Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Να τι εστί …..«paper tiger»… κ. Φρίντ !!!

«Χάρτινος τίγρης» . Έτσι είχε αποκαλέσει κ. Νταν Φριντ βοηθός υπουργού Ευρωπαϊκών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, την Ελλάδα και εκτιμούσε (τότε) ότι «δεν πρόκειται να κάνει τίποτε σε ότι και να της κάνουμε».

Φαίνεται ότι αυτή την εκτίμηση την διατηρούσε μέχρι και προχθές και παρότρυνε τον κ. Μπούς να δηλώσει( με σιγουριά), λίγες ώρες πριν από την έναρξη των εργασιών της Συνόδου ότι :
«Αύριο, , το ΝΑΤΟ θα λάβει μια ιστορική απόφαση για την ένταξη τριών βαλκανικών χωρών, της Κροατίας, της Αλβανίας και της Μακεδονίας».

Βέβαια η εξέλιξη των πραγμάτων τον διέψευσε.

Αφού κάθε άλλο σενάριο-παγίδα απέτυχε παταγωδώς, οι Αμερικανοί υποχώρησαν («fall back») στην αναβολή της ένταξης και με την προϋπόθεση ότι το πρόβλημα μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει πρώτα λυθεί.

Ο «καθοδηγητής» της σκοπιανής διπλωματίας Ντάνιελ Φριντ, είχε και έναν ακόμη λόγο να επιδιώκει επιμόνως μια «συμβιβαστική λύση» των δύο μερών: από την προσωπική του απόδοση θα κρινόταν και το μέλλον της διπλωματικής του καριέρας, αφού ως γνωστό φλερτάρει το πρεσβευτικό πόστο στη Μόσχα, κάτι που η ρωσική κυβέρνηση, κατά πληροφορίες, δεν επιθυμεί.

Πρόκειται για μια τραγική ειρωνεία των εξελίξεων.

Ο άνθρωπος που χαρακτήριζε την Ελλάδα «χάρτινο τίγρη» προ λίγων ετών, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και πήρε την κατάλληλη απάντηση.

Ο... πολύς κ. Φριντ κατηγορείται πλέον και από αμερικανικούς κύκλους ότι ………μετράει κεφάλια για Ιράκ και Αφγανιστάν και όχι την πραγματική…….υπεραξία που προσφέρει κάθε χώρα.

Η δήλωση αυτή που έγινε προ ημερών από ανώτατο Δυτικό διπλωματικό παράγοντα, εκφράζει, πολλούς στην αμερικανική πρωτεύουσα ,πολιτικούς, στρατιωτικούς και άλλους κύκλους.

Μάλιστα διάφορες πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχει αρχίσει ήδη από προχθές να λειτουργεί, μια «σκιώδη κυβέρνηση» στην Ουάσιγκτον, καπελώνοντας την κυβέρνηση Μπούς (Ράις , Φριντ και λοιπά …μπουμπούκια), αποκαλούμενη στα ενδότερα των κυβερνητικών και γραφειοκρατικών μηχανισμών και ως «έξι συν τρία» («six plus three»)

Οι ευθύνες που καταλογίζονται στο Φριντ ,μέσα από κύκλους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ,έρχονται με μορφή …χιονοστιβάδας.

Ο κ. Φριντ έπεισε στις 3 Νοεμβρίου του '04 τον πρόεδρο Μπους πως σωστά έπραξε με την αναγνώριση της FYROM ως «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», και ο ίδιος, μέχρι προχθές , προσπαθούσε να τον πείσει πως η ένταξη των Σκοπίων είναι …..δεδομένη.

Με τον τρόπο αυτό τον οδήγησε σε μια προσβλητική(«offensively») υπαναχώρηση των θέσεων τους και του καταλογίζουν «κακή ανάγνωση και ερμηνεία» του κλίματος και των προθέσεων της Ελλάδας.

Τον πιάσαμε …κότσο λέει ο λαός μας, λειτούργησαν ….κάποιες υπηρεσίες και του στείλανε το κατάλληλο …..Δούρειο Ίππο, λέω εγώ!

Συγχρόνως όπως λέγεται από γνώστες της εσωτερικής λειτουργίας της αμερικανικής διοίκησης μπήκε με την συμπεριφορά του στο ……στόχαστρο και της Γερουσίας .

Ήδη κύκλοι της ομογένειας υπογραμμίζουν ότι: «θα καλοπεράσουν στο Κογκρέσο( ο Φρίντ και η ..παρέα του) και να γνωρίζουν ότι το ελληνικό λόμπι τούς παρακολουθεί κατά πόδας. Ας μην ξεχνούν τον θυμό μας».

Άλλωστε δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών, ….πρωτοστάτησε και στην τιμωρία των Ελληνοκυπρίων επειδή είχαν το… θράσος να απορρίψουν το σχέδιο του Κόφι Ανάν, και μαζί με τον βοηθό γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Λιν Πάσκοε, είχαν εμπνευστεί τη θεωρία των… κεραμιδιών !!!

Η φράση ότι «θα πέφτουν κεραμίδια στα κεφάλια» (των Ελληνοκυπρίων) θα μείνει για πάντα στη διεθνή διπλωματική ιστορία ως η πλέον απαράδεκτη πράξη εναντίον ενός λαού που έλαβε τις αποφάσεις του με δημοκρατικές διαδικασίες.

Μετά από αυτά αγαπητέ Ντάνιελ δεν σε …βλέπω για την Μόσχα, αλλά για την …..Ζιμπάμπουε. Παρέα με τις…….τίγρεις !

Και πού΄σαι Ντάνιελ ………..να μας γράφεις !!!!

YΓ. Τον …Ταρζάν τον είδατε εχθές το βράδυ; Έβγαλε ….αποκλειστικό θέμα που το έχω βγάλει εγώ από τις…..1 Φεβρουαρίου. ( Άρθρο - Βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα )
Εκτός από τα …ληγμένα τώρα μας πασάρει και τα ….μπαγιάτικα !
Εάν είναι έτσι και το επερχόμενο διαφημιζόμενο
site του , θα γίνει της ………ζούγκλας το κάγκελο !
Καλά ρε Μάκη , εγώ ένας και μοναδικός ,εσείς ολόκληρο επιτελείο και ..Κροίσοι, επιτρέπετε να με ακολουθείτε μετά από ….2 μήνες!!!!!!

39 σχόλια:

  1. Νικαράγκουα τον βλέπς να πηγαίνει..Έσπασε ο Καραμανλής τον τσαμπουκά πολλών εκει στον Λ.Οίκο.Τα παπαγαλάκια σίγησαν και οι βεβαιότητες έπεσαν στο κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Φοβάμαι ότι το μόνο που καταφέραμε είναι να ξυπνήσουμε έναν κοιμισμένο γίγαντα και να τον γεμίσουμε με την επιθυμία να εκδικηθεί» σχολίασε ο Ιάπωνας ναύαρχος Εσορόκου Γιαμαμότο μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ.

    Έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών σε επιτελικές θέσεις του ΝΑΤΟ καιγνωρίζοντας τον τρόπο σκέψης των Αμερικανών,πιστεύω ότι γιατο φιάσκο του Βουκουρεστίου αργά ή γρήγορα οι Αμερικανοί θα θελήσουν ναπάρουν το" αίμα" τους πίσω.

    Το μόνο αντίδοτο είναι τα μάτια μας ανοιχτά και εθνική ενότητα στη πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραμανλής πλάκα πλάκα εξουδετερώνει τους ξένους νταβαντίδες με περισσότερη ευκολία και τσαμπουκά από τους εγχόριους.Ο κυριος Ντάνιελ καιρός να αποσυρθεί.Δεν έκανε το παιδί.Φανέρωσε την αδυναμία της Αμερικάνικης Εξωτερικής πολιτικής.Τελικά συμφωνώ.Ο Γίγαντας έχει λεπτα πόδια τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού την θυμήθηκες ρε πολίτη την θεωρία των ..κεραμιδιών?Ντροπή τους για τότε και τώρα.Εμείς οι Ελληνοκύπριοι δεχτήκαμε με χαρά την διπλωματική νίκη της Ελλάδος ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "six plus three" το χω ακούσει και εγώ αλλά δεν ξέρω τι είναι?Πολίτη τα φώτα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήταν να μην πάρουμε φόρα...!!!
    Από τώρα και έπειτα μην μας τσιγκλάνε και πολύ...
    Έχουμε και καινούργιους φίλους.... που απ΄ότι φαίνεται μας "κολλήσανε" πολύ τσαμπούκα....... χε! χε!

    Τέλειο το άρθρο πολιτάκο..
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό είναι να θυμόμαστε την ιστορία και τα πρόσωπα που την διαμορφώνουν.Ο Φριντ ήταν και είναι μελανό σημείο.Πρέπει όλοι να έχουμε πλέον τα μάτια μας ανοιχτά όπως είπε και κάποιος παραπάνω.
    Όσο για το υγ....Διάβασα το κείμενο σου και όντως το είχες ανακαλύψει την ώρα που διάφοροι ιθαγενείς ασχολιόντουσαν με το dvd , με λάθιος τροπο κιόλας.Η συντακτική ομάδα του Μάκη είναι απασχολημένη στα blogs (trk).;Άκουσες χθες για τα video της κλειδαρότρυπας επι πληρωμή στο ιντερνετ?(συγκεκριμένα "κατι τις" είπε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ανώνυμο4.30
    Φίλε μου
    six plus three. Η άτυπη αυτή διοίκηση θα χειριζόταν τυπικά από την 1η Ιουλίου έως και την 31η Μαρτίου του 2009, -αλλά κατ' ουσίαν έχει ήδη αρχίσει να το κάνει,- όλα τα επί μέρους σοβαρά ζητήματα ασφάλειας, εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής, λόγω των αλλαγών του στελεχικού δυναμικού -μετακινήσεων και αναπληρώσεων τους- από τη σημερινή κυβέρνηση στην επόμενη.
    Αλλά με το ....μπάχαλο των εξελίξεων έπιασε δουλειά από ...προχθές και ...πριν γυρίσει καν ο Μπους και η παρέα του στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε πολίτη έχεις δίκιο.
    Το βράδυ θυμόμουν την υπόθεση αλλά δεν θυμόμουν που το είχα διαβάσει ή το δει.
    Αν δεν ανέφερες στο υστερόγραφο σου για τον Μάκη και την Ζούγκλα ακόμα θα αναρωτιόμουν.
    Πάντως φίλε(έτσι σε αισθάνομαι)μην χολοσκάς.
    Εσύ έχεις κάτι που δεν έχει αυτός σίγουρα. Την αγάπη μας και την εκτίμηση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόλις τώρα διάβασα στη Ναυτεμπορική ότι ο Πούτιν προσκάλεσε για άλλη μια φορά τον Καραμανλή στη Μόσχα. :)

    Καλά, αυτό και αν είναι καψώνι προς τους Αμερικάνους. Και το σίγουρο είναι ότι τώρα βράζουν από θυμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι nassos
    Το είπε και ο ανταποκριτής της ΝΕΤ από το Βουκουρέστι.
    Ο ένας μιλάει με τον Πούτιν απ`ευθείας και ο άλλος στον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα και αυτό ...μέσω ραντεβού.
    Για λογικούς ανθρώπους αυτό λέει πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλα το αθηνα-μοσχα το εχουμε κανει αθηνα-θεσσαλονικη.Πολυ πηγαινε ελα.θα παθουν νευρικο κλονισμο οι αμερικανοι...
    Να ειστε ετοιμοι για τα παντα
    Ερχεται και καλοκαιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα στην ωραία παρέα που έχεις φτιάξει "πολίτη".
    Θα ήθελα να θέσω μερικά ερωτήματα και τα σχόλια δικά σας.
    - Ηταν ή όχι αυτονόητη η αρνησηκυρία από τον Κυβερνήτη της χώρας;
    - Είναι ή όχι αποτυχία όλων των κυβερνήσεων από το 1990 το ότι φθάσαμε ως εδώ;
    - Είναι αποδεκτή οποιαδήποτε ονομασία με τον όρο "Μακεδονία" ως συνθετικό και αν για κάποιους ναι, πως την αιτιολογούν;
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς skeftikos
    Αυτονόητο ....Ναι για μας τους πολίτες ,για τα κόμματα και τους πολιτικούς .....Δεν νομίζω ( παραδείγματα πολλά πχ Οτσαλάν, Ιμια , Σ-300 κλπ)
    Αποτυχία ,.....Ναι όλων από το 1947 όχι μόνο από το 1990.
    Αποδεκτή.....Ναι με γεωγραφικό προσδιορισμό...αφού όπως και να το κάνουμε ,γεωγραφικά είναι μέρος της Αρχαίας Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. nik79
    Όχι της αρχαίας Μακεδονίας, του Οθωμανικού βιλαετιού της Μακεδονίας (η αρχαία Μακεδονία τελείωνε πολύ νοτιότερα, στην Αμφαξίτιδα, λίγο βορειότερα απ'το Κιλκίς). Κατά τα άλλα συμφωνώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mα δεν ηταν μονο η δικη μας αρνηση χτες. Ηταν και η αρνηση των Γαλλογερμανων, στην περιπτωση Γεωργιας-Ουκρανιας.
    Αρα τι θα γινει; Θα μας κηρυξει τον πολεμο ομαδικα;
    Ετσι κι αλλοιως, λιγα ειναι τα ψωμια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ουπςςςςς Οφσάιντ!
    Έχεις δίκιο . Πήγα να γράψω "Μακεδονία" σκέτο αλλά φοβήθηκα μην παρερμηνευτώ και χρησιμοποίησα το "Αρχαία" πιστεύοντας ότι θα αποδώσω καλύτερα το νόημα του σχολίου μου.
    Έχεις Δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και κατι αλλο, που το ειδα τωρα, στο βλογ του κ. Καρζη.
    http://fivoskarzis.blogspot.com/2008_04_01_archive.html
    Εις ενισχυσην του προηγουμενου μηνυματος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τheodore
    Σίγουρα όχι τον πόλεμο , όπως τον εννοείς αλλά σίγουρα τον ...πόλεμο όπως τον εννοούμε πολλοί άλλοι(Πως το είπε και ο φίλος ο πολίτης....Dvds σε άλλες μορφές ...εσωτερικής παραγωγής ή εξωτερικής).
    Επίσης ..για πιάστε από μια μάνικα ο καθένας , γιατί το καλοκαίρι είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποτυχία όλων των κυβερνήσεων σίγουρα.Κάτι αλλάζει τώρα και ναι προς το καλύτερο.Ο Πουτιν φαίνεται σοβαρός σύμμαχος και πιστεύω στην συνεργασία.Διαβασμένος ο φίλος με το σχόλιο για το καλοκαίρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε πολίτη,
    Καμμιά πληροφορία... για το ταξίδι του Καραμανλή στην Μόσχα?
    Θα αγοράσουμε τίποτα...?
    Σουχοϊ... ίσως?
    Να "σκάσουνε" και οι γείτονες, που μας τρέλλαναν στις παραβιάσεις σήμερα. Είκοσι λεπτά σκληρές αερομαχίες στους φούρνους, μόλις το είπανε στα κανάλια. Επίσης ανέφερε ο ALPHA ότι οι Τούρκοι φοβούνται πολύ το τι θα συμφωνήσει ο Καραμανλής με τον Πούτιν σε σχέση με τα οπλικά συστήματα.... (το τι όμως έχει ήδη συμφωνήσει....δεν ξέρουν).
    Τι έγινε αρχίσανε σιγά-σιγά να μεταδίδουν και κάποιες πληροφορίες... Εντύπωση μου κάνει...

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό που θα σου πώ μόνο είναι το εξής: AYTA ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ λέω να μην παίρνουν και πολύ αέρα τα μυαλά μας!!...
    Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και μετά πανηγυρίζουμε...

    Όσο για τον Ταρζάν όταν βγάλει ένα θέμα εγώ αρχίζω να σκέφτομαι ποιός τον έβαλε και για ποιό σκοπό!! Τίποτε δεν είναι τυχαίο και πολύ περισσότερο όταν πέφτουν στα χέρια του στοιχεία απόρρητα...

    Καλό σου Σ/Κ φίλε. Μακάρι να μπορούσα να συμμεριστώ την αισιοδοξία σου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ marianaonice
    Πάντα απαισιόδοξη καλή μου φίλη !
    Αύριο είναι μια νέα ημέρα..από κάθε πλευρά.
    Όσο για το Σ/Κ ....ευχαριστώ!!!!
    Το ίδιο εύχομαι και για εσένα!

    @..... M
    Με ξεκούφανες.
    Δηλαδή αν σου έλεγα και ότι θα είναι ....εντελώς επιθετικά , τι θα έκανες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πές το εσύ... και θα καθόμουν στην βεράντα, μέχρι να τα δω να πετάνε στον ουρανό.....!!!!!

    Να΄σαι πάντα καλά!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα πάρουμε και κανένα Tu-160 Blackjack; Πάντα μου άρεσε. Και η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει άρνηση από τους Ρώσους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χμμμ... αυτό το βλογκ είναι δικό σου;

    http://kostasxanthi2008.spaces.live.com/blog/cns!305A5882F929800C!1743.entry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όχι φίλε "κανένας"
    Δεν έχω καμία σχέση. Τώρα το είδα που μου το είπες.
    Πολλοί φίλοι αντιγράφουν τα άρθρα μου, έεε.....κάποιοι ...ξεχνάνε να αναγράψουν και το politis-gr.
    Τι να τους κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πρός skeftiko κ Nick 79.

    Είναι ένα σχόλιο που είχα γράψει σε άλλο άρθρο του politis.

    Όλα τελικά κατέληξαν όπως προφανώς τα είχε σχεδιάσει ο Καραμανλής άκρως αριστοτεχνικά.
    Πιστεύω ότι όλοι είδαν το "τυρί" και όχι την "φάκα" και όταν εννοώ όλοι, ντόπιοι... και ξένοι...
    Αυτά τα περί "συνθέτης ονομασίας" κατά την δική μου ερμηνεία (και όχι μόνο) ήταν ένα ωραιότατο "παραμύθι" για να κερδίσει το χρόνο που χρειαζόταν να φθάσει ως την σύνοδο.
    Διότι μία παγιωμένη κατασταση 17 χρόνων δεν είναι καθόλου εύκολο να την γυρίσεις.
    Ιδιαιτέρως δε ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός που του έχουν "στήσει" τα μύρια όσα....αν λοιπόν από την αρχή δήλωνε την άρνηση του εντελώς σε ονομασία που να περιέχει τη λέξη Μακεδονία, συμφωνα με την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του ΄92 το πιθανότερο ήταν να μην είχε προλάβει ούτε να το ξεστομίσει...
    Θα τον είχαν τελειώσει έν μία νυκτί...
    Τους "κοίμισε" ωραιότατα και τις 2-3 τελευταίες μέρες πήρανε είδηση τι τους είχε "στήσει"!!!!
    Για όσους λοιπόν έχουν ανησυχία για την συνέχεια, επειδή ο χρόνος κυλάει υπέρ μας ή θα βρέθουν σε τόσο δύσκολη θέση οι Σκοπιανοί (λόγω Αλβανών) που θα μας παρακαλάνε στο τέλος
    να τους βάλουμε όπως-όπως στο ΝΑΤΟ, ή δεν θα υπάρχουν πιά στο χάρτη σαν ενιαίο κράτος....
    Παντως κράτος με όνομα που θα περιέχει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ξεχάστε το
    από τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!! Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση!!!

    Τώρα που το ξανασκέπτομαι, δεν θα μας "παρακαλάνε" να τους βάλουμε στο ΝΑΤΟ, μάλλον θα μας "παρακαλάνε" να μπεί ο ελληνικός στρατός μέσα για να τους σώσει από τους Αλβανούς..... τόσο απλά!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. mono ayto

    http://www.youtube.com/watch?v=x2vWQVlwW88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ Nassos.
    Ε οχι και Τουπολεφ φιλε μου. Πολυ μας πεφτει.Τι διαολο, ατομικες θα ριξουμε;
    Δε λες να αλλαξουμε τα S300,σε S400;
    Αν πεις για κανα αεροπλανακι, μονο με κανα Σουχοι συμβιβαζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Aτομικές δεν θα ρίξουμε, αλλά θα μας πείραζε να τα έχουμε, έτσι για τον "φόβο των Ιουδαίων"?

    Άχ! βρέ πολίτη, με το σταγονόμετρο θα μας τα λές... μου φαίνεται!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. O Πουτιν είναι το νέο ήδος εθνάρχη της παγκοσμιοποιημένης εθνολογίας ο οποίος κατα λάθος σκοτώνει και στέλνει στα γκούλαγκ όποιον αντιφρονούντα κάνει κιχ .

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @theodore:

    Απλ'α να σου αναφέρω ότι το δόγμα μας άλλαξε από "αμυντικό-αποτρεπτικό" σε "αποτρεπτικό".

    Και σε'μένα λέει πολλά αυτή η λεπτομέρεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οταν διαβαζω, να προσπαθειτε να βγαλετε τον ενα καθαρο και τον αλλο βρωμικο, καγχαζω.
    Ολα τα κρατη, ειναι βρωμικα και οπου μπορουν και τους παιρνει, κανουν τα αισχη.Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο, ειναι απλως ηλιθιος.
    Γιατι, οι Αμερικανοι, τι εχουν κανει παγκοσμιως; Το ξεχασατε; Ιδιαιτερα στη Ν. Αμεριοκη, εχουν κανει τα αισχη.
    Νικαραγουα, Χιλη, Ισημερινο, Κολομβια, Παναμα και τοσα αλλα.
    Και σ εμας;Η Χουντα ποθεν προεκυψε, απο το υπερπεραν;
    Για συνελθετε λοιπον κι αφηστε τις χαζομαρες, γιατι υποτιματε τη νοημοσυνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βρε theodore
    Μπορείς να μου εξηγήσεις το ανωτέρω σχόλιο σου προς ποιους απευθύνεται;
    Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω!!!!!!
    Προσπάθησα αλλά.....δεν...!!!
    Επειδή θα κλείσουν τα σχόλια σ` αυτό το post, έχεις το ελεύθερο, έστω και εκτός θέματος ,να μου λύσεις την απορία σε οποιοδήποτε άλλο καινούργιο post με ανοιχτά τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή