Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

«To κόμμα και το κράτος είναι ο Βαλλιανάτος».

Το όνειρο της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου –να δει τον υιό της …Πρωθυπουργό- και οι μηχανορραφίες της με τους πέραν του ατλαντικού συμμάχους μας(?), έχουν την τελευταία τους ευκαιρία.
Το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι «συναγελαζόμενοι» του πολιορκητικού κριού .
Αυτό τους οδηγεί σε λάθη , βιαστικές κινήσεις και ατυχείς επιλογές.

Μια από αυτές προσωποποιείται στον επίσημο σύμβουλο του κ. Γ. Παπανδρέου και ακτιβιστή φίλο του Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

Ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο όχι μόνο για τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του , αλλά και για τον ρόλο του μέσω διαφόρων ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) που δρουν εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας.

Δεν θα σταθώ στις πρώτες ιδιαιτερότητες του αφού νομίζω ότι η ελληνική κοινωνία -και είναι προς τιμήν της- έχει ξεπεράσει αρκετά σύνδρομα του παρελθόντος, αλλά εξακολουθεί να ανθίσταται σθεναρά της …προοδευτικότητας τύπου Ολλανδίας , με κόμμα παιδεραστών , γάμους ομοφύλων και γυναίκες σε κόκκινες βιτρίνες.

Εκεί που θα σταθώ είναι στις άλλες ….ιδιαιτερότητες του .Στην όψη της προσωπικότητας και της δράσης του στενού συνεργάτη και συμβούλου του κ. Γ.Παπανδρέου, που παραμένει άγνωστη στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών επειδή -όπως κατήγγειλε ο ίδιος- τα …αφιλόξενα …ελληνικά κανάλια αρνούνται επί χρόνια να ...την παρουσιάσουν.

Ας δούμε ποιος είναι αυτός ο κύριος Βαλλιανάτος, τον οποίο ο ….«δυνάμει πρωθυπουργός» περιβάλλει με ακλόνητη, με την πάροδο των χρόνων, εκτίμηση, εμπιστοσύνη και φιλία, σε βαθμό που να εγείρεται το ερώτημα εάν επαληθεύονται οι φήμες (εντός του ΠαΣοΚ) ότι τον προορίζει για το υπουργείο Παιδείας .

Κατά αρχάς να πούμε ότι πρόκειται για τον ιδρυτή της ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι» ,(με παρότρυνση του κ. Γ.Παπανδρέου) που είναι βασικός τροφοδότης των ετησίων εκθέσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Να υπενθυμίσω και τους στενούς δεσμούς της ΜΚΟ με το φιλοσκοπιανό κόμμα του Ουρανίου Τόξου.

Πρόκειται για την όψη και ιδιότητα του κ. Βαλλιανάτου που αποκαλύπτεται στο δεκάλεπτο απόσπασμα τηλεοπτικής εκπομπής, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, στην οποία κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος φιλοξενεί και προβάλλει την προσωπικότητα και τις θέσεις του κ. Πάβλε Φιλίποφ-Βοσκόπουλου και του κόμματος του οποίου ηγείται, του «Vinozito» ή «Ουράνιου Τόξου».

Μια συνέντευξή όπου ο πρώτος, με ερωτήσεις-πάσες, σεκοντάρει τον δεύτερο στην ανάπτυξη του αντικειμένου του, που « είναι ζήτημα ταμπού για την ελληνική κοινωνία και αφορά όχι μόνο τη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα αλλά γενικά τις διαφορετικότητες της εθνικής ταυτότητας των πολιτών της χώρας».

Και μη νομίζετε ότι πιθανών τώρα να έχει αλλάξει γνώμη και ιδέες αφού σε χθεσινή συνέντευξη στο Extra-3 ,o σύμβουλος επικοινωνίας του κ. Γ. Παπανδρέου τον οποίο συναντάμε πολλές φορές και στο γραφείο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή , δεν έκρυψε ότι συμφωνεί με την ονομασία "Μακεδονία"(σκέτο) για τα Σκόπια και με την άποψη περί ύπαρξης "μακεδονικής μειονότητας" στην Ελλάδα.

«To κόμμα και το κράτος είναι ο Βαλλιανάτος», κατά το σύνθημα που κυκλοφορούσε (ψιθυριστά) μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μετά τις εμφανίσεις του αρχηγού τους στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Σωστά λοιπόν, κράτος και κόμμα = Βαλλιανάτος. Συν Ρόντος, συν Καραχασάν. Συν Πάβλε Φιλίποφ-Βοσκόπουλος; Δεν θα 'ταν περίεργο !

Ο «δυνάμει πρωθυπουργός» μήπως δεν έχει ταχθεί δημόσια υπέρ του εθνικού αυτοπροσδιορισμού και της μειονότητας στη Θράκη;

Ο «δυνάμει πρωθυπουργός» δεν έχει δηλώσει ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας.(εδώ)

Ο «δυνάμει πρωθυπουργός» δεν έκανε εκείνες της κρυφές και μυστήριες συμφωνίες με τον μακαρίτη πια Ισμαήλ Τζέμ για την σιωπηρή παραχώρηση μέρους του Αιγαίου;

«To κόμμα και το κράτος είναι ο Βαλλιανάτος». Τέτοιος ξεπεσμός ορέ σύντροφοι ;

Απολαύστε τον !!!

Πηγή : «toparon»

47 σχόλια:

  1. "Θέλει η π.... να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει". Βιάστηκες Πολίτη. Ο Βαλιανάτος "απολύθηκε" σήμερα από το ΠΑΣΟΚ.

    Όποιος συνεχώς ψάχνει για να στελεχωθεί με νέους και ικανούς συνεγάτες είναι λογικό να κάνει και λάθη. Κάποιοι δεν θα του βγουν στην πορεία. ο Παπανδρέου έκανε ένα λάθος το οποίο και διόρθωσε. Τουλάχιστον δείχνει ότι προσπαθεί και δοκιμάζει καινούρια πράγματα, κι αυτό μάλλον είναι καλό για "εν δυνάμει πρωθυπουργό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή θέλετε να μας πείτε, ότι στην ΝΔ ΔΕΝ Υπαρχουν ομοφυλόφιλοι...?
    Εμείς στην Θεσ/νίκη κάτι γνωρίζουμε παραπάνω...ίσως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ george
    "Θέλει η π.... να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει".
    Μη σπεύδεις να δικαιολογήσεις τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ αγαπητέ πρασινοφύλακα.
    Τον ΞΑΝΑΕΙΧΕ σύμβουλο και στο υπουργείο παιδείας παλαιότερα και τον ξαναπήρε.
    Άρα αυτά περί λαθών και διορθώσεων δεν ισχύουν.
    Το βίντεο που βλέπεις είναι ΠΡΙΝ τον προσλάβει ΞΑΝΑ σαν σύμβουλο του.
    Απλά τους έκραξαν και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.
    Βέβαια για τα υπόλοιπα δεν μιλάς.
    Για την ΜΚΟ(με παρότρυνση Παπανδρέου),
    για τις απόψεις του περί Θράκης, για τον Ράντο,
    Την Καραχασάν,
    Για τις δηλώσεις του περί λιγότερης Ελληνικής γης για να κοιμάται ...ήσυχος
    και για την παραχώρηση περιοχών του Αιγαίου με τις υπόγειες συμφωνίες και τα ζεϊμπέκικα με τον Ισμαήλ Τζέμ!
    Για όλα αυτά ...Μουγκό σε βλέπω...george!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @george
    Ρε πρασινοφρουρέ πάνω από τον πολίτη επί 24 ωρο είστε στα γραφεία του Πασοκ.Πρώην συνεργάτες ,Αδελφές και παλικάρια τόσο πολύ σας πειράζει το συγκεκριμένο blog?
    @g.valianatos
    Τι να σου πω εσένα ? Ντροπή σου για τις δηλώσεις σου και για την δράση σου.Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ εσύ * Τζώρτζια * (?) απ' ότι βλέπω τον κατακεραύνωσες με τα επιχειρήματά σου ..

    Η ουσία , πως και τα δύο μπεμπεδόπαιδα (ΚΚ & ΓΑΠ) μας έχουν κάνει όλους ηλίθιους δεν σας πειράζει .

    Ο τρέντυ γυφτο-Βαλλιανάτος κι ο αντάρτης ο Τατούλης είναι τα θέματα που μας απασχολούν εμάς και σ' όποιον αρέσει .

    Ρε ουστ

    gpr (βαριέμαι να βάζω κωδικούς κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατά τα άλλα αυτός ο ..."Ρε Ούστ", λογιστής άνευ διπλώματος, έχει .....επίπεδο.
    Επιχειρήματα όπως πάντα ΜΗΔΕΝ.
    Για τα εθνικά θέματα ΠΟΤΕ δεν σχολιάζει.
    Μόνο όταν του πειράξουμε τον ΓΑΠ σχολιάζει ότι δήθεν όλοι είναι ίδιοι και ο Κ.Κ και Ο ΓΑΠ .Δήθεν Αριστερός του κώλ@@.
    Ρε ούστ (ανταποδοτικό)!!!!
    giorgia((βαριέμαι να βάζω κωδικούς κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεμίσαμε αμερικανοτσολιάδες, ευρωλιγούρηδες, αλβανοσκοπιανοτουρκόφιλους, "Ελληνες" μειωμένης συνείδησης, προδότες, μισέλληνες, αντικειμενικούς δημοσιογράφους, απάτριδες πατριώτες, άθεους θεολόγους, δωδεκάθεους πουλεειολόγους,αγράμματους εκπαιδευτικούς, ανιστόρητους ιστορικούς, χυδαιολόγους πνευματικούς καί καλλιτέχνες, καταληψίες, αποδιοργανωτικές κυβερνήσεις, μή κυβερνητικές οργανώσεις, αδερφές πού θέλουν νά κάνουν οικογένεια, παιδεραστές, ανώμαλους κάθε είδους αλλά μέ ήθος καί αξίες, τοκογλύφους, ταλαίπωρους ιδιοκτήτες αυθαίρετων επαύλεων, "οικονομικούς" (λαθρο)μετανάστες, μειοψηφίες μέ δικαιώματα πλειοψηφιών, πλειοψηφίες χωρίς δικαιώματα, παρατηρητήρια, σκάνδαλα, μονοπώλια, εμπόρους αλλοιωμένων τροφών καί πρεζωμένων ψυχών, νεκρούς καί ανάπηρους από τροχαία, κ.π.ο.θ. (καί προσθέστε ότι θέλετε)

    Ψηφίσαμε καί νόμους γιά τήν προστασία τών δικαιωμάτων καί τών προσωπικών δεδομένων, μήν τυχόν καί στάξει η ουρά τού γαιδάρου.

    Καί φυσικά συνηθίσαμε προσαρμοστήκαμε καί δέ μασάμε.
    Δέν ιδρώνουμε γιά τίποτα.
    Αρκεί νά μή χαλάσει η δανεική ευημερία μας.
    Αλλωστε τί σόι προοδευτική καί ανοικτή κοινωνία τού 21ου αιώνα θά είμασταν άν αντιδρούσαμε στήν πρόοδο?

    Ε ρέ αυτά τά ευρώ.
    Εδώ μοναχούς καί ασκητές κολάσανε, ο λιγούρης ο ευρωνεοέλληνας θά αντιστεκότανε?

    Ακόμα όμως πάτο δέν πιάσαμε.
    Μήν ανησυχείτε.
    Εχει καί συνέχεια.
    Μέχρι νά βγούμε Βραζιλία.
    Είμαστε σέ καλό δρόμο πάντως.
    Ο αγώνας όπου νάναι δικαιώνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου Γεώργαρε ρατσιστή :)))))
    http://www.youtube.com/watch?v=Xdmyg4TwmZM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @gnik
    Κορυφαίο βίντεο με τον Γεωργίου!!!

    Γεωργίτσα και λοιποί, βαριέμαι να τα ξαναγράφω, αλλά για να τελειώνουμε:

    Για τις ΜΚΟ που όντως κάποιες παίζουν περίεργα παιχνίδια και χρηματοδοτούνται από "ύποπτα" κέντρα: Ο Πολίτης -πιστός στην τακτική του- πήρε ένα απόσπασμα μιας δήλωσης του Παπανδρέου που εμφανίστηκε υπέρ των ΜΚΟ γενικά και έβγαλε το αυθαίρετο συμπέρασμα -και δίχως στοιχεία βέβαια- ότι δήθεν ο Παπανδρέου χρηματοδοτείται από κέντρα των ΗΠΑ. Ούτε για νηπιαγωγείο!

    Εξαιρουμένων κάποιων καλών άρθρων, η επιχειρηματολογία του Πολίτη κινείται σε τέτοια επίπεδα περίπου. Στηρίζεται σε κάποια γεγονότα για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, όχι απαραίτητα τεκμηριωμένα. Αν εσείς θέλετα να τρώτε "αμάσητα" ότι σας λέει ο καθένας δικαίωμά σας.

    Στο κάτω κάτω, και για τα περί "πρασινοφρουρών" (είπε ο γάιδαρος τον τον πετεινό κεφάλα), ακόμα και 100% δίκιο να έχει ο Πολίτης, εγώ στο εξωτερικό ζω, και προβλέπεται να ζω εκεί για πολύ καιρό ακόμα, ούτε φόρους πληρώνω στο ελληνικό κράτος, ούτε "απολαμβάνω" της εξαιρετικής περίθαλψης που αυτό παρέχει.

    Εσείς θα τους λουστείτε όλους αυτούς: Καραμανλήδες, Παπανδρέηδες, Τσίπρες, Μητσοτάκηδες, Βαλιανάτους, κλπ. Φάτε τους στη μάπα! Αυτοί σας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ βρε τζώρτζια με την μεγάλη σου αντιληπτική ικανότητα .

    Πάλι με ξεσκέπασες , τον άτιμο Πασόκο που προσπαθεί να κάνει προπαγάνδα υπέρ του προέδρου του .

    Για το μεροκάματο ρε γαμώτο !!!!

    Πέρα από τα φαιδρά πάντως :

    Ακόμα να κατανοήσετε πως κι οι δυο μπουμπούκοι είναι άχρηστοι και κάθεστε και τσακώνεστε με όρους νηπιαγωγείου και οι μεν (τζώρτζια) και οι δε (giorgos) κυρίως επειδή οι αρχηγοί σας είναι του νηπιαγωγείου .

    (οκ τώρα τζώρτζια ? έβαλα και τον άλλο μέσα στη κριτική για να μην έχεις μόνο εσύ την τιμητική σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. gpr το προηγούμενο (ξέρει η τζώρτζια γιατί δεν βάζω κωδικούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να πω;; Μας πήρε ο κατήφορος πια!!
    Τον έδιωξε λέει, αλλά δεν μας λέει γιατί τον πήρε!!
    Κρίμα!
    Για τον κόσμο που τους πιστεύει και τους ακολουθεί!
    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται ότι το γνωστό τρολλ του δήθεν εξωτερικού και ο άλλος ο gpr έχουν ακριβώς την ίδια γλώσσα και την ίδια ειρωνεία και προσβλητικότητα.
    Μοιάζουν του Βαλλιανάτου μάλλον. Δηλαδή κάτι στερούνται.
    Το γνωστό τρόλλ είναι υπάλληλος της Χαριλάου Τρικούπη επιφορτισμένος με τον σχολιασμό σε διάφορα ιστολόγια.
    Εντελώς τυχαία βρέθηκε στην Αμερική την εποχή που είχε πάει η ομάδα των βλόκκερς του Πασοκ.
    Τέτοια ..σύμπτωση διπλό- εμφανιζόμενο τρολλ?
    Και αφού δεν σε νοιάζει και δεν πληρώνεις ούτε φόρους όπως λες και αφού σε έχουν φτύσει επισήμως και πολλοί από αυτό το βλογκ κατά καιρούς, γιατί είσαι μονίμως κρεμασμένος στα σχόλια συγκεκριμένων βλογκς;
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε και μια παλαιότερη ανάρτηση σου περί αντιμετώπισης της ....προπαγάνδας. Ποιας? Ήμαρτον κύριε ο βλόγγερ της Χαριλάου Τρικούπη να ομιλεί περί τούτων.
    Το ότι τον Βαλλιανάτο τον ΞΑΝΑΠΡΟΣΕΛΑΒΕ , ακόμα και μετά το βίντεο του seven δεν σου λέει τίποτα? Δεν απάντησες!
    Να ξεφύγω και από την αγωγή μου και να σε εκφωνήσω παρόμοιο του Βαλλιανάτου ΤΡΟΛΛΑΡΑ!!!!!
    Καλυνύχτα στους άνδρες και στα ...λάθη της φύσης Βαλλιανάτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το βίντεο κοιτάξτε όλοι και όχι από την κλειδαρότρυπα.Εκεί είναι το θέμα και η δυσωδία των επιλογων του Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κ.Πολίτη όταν μιλάτε για ομοφυλόφιλους στη πολιτική καλά θα ήταν να πληροφορηθείτε από πρώτο χέρι από τον κ. Ζαχόπουλο κάτι παραπάνω ήξερε όταν μίλαγε στο dvd καθώς και στον κ. Καρατζαφέρη ,θυμάστε τα περί Σαλώμης.
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο Πολίτη.
    Όμως υπάρχει κάτι ενοχλητικό ,παρά τις
    κατά καιρούς μπουρδολογίες σου αν πάρεις τις κυριακάτικες εφημερίδες το ΠΑΣΟΚ προηγείται από 3 έως 4 μονάδες. Εμείς τι να πούμε; Περαστικά σου μήπως;
    ΥΓ Τι σχέση έχεις με τον Αντ. Σαμαρά;
    Αν δεν απαντήσεις σωστά έπεται ξεβράκωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @georgia
    "τρολλ του εξωτερικού". Αρχίζει και μ' αρέσει :-) Και σίγουρα όχι "δήθεν".

    Κάνε μου μια χάρη όμως. Την επόμενη φορά που θα μιλήσεις για "λάθη της φύσης", ρίξε και μια ματιά στον καθρέπτη του σπιτιού σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξεπέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ σε… προοδευτικότητα το ΠΑΣΟΚ με την κατάθεση σχεδίου νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και πόσο άλλαξαν οι καιροί
    Πρόταση νόμου κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ υπέρ των ομοφυλοφίλων. Πρόλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ στη γωνία.
    Δήθεν «προοδευτικά, ξένα όμως με την ελληνική πραγματικότητα. Που κάποιοι προσπαθούν να τα καταστήσουν οικεία, έστω και σε βάθος χρόνου, ώστε να αλλοιωθεί ο κοινωνικός ιστός στη χώρα μας και να καταντήσουμε μια πολυπολιτισμική κοινωνία απόλυτης ανοχής. Κοινώς, ένας πολυεθνικός και δήθεν κοσμοπολίτικος σκουπιδοτενεκές. Όπου κάποιος δίπλα μας θα πέφτει και δεν θα δίνουμε σημασία. Μην έχετε όμως αυταπάτες: αυτά όλα θα κλιμακωθούν. Δεδομένων μάλιστα και των αντιλήψεων του Giorgos, ο οποίος νομίζει ότι βρίσκεται σε κάποια σκανδιναβική κοινωνία, όπου η (για εμάς κακώς εννοούμενη) ελευθεριότητα αποτελεί τον κανόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @george
    Για πες μας εσύ Γεώργιε πόσος ο μισθός σου και από που?
    Δεν μπορεί να είσαι πάνω από το pc τόσες ώρες, καταντάει βαρετό.
    Καθρέφτες έχει στην είσοδο του κτιρίου που μπαίνεις , μήπως σου θυμίζω τίποτα.
    Ένας πρώην φίλος σου και συνεργάτης σου , ξέρεις εσύ.
    @politis-gr
    Καλή η προπαγάνδα σου.Πιστεύω πως ανήκεις στην ομάδα Ρουσόπουλου αλλά είσαι μόνος , δεν μπορείς να υπερασπιστείς κανέναν και τίποτα όταν είσαι μονάδα.Διαφωνώ σε πολλλά μαζί σου αλλά η κριτική σου κάποιες φορές δεν με βρίσκει αντίθετο.Μην τους δίνεις σημασία,είναι οργανωμένοι οι παραπάνω φίλοι και καλοπληρωμένοι bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ και Συριζα ανταγωνίζονται για την πρωτοκαθεδρία στο ξεπούλημα ιδανικών της Χώρας και των πολιτών.
    Επειδή μια φράση παίζει πολύ σήμερα...ΟΥΣΤ και από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε πρασινοφρουρέ george-tse-διπλωμάτη-gpr με τα χίλια (ανώνυμα)ονόματα το βίντεo το είδες ή όχι;
    Ο προσκεκλημένος του συμβούλου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει, παραπέμποντας και στη «Λιμπερασιόν», ότι ο πρώτος διδάξας την εθνοκάθαρση στα Βαλκάνια είναι η ....Ελλάδα:
    «Σε συνέπεια αυτής της προσπάθειας ομογενοποίησης, ξεκίνησε μια πολιτική εθνικών εκκαθαρίσεων. Ξέρετε, ο πρώτος διδάξας στα Βαλκάνια την πολιτική των εθνικών εκκαθαρίσεων πληθυσμών, όπως έγραψε και η "Λιμπερασιόν" στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, είναι η Ελλάδα».
    Και ο σύμβουλός του προέδρου του ...Pasok Γ Βαλλιανάτος, συμφωνεί: «Ναι»..
    Τόσο τυφλός και εξαρτημένος είσαι πια ;
    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για να σας λύσω τις απορίες, αμοίβομαι με περίπου 3000 ευρώ το μήνα από εταιρεία πληροφορικής και όχι από το ΠΑΣΟΚ όπως το στενό σας το μυαλουδάκι θέλει να πιστεύει. Κάτι ξέρει ο Πολίτης και σας ταίζει με Βαλιανάτους, Τατούληδες και Λαλιώτηδες. Αυτό σας αξίζει τελικά.

    Τελικά έχει πλάκα που αποφασίσα να κάτσω Παρασκευιάτικα μέσα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ακολουθεί μη προσβλητικό σχόλιο :

    "Κατά τα άλλα αυτός ο ..."Ρε Ούστ", λογιστής άνευ διπλώματος, έχει .....επίπεδο.
    Επιχειρήματα όπως πάντα ΜΗΔΕΝ.
    Για τα εθνικά θέματα ΠΟΤΕ δεν σχολιάζει.
    Μόνο όταν του πειράξουμε τον ΓΑΠ σχολιάζει ότι δήθεν όλοι είναι ίδιοι και ο Κ.Κ και Ο ΓΑΠ .Δήθεν Αριστερός του κώλ@@.
    Ρε ούστ (ανταποδοτικό)!!!!
    giorgia((βαριέμαι να βάζω κωδικούς)

    *************

    Ακολουθεί 2ο μη προσβλητικό σχόλιο

    Μοιάζουν του Βαλλιανάτου μάλλον. Δηλαδή κάτι στερούνται.

    Να ξεφύγω και από την αγωγή μου και να σε εκφωνήσω παρόμοιο του Βαλλιανάτου ΤΡΟΛΛΑΡΑ!!!!!
    Καλυνύχτα στους άνδρες και στα ...λάθη της φύσης Βαλλιανάτους!

    ************

    Αγαπητή , δε σε ξέρω ούτε με ξέρεις οπότε δεν προσβάλλομαι από τέτοια κακεντρεχή σχόλιο απλά ήθελα να σου πω πως το ρε ουστ που έγραψα σε πρώτο σχόλιο δεν αναφερόταν σε εσένα προσωπικά (το πήρες λίγο πάνω σου) αλλά σε όλους όσους ασχολούνται με Τατούληδες και Βαλλιανάτους .

    Ουσιαστικά την αγωγή σου προσβάλλεις όταν λες λάθος της φύσης όσους είναι gay όχι τους σχολιαστές .

    Anyway επειδή βλέπω ιδιαίτερη σχέση με τον george σας αφήνω να τα πείτε τα δυο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάντα μέσα είσαι ...Πινόκιο!
    Όλως τυχαίως ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε Γρηγορη ανήκω σε μια μειονότητα που ακόμα ερωτεύεται που ακόμα βλέπει ηλιοβασιλέματα που ακόμα αγαπάει τον διπλανό τού που τρέχει για το περιβάλλον του που κλέει που γελάει. Ξεκολλά και ασχολήσου με την πραγματική μειονότητα
    Οι αλλεσ ειναι μαιμου
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1985
    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!
    ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΥ!!
    κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ;
    ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ...Ν-Τ-Ρ-Ο-Π-Η ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ψαρεύουν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ (και οι ιδεολογικοί, τουλάχιστον, ακόλουθοί τους του ΣΥΡΙΖΑ) σε θολά νερά, για να πετύχουν την πολυπόθητη γι’ αυτούς παλινόρθωση του συστήματος ΠΑΣΟΚ, που όμως δεν έπαψε ποτέ να κυβερνά από το παρασκήνιο, μέσω των ανθρώπων του. Εδώ, οι ετερόκλητες «συγκολλήσεις» αποτελούν τον κανόνα. Από την μια οι μεγάλες απώλειες της ΝΔ, ελέω του πρώην αριστερού και πρώην «προοδευτικού» Θοδωρή Ρουσόπουλου, ελέω της μη αξιοποίησης πραγματικών δεξιών, και από την άλλη, η παγκόσμια οικονομική κρίση και στη Χαριλάου Τρικούπη τους έχει μπει στο μυαλό ότι ίσως τα καταφέρουν: να στήσουν πάλι το γνωστό παραμάγαζο, που εκμαύλισε την ελληνική κοινωνία. Και να οι Βαλλιανάτοι, και να οι αμερικανοτραφείς Ρόντοι (που τα θαλάσσωσαν στη Γεωργία) με τα προβληματικά ελληνικά (όπως και ο Πρόεδρος) και στη γωνία, λίγο πιο βόρεια, η Γκιούλ Καραχασάν. Έτσι, για να έχει και μια πρόσβαση το προξενείο στο σύστημα και να μην πάει χαμένη η παράδοση του Οτσαλάν στους δήμιούς του, όπως και τα προβληματικής αισθητικής τσιφτετέλια με τον μακαρίτη Τζεμ.
    O 9.59

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ George
    Σήμερα με έκανες και γέλασα με την φράση σου "Τελικά έχει πλάκα που αποφασίσα να κάτσω Παρασκευιάτικα μέσα"

    Είσαι σπιτόγατος , είσαι και πινόκιο όπως είπε και κάποιος παραπάνω.

    Είσαι σε ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ υπηρεσία να προπαγανδίζεις στα σχόλια αυτού του blog.Τόσο καιρ'ο κάθε άλλο από ΠΡΟΦΑΝΕΣ μπορεί να χαρακτηριστεί.
    Τα 3000ε βάζω στοίχημα ότι θα τα παίρνεις σε πράσινα χαρτονομήσματα!!χαχαχαχαχα

    Με τους άλλους δεν θα ασχοληθώ.Είστε όλοι το ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

    Πάρτε και από μένα ένα μεγάλο και ηχηρό ΟΥΣΤ , φιλαράκια του πρώην συμβούλου Βάλια-νάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. O Βαλιανάτος έφτιαξε το παρατηρητήριο του Ελσίνκι και το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε το παρατηρητήριο του Politi-gr.
    (Δεν απέχω από την πραγματικότητα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ακολουθεί σχόλιο από το site ων gay.
    "Κώστας είπε...
    Κάτι που ακούω συνέχεια τις τελευταίες μέρες όταν συζητάω με φίλους γκέι που ψήφισαν ΝΔ για τον αποκλεισμό τους από το σύμφωνο συμβίωσης είναι ότι "και το πασόκ σιγά μην τους έβαζε", "όταν είσαι αντιπολίτευση είναι εύκολο να λες ό,τι θες", "20 χρόνια γιατί δεν έκανε τίποτα;" και τελικά καταλήγουν ότι θα (ξανα)ψηφίσουν ΝΔ γιατί αυτή έστω και μέσω των δικαστικών διεκδικήσεων θα φέρει την αναγνώριση των ομόφυλων ζευγαριών.
    06 Νοέμβριος, 2008 15:33 "
    gay
    Yστερόγραφο: Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε gay υποστηρίζουμε αυτά τα περί"Μακεδόνων" του Γρηγόρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @gay\
    Είπε κανείς ότι οι gays υποστηρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία?
    Έλα όμως που εσείς τον εκλέγετε Πρόεδρο και εκπρόσωπό σας.
    Για αυτό μάλλον δεν έχεις να πεις και πολλά γιατί δεν τα είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είπε ο Βαλινάτος ότι χθες ο Παπαγιάννης το έκοψε από μια ιδιαίτερη σκηνη και φάση....

    Είπε ότι συνεργάζεται με τον κ.Παπανδρέου από το 1985.

    Είπε ότι αμοιβόταν με 3000ε το μήνα από το Πασοκ.

    Ο τηλεορασάκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. O Loverdos προσπαθεί να μαζέψει τα ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ.

    Τα είχε πει και το 2005 ο Βαλιανάτος σε ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

    Αυτοί θα μας κυβερνήσουμε?
    Αυτοί είναι με 4 μονάδες μπροστά στις ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ?

    O τηλεορασάκιας

    Υ.Σ. Να σαι καλά πολίτη που μου δίνεις βήμα.Θα με βλέπετε όλοι συχνά.George έλα , έλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το πασοκ μοιράζει πεντοχίλιαρα , 3 χίλιαρα σε george kai valianato!!!

    Από που οι πηγές χρηματοδότησης λοιπόν των υψηλά αμοιβομένων τεχνικών συμβούλων?
    Από την κρατική χρηματοδότηση που ήδη έχει προειπράξει και εξαντήσει από το 2012-2013?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ marianaonice
    Γιατί κανείς από τους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους δεν έχει ρωτήσει τον ΙΔΙΟ για τις συγκεκριμένες απόψεις.
    Τι να πεις @φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ gnik
    Δεν ήξερα ότι παρακολουθείς και τα πρωινομεσημεριανά φίλε:))))
    Πάντως ο Γιωργίου ...πρώτος μάγκας.
    Καλό ξημέρωμα!
    Μια αγκαλιά για τον J.D :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό, όμως που δεν υπολόγισαν οι «σπόνσορες» αυτού του «γραναζιού» ήταν η δύναμη που έχουν σήμερα τα ιστολόγια, τα οποία ανέδειξαν αυτόματα όλη τη σατραπική αυθάδεια του Βαλλιανάτου.
    Ο θόρυβος που σηκώθηκε σαν κυκλώνας ανάγκασε το ΠΑΣΟΚ να προβεί στην παρακάτω δήλωση: «μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με τις οποίες εξέφρασε προσωπικές πολιτικές του θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν τη διακοπή της επαγγελματικής σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ».
    Ψελλίσματα περί «δεοντολογίας» και διακοπής «της επαγγελματικής σχέσης»!!!
    Για την πολιτική ουσία άχνα. Ούτε καμιά καταδίκη των απόψεων Βαλλιανάτου, ούτε ότι όλα αυτά είχανε ειπωθεί στο Συνέδριο ανενόχλητα και αναπάντητα και το κυριότερο: καμιά νύξη για τις σχέσεις αυτού του «λακέ» του Σόρος και των ανθελληνικών κέντρων προπαγάνδας με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
    Το ΠΑΣΟΚ, απλώς ψελλίζει διπλωματικά για να κατευνάσει την οργή, να θολώσει τα νερά και να επικαλύψει το ΟΥΣΙΩΔΕΣ: Ότι η πολιτική γραμμή, η ιδεολογία και η θέση του σημερινού ΠΑΣΟΚ ταυτίζονται με τη «θέσεις» και «στάσεις» του Συμβούλου του Γ. Παπανδρέου: Από την ίδια ιδεολογική μήτρα απορρέουν.
    Επ’ αυτού παραθέτω το παρακάτω μικρό και εύστοχο κείμενο του «Παλαίμαχου»:
    ΟΧΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ο Βαλλιανάτος μπορεί να προκαλεί αηδία και οργή, αλλά ας μην τυφλωνόμαστε από αυτά και χάνουμε το δέντρο πίσω από φύλο. Η επιλογή του ως συμβούλου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τυχαία. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι ο ΓΑΠ είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ηλίθιος δεν είναι ποτέ δυνατόν να μην καταλαβαίνει ο "πυρήνας" γύρω από το ΓΑΠ το τι προκαλεί ο Βαλλιάνάτος...
    Το γλοιωδέστατο αυτό υποκείμενο έχει επιλεγεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!
    Αυτός ο Βαλλιανάτος σηματοδοτεί πολιτικά και ηθικά τις αντιλήψεις και τους σχεδιασμούς του σημερινού εκφυλισμένου ΠΑΣΟΚ.
    Έχει επιλεγεί αυτή η προκλητική, εμετική φιγούρα για να δοκιμάσει τις αντιστάσεις της ελληνικής κοινωνίας και να ΠΡΟΛΕΙΑΝΕΙ ιδεολογικά το έδαφος για την αυριανή κυβερνητική πολιτική του ΓΑΠ. Τι διαφορετικά λέει ο ΓΑΠ; Απλώς τα λέει πιο διπλωματικά και όχι με το «σήμα» της αμοραλιστικής παράκρουσης του Βαλλιανάτου.
    ΟΛΑ όσα διατυμπανίζει με προκλητική, νοσηρή αυθάδεια αυτό το παράσιτο του Σόρος, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ τις ιδέες και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
    Ας μη μένουμε, συνεπώς, στο εξάμβλωμα του δοσιλογισμού, αλλά στην πολιτική μήτρα του δοσιλογισμού, που τρέφει τέτοια καρκινώδη αποστήματα: Βαλλιανάτους, Ψαριανιούς και ΣΙΑ...
    Πηγή: http://www.resaltomag.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. prepei na exoun enoxlisei poli kosmo, pou kapoios me epixirimata antikrouei ta paraloga tou sistimatos kai ton politikon...

    kai xairomai pou o politis "antexei" kai den apanta stis prokliseis kai stis pagides pou steinoun orismenoi gia na ton "fakelosoun"..

    oso gia ton proedro tou pasok..apo tin stigmi pou efere gia deyteri fora dipla tou kapoion pou xerei oti exei sigkekrimenes apopseis gia ta meionotika kai ton vazei ipeythino gia tis meionotites sto pasok, paei na pei oti simfonei me tis apopseis..ton eixe ipeythino tou pasok gia ta meionotika, oxi mono simvoulo..

    i apopompi egine kathara gia epikinoniakous logous mias kai i taktiki pou akoloutheite einai tou orimou froutou kai tis midenikis ekthesis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό ήταν απαράδεκτο κρούσμα λογοκρισίας. Έχει ο καθένας το δικαίωμα να λέει την άποψή του.
    Στο κάτω κάτω της γραφής δεν είπε πια και κάτι τόσο τρομερό. ΚΑι εγώ τη χώρα αυτή ΜΑκεδονία τη λέω και ναι υπάρχει Μακεδονική μειονότητα καταγεγραμμένη απο τα Ηνωμένα Έθνη. Που είναι το περίεργο πια σε αυτά που είπε;
    Δηλαδή άμα λέμε τη χώρα αυτή ΜΑκεδονία θα μας διώχνουνε από τις δουλειές μας;

    Επίσης αυτή η πολιτική που ξεκίνησε ο Σαμαράς το 92 και συνεχίζει ακάθεκτος ο Καραμανλής σήμερα έχει αποδείξει ότι όχι μόνο δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα, βλάπτει και τη χώρα κιόλας. Άσε που μας κάνει και φασίστες κιόλας που ψελίζουμε πετάει ο γάιδαρος αφέντη, πετάει, δεν υπάρχει Μακεδονική μειονότητα.

    Δε μπορείς να κάνεις εξωτερική πολιτική με το βιβλίο της ιστορίας στο χέρι. Είναι σα να κάνεις πολιτική με το Κοράνι στο χέρι. Ο ίδιος φονταμενταλισμός είναι.

    Το σκάνδαλο λοιπόν δεν είναι αυτά που είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και το γεγονός ότι ήταν σύμβουλος του Παπανδρέου. Το σκάνδαλο είναι ότι λόγοκρίθηκε και απολύθηκε επειδή εξέφρασε απόψεις που από την αρχή ξεκαθάρισε ότι είναι προσωπικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @3.21

    Έχεις Έντονες ανησυχίες ανώνυμε κάθε μέρα στις 3.30....??

    Αυτά που λες είναι σαχλαμάρες περί γνώμης και άποψης του κ.Βαλιανάτου.

    Είναι επικίνδυνος όσο και ο κ.Παπανδρέου για τον τόπο.

    Προσωπικές απόψεις σε τόσο λεπτά ζητήματα δεν χωρούν.

    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σωπάσεις.

    φτάνει πια το ανώμαλο να το μετατρέπουμε σε ομαλό και αναγκαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ !! Πληροφορίες, μας λένε ότι εδω και μέρες μπαινοβγαίνει στο ΠΑΣΟΚ παρέα με το Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο γνωστός GAY ΝΤΡΑΜΕΡ της Άννας Βίσση, ΤΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΤΣΕΑΣ.
    Οι πληροφορίες λένε ότι μετά το "ξεσπίτωμα" του Βαλλιανάτου θα σπιτωθεί -ή σπιτώθηκε ήδη- ο ΚΟΥΒΑΤΣΕΑΣ!
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ !!
    ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ. (Σεμνά ε; δεν κοιμάται ούτε ο λαός ούτε οι original ΠΑΣΟΚοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή