Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Η ...μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ


Η επόμενη των εκλογών μπορεί να μην έχει καμία μεταβολή σε ότι έχει να κάνει με την Ευρωβουλή, καθώς φαντάζει αδύναμο να επικρατήσουν οι Σοσιαλιστές. Δεν προβλέπονται λοιπόν ισχυρές αναταράξεις σε ότι αφορά την διάταξή της.
Στο εσωτερικό όμως τις χώρας μας η ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να αποτελέσει την απαρχή εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό, καθώς και στο πεδίο των εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ας ξεκινήσουμε από το εκδοτικό για να προχωρήσουμε στο πολιτικό. Άλλωστε αυτά στην σημερινή Ελλάδα είναι αλληλένδετα.
Κατ` αρχάς η παρατηρούμενη τις τελευταίες ημέρες περίεργη αλλαγή πλεύσης του «Ε.Τ.» , κατά κάποιους έχει την εξήγηση της.
Σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται η πώληση της πάλαι ποτέ ναυαρχίδας του δεξιού χώρου.

Μάλιστα υπήρξε συνάντηση της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου με τον κ.Λαυρεντιάδη, που έχει μπει για τα καλά στα ΜΜΕ (έχει αγοράσει την «Espresso», εκδίδει την «Σφήνα», πήρε τον FLASH, έχει πάρει πακέτα μετοχών σε κανάλια και εφημερίδες).

Συνδέστε τώρα τον κ. Λαυρεντιάδη , την πώληση της Νεοχημικής στην Carlyle Group, δηλαδή ... οικογένεια Bush, και θα οδηγηθείτε εκ του ασφαλούς στα συμπεράσματά σας. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν ευοδωθεί το deal, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για το συγκρότημα του «Ε.Τ.» και από τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο.

Όμως εξελίξεις, εκτός απροόπτου, θα έχουμε και στη πολιτική σκηνή αφού ο κ. Αλαφούζος επιδιώκει την παντρειά του τέκνου του (Οικολόγοι Πράσινοι του Τρεμόπουλου), με το ΠαΣοΚ.
Μην εκπλαγούμε εάν το παραδοσιακό ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως το ξέραμε από την μεταπολίτευση μετονομαστεί σε ...ΠΑ.Σ.Ο.Κ (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Οικολογικό Κίνημα).

Το σχέδιο του κ. Αλαφούζου και της Πρεσβείας,για το οποίο έχω γράψει εδώ και πολλούς μήνες (εδώ)και (εδώ), προβλέπει τώρα την συνεργασία των Οικολόγων του Τρεμόπουλου με το ΠαΣοΚ του κ. Παπανδρέου , για της επόμενες εθνικές εκλογές. Οι αγωγοί βλέπετε....

Άλλωστε είναι ολοφάνερη η ολόθερμη υποστήριξη του ΠαΣοΚ τον τελευταίο χρόνο από το «Σκάι» και η διαρκής υπονόμευση της ΝΔ του κ. Καραμανλή από την «Καθημερινή». Όλα προχωρούν βάσει οργανωμένου σχεδίου.

Οι δε φωνές απορίας των διαφόρων κεραμιδόγατων της δημοσιογραφίας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον Δούρειο Ίππο που ονομάζεται ..«Οικολόγοι Πράσινοι» είναι στα πλαίσια του ...ξεκαρφώματος.

Σας το έγραφα εδώ και 8-9 μήνες σχετικά με την υπόθεση των Οικολόγων του Τρεμόπουλου. Σας υπενθύμιζα ότι πάντα ένα άρθρο … «μιλάει» ! Πάντα έχει ένα… στόχο ! Τίποτα, μα τίποτα δεν γράφεται τυχαία !

37 σχόλια:

  1. Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο Γ.Π. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ - ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ - ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ)
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμ! Λαυρεντιάδης;Πλέον η προσωπική του φρουρά του ...37χρονού επιχειρηματία, μόνο με αυτή του Σ. Κόκκαλη της Intracom μπορεί να συγκριθεί.
    Αυτά για όσους καταλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι ας ασχοληθούν με κάτι ..άλλο!

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατά τα άλλα ....προβατάκια είμαστε σε ωραίο λιβαδάκι βοσκούμε.
    Μπεεε!! ( μετάφραση= Καλημέρα σας παιδιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπολογίζουν χωρίς το ξενοδόχο, λόγω της αλαζονείας τους.

    Δεν έχουν λάβει υπόψη τους, ότι ο ξενοδόχος έχει εκκινήσει διαδικασίες που μπορεί να τους βγάλει οριστικά εκτός παιχνιδιού και τους αφήνει να αποκαλύπονται και να καίγονται σιγά σιγά.

    Το ΠΑΣΟΚ οδεύει προς μεγάλη εσωτερική σύγκρουση εάν ο Τρεμόπουλος δοκιμάσει να εισχωρήσει με την Αλαφούζια κάλυψη εκεί και θα στραφούν πολλά βέλη εναντίον της Καθημερινής απο πολλές κατευθύνσης όπως από τους ομίλους Μπόμπολα και Λαμπράκη.

    Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να κάνεις ότι και παπαριά να πεις εμείς που πιστέψαμε αλλα προδωθήκαμε από την πολιτική του Καραμανλή θα ψάξουμε για άλλο μαντρί. Αυτό της ΝΔ δεν είναι όπως φαίνεται για πρόβατα ελευθέρας βοσκής αν κρίνω από το blog σου. Οι οικολόγοι είναι από ότι φαίνεται ένα ελεύθερο μαντρί έξω από οιγενειοκρατίες. Από τη Δευτέρα θα υπάρχει νέο πολιτικό πεδίο στην Ελλάδα αλλά για αυτό δεν φταίμε εμείς οι προδωμένοι. Οι προδότες φταίνε και οι δοσίλογοι που στηρίζουν από ιδιοτέλια και προσωπικό συμφέρον την κάθε παπαριά της εξουσίας άσχετα από τα αποτελέσματα που έχει η παπαριά. Όπως λέμε "μπορεί με τον Καραμανλή να πεινάμε όμωςκυβερνάμε" ή "Ψωμί κι ελιά και Κώτσο πρωθυπουργό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σίγουρο είναι ότι κανένα άρθρο δεν γράφετε τυχαία. Όλα έχουν κάποιο σκοπό. Και μέσα σε ένα σάπιο σύστημα όλα έχουν κάποιο σάπιο σκοπό. Όπως και τα δικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο παιχνίδι των Αμερικανών με τον Αλαφούζο είναι ολοφάνερο. Μόνο όποιοι είναι τυφλοί από κομματικό πάθος δεν μπορούν να το καταλάβουν.
    Το παιχνίδι που παίζει στην Ελλάδα μέσω της Καθημερινής έχει Αμερικανικό υπόβαθρο. Στην ουσία είναι η εφημερίδα της Πρεσβείας.
    Μάλιστα μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Αλαφούζος (μαζί με τον Παπαχελά που είναι βασικός μέτοχος , μην το ξεχνάμε) εξέδωσε και αντίστοιχη Καθημερινή στην Κύπρο.
    Για να πεισθεί ο Κυπριακός λαός να βάλει το Τουρκικό φέσι.Να περάσει από την πίσω πόρτα λύση αλά Σχέδιο Ανάν με πλήρη υποταγή στην Άγκυρα.
    Στην Ελλάδα αυτός προώθησε το άγνωστο κόμμα των οικολόγων ( συγχαρητήρια Πολίτη. Ήσουν ο πρώτος που τους ξεσκέπασες).
    Τις θέσεις τους πάνω στα εθνικά θέματα αναγκάστηκαν πλέον τα ΜΜΕ ( μετά την κατακραυγή των blogs) να τις αναδείξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ανώνυμο 12.39

    Εσείς? Ποιοι εσείς? Εκπροσωπείς κάποιους ?
    Γιατί "ντρέπεσαι" να μας το πεις αξιαγάπητε φίλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος θέλει να ψηφίσει οικολόγους ας το κάνει.
    Ας ψηφίσει ένα κόμμα που δημιουργήθηκε από το πουθενά και θα διαλυθεί αύριο.
    Ας ψηφίσει το κόμμα που το δημιούργησαν και το επέβαλαν οι δημοσκοπήσεις και τα διάφορα συμφέροντα.
    Ας ψηφίσει ένα κόμμα με ανθελληνικές θέσεις στην εξωτερική πολιτική.

    Όποιος θέλει να είναι θύμα των καναλιών - εφημερίδων και όσων αυτά εκπροσωπούν ας είναι.
    Προφανώς αρέσκεστε κάποιοι να είστε πρόβατα, να μη σκέφτεστε πίσω από τις λέξεις, να μην μπορείτε να κρίνετε τι συμβαίνει σήμερα γύρω μας και φυσικά να το παίζετε μια ζωή θύματα του συστήματος που εσείς οι ίδιοι στηρίζετε.

    Από την επομένη της εκλογικής νίκης της ΝΔ το 2004 άρχισε η επιχείρηση "κατάρρευση". Αργά και μεθοδικά. Δεν τους πέρασε το 2007 και είπαν να πάρουν πιο δραστικά μέτρα. Όλος τυχαίος λίγους μήνες μετά την υπογραφή με τη Ρωσία για τον αγωγό ξεσπάνε επεισόδια στην Αθήνα. Τα οποία βαφτίζονται "επανάσταση". Σίγα τους Τσε Γκεβάρα που "αυθόρμητα" βγήκαν στους δρόμους για τη δολοφονία ενός μαθητή. Τους πήρε ο πόνος για το μαθητή, αλλά αδιαφορούν για τους νέους που πεθαίνουν από ναρκωτικά. Τι υποκρισία!!!

    Σε κάθε προσπάθεια αλλαγής σε αυτή τη χώρα γίνεται πόλεμος. Ένας πόλεμος που υποκινείτε από την αντιπολίτευση και στον οποίο σιγοντάρουν και οι μεγαλοκαρχαρίες. Υπονόμευσαν ακόμη και τη Συνταγματική Αναθεώρηση με γελοίες και παιδαριώδεις δικαιολογίες. Έβαλαν μπροστά το κομματικό συμφέρων και ξέχασαν το συμφέρων της χώρας και τώρα κάνουν τους τιμητές για πράγματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν με την αναθεώρηση αλλά τώρα δεν γίνεται.

    Εξακολουθήστε λοιπόν ορισμένοι να το παίζετε θύματα.
    Θύματα ενός συστήματος που όπως είπα εσείς στηρίζετε. Που σας σκάβει το λάκκο και πάτε σας τα πρόβατα και πέφτετε μέσα. Που σας επιβάλει με την πλύση εγκεφάλου που γίνεται καθημερινά από τα μέσα ενημέρωσης, ότι αυτό θέλει.
    Ένα σύστημα που προσπαθεί να μας φυτέψει στη θέση του πρωθυπουργού έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει έμπρακτα πολλές φορές την ανικανότητά του.
    Παίξτε το θύματα ενός συστήματος που τα παρουσιάζει όλα μαύρα, χωρίς καμιά αισιοδοξία και προοπτική, και προσπαθεί να επιβάλει σε όλους τους Έλληνες ομαδικό αυτοκτονικό ιδεασμό.

    Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί Έλληνες που έχουν κρίση και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους. Που έχουν ελπίδα και όνειρα. Που πιστεύουν σε μια καλύτερη Ελλάδα.
    Που βλέπουν αισιόδοξα το μέλλων και που την Κυριακή θα δώσουν την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Μάκης
    Δεν εκπροσωπώ κανένα παρά τον εαυτό μου. Και μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Αλλά και έτσι να είναι, είμαι ένας από το 10% ΝΔ που θα ψηφίσει τους οικολόγους. Η θεωρία του μαντριού πλέον δεν ισχύει για τα νοήμονα και ανιδιοτελή πρόβατα. Ισχύει μόνο για πρόβατα με ιδιοτέλεια και προσωπικό συμφέρον που μέσα στη στάνη έχουν βάλει στόχο το λιβαδόχορτο που ανήκει σε όλους αλλά αυτά το θέλουν μόνο για τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @StevenK
    Άσε με να κάνω λάθος. Να πέσω θύμα. Εσύ μην πέφτεις θύμα. Αντιστάσου στη πλύση εγκεφάλου και γίνε σύμμαχος όπως λέει και το spot. Αλλά σύμμαχος σε τι; Έχεις αναρωτηθεί; Είναι επιλογή σου να βάζεις πλάτη χωρίς να περιμένεις αντάλαγμα στο πάρτυ των μιζαδόρων γιατί εσύ δεν πέφτεις θύμα γιατί αντιστέκεσαι στη πλύση εγκεφάλου. Τότε αδελφέ υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή περιμένεις κάποιο αντάλαγμα. Εγώ δεν ξέρω εσύ όμως ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Ανώνυμο 1.43
    Γράφεις στο σχόλιό σου :"Ότι και να κάνεις ότι και παπαριά να πεις εμείς που πιστέψαμε αλλα προδωθήκαμε από την πολιτική του Καραμανλή θα ψάξουμε για άλλο μαντρί" . Λίγο παρακάτω γράφεις :"δεν φταίμε εμείς οι προδωμένοι."
    Όπως βλέπεις χρησιμοποιείς αυθαίρετα πληθυντικό χωρίς να έχεις αυτό το δικαίωμα ( από την στιγμή που δεν εκπροσωπείς κάποιους).
    Αυτό, εάν δεν το γνωρίζεις, ονομάζεται προπαγάνδα. Ακυρώνει ακόμα και την προσωπική σου γνώμη , αφού κρίνεται κακοπροαίρετη και δόλια.
    Ακυρώνεις τον ίδιο τον εαυτό σου. Δεν μιλώ για το αυθαίρετο(είπαμε μέσα στα πλαίσια της προπαγάνδας)) 10% της ΝΔ του λες ότι θα ψηφίσει τους οικολόγους., αφού στους καιρούς που ζούμε το κάθε ....πρόβατο θέλει να γίνει λύκος, χωρίς όμως ....να έχει το IQ του λύκου και γράφεις αναλόγως..
    Γενικά μπορείς ελεύθερα να βόσκεις γύρω - γύρω, αλλά να θυμάσαι ότι το ...πρόβατο , ότι και να κάνει πρόβατο θα μείνει.
    Κλείνοντας θα ήθελα να σου επισημάνω ότι με παρόμοιο τρόπο γραφής , επιχειρηματολογίας και προπαγάνδα του "κ@λου", υποτιμάς την νοημοσύνη μας και μας προσβάλλεις ως νοήμονες ανθρώπους. Και τελικά εισπράττεις το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις.
    Καλό ...βόλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν πήρα ποτέ και δεν πρόκειται να πάρω κανένα αντάλλαγμα για τα ιδεολογικά μου πιστεύω.

    Αν εσύ και κάποιοι άλλοι πιστεύετε ότι η ιδεολογία είναι διαπραγματεύσιμη και ανταλλάξιμη τότε είστε άξιοι της μοίρας σας.

    Ψηφίστε αυτό που προστάζουν τα μέσα ενημέρωσης και οι νταβατζήδες της πολιτικής.

    Εσύ τι αντάλλαγμα πήρες για να μην ψηφίσεις ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pros 2.58-an kai to epipedo peftei katakoryfa-giati apla me fanatikous den yparxei dialogos....
    h8ela na xera re file eiste toso magkes st'alh8eia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η έκπληξη των αυριανών εκλογών θα είναι τα κόμματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . Όποιος νομίζει ότι οι δημοσκόποι απεικονίζουν έστω και ελάχιστα την οργή και το θυμό του κόσμου έχουν αυταπάτες. Κι οι αυταπάτες τους θα διαλυθούν σε λίγες ώρες.
    Το κόμμα του "δικομματισμού ΝΔΠΑΣΟΚ" και τα δημοσκοπικά αναχώματα (οικολόγοι...κλπ) θα σαρωθούν από την αγανάκτηση του άνεργου , του ευέλικτα εργαζόμενου ,της κοινωνίας που πεινά.... Δακρύβρεχτα σενάρια θα παιχτούν αύριο βράδυ. Ηλίθιες αναλύσεις.... να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα....

    Κάντε λίγη υπομονή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Stevenk
    Την ιδεολογία μου την σκότωσε ο Καραμανλής με το που έκλεισε τη Βουλή και της έδωσε τη χαριστική βολή η Ντόρα. Όσο για τους νταβατζήδες φτάνει πια το παραμύθι. Το έχουμε ακούσει αρκετές φορές ως δικαιολογία για την επικείμενη ήττα. Δεν φταίνε οι νταβατζήδες για το κακό χάλι της Ελλάδος οι πολιτικές επιλογές των κυβερνήσεων που εκλέγουμε φταίνε και για να θυμίσω εδώ και 6 σχεδόν χρόνια περιμέναμε την επίθεση στους νταβατζήδες. Και πράγματι δε μπορώ να πω είδαμε την κυβερνητική επίθεση στους νταβατζήδες μόνο που ήταν επίθεση φιλίας και συμμαχίας εναντίον του δημοσίου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο γνωστός Αλαφούζος. Αυτός για τον οποίο κάποτε ο -τότε- εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Βούλτεψης, είχε κάνει την εξής καταπληκτική δήλωση: "Ο Αλαφούζος είναι ένα ιδιωτικόν κράτος. Ένα κράτος πριβέ. Με κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο και μια ...διακομματική κοινοβουλευτική ομάδα".

    Να θυμάστε που και που ορισμένα πράγματα.

    Απλώς τώρα από τους αριστερούληδες (που οι Αμερικάνοι τους έχουν πλέον για άλλες δουλειές), πέρασε στους οικολόγους.
    Και αφού αυτό σαν κόμμα στην ουσία δεν υπήρχε (0,7 % αν δεν κάνω λάθος στις προηγούμενες εκλογές, δηλ. όσο ο Βεργής ή ο Λεβέντης), έτσι τους δημιούργησε ο ίδιος στις συνειδήσεις των ...ψαγμένων (εδώ γελάνε!) πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. na sas 8umhsw oti aurio exoume eurwekloges kai oxi e8nikes ekloges!giati akousa kai prox8es sto edio tou areos na lene ton giorgaki "natos o prq8ypourgos"!?!!aplws na enhmerwsw ta gnwsta pasokia kai ton arxhgo tous oti ean kerdisoun estw kai me 1 monada na mhn pane ston proedro ths dhmokratias na orkistoun thn deutera giati einai eurwekloges!!ana8ema ki an gnwrizoun ti einai to eurwpaiko koinovoulio.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @2:37 μμ
    Άντε πάλι τα ίδια περί προπαγάνδας και τρίχες. Είπαμε προσγειωθήτε εσείς οι προύχοντες της ΝΔ έστω και αργά και σταματήστε Πολίτη να θεωρήτε την κριτική ως προπαγάνδα γιατί νομίζετε ότι έτσι κινδυνεύουν τα οφίτσιά σας. Αλλάξτε μυαλά ο μόνος κινδυνος για την ΝΔ ερχεται από τους βολεμένους της παράταξης που θεωρούν πραγματικότητα την κατάσταση της μύτης τους επειδή δεν βλέπουν παραπέρα. Σταματήστε λοιπόν τις ιστορίες της συνωμοσίας και κάντε αυτοκριτική έστω και αργά μπας και συγκινήσετε κανένα πρόβατο και γυρίσει στο μαντρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κυριοι
    τι μας ενδιαφερει το πασοκ του iq padikiου?
    μπορουμε να αρθρωσουμε ξεκαθαρο σταθερο λογο για
    μετανεστες
    υγιεια
    παιδεια
    φορολογια
    αμυνα
    καθημερινοτητα
    διεθνεις σχεσεις?
    χωρις πισωγυρισματα(καναμε τον αρχιερεα της
    ( διαπλοκης διακο,το ετακ μανταρα τη σημενς μπουμερακ τους κατακουτους μαγκες κοκ ,απο την εποχη που εφυγε ο σοφος μολυβιατης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
    ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
    ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΤRABANT(PASOK)MERCENTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H ALLAZEIS AMESVS TA PANTA( 6 MONO YPOYRGOI DIKAIOYNTE GIA NA PARAMEINOYN OPVS ELEGE O DIKOS TOYS)
    H MAS KYNHGANE PALI OI PRASINOFROYROI EMAS KAI TA PAIDIA MAS
    ESEIS BREJEI XIONISEI KALA TH BGAZETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Φίλε μου γεια σου
    Σε παρακολουθώ σχεδόν από τότε που ¨άνοιξες¨ και θέλω σου πω ένα πράγμα μόνο:
    Σε ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια σου στην αντικειμενική ενημέρωση μας.
    Ξέρεις ότι δεν ανήκω στην ΝΔ, και παρόλα όσα σου προσάπτουν θεωρώ ότι η ενημέρωση σου είναι αντικειμενική και με απώτερο σκοπό το ξέπλυμα της τυφλής υπακοής του μυαλού στα χρώματα και στα πολιτικά δόγματα.
    Έχεις πείρα από την πολιτική ζωή του τόπου, άποψη και προτίμηση.
    Το να προβάλεις την προτίμηση σου για πρόσωπα και πράγματα είναι απόλυτα σωστό και αποδεκτό από νοήμονες ανθρώπους, πόσο μάλλον όταν για αυτό δεν αναγκάστηκες ποτέ να πεις ψέματα.
    Πάρα πολλοί χαρακτηρίζουν τις αναρτήσεις σου προπαγανδιστικές.
    Εμένα όπως και αρκετών άλλων πιστεύω καθημερινών επισκεπτών του χώρου σου μας αφήνουν αδιάφορους αυτοί οι χαρακτηρισμοί γιατί πίσω από το κείμενο και τις αράδες διακρίνεται η ψυχή και ο εγκέφαλος που δίνει εντολή στα δάκτυλα να πληκτρολογήσουν τις φράσεις.
    Μακάρι να καταφέρεις να μετατρέψεις την ¨μαγιονέζα¨ (που έλεγα και προχθές) ότι έχουμε μέσα στην εγκεφαλική κοιλότητα σε χρήσιμη και ανεξάρτητα σκεπτόμενη φαιά εγκεφαλική ουσία, άσχετα με το τι θα ρίξει ο καθένας μας στην κάλπη.
    Το να μπορεί να διακρίνεις κάποιος ποιος πολιτικός τον κοροϊδεύει είναι μια ικανότητα που θα χρειαστεί σε όλους μας, και όσο πιο γρήγορα την αποκτήσουμε τόσο καλύτερα θα είναι για τον εαυτό μας και κατ΄ επέκταση για την χώρα.

    Οι δύο ηλικιωμένοι Φίλοι σου εύχονται
    Καλή συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχουν θράσος αυτοί οι ΠΑΣΟΚοι. Για ποιούς βολεμένους μιλάτε?
    Ποιός εκδιώχτηκε επί ΝΔ?
    Βολεμένους χωρίς καμία πολιτική σκέψη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ. Στρατιές κομματικών εγκάθετων σε όλα τα πόστα, σε όλο το δημόσιο τομέα. Διορίσατε μέχρι και τις πέτρες και μιλάτε και από πάνω?

    Είστε η παράταξη που ταύτισε το κόμμα με το κράτος.
    Που κινηγήσατε όποιον δεν ψήφιζε ΠΑΣΟΚ.

    Και αφού βολέψατε με "διαφανείς" διαδικασίες ότι ΠΑΣΟΚο κυκλοφορούσε είπατε να φτιάξετε τον ΑΣΕΠ για να μας το παίξετε αντικειμενικοί.

    Μη έρχεστε τώρα να το παίξετε τιμητές σε ένα θέμα που όλοι οι Έλληνινες ειδικά αυτοί που δεν είναι ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν καλά τι γινόταν επί ημερών σας.

    Πολύ φοβάμαι ότι οι δημοσκοπήσεις σας έχουν είδη κάνει αλαζόνες. Προσέξτε όμως γιατί συνήθως η απότομη απογείωση επιφέρει και απότομη προσγείωση. Προσέξτε μην πάθετε κανένα χουνέρι και το φυσάτε και δεν κρυώνει αύριο βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχει τόσα σπουδαία μηνύματα και πληροφορίες για "αφουγκρασμό" το άρθρο ( το γνωστό στυλ του politis) και εσείς κάθεστε και ασχολείστε με το τι έκανε ο ένας και τι ο άλλος.
    Είμαι σίγουρη ότι εάν το άρθρο δεν έγραφε ΤΙΠΟΤΑ, ήταν ένα άσπρο και καινό πλαίσιο, πάλι τα ίδια θα λέγατε.

    Μου θυμίζετε τους οπαδούς των δυο μεγάλων ομάδων που δίνουν ραντεβού κάπου για να αποδείξουν ποιος ξέρει τι στον εαυτό τους.
    Προσπερνάτε σημαντικά θέματα για αναζήτηση , προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.

    Σας γράφει για Λαυρεντιάδη. Το μπολντάρει μάλιστα. Εσείς... εκεί στην κοσμάρα σας.
    Σας γράφει για την Carlyle Croup. Το μπλολντάρει και αυτό. Σας ανοίγει μονοπάτια για την πραγματική μάθηση των πεπραγμένων. Εσείς ..εκεί στην πολύχρωμη κομματοβλακεία σας.

    Σας γράφει για άλλη μια φορά για τους Οικολόγους του Τρεμόπουλου. Σας γράφει για σχέδιο.
    Εσείς ταξιδεύετε αντιμαχόμενοι μέσα σ` ένα βαγόνι τραίνου και δεν κάνετε ούτε καν μια προσπάθεια να δείτε από τα παράθυρα του βαγονιού , που στο διάολο σας πάνε.

    Συνεχίστε. Εκεί που σας πάνε μη σας ενδιαφέρει.
    Να σας ενδιαφέρει μόνο η μανία της αντιπαλότητας σας. Συνεχίστε !!!!!

    Λιάνα Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Λιάνα Κ.
    Τσ, τσ, τσ ,τσ. Με ξύπνησες. Πω πω.
    Έχεις δίκαιο τα γράφει. Ε και; Παρακάτω. Ποιός ο ΑΝΣΚ του άρθρου; Να μας μυήσει στη γνώση; Να μας κάνει πεφωτισμένους(ILLUMINATI); ή να προσπαθήσει μετά την αποτυχημένη έκρηξη του ρήγματος για μια ακόμη φορά να λασπολογήσει αλλόδοξους μπας και τα απολολλώτα ξαναγυρίσουν στο μαντρί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ά ρε Λιάνα. Αν ήμουν πρωθυπουργός θα σε έκανα Υπουργό Εξωτερικών και ας είσαι στο Κ.Κ.Ε
    Τι κρίμα που έφυγες.
    ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 9:34
    "kommato-gav" san esena einai o logos pou oi noimones polites den psifizoun pia pasok, alla mexri kai oikologous..

    tora sto allithino thema, to arthro..

    pistevo na exei pesei stin antilipsi sas, i "aristerostrofi" allagi enos allou "dexiou" epixirimatia tou tipou(pou xrostaei tin sotiria tou apo tin aramco stin kivernisi),kai pou pazarevei - isos me tous idious amerikanous pou pazarevei kai o layrentiadis, anamesa sta alla kai tin "antiprosopeia" tis shell sta valkania...

    fenete to eperxomeno keno "exousias" pou fernei i epidinosi tis katastasis tis igias tou pio paradosiakou "prostati" tou pasok ston tipo, exei ferei nea tzakia kai simmaxies sto proskinio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. gia na min parexigitho..
    otan leo oikologous ennoo ta "fantasmata" pou dimiourgisan se mia nixta oi alafouzoi kai loipoi gia na paixoun ta paixnidia tous..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @10.18
    Πωπω. Τρομερό. Δηλαδή οι νοήμονες ψηφίζουν οτιδήποτε εκτός ΠΑΣΟΚ. Και το 40% του λαού είναι για σένα ανόητοι αφού ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Πολύ ωραία. Πολύ δημοκρατική και πλουραλιστική άποψη. Ούτε Τσαουσέσκου δεν την είχε. Αν είναι να αποκτήσω τέτοια νοημοσύνη σαν τη δική σου ευχαριστώ δεν θα πάρω. Θα συνεχίσω να είμαι ανόητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. koinws politi mas les oti etsi opws pane ta pragmata,h ND 8a meinei monh kai erhmh apo erismata ston typo...h epitelous 8a dhmiourghsei kati diko ths?
    pantos mono kai mono oti o layrentiadhs 8elei na ependysei tosa lefta sthn xwra einai kalo h estw akougetai,alla me ti antalagma?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ gnik
    Φίλε μου έγραψες πολλά και δεν ξέρω αν τα αξίζω.
    Σ` ευχαριστώ! Πάντα να ...είστε καλά!
    Κάνε μια μεγάλη αγκαλιά τον JD από εμένα.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν αφήνετε την μετεξέληξη του ΠΑΣΟΚ για να ασχοληθήτε με την μετεξέληξη της ΝΔ από αύριο. Η αυτοκριτική είναι η μαγική λέξη. Αλλά φοβάμαι ότι θα επικρατήσουν πάλυ λογικές του τύπου φταίει το ΠΑΣΟΚ, φταίνε οι μη νοήμονες και άλογοι πολίτες, φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Ρώσσοι οι μυστικές υπηρεσίες κλπ. Αυτοκριτική κύριοι και αυτοκάθαρση από τα βαρίδια της παράταξης μπας και δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πολύ καλό άρθρο για τον Λαυρεντιάδη διβάστε εδώ:

    http://www.press-time.com/index/lavrentiadhs-gr.html

    Τελικά θα παίξει περισσότερο με Μαξίμου παρά με τη Ντόρα. Κύρτσος και Τράγκας πήγαν κοντά του σύμφωνα με άλλη πηγή (χθεσινή ημερησία)για να φτιάξουν εκτυπωτικές μονάδες. Καλό ακούγεται ως αντίπαλο δέος στην Τυποεκδοτική (ΚΚΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ Ανώνυμο 9.50
    Φίλε ψάξε καλύτερα και μη τσιμπάς από "πληρωμένα δημοσιεύματα" που σκοπό έχουν να εξαγνίσουν ή να στρέψουν αλλού τα βλέματα.
    Carlyle Group και Μαξίμου δεν συμβαδίζουν. Με Ντόρα ΝΑΙ 100%.
    Carlyle Group.Eίναι η μεγαλύτερη εταιρεία private equity (ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια) στον κόσμο, με συμμετοχή σε αμυντική βιομηχανία αλλά και όλους τους κλάδους της οικονομίας και στην οποία έχουν εργαστεί κατά καιρούς ο Μπους, ο μπαμπάς του Μπους, ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Τζέιμς Μπέικερ, ο πρώην Βρετανός Πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ, ορισμένοι πρώην πρόεδροι της Ταυλάνδης και των Φιλιππίνων, καθώς και μέλη της οικογένειας ...Μπιν Λάντεν.
    Για αυτό σου λέω , ψάξε καλύτερα και μη κοιτάς τι λένε δημοσιεύματα του τύπου.
    Μη ξεχνάς ότι ο τύπος είναι 100% κατευθυνόμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιατι ειναι κακο να εχει σχεσεις καποιος με την Carlyle Group;
    Δεν ανηκουμε στη Δυση οπως ειπε ο θειος Καραμανλης;Αλλαξε αυτο και ποιος το αλλαξε;
    Εγινε συνεδριο της ΝΔ και αποφασισε οτι δε θελουμε καλες σχεσεις με τις ΗΠΑ;Δεν θυμαμαι καμμια τετοια αποφαση.Mήπως μπερδεψατε τη ΝΔ με το ΚΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή