Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Δει δη ειλικρίνειας Αργείοι.


Τα όσα διαδραματίζονται αλλά και αποκαλύπτονται σχετικά με την υπόθεση Βατοπαιδίου, θα έπρεπε ως πολίτες να μας προβληματίζουν πολύ σοβαρά.

Αναρωτιέμαι εάν σε αυτό τον ταλαίπωρο τόπο υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν υπογράψει στο ανοιχτό συμβόλαιο της υποκρισίας.

Αν υπάρχουν , ο ιστοριογράφος στο μέλλον θα πρέπει να τους τοποθετήσει ως Μουσειακό δείγμα πολιτών.

Η αφόρητη δυσοσμία που αναδίδεται από το σώμα της ....λογικής, τείνει να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά και στο αντίστοιχο σώμα της Δημοκρατίας.

Από την μια έχουμε την επιχειρούμενη ηθική και πολιτική εξόντωση του κ. Ρουσόπουλου και την πρωτοφανή, για τα ευνομούμενα δυτικά κράτη ,εναντίον του κατηγορία όχι επί τη βάσει ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ στοιχείου, αλλά από την …..περιρρέουσα ατμόσφαιρα ….όπως δήλωσε επίσημα το ΠαΣοΚ. .

Σε ένα ευνομούμενο κράτος και εν ονόματι της …Δημοκρατίας δεν μπορείς να προσάψεις οποιαδήποτε κατηγορία άνευ οποιουδήποτε στοιχείου.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην Δημοκρατία δεν έχει καμία θέση ,σ` αντίθεση με τον Φασισμό όπου κατέχει την δεσπόζουσα θέση.

Και όμως στην …Δημοκρατική Ελλάδα του 2008 ,αυτός ο πολιτικός οδηγήθηκε στην παραίτηση …στο βωμό της περιρρέουσας ατμόσφαιρας.

Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον κ. Ρουσόπουλο . Θέλω να υπερασπιστώ την Δημοκρατία ,τις αρχές και τις αξίες της!

Εάν αποδειχτεί ότι ο κ. Ρουσόπουλος ή και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος και από οποιοδήποτε χώρο προέρχεται, είναι ένοχος τότε εγώ πρώτος να κρατήσω την δάδα για την πυρά.

Στην αντίπερα όχθη ο εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κ. Παπακωνσταντίνου φέρετε ότι απέκρυψε σοβαρά στοιχεία τα οποία έρχονται τώρα στο φως της δημοσιότητας και επαληθεύουν τις αρχικές υπόνοιες, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και όχι μόνο) μεθόδευσε με δόλιους τρόπους την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου παραδέχεται πως ήξερε ότι το DVD που ήθελε να του δώσει ο κ. Πάπιστας αφορούσε την εν εξελίξει υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου και όπως αποδείχτηκε στο DVD περιέχονται σκηνές από εκβιασμό ενός επιχειρηματία από δικηγόρο, ο οποίος, μάλιστα, έχει λάβει προκαταβολικά 18.000 ευρώ, μέρος δηλαδή των χρημάτων που ζητούσε εκβιαστικά!

Επιπλέον, ο κ. Παπακωνσταντίνου σπεύδει να πει ότι δεν ενημέρωσε τον κ. Παπανδρέου για τη συνάντησή του αυτή, παρότι από την αλληλουχία των γεγονότων προκύπτει το.... εντελώς αντίθετο.

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (κ.κ Καρχιμάκης, Νιώτης) ήταν εκείνοι που κάλεσαν τον εκβιαστή (σύμφωνα με αυτά που βλέπουν τα μάτια μας και ακούνε τα αυτιά μας στο DVD)κ. Κουκοβίνο στην Εξεταστική, ενώ ο επιχειρηματίας κ.Καραμπέρης που κατέγραψε τη συνομιλία του με τον κ.Κουκοβίνο, ανέφερε ενώπιον της Εξεταστικής ότι είχε κατέλθει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΠαΣοΚ σε δήμο της Θεσσαλονίκης.

Κι όμως ο κ. Παπακωνσταντίνου επιμένει να κρατά στη θέση του βουλευτή και του εκπροσώπου του ΠαΣοΚ ,παρότι ομολόγησε ότι απέκρυψε ουσιώδη στοιχεία ποινικής δικογραφίας, ο δε κ. Παπανδρέου φορώντας δικαστική τήβεννο δήλωσε ότι το θέμα ……έχει κλείσει.

Αναλογιστείτε ποιου Μαύρου Τέρατος συμπτώματα είναι αυτά ! Συγχρόνως είναι και η απόδειξη της υπογραφής μας στο συμβόλαιο της υποκρισίας.

Είναι η απόδειξη για τα εφόδια που δεν διαθέτουμε ως κοινωνία. Είναι η απόδειξη για τις Δημοκρατικές ελλείψεις ενός πνευματικά και ηθικά απογυμνωμένου κοινωνικού συνόλου, που προσπαθεί να επιβιώσει τρώγοντας τις σάρκες του και κοροϊδεύοντας τον εαυτό του.

Όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε , αυτή είναι η Αλήθεια. Αποτελούμε το νερό του πελάγους της άλογης και αντιδημοκρατικής αστειότητας.

Ας αναρωτηθούμε ! Μήπως αυτή η υποκριτική συμπεριφορά, μας καθιστά ως πολίτες περιγέλαστους , ανάξιους λόγου και αυτοαπαξιωμένους ;

Μήπως γι` αυτό ακριβώς και υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί (και όχι μόνο) που εκμεταλλεύονται την ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ δημοκρατική χρεοκοπία, «ρίχνοντας μας» στην πνευματική καταστολή;

Ας αναρωτηθούμε! Μήπως αυτή η υποκρισία διαιωνίζει τη στασιμότητα και καθιστά αθεράπευτα τα ουσιαστικά προβλήματα μας ;

Μήπως ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι ,αποτελούμε μια ανεξάντλητη εστία μικροβίων και το κύριο συστατικό μιας παρασιτικής κατ` επίφασιν Δημοκρατίας;

Ας αναρωτηθούμε …..!

42 σχόλια:

  1. Κοινωνία των δυο μέτρων και δύο σταθμών . Αυτοί πραγματικά είμαστε.
    Δεν είναι μόνο το παράδειγμα που αναφέρεις. Είναι χιλιάδες καθημερινά , μικρά ή μεγάλα παραδείγματα.
    Τελικά πολίτη μήπως ο εσωτερικός εχθρός , δηλαδή ο ίδιος μας ο εαυτός είναι και ο πλέον επικίνδυνος;
    Συμφωνώ απόλυτα και προσυπογράφω στο ότι ακριβώς αυτή η υποκρισία μας είναι που δίνει άλλοθι στους πολιτικούς.
    Αυτή συμπεριφορά μας τελικά γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνονταν τώρα εκλογές και τα κόμματα έπαιρναν τα ποσοστά του γκάλοπ της V.PRC, με το ισχύον εκλογικό σύστημα (νόμος Σκανδαλίδη) οι έδρες τους στη νέα Βουλή θα ήταν:
    ΠΑΣΟΚ 37% και 137 έδρες
    ΝΔ 32,5% και 85 έδρες
    ΣΥΡΙΖΑ 13% και 34 έδρες
    ΚΚΕ 8% και 21 έδρες
    Οικολόγοι 4,5% και 12 έδρες
    ΛΑΟΣ 4% και 11 έδρες.
    Όπως βλέπεις αγαπητέ Πολίτη αυτά που γράφεις είναι ψιλά γράμματα όταν η κοιλιά γουργουρίζει,και άλλες φούσκωσαν μέχρι σκασμού...εδώ έχασε το παιχνίδι η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia to Rousso sovara milas? Oti einai nomimo einai kai ithiko? Nai re, kai i perireousa atmosfaira arkei sto katw katw aftoi oi idioi tin dimiourgoun, aplws einai allazones kai mas ftynoun sta moutra me ti glamouria kai ton plouto tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ανώνυμο 3.41

    Εγώ μιλώ για Δημοκρατία , για αρχές και αξίες. Για τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ευθύνες .
    Μια από αυτές είναι και ο άκρατος κομματισμός και η Δημοκρατική μικρότητα να θωρούμε το πολιτικό γίγνεσθαι μόνο μέσα από αυτόν, παραμερίζοντας τις ΒΑΣΙΚΕΣ αρχές της Δημοκρατίας.
    Κοίτα τον δείκτη στο σκίτσο και ελπίζω να ....αναρωτηθείς !
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που με φοβίζει πιο πολύ είναι η λαϊκή αναλγησία .
    Την επόμενη φορά που τα τανκς θα μπούν στο πανεπιστήμιο δεν ξέρω ποιος θα αντιδράσει.
    Δ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχεις καθόλου άδικο.Οι δύο περιπτώσεις συνδέονται.Τι θα γίνει όμως?Μια τρύπα στο νερό.Τα ΜΜΕ θα το θάψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύγε, τα είπες όλα! Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν αλλάζουν, όσο τα ΜΜΕ & διαπλοκής κυβερνούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ τρομάζω με αυτή την υπόθεση.
    Εκεί φθάσαμε !Να τρομάζουμε με διάφορα γεγονότα εκεί που θα έπρεπε να υπάρχουν γεγονότα που να μας κάνουν να ελπίζουμε.
    Τέτοια φαινόμενα μάλλον αποτελούν ένδειξη ότι κάτι ....καινούργιο επίκειται.
    Ισως να πρόκειται απλά για τις οδύνες αυτού του νέου που κυοφορείται.
    Τι κάνουμε εμείς για όλα αυτά; ΤΙΠΟΤΑ. Κάποιοι βγαίνουν και προσπαθούν να μας αφυπνίσουν(όπως και εσύ) και ...γυρνάμε την πλάτη.
    Χωνόμαστε πιο βαθιά στον καινούργιο μας καναπέ από το ΙΚΕΑ και στρουθοκαμηλίζουμε αρκούμενοι στο εσπρεσάκι μας.
    Λιάνα Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ κύριε.

    Σε έχω επιλέξει σαν το πιο καθαρόαιμο και original blog της δεξιάς που υφίσταται στην Μπλογκοσφαιρα. Από αυτή την άποψη οφείλω να σε συγχαρώ. Είσαι ένας τέλειος απολογητής και αναλυτής της Δεξιάς.
    Κάθε φορά που σε διαβάζω συνειδητοποιώ όλο και πιο πολύ ότι η χειρότερη κυβερνητική περίοδο του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ καλύτερη από τη σημερινή αθλιότητα.
    Θυμάμαι τον πρωθυπουργό μας όταν ανέλαβε την εξουσία πριν από την τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων όπου με αφάνταστες θυσίες και αφού είχαμε περάσει από θεούς και δαίμονες και η χώρα μας ήταν έτοιμη για να τελέσει τους Ολυμπιακούς αγώνες για τους οποίους η παράταξη σας το μόνο θετικό έργο που προσέφερε ήταν η σωρηδόν ενστάσεις στο Συμβούλιο Επικρατείας για τα εκτελούμενα πρωτοποριακά και μεγάλα έργα που απολαμβάνουμε σήμερα και τα οποία τελικά ήταν η προίκα της Χώρας μας. Σήμερα 5 χρόνια μετά, κανένα έργο ούτε σχεδίασαν πόσο μάλλον να εκτέλεσαν τα αστέρια που υμνείς.
    Πίστη μου είναι ότι οι άνθρωποι που με περισσή σοφία υπερασπίζεσαι με μανία (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου) ήταν απαράδεκτοι, άσχετοι, ερασιτέχνες και το απεχθέστερο διψαγαν για εξουσία χωρίς πολιτικό ερμα και διάθεση να προσφέρουν για την πατρίδα και για τους πολλούς γενικότερα.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά εσεις οι δεξιοι, συγνώμη , οι
    του μεσαιου χωρου, ηθελα να πω, εχετε μεγάλη πλακα.
    Εγω να παραδεχθω οτι ο Παπακωνσταντινου, επρεπε να ενημερωσει τους πάντες , καί δεν τοκανε. Ε, και λοιπον?? Αλλαζει
    σε τι[οτα η δομή του σκανδάλου, ανατρέπετονται οι παραχωρήσεις, επιστρέφονται τα εκατομμύρια, που ενεθυλάκωσε ο Εφραίμ, καί τα πνευματικά του παιδιά???
    Παυει να υπάρχει τό σκάνδαλο ?
    Αθωοι ολοι οσοι υπέγραψαν καί χάρισαν δημλοσια γη στους καλογερους που την μοσχοπουλησαν, αμέσως μετα΄?
    Ας εισθε οσο δεξιοί θέλετε, ρέ παιδιά ειναι δικαίωμά σας..
    Ειν ανάγκη ναστε και τοσο ηλίθιοι?
    Εκτός κι αν αυτά πανε μαζί...

    ΙΣΚΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφήνω το ανωτέρω του (κ. babis) αλλά και το αμέσως επόμενο σχόλιο(ΙΣΚΡΑ) αναρτημένο (ενώ ως εκτός θέματος το πρώτο και υβριστικό το δεύτερο, θα έπρεπε να σβηστούν) για τον λόγο ότι ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ακριβώς αυτά τα οποία γράφω.
    Κάθε ολοκληρωτική σκέψη γεννά φασισμό.
    Αυτός που είναι πεπεισμένος ότι μόνο αυτός έχει δίκαιο και όλοι οι άλλοι άδικο, αυτός που μέσα από την στρεβλή κομματοκρατία δαιμονοποιεί ανθρώπους και γραπτά ,αυτός που για τους δικούς του λόγους κοιτά ΜΟΝΟ από την μια πλευρά του νομίσματος, αυτός έχει αγκαλιάσει ΗΔΗ το Τέρας.
    Εάν ρίξουμε μια ματιά στο άρθρο 1 του σοβιετικού Ποινικού Κώδικα του 1919, του άρθρου 2 του εθνικοσοσιαλιστικού Ποινικού Κώδικα του Ναζισμού και του άρθρου 65 του Φασιστικού Ποινικού κώδικα της Ιταλίας του Ντούτσε, θα διαπιστώσουμε τις ομοιότητες με το ανωτέρω σχόλιο.
    Όλα αυτά "διασφαλίζουν" τον ανασκολοπισμό των "εχθρών και των απόψεων " της μαύρης Φασιστικής ιδεολογίας .
    Οποιοσδήποτε αντίκειται στην μαύρη ιδεολογία θα ΠΡΕΠΕΙ να δαιμονοποιείται , να αφορίζεται , να λασπολογείται, να υβρίζεται.
    Βλέπεται ο Φασισμός αντί επιχειρημάτων στον διάλογο φέρει ως όπλα τα ανωτέρω.
    ΣΕ αντίθεση φυσικά με την Δημοκρατία του βασίζεται ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στον διάλογο μέσω επιχειρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκτός από τους πασόκους υπάρχουν και εκείνοι που ψήφισαν ΝΔ και θεωρούν ότι η ίδια ευθυνεται για όσα παθαίνει.
    Ερωτώ : Τα κανάλια των διαπλεκομένων είναι ταμειακώς εντάξει ;Εχουν πληρώσει εισφορές ΙΚΑ,εφορίες,αγγελιοσημα κλπ;
    Οι επικλήσεις περι φασισμού δεν έχουν νόημα.Δεν πρόκειται για φασισμό αλλά για τη λογική του ΠΑΣΟΚ από της ιδρυσεως του.
    Εχω ξαναγράψει εδώ οτι κυβέρνηση σημαίνει ΦΟΡΕΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ -αν δεν το καταλαβαίνουν στη ΝΔ δε θα κατσουμε να το εξηγησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. unfair, άφησες τα άλλα δύο άσχετα, αλλά έσβησες το δικό μου....που δεν ήταν άσχετο σε ότι αφορά στο ύφος και την ουσία των τιμητών της ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Φυσικά αυτό ΔΕΝ συνιστά προτροπή να διαγραφούν τα παραπάνω άσχετα - το ξεκαθαρίζω γιατί ΔΕΔΟΜΕΝΑ το κοινό σου αποτελείται ΚΑΙ από πασόκους

    Και επί της ουσίας

    copy-paste ότι έγραψα και στο dexi extrem που κόπιαρε την ανάρτησή σου και είχε ΚΙ ΑΥΤΟΣ άσχετο σχόλιο

    δεν υπάρχει ΠΙΟ ξεκάθαρη απόδειξη από το σχόλιο του πασόκου (αν αυτό είναι ύβρις, διάγραψέ το), ότι έχουν μάθει σε έλλειμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΑΚΡΑΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ και ταυτόχρονα σε ψευδεπίγραφη συμμετοχικότητα με ΑΚΡΑΤΗ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ.

    Αυτό λοιπόν το σχόλιο πρέπει να σε χαροποιεί γιατί σε δικαιώνει στα μάτια των σκεπτόμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Ανώνυμο 7.31
    Φίλε το σχόλιο που σβήστηκε αφορούσε άλλο blog, το οποίο χαρακτήριζες φασιστικό.
    Σέβομαι την άποψη σου αλλά με συγχωρείς τέτοιου είδους σχόλια δεν έχουν θέση στο δικό μου blog.
    Πρέπει (ελπίζω)να με καταλαβαίνεις.
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκεινο που μου κανει εντυπωση, ειναι το ποσο γρηγορα ξεφουσκωσε το μπαλονι της ισορροπιας, που ειχες στο βλογ σου.
    Τι μεσολαβησε, και αρχισες να γινεσαι πλεον ενας, κυβερνητικος εκπροσωπος, να το πω; στη θεση του Θοδωρου, επειδη ο Αντωναρος, δεν τραβαει;
    Τωρα,για το συγκκριμενο θεμα, προφανως,ειναι αστειο να μιλατε για ευθυνη του Παπακ.,οταν υπαρχει το σκανδαλο μπροστα μας,γιατι τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;
    Και να ηταν ετσι η αλλοιως η κουβεντα με τον Καραμπ., θα αλλαζε τιποτα ως προς το μεγεθος του σκανδαλου;
    Τι θα αλλαζε,αν το ειχε πει στον ΓΑΠ;
    Θα ξαναγραψω τη ρηση του Χιτλερ.
    Τι καλο για τον ηγετη,το οτι οι ανθρωποι δεν σκεπτονται!
    Kαι για να μην βγαζεις λαθος συμπερασματα, εγω δεν θα ψηφισω πασοκ, στις εκλογες που ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @politis,

    o 7.31

    κατανοητό, κανένα πρόβλημα, η οπτική μου για το συγκεκριμένο blog συνεχίζει να είναι αυτή, οπότε, επαναδιατυπώνω την ερώτηση....

    babis, είσαι ο γνωστός babis από το press-gr του Γιομπαζολιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ theodore
    "Στη θέση του Θόδωρου" ; Που ξέρεις ότι δεν είμαι ο ...Θόδωρος ;
    Λίγη σοβαρότητα ποτέ δεν βλάπτει!
    Κάποιες φορές αναρωτιέμαι εάν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω ή έχεις τυφλωθεί από άκρατο "Δεξιοδιωγμό".
    Δεν ομιλώ επί της ουσίας της υπόθεσης του Βατοπαιδίου, αλλά για την διαφορετική αντιμετώπιση δυο πολιτικών ανδρών και η οποία δεν συνάδει με τις αρχές της Δημοκρατίας.
    Διάβασε τις 5-6 τελευταίες προτάσεις του άρθρου και αναλογίσου ! (εάν θεωρείς τον εαυτό σου Δημοκράτη).
    Αναλογίσου πολύ καλά την ρήση του Χίτλερ που αναφέρεις και συνδύασε το με αυτό που γράφω"Ας αναρωτηθούμε ! Μήπως αυτή η υποκριτική συμπεριφορά, μας καθιστά ως πολίτες περιγέλαστους , ανάξιους λόγου και αυτοαπαξιωμένους ;
    Μήπως γι` αυτό ακριβώς και υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί (και όχι μόνο) που εκμεταλλεύονται την ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ δημοκρατική χρεοκοπία, «ρίχνοντας μας» στην πνευματική καταστολή;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προσπαθώντας να καταλάβω πως ακριβώς λειτουργούν τα πολιτικά συστήματα στον κόσμο κατέληξα ότι δεν είναι ευθεία (αριστερά, δεξιά, κέντρο) αλλά κύκλος.(@ THEODORE)
    Όταν λοιπόν σχηματίσουμε σε κύκλο την ευθεία που λέγαμε θα δούμε ότι η ακροδεξιά συνορεύει με την ακροαριστερά!
    Είναι ώρα να καταλάβουμε ότι δεν είναι οι ταμπέλες αυτές που κάνουν κάποιον δεξιό , αριστερό , κεντρώο, προοδευτικό(τι μουφα και αυτή)ή συντηρητικό.
    Όπως δεν είναι και οι ταμπέλες που κάνουν κάποιο δημοκράτη ή φασίστα.
    Όλα τα ανωτέρω διαμορφώνονται και αποδίδονται από τις πράξεις μας και τις απόψεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ κύριε.

    Οφείλω προκαταβολικά να σε ευχαριστήσω γιατί δεν έσβησες το κείμενο μου αν και το κατηγόρησες «ως εκτός θέματος» !!!! Η ανάλυση σου περί φασισμού και ελλείμματος δημοκρατίας έχει δυο άξονες οι οποίες δείχνουν το έλλειμμα της λογικής που διακρίνει πια εμφανώς το σύνολο της κυβερνητικής προπαγάνδας και στο οποίο ως επιφανές και εξέχον μέλος σε έχω κατατάξει.
    Πρώτο ο θεωρητικός του «περιτυλιγμένου τίποτα» και της θεωρίας ότι με την επικοινωνία θα λύσουμε όλα τα προβλήματα ,υπουργός Επικρατείας κατηγορείται άδικα… Πιθανό τελικά να μη υπάρξει κατάθεση που να τον συνδέει ανακριτικά με το ρόλο για τον οποίο κυβερνητικό στελέχη κατιδιαν του έχουν προσδώσει δηλαδή του συντονιστή και διεκπεραιωτή της μεγαλύτερης απάτης σε βάρος της δημόσια περιουσίας που έχει γίνει. Όμως αυτό λίγο διαφέρει.. Η αλήθεια καμιά φορά βγαίνει μετά από χρόνια…Μην ξεχνάμε ότι χρειάζεται χρόνος γιατί «τασκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά!!!, ακόμη και αυτό να ισχύει ας είμαστε επιφυλακτικοί τουλάχιστον.

    Δεύτερο η ατυχή συμπεριφορά του κυρίου Παπακωσταντινου πρέπει να ανέβει κατακόρυφα και να ανέλθει στο ύψος της καλοσχεδιασμένης απάτης που έγινε σε βάρος της περιουσίας του δημοσίου. Ένα τριτεύον θέμα χωρίς να υπεισέρχεται στην ουσία του απάτης έχει ανέβει από τη κυβερνητική προπαγάνδα σε δυσθεώρητα ύψη. Έλεος κάποιος δεν πρέπει να μας πει πως και γιατί έκλεψε τη δημόσια περιουσία? Ποιος το σχεδίασε και ποιος το εκτέλεσε και σε αυτό δεν σε βλέπω να ασχολείσαι….
    Τελικά το ψέμα αγαπητέ κύριε έχει κοντά ποδαρια και αυτό είναι που έχει κατανοήσει πλήρως ο Ελληνικός λαός. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ της διαφθοράς και της συναλλαγής από την αντιπολίτευση τώρα και 5 χρόνια τα έχει κάνει όλα!!!!!

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ κύριε.

    Ελπίζω εσύ να μην ανήκεις στον εσμό εκείνων που πλαστογραφούσε συστηματικά τα κείμενα μου η τα απαξίωνε γενικά με την πλαστογράφηση της υπογραφής μου η την παραποίηση του περιεχομένου των.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ babis
    Φίλε στην Δημοκρατία υπάρχουν τα αρμόδια όργανα να κρίνουν και εάν χρειαστεί να καταδικάσουν. Τόσο από την πλευρά της Δικαιοσύνης , όσο και από την πλευρά του Κοινοβουλίου.
    Πρόσεξε τώρα να δεις γιατί έχεις αγκαλιάσει ΗΔΗ το τέρας του Φασισμού.
    Τον κ. Ρουσόπουλο τον αναφέρεις ..."ο θεωρητικός του «περιτυλιγμένου τίποτα»" σε αντίθεση με τον κ. Παπακωνσταντίνου που (ορθώς) τον αναφέρεις κύριο..με ατυχή συμπεριφορά.
    Το να αναφέρεις κάποιον ως "κύριο" (γιατί όλοι είμαστε κύριοι)φανερώνει την παιδεία και την δημοκρατική αντίληψη σου.
    Έχεις ακούσει το ... "δύο μέτρα και δύο σταθμά";
    Όσο για το επιχείρημα ότι"Πιθανώς τελικά να μη υπάρξει κατάθεση που να τον συνδέει ανακριτικά με το ρόλο .......μπλα, μπλα..Όμως αυτό λίγο διαφέρει.." φανερώνει περίτρανα αυτά που αναφέρω στο προηγούμενο σχόλιο μου.
    Αυτή η νοοτροπία αποτυπώνεται πλήρως στα Φασιστικά Άρθρα που σου ανέφερα.
    Έχεις γίνει συγχρόνως πολίτης, δικαστής και εν δυνάμει ...τιμωρός.
    Θέλεις μια συμβουλή ;(αν δεν την θέλεις ...πέτα την): Πρόσεχε! Γιατί έχεις αγκαλιάσει το Τέρας. Ειλικρινά φιλικά το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άλλο ένα άρθρο σου που κινείται μεταξύ του δημοκρατικού ρεαλισμού και της μυστικιστικής Δημοκρατίας. Και αναφέρω το δεύτερο γιατί εκεί έχουμε φθάσει.
    Η Δημοκρατία να καλλιεργείται μεταξύ μιστών, αφού μεγάλο μέρος των πολιτών δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται και θεωρώντας την ελευθεριότητα ως Δημοκρατία κινούνται επ` αυτής.
    Αν τραβήξουν την κουρτίνα και αντικρίσουν την Δημοκρατία ....τρομάζουν , και εύπλαστα την αποδίδουν σε διάφορες μάγους ή μάγισσες, και ως σύγχρονοι ιεροεξεταστές επιδίδονται μετά μανίας στο κυνήγι τους.
    Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις και συνεχίζεις να γράφεις. Όσο για τους ιεροεξεταστές να τους τονίσω ότι όπως τα πραγματικά πρότυπα τους εξαφανίστηκαν με την πάροδο του χρόνου έτσι θα συμβεί και με την δική τους ιεροεξεταστική αντίληψη.
    Μάκις Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ κύριε.

    Πολύ σωστό αυτό που λέγεις για τα όπλα της δημοκρατίας. Πάντα υπάρχουν τα αρμόδια όργανα και οι θεσμοί που είναι υπεύθυνα για κάθε παρεκτροπή.
    Όμως σε παρακαλώ σε πoιον θα αποταθώ να μου δικαιολογήσει τα 5 χαμένα χρόνια στην πρόοδο και την ανaπτυξη της πατρίδας μας? Σε πoιον θα αποταθώ για να ελέγξει αυτούς που προεκλογικά έταζαν λαγούς με πετραχήλια και κατά βάση ψέματα σε κάθε πικραμένο?
    Σε παρακαλώ μην μου πεις ότι δήθεν και οι άλλοι έτσι έκαναν, Ε καιρός είναι να τελειώνει αυτή η ιστορία .Καιρός είναι κάθε ένας να μπει στη θέση του. Τέρμα η ανοχή, η παραπληροφόρηση και η φτηνή προπαγάνδα και στον τομέα αυτό ο κύριος του «περιτυλίγματος» έλαβε άριστα . Κατάφερνε κάθε φορά το ΤΙΠΟΤΑ να το κάνει επιτυχία κάτι που ως έξυπνος και ευπρεπής πρέπει να το παραδεχτείς. Οι Συμβουλές και νουθεσίες σου καταρχήν ευγενικά θα σε ευχαριστήσω από την άλλη όμως θα σου υπενθυμίσω ότι στο αγκάλιασμα του τέρατος όπως λες η παράταξη μου δεν έχει ούτε είχε ουδεμία συγγένεια διαχρονικά . Άλλων ήταν αδελφοκξαδερφια και στενοί συγγενείς. (Βασιλική καμαρίλα, Χούντα ,προδοσία της Κύπρου , πρόσφατα γεγονότα που ακόμη στάζουν αίμα). Όλοι αυτοί δεν ανήκαν στην δημοκρατική παράταξη ε?

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολίτη στο άρθρο σου μιλάς λες και ξανα-ανακαλύπτομαι το τροχό... Αναφέρεσαι σε περιρρέουσα ατμοσφαίρα, λες και είναι η πρώτη φορά που επηρεάζει πολίτικες αποφάσεις και διαμορφώνει γεγονότα. Η περιρρέουσα ατμοσφαίρα την οποία αφήνεις σαν έννοια να αιωρείται είναι στην πραγματικότητα η γνώμη των πολιτών και όχι οι κραυγές της αντιπολίτευσης, η οποία γνώμη πρέπει και επιβάλλεται να επηρεάζει τις εξελίξεις. Το έλλειμμα δημοκρατίας στη χωρά αυτή δεν είναι η περιρρέουσα ατμοσφαίρα άλλα ο νεποτισμός η οικογενειοκρατία και ο κομματισμός που υπηρετείς δυστυχώς και εσύ στο μπλοκ σου. Εάν οι δημοσκοπήσεις δεν έδειχναν αυτά που δείχνουν για τη Νέα Δημοκρατία, ούτε ο Ρουσόπουλος δεν θα έφευγε ούτε ο Βουλγαράκης. Όσο για τους ισχυρισμούς σου περί στημενης υπόθεσης από το ΠΑΣΟΚ , απορώ πως μπορεί να είναι στημένο το αυτογκόλ που βάλανε οι ίδιοι σε περίοδο που σε γενικές γραμμές πηγαίνανε καλά. Το πρόβλημα στο βατοπαιδι δεν είναι ποινικό άλλα πολίτικο. Εάν δεχτώ ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν φέρουν καμιά ποινική ευθύνη για το σκάνδαλο, το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι απαλλάσσονται λόγο βλακείας και ανικανότητας και καλύτερα να μας αδειάσουν τη γωνιά.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημερα Politis-gr

    Ναι στην Δημοκρατια τις αρχες και τις αξιες της.
    Φανταζομαι οτι ισχυει εν μετρο εναντι ολων.Αν ισχυει αυτο τοτε ας μου εξηγησει καποιος γιατι οταν ο Ανδριανος πηρε το DVD τον κατηγορησαμε και τωρα αυτον που δεν το πηρε τον κατηγορουμε εξ ισου
    Φιλικα και καλη δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Την απάντηση για το μένος προς το πρόσωπο του κ. Ρουσσόπουλου πρέπει πρώτα να μας την δώσουν οι βουλευτές της ΝΔ όπου αυτοί πρώτοι έχουν στοχεύσει μήνες τώρα εναντίον του.Ποιός μίλησε πρώτος για golden boys??? Σίγουρα οι άνθρωποι του κόμματος ξέρουν πολλά περισσότερα από τους υπόλοιπους είτε δημοσιογράφους είτε εκπροσώπους άλλων κομμάτων και στέκομαι σε αυτό. Η κατακραυγή και το προφίλ της Μεσαλίνας δόθηκε από τα άτομα της παραταξής της ΝΔ με βάση τις πολιτικές του κινήσεις.
    Όσον αφορά τον κ. Παπακωνσταντίνου δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα έπρεπε να αναφαίρει μία γενικόλογη συζήτηση περί εκβιασμού προς πάσα κατέυθυνση την στιγμή που ούτε μπορούσε να την αποδείξει (δεν ειχε το DVD) αλλά και να το είχε θα ήταν αποδέκτης παράνομου υλικού (βλ. υπόθεση Ανδιανού). Από την άλλη αν υποθέσουμε ότι ο κ. Παπακωσταντίνου ανακοίνωνε την ύπαρξη του DVD ή πήγαινε αμέσως ο ίδιος στον εισαγγελέα, δεν θα έβγαινε η Ν.Δ. και θα μιλούσε για σκευωρία που έπλεξε το ΠΑΣΟΚ για μικροκομματικά οφέλη (βλ. πως αντέδρασαν στην κατάθεση της δικηγόρου των κατοίκων) και θα τον διέψευδαν μιλώντας για κατασκευασμένα dvd , ότι είναι μια σκευωρία του ΠΑΣΟΚ????
    Και επειδή Πολίτη μου διαβαζοντάς σε συστηματικά πλέον you created a monster :))) παω και μία σκέψη παραπέρα:
    Μήπως θέλησαν να παρασύρουν τον κ. Παπακωσταντίνου σ' αυτή την παγίδα , αλλά προς τιμήν του δεν τσίμπησε; Ορθότατα παρέπεμψε τον επιχειρηματία στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. KAΛΗΜΕΡΑ!!ΠΟΛΙΤΗ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,Ε!!ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΤΟ ΧΑΠΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!
    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!
    Τάξε στο λαό λεφτά να πάρουμε τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.

    Όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - να κονομήσουμε ΟΛΟΙ:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο γνήσιος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Τότε, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπούμεραγκ για το Χαζο-γκιόργκο η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.
    Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!
    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όλοι έχουν ένα ρόλο σε κάθε κοινωνία, αλλά των βασικότερο ρόλο όμως τον είχαν και τον έχουν οι διοικούντες. Στην δημοκρατία πάντοτε διορίζονται από τον πολίτη για τον πολίτη και πρέπει να κυβερνούν με σύνεση και και ηθική. Λείπαμε άλλα ούτε οι πολίτες φταίνε αλλά ούτε τα ΜΜΕ στον βαθμό που πιστεύουμε, απλά κάποιοι πολιτικοί νομίζουν ότι είναι υπεράνω και έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του λαού (όχι δεν λαϊκίζω), για πόσο ?? θα δούμε. Για τον Κύριο Ρουσοπουλο μου αρκεί η αλλαζονια του για να τον κατηγορήσω δεν νομίζω ότι χρειάζεται τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημέρα !
    Όπως βλέπετε και διαπιστώνετε από διάφορα σχόλια το σκίτσο που έφτιαξα στην φωτογραφία του άρθρου απεικονίζει πλήρως την πραγματικότητα.
    Διάφορα σχόλια έρχονται και επιβεβαιώνουν κατά 100% αυτά τα οποία γράφω στο άρθρο περί απογυμνωμένου κοινωνικού συνόλου και δημοκρατικής χρεοκοπίας.
    Ορισμένα από τα σχόλια τρομάζουν και εμένα και με κάνουν να αναρωτιέμαι μήπως ο δείκτης του σκίτσου έχει πιάσει ...κόκκινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Aν δημοκρατικη χρεοκοπια θεωρείς τη συγκεκριμενη συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ και των οπαδων του αυτή υπήρχε πάντα και φυσικά αριστεροτερα είναι χειρότερα.
    Για να στο πω στα ίσια αν δεν υπήρχε η ΕΟΚ και τα πακέτα θα είχαμε χρεωκοπήσει και είτε θα είχε διαλυθεί η Ελλάδα είτε θα είχαμε νέα δικτατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μα αν δεν υπηρχαν τα πακετα,απλως δε θα μπορουσε να κανει ο Αντρεας τον κουβαρντα.
    Δεν ηταν δα και τοσο βλακας, να ριξει εξω το μαγαζι. Δε σκοτωνουμε την αγελαδα, αμα μπορει να μας δινει γαλα.
    Η πολιτικη, ειναι η τεχνη του εφικτου. Ετσι δεν ελεγε ο μεγαλος;
    Απλως, με τα πακετα, το προβλημα στην Ελλαδα, ειναι τεραστιο, αν καποτε σταματησουν να ερχονται απ εξω λεφτα, γιατι εχει μαζευτει πολυς κοσμος στην Αθηνα που κανει δουλειες που δε χρειαζονται και οπου στο πρωτο μπουμ, θα πανε φουντο. Και τοτε, τι θα γινει; Τι θα τρωνε ολοι αυτοι;
    Ακομα και για τους αγροτες, τα πακετα, ζημια εκαναν,γιατι τους εμαθαν να καθονται με απλωμενα χερια και να περιμενουν να παρουν επιδοτησεις για πραγματα, που πολλες φορες, δεν τα χρειαζομαστε.
    Αυτες οι επιδοτησεις, δινοντουσαν για να αλλαξουν τις καλλιεργειες, και οχι να πανε σε BMW και στις Βουλγαρες, που γεμισαν τις περιοχες, μεχρι που τους χωριζουν και απο τις γυναικες τους στα 60 και στα 70,ελεω Viagra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολίτη μέσα στην γενικευμένη σήψη να που ξαφνικά έρχεται από το πουθενά η ελπίδα της αντίδρασης με ...ίδια όπλα.
    Σκέψου μόνον τούτο, πόσοι πολιτικοί θα το σκεφθούν δυό και τρεις φορές πλέον να πάνε επίσκεψη σε διαπλεκόμενους! Σκέψου τον φόβο τους για τις κρυφές κάμερες... Κάτι καλό βγήκε λοιπόν, η κοινωνία ακόμη και το πλέον σάπιο της κομμάτι αντιδρά προκειμένου να επιβιώσει, μιας και μάλλον διατηρεί ακόμη κάποια ψήγματα αυτοσυνειδησίας που της δείχνουν πως η σήπουσα κατάσταση δεν είναι και η πλέον φυσική της... Ίδωμεν, :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @theodore
    Μα όταν δίνεις χρήματα στον "αγράμματο" αγρότη, είναι δυνατό να τα αξιοποιήσει με βάση κάποιο σχέδιο; Βρέθηκαν οι άνθρωποι με λεφτά και δεν ήξεραν τι να τα κάνουν.

    Δυστυχώς αυτό ήταν το (ίσως το μεγαλύτερο) λάθος του Α. Παπανδρέου. Μοίρασε λεφτά (καλώς, ενδεχομένως) στον κόσμο αλλά χωρίς κάποιο αναπτυξιακό σχέδιο (πολύ κακώς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τι να αναρωτηθούμε;;
    Ηλίου φαεινότερο ότι η παρανομία πλέον έχει τόσο πολύ καθιερωθεί που έπαψε να είναι παρανομία και φαντάζει νομιμότητα!!
    Έκβιασμοί και κρυφές μαγνητοσκοπήσεις και βιντεοσκοπήσεις στην ημερήσια διάταξη και της Βουλής πλέον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ marianaonice
    Τα είπες όλα με δύο κουβέντες @φίλη μου "η παρανομία πλέον έχει τόσο πολύ καθιερωθεί που έπαψε να είναι παρανομία και φαντάζει νομιμότητα!!"
    Καλό σου ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητέ διαχειριστά, είναι δυνατόν να πάρουμε στα σοβαρά τα όσα ο γνωστός babis του διαδυκτίου λέει; Αυτός μιλά με όρους "Δεξιά", τη στιγμή που ό,τι πιο Δεξιό και πιο συντηριτικό πέρασε από τη χώρα, ήταν η κυβέρνηση Σιμήτη. Του οποίου η κυβερνητική πρακτική ήταν η πρώτη που εφάρμοσε στην πράξη τα όσα αναλύεις στο άρθρο σου. Παράδειγμα; Ένα καλοκαίρι, η παράσταση Φλαμένγκο που είναι έτοιμη να ξεκινήσει στο θέατρο του Λυκαβητού, καθυστερεί ανεξήγητα. Ο κόσμος που περιμένει έχερι α;ρχίσει να αγανακτεί για την καθυστέρηση, όμως ο λόγος αποκαλύπτεται λίγο μετά, με την είσοδο στο θέατρο του "χασκογελώντος" κ. Σιμήτη. Τα "ου" δίνουν και παίρνουν, κάποιοι πετούν και...μαξιλάρια προς την πλευρά του πρωθυπουργού. Είδατε ποτέ το περιστατικό στα "ελεύθερα" ιδιωτικά κανάλια; Παρενέβη η φρουρά του κ. Σιμήτη, ασφαλώς όχι από μόνη της, και πήρε από τους κάμεραμαν τις κασέτες! Κάπως έτσι άρχισαν οι αγκαλιές με το τέρας...κι όσοι επιμένουν να μιλούν περί...Δεξιάς, ας κοιταχτούν στον καθρέπτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μετά 4 ημέρες :
    Οι τελευταίες φράσεις είναι όλη η ουσία.
    Δυστυχώς όμως πολλοί λίγοι τις διαβάσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή