Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Ελλάδα-ΠΓΔΜ-Γεωργία-Ρωσία και … Ράντυ Σόινεμαν.


Η ανυποχώρητη στάση των Σκοπίων και του Ν. Γκρούεφσκι στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά αυτό που επανειλημμένα σας έχω ήδη αναφέρει (εδώ) και (εδώ).

Το σχέδιο που έχει καταστρωθεί περιλαμβάνει την μεταφορά της αντιπαράθεσης πρωτίστως στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε δεύτερη φάση στον Καναδά .

Στόχος του σχεδίου είναι να αλλάξει το μέγεθος και το είδος των διαπραγματεύσεων και ταυτόχρονα να κατηγορηθεί η χώρα μας ότι παραβιάζει κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ένα μέρος αυτού του σχεδίου προβλέπει σε σύντομο χρόνο την έναρξη αγωγών των …..«Μακεδόνων του Αιγαίου» εναντίον του ελληνικού κράτους.

Συγχρόνως θα δημιουργηθεί μια βιομηχανία φανερών πληρωμένων δημοσιεύσεων αλλά και αντίστοιχων κρυφίως «πληρωμένων» άρθρων ξένων αναλυτών και δημοσιογράφων .

Για τον λόγο αυτό έχει στηθεί ένας μηχανισμός που περιλαμβάνει εκτός των δημοσιογράφων και αναλυτών (και …Ελλήνων), διαφόρους επιχειρηματίες αλλά και ξένους διπλωμάτες.

Τον συντονισμό, έχει αναλάβει η εταιρεία ORION Strategies, την οποία έχει ιδρύσει ο Ράντυ Σόινεμαν, ….. σύμβουλος του προεδρικού υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Τζον Μακ Κέιν.

Η πληρωμή της ORION Strategies γίνεται από τον Μέτο Κολόσκι , πρόεδρο της οργάνωσης «United Macedonian and Diaspora».

Την ανωτέρω εταιρεία την έχουμε συναντήσει αρκετές φορές στα …βήματα μας , αφού μέλη της ως επί το πλείστον παρεμβάλλονται σε διαλέξεις ,συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις, όπου ομιλούν Έλληνες διπλωμάτες.

Κύρια … «εργασία» τους είναι να εγείρουν ερωτήσεις σχετικά με τη «μακεδονική μειονότητα», παρουσιάζοντας την Ελλάδα ως μία μη δημοκρατική χώρα, όπου καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα..

Στον μηχανισμό υποστηρικτών της σκοπιανής προπαγάνδας που έχει στηθεί μετέχουν μεταξύ των άλλων και οι Μάικ Ζαφιρόφσκι (πρόεδρος της εταιρείας Nortel και μέλος στο επιτελείο του προέδρου Τζορτζ Μπους), ο ..γνωστός μας (εδώ) και (εδώ) Εντουαρντ Τζόζεφ (...Αναλυτής), ο Σλάβκο Μαντζαρόφ, (ισχυρός επιχειρηματίας από τη Νιου Τζέρσεη και χρηματοδότης της ομάδας των φίλων της «Μακεδονίας» στο Κογκρέσο, την οποία αποτελούν τρεις νομοθέτες), ο Λόρενς Μπάτλερ (Βοηθός υφ. Εξωτερικών και πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια ), ο Πολ Φέιφερ, (στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αλλά συγχρόνως και σύμβουλος και πληροφοριοδότης της σκοπιανής ηγεσίας και του Σκοπιανού πρέσβη στην Ουάσιγκτον), και φυσικά ο γνωστός μας ….Daniel Fried (εδώ) και (εδώ) .

Ας σταθούμε όμως για λίγο στο ….«βιογραφικό» του Ράντυ Σόινεμαν (φωτο) που έχει ίδρυσει την ORION Strategies.

Το δεξί χέρι για θέματα εξωτερικής πολιτικής του Τζον ΜακΚέιν αποτελεί ένα από τους ισχυρότερους λομπίστες της Ουάσινγκτον, εκπρόσωπο πετρελαϊκών συμφερόντων, καθώς και διαφόρων … προβληματικών χωρών όπως η FYROM , αλλά και η ….Γεωργία !!

Μέλος του σκληρού πυρήνα των γερακιών, αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα κορυφαία στελέχη του νεοσυντηρητικού κατεστημένου με ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία του περίφημου Σχεδίου για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα (PNAC), του θεωρούμενου ως «ευαγγελίου» των νεοσυντηρητικών γερακιών.

Ως πρόεδρος της Επιτροπής για την Απελευθέρωση του Ιράκ, (ενός οργάνου που δημιουργήθηκε μετά τις .....τρομοκρατικές (...) επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη αμερικανική εισβολή στο Ιράκ.

Ο Ράντυ Σόινεμαν έχει λάβει (επίσημα , γιατί…ανεπίσημα το ποσό έχει πολλά μηδενικά).) το ποσό των 800.000 από την Γεωργία του Μιχαήλ Σαακσβίλι.

Οι ....συμπτώσεις αρχίζουν και γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες, αν λάβει κανείς υπόψη ότι την ημέρα ακριβώς (17 του περασμένου Απριλίου) που ο ΜακΚέιν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μιχεήλ Σαακσβίλι και αμέσως μετά προχωρούσε σε δημόσια δήλωση καταδίκης της Μόσχας και στήριξης των ...δικαίων της Γεωργίας επί της αποσχισθείσας Νότιας Οσσετίας, η Orion Strategies υπέγραφε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Τιφλίδα, έναντι ….200.000 δολαρίων... (Είπαμε ..επίσημα, μη ζαλιστούμε από τα ….ανεπίσημα).

Είχε άδικο λοιπόν ο Βλαντίμιρ Πούτιν όταν έλεγε ότι ο Λευκός Οίκος προκάλεσε την κρίση για να βοηθήσει το Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Τζων Μακ Κέην να κερδίσει τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές ;

Το θύμα γίνεται θύτης και ο θύτης ..θύμα !


ΥΓ. Μόνο τυχαίος ΔΕΝ είναι ο συσχετισμός Ελλάδος- Σκοπίων- Γεωργίας-Ρωσίας και …. Ράντυ Σόινεμαν. Σας το έχω ξαναπεί (εδώ).


Πηγές: «Εthnos»«Skai»«Ν.Υ Times»

11 σχόλια:

  1. ΑΝ οι Έλληνες συγκροτούσαν μια ανοιχτή κοινωνία μακρυά από δόγματα "Ελληνο-Χριστιανικού" πολιτισμού, κρυφού σχολειού, προορισμού της φυλής και άλλων αστήρικτων ιστορικά απόψεων.

    ΑΝ οι Έλληνες έπαυαν να θεωρούν εαυτόν το κέντρο του κόσμου και ότι όλες οι ξένες δυνάμεις δεν κάνουν τίποτα άλλο όλη τη μέρα παρά να ασχολούνται με την καταστροφή της χώρας.

    ΑΝ οι Έλληνες προσπαθούσαν έστω και για δοκιμή να δουλέψουν για να βελτιώσουν το μέλλον τους αντί να αγναντεύουν -τεμπελιάζοντας - το ιστορικό παρελθόν τους

    ΑΝ οι Έλληνες κοιτούσαν κατάματα την ιστορία και συμβιβαζόντουσαν με λάθη του παρελθόντος που εμείς οι ίδιοι διαπράξαμε (απομόνωση των αλλόθρησκων για 10ετίες, στρουθοκαμηλισμός απέναντι σε υπαρκτά ζητήματα όπως η δίγλωσσοι συμπολίτες μας κλπ)

    ΑΝ οι Έλληνες σταματούσαν να ερμηνεύουν συνομωσιολογικά την ιστορία και αντλούσαν τεχνοκρατικά διδάγματα από αυτή καθώς και από την πορεία άλλων Ευρωπαϊκών χωρών (Ολλανδία, Σουηδία κλπ)που ΔΕΝ φοβούνται ως κοινωνίες να συνομιλήσουν με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ και να χειριστούν το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

    ΑΝ οι Έλληνες συντασσόντουσαν με την παράδοσή τους που τους θέλει ανοιχτά μυαλά και παγκόσμια πνέυματα (βλ. Πλάτωνας, Σωκράτης κλπ) αντί υποταγμένους σε σκοταδιστικές απόψεις του τύπου: "θρήσκευμα στις ταυτότητες" και δηλώσεις στα σχολειά για το θρήσκευμα μαθητών και γονιών

    ΤΟΤΕ δεν θα είχαν να φοβηθούν ΚΑΝΕΝΑΝ τυχάρπαστο επιχειρηματία, αναλυτή, πράκτορα ή σκοπιανό μανικιουρίστα.
    ΤΟΤΕ θα αντιμετώπιζαν κάθε τέτοιο ζήτημα χωρίς συναισθηματισμούς, ακρότητες, φανατισμό.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ποιος έλεγε ότι ΔΕΝ υφίσταται "μακεδονικό ζήτημα";
    ΠΟΙΟΣ δεν επέτρεψε να ενσωματωθούν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινωνία οι ομοεθνείς μας που βρέθηκαν σε κράτη του πρώην ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ;
    Καλό είναι λοιπόν να θυμόμαστε κάποια πράγματα ΠΡΙΝ επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Ειδάλλως δεν θα μας φταίει κανείς -παρά μόνο εμείς οι ίδιοι - που τελικά θα αποκτήσουμε έναν γείτονα ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" (γιατί μη γελιέστε αυτή θα είναι η ονομασία ό,τι και να γίνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Ζουμπά , πολύ Νεοταξικά βιβλία διαβάζεις.
    Εδώ ο άνθρωπος παραθέτει στοιχεία και ονόματα και εσύ αερολογείς.
    Για να σου πω και την αλήθεια βλέποντας τα ένθερμα σχόλια σου όταν ο πολίτης αναφέρεται στις ΗΠΑ, θεωρώ πολύ πιθανόν να γράφεις μέσα από το 3ο υπόγειο της ΓΝΩΣΤΗΣ πρεσβείας.
    Αν θέλεις να πεις κάτι πέςτο με στοιχεία και όχι με ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ αερολογίες.
    Τα "ΑΝ οι Έλληνες συγκροτούσαν μια ανοιχτή κοινωνία" ή "απομόνωση των αλλόθρησκων για 10ετίες, στρουθοκαμηλισμός απέναντι σε υπαρκτά ζητήματα όπως η δίγλωσσοι συμπολίτες μας", .....μου θυμίζουν ως κόπια του Ελσίνκι του Δημητρά , Βαλιανάτου και του χρηματοδότη τους Σόρος.
    Τέλος πάντων νομίζω ότι είναι για γέλια σε στοιχεία να αντιπαραθέσεις ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ(κατά Σουφλιά).
    aris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ οι Έλληνες δεν πίστευαν σε παπαρολόγους σαν τους Ανδρέα Παπανδρέου,Σημίτη,ΓΑΠ και zouba σίγουρα θα πήγαιναν μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μέθοδοι του zouba είναι γνωστές. Προσπαθεί να περάσει αυτό που θέλει συνδέοντας το με ένα άλλο τελείως άσχετο θέμα. Έτσι η λύση στο Σκοπιανό συνδέεται, κατα zouba πάντοτε, με τις ταυτότητες, τους Χριστιανούς Ορθόδοξους και άλλου είδους ασυναρτησίες. Δεν θέλει να δει τη πλεκτάνη που έχουν στήσει τα ΝΑΤΟϊκά αραχνοειδή, γιατί απλά, υδρώνει και αυτός για να στηθεί αυτή η πλεκτάνη (έστω και άθελά του).

    Εν ολίγοις, ο zoubas θέλει να πει πως αν δεν είχαμε καμία σχέση με τον ελληνισμό, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα, πολύ απλά, γιατί θα ανήκαμε σε μικρά διαφορετικά προτεκτοράτα.

    Μην μασάτε! Υπάρχουν πολλοί "καλοθελητές" που ξημεροβραδιάζονται σε δικτυακούς τόπους και οι οποίοι γνωρίζουν ρητορικές μεθόδους για να οδηγήσουν την συζήτηση εκεί που θέλουν. Μια μέθοδος είναι και η παραπάνω. Άτομα σαν τον zouba μπορουν να πάνε να γλείψουν κανένα NATOϊκό κωλαράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν είσαι και ΖΟΥΜΠΑΣ... στο μυαλό τι περιμένεις?
    Πάντως οι "φίλοι" μας δεν το βάζουν κάτω με τίποτα. Σχέδια επί σχεδίων καταστρώνουν.
    Αλλά δεν είναι οι μόνοι.....

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα πατριωτες και μη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αναφέρομαι ΠΟΤΕ σε προσωπικό επίπεδο, οπότε το σχόλιό μου αφορά στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία.
    Λοιπόν, το αντίτιμο της ψευτο-μαγκιάς (τεκμαίρεται από φράσεις του τύπου:"να γλείψουν κανένα NATOϊκό κωλαράκι...","αντιπαραθέσεις ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ" κλπ) και ιστορικού δεισιδαιμονισμού ("Πάντως οι "φίλοι" μας δεν το βάζουν κάτω με τίποτα. Σχέδια επί σχεδίων καταστρώνουν.
    Αλλά δεν είναι οι μόνοι....." ή "ΝΑΤΟϊκά αραχνοειδή" κλπ) είναι -το αντίτιμο είπαμε!- η απόλυτη ΦΤΩΧΕΙΑ (οικονομική και κυρίως πνευματική!). Τεκμήρια γι' αυτό; Κοιτάξτε την...τσέπη σας (ή πηγαίνετε να μαζέψετε...ουράνιο στη Β. Ελλάδα(!)) και τα σχολειά μας (όχι τα..κρυφά, τα σημερινά!)
    Και πάλι λέω ότι δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά κρίνω την ελληνική κοινωνία. Πάντως ΔΕΝ είναι τυχαίο το γεγονός της συσσώρευσης σε πέντε απαντήσεις άνω των τριών βωμολοχιών και μάλιστα σε ένα εξαιρετικά σοβαρό ιστολόγιο. Δείγμα ή δείγμα της ελληνικής κοινωνίας και πάλι! Αλλά γνωρίζω την απάντηση:άμα δε σου αρέσει...να πας στην Αστραλία!!!!!(κατά την αξέχαστη Βασιλειάδου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙα τον αναφερομενο κο Ραντι Σοινεμαν δείτε και τι του σέρνει ο Πατ Μπιουκαναν (όχι τυχαίος, ρεπουμπλικάνος πρωτοκλασσάτος) στο παρακάτω:
    http://www.creators.com/opinion/pat-buchanan/and-none-dare-call-it-treason.html
    And None Dare Call It Treason? Who is Randy Scheunemann?
    Παρόλα τα σφάλματα της η αμερικάνικη κοινωνία έχει μηχανισμούς αυτοκάθαρσης και υπάρχει κατα εμε σοβαρή ελπίδα να δουν τα προφανή. Ίσως κάνω λάθος αλλά θυμάστε το μακαρθισμό και άλλες ακραίες φάσεις που περάσαν? δεν είναι όλοι νεοκονς και η λαίλαπα τους που ζούμε από το 2001 ίσως να περνάει...αλλά φυσικά εμείς τα δικά μας πρέπει να κοιτάμε και να είμαστε σοβαροί σαν κράτος που είμαστε ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΟΜΒΑ.! Το Γοργογύρι φέρνει τα πάνω – κάτω στην ανταλλαγή!

    Σύμφωνα με την έρευνα του Δήμου Κόζιακα, τα επτά από τα 10 οικόπεδα που ανταλλάχθηκαν για να περιέλθει ολυμπιακό ακίνητο στην ιδιοκτησία της Μονής Βατοπεδίου, διανεμήθηκαν σε κατοίκους του Γοργογυρίου το 1968 – Η λεπτομέρεια που απομένει να διευκρινιστεί πριν τα οριστικά συμπεράσματα και η βόμβα που ίσως εκραγεί…
    Η αποκάλυψη για την παραχώρηση και οικοπέδων της Βλαχάβας και του Γοργυρίου στην υπόθεση των ανταλλαγών με τελική κατάληξη την παραχώρηση ακινήτων στο ολυμπιακό χωριό, συνολικού εμβαδού 40.000 τ.μ. στη Μονή Βατοπεδίου, συνοδεύτηκε από τη διατύπωση ερωτημάτων…
    …Ερωτήματα που προκύπτουν από το ίδιο το συμβόλαιο της ανταλλαγής, αλλά και από τη γνώση της τοπικής πραγματικότητας τα οποία αποδείχθηκαν «προφητικά». Το γενικότερο ζήτημα, με βάση τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αποκτά έντονο τοπικό ενδιαφέρον, το οποίο όμως αποδεικνύεται μείζον, αφού μπορεί να ακυρώσει το συμβόλαιο και επομένως την ανταλλαγή!
    Το έτερο… μέτωπο του Δήμου Κόζιακα, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην αποκάλυψη κρίσιμων πτυχών της όλης υπόθεσης. Ο δήμαρχος Κόζιακα κ. Κίμων Αναστασόπουλος, (όπως γράψαμε ήδη από χθες), κινητοποίησε τον μηχανισμό του Δήμου για να διαπιστωθεί ποιες είναι αυτές οι εκτάσεις και σε ποιους ανήκουν. Καθοριστική σημασία για την έρευνα του Δήμου, διαδραμάτισε η δημοσίευση των κωδικών τους, στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας μας. Επομένως, οι υπηρεσίες του Δήμου είχαν τη δυνατότητα να τα εντοπίσουν, σχετικά εύκολα και να ερευνήσουν, εν συνεχεία, το ιδιοκτησιακό τους, καθεστώς.
    Τα κομμάτια του παζλ από χθες άρχισαν να συμπληρώνονται, ένα προς ένα. Η έρευνα έφερε τα πρώτα αποτελέσματα.. Πρόκειται λοιπόν, για 10 οικόπεδα 500 τ.μ. έκαστο στην περιοχή «Βαρκά» του Γοργογυρίου. Η έκταση που περικλείει και αυτά τα οικόπεδα, μέχρι το 1968 ήταν δημόσια. Διανεμήθηκαν, μαζί με άλλα, σε κατοίκους του Γοργογυρίου το 1968, με απόφαση της τότε, χουντικής, ηγεσίας του υπουργείου Γεωργίας. Μάλλον, η συγκεκριμένη διανομή πρέπει να ενταχθεί στην προσπάθεια των συνταγματαρχών να αποκτήσουν λαϊκό έρεισμα στην ύπαιθρο. Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα…

    Επί του προκειμένου, σύμφωνα με την έρευνα του Δήμου Κόζιακα, τα επτά από τα δέκα οικόπεδα περιήλθαν σε κάτοικους του Γοργογυρίου οι οποίοι τα θεωρούν ιδιοκτησία τους. Επομένως, κατά δήλωση των συγκεκριμένων κατοίκων, τα οικόπεδα αυτά είναι μέρος της ιδιοκτησίας τους και όχι δημόσια! Υπάρχει όμως μία μικρή λεπτομέρεια η οποία θα πρέπει να αποσαφηνιστεί τις επόμενες ημέρες πριν εξαχθούν τα τελικά συμπεράσματα.

    Η απόφαση για διανομή των οικοπέδων είναι δεδομένη και βρίσκεται στη διάθεση του Δήμου Κόζιακα. Θα πρέπει όμως να αποσαφηνιστεί αν έγινε και η τελική διανομή. Δηλαδή, αν κατοχυρώθηκαν τελεσίδικα τα οικόπεδα, στους ιδιοκτήτες. Ο Δήμος Κόζιακα, με τη συμβολή του δημοτικού συμβούλου και δικηγόρου στο επάγγελμα κ. Στέφανου Μπέη, εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση. Τις επόμενες ημέρες, ίσως και σήμερα, θα ζητήσει τα συμβόλαια από τους ιδιοκτήτες, ενώ θα ακολουθήσει και έρευνα στο υποθηκοφυλακείο των Τρικάλων.


    Η μεγάλη ανατροπή Σε περίπτωση που έγινε η τελική διανομή και οι επτά, κατά δήλωσή τους, ιδιοκτήτες, έχουν στα χέρια τους, νόμιμα συμβόλαια που να πιστοποιούν την ιδιοκτησία αυτών των οικοπέδων, τότε θα επέλθει μία μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση η οποία θα έχει Πανελλαδικό αντίκτυπο. Ο νόμος προβλέπει πως ο ισχυρότερος τίτλος είναι ο παλαιότερος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα οικόπεδα δεν είναι ιδιοκτησία του ελληνικού δημοσίου, όπως αναφέρεται στα συμβόλαια, αλλά κατοίκων του Γοργογυρίου.

    Συνεπώς, δεν ανταλλάχθηκε έκταση του δημοσίου, αλλά ιδιωτική έκταση. Επομένως, μπορεί να προσβληθεί η συμβολαιογραφική πράξη και να εκπέσει της ιδιοκτησίας της, στο ακίνητο του ολυμπιακού χωριού, η Μονή Βατοπεδίου!
    Σύμφωνα με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής Κόζιακα, αλλά και κατοίκους τους Γοργογυρίου, πριν από 4 περίπου μήνες, εμφανίστηκε κλιμάκιο του παραρτήματος Τρικάλων της Κτηματικής Υπηρεσίας, στο Γοργογύρι το οποίο πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή «Βαρκά». Δηλαδή, στα οικόπεδα που ανταλλάχθηκαν μαζί με άλλα, για να περιέλθει στη Μονή Βατοπεδίου το ακίνητο στο ολυμπιακό χωριό.

    Στο σημείο αυτό, να σημειωθεί ότι η ανταλλαγή των οικοπέδων του Γοργογυρίου έγινε τον Αύγουστο του 2007, ενώ η αυτοψία των υπαλλήλων της Κτηματικής Υπηρεσίας, έγινε –κατά δήλωση των κατοίκων που τους είδαν- πριν από τέσσερις μήνες. Επομένως, εννέα μήνες μετά την ανταλλαγή! Οι ημερομηνίες, ίσως αποδειχθεί στην πορεία ότι έχουν τη δική τους… αξία. Η παρουσία του κλιμακίου, κίνησε την περιέργεια στους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής που ζήτησαν διευκρινήσεις. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, τους ειπώθηκε πως όντας κάνουν αυτοψία για μία ανταλλαγή ακινήτων της Κτηματικής Α.Ε. Τότε, όμως δεν είχε ακόμη αποκαλυφθεί η υπόθεση, οπότε δεν υπήρξε συνέχεια. Σήμερα όμως, υπάρχει και η… γνώση, η οποία επανέφερε στο προσκήνιο των συζητήσεων στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κόζιακα το συγκεκριμένο περιστατικό.

    Πηγή: Εφημερίδα Έρευνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το θέμα του post!
    Ειλικρινά δεν βρίσκομαι και στην καλύτερη κατάσταση αναγκαζόμενος να διαγράφω σχόλια εκτός θέματος , προς χάριν της ομαλής ανταλλαγής απόψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν ειναι τοσο ευκολο προσλαμβανοντας ενα Σοινεμαν η καποιον αλλο να λυσει κανενας τα γεωτρατηγικα του η ακομη και τα μικροτερα διπλοματικα του προβληματα ,τοτε γιατι η Ελληνικη εξωτερικη πολιτικη ειναι ηλιθια και δεν προσλαμβανει 100 τετοιους να κανει την δουλεια της ? συγουρα κατι γινεται αλλα μαλλον υπερβαλεις πολιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή