Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Κεντρικός σχεδιασμός…


Καθημερινά πλέον, με ταχύτητα πολυβόλου, αποδεικνύεται ότι η Εξεταστική επιτροπή της Βουλής έχει μετατραπεί σε ένα «απίστευτο αλισβερίσι σκοτεινών δυνάμεων».

Κάποιοι ενώ όλο το προηγούμενό διάστημα εμφανίζονταν ως οι … «αναζητητές» της αλήθειας και της πλήρους διαφάνειας, ξαφνικά εντέχνως προσπαθούν να αποτραβηχτούν από το φως της δημοσιότητας και να κρυφτούν στα σκοτεινά και βρώμικα παρασκήνια.

Όπως έλεγε εχθές ο Γιώργος Λακόπουλος η οσμή που βγαίνει τελευταία από την Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπαίδι κάτι θυμίζει.

Σαν να μπήκε στη μηχανή του χρόνου η πολιτική ζωή και να ζούμε ότι ζήσαμε πριν από είκοσι χρόνια, αλλά ....από την ανάποδη.

Π.χ. μια μάρτυρας (η κ. Σωτηροπούλου) προσπάθησε να «τηγανίσει» τον κ. Καραμανλή. ( Ο όρος είχε χρησιμοποιηθεί κατά του Ανδρέα Παπανδρέου όταν πήγαν να τον μπλέξουν στο σκάνδαλο Κοσκωτά. )

Όταν την αμέσως επομένη ημέρα βγήκαν στον αέρα πράγματα εις βάρος της,(εδώ) πολλοί διέκριναν τον Μαμανέα σε νέα έκδοση.

Ο κ Παυλόπουλος μίλησε ανοιχτά για ψευδομαρτυρίες και υπόκοσμο. Παραδόξως, ο πρώτος που έσπευσε να του απαντήσει ήταν ο κ. Ρόβλιας, οιονεί επικεφαλής των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή.

Εύλογα το μυαλό του κάθε πολίτη διαπερνά η ρήση που επί δεκάδες χρόνια χρησιμοποιεί ο σοφός λαός μας περί μύγας και μυγιάσματος .

Γκάφα ή ...σανίδα σωτηρίας στη συγκεκριμένη μάρτυρα; Υπάρχουν λόγοι να της προσφέρει την προσωπική του κάλυψη ή ...απλώς κεκτημένη ταχύτητα ;

Ας δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων και ας ….κρίνουμε, γιατί ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κ. Παπακωνσταντίνου χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα δήλωνε ότι «οι εκβιαστές και οι εκβιαζόμενοι και οι γύρω από αυτούς, κινούνται στον χώρο της Ν.Δ. Όλοι αυτοί δεν θα μπορούσαν να κάνουν όλα αυτά αν ΚΑΠΟΙΟΣ(σ.σ ας κρατήσουμε στο μυαλό μας το συγκεκριμένο) ……..δεν άνοιγε την πόρτα και την πόρτα την άνοιξε η Ν.Δ., αποφαινόμενος ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός»

Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις , προσερχόμενος στην καθημερινή συνάντηση του με τους εκπροσώπους του τύπου δέχτηκε την εξής ερώτηση :«Είναι αλήθεια ότι εσείς προσωπικά είχατε υπόψη σας το βίντεο εδώ και δύο (2) μήνες ; Είναι αλήθεια ότι ΤΟΤΕ συναντηθήκατε με τον συντοπίτη σας κ. Πάπιστα που σας ανέφερε για το συγκεκριμένο βίντεο που είχε στην κατοχή του;» …… Μπαμ !

Ο κ. Παπακωνσταντίνου που πριν λίγες ώρες λάβρος ομιλούσε περί παρακράτους της Ν.Δ στην Θεσσαλονίκη , προσπάθησε να τα … «μαζέψει».
Παραδέχτηκε μεν την συνάντηση και την γνώση του περί ύπαρξης του συγκεκριμένου βίντεο εδώ και δύο (2) μήνες, όμως (όπως είπε) …..ΔΕΝ θέλησε να δει το βίντεο, ……ΔΕΝ το γνώριζε ο κ. Παπανδρέου ή οποιοσδήποτε άλλος μέσα από το ΠαΣοΚ και …..ΔΕΝ έκρινε την συνάντηση ως δημόσια αλλά ως ….ιδιωτική , με αποτέλεσμα να μην είναι υποχρεωμένος να ….την αναφέρει.

Μέσα στην φανερή ταραχή του έπεσε και σε αντιφάσεις αφού ενώ αρχικά δήλωσε ότι ο κ. Πάπιστας του ανέφερε πως η υπόθεση είχε να κάνει με αγοραπωλησίες οικοπέδων στη Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια δήλωσε ότι τα στοιχεία ήταν «....για την υπόθεση Βατοπαιδίου»!!

Τα ερωτήματα των πολιτών απλά και …. εύλογα: Για να ομιλεί περί ιδιωτικής συνάντησης σημαίνει ότι με τον κ. Πάπιστα (ο οποίος έχει εμπλοκή στην υπόθεση Βατοπαιδίου αφού από την Μονή έχει αγοράσει διάφορα οικόπεδα και τα κτίζει) είναι….. φίλοι. Μόνο μεταξύ φίλων μπορεί να υπάρξει ιδιωτική συνάντηση.

Οποιαδήποτε συνάντηση υπό το "στέμμα" του βουλευτή θα ήταν ..δημόσια αφού εκ του νόμου και των θεσμών μας αντιπροσωπεύει τον λαό και θα όφειλε ……αμελλητί να ενημερώσει τόσο τον αρμόδιο εισαγγελέα για το ποινικό θέμα του εκβιασμού , όσο και την αντίστοιχη επιτροπή της Βουλής που εξετάζει την υπόθεση.

Αλλά και αφού γνώριζε-γνώριζαν ( ας είμαστε σοβαροί , γιατί τα περί άγνοιας του …υπολοίπου ΠαΣοΚ μόνο βιασμό της νοημοσύνης μας αποτελούν) το θέμα του εκβιασμού, γιατί άφησαν την κατάθεση μιας παντελώς αναξιόπιστης μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή ;

Αν λάβουμε υπ` όψιν και τις υπόλοιπες ψευδομαρτυρίες (εδώ) αποδεικνύεται περίτρανα ότι η θέληση κάποιων δεν είναι να βρεθεί η αλήθεια και να τιμωρηθεί οποιοσδήποτε (εκ των πολιτικών και μη ) εμπλέκεται στην υπόθεση , αλλά να ευτελιστεί για μια ακόμη φορά ο θεσμός της Εξεταστικής επιτροπής, μετατρέποντας την σε …Ρωμαική αρένα λασπολογίας, στοχοποίησης συγκεκριμένων προσώπων και τελικά ….. θεσμικής παράλυσης.. Γιατί ας μη ξεγελιόμαστε , αυτός είναι ο τελικός τους σκοπός.

Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον κ. Παπακωνσταντίνου «ότι υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός».Από ποια πλευρά όμως …..;

29 σχόλια:

  1. Αγαπητέ πολίτη, τον ρόλο της κοκκινοσκουφίτσας (σύμφωνα με το σκίτσο) τον έπαιζε ο ΣΥΡΙΖΑ;
    Αυτός δεν κάλεσε την κ.Σωτηροπούλου ως μάρτυρα;
    Μήπως το ΠΑΣΟΚ πήγε να την στήσει ΚΑΙ στον ΣΥΡΙΖΑ προσδοκώντας με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια;
    Βέβαια κάπου στράβωσε το θέμα και έτσι βρέθηκε εκτεθειμένο το ίδιο το ΠΑΣΟΚ !
    Εύστοχο το άρθρο σου αλλά νομίζω ότι θα έχουμε και άλλες αποκαλύψεις.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ (εάν στέκει ο συλλογισμός μου )θα αντιδράσει!!!
    Εύχομαι καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα το να σου λέει ο άλλος ότι έχω ένα βίντεο που αφορά την περιβόητη υπόθεση της μονής...εσύ να είσαι ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσης... και να μην το δεις λες και θα σου έδειχνε βιασμούς ανηλίκων, νομίζω ότι μάλλον μας περνάνε για μ----ες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα GNIK. Μας περνάνε για μ@@@@@ς.

    Ο Παπακωνσταντίνου για 2 μήνες και αφού πληροφορήθηκε ότι αυτό το dvd του εκβιασμού σχετιζόταν με την ύποπτη, περίεργη δραστηριότητα, εξακολουθούσε να μη λέει τίποτα.
    Κατέθεσε η Σωτηροπούλου και αυτός
    έλεγε ..." Να!...κοιτάτε τι λέει η μάρτυρας"

    Και ο μάρτυρας και συντοπίτης του Πάπιστας γιατί απέκρυψε από την εξεταστική επιτροπή ότι είχε ενημερώσει το ΠΑΣΟΚ και τον εκπρόσωπο του Παπανδρέου προ δύο μηνών;
    Χρειαζόταν η δημοσιογραφική αποκάλυψη για να το πει;

    Τι κρύβεται πίσω από αυτό το ένοχο κοινό μυστικό; Νομίζω ότι η υπόθεση θα έχει πολύ "ζουμί"ακόμα.
    Συμφωνώ και με τον συλλογισμό του SIK. Το πιο πιθανό είναι να πήγαιναν στο "δύο σε ένα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ΗΠΑ,ενας πατερας & μια μανα θελουν να δουν τα παιδακια τους προθυπουργους.Για αυτο να περιμενετε πολλες παρομοιες ιστοριες.Το εργο ειναι παλιο απλως τα προσωπα αλλαζουν.Μαλλον οι σκιες,γιατι περι θεατρου σκιων προκειται.Η αγωνια ομως δεν ειναι στο τι κανουν οι καραγκιοζοπαιχτες και οι καραγκιοζηδες αλλα ποσοι απο τους θεατες πιστευουν τα τεκτενομενα.G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς ο Παπακωσταντίνου μετείχε ο ίδιος στην οργάνωση των μαρτύρων, που κάλεσαν κάποιοι στην εξεταστική επιτροπή και με οργανωμένες ερωτήσεις οδήγησαν σε συγκεκριμένες απαντήσεις.
    Μαζί τους την πάτησε και ο Αλαβάνος που κάλεσε την μάρτυρα στην επιτροπή.
    Την πάτησε και ο Καρατζαφέρης με τις κορώνες που έβγαλε.
    Μόνο το ΚΚΕ δεν την πάτησε την πεπονόφλουδα.Βλέπεις παλαιές καραβάνες, ξέρουν από τα σκηνικά που στήνονται.
    Αυτό όλοι πρέπει να το παραδεχτούμε, ότι ο Περισσός μπορεί να είναι μουχλιασμένα μυαλά , αλλά δεν μετέχουν σε τέτοια παιχνίδια και προσέχει.
    Ρίξτε ρε παιδιά και κανένα κουκί προς τα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόκειται για μια απελπισμένη κυβέρνηση, η οποία επειδή είναι βουτηγμένη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου μέχρι το λαιμό, επιχειρεί έναν απονενοημένο αποπροσανατολισμό.

    Ό,τι κι αν κάνουν όμως, όλη η αλήθεια θα έρθει στο φως. Και προς μεγάλη τους απογοήτευση, εμείς ούτε είμαστε, ούτε θα γίνουμε σαν τους σκευωρούς του '89 που τους ξέρουν πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να πεις φίλε μου ! Εδώ για παράδειγμα σε ραδιοφωνική συνέντευξη του ο κ. Παπακωνσταντίνου (στις 18 Νοεμβρίου ,δηλ μια ημέρα πριν ξεσκεπαστεί το ζήτημα από δημοσιογράφους), έκανε αναφορές στο dvd, χωρίς να λέει ότι ήξερε για την ύπαρξή του, προσπαθώντας να ταυτίσει αυτά τα πρόσωπα με το χώρο της ΝΔ.
    Απύθμενη υποκρισία και πολιτική κακοβουλία χωρίς όριο.
    Εδώ ο κόσμος αναζητά τους υπεύθυνους για το σκάνδαλο, αλλά από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής αυτό που ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ (τα άλλα κόμματα κουτσά-στραβά το ...παλεύουν για την αλήθεια)είναι να κατηγορεί, να στήνει και να τηλεδικάζει.
    Χειρότερο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ ακόμα και από αυτό που ο κόσμος αποκαθήλωσε.
    Καλό Βράδυ !
    ( τηλ. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ μιλάμε για τεράστιο πολιτικό και ηθικό θέμα, αφού κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης - ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του κ. Γ. Παπανδρέου - ήταν ενήμερο για την ύπαρξη ενός dvd εκβιασμού.
    Τι κάνει; Αντί να πάει να πει όσα στοιχεία έχει στον εισαγγελέα - υπενθυμίζω ότι είναι και βουλευτής - αποκρύπτει όσα ξέρει για πολύ καιρό, για δύο μήνες. Συγκατανεύει,συναινεί στην κλήτευση μαρτύρων που αποδεικνύεται ότι είναι ψευδομάρτυρες,ότι ανήκουν σε περίεργο εσμό ανθρώπων,που έχουν άμεση σχέση με το dvd του εκβιασμού.
    Τι θα γίνει όταν καταθέσει ο Λαλιώτης να δείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν από λίγο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Παπακωσταντίνου συνεχίζει να λέει ψέματα και να γίνεται περίγελος.

    Ισχυρίζεται ότι όλοι αυτοί οι τύποι (Πάπιστας, Κοροβίνος, Καραμπέρης )ανήκουν στο χώρο της ΝΔ.

    ΑΛΛΑ ο μεν Πάπιστας πήγε στο δικό του γραφείο και είναι φίλος του όπως παραδέχτηκε, και όχι σε γραφείο στελέχους της ΝΔ.

    Ο Κοροβίνος ανήκει στον χώρο του ΛΑΟΣ και ο Καραμπέρης στον χώρο του ΠΑΣΟΚ .
    Μάλιστα στις δημοτικές είχε κατέβει με ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

    Συνεχίζει να ψεύδεται. Με πρόταση του ΛΑΟΣ πριν από λίγο θα τον καλέσουν να καταθέσει στην Επιτροπή.

    Ο τηλεορασάκιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολίτη ΠΕΙΝΑΜΕ μας έχει κόψει λόρδα και λίγη σημασία δίνουμε σ, αυτά που γράφεις ...ΠΕΙΝΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αμα δινεις λιγη σημασια σε αυτα που γινονται διπλα σου - υποτιθεται για σενα - και αφορουν το μελλον σου,
    γιατι δεν πας να δουλεψεις, αλλα καθεσαι σε ενα pc και κανεις λαικιστικους αντιπερισπασμους ?

    ή αν δουλεβεις ηδη, γιατι δεν κανεις ενα διαλλειμα απο την λουφα να κανεις κατι παραγωγικο, στο γραφειο σου στο δημοσιο ?

    αντε, γιατι απο λαικισμο ειμαστε χορτατοι..απο ιδεες και λυσεις ειμαστε νυστικοι..και εδω θελω να πιστευω, σπερνουμε κατι..οτι και αν ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι έχεις δίκιο! Στόχος η θεσμική παράλυση!! Και το πετυχαίνουν κάθε μέρα και περισσότερο!

    Η Εξεταστική Επιτροπή κατάντησε το θέατρο του παραλόγου! και αυτοί υποκριτές και μασκαράδες!!

    Καλό βράδυ @φίλε μου
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μία αφελέστατη σκέψη προς όλους μας.
    Αν ειμαστε ο Παπιστας για να 'σώσω' τα οικοπεδάκια μου κ κατ' επέκταση την εταιρία μου δεν θα πέταγα την συζήτηση με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για να προσφέρω εκδούλευση στην ΝΔ με αυτόν τον αποπροσανατολισμό που γίνεται? Η εξηγήσεις που δόθηκαν δεν ήταν απαράδεκτες, και ούτε δόλιες κατά την γνώμη μου.
    Πάντως την καλύτερη τοποθέτηση και ανάλυση του γεγονότος επί του θέματος την έδωσε ο Μανδραβέλης στο ΣΚΑΙ προχθές.
    Καλό μας βράδυ, άντε να δούμε τι θα ξημερώσει αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (21-11-08, χρόνια πολλά Μαρία)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας)

    Μία χρονική παράθεση των στοιχείων που αφορούν το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι ήξερε και συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    23. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;).
    24. Ο Παπαντρέου ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι. Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης τον καλύπτει (και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ). Ο Κοντομηνάς καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).

    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 (σε ελεύθερη μετάφραση, πασόκ το μεγαλείο σου)

    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε 6:46, άλλα λόγια να αγαπιώμαστε. Σου υπενθυμίζω απλά, εκτός κι αν ήσουν αγέννητος τότε, ότι το 1989, όσοι από το ΠΑΣΟΚ παραπέμφθηκαν να δικαστούν, παραπέμφθηκαν και με τις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Και ο Μένιος, και ο Πέτσος, και ο Τσοβόλας και όλη η μαφία του κινήματος, εκτός από τον Capo del' capi φυσικά. Και μετά έτρεχαν στη κηδεία του Μένιου να κλαίνε, εκείνη που τον είχαν παραπέμψει δια τις ψήφου τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχως αγαπητε πολιτη, βλεπω οτι πεφτεις σιγα αλλα σταθερα, σε εναν ακομα υπερασπιστη της κυβερνησεως, με στυλ βεβαια, και οχι τυπου Αυριανης, αλλα με τον ιδιο στοχο.
    Και ειναι τοσο κριμα.
    Και by the way,τι σχεση εχει, το αν τον πλησιασε ο Παπιστας τον Παπακων/νου για να του πει αυτο η εκεινο,με το ιδιο το σκανδαλο;
    Ο βουλευτης, του ειπε, πηγαινε στον εισαγγελεα.Τι αλλο μπορουσε να κανει;
    Μ ε ολα αυτα που γινονται τον τελευταιο χρονο, ηταν δυνατον, να αρχισει να κανει κοζερι μαζι του;
    Και τι θαβγαινε δηλαδη;
    Εδω ο Ψωμιαδης, ειχε στειλει γραμμα, στον ιδιο τον Καραμανλη το 2005,και δεν εγινε τιποτα.Με τον Παπακων/νου τι παραπανω θα γινοταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλη φαντασια ρε φιλε, μα πααρα πολλη.
    Ωστε το πασοκ φταει, που εγιναν οι ανταλλαγες με τις υπο και υπερτιμολογησεις με αγνωστους τους αποδεκτες των χρηματων;
    Το πασοκ σταματησε την εκδοση της αποφασης του δικαστηριου;
    Ασε μας ρε φιλε.Πηγαινε να χωθεις στην τρυπα σου.
    Το πασοκ, μπορει να φταιει για ενα σωρο αλλες μαλακιες που εκανε η δεν εκανε,αλλα γι αυτο, δε φταιει.
    Και ασε γιατι τα πηρα τωρα,ενω τους εχω ..εσμενους τους πασοκους και δεν προκειται να τους ψηφισω, χωρις να ψηφισω το χοντρο.
    Οι κουμπαροι, πασοκοι ηταν;
    Τα ομολογα, το ιδιο;
    Ασε, η ζυγαρια εγυρε και δεν προκειται να παρει κυβερνηση ο χοντρος.
    Το ειπε και ο Πανος,ο κοκκινος ντε.
    Θα φυγουμε νυχτα, ειπε.
    Τακουσες πολί μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικός Παράδεισος ενημέρωσης!!!! Ευχαριστούμε πολίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Theodore μην το ψάχνεις, όταν γινόταν πανικός δυο μήνες τώρα για το βατοπαιδι ο politis-gr το μόνο που βρήκε να πει ήταν για τον Λαλιώτη...για την ΝΔ τσιμουδιά, τον απασχολούσαν αλλά θέματα σημαντικότερα προς ανάδειξη της μεγάλης κυβέρνησης της ΝΔ. Τώρα που έκαναν Γκάφα στο Πασοκ ξεθάρρεψε σαν τον Αντωναρο και βροντοφωνάζει για στημένα σχέδια και συνομωσίες .... Τα συμβόλαια όμως δεν τα έκανε το ΠΑΣΟΚ αλλά η Κυβέρνηση της ΝΔ με συμβολαιογράφο την Κ. Πελέκη (Βουλγαράκη)... Τα άρθρα του είναι όντως εκλεπτυσμένα και συμφωνώ , Παρολαυτα είναι πάντα μα πάντα πολωμένα προς τα Δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπούμεραγκ για το Μπραβο-γκιόργκο η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.
    Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!
    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    Και αυτός ο παπάρας ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    Όταν το μετανιώσει θα είναι πολύ αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και δε μου λετε παρακαλω,τι θα γινοταν, αν δεν επενεβαιναν οι Αμερικανοι τοτε; Για τα Ιμια λεω βεβαια.
    Θα ντυνοσουνα στο χακι, η θα εστελνες τη μανουλα σου, να παρακαλεσει για να μην πας εσυ, αλλα οι αλλοι, οι χαχολοι, οι ηλιθιοι, για να δρεψεις εσυ τη δοξα κι αυτοι τις σφαιρες,κατα το "ολοι μας θα δοξαστουμε κι ολοι σας θα σκοτωθειτε";
    Αλλα οπως ειπε και ο Χιτλερ,"τι καλο για τον ηγετη, το οτι οι ανθρωποι δεν σκεπτονται";
    Το να κανουμε τον καμποσο και τον ηρωα στα σιγουρα, ειναι ωραιο πραμα.Γινομαστε και δημοφιλεις.Και βριζουμε και χτυπαμε τον αντιπαλο πολιτικα.
    Αλλα το να ακουσει να χτυπανε οι σειρηνες και να πεφτουνε βομβες, δεν σου ευχομαι να το ζησεις,οπως εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "τι καλο για τον ηγετη, το οτι οι ανθρωποι δεν σκεπτονται";


    κι ο αντρέας με το ίδιο μότο κυβέρνησε. Χαρακτηριστικότερο στιγμιότυπο, μπροστά στα σκαλιά της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία, περιμένοντας τη Λιάνη για να παντρευτούν είπε με στόμφο στα μαρκούτσια: "Είμαι εδώ για να τηρήσω την υπόσχεση που έδωσα στον Ελληνικό Λαό."

    Και πλήθος πασόκων χειροκρότησαν την μεστού πολιτικού νοήματος δήλωση, φωνάζοντας "μεγάλε" κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο του Alter ο Παπακωνσταντίνου και μετά από ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου, ο οποίος τον ρώτησε «σας έφερε τα ονόματα ο Πάπιστας;», ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντά επί λέξει «Επαναλαμβανόμαστε. Σας είπα ότι ο κ. Πάπιστας δεν μου ανέφερε ονόματα. Το είπε και ο ίδιος ότι δεν ανέφερε ονόματα».

    Πάμε μια ημέρα πίσω, προχθές. Στην ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους ο Παπακωνσταντίνου και της οποίας η απομαγνητοφώνηση έχει αναρτηθεί από εκείνη την ημέρα στον site του ΠΑΣΟΚ.

    Ερωτάται από δημοσιογράφο και απαντά: «Ειλικρινώς σας λέω ότι όταν με επισκέφθηκε και μου εξήγησε» - -εννοεί τον Πάπιστα- - «την ιστορία αυτή, ούτε τα ονόματα που μου ανέφερε, ούτε η όλη υπόθεση, όπως μου την περιέγραψε…» και συνεχίζει.
    Συνεπώς, τότε, δύο ημέρες πριν, ανέφερε ότι του είπαν ονόματα.

    Πού είναι η αλήθεια; Τι να πιστέψει κανείς, όταν κάποιος λέει κάτι τη μια ημέρα και ξελέει την άλλη;

    Οι ερωτήσεις, λοιπόν, γι` αυτό το πελώριο ηθικό και πολιτικό θέμα, παραμένουν. Και ικανοποιητικές απαντήσεις δεν έχουν έρθει.

    Αντίθετα ο Παπακωνσταντινου σήμερα δήλωσε ότι στο εξής θα κάνει ΜΟΝΟ έγγραφες ανακοινώσεις(για να τις τριπλο-τσεκάρουν και να μη πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις) και ξεκίνησε να το κάνει μέσα από το επίσημο site του ΠΑΣΟΚ.

    Μα η υπόθεση δεν αφορά αυτόν προσωπικά; Πως απαντάει μέσα από το επίσημο site του ΠΑΣΟΚ;

    Μήπως η υπόθεση δεν τον αφορά ΜΟΝΟ προσωπικά , αλλά αφορά το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ;

    Ο τηλεορασάκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε πολίτη δέν είναι αύτό τό θέμα, αλλά νά τά λέμε κι αύτά. Από τά προηγούμενα σχόλια προκύπτει κι ένα συμπέρασμα νεοελληνικό... Οί περισσότεροι, τοποθετούνται ίδεολογικά (άριστεροί) καί τό θεωρούν καθήκον τους, τό θεωρούν in
    καί μέ ένα αίσθημα ύπεροχής, σού θυμίζουν ότι είσαι δεξιός, καλά όλα,
    γράφεις ώραία, αλλά, δεξιός βρέ παιδί μου; ντροπή. Μέσα σ' αύτό τό
    πνεύμα έν έτει 2008 κάνουν διάλογο
    στά ίστολόγια χωρίζοντας τούς πολίτες σε Α καί Β κατηγορίας, πότε μέ λεπτό τρόπο, ύπουλα, καί πότε χοντροκομένα. Φοράνε άκόμη τίς παρωπίδες τής ψυχροπολεμικής
    περιόδου καί γεμάτοι έπαρση, μέσα σέ ίδεολογική θολούρα, ύπηρετούν συνειδητά ή άσυνείδητα τήν νέα έποχή. Πόσο εύκολα πέρασε ή άριστερά στή νέα έποχή είναι έκπληκτικό, έξηγείται όμως από τόν
    διεθνισμό τους πού είναι τό παλιό πρόσωπο τής παγκοσμιοποιήσεως πού έφαρμόζει ή νέα έποχή.
    Μεταξύ μας είναι σαλταρισμένοι γιατί χρησιμοποιείς τήν θετική γιά τόν τόπο θέση σου, μέ τόν ίδιο τρόπο πού αύτοί χρησιμοποιούν τήν άρνητική. Κάποτε έλάχιστοι άφρονες
    είπαν μιάσματα τούς αριστερούς, σήμερα όλοι τους άφρονες, ύπονοούν μιάσματα τούς δεξιούς. Καί τά δύο καταδικαστέα αλλά, πού βρίσκεται ό φασισμός; Αύτά γιά τά ύπαινικτικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι κανεις Γιαννη;
    Κουκια σπερνω.(Λαικη παροιμια).
    Ωστε αυτα καταλαβατε αγαπητε Ιωαννη;
    Ειμαστε κολλημενοι αριστεροι και λεμε αυτα που λεμε;
    Εδω χαλαει ο κοσμος γυρω μας και ερχεται τσουναμι φτωχειας και θα φαει ο ενας τον αλλο, κι εσυ στην κοσμαρα σου.
    Αλλα υπαρχει και μια αλλη λαικη παροιμια, στις οποιες ειμαι εξπερ.
    45 Γιαννηδες, ενος κοκορου γνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κεντρικός σχεδιασμός, ίθύνων νούς ;;;
    Ετσι όνομάζεται τό ύπουλο σχέδιο ανατροπής μιάς νόμιμα έκλεγμένης κυβερνήσεως.
    Στηρίζεται σέ άλώβητους μηχανισμούς πού βρίσκονται μέσα στήν κρατική μηχανή καί έκμεταλεύονται τό σταμάτημα τών διώξεων πού έγκαινίασε ή ΝΔ. Στηρίζονται στά κρατικά τηλεοπτικά κανάλια επίσης καί στά μεγάλα ίδιωτικά, τόν τύπο, σε όσους απ' αύτούς (πλειοψηφία) συμμετείχαν στό μεγάλο φαγοπότι τού προηγούμενου καθεστώτος.
    Αύτοί όλοι έκαναν μεγάλες περιουσίες καί μεγάλη ζωή πού σήμερα κινδυνεύουν, γι αύτό προσπαθούν όλοι μαζί γιά τό σωτήριο comeback. Ο πόλεμος είναι σκληρός, άνισος, ύπουλος, χωρίς έπιστροφή, αγωνίζονται γιά τίς μάσες τους κι άγωνιζόμαστε γιά τά ίερά καί τά όσια μας. Για τόν λόγο αύτό σέ εγκαλώ κ. Καραμανλή νά άρθείς στό ύψος τών περιστάσεων τώρα. Τό κόμα σου βρωμάει θέλει καθάρισμα από κεί νά άρχίσεις.
    Αν δέν μπορείς καί είσαι σωστός,
    πές τα όλα στό λαό καί ξεκίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε συ Γιαννη, δεχομαι οτι εισαι καλοπιστος και αιθεροβαμων.
    Καλα βρε ανθρωπε μου,.Δεν καταλαβες ακομη οτι ο ανθρωπος δεν μπορει πια να κανει τιποτα;
    Ηταν ενα μπαλονι,μια φουσκα,που εσκασε.
    Μην ξεχνας, οτι δεν εχει διοικησει, ουτε περιπτερο, και ο Μητσοτακης, δεν τον εκανε ουτε υφυπουργο, κατα δηλωση του.
    Γιατι πιστευες οτι αυτος ο ανθρωπος, θα μπορουσε να λυσει τα προβληματα της Ελλαδας και να βουλωσει τις τρυπες που ανοιξε το πασοκ;
    Με τι εμπειρια;
    Τον βαλανε κουτσουνι εκει μπροστα να βλεπει ο κοσμος, οι βαρωνοι της ΝΔ για να τσιμπησετε εσεις οι απελπισμενοι, και οι αλλοι οι μισαλλοδοξοι δεξιατζες για να καταλαβουν το κουραδοκαστρο,το κρατος εννοω,και να τιμωρησουν τους κακους.
    Εισαι ευχαριστημενος τωρα;
    Ο ανθρωπος, ταχει χασει.Δε βλεπετε οτι εχει χασει εκεινο τον αερα που ειχε πιο πριν;
    Οτι διαβαζει κι αυτος απο κειμενο, αυτα που θα πει,οπως κατηγορουσατε το ΓΑΠ οτι εκανε;
    Δε θελω να σε στενοχωρησω, αλλα πιστευω οτι θα φυγουν νυχτα,οπως ειπε και ο κοκκινος Πανος.
    Δε νομιζω οτι τους παιρνει, να κανουν αλλα πραγματα, που κανανε αλλοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε πολίτη άν μού έπιτρέπεις νά άπαντήσω στόν Θεόδωρο γιατί φαίνεται ότι δέν θυμάται καλά αύτά πού γράφεις ή δέν συμφωνεί μέ αύτά.
    Εγώ ύπερθεματίζοντας να σού πώ Θεόδωρε ότι κι ό Καραμανλής έχει πάρει τήν έξουσία από τά άφεντικά
    πού κυβερνάνε τόν κόσμο, 90% είναι έτσι. Ομως έχει κάνει πράγματα πρωτόγνωρα γιά τόν τόπο, ή εξωτερική
    πολιτική παρ' όλο πού στό ύπουργείο
    έξωτερικών βρίσκεται τό φτυστό άντίγραφο τού Γιωργάκη βαδίζει σέ νέους δρόμους, ή ένέργεια γίνεται
    κυρίαρχο ζήτημα, έξοπλισμοί όλα άναθεωρούνται. Καλύτερα νά είμαι ''στόχος'' τής Άμερικής παρά δούλος.
    Ο Καραμανλής σταμάτησε τίς διώξεις.
    Δέν έβγαλε τούς άλλους γιά νά βάλει τούς δικούς του, θέλει τή συμφιλίωση, θέλει όλοι μαζί μέχρι σημείου πού μέ έκνευρίζει.
    Στήν οίκονομία τά βήματα του είναι
    καταρχάς όλοι φορολογούνται γιαύτό καί προκαλεί λυσσασμένες άντιδράσεις τών φοροκλεπτών πού ταυτόχρονα άποκαλύπτονται.
    Η άποψη τού Κατατζαφέρη πού άναφέρεις ότι δέν έχει διοικήσει κτλ είναι ώς ένα σημείο σωστή ώς βασικός κανόνας. Εγώ βλέπω ότι μπορεί νά είναι ή έξαίρεση τού κανόνα. Υπάρχει κάτι σ' αύτά πού κάνει πού είναι διαφορετικό. Κι έγώ παρατήρησα ότι τώρα διαβάζει τά λεγόμενά του. Αλλο ό ΓΑΠ πού τά διαβάζει πάντα γιατί δέν έχει δικά του νά πεί ή δέν ξέρει καλά έλληνικά, κι άλλο ό Καραμανλής πού βρίσκεται κάτω άπό πίεση σέ προσωπικό πιά έπίπεδο καί πρέπει νά προσέχει τί λέει καί νά μήν παρασύρεται από συναισθήματα αύτές τίς ώρες.
    Συμφωνώ ότι τό κόμα του είναι κόμα ίσορροπιών κι ότι ή γάγραινα τού μητσοτακέϊκου τρώει τίς σάρκες του
    αλλά, ίδού ή Ρόδος ίδού καί τό πήδημα. Ας κάνει τό έπόμενο βήμα.
    Ο Σαμαράς είναι έκεί.
    Νά έξηγήσω καί λίγο τήν πίεση τού Καραμανλή. Υπό πίεση τόν θέσαμε έμείς, πολλοί, τεχνιέντως μάς άποκαλούν άναποφάσιστους γιά μήν ξυπνήσει ό κόσμος, έμείς πού τού δώσαμε τήν 1η τετραετία καί είδαμε ότι δέν κάνει αύτά πού είπε. Εμείς ψησίσαμε Καρατζαφέρη καί δημιουργήσαμε τόν άλλο πόλο πού τόν έθεσε σέ όμηρία. Τό κάναμε γιά νά τού δώσουμε τήν εύκαιρία νά κάνει αύτά πού πρέπει καί νά ξεφύγει όσο μπορεί άπό τά άφεντικά
    του. Νομίζω ότι αύτό κάνει τώρα.
    Οί προυποθέσεις γιά νά γίνει λαοπρόβλητος ήγέτης είναι τώρα μπροστά του. Εξυπνος είναι σίγουρα,
    νά δούμε τώρα καί πόσο άγαπάει τήν πατρίδα του, τίς παραδόσεις μας, τήν πίστη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή