ φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ marianaonice

    Το παράλογο είναι ότι ένας άνθρωπος ο όποιος ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει τον εργαζόμενο γενικά, δεν ξέρει από προσωπική εμπειρία τι σημαίνει ...εργασία!!!!
    ΤΟ θέατρο του παραλόγου!!!!
    Καλό Σ/Κ καλή μου φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία, πειστήκαμε Καραμανλής και πάλι άξιος ο μισθός σου...οι άλλοι σκάρτοι... Ο Ευκολόπειστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. marianaonice..

    Γράφεις παραπάνω....."Βέβαια εγώ θεωρώ ότι και ο Αλαβάνος, ανεξάρτητα από το άν έχει εργαστεί ποτέ, σε κάθε περίπτωση κάποια συμφέροντα εξυπηρετεί και αυτός εκεί που βρίσκεται όπως και ο προκάτοχός του στην ηγεσία του ΣΥΝ, και όπως και αλλού έχω πει σαν πράκτορες μου μοιάζουν όλοι αυτοί!"
    Φαντάζομαιότι κάτι θα ξέρεις από πρακτοριλίκια για να χεις αυτή τη θεώρηση!!!
    Πες τα και σε μας για να μην παρασυρόμαστε! Γιατί δεν τα φέρνεις στο φως! Αυτό στη γλώσσα της πολιτικής το λένε λάσπη και είναι ανέντιμο. Φαντάζομαι ότι σας πληγώνει που ο Αλέκος δε κυνήγησε μάστερς και ντοκτορά και δεν επεδίωξε ακαδημαϊκή καριέρα , όπως κάποιοι άλλοι, αλλά στρατεύτηκε στο κίνημα,πιάστηκε διώχτηκε, φυλακίστηκε.. ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ από όποια θέσει τον θέλει το κίνημα.
    Είμαστε , marianaonice, σε δυο διαφορετικούς κόσμους οι αριστεροί με τους άλλους .. Δε θα το καταλάβεις ποτέ...
    Να γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τα ποσοστά του... Την ηθική και πολιτική υπόσταση του Αλέκου Αλαβάνου να αφήσεις τους αριστερούς να τη κρίνουν. Να αφήσεις αυτούς που το 5% το μεγαλώνουν συνέχεια... με την επιδοκιμασία στη στάση ζωής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Πολίτη καλησπέρα,

    Γιατί αγνοείς τα "άλλα λόμπυ";

    Ρίξε μία ματιά σε αυτά τα δημοσιεύματα
    http://alkimosarchive.blogspot.com/2008/03/blog-post_06.html
    http://alkimosarchive.blogspot.com/2008/02/blog-post_29.html

    καθώς και στα τελευταία σχετικά δημοσιεύματα του Antinews.
    Θα ήθελα την άποψή σου.
    Σε ευχαριστώ.

    Υ.Γ. Επίσης μην υποτιμάς το γεγονός ότι ο Αλογοσκούφης ήταν 3 φορές (2005, 2006 και 2007) προσκαλεσμένος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Πολύ φαβάμαι ότι η πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερο περίπλοκη.

    Ε.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 3.41
    Βρες καλώς τα παιδιά.
    Την ηθική και πολιτική υπόσταση του Αλέκου Αλαβάνου ???????
    Ο Αλαβάνος σαν φανερός αρχηγός του αντιδραστικού «κινήματος παιδείας» δεν κρύφτηκε στην Βουλή: και «συζήτησε», και απείλησε με την ιδεολογική του διακήρυξη, και ταυτόχρονα έδωσε το μήνυμα στα τάγματα εφόδου να συνεχίζουν την βία στα πανεπιστήμια αλλά και στα Εξάρχεια.
    Eτσι δεν είναι;
    Η Ν.Δ. σας βρωμάει, το ΠΑΣΟΚ σας ξινίζει, το ΚΚΕ σας μυρίζει, ο ΛΑΟΣ… (εκεί έχετε μια κάποια κατανόηση). Με ποιους ταιριάζετε; Αυτό δεν μου ακούγεται και πολύ δημοκρατικό. Κάπου με παραπέμπει. Μιλάτε για όλους με τόση απαξία που μόνο τον βούρδουλα δεν έχετε πάρει ακόμα να μαστιγώσετε όσους δεν είναι μαζί σας! Ποιοι είστε;
    Κι αυτό το βιολί με το «Είμαστε η αριστερά», από που το πήρατε, από που το κληρονομήσατε;
    Είναι τυχαίο αγαπητέ μου φίλε ότι σε όλα τα εθνικά μας θέματα οι απόψεις του /σας συμβαδίζουν με αυτές των ΗΠΑ;
    Τι σχέση έχει ο Sorros με τον σχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ;
    Όσο για την αύξηση του 5% , μην βιάζεσαι γιατί προέρχεται απο τα χαρτιά των διαπλεκόμενων.
    Αυτά που επί χρόνια έχουν εκτός το ΚΚΕ, αλλά όπως ομολογούν όλοι τον ΣΥΡΙΖΑ τον προωθούν.
    Απο εκεί όποιος είναι σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
    Καλώς τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενώ ο Αλογοσκούφης έχει ξεσκιστεί στη δουλειά.
    Μάλλον στο ... δούλεμα της κοινωνίας.
    Λέει ότι έγινε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 1984.
    Δεν μας είπε σε ποιο τμήμα, για πόσο καιρό και τι είδους καθηγητής ήταν στα 29 του στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των Βρετανικών πανεπιστημίων. Αφήνει έντεχνα να εννοηθεί ότι ήταν καθηγητής στο LSE του οποίου είναι κάτοχος PhD, κάτι που δεν είναι αληθές, γιατί δεν περιλαμβάνεται στις τότε λίστες του LSE.
    Το 1990 λέει έγινε καθηγητής στο Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και επίσης δεν μας λέει για πόσο καιρό και τι είδους καθηγητής ήταν στα 35 του.
    Μια απορία μου γεννήθηκε:
    Γιατί ένας καθηγητής πανεπιστημίου αφήνει το ανταγωνιστικό και καλοπληρωμένο περιβάλλον των Βρετανικών Πανεπιστήμιων για να γίνει βοηθός καθηγητού στην Ελλάδα;
    Επιχείρησε να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά και θα δεις ότι ο κ. Αλογοσκούφης δεν δουλεύει, μας δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι αλλά αυτός είναι ο κακός λύκος της επάρατης δεξιάς, δεν είναι ο αρχηγός αριστερού(???)κόμματος.
    Και όταν λέω αρχηγός δεν μιλάω ετεροχρονισμένα αλλά σε πραγματικό χρόνο.
    Καλό το παραμυθάκι με τον Τσίπρα αλλά δεν θα πάρουμε.
    Ας δουλέψει έστω και ένα χρόνο και μετά ας κατέβει με την εργατιά.
    Συμφωνώ ότι είναι ύποπτο να συμφωνούν σε όλα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας με τις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ε.Σ 3.56
    Δεν σχολιάζω ποτέ post άλλων blogs φίλε μου για λόγους αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. .....«εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι αυτά ζημιώνουν τη χώρα, ζημιώνουν τον τόπο. Και, για πρώτη φορά θα πω, ότι φοβούμαι πως αυτό γίνεται συνειδητά και ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ».

    Aυτό είναι κύριοι! Όλη η ιστορία.
    Μ΄αρέσει που κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε... λες και δεν ξέραμε τι θα συνέβαινε μετά το Βουκουρέστι... ή μετά την υπογραφή για τον αγωγό, και γενικότερα μετά τις σχέσεις μας με την Ρωσία.

    Τα παλιά "αφεντικά" τα είδαμε που μας καταντήσανε.... Όσο για τα καινούργια.... διαπιστώνουμε (ορισμένοι δε με έκπληξη...)ότι μόνο αφεντικά δεν είναι αλλά ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΠΡΩΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΜΑΧΟΙ!!!!!

    Έχει μεγάλη διαφορά... φίλοι μου!!!!

    Υ.Γ
    Έτσι μπράβο αγαπητέ μου Politi, ανέβαινε κι άλλο...!!!!
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το παιγνιδι θα χοντρυνει.
    ηδη στα λιμανια εχουμε συγκρουση
    της cosco-κινεζοι,και της
    κρυφο-αμερικανικης απο χονγκ κονγκ,
    hutchison.
    το carlyle group,χρηματοδοτησε εμεσα τον καινουργιο αστερα της ελληνικης επιχειρηματικης σκηνης.
    τα λιμανια εχουν γεωπολιτικη αξια.
    εχουμε συγκρουση κινεζων με συμμαχια "ελληνων"-αμερικανων.
    η μπους-carlyle σε συνεντευξη σημερα δηλωσε οτι ενδιαφερεται για
    ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ,
    στην ελλαδα.
    αυτος ειναι και ο λογος που ο γαπ.
    εχθες στην βουλη εξεφρασε την ανησυχια..των αμερικανων..για
    εξαρτηση απο ρωσους-south stream
    κινεζους-cosco,και γερμανους-οτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από το ανήκομεν στη δύση του συχωρεμένου φτάσαμε στον αντιαμερικανισμό του Κωστάκη.
    Αλλάζουμε τις στρατηγικές συμμαχίες μας σαν χώρα και κοιτάμε προς Ανατολάς και καλά κάνουμε αφού η Αμερικανική εξωτερική πολιτική μας έχει γραμμένους.
    Γνωρίζουμε πολύ καλά επίσης ότι μετά την Αγγλία η πλέον φιλοαμερικανική εξωτερική πολιτική εντός ΕΕ είναι η Γερμανική.
    Η Γερμανία είναι από τους πλέον λυσσαλέους υποστηρικτές των Σκοπιανών (και λοιπών μη Σέρβων πρώην Γιουγκοσλάβων).
    Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί πουλάμε στους Γερμανούς;
    Και αν πούμε ότι πουλάμε με επιχειρηματικά κριτήρια (πράγμα που δεν πιστεύω) γιατί δεν ζητάμε ανταλλάγματα εθνικού ενδιαφέροντος (π.χ. Σκοπιανό);
    Μήπως τελικά ο Καραμανλής δεν ελέγχει πλήρως την Κυβέρνησή του;
    Για θυμηθείτε τα προβλήματα τα οποία εξέθεσαν τον Καραμανλή στην ελληνική κοινωνία.
    Προέρχονται όλα από το περιβάλλον Μητσοτάκη, Αλογοσκούφη (και τη σύζυγό του Νατάσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @5.32
    Έχεις μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις.
    Πλέον η γερμανική πολιτική έχει στραφεί (όπως και εμείς) προς Ρωσία.
    Για να σε διορθώσω επίσης , δεν πουλάμε ,(εκτός αν εννοείς το 3% πούλημα),αποτρέπουμε να περάσει σε ξένα χέρια ο ΟΤΕ.
    Γιατί με την μετοχική κατάσταση που υπήρχε , εύκολα μέσω χρηματιστηρίου θα μπορούσαν διάφοροι μέτοχοι να πετάξουν έξω εντελώς το Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έτσι για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα εν' όψη Σαββατόβραδου.
    Πριν αρκετά χρόνια ο Χατζηνικολάου (στο MEGA) παίρνει συνέντευξη από τον "εθνικό" τραγουδιστή.
    "Έχω μάθει κ. Νταλάρα ότι πριν γίνετε καταξιωμένος τραγουδιστής κάνατε 54 (!!;;) άλλα επαγγέλματα"
    Και ο "εθνικός" τραγουδιστής σχεδόν δακρυσμένος απαντάει:
    "Είναι αλήθεια κ. Χατζηνικολάου ότι έκανα σερβιτόρος, λούστρος, βοηθός καφετζή...."
    Φαίνεται ότι το έχουν όλοι οι αεριτζήδες να προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν "δουλέψει" πολύ στη ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πραγματι ο ανωνυμος φιλος εχει μεινει πισω..για τους γερμανους.

    οταν οι γερμανοι συμφωνησαν με τους ρωσους ton north stream,που
    παρακαμπτει τα προτεκτορατα των
    αμερικανων,πολωνια,ουκρανια,κτλ.

    ο προεδρος της πολωνιας κατηγγειλε
    την συμφωνια,ως αναβιωση του
    συμφωνου ριμπερτοπ-σταλιν.

    δηλαδη
    το παπαγαλακι των αμερικανων
    μιλησε για συμφωνια "φασιστων",
    "κομμουνιστων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θα εκπλαγειτε παρα πολλοι στο
    μελλον.
    οι "αριστεροι" δημοσιογραφοι,πολιτικοι,και ενα τμημα των πασοκων,θα υιοθετησουν την ορολογια που χρησιμοποιουν,στα
    προτεκτορατα των αμερικανων ,πολωνια-ουκρανια,οι
    πολιτικοι τους.
    εχει αρχιση η "orange revolusion",
    στην ελλαδα.
    θα τριβεται τα ματια σας με την
    συμμαχια των αποδομητων του καραμανλη.
    οι δημοσιογραφοι γραφουν για
    "φασιστικη κατοχη",ακουγεται..
    "προοδευτικο"..ειναι απλα αμερικανικη προπαγανδα.
    σε λιγο θα αρχισει αρθρογραφια,εναντια στην ρωσια-κινα.
    οι "δημοκρατες" εναντια στα "δικτατορικα" καθεστωτα.
    ολοι αυτοι ειναι καλυμενοι πρακτορες αμερικανικων συμφεροντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταρχήν, λυπάμαι και μόνο που βλέπω τον πόλεμο των ταμπελών - το αριστερος-δεξιος και κομμουνιστής-φασίστας δίνει και παίρνει.
    αφήνωντας (όλοι) τους υποκειμενισμούς μπορούμε να δούμε ότι ή τωρινή κυβέρνηση, με όλα τα ελλατώματα/λάθη της, είναι μακράν η καλυτερη των τελευταίων χρόνων! και αυτό δεν ήταν δύσκολο, γιατί οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν εξωφρενικά απάρεδεκτες. Για το Γιωργάκη τι να σχολιάσω, ο άνθρωπός δεν έχει μυαλό κάτω του μετρίου - τις εντολές που εκτελεί, δεν είναι σιγουρός τι σημαινουν, απλα είναι η εύκολη λύση. Και όπως είπε και ο ποιητής: Ο γιωργάκης, στα 14 μίλησε πρώτη φορά και φωταγωγήθηκε το Καστρί - και τι είπε, Μαμά είπε το παλληκάρι!
    Αλαβάνος - οποιοσδήποτε δεν προσφέρει, αλλά αντιδρά, με στόχο τη μελλοντική εξασφάλιση του δεν είναι παρά ανήθικος - τι έχει προσφέρει ο Αλαβάνος στην Ελλάδα? (προσοχή όχι σε τι διαφωνεί η διαμαρτύρεται - ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ)
    British boy - δουλευω στη Μεγάλη Βρεττανία, μέ θέση Λέκτορα σε καλό πανεπιστήμιο (Rated 5 recent RAE) - θα γυρίσω όμως αύριο στην Ελλάδα, αν μπορέσω - δεν εξηγείται απλά, είναι παρόρμηση επειδή λειπω αρκετά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ zizanio
    Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται.
    Εκτός από αέριο ρώσικο που αγοράζουν οι Γερμανοί δεν υπάρχει κάτι άλλο στην Γερμανική πολιτική.
    Εξάλλου το αζέρικο αέριο δεν φτάνει στη Γερμανία και η εμπλοκή του πρώην Γερμανού καγκελάριου στην Gazprom είναι καταλυτική.
    Αντιθέτως να σου θυμίσω την πλήρη ταύτιση με τους Αμερικανούς στο θέμα του Κοσόβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 17 Μάϊος 2008 6:20 μμ

    ρε φιλε γραφεις για την γερμανια λες και ειναι υπερδυναμη.
    ξεχνας οτι μαζι με την ιαπωνια ειναι οι ητημενοι του παγκοσμιου πολεμου.
    ηταν προτεκτορατα,υπο "προστασια",των αμερικανων.

    η ελλαδα οπως και η γερμανια ηταν
    προτεκτορατα αμερικανικα.
    τωρα κανουν βηματα σιγα-σιγα,απεξαρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 6:27 μμ
    Φυσικά και είναι ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ η Γερμανία.
    Είναι μέλος της G7 στην οποία τα τελευταία χρόνια η Ρωσία πάει ως προσκεκλημένη,.

    Και για να μην παρεξηγούμαστε είμαι υπέρ της στροφής προς Ρωσία.
    Θεωρώ όμως ότι οι Γερμανοί δεν υποστηρίζουν την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 17 Μάϊος 2008 6:36 μμ

    φιλε μου
    εγω δεν υποστηριζω οτι η γερμανια
    δεν ειναι οικονομικη υπερδυναμη.
    αλλα βαλε λιγο το μυαλουδακι σου να δουλεψει...
    χωρα που δεν της επιτρεπεται να εχει στρατο..ειναι ανεξαρτητη?
    χωρα υπο την στρατιωτικη "προστασια" των αμερικανων ειναι ανεξαρτητη?
    δεν ζηταω τον "επανεξοπλισμο" της γερμανιας μην με παρεξηγησης..
    απλες διαπιστωσεις κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τωρα εγω, θα σας τη σπασω συνειδητα, γιατι μου τη διδει.
    Βρε παλληκαραδες μου, εδω εμεις, δεν μπορουμε να κρατησουμε ανοιχτα τα διαφορα σχολεια μας,εχουμε κανει μπορδελα τα νοσοκομεια μας και σεις μου συζητατε για ανεξαρτητες πολιτικες και πρασιν αλογα;
    Βρισκομαστε στον πατο, που ποτε δεν ειμαστε ετσι, με μηδεν παραγωγη,(ουτε σκορδα δεν παραγουμε πια)κι εσει;μιλατε για υψηλη πολιτικη!
    Τι να πω, μενω ενεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δυστυχώς είναι δυσκολόπεπτο το ότι πάντα είχαμε ¨αφεντικά¨ και πάντα θα έχουμε άσχετα ποια θα είναι.
    Αφού είμαστε χώρα παραγωγής μόνο Δημ. Υπαλλήλων και ζούμε με ¨πακέτα¨ σημασία έχει τα ¨αφεντικά¨ να τα εκμεταλλευόμαστε όσο περισσότερο μπορούμε.
    Άμα στρώσουμε τον ποπό μας κάτω και γίνουμε κάτι περισσότερο από το να προβάλουμε τους αρχαίους μας προγόνους τότε μπορούμε να αρχίσουμε να παίζουμε και σε δικό μας ταμπλό.
    Με επιφύλαξη ερωτώ μήπως το βιογραφικό πού καταθέτει ο κάθε πολιτικός στη βουλή αναφαίρετε μονό σε ότι έχει σχέση μόνο με τα κοινοβουλευτικά .?
    Κάπως έτσι το είδα το του Αλαβάνου.
    Τελικά μόνο όταν έχεις κάνει πραγματική πολιτική απεξάρτηση μπορείς να το διασκεδάσεις πραγματικά με όσα γράφονται από τους σχολιαστές στα blog.
    Δυστυχώς κύριοι είστε οι περισσότεροι ¨μαντρωμένοι¨ και χρειάζεται πολύς δρόμος ακόμα….
    Να παραθέσω ένα τυχαίο παράδειγμα …ΧΩΡΙΣ να θέλω να προσβάλω, δεν με ενδιαφέρει άλλωστε να προσβάλω κανέναν γιατί δεν προσβλέπω στην αλλαξοπιστία.
    Δέχομαι όλα τα κόμματα και μου είναι αδιάφορα το ίδιο ισχύει και για τους ηγέτες τους.
    Ο dimitris d στις 6:17 αγανακτεί για τον διάλογο και τις ταμπέλες και μετά εκθειάζει την κυβέρνηση….(αναφαίρετο δικαίωμα του) αλλά προβαίνει σε χαρακτηρισμούς για τον Παπανδρέου με λόγια που δεν δείχνουν ελεύθερη κρίση.
    Εξηγούμε φίλε Δημήτρη η φράση ¨ ο άνθρωπός δεν έχει μυαλό κάτω του μετρίου¨
    ( το δεν..νομίζω ότι σου ξέφυγε σύμφωνα με όσα λες μετά) δεν μου πάει.
    Δεν είναι δυνατόν να απαξιώνουμε έτσι τους ηγέτες μιας μερίδας συμπατριωτών.
    Και μετά ¨ Ο γιωργάκης, στα 14 μίλησε πρώτη φορά και φωταγωγήθηκε το Καστρί ¨
    Μετά στολίζεις τον Αλαβάνο… μεταξύ άλλων ¨ανήθικος¨
    Εντάξει πες ότι θες …βρίσε αλλά μην αρχίζεις ¨ Καταρχήν, λυπάμαι και μόνο που βλέπω τον πόλεμο των ταμπελών¨ γιατί αρχίζω και εγώ και ψάχνω τα χάπια μου.
    Το ότι ο αρχηγός του κάθε κόμματος ακολουθεί μια γραμμή που τέμνετε με συμφέροντα μεγάλων δυνάμεων είναι κατανοητό και γενικώς αποδεκτό όπως είπα και στην αρχή. Σημασία έχει όπως είπα να κερδίζει η χώρα γιατί εμείς είμαστε η χώρα.
    Αυτό λοιπόν εξετάζουμε και προσπαθούμε να δούμε τι μας συμφέρει κάθε φορά….όχι πότε πήγε ο Χ σχολείο πότε είπε μαμά που δούλεψε και αν πλένετε κάθε μέρα .
    Νομίζετε ότι αυτά ενδιαφέρουν την Ρωσία, τις USA, την Γερμανία ή την Γαλλία.
    Άλλα τους ενδιαφέρουν και αυτά πρέπει να κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε.
    Sorry politis το παρα….σα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Gnik
    Γι` αυτό έγραψα"που ο ίδιος μας παραπέμπει" .
    Βέβαια έψαξα και γενικά στο ιστο και δεν βρήκα κάπου να έχει δουλέψει.
    Δεν τον γνωρίζω προσωπικά ,οπότε δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο , και περιορίζομαι στην παραπομπή του ιδίου. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @politis
    Εννοούσα ότι ίσως όλα τα βιογραφικά εκεί μέσα να εστιάζουν στον κοινοβουλευτισμό.
    Αν είχε δουλέψει θα το έλεγε δεν θα την έκανε πάσα.
    Μη το ψάχνεις έτσι…δεν θα βρεις κανέναν είναι δύσκολο κάποιος που δουλεύει να τα φέρει βόλτα…να μπορεί να ασχοληθεί ταυτοχρόνως και με το όνειρο της αρχηγίας κόμματος.
    Για να γίνεις κάποτε αρχηγός πρέπει να ξεκινήσεις από νωρίς με νεολαίες -αφισοκολλήσεις ή να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη.

    Άμα βαρεθώ θα σε κατηγορήσω για φασίστα και ανθέλληνα...και θα απαιτήσω να το κλείσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τουλάχιστον είναι ειλικρινής και παραδέχεται ότι είχαμε αφεντικά :)
    Γεια σου βρε George Papandreou ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δυστυχώς υπάρχουν κάποια προβατάκια τα οποία αδυνατόν να αντιληφθούν ότι ο αλαβάνος είναι απο τους πλουσιότερους της βουλής.

    Κουραστήκαμε να βλέπουμε "αριστερούς"με καπιταλιστικές τσέπες. Κανά σοβαρό δε βλέπουμε....

    Οσο για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αυτά είναι επειδή ο γιωργάκης είναι πανηλίθιος και ανίκανος.

    Δεν έχουν γίνει κτήμα του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. politis-gr Ekanes pou ekanes ton kopo vre file mou den koitouses to mpougelo o mpoulhs poses wres exei doulepsei sth zwh tou?
    Ws anafora gia tous prostates sygnwmh pou den symperielave kai thn USA...alla exei esas ta tsakalia pou den sas xefevgei tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Twra edw pou ta leme o SYRIZA einai komma tis plakas!!! Oso gia ton Alavano na faei tapa apo ton Alogoskoufi....XONTPO!!!!
    Kai oso gia pantisi ...kalutera na ekane ton koufo!!!
    Xaxaxxaxaxaxxax

    Kia na skeftitai pws den einai o Tsipras akoma stin Boulh! Exeina pesei sourgelo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @gnik
    Βλέπω ότι σιγά-σιγά εξελίσσεσαι σε άριστο μαθητή και θα μου πάρεις την πρωτιά!!
    Αστειεύομαι έτσι.
    Λοιπόν θέλω να σου πω ότι αυτό που είπες ότι "Τελικά μόνο όταν έχεις κάνει πραγματική πολιτική απεξάρτηση μπορείς να το διασκεδάσεις πραγματικά με όσα γράφονται από τους σχολιαστές στα blog" είναι πολύ σωστό και απηχεί και τη δική μου άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για το τελευταίο μπακαλικάκι, γωνία Άγνωστου & Ανύπαρκτου, καταβάλλεται -μαύρα πάντοτε- "αέρας" στην μεταβίβαση.

    Για τον κυρίαρχο των Βαλκανίων ΟΤΕ πόσος ήταν και ποιοι τον πήραν ;

    Οι δύο κορυφαίοι ;

    Είναι τραγικό, από όλο το πολιτικό σύστημα, μόνο ο θλιβερός Αλαβάνος να θέτει το ερώτημα που εκφράζει το 99% του ελληνικού λαού :
    "του πατέρα σας ή τού θείου σας ήταν ο ΟΤΕ κ. Αλογοσκούφη και τον πουλάτε ;".

    Ο παππούς μου, ο πατέρας μου κι εγώ πληρώνουμε 100 χρόνια φόρους.
    Από τούς φόρους έγινε ΚΑΙ ο ΟΤΕ.

    Όποιος τον πουλάει ΜΕ ΚΛΕΒΕΙ.


    Δεν ψηφίζω πολιτικούς για να πουλάνε την περιουσία μου.

    Τούς ψηφίζω για να ασκήσουν αυτοί εξ ονόματός μου τον σκληρό έλεγχο που απαιτείται για την αποτελεσματική διαχείριση της περιουσίας μου.

    Και όχι να βυθίζουν με συνειδητή κακοδιαχείριση όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις για να έχουν άλλοθι προπαγάνδας, ώστε να πείθουν τους ηλίθιους, "το Κράτος απέτυχε, να αναλάβουν ιδιώτες".

    Να τελειώνουν τα παραμύθια του θαμώνα Bilderberg.


    Η ΝΔ τού 2004, που ενσάρκωσε στα 34 χρόνια της Μεταπολίτευσης τις πιο πολλές ελπίδες ενός απηυδισμένου, αν και όχι αθώου, κόσμου μένει στην ιστορία ως ο τελικός εκτελεστής των μικρών και μεσαίων στρωμάτων, αποσαθρώνοντας οριστικά την όποια εθνική συνοχή είναι απαραίτητη για να συνεχίσει υπάρχουσα η κρατική οντότητα "Ελλάδα".
    Ποιος έχει κουράγιο να την υπερασπιστεί, φυσικά ή/και ηθικά, από μια μάζα απελπισμένων χρεωμένων ;

    Όσο για τα "ανοίγματα", τη "διπλωματία των αγωγών", τα "βέτο" και τη "θωράκιση" με άλλα 25 !!!! δις € που με καλούν να πληρώσω για να παντρευτεί και κάνας γαλάζιος ΥΠΕΘΑ στο παρισινό Georges V, αν, έτσι για αρχή,
    δεν δω 2-3 τουρκικά στον βυθό του Αιγαίου, στην ψυχή του Ηλιάκη,
    δεν καθαρισθεί η φιδοφωλιά Κομοτηνής,
    δεν καταγγελθεί στους διεθνείς οργανισμούς η έμμεση γενοκτονία του ελληνικού στοιχείου στα τουρκικά εδάφη μετά το 1922 (Η Ευρώπη «ανακαλύπτει» το έγκλημα της Ίμβρου, συγκλονισμένη η αντ/πεια του Συμβ. της Ευρώπης http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=958420 )
    δεν σταλεί τελεσίγραφο σε σκοπιανούς περί ονόματος "Μακεδονία" (ξεχνάτε το τουρκικό casus belli ;),
    ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ,
    μαζί με τα naval scalp.

    Μπορεί να είμαι αδύναμος για να αλλάξω τον ρου της Ιστορίας.
    Αλλά δεν είμαι βλάκας!

    Ο Προφήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. προς Gnik -
    καταρχήν να απολογηθώ αν έβρισα η έθιξα κάποιον, δεν ήταν ο σκοπός μου. Λίγο ειρωνία και χιούμορ προσπάθησα να κάνω.
    Επίσης, ναι, εκανα λάθος - ήθελα να πω έχει μυαλό κάτω του μετρίου - και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη - μπορεί να το διατύπωσα λάθος.
    Και δε νομίζω να εκθείασα την κυβέρνηση - απλά πιστεύω ότι είναι η ικανότερη των τελευταίων 30 ετών - πρόσεξτε ΟΧΙ ικανή, αλλά καλύτερη σε σχέση με τις άλλες.
    Επίσης, τα τελευταία 10 χρόνια κινουμαι μεταξύ Ευρώπης, Ελλάδας και ΗΠΑ - έχω καλή γνώση των πραγμάτων και για ένα είμαι σίγουρος, στον πάτο δεν είμαστε, ούτε καν κοντά του.
    Όσοι κρίνετε μόνο αρνητικά - ανοίξετε λίγο τα μάτια γύρω σας, μην βγάζετε συμπεράσματα με την πρώτη ματιά, σκεφτείτε λίγο και μετά αποφασίστε.
    Συμφωνώ, η κοινωνία μας θέλει πολύ βελτίωση και χρειάζεται πολύ δουλειά, αλλά δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από ΗΠΑ και Ευρώπη - αντιθέτως έχουμε πολλά καλά παραδέιγματα προς αποφυγή!!!!!
    όπως έχω πει επανειλλημένως: προβλήματα έχουμε πολλά, γκρίνα ακόμη περισσότερη - λύσεις δε βλέπω κανένα να προτείνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. perimeno pantos ke to biografiko tou Kostaki (metohes ston Titana klp)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ marianaonice Ευχαριστώ…..όσο για την πρωτιά σε πολεμάω υπογείως.
    Κάθε μέρα λέω στον δάσκαλο ότι δεν ακούω πολύ καλά και με βάζει μια σειρά πιο μπροστά. Άμα φτάσω πρώτο θρανίο πίνακα… ποιος με πιάνει.!!!!

    @Προφήτης οι τελευταίες 2 γραμμές είναι όλα τα λεφτά.

    @dimitris d Αυτό είναι το πρόβλημα Δημήτρη ότι αργούμε να φτάσουμε στον πάτο γιατί μόνο τότε θα καταλάβουμε ότι πρέπει να πάμε προς τα επάνω και θα βρούμε και τις λύσεις.

    @politis Αχ το μικρό…το γρύλλισμα του να άκουγα και θα ανασταινόμουνα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ gnik
    συμφώνώ μαζί σου, ο πάτος είναι μακριά, οδεύουμε προς τα εκεί με ταχείς ρυθμούς, και μέχρι στιγμής προσπαθουμε να βρούμε λύσεις με τα δυτικά παραδείγματα - μέγα λάθος - η λύση πια είναι?
    δεν είμαι σίγουρος, αλλά πιστεύω μια καλή αρχή είναι η επανακαθιέρωση καποιων αξιών που δυστυχώς έχουν εκλείψει - περαιτέρω σχόλια σε επόμενο post γιατί πιστεύω ότι θα με κακοχαρακτηρίσουν κάποιοι (όχι ότι με νοιάζει, απλά είναι εκτός θέματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιατί, ο Καραμανλής που έχει δουλέψει ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κόλαγε ένσημα στον ξαπλόπουλο μαζί με την γιατρέσα ως να φτάσει η ώρα να γίνει η καλύτερη κυβέρνηση σύμφωνα με τον αντικειμενικό dimitri τον κοσμογυρισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όπως προκύπτει από το βιογραφικό λοιπόν ,που ο ίδιος μας παραπέμπει , ο ….αριστερός ……κ. Αλαβάνος , αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ , …….δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ στην ζωή του!
    Αυτός μας παρέπεμψε βρε παιδιά από το βήμα της βουλής.
    Αυτός δεν είναι με την ...εργατιά ή κάνω λάθος.
    Αλλά εκτός από τις παραλίες δεν έχει ιδρώσει ΠΟΤΕ στην ζωή του.
    Αντέχεται αυτή η κοροϊδία????????
    Όσο για τον Καραμανλή αυτός ,εντάξει από ότι λέει το βιογραφικό του έχει ασκήσει την δικηγορία για κάποια λίγα χρόνια, και τέλος πάντων δεν "επαγγέλλεται" τον άγρυπνο φρουρό της εργατιάς.
    Μην ντρέπεστε λοιπόν για τον κ. Αλαβάνο αλλά να λυπάστε τους ...ευτούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τώρα πειστήκαμε....

    Γι΄αυτό καρφωτό ΣΥΡΙΖΑ.

    Για να τους φύγει η μαγκιά.

    Κάποιοι βέβαια που έμαθαν στις πελατειακές σχέσεις θα μας έρθουν ως κοψοχέρηδες... ΄Ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ ανώνυμο - 1.09πμ
    τουλάχιστον έχω μια άποψη, έιμαι αισιόδοξος, δεν κατηγορώ τους πάντες , και ο ό κόσμος μου εκτείνεται λίγο περισσότερο από τα συνοικιακά καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @4.01
    Θα τους φύγει η μαγκιά άλλα θα φύγει και η δική μας και "θα πάρει να μας σηκώσει" όλους μαζί μετά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. διαβαστε
    πως "δουλευουν" τα κινηματα αλλαγης,στον κοσμο.
    μια παραλλαγη..θα παιξει και στο ελλαδα.
    ποιοι πολιτικοι,δημοσιογραφοι,επιχειρηματιες, θα συμμετεχουν,στην "συμμαχια για την αλλαγη"?
    το "cartel revolusion".
    http://www.infowars.com/?p=1506

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Apo to katalavainw malwnoume gia navroume pios apo tous tiflous einai o monofthalmos!!!!

    Xaxxaxaxxaxax


    Twra edw pou ta leme o Alavanos mallos stous zatiflous anoikoi kai tp Tsiprakis sta stravadia!!!


    Kakomoirh Ellada....

    Go Kalomoira Go.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεξιούλη Πολίτη(αφού αυτό προτιμάς)
    καλή η προσπάθειά σου ,με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια(Παπανδρέου-Αλαβάνος),μήπως κάτι σε τρομάζει.
    Να σε δω όταν γίνει η προγραμματική σύμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ...και κλάμα ο Πολίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 18 Μάϊος 2008 10:34 μμ

    δεν ξερω εαν ο πολιτης ειναι "δεξιουλης" και δεν με ενδιαφερει.
    αλλα ωρε φασιστοσταλινακια,οσοι δεν
    γουσταρουμε το βλαμμενο νεοφιλελευθερο,αμερικανακι τον γαπ.
    και τον ξεφτιλισμενο λαικιστη,αλαβανο.
    ειμαστε δεξιουληδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ανώνυμε 10:34 ποιός σε είπε δεξιούλη
    παιδί μου με τέτοιο πολιτικό λόγο φασισταράς του κερατά είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή