Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Τα πρακτικά της Εξεταστικής στους ….πλανόδιους!


Για ακόμη μια φορά οι κομματικοί ισολογισμοί και οι μόνιμες παθογένειες προσπαθούν να οδηγήσουν μια Εξεταστική Επιτροπή σε τηλεδικαστήριο με κύριο χαρακτηριστικό την ανθρωποφαγία και τον πολιτικό κανιβαλισμό.

Κάποιοι δεν την αξιοποιούν με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον , επιδεικνύοντας πρωτοφανή κυνισμό , πολιτική και εθνική παχυδερμία και αποδεικνύονται ανάξιοι των ευθυνών που οι περιστάσεις τους ανέθεσαν.

Η Εξεταστική Επιτροπή έχει σύμφωνα με τα άρθρα 144, 145, 146, 147 του Κανονισμού της Βουλής, όλες τις αρμοδιότητες των ανακριτικών αρχών, καθώς και του εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

Αυτό κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί με αποτέλεσμα να έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο από τα e-mail του κ. Καρχιμάκη με τα πρακτικά των καταθέσεων και της εξέτασης των μαρτύρων (κατά το δοκούν και επιμελώς αποπροσανατολιστικά).

Από την στιγμή που η Εξεταστική έχει τις αρμοδιότητες ανακριτικών αρχών είναι φύσει παράλογο τόσο από νομικής όσο και από ηθικής άποψης, τα πρακτικά των καταθέσεων να δίδοντα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην δημοσιότητα και να μη παραμένουν μυστικά μέχρι το πέρας της (ανακριτικής) Εξεταστικής.

Τέλος πάντων αυτό είναι ένα θέμα των δημοκρατικών μας θεσμών και καλό θα ήταν κάποια στιγμή να το εξετάσουνε τα αρμόδια όργανα της Βουλής.

Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς διαδραματίζεται στην εξεταστική. Καταρχάς το ΠαΣοΚ επιχείρησε να αλλάξει την κατάθεση της δημοσιογράφου της «Ε» Αριστέας Μπουγάτσου, η οποία κατέθεσε : «Το ίδιο συνέβη και με τον κ. Τσιτουρίδη. Μου είπε ότι τους παρέπεμψε το Μαξίμου, το οποίο μη μπορώντας να διαχειριστεί, διότι ούτε ο κ. Ρουσόπουλος ούτε ο κ. Αγγέλου ούτε κανείς από το Μαξίμου νομίζω είχε την αρμοδιότητα να χειριστεί τέτοιο θέμα, παρέπεμπε στους αρμόδιους υπουργούς».

Το ΠαΣοΚ όμως διένειμε μέσω των γνωστών e-mail του κ. Καρχιμάκη ότι η κυρία Μπουγάτσου είπε πως «οι επίμαχες επισκέψεις των εκπροσώπων της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ και Αρσένιου, στα υπουργικά γραφεία, έγιναν έπειτα από ….παραπομπή του Μεγάρου Μαξίμου !».

Ενδιαφέρον είχε και η κατάθεση του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους την επίμαχη περίοδο 2003 κ. Βολάνη ο οποίος «καίει» τον πρώην υφυπουργό του ΠαΣοΚ κ. Φωτιάδη, λέγοντας «έδωσε εντολή στον κ. Χειμώνα να προασπίσει (σ.σ. στη δίκη στο Πολυμελές Ροδόπης) τα συμφέροντα του Δημοσίου.

Την επόμενη μέρα, ωστόσο, ο κ. Φωτιάδης φρόντιζε να υπογράψει απόφαση, με την οποία αναγνώριζε την ιδιοκτησία της λίμνης και των παραλίμνιων περιοχών στη μονή, παρόλο που η λίμνη είναι κοινόχρηστο πράγμα και ανήκει στο Δημόσιο».

Αυτή η κατάθεση έρχεται να «δέσει» με τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής και ο κ. ΑλαμάνοςΟ επικεφαλής της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων που εκπροσώπησε το κράτος στη δίκη ενάντια στη Μονή Βατοπαιδίου, έχει δηλώσει πως "ο φάκελος που μου έδωσαν, περιείχε όλα τα έγγραφα των υπηρεσιών του κράτους που παραχωρούσαν τις εκτάσεις στη Μονή. Προς στιγμήν αναρωτήθηκα, αν το κράτος με όριζε…. μάρτυρα υπέρ της».

Κατέθεσε επίσης και ο κ Ι. Διονυσόπουλος, νομικός σύμβουλος στο υπουργείο Οικονομικών , ο οποίος ανέφερε ότι «Τα αντίγραφα των χρυσοβούλων της Μονής Βατοπαιδίου που του προσκομίστηκαν, πιστοποιούν έγκυρους τίτλους που έχει αναγνωρίσει εμμέσως το ελληνικό Δημόσιο το 1924 και το 1941.

Τα γνωμοδοτικά συμβούλια του υπουργείου Οικονομικών, βασίστηκαν στο δεδομένο αυτό και στον υπηρεσιακό φάκελο που είχε συντάξει η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, η οποία είχε αποδεχθεί ως έγκυρο, το τοπογραφικό που είχε συντάξει ένας ιερέας-τοπογράφος για λογαριασμό της Μονής

Παράλληλα, διευκρίνισε ερωτηθείς σχετικά, πως επισκέφθηκε τη Μονή Βατοπαιδίου τρεις φορές και πως παραβρέθηκε σε θεολογική διάλεξη του ηγουμένου Εφραίμ στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, τον Οκτώβριο του 2003.

Όλα αυτά τα πρακτικά (αναλυτικά) κυκλοφορούν μέσω ….πλανόδιων από τον κ. Καρχιμάκη.

Έτσι όπως πάμε σε λίγο καιρό θα πηγαίνουμε στα περίπτερα και θα λέμε …. « πιάσε μου ένα πρακτικό της Τρίτης και ένα της Πέμπτης»….!

38 σχόλια:

  1. Δεν αποτελεί αδίκημα κάποιος να βγάζει από μια εξεταστική επιτροπή όλες τις καταθέσεις?
    Δεν πιάνει κανένας τον κ.Καρχιμάκη από το αυτί να του πει πως είναι το λιγότερο παράνομος?
    Δεν θαπρέπει ο κ.Καρχιμάκης μετά παό αυτά εδώ να απομακρυνθεί από την εξεταστική επιτροπή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρχιμάκης καλά κάνει την δουλειά του στην Βουλή,Το μόνο που ξεχνά όμως στο δρόμο πάντα είναι η μισή αλήθεια.
    Και εμένα μου έρχονται πολλά email από το mail του Καρχιμάκη.
    Πολίτη εσύ θα τα χεις διαβάσει.Οι φίλοι όμως;Οι επερωτήσεις του στην Βουλή είναι μεν επίκαιρες πάντα(μάλλον κάποιος συνεργάτης του παρακολουθεί πολύ tv) αλλά γενικόλογες και ασαφής.Δηλαδή ο κκ βουλευτής του Πασοκ νιώθει ότι προσφέρει με αυτά που κάνει η' προπαγανδίζει;
    Σίγουρα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ και αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ για την οποία αμοίβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @politis-gr
    Μας συνηθίζεις 3,01 να μας ενημερώνεις.Σήμερα μας την έκανες πιο νωρίς!
    Το σύστημα του Πασοκ είναι τόσο οργανωμένο που όσο και να φωνάζεις δεν θα καταφέρεις τίποτα.Θα σε διαβάσουμε 2,000 άνθρωποι ,δημοσιογράφοι και μη και θα ανοίξει λίγο η κούτρα μας.
    Γίνεται σε αυτή την εξεταστική του καρχιμάκη το πανηγύρι και οι λοιποί μούγκα,μιλιά...
    Θα αρχίσουμε στο κάτω κάτω της γραφής όλοι να βγάζουμε μπας και κανένας νεοέλληνας σταματήσει να τρώει κουτόχορτο εκ πασοκ και κρήτης ερχόμενο/
    Ένας φίλος δημοσιογράφος/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μας λες?ποιό είναι το κακό?που ξεμπροστιάζουν τους νεοδημοκράτες υπουργούς που ήταν οι δημιουργοί του σκανδάλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ανώνυμε 3,14 εκτός από πρασινοφρουρός είσαι και άσχετος.Δεν διαβάζεις , δεν σκέφτεσαι , δεν αξιολογείς άρα θα με αφήσεις να υποθέσω πως δεν καταλαβαίνεις καλά!
    Λέει ο πολίτης αλλά και να μην το έλεγε όφειλες να το σκεφτείς.
    "Από την στιγμή που η Εξεταστική έχει τις αρμοδιότητες ανακριτικών αρχών είναι φύσει παράλογο τόσο από ΝΟΜΙΚΗΣ όσο και από ηθικής άποψης, τα πρακτικά των καταθέσεων να δίδοντα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην δημοσιότητα και να μη παραμένουν μυστικά μέχρι το πέρας της (ανακριτικής) Εξεταστικής."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άξιος ο μισθός σου πολίτη.Όλοι οι άλλοι είναι παραλίες.Μπορεί να διαφωνώ σε πολλά αλλά το πας από δω , το φέρνεις από κει επιρεάζεις εκεί που πρέπει.Σε παρακολουθούν πολλοί αλλά δεν σε γουστάρουν και πολλοί.Σε αυτό το θέμα έχεις δίκιο τόσο όσο και στο προηγούμενο με τον Βαλιανάτο.
    Ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο και από τους μεν και από τους δε.Έχουν μείνει κα΄ποιοι που φωνάζουν αλλά τους λένε δεκανίκια της δεξιάς.Δεν πειράζει πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καρχιμάκης έχει μήπως τίποτα μηνύσεις πάνω του ? (ερώτηση)

    Έχουν τελεσιδικίσει αποφάσεις , έχει αρθεί η ασυλία? (ερώτηση)

    Πως γίνεται κάποιος που καταγγέλεται στη δικαιοσύνη έστω και για το οτιδήποτε να λαμβάνει εξουσίες δικαστή στην εξεταστική? (ερώτηση)

    Κατά πόσο νόμιμο είναι το παραπάνω? (ερώτηση)

    Κατά πόσο είναι ηθικό? (ερώτηση)

    Έχω και άλλες ερωτήσεις για μετά , αφιερωμένες στα παιδιά που έχουν αργήσει σήμερα να μπουν.Έχουν βάρδια μετά τις 17,00 στα γραφεία, ξέρετε εσείς!!!!!!!!!!!

    Ο τηλεορασάκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απορώ πως τολμάτε, Πολίτη και μερικοί άλλοι, και μιλάτε για "ηθική".

    Θα προτιμούσα το "πιάσε μου ένα πρακτικό της Τρίτης" από το "ποια υπόθεση θα βάλουμε στο αρχείο την Τετάρτη".

    Για ποια ηθική μιλάτε όταν πρωην στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ (ούτε υπόδικος, ούτε φυγόδικος, καταδικαστέος) για ηθική αυτουργία σε υπόθαλψη εγκληματία ;

    Για ποια ηθική μιλάτε όταν ο εν λόγω πρωην πρωην σύμβουλος του πρωθυπουργού κάλυπτε επί χρόνια τις καλλιέργεις ναρκωτικών στα Ζωνιανά; Η μήπως δεν ήξερε κανένας τίποτα; Η μήπως η αποπομπή του μετά την καταδίκη έγινε για το "θεαθήναι";

    Ακόμα χαροπαλεύει εκείνος ο αστυνομικός στο 401, ένα χρόνο μετά, με ηθικό αυτουργό τον κ. Κεφαλλογιάνη, κι εσείς ξεκατινιάζεστε και δήθεν ηθικολογείτε με τα emails του Καρχιμάκη.

    "Ρε ουστ" που λέει και ο gpr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί οι Πασοκοι έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια νομιμότητας.
    Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι η πλύση εγκεφάλου και η παραπληροφόρηση.
    Γνήσιοι απόγονοι του Γκαίμπελς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς τον Γιωργάκη.Σήμερα 4,30 λόγω Σαββάτου?Σε περίμενα 5....

    Για να δούμε τι μας λες Γιωργάκη...

    Μας λες περί ηθικής και ως παραδείγματα βάζεις νεοδημοκράτικα παραδείγματα.(για την πράσινη ταμπακέρα τίποτα...?????)

    Τολμάμε μερικοί φίλε , δεν κρυβόμαστε στους ορόφους των γραφείων του Πασοκ.Τελος.

    Μια μικρή παρατήρηση.Γράφείς σαν τον Καρχιμάκη η' καλύτερα σαν αυτόν που γράφει τις επερωτήσεις καρχιμάκη.Μήπως το 3χιλιαρο το λαμβάνεις από κει?Πολλές οι γραφικές ομοιότητες και οι συμπτώσεις.

    Δεν καταλαβαίνω ποιον προσπαθείς να φωτογραφίσεις.Μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανά?


    Είσαι ωστόσο και πονόψυχο...παιδί! Μπράβο σου αλλά τα κίνητρά σου χαλάν όλη τη σούπα.Ξίνισε και δεν τρώγεται.

    Ουστ Γιωργάκη να πεις σε φίλους σου πρώτα που ....(γράφε λοιπόν)

    1)Υπερχρέωσαν τη χώρα
    2)Παρέδωσαν τον δημόσιο πλούτο στους βαρόνους (καταλαβαίνεις)
    3) Καταλήστευσαν τους κρατικούς και κοινοτικούς πόρους
    4)Εγκλημάτησαν στο χρηματιστήριο: -άγρια λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών (κόμμα χρηματιστηρίου) και του ίδιου του Σημίτη.
    5) να συνεχίσω...????/

    Καλός είσαι να φωνασκείς αλλά λιγότερο καλός να πείθεις.

    Ο τηλεορασάκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σλόγκαν των αυριανών φυλλάδων...

    "πιάσε μου ένα πρακτικό της Τρίτης και ένα της Πέμπτης..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδάκια... ξεκολλήστε. Τα πρακτικά της εξεταστικής μοιράζονται σε όλους τους δημοσιογράφους κάθε λίγες ώρες!

    Προφανώς το politis-gr άρχισε να ενοχλείται από την άριστη δουλειά που κάνει στην εξεταστική η ομάδα του ΠΑΣΟΚ και ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια τους πολίτες, σε αντίθεση με τους Νεοδημοκράτες που δεν ξέρουν τι να πουν, γιατί απλούστατα... όσα στοιχεία έχουν αποκαλυφθεί ως τώρα είναι εις βάρος τους!

    :)

    Και που να δείτε τι έχει να γίνει όταν απο την ερχόμενη εβδομάδα αρχίσει η εξέταση μαρτύρων ως κατηγορούμενων... γλέντια!

    Τελείωσε το παραμύθι. Έπεσε η Ν.Δ.

    Πίστευαν ότι ο Ρουσόπουλος με το σύστημά του θα τους επιτρέψει να κυβερνήσουν μια δεκαετία.

    Πίστευαν ότι με το συγκρότημα ΔΟΛ και τον κολλητό τους τον Πρετεντέρη θα διέλυαν το ΠΑΣΟΚ και θα κυβερνούσαν για ακόμη τόσα.

    Ε, ο λαός τελικά δεν τρώει κουτόχορτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και πάλι μπράβο πολίτη ...βγάζεις από τη μύγα ξύγκι.
    Μπορείς να μου υπενθυμίσεις ένα σκάνδαλο ,ΕΝΑ, από τα τόσα των "σεμνών και ταπεινών" που να ασχολήθηκες;
    Μόνο που αφήνεις τα δικά σου φερέφωνα, αν δεν είσαι ο ίδιος ,να φωνασκούν όταν γύρω μας γίνεται χαμός
    με τους ανίκανους.
    Άξιος ο μισθός σου μόνο που κοίταξε ότι αρπάξεις τώρα γιατί ο κορβανάς στερεύει και οι μέρες λίγες.
    ΥΓ Δεν μου απάντησες σε τι συνίσταται η σχέση σου με τον Αντ. Σαμαρά;Βλέπεις μερικοί κάτι γνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚ.


    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @5,49

    Ο Αντρέας μας τελείωσε.Πέρασε στην ιστορία με τα θετικά και τα αρνητικά της επιλογής του.Για πες μας όμως κάτι.Ο Λαλιώτης ΤΟΤΕ έκανε επικοινωνιακά κολπάκια που τώρα ως καλό "πουλέν" ο Καρχιμάκης τα αντιγράφει.
    ΤΟΤΕ λοιπόν ο Αντρέας τα ανεχόταν και τώρα δεν θα τα άφηνε να γίνουν.
    Το λιγότερο όργια θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τις διαρροές εκ της εξεταστικής-δικαστικής διερεύνισης των πραγμάτων.
    Το ζήτημα είναι ένα και μόνο.
    Πως , με ποιανού εντολή , με ποια δικαιοδοσία ο κ. Καρχιμάκης βγάζει από την αίθουσα της εξεταστικής έγγραφα και καταθέσεις.
    Είναι παράνομος και θα πρέπει να απομακρυνθεί για αρχή και το Προεδρείο της Βουλής να εξετάσει στη συνέχεια το τι πρέπει να κάνει με τον συγκεκριμένο κύριο.Εάν δεν γίνει τίποτα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ίδιας σημασίας το υποτιθέμενο σκάνδαλο του Βατοπεδίου με αυτό της διαρροής εγγράφων και καταθέσεων από την Βουλή και τα πρακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Nαι 5,44...ότι πεις!

    Ο λαός τελικά δεν τρώει κουτόχορτο!-δικία σου κουβέντα-

    Ο λαός έφαγε τις μετοχές του από το '99.-δικιά μου κουβέντα-

    Υ/Σ.Και είναι τα αχώνευτες ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στον 4.44 κι όποιον άλλο αφορίζει και δογματίζει ...

    gpr=greekpoliticalreview.blogspot.com

    άσχετε .

    Μπες και βρίσε όσο θες αλλά σε παρακαλώ διάβασε και λίγο για να κρίνεις .

    Έχετε καταντήσει γραφικοί . Κάθε φορά που γίνεται κριτική η μόνη επιχειρηματολογία σας είναι ο αφορισμός .

    Χεσμένο το έχω το Πασόκ προς το παρόν αφού αυτός που ορίζει τη ζωή μου κυβερνητικά είναι η ΝΔ . Αν και όταν ο ηλίθιος αυτός λαός ξαναψηφίσει τους επαγγελματίες κλέφτες του Πασόκ θα ασχοληθώ . Προς το παρόν επαναλαμβάνω ασχολούμαι με τους ερασιτέχνες κλέφτες της ΝΔ .

    Μάθετε πια να κοιτάτε το συμφέρον της κοινωνίας κι όχι του μικρομάγαζού σας .

    Υ.Γ : το έχω ξαναπεί : πάντα ψήφιζα ΣΥΝ αλλά με τις βλακείες του Τσίπρα στις επόμενες μάλλον θα το ρίξω στο ΚΚΕ για όσο γίνεται ισορροπία δυνάμεων . Όποιος θέλει να μάθει και τη δουλειά μου ας μου στείλει email και θα του δώσω τη διεύθυνση της επιχείρησής μου να έρθει να τα πούμε (έχω κουλουράκια και καφέ) .


    ΑΜΑΝ πια με τους ηλίθιους αφορισμούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Alert alert

    Αγνοείται "διπλωμάτης" κόμματος της αντιπολίτευσης , αδελφός με τους george/τσε/gpr και πολλών ανωνύμων.
    Εθεάθη τελευταία φορά να περιφέρεται σε κτήριο του κέντρου με πράσινα γράμματα. "

    Δεν πείθεις , δεν πείθεις.
    Άστο , παράτατο το πληκτρολόγιο.
    Σου προκαλέί πανικό.

    Εχεις κάποια σχέση με τον Γκεμπελς , δεν απαντάς?

    Πάω για δουλειά.Αρχίζει το δελτίο σε λίγο.Τα λέμε.

    Ο τηλεορασάκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το διάβασα σε σχόλιο του antinews όπου και συχνάζω :

    “Βιοπορίζεται πουλώντας αέρα και φούμαρα…Αυτή δεν είναι η βαριά βιομχανία της Ελλάδας σήμερα"

    Έτσι κι ο φίλος τηλεορασάκιας :

    πουλάει πνεύμα , "χιουμοριστικό" , "και καλά" , "νεοελληνικό" , "αμάσητο" . Μπες ρε μάστορα πρώτα , διάβασε λίγο , ψάξτο λίγο παραπάνω . Θέλει κόπο το ξέρω αλλά χρειάζεται που και που να κοπιάσεις για να βγάλεις σωστό συμπέρασμα .

    Και μεγάλε επειδή προφανώς είσαι νέος στους σχολιαστές του πολίτη ψάξε και διάβασε και παλιότερα σχόλια σε εποχές που εδώ πέρα γινόταν εποικοδομιτική συζήτηση .

    Όχι με "πνεύμα" "φούμαρα" και άλλα νεοελληνικά τσιτάτα .

    Κι επειδή είσαι προφανώς μικρός και κοντά στην ηλικία μου σε προκαλώ να στείλεις mail να σε δούμε κι εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @gpr
    Γιατί ασχολείσαι μαζί τους ????
    Αφού τα έχουμε πει....¨ου γαρ¨ και οι μεν και οι δε.
    Και διάλογος σωστός γίνεται πάντα εδώ από αυτούς και για αυτούς που ξέρουν
    Και εμείς...........

    Το gpr εγώ στο κόλλησα ή είχε προηγηθεί άλλος στο blog σου ????

    @politis
    Τα περιγράφω κάθε μέρα του jd και με κοιτάει με το ύφος τύπου που ¨ξέρει πλέον πολλά¨.

    @ ¨αγαπητούς φίλους με χρωματιστά γυαλιά¨
    Οι αναγνώστες αυτού του Blog είναι πάρα πολλοί και δεν ξέρουμε τι πιστεύουν γιατί δεν αφήνουν την γνώμη τους και ίσως είναι πιο έξυπνοι από εσάς.
    Οι λίγοι όμως ταχτικοί σχολιαστές γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και δεν πρόκειται να τους επηρεάσετε γιατί όλοι σχεδόν έχουν ¨πολιτικό καταρράχτη¨ και δεν φοράνε χρωματιστά γυαλιά γιατί δεν τους χρειάζονται.
    Μην κουράζεστε λοιπόν να αποκαλύψετε ο ένας τον άλλον….στο κάτω κάτω δεν μας ενδιαφέρει.
    Οι αναρτήσεις του politis μπορεί να σας φαίνονται κατευθυνόμενες αλλά αυτό πολύ λίγο μας ενδιαφέρει.
    Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πάντα είναι σωστές και τεκμηριωμένες και αποτελούν έναυσμα για σκέψη και Αυτοκριτική.

    Υ.Γ Αλήθεια τι έχετε να πείτε για εκείνους τους δύο ¨ήρωες¨ εισαγγελείς που μαζέψανε την μπουγάδα και πάνε για σιδέρωμα. Γιατί τότε τα 2/3 του διαδικτύου κόντεψαν να τους βγάλουν στην παρέλαση πάνω στο άρμα ¨αμελλητί¨ σαν ¨εθνικούς ήρωες¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι να πω ? Ότι έχεις άδικο ?

    Απόλυτο δίκιο έχεις , αλλά (τι να κάνω που) προσβάλλομαι όταν προσπαθούν να με αφορίσουν με τέτοιο τρόπο .

    Δεν είναι ματαιοδοξία (αυτή την καλύπτω με άλλους τρόπους) αλλά έχω ένα μπλογκ που βλέπεις εύκολα που κινούμαι και αυτό που ξεκίνησε από χθες είναι παραπάνω από ενοχλητικό γιατί στιγματίζουν αυτά που γράφω .

    Αυτό προσπαθώ ουσιαστικά να προστατέψω , γιατί εδώ μπαίνουν πολλοί άνθρωποι από όλους τους χώρους .

    Αλλά και πάλι έχεις δίκιο , αδυναμίες είναι αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πλάκα πλάκα δεν το χα σκεφτεί ποτέ αλλά ναι νομίζω πως εσύ ήσουν που μου το κόλλησες το gpr .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @gnik
    Αν κάποιος εκφράζει πολιτική άποψη δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι "κομματικός", "εντεταλμένος" και λοιπές χαζομάρες.

    Η "ουδετερότητα" την οποία επικαλείσαι κι εσύ, ίσως είναι επικίνδυνη, γιατί μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε "αδράνεια", άλλο που δεν θέλουν και οι κυβερνώντες μας. Είναι πολύ βολικό να κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου και να αναθεματίζεις τα πάντα. Το να σκεφτείς κάποιες πιθανές λύσεις όμως είναι το πολύ δύσκολο.

    Τα (όχι πάντα τόσο καλά τεκμηριωμένα) άρθρα του Πολίτη αποτελούν έναυσμα για σκέψη όπως λες, αλλά από προτάσεις λίγα πράγματα. Μας θυμίζει απλά τα κακώς κείμενα (με μια κλίση προς τα κακώς κείμενα του ΠΑΣΟΚ). Λες και δεν τα ξέρουμε.

    @gpr
    Σορρυ gpr που σε έμπλεξα στη σημερινή κουβέντα με την αναφορά μου σε σένα. Το gpr το θυμάμαι από τον gnik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @george
    Πάω επίσκεψη θα τα πούμε μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλό το κλάμα σου gpr-george-tse- διπλωμάτη κλπ , αλλά συγνώμη προτιμώ μια ταινία με την Μάρθα Βούρτση και τον Νίκο Ξανθόπουλο.
    Επί της ουσίας , όποιος ψάξει στα διάφορα σχόλια και σε διάφορα άρθρα αυτού του μπλόκ , θα διαπιστώσει ότι όποτε σχολιάζει ο ...ανώνυμος george-τσε-διπλωμάτης , εντελώς τυχαία(????) μάσα στην επόμενες μια -δύο ώρες ή και λιγότερο ...εμφανίζεται και ο gpr.
    Εντελώς τυχαία πάλι ΟΛΑ τα σχόλια εμφανίζονται (δηλ. συστοιχία george-gpr-τσε -διπλωμάτης κλπ ) ΜΟΝΟ σε άρθρα που κατηγορούν το Πασοκ.
    Οποιοσδήποτε με λίγο ψάξιμο στα σχόλια το διαπιστώνει εύκολα.
    Όσο για το επίπεδο του gpr-geoege-tse-διπλωμάτη κλπ , έχει ξεχάσει κάτι σχόλια του τύπου ....ΡΕ ΟΥΣΤ ! Πραγματικά πολύ ....υψηλό επίπεδο.
    Επίσης επιμελώς δεν αναφέρετε στο ταξίδι του στην Αμερική που ..ΟΛΩΣ τυχαίως συνέπιπτε χρονικά με το ταξίδι των bloggerς του Πασοκ (και άλλων από την Χαριλάου Τρικούπη).
    Το μοναδικό του πρόβλημα και η υπηρεσία του είναι η προβοκατόρικη δράση κατά συγκεκριμένων μπλόκ , με ...διάφορες μουτσούνες.
    Το παίζει δήθεν αριστερός , αλλά προσέξτε δεν κατηγορεί ποτέ ευθέως το Πασοκ (απεναντίας το υπερασπίζετε παρακολουθώντας την δράση του στα σχόλια)σε αντίθεση με την ΝΔ,τον ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ.
    Λαγός του Πασοκ είναι ο ..κύριος με ...δήθεν αριστερό προσωπείο , με σκοπό να διώχνει από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόρους.
    Παρακολουθήστε την δράση του , τις εργολαβίες κατά συγκεκριμένων μπλόκ και τις διπροσωπίες στον λόγο του( με το επίσημο ..gpr).
    Λαγός προβοκάτορας και έμμισθος του Πασοκ είναι.
    Τώρα αυτά με τα e-mail , καφεδάκια και ...κουλουράκια κλπ μάλλον για ...αμερικανάκια μας περνάει.
    Εγώ θα συμφωνήσω και με πολλούς άλλους. GPR=GEORGE=TSE=ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣκλπ
    Για να δω ποια ...μουτσούνα θα βάλει για να μου απαντήσει.
    ΓΕΩΡΓΙΑ με λένε μανάρι μου , και εκ φύσεως δεν χαμπαριάζω σε καλιαρντά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με το επίσημο gpr !

    Μιλάμε , με αναβαθμίζεις τα μάλα Γεωργία μου !

    Το επίσημο gpr ! Δεν το ξερα ότι είμαι και επίσημος , ευχαριστώ πολύ .

    greekpoliticalreview@hotmail.com το email μου στείλε μου το δικό σου να σε κεράσω όποτε θες . Περιοχή Καλλιθέας είναι τα κεντρικά μας γραφεία .

    26 χρόνων , μοναδικός διαχειριστής του Greekpoliticalreview , μέτοχος κατά 35% σε ένα μικρό group εταιριών , και ξάδερφος της Μάρθας Βούρτση και του Νίκου Ξανθόπουλου .

    Κατά τα άλλα αν μπεις στο blog μου θα δεις πολλές αναφορές κατά των επαγγελματιών κλεφτών του Πασόκων . Σε περιμένω εκεί για διάλογο .

    Φιλικά διότι το χεις παρατραβήξει και απ' ότι βλέπεις προσπαθώ να ρίξω τους τόνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. tha parakalousa san anagnostis, na menete pio poli stin ousia ton thematon pou mpainoun kai ligotero stin prospatheia apokalipsis tou rolou tou kathe anonymou kai "eponimou" kai to an kai poios einai kateythinomenos kai oxi kai apo poia simferonta..

    xanoume to noima..

    ektos an ayto kapoioi epithimoune, na eytelistei kai aytos o xoros - opos tosoi alloi - se pedio sigkrousis fanatikon kai tiflon ipostirikton ton kommaton..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ GPR=GEORGE=TSE=ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣκλπ.
    Όλα αυτά που αναφέρεις πως συσχετίζονται σε αυτά που αναφέρω εγώ?
    Συνχρονισμοί σχολίων , άρθρων,περί στελεχών ταξιδιού στελεχών του Πασοκ ,ακόμα και η διγλωσσία (τη μια λογικός και ευγενικός και την άλλη ειρωνικός, προσβλητικός ) και με το ...επίσημο gpr.
    Συγνώμη φίλε αλλά δεν με πείθεις ότι έχεις δεν πάρει εργολαβία και δεν μπαίνεις με διάφορα ονόματα στα σχόλια.
    Δικαίωμα σου να το αρνείσαι (τι να κάνεις άλλωστε), όπως δικαίωμα μου είναι να σε θεωρώ τρολλ με διάφορα ονόματα και σε εντεταλμένη υπηρεσία.
    Όποιος παρακολουθεί τα σχόλια εύκολα το ανακαλύπτει.
    Λοιπόν εγώ φίλε μου επιμένω ότι GPR=GEORGE=TSE=ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣκλπ.
    Αν μπορείς να μου δώσεις μια πειστική απάντηση στον συγχρονισμό σχολίων και άρθρων θα την ακούσω.
    Όσο για αυτό που απαντάς στον gnik ως ...george αναρωτιέμαι (όπως και πολλοί άλλοι κατά καιρούς)πως είναι δυνατόν αφού τόσα καταμαρτυρείς στα άρθρα του πολίτη αλλά και στον ίδιο, να τον παρακολουθείς διαρκώς.
    Συνήθως εάν δεν μας αρέσει ένα μπλόκ δεν το ξαναεπισκεπτόμαστε.
    Έλα αγόρι μου, οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι αντιδράς μόνο στα σχόλια περι Πασοκ και μάλλον έχεις και μια εμμονή με τον πολίτη προσωπικά.
    Δεν είσαι ο μόνος απ` ότι καταλαβαίνω , αφού είναι το μόνο (από τα γνωστά), μη ξεπουλημένο μπλόκ.
    Εμένα προσωπικά μου αρέσει και το πνεύμα του και τα άρθρα του.
    Τώρα σαν άνθρωπο δεν τον ξέρω για να σου πω, αλλά αυτό που μπορεί ο καθένας να διακρίνει εύκολα είναι το ήθος του.
    Το λογικό λοιπόν είναι ότι εάν δεν αρέσει σε κάποιον , πολύ απλά να μη ξαναπατήσει.
    Στην αντίθετη περίπτωση όλοι καταλαβαίνουμε γιατί το κάνει φίλε GPR=GEORGE=TSE=ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣκλπ.
    Αυτή είναι η γνώμη μου και έχω (νομίζω) κάθε δικαίωμα να την εκφέρω.
    Η προβοκάτσια στο διαδίκτυο έχει οργανωμένη μορφή και προέρχεται μόνο από την πλευρά του Πασοκ.
    Μόνο αυτό σαν κόμμα έχει τους (ανασφάλιστους της Κωλέττη) διαδικτυακούς προβοκάτορες .
    Μοιάζει βλέπεις με την όλη πολιτική του κόμματος. Λασπολογία, προβοκατοριλίκι και συνεχείς υπόγειες διεργασίες.
    Καληνύχτα και πάψε να νομίζεις ότι είμαστε ....ανόητοι και καθυστερημένοι.
    Yγ. Αν κάνεις τον κόπο να απαντήσεις μην αρκεστείς σε αερολογίες σε παρακαλώ αλλά να απαντήσεις στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ερωτήματα μου στα σημερινά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τελευταίο γιατί ο 10:23 έχει δίκιο .

    Όσων αφορά το συγχρονισμό σχολίων ξαναψάξτο . Προσωπικά , συνήθως σχολιάζω από το γραφείο κι όταν ο φόρτος εργασίας χαλαρώνει (δηλ μεσημεριανές κυρίως ώρες) .

    Για το ταξίδι που λες πραγματικά δεν έχω ιδέα που αναφέρεσαι . Μάλλον έχω χάσει επεισόδια . Αν και παρακολουθώ τα άρθρα του πολίτη σταθερά τα σχόλια δεν τα διαβάζω πάντα .

    Για το ότι σχολιάζω μόνο στα του Πασόκ αυτό μπορεί και να ισχύει (εν μέρη) από Σεπτέμβρη και μετά διότι θεωρώ πως ο πολίτης αρθρογραφεί εμφανώς υπέρ της ΝΔ (και δικαίωμά του) και δεν μπορώ (λόγω χαρακτήρα) να αφήσω να φαίνεται πως η ΝΔ είναι η περιστέρα της πολιτικής και για όλα φταίει η 20ετής ληστρική διακυβέρνηση του Πασόκ .

    Συγχρονισμός άρθρων τι εννοείς ?
    Προσωπικά έχω κόψει να γράφω πολλά άρθρα τελευταία επειδή έχει πέσει πολύ δουλειά και επειδή έχω απογοητευτεί από όλα τα κόμματα και βαρέθηκα να γκρινιάζω συνέχεια για την κατάντια μας .

    Όσων αφορά την διγλωσσία δεν είναι περίεργο . Άνθρωπος είμαι και μάλιστα αρκετά κυκλοθυμικός . Όταν τσαντίζομαι τσαντίζομαι , μερικές φορές καταφέρνω και το ελέγχω . Τη μια θα είμαι νευριασμένος την άλλη όχι . Αυτό πιστεύω πως είναι γενικό γνώρισμα .

    Τώρα , η αλήθεια είναι πως όλα αυτά δεν τα γράφω για εσένα αγαπητή Γεωργία , εσένα (και το μένος σου) ξέρω πως δεν θα σας πείσω , εκτός κι αν έρθεις για καφέ . Κυρίως τα γράφω για να υπερασπιστώ τα άρθρα του μπολογκ μου ως προς τους υπολοίπους που ίσως να με έχουν διαβάσει .

    Δεν μπορώ να απαντήσω για τους άλλους που με συνδέεις διότι τον george ας πούμε (που όντως είναι φανερά υπέρ του ΠΑΣΌΚ αλλά δεν δικαιούμαι να πω πως πληρώνεται κιόλας από εκεί) τον είδα ως σχολιαστή φέτος εδώ . Πέρυσι που κάναμε πολύ ωραίους διαλόγους δεν τον θυμάμαι όπως κι εσένα . Παρεπιπτόντως δες περσινά άρθρα και σχολιασμούς για να πεισθείς αν είμαι ο ίδιος με όλους τους άλλους .

    Τον διπλωμάτη νομίζω πως τον είχα δει και στο antinews αλλά δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι .

    Α και Γεωργία πίστεψέ με δεν έχω καμία ανάγκη να με πληρώνει το Πασόκ . Αντιθέτως ισως κάποτε να έρθουν αυτοί να παρακαλάνε για καμιά χορηγησούλα .

    Αυτά το ολίγα και σε παρακαλώ μην το συνεχίσεις . Με προσβάλλεις και δεν έχεις κανένα δικαίωμα . Πάω για ποτό τώρα . Αν θες να απαντήσεις καλύτερα απάντα στο email μου καταχραζόμαστε ένα χώρο που δεν ενδείκνυται για τέτοιους μικροαστισμούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. παιδες ελληνων παρακαλω λιγη ηρεμια,ας μην κατεβασουμε το επιπεδο του μπλογκ.Αφηστε τισ προσωπικες επιθεσεις και ας προσπαθησουμε να επικεντρωνομε την ενεργεια μας στα σχολια με καλοπροαιρετη κριτικη.Ο εκνευρισμος οδηγει στο χασιμο του ελεγχου με αποτελεσμα οι προσπαθειες καποιου "προβοκατορα" να στεφθουν με επιτυχια.Με λιγα λογια τα "παυλοβια αντανακλαστικα" δεν τιμουν ενα σκεπτομενο ον. G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @george
    Καλημέρα
    Γύρισα και χορτασμένος ( άμα πληρώνουν άλλοι τρως ευχάριστα)

    Να απολογηθώ λοιπόν για τις απόψεις μου:
    -Εγώ δέχομαι την πολιτική σου άποψη..... απλώς με στεναχωρεί όταν (όχι μόνο εσύ) προσπαθείς να αποδείξεις ότι η άποψη του άλλου είναι λάθος (συνήθως του οικοδεσπότη)
    Οι απόψεις είναι προσωπικές...τις γράφεις και οι άλλοι τις δέχονται ή τις απορρίπτουν.

    -Δεν πρόκειται για ουδετερότητα του καναπέ....
    Πρόκειται για πλήρη απογοήτευση !!!!!!
    Δεν συμμετείχα ποτέ σε κομματικές οργανώσεις για να έχω προκατάληψη σε απόψεις παρόλο που θα ήθελα και εγώ να ¨λυτρωθώ¨
    Μια ζωή αγωνιζόμουν στην ελεύθερη αγορά γιατί πίστευα ότι το μέλλον της χώρας ήταν εκεί. Κανένας μέχρι σήμερα δεν υποστήριξε σωστά την μικρό επιχειρηματικότητα της χώρας και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά. Γίναμε μια χώρα υψηλόμισθων δημοσίων υπαλλήλων. Ήλθε στο τέλος και ο κ. Αλογοσκούφης και μας έριξε τον κεφαλικό φόρο εντελώς μα εντελώς άδικα και αντισυνταγματικά και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα ....Ομοσπονδίες Συνομοσπονδίες Συνδικαλιστές και όλοι οι ¨βολεμένοι¨
    Εδώ και χρόνια δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα γιατί είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω πλέον στον εαυτό μου.
    -Να σκεφτώ εγώ λύσεις ???
    Με ποιους και πώς ...και ποιος θα με ακούσει ...και γιατί τώρα που πέρασε η ζωή μου και όχι τριάντα χρόνια πριν να χαρώ και εγώ. Οι ίδιες οικογένειες δεν ήταν και τότε ??? Τι άλλαξε ???? εκτός από το δημόσιο χρέος.

    -Ο politis αν έκανε προτάσεις θα ήταν προπαγάνδα.
    Σε αφήνει να ενημερωθείς και ότι θέλεις κάνε.

    @gpr Πουλημένε Πασόκε:))))))

    @γεωργία κόφτο το παράκανες όχι τίποτα άλλο αλλά βασανίζεσαι άδικα.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @gnik
    Καλημέρα.
    Δεν προσπαθώ να επιβάλω την άποψή μου, αν και γίνομαι παρορμητικός μερικές φορές, π.χ. διάβαζα χθες για τον αστυνομικό από την υπόθεση των Ζωνιανών που χαροπαλεύει στο 401 και τον πατέρα του που κατέρευσε, θυμήθηκα και τον φοιτητή που δολοφονήθηκε πριν λίγους μήνες στο Ρέθυμνο από κατάδικο που απελευθερώθηκε (φήμες έλεγαν ότι επίσης με πολιτική παρέμβαση). Μετά μπήκα στη σελίδα του Πολίτη και διάβασα για τα ...emails του Καρχιμάκη (άλλο νούμερο κι αυτός) και μου ανέβηκε λίγο το αίμα στο κεφάλι. "Σοβαρό θέμα". Τελος πάντων.

    Αντιλαμβάνομαι την "πλήρη απογοήτευση" που λες. Την ακούω και γω χρόνια από τους δικούς μου. Είναι μάλλον κάτι που περνάει από γενιά σε γενιά και είναι ένας από τους λόγους που έφυγα από την Ελλάδα για να βρω δουλειά έξω, επίσης στην ελεύθευρη αγορά. Αλλά σου θυμίζω το πρόσφατο άρθρο του Πολίτη για τη Δίκη του Κράτους. Κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουμε οργανωμένα (να σκεφτούμε και λύσεις) ή να διδάξουμε στα παιδιά πως μπορούν να αγωνιστούν οργανωμένα. Δε μπορεί να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση απογοήτευσης και απάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κόφτο gpr=george=tse=διπλωμάτης κλπ
    Καταντάς γραφικός και προσβάλλεις την νοημοσύνη μας..
    Όποιος παρακολουθεί τα σχόλια εύκολα διαπιστώνει ότι στα ίδια άρθρα(ΠΑΝΤΑ όταν αφορούν ΜΟΝΟ το ΠΑΣΟΚ) και πολλές φορές με διαφορά λιγότερο από ώρας εμφανίζεσαι με τα παραπάνω ονόματα.
    Έχεις μια εμμονή περίεργη κι έχουν δίκιο αυτοί που σε χαρακτηρίζουν TROLL.
    Κρατάς το gpr(αν ΚΑΙ με αυτό κάποιες φορές καρφώνεσαι) για κάλυψη και χρησιμοποιείς τα υπόλοιπα ως καμουφλάζ.
    Αρκετά ! Δύο φορές έγιναν μπάχαλο τα σχόλια με προσωπικές αντιπαραθέσεις και στις δύο φορές ήσουν πρωταγωνιστής.
    Ο σκοπός σου μονίμως είναι να αποπροσανατολίζεις τα θέματα , παρά να εκφέρεις άποψη επ` αυτών.
    Αν διαφωνείς με τα άρθρα του πολίτη , "χεστήκαμε" ! Άποψη δικιά σου για τα θέματα έχεις;
    Πάρε παράδειγμα το σημερινό. Για άλλα αναφέρεται το άρθρο για άλλα (Αστυνομικός, χασίσια κλπ) αναφέρεσαι εσύ.
    Το ίδιο κάνεις συνεχώς και εάν ενθυμούμε καλώς (εύκολα το διαπιστώνουμε)ο ίδιος ο πολίτης σου είχε κάνει παρακλήσεις να επικεντρώνεσαι στο εκάστοτε θέμα και να μη αποπροσανατολίζεις την συζήτηση.
    Δεν ξέρω για ποιόν λόγο, όλο αυτό το νταβαντούρι το κρατά ο πολίτης χωρίς να σβήνει τα σχόλια εκτός θέματος, όπως μέχρι σήμερα ήταν πάγια αρχή του.
    Όπως και να έχει σε παρακαλώ μη προσβάλλεις την νοημοσύνη μας.
    Σχετικά με το σημερινό θέμα η προπαγάνδα που γίνεται από το ΠαΣοΚ σχετικά με το θέμα της εξεταστικής είναι εμφανής.
    Ισως αυτό εκνευρίζει ορισμένους που δεν θα ήθελαν κάποιοι να τα λένε.
    Αμελλητί.... στον Καχριμάκη για λύση!
    Σ.Σ

    @Πολίτη
    Δεν γράφεις το γυρνάς με τα εξωτερικά μας θέματα μπας και ηρεμήσουν.
    Λυσσάξανε δύο ημέρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ΣΣ
    Να με συμπαθάς αλλά δε γίνεται να έχω προσβάλει κάτι το οποίο είναι πασιφανές ότι δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται αλλά ίσως να μπορεί να διευκρινίσει το ζήτημα ο πολίτης μέσω των IP διευθύνσεων .

    Παρακαλώ αν γίνεται να διευκρινιστεί .

    Τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @greekpoliticalreview
    Είναι στον αυτόματο πιλότο:))))
    Μακάρι να είναι για καλό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οχι 100% εντός θέματος, αλλά μιας και είναι χθεσινή ανάρτηση:

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_09/11/2008_291500

    Πολύ καλό σημερινό άρθρο του Χ. Γιανναρά στην Καθημερινή για την κατάρρευση όλων των πρωθυπουργών της μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή