Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Η απάτη με τον Οσάμα Μπίν Λάντεν !

Το ότι ο Οσάμα Μπίν Λάντεν βρίσκεται στη λίστα των περισσότερο καταζητούμενων ανθρώπων που διατηρεί το FBI, είναι γνωστό από τα διάφορα ΜΜΕ.

Εκείνο που επιμελώς μας αποκρύβουν, είναι το ότι δεν κατηγορείται για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους !!!!

Με ποια κατηγορία, λοιπόν, βρίσκεται ο Λάντεν στη λίστα;

Σύμφωνα με το κείμενο της επικήρυξής του, κατηγορείται για συμμετοχή στις βομβιστικές……επιθέσεις που σημειώθηκαν στις πρεσβείες των ΗΠΑ στην Τανζανία και την Κένυα τον Αύγουστο του 1998, που στοίχησαν τη ζωή σε περισσότερα από 200 άτομα.

Καμία αναφορά δεν υπάρχει στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Μάλιστα! Σας θυμίζω ότι στις 11 το πρωί εκείνης της μέρας, δύο μόλις ώρες μετά την επίθεση, η κυβέρνηση Μπους είχε καταλογίσει δημόσια την ευθύνη στην Αλ Κάιντα, προτού διενεργηθεί οποιαδήποτε έρευνα.

Τις επόμενες δε ημέρες, παρουσίασαν τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τρομοκρατών- συνεργατών του (………) που επιδέξια οδήγησαν τα τεράστια επιβατικά αεροσκάφη στους δίδυμους πύργους και στο πεντάγωνο.

Όλοι … «θαμπωθήκαμε» από την κεραυνοβόλα και άμεση ανακάλυψη των δραστών –συνεργατών του Οσάμα Μπίν Λάντεν.

Το ότι όπως αποδείχτηκε αργότερα ,από διαφόρους αναλυτές ,αυτοί δεν ήταν ικανοί να κυβερνήσουν τέτοια αεροσκάφη ,δεν μας ανακοινώθηκε ποτέ από τα ΜΜΕ .

Στο όνομα του Μπίν Λάντεν στηρίχτηκε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν ,εμμέσως ο πόλεμος στο Ιράκ και εγκρίθηκαν τεράστια κονδύλια στρατιωτικών εξοπλισμών.

Στο όνομα του Μπίν Λάντεν σπάρθηκε παγκόσμιος τρόμος, δικαιολογήθηκαν βιομετρικά διαβατήρια ,κάμερες παντού και δημιουργηθήκαν τα διάφορα ανά την γη «Γκουαντάναμο»

Στο όνομα του Μπίν Λάντεν η ……παραγωγή του οπίου στο Αφγανιστάν έχει αυξηθεί κατά 1.400% μετά την πτώση των Ταλιμπάν

Μέχρι τότε ήταν παράνομη η καλλιέργεια του, αφού θεωρείτο από τους Ταλιμπάν ότι προσβάλει το Ισλάμ, ενώ τώρα είναι εντελώς ….νόμιμη και …..προστατεύεται μάλιστα από τις …..ΝΑΤΟικες δυνάμεις (………..).

Με μια πρώτη ματιά, η σελίδα του FBI μοιάζει απλώς να μην έχει ενημερωθεί – γεγονός που ενισχύεται από την ημερομηνία έκδοσης της επικήρυξης (Ιούνιος του 1999).

Ωστόσο, από μια πιο προσεκτική ανάγνωση προκύπτει ότι η επικήρυξη του Μπιν Λάντεν έχει ανανεωθεί τον Νοέμβριο του 2001, δύο μήνες μετά την επίθεση στη Νέα Υόρκη.

Σε σχετική ανακοίνωση του FBI, τον Ιούνιο του 2006, αναφερόταν: «Ο λόγος που η 9/11 δεν αναφέρεται στην επικήρυξη του Λάντεν είναι επειδή δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για τη συμμετοχή του στις επιθέσεις».

Πάνω σ’ αυτό το θέμα, ο Ρεξ Τομ, τότε διευθυντής Δημοσιότητας των Ανακρίσεων του FBI (υπεύθυνος για τη λίστα των καταζητούμενων), είχε διευκρινίσει: «Το FBI συλλέγει πληροφορίες. Όταν συλλεχθούν, παραδίδονται στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το υπουργείο αποφασίζει αν θα παραπέμψει την υπόθεση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Αναφορικά με τις υποθέσεις του ’98 στην Τανζανία και την Κένυα, έχει συνταχθεί επίσημο κατηγορητήριο, κάτι που δεν ισχύει για τις επιθέσεις της 9/11, καθώς το FBI ……δεν διαθέτει στοιχεία».

Ποιοι λοιπόν ήταν οι …..τρομοκράτες (…..?) που αιματοκύλησαν (…..?) τις ΗΠΑ , αφού και ……επίσημα πλέον …..δεν υπάρχουν στοιχεία κατά του Όσαμα Μπίν Λάντεν;

Ελάτε τώρα ,δεν είναι δύσκολο, …..μεγάλα παιδιά είστε!


11 σχόλια:

  1. Ax den to briskw - den to briskw!! Boh8a kai esy ligo...Poly dysklola quiz einai ayta pou bazeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολίτη, ίσως να έχεις επηρεαστεί και από το δημοφιλές ντοκυμαντερ "Zeitgeist", το οποίο ισχυρίζεται ξεκάθαρα ότι η 9/11 ήταν "inside job". Δεν αμφισβητώ τα στοιχεία που δίνεις, απλά νομίζω ότι ίσως θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στα συμπεράσματα.

    Το γεγονός ότι υπάρχουν ερωτηματικά σε αυτή την υπόθεση τα οποία δεν έχουν απαντηθεί -πιθανώς εσκεμμένα αλλά πιθανώς και από παράλειψη/ανικανότητα- δε σημαίνει ότι πρέπει να οδηγούμαστε απαραίτητα και στο άλλο άκρο. Εντός του πλαίσιου του "Υποψιασμένου πολίτη" μπορούμε να κάνουμε τέτοιους συνειρμούς. Αλλά μέχρι εκεί (γνώμη μου).

    Φιλικά
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Γιώργο 5.19
    Τα στοιχεία που δίνει ,τα έψαξα από την φωτο του post και πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα.
    Μας έχει συνηθίσει το blog σε τέτοιου είδους ...κολπάκια.
    Δηλαδή να αναφέρεται σε κάτι, χωρίς να μας δίνει κάποιες φορές το αντίστοιχο link των πηγών του ,αλλά συνήθως μέσα από την φωτο πολλές φορές να μας καθοδηγεί στην πηγή ή στην πρόταση του.
    Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτού του είδους η επικοινωνία.
    Πως να εξηγήσουμε τα ερωτηματικά που παραθέτει το post;
    Την ίδια ημέρα μας ανέφεραν τον Λάντεν , μετά 2-3 ημέρες τους αεροπειρατές και μετά ......τίποτα!!!
    Δεν έχουμε στοιχεία!!!!!!!
    Στο όνομα του Λάντεν ......δεν έγιναν όλα αυτά που αναφέρει ο πολίτης;
    Αν μέσω λογικών συνειρμών ,εσύ φίλε βγάζεις κάποιο άλλο συμπέρασμα , εγώ προσωπικά θα το άκουγα με πολύ ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάμε για ενορχηστρωμένη εκστρατεία να πείσουν τους πάντες.... για την "αναγκαιότητα" όλων αυτών των ενεργειών που ακολούθησαν...
    Και οι ίδιοι φαντάζομαι ότι ξέρουν πως δεν τους πιστεύει κανείς, αλλά κάπως πρέπει να "πλασάρουν" τα εγκλήματα τους.

    Αλήθεια, με εκείνο το "μακελειό"..., πριν λίγο καιρό στην Αλβανία? Περίεργη "σιγή" ή μου φαίνεται?
    Τί έγινε...? Πώς έγινε...? Πόσα θύματα...? Κανένα ΜΜΕ δεν μετέδωσε τίποτα....

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού η οικογένεια Μπίν Λάντεν κάνει business με την Οικογένεια Bush, τι συζητάμε τώρα;

    Όλη αυτή η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα έγινε για να τραβήξει το κόσμο της Αμερικής από τα προβλήματα του.

    Με μια παραπαίουσα βιομηχανία (οι... εχθροί Ιάπωνες και Γερμανοί τους ξεπέρασαν στις εξαγωγές!), με εξωτερικό χρέος κοντά στα $53 τρίσεκατομμύρια και υποθηκευμένο στις Κεντρικές τράπεζες Κίνας-Ιαπωνίας, και κυρίως με πολλές "φούσκες", λογικό δεν είναι να προσπαθούν να παραπλανήσουν το κόσμο;

    Και το κερασάκι στη τούρτα; Patriot Act!

    Αυτή είναι η αλήθεια. Και με το σκάσιμο της φούσκας των ακινήτων, αποκαλύφθηκε η γύμνια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι της οικογενείας Λαντεν, φυγαδεύτηκαν με αεροπλάνο την επόμένη της 11-9 και με συνοδεία των ΗΠΑ. Πείτε μου πότε έχει ξανά συμβεί αυτο, δηλ. να σε ξεπορτίζουν με ευλογίες όταν ο συγγενής σου έχει δώσει το μεγαυτερο χαστούκι στο πρεστιζ της χώρας σου, όχι ανάκριση δεν τους έκαναν αλλά άρον άρον να τους φυγαδεύσουν. Το τι παίχτηκε την 11-9 μόνο εικασίες, ποιοι κέρδισαν αυτό είναι ποιο εύκολο να το δεις, αλλά την πάτησαν με το ΙΡΑΚ που έδωσε την ευκαιρια με την εκτοξευση της τιμής του πετρελαίου ο Πούτιν να ξανακάνει ισχυρή την Ρωσία. Άραγε αυτή η παράπλευρη απώλεια πόσο κοστολογείται από τις ΗΠΑ? Πολύ ακριβά πιστεύω γιατί ο Πούτιν χωρίς έξοδ ενός δολλάριου έγινε κυρίαρχος παίχτης της αγοράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι όπως το λες! Επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά από την αρχή καταλάβαμε ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και κάθε όμοιός του, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πρόσχημα για να δεθούν οι λαοί με ισχυρότερα δεσμά και να γίνουν έρμαιο των πολυεθνικών, χωρίς ελπίδα αντίστασης!!
    Εγώ από την αρχή είχα τις αμφιβολίες μου για το ποιός οργάνωσε την κατάρρευση του εμπορικού κέντρου της Ν. Υόρκης!! Αν δούμε ποιός ωφελήθηκε από αυτό, τότε θα βρούμε το κίνητρο και αν βρούμε το κίνητρο τότε έχουμε το δράστη που οδήγησε τα αεροπλάνα με τους τρομοκράτες πάνω στους δίδυμους πύργους!! Καλά λες μεγάλα παιδιά είμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα σας λυθούν κάποιες απορίες σχετικά με την 11/9 και τον ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ στο Ντοκυμαντερ ZEITGEIST από το 37:00 (λεπτό του βίντεο) και μετα.
    Δείτε το στο:
    http://liondani.blogspot.com/2008/04/zeitgeist.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @9.31
    Με το ΙΡΑΚ θέλουν να πιστεύουμε ότι την "πατήσανε". Στην πραγματικότητα εξυπηρετούνται τα σχέδιά τους στην περιοχή και με το παραπάνω! (Προφανώς τα σχέδια λίγων.. όχι του συνόλου της Αμερικής βέβαια, ποιος τον υπολογίζει τον λαό?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξερετε τι δε βγαζει πολυ νοημα και με εχει προβληματισει;Το οτι οι μυστικες υπηρεσιες αλλων χωρων ειχαν προβλεψει ενα επικειμενο τρομοκρατικο χτυπημα απο την Μεση ανατολη και ειχαν προειδοποιησει τισ ΗΠΑ.(Ασχετως που οι Αμερικανοι δεν καναν τιποτα).Εκτος αν ηταν οργανωμενο σε συνεργασια Αμερικανων και Αλ καιντα.Μηπως δεν εμπλεκοταν η αμερικανικη κυβερνηση αλλα ορισμενοι αξιοματουχοικαι ποσο καλα κρυμενοι να ειναι?;Κανω μονο υποθεσεις δεν εχω στοιχεια.Μπορειτε να βρειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. an krinoume apo to amerikaniko parelthon(perl xarbour kai ta nea stoixeia pou lene oti kapoioi ipsilovathmoi amerikanoi ixeran gia tin epithesi kai apofasisan na min kanoun tipota),
    iparxei mia sovari pithanotita oi fimes oti i mosant kai oi gallikes mistikes ipiresies eidopoiisan gia to epikeimeno xtipima, na min einai avasimes

    kai oti kapoioi ligoi, se kairies theseis to xrisimopoiisan gia na petixoun ton megisto stoxo, ton "neo polemo" pou xreiazetai kapoios gia na poulisei fovo kai opla kai na kratisei sispiromenes dinameis pou allios tha amfisvitousan nomoteliaka tin idia

    san epistegasma perasan kai to perifimo "patriot act" pou mesa sta alla epitrepei tin kataskopia akoma kai filion xoron, me stoxo tin texnologiki iperoxi tis amerikis kai tin diatirisi tou rolou tis san kiriarxo kratos
    (akoma opoia etairia software thelei na poula stin ameriki, tha prepei na exei backdoors, pou tha dinei kai stis endiaferomenes amerikanikes ipiresies)

    ΑπάντησηΔιαγραφή