Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Η μαύρη τρύπα της .. «πολιτικής».


Εχθές το βράδυ έλαβα ένα e-mail από το γραφείο τύπου του ΠαΣοΚ, που περιελάμβανε την κοινή συνέντευξη των βουλευτών του που μετέχουν στην επιτροπή κκ. Ρόβλια, Νιώτη, Μπόλαρη και Καρχιμάκη.

Πιθανών όλοι αυτοί οι ….κύριοι βο(υ)λευτές έχουν παρεξηγήσει τον θεσμικό τους ρόλο που πηγάζει από τα άρθρα του Συντάγματος και τους κανονισμούς της Βουλής.

Ως μέλη της Εξεταστικής επιτροπής οφείλουν να ψάξουν την αλήθεια και να μη επιδίδονται σε μικροπολιτικές πρακτικές, με μοναδικό σκοπό να περιπλέξουν περισσότερο τον γόρδιο δεσμό του Βατοπαιδίου και να προσπαθούν με κατευθυνόμενα ψεύδη να μας αποδείξουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για το έγκλημα ή ότι τέλος πάντων αυτοί είναι …. «ολίγον έγκυος».

Από την αρχή αυτής της εξεταστικής έγραφα ότι με .. «κραγμένες» ψευδείς καταθέσεις τύπου Ξυνίδη (εδώ) , Ζαφείρη , Αποστολίδη και Σωτηροπούλου ( εδώ), το ζητούμενο από τους βουλευτές του ΠαΣοΚ δεν ήταν να πέσει καθάριο φως στην υπόθεση , αλλά να εκφυλιστεί η Εξεταστική με την απόρριψη τόνων λάσπης επάνω στο λούστρο της Δημοκρατίας και των θεσμών.

Εκτός δε από τις «κραγμένες» και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ψευδείς καταθέσεις ,στις οποίες σταθήκανε αρωγοί αλλά και υπερασπιστές της ΜΗ παραπομπής τους στον αρμόδιο εισαγγελέα όπως ο νόμος προβλέπει, (επικαλούμενοι την γνωστή …προοδευτική γυμναστική που θεωρεί την εφαρμογή του νόμου ως ….ala carte) , επιδόθηκαν και σε μια άλλη τεχνική που μόνο σε Δημοκρατικό Πολίτευμα δεν ταιριάζει.

Παραποιούσαν -μέσω των γνωστών e-mail της ομάδας Καρχιμάκη -συστηματικά τις καταθέσεις των μαρτύρων. Όπως … τροποποίησαν κατά το δοκούν μεταξύ άλλων και την κατάθεση της δημοσιογράφου της «Ελευθεροτυπίας» κας. Αριστέας Μπουγάτσου (εδώ) , έτσι το ίδιο επιχείρησαν να κάνουν και με το χθεσινό e-mail .

Όλως …τυχαίως (;;), όπως όλες άλλωστε οι ψευδείς καταθέσεις ή οι τροποποιήσεις των καταθέσεων, «στοχοποιούσε» και αυτή τον κ. Ρουσόπουλο.

Αφού αναρωτιόνταν γιατί έχει ανάγκη η κατάθεση του κ. Ρουσόπουλου …. μεταμεσονύκτιας προστασίας (άσχετα εάν ο πρώην υπουργός καταθέτει σήμερα με το …φως της ημέρας) προχωρούσαν στο …. «ζουμί» της συνέντευξης.

Ανέφεραν ότι ο κ. Μπασιάκος «έδειξε» τον κ. Ρουσόπουλο. Όμως αυτό είναι ψευδές όπως αποδεικνύεται από τα επίσημα πρακτικά της κατάθεσης του κ. Μπασιάκου (το επίμαχο μέρος της κατάθεσης μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ στην φωτο).

Βιώνουμε τις συνθήκες ενός αργού πολιτικού ψυχορραγήματος μέσα σε ένα πλαίσιο θανάτωσης ηθικής, αξιών , θεσμών και επικοινωνιακού (;)βιασμού της κοινωνίας μας.

Με τέτοιες κυνικές πρακτικές από την λογική της πολιτικής έχουμε βυθιστεί στην ....διαστροφή της πολιτικής.

Αυτή η διαστροφή που ως σκοπό έχει μόνο κομματικά , προσωπικά και πολιτικά οφέλη , αποφεύγοντας επιμελώς να …συναντηθεί με την αλήθεια..

Στην ουσία επιχειρεί όχι να ικανοποιήσει τους πολίτες μέσω της απόδοσης τυχών πολιτικών ευθυνών (από οπουδήποτε και εάν προέρχονται), αλλά να πλανέψει και να χειραγωγήσει τους ψηφοφόρους.

Δεν ενδιαφέρεται για την Δικαιοσύνη παρά μόνο για την άγρα ψήφων και συνειδήσεων.

Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι η δράση φέρνει …αντίδραση. Βασικός κανόνας της φυσικής , της πολιτικής αλλά και της … λογικής.

Δεν έχουν καταλάβει ότι … η Κοζάνη και η Σκύρος … παραμονεύουν!

Όμως με αυτόν τον φαύλο κύκλο προοιωνίζονται νέα αδιέξοδα , νέοι …Μπερλουσκόνι και ο κίνδυνος μιας Εθνικής καθίζησης.

Ας προσέξουν μερικοί και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους .Ας πάψουν να ταΐζουν … το Τέρας του Φασισμού που απειλεί να καταπλακώσει την κοινωνία μας ,την πατρίδα μας, αλλά …..και αυτούς τους ίδιους!

26 σχόλια:

  1. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Τα ζώα της ΝΔ και της κυβέρνησης, που είναι να τα καταγγείλουν όλα αυτά; Δηλαδή τα blogs μόνο θα κάνουν την "βρώμικη" δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Μάρκος
    Όχι φίλε. Δεν είναι αυτή η δουλειά τους.
    Η δουλειά τους είναι να προσπαθήσουν να αναδείξουν την αλήθεια και όχι να παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια.
    Εδώ ο κόσμος χάνεται και η κωφάλαλη κοινωνία μας ανέχεται τέτοιου είδους πρακτικές.
    Θα συμφωνήσω με τον politi-gr ότι εάν ακολουθήσει και η κυβέρνηση αυτό τον δρόμο(μπορεί να το κάνει , ας μην είμαστε μωροί , ότι δεν μπορεί να το κάνει) ο μόνος που έχει να χάσει είναι αυτός ο τόπος και εμείς οι πολίτες.
    πολιτική χρειαζόμαστε , όχι παραπολιτική που προσπαθεί να δρασκελίσει την απόσταση και να "γραπωθεί" στο άρμα της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΤΟΠΕΔΙ - THE BOTTOM LINE:

    ***Ποιος από τους ΤΡΕΙΣ είναι ο πιο έξυπνος και ποιος ο πιο βλάκας;***

    Εκ πρώτης όψεως φαίνονται ντουβάρια και ο ΓΙΟΣ του Αντρέα και ο ΓΙΟΣ του ταχυδρόμου.

    Να ξεκινήσουμε από το Γιωργάκη. Το παιδί (;) ούτε μιά συνωμοσία της προκοπής δεν μπορεί να οργανώσει.

    Θέλει να σπιλώσει τον Καραμανλή, το καταλαβαίνω. Μαζεύει γύρω του υπόδικους καναλάρχες, καταχρεωμένους εφημεριδάδες, κάθε είδους ψευδομάρτυρες, ψιθυριστές καλόγερους κλπ και προσπαθεί να αποδείξει ότι κάποιοι νεοδημοκράτες ή / και το κόμμα της Ν.Δ. πήραν λεφτά από την υπόθεση του Βατοπεδίου. Πάταγε όμως σε παχιά άμμο και βούλιαξε, γιατί στοιχεία δεν υπήρχαν και εκτέθηκε, ιδιαίτερα γιατί αποδείχθηκε ότι ήξερε από καιρό.

    Τελικά, OXI ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΛΕΨΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ 2006 Η Ν.Δ. ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    Ξέρετε πολλούς λογιστές εταιριών που αφού κλέψουν την εταιρία που δουλεύουν, ακριβώς μετά πάνε στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ και βγάζουν ανακοίνωση ότι ΕΚΛΕΨΑΝ το ταμείο;

    Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι καθαρά.

    Ο Γιωργάκης ΑΠΕΤΥΧΕ, πάμε στον επόμενο υποψήφιο.

    AKOMH ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

    Ακόμη και εάν φταίει ο Μπασιάκος που δεν του έδειξε το δελτίο τύπου, ο Ρουσόπουλος όμως ακούγεται ότι μιλούσε συχνά με τον Εφραίμ, που αποκλείεται να μην ήξερε την ύπαρξη του χαρτιού.

    Είναι δυνατό να υφίσταται ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ Η Ν.Δ. και ο Υπεύθυνος Τύπου της να αγνοεί ένα χαρτί που θα την ξέμπλεκε αμέσως από την υπόθεση; Σύσκεψη για το θέμα δεν έκαναν ποτέ στη Ν.Δ. ; Και εάν δεν έγινε ποιός φταίει γιαυτό;

    Πάντα πίστευα ότι ο γυιός του ταχυδρόμου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ......................

    (Χμμμ, εκτός εάν είναι πιο καλός από όσο νομίζουμε, τι λές Πρωθυπουργέ, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι είναι διπλός;)

    Θεωρίες συνομωσίας έτσι;

    Άντε στρουμπουλούλη να πλακώσεις πέντέξι διπλόπιττα για μεσημεριανό, γιατί αυτά φαίνονται ψιλά γράμματα σε μερικούς.

    ΕΣΥ φίλε Blogger τί γνώμη έχεις;

    Ποιός είναι ο πιο έξυπνος και ποιος ο πιο βλάκας από τους τρείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ πολίτη, αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Αυτή είναι η αλήθεια. Και το νιώθει στο πετσί του κάθε Έλληνας πολίτης(αυτό, βεβαίως, δεν μας απαλλάσσει από τις δικές μας ευθύνες.)
    Ο κόσμος θέλει κοινωνικό έλεγχο, πολιτική και τυφλή δικαιοσύνη.
    Πρέπει όμως να λειτουργήσουν και τα δικά μας δημοκρατικά και κοινωνικά αμορτισέρ.
    Πρέπει να επαναλειτουργήσουν οι (χαμένοι) μηχανισμοί κοινωνικής άμυνας και δημοσίου ελέγχου.
    Δεν αντέχεται μέσα σε ένα τόσο ευμετάβλητο και επικίνδυνο παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, εμείς να λειτουργούμε με σκεπτικό 89!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @politis:
    Βιώνουμε τις συνθήκες ενός αργού πολιτικού ψυχορραγήματος μέσα σε ένα πλαίσιο θανάτωσης ηθικής, αξιών , θεσμών και επικοινωνιακού (;)βιασμού της κοινωνίας μας.


    Sorry (που λένε και στο πασοκ), αλλά εσύ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ζούσες το '81? το '85? το '93? το '96? το 2000?

    Γιατί σου κάνει εντύπωση αυτή η συμπεριφορά? Πρωτόγνωρη είναι? Πάμπολλες φορές το πασοκ έχει δημιουργήσει-στοιχειοθετήσει-προβάλλει το παραμύθι, παίξει με τους θεσμούς, γενικά έχει σαρώσει το σύμπαν και τον κοινωνικό ιστό προκειμένου να αποκομίσει κομματικά οφέλη.

    Τώρα θα το μάθουμε το πασοκ?


    @ανώνυμο:

    Καλή η θεωρία συνομωσίας, αλλά... δεν στέκει διότι δεν στέκει το Ο Γιωργάκης ΑΠΕΤΥΧΕ, πάμε στον επόμενο υποψήφιο.

    Καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει ΑΛΛΟΣ - ο άλλος υποψήφιος εζυγίσθει και ευρέθη ΕΛΛΙΠΟΒΑΡΗΣ (όπως έλεγαν παλιά στον ιππόδρομο, αν και στην περίπτωσή μας αυτό είναι contradiction in terms)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να κανω μια "χαζη" ερωτηση?υπηρξε κατι παρανομο στις μπιζνες μεταξυ των καλογερων και της κυβερνησης?
    (ΝΔ η' ΠΑΣΟΚ) G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήνες τώρα προσπαθούν να αποσοβήσουν το σκάνδαλο Siemens, και μόλις φάνηκαν ότι υπαίτιοι για το σκάνδαλο και αποδέκτες των μιζών είναι το ΠΑΣΟΚ.. το γύρισαν στο Βατοπαίδι, με την βοήθεια βέβαια των ΜΜΕξαπάτησης. Εκατοντάδες δις ευρώ η ζημιά από τις συμβάσεις της Siemens... ο Εφραίμ που είχε πει τον Λαλιώτη "Μέγα ευεργέτη" μας μάρανε!!!

    Ο κόσμος βαρέθηκε . Και οι δημοσκοπήσεις των 1001 ατόμων δεν πείθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων.

    Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Και τα δικά του αλλοιώνει!!!

    Καρχιμάκης Μιχάλης - Μονή Τοπλού - Κάβο Σίδερο

    Έφτιαξε καινούργιο site ο Μιχάλης Καρχιμάκης και είπα να το επισκεφθώ για να δω πως είναι. Τι λογικότερο παρά να δω ερωτήσεις που κατά καιρούς έχει καταθέσει. Μου ήρθε η ιδέα να ψάξω για την λέξη "Τοπλού", αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Ετσι έψαξα με διάφορους άλλους τρόπους και πέτυχα μερικά αποτελέσματα. Ο Μιχάλης Καρχιμάκης δεν αφαίρεσε όλες τις αναφορές του, αλλά τις αλλοίωσε.

    Διαβάστε περισσότερα...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολίτη τόσο καιρό σε έχω μάθει.
    Με το σημερινό σου άρθρο κάπου απευθύνεσαι. Αυτό είναι σίγουρο. Αφήνεις και τα απαραίτητα ...sms !
    Τους το είχες ξαναστείλει (αν δεν κάνω λάθος) γράφοντας περί ...κάποιου μυστικού προ ημερών.
    Τώρα τι μυστικό εννοείς αυτό δεν μπόρεσα να το βρω.
    Θα παρακολουθώ όμως για να δω την ...εξέλιξη. Δεν μας τα λες όλα ρε φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοζάνη...Σκύρος ; Ο Πολίτης πέρασε σε ανώτερη μορφή ενημέρωσης ...των απειλών και των εκβιασμών....εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Κουρής(ναι αυτός που γκρέμισε τον Καραμανλισμό),
    σε τόση μεγάλη απόγνωση βρίσκεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σήμερα κατέβηκαν τα τρακτέρ στο Θεσσαλικό κάμπο. Έφθασε η ώρα για συσπείρωση στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά δεν πάει ούτε χρόνος από την υπόθεση του Ζαχόπούλου.Δεν φωνάζανε για μέγα σκάνδαλo ; Δεν λέγανε ότι ο άνθρωπός έκλεψε ;
    Αυτός που έμενε σε ένα διαμερισματάκι 65 τετραγωνικών!
    Η πλύση εγκεφάλου από τα κανάλια που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους (ποια άραγε; και γιατί τώρα;), ωφείλει να μας ξυπνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκείνο που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι το ΠΑΣΟΚ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ήταν κόμμα παραπλάνησης και εξαπάτησης.
    Δεν μιλάμε για απλές πρεκλογικές εξαγγελίες που δεν τηρούνται όπως γίνεται παντού.
    Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κόμμα που η ίδια η ΥΠΑΡΞΗ του και το βασικό καταστατικό του είναι ψέμμα.
    Γιατί όταν ονομάζεσαι σοσιαλιστικό κόμμα και δεν έχεις τίποτα το σοσιαλιστικό,όταν βασική αρχή είναι "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" ενώ δεν έχεις κανένα τέτοιο σκοπό, όταν πανηγυριζεις για τις βάσεις που φεύγουν ενω υπογράφεις την παραμονή τους κλπ
    σημαίνει ότι είσαι ΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ψεύτης και η παραπλάνηση είναι δομικό στοιχείο της αποψης σου για την πολιτική.
    Επομένως είναι αδύνατο κάποιος να είναι στο κόμμα αυτό χωρίς να είναι συνειδητός πολιτικός απατεώνας.Και βέβαια ο ελληνικός λαός κατ επανάληψη εχει επιβραβεύσει τους απατεώνες αυτούς,πράγμα που δείχνει και την ηθική παρακμή του.
    Ματαίως προσπαθείς να σώσεις μια χωρα που δεν σώζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολλά μπλα μπλα χωρίς ουσία. Πολλές κουβέντες αναπόδεικτες . Το έλεγε και το εφάρμοζε ο Φουσέ ¨συκοφάντησε συκοφάντησε πάντα κάτι μένει ¨.Μία σκέψη φτάνει για να αποδειχθεί αυτό.

    Το Πασοκ ζήτησε να συγκροτηθεί ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ με βάση την περιρρέουσα
    ατμόσφαιρα .Άρα δεν είχε κανένα στοιχείο και όμως οι πασόκοι στα κανάλια μίλαγαν για κεντρικό
    σχεδιασμό, υπονοώντας το Μαξίμου. Όταν κατηγορείς χωρίς στοιχεία τότε είσαι συκοφάντης.
    Άσε μετά που κάλεσαν και την αποδεδειγμένη ψευδομάρτυρα.
    Αλλά αυτοί τη δουλειά τους. Πάντα κάποιος βλάκας θα τους πιστέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H ΝΔ το μόνο που έχει να κάνει είναι να εξαντλήσει την τριετία, να κάνει μεταρυθμίσεις, ιδιωτικοποιήσεις, συμφωνίες μακροετούς διάρκειας με Ρωσία και Κίνα. Απλά να βάλει τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ σε ένα πρόγραμμα που να μην μπορούν να το ανατρέψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προσυπογράφω το σχόλιο του @sik.

    ΥΓ -hotmail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οντως δεν τους καιγεται καρφι για την αληθεια. Αμ και οι αλλοι?

    .......... θέλουν και οι δυο..

    4 Δεκέμβριος 2008 9:45 μμ

    Sorry ! Μαύρο θέλουν και οι δύο θα εννοούσες.
    Γιατί η λέξη και περισσότερο η πράξη δεν συμβαδίζει με την Δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @gnik
    Το "περιστέρι" του hotmail είναι πιθανών ...πληγωμένο και ...καθυστερεί.
    Θα το αναμένω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε πολίτη, πολλές φορές ντρέπομαι γιά τήν Έλλάδα τού σήμερα, κι άν ήμουν πιό νέος θά έφευγα σέ κάποια άλλη χώρα.
    Υπάρχουν κόματα στή χώρα μας, τό πασοκ κι ό συν πού κανονικά θά έπρεπε νά δικαστούν γιά έθνική προδοσία, καί νά διαλυθούν καί δέν μέ νοιάζει τί θά πούνε
    για αύτά πού λέω. Εχω ζήσει από μέσα τό πασοκ καί ξέρω πολύ καλά τί λέω.
    Αύτά τά δύο κόματα είναι άδίστακτα στό ψεύδος, στό κλέψιμο, στήν άπάτη, στήν παραπλάνηση, σέ κάθε είδος διαφθοράς,
    καί είναι τέλειοι ύπηρέτες τής νέας έποχής. Πργματικά φερέφωνα τών άφεντικών τους. Δείτε μετά από τό '81 μέχρι σήμερα πώς κατάντησαν τήν κοινωνία, τούς Έλληνες. Άγνώριστους.
    Διέλυσαν οίκογένειες, γέμισαν τόν τόπο λαθρομετανάστες, άρπαξαν τά λεφτά τών ήλίθιων πού έπεσαν στά δίχτυα καί ήθελαν νά πλουτίσουν σέ λίγες μέρες,
    καταχρέωσαν τούς πάντες πού άγόραζαν από σπίτια μέχρι... διακοποδάνεια, πολέμησαν μέ λύσσα τήν έκκλησία καί συνεχίζουν άκόμη, διέλυσαν τίς παραδόσεις μας καί τά έθιμά μας, καί έχουν ένα άπύθμενο θράσος, ένα χυδαίο ύφος, μιά γελοία φλυαρία, λένε πάντα, καί όλοι μαζί, τό ίδιο ποίημα σέ όλα τά βρωμοκάναλα, λές καί απευθύνονται σέ ήλίθιους, παλια λέγαμε τό ΚΚΕ ή ''γραμή'' πού κουβαλάγανε τά μέλη του, ποιό ΚΚΕ
    έδώ έχουμε νάκάνουμε μέ τά παιδιά τού Γκαίμπελς, εδώ έχουμε φασισμό σέ πλήρη έφαρμογή, μιά μάχη άνιση μέ χτυπήματα κάτω από τή μέση, εδώ σού καρφώνουν τό μαχαίρι στήν πλάτη καί δέν παίρνεις είδηση πότε έγινες μακαρίτης. Εφαρμόζουν μέσα στή βουλή πρακτικές τρομοκρατικών όργανώσεων, συμπεριφέρονται σάν τόν κουφοντίνα, προκλητικά δέν καταδικάζουν τήν τρομοκρατία, τούς κουκουλοφόρους, τήν άλητεία πού παίρνει τό νόμο στά χέρια της, σέ συνεργασία μέ ''μεγαλοδημοσιογράφους'' μεγαλοτσογλάνια δημιουργούν τό κλίμα τής ήμέρας, τής έβδομάδος τού μηνός, καί ζούμε όλοι μιά είκονική πραγματικότητα, πολλοί δέ χαχόλοι τήν άποδέχονται.
    Αύτά τά δύο κόματα λοιπόν ύπεύθυνα γιά τήν διάλυση πού ζούμε δέν έχουν άναστολές. Τά ύπόλοιπα έχουν κάποιες άναστολές άπέχουν όμως πολύ από τό νά είναι σωστά. Αντίθετα σιγά σιγά παρασύρονται καί έτσι έχουμε τό φαινόμενο όρισμένοι βουλευτές τους καί στελέχη, νά λειτουργούν όπως οί δύο πρωταγωνιστές τής διαλύσεως τού τόπου. Συμπέρασμα, κάτι πάει νά κάνει ό Καραμανλής νά βάλει μιά σειρά στόν τόπο, νά κόψει κάποια προνόμια άνθρώπων πού δυναστεύουν τόν τόπο, π.χ. κατασκευαστές, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, κάτι κλειστά έπαγγέλματα πού είναι μικρές όμάδες πού όποτε γουστάρουν παραλύουν τή χώρα, έργατοπατέρες πού ύπηρετούν τά κοματικά τους συμφέροντα γιά νά γίνουν βουλευτές καί ύπουργοί καί δέν μπορεί νά βάλει ό νούς τού άπλού άνθρώπου ποιοί άλλοι μπορούν νά παραλύσουν τόν τόπο. Θυμηθείτε οί ύπάλληλοι τής τράπεζας τής Έλλάδος είχαν νεκρώσει τήν άγορά. Γι αύτό γίνεται κανονικός πόλεμος, γιά τή μάσα, λύκοι ώρυόμενοι νά πέσει ό Καραμανλής νά μήν ψηφιστούν νέοι νόμοι πού νά αλλάζουν τό σκηνικό. Κώστα Καραμανλή σέ περιμένει στή γωνία ό νόμος Σκανδαλίδη
    ό νόμος σκάνδαλο πού βγάζει κυβέρνηση όχι μειοψηφίας άπλώς αλλά καταπατεί κάθε έννοια έκλογικής διαδικασίας. Είναι δυνατόν τό κάθε κόμα νά κάνει δικό του έκλογικό νόμο; λέγεται αύτό δημοκρατία;
    καί μάλιστα νόμο παγίδα; Τό Ίσραήλ πολιτικάντηδες τής Έλλάδος έχει άπλή άναλογική από τό 1948 έτος πού έπανασυστήθηκε, καί μάλιστα συνταγματικά κατοχυρωμένη. Εμείς οί ''δημοκράτες'' πότε θά άποκτήσουμε;
    Τελειώνοντας ή ''κρίση'' πού έτοίμασαν οί πλουτοκράτες γιά νά τά πάρουν όλα στά χέρια τους, θά κρατήσει χρόνια, κι άν πεινάσω δέν μέ νοιάζει, αλλά θά στείλη τόν κάθε κατεργάρη στόν πάγκο του.
    Οί άεριτζήδες τέρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KAΛΗΜΕΡΑ!!ΠΟΛΙΤΗ!!Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΕΛΟΣ.- ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΔΕΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτή τή χώρα, ώρες ώρες, πιστεύω ότι τήν πολεμάνε μέχρι ισοπέδωσης, οί ίδιοι οί κάτοικοί της ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος τους.
    Η Αριστερά "βγάζει" απωθημένα από τό κυνηγητό πού υπέστη, λόγω τού εμφύλιου σπαραγμού πού ή ίδια επιδίωξε. Ακόμα καί σήμερα μισεί οτιδήποτε "εθνικό".

    Τό ΠΑΣΟΚ, σάν πολιτικός αχταρμάς, όταν είναι στήν αντιπολίτευση, βγάζει τά ίδια απωθημένα, θυμούμενο ότι κάποτε δήλωνε αριστερό κίνημα. Οταν είναι στήν κυβέρνηση εκδικείται τήν Ελλάδα, βλέποντας την σάν αγ-Ελλάδα γιά κάθε είδους άρμεγμα.

    Η δέ Δεξιά, αφού έγινε Κεντροδεξιά, καί υπό τό "βάρος" τών τύψεων(?) πού κουβαλάει (άραγε επειδή νίκησε στόν εμφύλιο?), "εξιλεώνεται", πλειοδοτώντας σέ "δημοκρατικές" ευαισθησίες, στήν ουσία συνεχίζοντας καί ολοκληρώνοντας τό "έργο" τού ΠΑΣΟΚ καί εφαρμόζοντας στήν πράξη καί αντ' αυτής, τά απωθημένα τής χωρίς κυβερνητικές βλέψεις Αριστεράς.


    Αλλιώς δέν εξηγείται τέτοιος βαθμός παρακμής καί κατάπτωσης (βλ. Εθνικά θέματα, Δημόσιο, Παιδεία, αλλοίωση πληθυσμού, ανοχή νταβατζήδων κλπ).

    Τελικά μήπως :

    "Ματαίως προσπαθείς να σώσεις μια χωρα που δεν σώζεται
    4 Δεκέμβριος 2008 8:39 μμ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι πάντως εντυπωσιακό, να βλέπεις αυτή τη συγχορδία που πετυχαίνει το ΠΑΣΟΚ με τα ΜΜΕ. "Κάλυψε ο Ρουσόπουλος" λέει το ΠΑΣΟΚ, το ίδιο ακριβώς λένε και το ΜΜΕ, "Κάρφωσε" λένε στο ΠΑΣΟΚ, κάρφωσε λένε τα ΜΜΕ. ΑΥτό δεν είναι απλά τέχνη, είναι επιστήμη. Νομίζω πως αν το ΠΑΣΟΚ καταφέρει να μετατρέπεψει αυτή την ικανότητα που έχει σε θετική ενέργεια για τον τόπο, κάτι καλό θα αφήσει...
    Ντροπή στην ανεξάρτητη (???) δημοσιογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενδεικτικό του ΦΑΣΙΣΜΟΥ που πολύ εύστοχα έχει επισημάνει ο ΠΟΛΙΤΗΣ ότι εγκαθιδύεται στη χώρα μας, είναι ότι από τ αγκάλοπ απουσιάζει πια η επιλογή "ΚΑΝΕΝΑΣ" τόσο στην πρόθεση ψήφου, όσο και στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός. Δηλαδή τι περισσότερο χρειάζεται κάποιος για να πειστεί; Σε ένα άλλο ποστ αναφέρθηκε ότι η κ. Καρακλιούμη, η αναπληρώτρια του Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ, είναι στο Δ. Σ. μεγάλης εταιρίας δημοσκοπήσεων. Αυτό και μόνο, έπρεπε να κάνει την κυβέρνηση και την ΝΔ να επαναστατήσουν. Γι'αυτό στο 1ο μου σχόλιο μίλησα για "ζώα της ΝΔ" και είπα ότι οι άλλοι την δουλειά τους κάνουν. Αυτό έκαναν πάντα, και αυτό θα κάνουν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή