Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Αχός βαρύς ακούεται... ...πολλά ντουφέκια πέφτουν!!!

Όσα αποκαλύπτονται για τις μίζες της Siemens , προκαλούν έντονη ανησυχία σε πολλά πολιτικά πρόσωπα της επίμαχης εποχής 1997-2004.

Στο ΠΑΣΟΚ, το πλήγμα από το σκάνδαλο της Siemens εκτιμάται ότι μπορεί να είναι καίριο, κυρίως εξαιτίας της -επί αποδείξει- πλέον εμπλοκής στελεχών του με κορυφαίο ρόλο στον ΟΤΕ.

Παράγοντες του ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν την ανησυχία τους ακόμη και για αποκαλύψεις περί πολιτικής χρηματοδότησης που ήδη έχουν αρνηθεί ότι …….συντελέστηκε.

Ας δούμε όμως τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης.

Οι λογαριασμοί της ύποπτης εταιρεία Placid Blue Corporation, -που έχει κατονομαστεί ως η εταιρεία που διοχέτευε το «πολιτικό χρήμα»,- άνοιξαν.

Δεκάδες εμβάσματα που έγιναν απ' αυτήν μέσω της ΑΒΝ AmroBank από το Μονακό βρίσκονται πλέον στην Αθήνα .

Στα χέρια δε των αρχών βρίσκεται και οκτασέλιδο αποκαλυπτικό χειρόγραφο του ….παραλογιστηρίου της Siemens, που συντάχθηκε στις 19/1/1998 και το οποίο προβλέπει τη διανομή προμηθειών ύψους 86 εκατ. μάρκων για τη σύμβαση 8002 της Siemens με τον ΟΤΕ.

Σε αυτό εμφανίζονται πέντε άτομα ως διανομείς του μαύρου χρήματος, η ταυτότητα των οποίων είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί.
Πρόκειται για τους:
- Α. Μάρκου, - Jean MacPhee, - Μ. Βόγια, - Ι.Α. Πιταούλη, - Gerard Rodriguez,.

Εν τω μεταξύ ο Huppert Hans-Rold - ανώτατο στελέχος του εσωτερικού ελέγχου της Siemens – σε καταθεσή του στην εισαγγελία του Μονάχου αποκαλύπτει τους 3διαδρόμους που ακολουθούσαν οι μίζες.

Ας δούμε ποιοι ήταν αυτοί.

Α) "Μοντέλο συμψηφισμού": Με διαμεσολαβητή την τράπεζα Dresdner Bank , ο κ. Μαυρίδης ερχόταν σε επαφές με ιδιώτες από την Ελλάδα, οι οποίοι για φορολογικούς λόγους ήθελαν να μεταφέρουν χρήματα στην Ελβετία.
Τα χρήματα αυτά δίνονταν από τους ιδιώτες σε μετρητά στον κ. Μαυρίδη ( πάντα με διαμεσολαβητή την Dresdner Bank) και αυτός τα δαπανούσε μετά για …μίζες στην Ελλάδα.
Ως αντιστάθμισμα το ίδιο ποσό εμβαζόταν στην Ελβετία και στους λογαριασμούς των ιδιωτών από το …παραλογιστήριο της
Siemens στη Γερμανία!

B) "Μοντέλο πίστωσης": Λαμβάνονταν πίστωση στην Ελβετία, τα χρήματα κατατίθενταν σε κάποιο λογαριασμό που υπήρχε εκεί και στην συνέχεια εμβάζονταν στην Ελλάδα.
Ο κ. Μαυρίδης τα παραλάμβανε και τα χρησιμοποιούσε. Στη συνέχεια η πίστωση στην Ελβετία εξοφλούνταν με χρήματα της επιχείρησης.

Γ) "Μοντέλο επαναπατρισμού": Στην Ελλάδα δόθηκε κατά το παρελθόν -όπως και στη Γερμανία- φορολογική αμνηστία.
Η ρύθμιση αυτή προέβλεπε ότι Έλληνες υπήκοοι μπορούν να φέρουν πίσω στην Ελλάδα χρήματα, τα οποία είχαν μεταφέρει πριν στο εξωτερικό για φορολογικούς λόγους.
Η φορολόγηση κατ' αποκοπή των χρημάτων αυτών ήταν μόνον τρία τοις εκατό.
Έτσι και ο κ. Μαυρίδης εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα αυτή, προκειμένου να μεταφέρει χρήματα στην Ελλάδα από την Ελβετία και τα οποία τα χρησιμοποίησε για να …..λαδώσει τα διάφορα γρανάζια της κρατικής μηχανής.

Όπως καταλαβαίνουμε τα γεγονότα τρέχουν και δεν θα αργήσει η ώρα που θα αποκαλυφθούν και τα πολιτικά πρόσωπο που εμπλέκονται στο σκάνδαλό.

Φυσικά το θέμα (όσο αφορά πολιτικά πρόσωπα) είναι καθαρά πολιτικό και όχι ποινικό , αφού σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών , νομοθεσία επί εποχής Σημίτη ,αυτά έχουν παραγραφεί .

Προβλέπω η επίθεση –που ήδη έχει αρχίσει-από το ΠΑΣΟΚ προς την δικαιοσύνη, να ενταθεί και να κορυφωθεί το αμέσως χρονικό διάστημα και όσο η Δικαιοσύνη –επί αποδείξει- ακουμπά πολιτικά πρόσωπα.

Συνδυάστε την χρονική στιγμή που επέλεξε ο ….Δούρειος Ίππος να ανοίξει εσωτερικό μέτωπο στην Δικαιοσύνη , με την επίθεση του κ. Παπανδρέου (ανεπίτρεπτη για αρχηγό κόμματος) κατά του Αρείου Πάγου και του κ. Σανιδά.

Βέβαια αυτή θα είναι καθαρά για λόγους αποπροσανατολισμού και εντυπώσεων .

Γιατί οι υγιείς σκεπτόμενοι, ξέρουν ότι όλα αυτά δεν προέρχονται από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά από την Γερμανική και μάλιστα ΕΠΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ !!!!

Ανηφόρα ! Άσε το …Keep Walking George ,πιάσε τις …ορθοπεταλιές !!!



Πηγές : Der Spiegel, Ελευθεροτυπία


30 σχόλια:

  1. Φίλε μου επιβεβαιώνεις σε κάθε σου ποστ ότι προσπαθεις να περάσεις γραμμή.
    Την Γραμμή της ΝΔ.
    Ο Σανιδάς έπρεπε να είναι φυλακή γι αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα.
    Βέβαια τα λαμόγια του σκανδάλου siemens έπρεπε να είναι μέσα προ πολλού.
    Αυτό όμως δεν απαλάσει τον Σανιδά από τον εξευτελισμό στον οποίο οδηγεί καθημερινά την ανώτατη δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει ας έχουν παραγραφεί τα αδικήματα που αφορούν τους πολιτικούς.
    Να μάθουμε ποιά είναι όμως αυτά τα "κουμάσια"...., να ακουστούν τα ονόματα τους, και καμμιά φορά η δημόσια διαπόμπευση είναι χειρότερη από τον εγκλεισμό. (όχι ότι δεν θα τους ήθελα βέβαια και στην "στενή"....)

    Κλέφτες, παλιοκλεφταραίοι.... που έλεγε και ο συγχωρεμένος Ηλιόπουλος στην καταπληκτική ταινία "Φωνάζει ο κλέφτης....."

    Υ.Γ
    Άντε θα "ξεκαλοκαιριάσουμε"... κ με την siemens. Εκτός άν... είναι ανοιξιάτικο πιάτο... κ το καλοκαίρι έχουμε άλλο...

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανώνυμο 3.55
    Μιλάς για τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου !
    Προσοχή γιατί εάν χαθεί ο σεβασμός προς την Δικαιοσύνη τότε ....Πολλά Τα Δεινά.
    Όσο για το ΠΑΣΟΚ ....εάν θέλεις να κρύβουμε τα πάντα κάτω από το χαλάκι , εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.
    Τα "αρπάξανε" το ΠΑΣΟΚ , η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΛΑΟΣ, και το ....ΚΚΕ!
    Άφησα κανένα απ`έξω;
    Είσαι ευχαριστημένος!
    Για το θέμα της Δικαιοσύνης όμως φίλε δεν θα σε ακολουθήσω. ΠΡΟΣΟΧΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 3.55

    Θα ήθελα να μάθω, τί ακριβώς έχει κάνει ο Σανιδάς?
    Γιατί δεν γνωρίζω.
    Αν σου είναι εύκολο.


    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς 3.55

    Οταν η δικαιοσύνη αποφανθεί(που εχει αναλάβει δυσκολο εργο,λόγω των πολλων και μυστήριων διαδρομών που ακολουθησαν οι μίζες τόσα χρόνια),θα καταλαβεις πολλά για τα λαμόγια που κυβερνούσαν τοσα χρόνια...Τοσο πολυ σε πειραζει το γεγονος οτι οι μιζες "ακουμπάνε" πρόσωπα του χώρου του ΠΑΣΟΚ; Μην ξεχνας το πρόσφατο παρελθόν...Άραγε τυχαία διαγράφτηκε απο το ΠΑΣΟΚ ο Γιάννος Παπαντωνίου, λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό, οτί θα ανοίξει λογαριασμός σε Ελβετική τράπεζα, στα πλαίσια της υπόθεσης για τα εξοπλιστικά;Ξεχνάς τον χλίδατο γάμο εν Παρισίοις του Άκη;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χμμμ για να θυμηθώ λίγο... ποιος διόρισε τον Σανιδά; Η κυβέρνηση ε; Χμμμ για βάλτε φίλοι μου Σανιδάς+αρειος πάγος στο γκουγκλ, θα βρείτε αρκετά. Και πολιτις, δεν έφαγαν όλα το κόμματα, αλλά 2 ΜΕΓΑΛΑ. Ποια να είναι αυτά; Πολιτις λυπάμαι αλλά θα συμφωνήσω με τον 3.35 ότι χαράσεις γραμμή... Μην το παρακάνεις... Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @foititakos
    Ευκολα λεμε καμια μ.... να περάσει η ωρα.
    Συμφωνω με πολιτη "Γιατί οι υγιείς σκεπτόμενοι, ξέρουν ότι όλα αυτά δεν προέρχονται από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά από την Γερμανική και μάλιστα …”ΕΠΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ” !!!!"
    Οσο για Σανιδα , ως Ελλην πολιτης αφου τα βρισκεις στο Google, πηγαινε να του κανεις μηνυση.
    ΕΞΥΠΝΕ , εχθες σας εδωσε το τηλεφωνο της OLAF για καταγγελείες.
    ΣΙΓΟΥΡΑ χαραγμα ...γραμμης......
    ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτον, δεν καταλαβαίνω που κολλάει το "Γιατί οι υγιείς σκεπτόμενοι, ξέρουν ότι όλα αυτά δεν προέρχονται από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά από την Γερμανική και μάλιστα …”ΕΠΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ” !!!!" σε σχέση με αυτό που είπα, ότι δηλαδή τις μίζες έπαιρναν τα 2 μεγάλα κόμματα. Ο πολιτις δεν είπε τίποτα για κανένα πόρισμα επίσημο σχετικά με το ποιοι τα πήραν. Μάλλον προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει και να βγάλει τη ΝΔ απ'έξω. Και ευχαρίστως να πάρω τηλέφωνο για το αυθαίρετο του Σανιδά. Τώρα, τι σε πείραξε που είπα στον Μ.( και σε κάθε ενδιαφερόμενο) να κοιτάξει στο google για πληροφορίες για τον Σανιδά δεν καταλαβαίνω. Πάντως φίλε μου χαλάρωσε λίγο γιατί μπορεί να σου ανέβει η πίεση και μετά ποιος θα... παπαγαλίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ΦΟΙΤΙΤΑΚΟ
    Ωραία ανατροφή έχεις παιδί μου όταν αποκαλείς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με το όνομα του απλώς χωρίς την λέξη ...κύριος έμπροσθεν.
    Και όχι μόνο αυτόν ,αλλά και το οποιοδήποτε άλλο δημόσιο πρόσωπο (άσχετα εάν διαφωνείς με τις ενέργειες του ή τα λεγόμενα του).
    Αυτό είναι το επίπεδο μιας πλήρους αναμορφωμένης Ελλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kala politi sou proteinw na allaxeis to onoma tou blog, bgaltw nd-blog! Ti exei kanei o sanidas? Exei arxeio8ethsei opoia ypo8esh den boleuei th ND! Oti ginotan kai prin me to pasok, twra ginetai me thn ND! Poly sebasmos kanei kai KAKO, poly kako! Alla re file poly agapas ton kAramanlh, mou fainete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ανώνυμο 9.05
    Υποθέσεις(?) π.χ Υποκλοπές;
    Δεν ξέρουμε όλοι ποιόν παρακολουθούσαν και ποιοι!
    Νομίζεις ότι εάν το λέγαμε ανοικτά θα κερδίζαμε ή θα χάναμε.
    Γιατί τότε( τώρα δεν ....τους παίρνει)αφορμή γυρεύαν για ...μυστήριες καταστάσεις.
    ΥΓ.Γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ.;Eαν ρωτήσεις γύρω-γύρω , 9 στους 10 θα σου πούν ότι τους σπάνε τα νεύρα Greeklish.
    Έχεις καμιά σχέση με GELADI ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρός όλους που θέλουν να παίζουν... σε κόκκινα πράσινα γαλάζια ταμπλό...

    Από των διαφόρων... τις καταγγελίες για δήθεν παρανομίες του κυρίου Σανιδά, βγάζουμε συμπεράσματα ότι θα έπρεπε να ήταν και στην φυλακή... μήπως και με "συνοπτικές διαδικασίες" για να μην χάνουμε χρόνο....???
    Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο λεω εγώ.

    Αν παρακολουθείτε συστηματικά τα posts και τα συμπέρασμα που έχετε βγάλει είναι ότι γίνεται προπαγάνδα υπερ της Ν.Δ, τι να πω?
    Μόνο που αναφέρετε ακόμα σε κόμματα, με αυτήν την έννοια που διακρίνεται από τα σχόλια σας, φαίνεται ότι σας έχουν ξεπεράσει οι εποχές.... (είμαστε στο 2008, όχι στην δεκαετία του ΄80 κ του ΄90 που μας ταϊζανε ότι θέλανε και το καταπίναμε αμάσητο...)
    Οτιδήποτε γίνεται και από οποιονδήποτε γίνεται κάτι που υπηρετεί τα εθνικά συμέροντα μας, είμαστε μαζί του είτε λέγεται Καραμανλής είτε λέγεται Παπανδρέου είτε είναι ο οποιοσδήποτε!!!!
    Ε! τώρα τι να κάνουμε λέγεται Καραμανλής!
    Βέβαια άν κρίνετε εξ ιδίον... με "στενοκομματική" σκέψη, δεν σημαίνει ότι όλοι σκέφτονται το ίδιο....
    Είμαστε εν όψι κοσμοιστορικών αλλαγών διεθνώς και εσείς ακόμα στον μικροελλαδίτικο επαρχιωτισμό... (ευτυχώς φαίνεται ότι είστε μειοψηφία)

    (αγαπητέ Καρζή πολύ σωστή επισήμανση για το κύριος έμπροσθεν.... βλέπεις άμα κάτσεις με στραβούς το πρωί αλληθωρίζεις..)

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άγαπητέ "Πολίτη"

    Θα συμφωνήσω όπως και πολλοί άλλοι οτι χαράζεις πολιτική γραμμή ΝουΔού στο 70% των αναρτήσεών σου. Ο κάθε ΕΝΕΡΓΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ`ΟΛΑ.....ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ πολίτης σίγουρα βλέπει τη δια-πλοκή του κου Σανιδά με το κόμμα της ΝΔ και τις προσπάθειές του να κουκουλώσει ΟΛΑ τα σκάνδαλα που έχουν προκύψει (κλασικό παράδειγμα τα ομόλογα). Πέρα απο αυτά, ισως ειναι τώρα ευκαιρία, επειδή είναι μπλεγμένοι και απο τα δύο μαγάλα κομματα πολιτικοί, ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. Θα μου πεις τι εύχεσαι τώρα σε μια χωρα όπου η διαφθορά κυριαρχεί....
    Με εκτίμηση,

    Σταύρος Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περίμενε να δεις πόσοι... θα είναι οι κατηγορούμενοι για τα ομόλογα και μετά τα ξαναλέμε....

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ Σταυρό Λ
    Σε ευχαριστώ για τις ....τόσες σου επισκέψεις.
    Αλλά ζούμε στο 2008 και η τεχνολογία έχει προχωρήσει και σε μερικές περιπτώσεις έχει ξεπεράσει και τα ...μη έλλογα μυαλά.
    Τυχαία τα IP είναι τα ίδια ****** ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σίγουρο είναι τώρα θα πέσουν καρφώματα. Από όλες τις πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν υποστηρίζω πως ο Σανιδάς θα έπρεπε να είναι φυλακή, εξάλλου πολιτικό πιόνι είναι. Αγαπητε Μ, δυστυχώς δεν βλέπω τα πράγματα κομματικά, είναι κομματικά. Αν εσύ δεν μπορείς να δεις ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην Ελλάδα ποιο κόμμα υποστηρίζεις τότε δεν ξέρω τι να πω. Και Κύριε Καρζή σας ευχαριστώ για την αποκλειστικότητα της σημαντικότατης και ουσιαστικής παρατήρησής σας. Ελπίζω να έχετε ομορφότερη ανατροφή από εμένα και να μπορείτε να τη διαδώσετε στις επόμενες γενεές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πω! πω! Λύσσα.....

    Xα! Χα! Αγαπητέ Politi τι "τσουνάμι".... είναι αυτό?

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. foititakos Σε ότι λες +100000000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολίτη εάν με αυτά τα Light, ...."κάτι παθαίνουν" , δεν γράφεις και για τους υπόλοιπους Παπανδρέου(Γεώργιο, Ανδρέα) κανένα post και την σχέση τους με την ...δικαιοσύνη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πωπωπω λύσα κακιά!!!χαχαχαχαχαχαχαχα :)
    Θα γίνει press-gr σε λίγο εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Ανώνυμο που συνεχίζει να....παίζει.
    Εάν δεν έχεις μάθει τι σημαίνουν ΚΑΝΟΝΕΣ σε μια ανταλλαγή απόψεων, σου επιτρέπω να πάρεις το κουβαδάκι σου και να πας σε ...άλλη παραλία!!!!
    Όταν θα μάθεις ότι δεν μπορείς να απειλείς ΚΑΝΕΝΑΝ ....τότε ..ξαναέλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαλάρωσε λίγο, απλώς έβρησες και στο έσβησε, δεν είναι ανάγκη να το συνεχίσεις. Σταματηστε το εδώ. Προσπαθούμε να συζητήσουμε εδώ. Δεν είναι σωστό να το χαλάει ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΘΑΡΟ, θα μείνει το POLITIS-GR ότι και να κάνετε.

    (Όσο και αν δεν σας αρέσει, τουλάχιστον μπαίνετε και ενημερώνεστε, διότι ξέρετε ότι δεν μπορείτε να έχετε από πουθενά αλλού... ενημέρωση ή σχεδόν από πουθενά. Δεν πειράζει όλο και κάτι θα σας μείνει, και στην κατάλληλη ώρα θα τα θυμηθήτε αυτά που διαβάζατε εδώ!)

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λοιπόν σε όλα συμφωνώ. Και κυρίως για το ότι η ρεμούλα άρχισε από το ΠΑΣΟΚ και τα πρωτοκλασσάτα στελέχη του!! Για το χάλι της δικαιοσύνης τα θεμέλια δυστυχώς τα έθεσε το ΠΑΣΟΚ. Οι σημερινοί έχτισαν πάνω σ΄ αυτά και τα εκμεταλλεύτηκαν πλήρως προς δικό τους όφελος. Όσο για τον κ. Σανιδά... αφήστε να τον κρίνουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα!!
    Μην ελπίζεις φίλε μου ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα ξεσκεπάσει τα οποιαδήποτε λαμόγια, είτε πολιτικά είτε μη πολιτικά, είτε ποινικά υπεύθυνα είτε μη υπεύθυνα λόγω της βραχυπρόθεσμης παραγραφής που θέσπισαν επί Σημίτη. Όταν το μαχαίρι φτάσει σε πρωτοκλασσάτους,ακόμη και του ΠΑΣΟΚ να ξέρεις ότι θα γίνουν ανταλλαγές εξυπηρετήσεων και στην ...αχγόνη θα οδηγηθεί κανένας μαϊντανός!!
    Δανεικά πάνε τα βάζα στο γάμο καλέ μου φίλε. Και όλοι αυτοί της εξουσίας μαζί με την ελληνική δικαιοσύνη έχουνε γάμο κάθε μέρα και καλεσμένους και μερικούς ηγέτες των μικρότερων κομμάτων, που γλύφουν κανένα κόκκαλο και εξασφαλίζουν ασυλία για τις δικές τους λαμογιές!!
    Αλλοίμονο σε μας!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!!
    Κάτι παραπάνω ξέρω εγώ και από ελληνικη δικαιοσύνη! Τις αποδείξεις έχουν τον τρόπο τους να τις ...μασάνε και ας είναι και από Γερμανία!! Περίμενε και θα δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ marianaonice
    Καλή μου φίλη δεν διαφωνώ επί της ουσίας !
    Ας αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν και να αποκαλύψουν ...Ποιοι, Πως και Γιατί ,....δεν επιθυμούν τον πλήρη φωτισμό αυτής της υπόθεσης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. fovame oti kapoioi exoun enoxlithei apo ayta pou anaferei o politis
    kai distixos provlepo, oti analoga me poion tha enoxlei, tha exoume kai tin antistoixi "parenoxlisi"

    elpizo toulaxiston na einai me epixirimata kai xoris koutoponira sinthimata gia na exei kai kapoio endiaferon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι τόσο χωμένοι στα σκατά το δεξιό
    σινάφι(ρωτήστε Μητσοτάκη-Εβερτ)που δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
    Politis κάπου το άρθρο σου βρωμάει...
    μου θυμίζεις ένα γνωστό παπαγαλάκι που έχει ρίξει στην αγορά ο Ρουσόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ "Πολίτη"

    Τι εννοείς οτι τα ip είναι ίδια???
    Φυσικά και μπορείς αν θες να με ρωτήσεις και να σου δώσω τα στοιχεία μου και να ψάξεις και να βρεις αν ανήκω σε κανενα μαντρί...
    By the way.. το pcακι μου είναι 24/7 ανοιχτό συνέχεια γι'αυτο βλέπεις το ίδιο ip κάποιες φορές...
    Γιατι προκαταβάλλεσαι τοσο εύκολα με αυτους που μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη απο σένα...

    Πάντα με εκτίμηση,

    Σταύρος Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ che
    Βέβαια εγώ έχω το Θάρρος να αναρτώ τις απόψεις μου,σε αντίθεση με εσένα.
    Τέτοια σχόλια κρυμμένα πίσω από ....διάφορα che,ανώνυμος,γελάδικλπ
    έχω δεχτεί εκατοντάδες μέσα σε 3 μήνες φίλε.
    Δέχομαι την οποιαδήποτε κριτική στις απόψεις μου από την στιγμή που τις δημοσιοποιώ.
    Κάτι που δεν κάνουν ορισμένοι όπως εσύ.
    ΥΓ. Στο τέλος του άρθρου μου παραθέτω και τις πηγές μου -Der Spiegel και Ελευθεροτυπία- αν σου λέει κάτι!
    Δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει ;;
    YΓ2 Με την ίδια λογική σου θα μπορούσε κάποιος να σου προσάψει και σε εσένα(που μάλιστα κρύβεσαι)ότι ανήκεις στους γνωστούς κύκλους των ....Καρχιμακιστάν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή