Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Η ώρα της …αλήθειας!

Από το βήμα της Βουλής επιτέλους ειπώθηκαν οι μεγάλες αλήθειες δια στόματος της κας Παπαρήγα.

Αυτές τις αλήθειες που, η κυβέρνηση ευρισκόμενη σε μια πολύ κρίσιμη φάση για τα εθνικά μας ζητήματα δεν μπορεί …..φανερά να πει , το αμερικανόφιλο τμήμα του ΠΑΣΟΚ των Ιμίων και της Καραχασάν ….….δεν θέλει, ο ΣΥΡΙΖΑ …. αυτός και …. αν δεν θέλει και ο ΛΑΟΣ που θέλει μεν αλλά…..στερείται σοβαρότητας όταν μπερδεύει (στην ομιλία του αρχηγού του) τον Μέγα Αλέξανδρο και την…. Ραφαέλα Καρά.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για την έγερση θέματος μειονοτήτων εντός της χώρας .

Είπε συγκεκριμένα ότι: «η Ευρωπαϊκή Ένωση (που έχει πλήρως διαβρωθεί από τους Νεοταξήτες, θα συμπλήρωνα εγώ) ακολουθεί μια πολιτική επικίνδυνη στα Βαλκάνια, κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη που έχει αντανάκλαση ίσως και στη Δυτική Ευρώπη.
Η Ε.Ε. χρηματοδοτεί στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια υπαρκτές ή …..αυτοπροσδιοριζόμενες μειονότητες, μετανάστες, με ….τι στόχο;
Ο αυτοπροσδιορισμός ποια εξέλιξη θα έχει; Ανησυχούμε πάρα πολύ για τη δουλειά που γίνεται από κύκλους, από πρεσβείες, από ...από, να μην πω άλλες λεπτομέρειες.

Επιχειρείται δημιουργία κομμάτων μεταναστών, ετοιμάζονται δε και τα αστέρια που θα μας έρθουν απ' έξω για να μπουν επικεφαλής.
Τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Δεν εμπιστευόμαστε καμία κοινοτική πολιτική.

Υπάρχει η επίσημη, αλλά υπάρχει και η …..ανεπίσημη».

Τάδε έφη …… η κα Παπαρήγα επισημοποιώντας αυτό που ορισμένοι φωνάζουμε εδώ και αρκετό διάστημα.

Φωνάζουμε ότι οι "σοφοί" της υφηλίου ετοιμάζουν αλλαγές συνόρων και έχουν δημοσιευθεί χάρτες των κατατεμαχισμένων Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής του μέλλοντος.

Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη κάποιοι, οι οποίοι ….σκοπίμως υποβαθμίζουν το θέμα , κάποιοι άλλοι που ευρισκόμενοι σε μια πολιτική και εθνική …αφασία …περί πολλά άλλα τυρβάζουν (όπως για το ….νέο άσμα της Καλομοίρας) και κάποιοι άλλοι οι οποίοι ως σύγχρονοι…άπιστοι Θωμάδες απλώς δυσπιστούν .

Αυτό που θα αναφέρω παρακάτω απευθύνεται μόνο στην τρίτη κατηγορία ,αυτή των …άπιστων Θωμάδων, εφόσον για τις άλλες δύο κατηγορίες είναι …….άδικος κόπος.

Σε άρθρο του στην «Washington Post» στις 5 Μαΐου του 1999, o Graham E. Fuller , τέως υποδιευθυντής του Εθνικού Συμβουλίου Πληροφοριών της CIA, εξυπηρετώντας τον γνωστό στην ψυχολογία ρόλο της προδιάθεσης αναφέρει:

«Ο κόσμος πρέπει να συνηθίσει καλύτερα τι συμβαίνει στο Κόσσοβο, επειδή αντιπροσωπεύει το κύμα του μέλλοντος ………..
Τον επόμενο αιώνα οι μειονότητες θα είναι όλο και πιο απρόθυμες να ζήσουν μέσα σε σύνορα που έχουν καθοριστεί αυθαίρετα από την ιστορία...
Όμως, ποιος έχει το δικαίωμα να αποκτήσει δικό του κράτος; Οποιοσδήποτε; Η σύντομη απάντηση είναι ΝΑΙ, το δικαίωμα δικού τους κράτους έχουν όλοι εκείνοι που αισθάνονται αρκετά δυνατοί για να το αποκτήσουν.
Πολλά δεσποτικά κράτη θα διασπαστούν σε μικρότερες εθνικές μονάδες, στην πρώτη φάση.
Κατόπιν, αυτές οι νέες εθνικές μονάδες του κόσμου θα συμφωνήσουν πιθανώς να ξανασυνδυαστούν με νέους τρόπους και με νέους εταίρους».

Τι λέει δηλαδή ο ….προφήτης προδιαθέτης (αν το μεταφέρουμε στην δικιά μας περίπτωση).

Ότι αφού με εργαλείο τα ανθρώπινα δικαιώματα, δημιουργηθούν μειονότητες και μόλις αυτές καταστούν ισχυρές, θα απαιτήσουν τη δημιουργία δικού τους κράτους.

Στη συνέχεια, αυτή η νέα εθνική μονάδα– χρησιμοποιώ τις λέξεις του κ. Fuller – πιθανώς θα ξανασυνδυαστεί με μια όμοια ομάδα, ας πούμε τους "Μακεδόνες" των Σκοπίων, ή τους Τούρκους της Βουλγαρίας και θα αποτελέσουν μαζί ένα άλλο κράτος.

Να πως μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα "Μακεδονία" ή "Θράκη" και να που….. το πηγαίνουν.

Μας αποκαλύπτουν τι σχεδιάζουν, μέσα στα πλαίσια είπαμε της ψυχολογικής προδιάθεσης “, αλλά δεν τα προσέχουν όλοι.

Κάποιοι δε από τους "αρμόδιους" ( τους ανέφερα στην αρχή του άρθρου μου ) κάνουν πως …….δεν αντιλαμβάνονται.

Και όχι μόνο αυτό αλλά μερικοί εξ αυτών έχουν και την …..ανάλογη συμμετοχή στην πραγμάτωση του σχεδίου.

Και αφού ο καιρός ….φρεσκάρισε για τα καλά , κάποιοι γύρισαν ……δευτερόπριμα , το λιμάνι προορισμού όμως παραμένει …το ίδιο.

Keep Walking λοιπόν αλλά …..σε επικίνδυνα μονοπάτια !

21 σχόλια:

  1. Ωραιοτατο και κατατοπιστικο το κειμενο σου. Η Παπαρηγα ειπε το αυτονοητο και σιγα μην το σχολιασει ο ΣΥΝ, εκει μιλανε ηδη 'μακεδονικα'. Ομως μαλλον τρικυμια δερνει το ΚΚΕ καθοτι χαρακτηριζει στο Κοσσυφοπεδιο ως λαθρεμπορους και τσιρακια των αμερικανων τους αλβανο-ουτσεκαδες οταν ερθουν ομως εδω σαν λαθρομεταναστες τρεχει ασθμαινοντας να τους υποστηριξει και να τους δωσει και αξιωματα στα εργατικα συνδικατα που ελεγχει. Εκει κακοι και εδω καλοι. Ουτε προβληματιζεται το ΚΚΕ απο το τι εγινε στην Γιουγκοσλαυια αναλογιζομενο οτι με 100αδες χιλιαδες αλβανους νομιμοποιημενους στην χωρα μας, οπως ζηταει με 'προλεταριακο΄στομφο, θα θεμελιωθει σε λιγοτερο απο μια γενια δικαιωμα αλβανικης 'η και αλλης μειονοτητας με απαιτησεις εξουσιας made in USA και τοτε τι θα λεει 'εξω οι αλβανοι'?. Καπου τα μπερδευουν γιατι δεν ξερουν πως να τα συνδυασουν. Τουλαχιστον ο ΣΥΝ ειναι ξεκαθαρος 'μπατε σκυλοι αλεστε' και εμεις ειμαστε εδω. Δηλαδη οχι ακριβως εδω, στην Φιλοθεη εννοουμε! Στα χαμενα φιλε μου το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Politi kserw oti eimaste pro PARA pollwn sumvantwn ta opoia tha exoun pagosmia varytita ta epomena 4 me 5 eti tha diamorfwsoun rizika ton tropo me ton opoio tha "trexei" o kosmos .

    Anoixta matia , min pisteyete tipota .

    nik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομε ειλικρινά που υπάρχουν φωνές σαν την δική σου ακόμα σε αυτό τον τόπο. Σου μεταφέρω εδώ ένα σχόλιό μου, όπως το κατέγραψα αναφερόμενος στον ρόλο του «πονηρού» Ντάνιελ Φριντ:

    Ζούμε σε μια περίοδο χρόνου, όπου τα γεωπολιτικά παιχνίδια του διεθνούς ιμπεριαλισμού έχουν φτάσει ποια στην …πόρτα μας και αυτό που με λύπη μου παρατηρώ είναι ότι ο ελληνικός λαός έχει πάθει απόλυτη αποχαύνωση. Αντανακλαστικά… μηδέν. Αντίληψη του κινδύνου… μηδέν. Ανάληψη δράσης… μηδέν. Η διαπίστωση λοιπόν είναι, ότι τα σχέδια του εχθρού έχουν στεφθεί με επιτυχία, αφού ο λαός στον τόπο αυτό …έχει τεθεί εκτός μάχης!

    Όλα τα μέσα που υποτίθεται ότι εξυπηρετούν τον πολίτη: ΜΜΕ, Δημόσιες Υπηρεσίες, Δικαιοσύνη, Σύστημα Υγείας κ.λ.π., έχουν καταληφθεί εδώ και καιρό και οι πολιτικοί λειτουργούν σαν υπνωτισμένοι ή το χειρότερο ως …manager επιχειρήσεων. Το μόνο μέσο (σαν μια φωνή από το υπερπέραν) που αυτή την στιγμή λειτουργεί ως η συνείδηση αυτού του άμοιρου τόπου, είναι ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (!!!) (αν και εδώ βλέπουμε, τον τελευταίο καιρό, κάποιες περίεργες κινήσεις)…

    Υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι, που με κάνουν να διαμορφώνω την άποψη ότι η βάση της εθνικής υπόστασης της Ελλάδας βρίσκεται στην Μακεδονία. Αν η χώρα αυτή δεν είναι σε θέση να υπερασπισθεί τα δικαιώματα της στον γεωγραφικό αυτό χώρο, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης, ως έθνος. Έχουμε δώσει υπερβολική έμφαση στην αρχαιότητα, λαμβάνοντας όμως μόνο υπόψη τον πολιτιστικό ρόλο που έπαιξε η χώρα μας στα διεθνή δρώμενα, χωρίς να λάβουμε υπόψη την πολιτική πλευρά της υπόθεσης. Και εδώ βρίσκεται στην πραγματικότητα η ουσία! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αν αυτό δεν είμαστε σε θέση να το κατανοήσουμε και να το δούμε σε όλο το φάσμα της γεωπολιτικής του σημασίας, τότε δεν είμαστε αντάξιοι του ρόλου μας ως κληρονόμους της ιστορίας αυτού του τόπου! Είμαστε μάλλον ώριμοι για …απαλλοτρίωση από τον σύγχρονο ιμπεριαλιστικό «οδοστρωτήρα»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό πράγματι σχεδιάζουν εδώ και χρόνια.
    Αλλά όπως πολλές φορές έχεις πει και εσύ ..Έχουν γνώση οι Φύλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολίτη μ αυτά που γράφεις θα μαζευτεί σήμερα η μισή χρυσή αυγή εδώ μέσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν το κατάλαβα αυτό του φίλου ανώνυμου 8.20.
    Τι εννοεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έβγαλε μήπως την Αλέκα ...κρυφοΧρυσαυγήτησα?
    Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα?
    Μάλλον είναι ο ίδιος τύπος με το γελάδι.
    Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο πατήρ Μπους, όταν ήταν κι αυτός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, έκανε για πρώτη φορά λόγο για μία νέα τάξη πραγμάτων.
    Μάλιστα, λεγόταν τότε ότι δε θα υπάρξει λόγος εξοπλισμών, ότι τέλειωσε ο ψυχρός πόλεμος. Και ότι αυτό που απομένει στην ανθρωπότητα είναι να κατακτήσει τη δημοκρατία και να απολαύσει τα αγαθά από τη χρήση, την εφαρμογή των επιτευγμάτων των νέων τεχνολογιών στην ειρηνική ζωή, στην καθημερινότητα.
    Βλέπετε τίποτα απο αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 1999 είναι πολύ μακριά.Τα κόλπα αυτά μπορούσαν να γίνονται όσο υπήρχε μόνο ένα κέντρο δύναμης στον κόσμο.
    Όταν εμφανίζονται και άλλα όποιος δεν ψάχνει για συμμάχους αλλά ασχολείται με το πως θα διασπάσει άλλες χώρες τις χαρίζει στον αντίπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 8.20, άν καί δέν είμαι χρυσή αυγή, είμαι "εδώ μέσα" καί αγωνιώ γιά τά γραφόμενα τού Πολίτη, γιατί δυστυχώς φαίνεται νά έχουν βάση καί άς ελπίσουμε ότι δέν θά αποδειχθούν μελλοντικά καί στήν πράξη.
    Εσύ όμως μήπως ανήκεις στίς περίεργες κινήσεις, πού αναφέρει ο Αλκιμος 4.04 στή 3η παράγραφο του γιά τό διαδίκτυο?
    Δηλαδή κατά τή γνώμη σου ή χρυσαυγίτης πρέπει νά είναι κάποιος ή αδιάφορος γιά τό μέλλον τής πατρίδας. Υποχρεωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια που αναφέρθηκαν επιγραμματικά τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή και καθώς τα πράγματα παίρνουν πολύ πιο επίσημο χαρακτήρα από ότι νομίζουμε, κάντε τον κόπο και διαβάστε όλο το άρθρο του Ριζοσπάστη του Σαββάτου 12/4/08 στο link:

    http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=12/4/2008&id=9624&pageNo=3&direction=1

    Έψαξα να βρω κάτι σχετικό με αυτά γενικά στον ελληνικό Τύπο και δεν βρήκα τίποτα. Ίσως βέβαια αδικώ μερικούς καθώς δεν ξόδεψα και πάρα πολύ χρόνο στην αναζήτηση.

    Το ζήτημα είναι ότι οι του ΚΚΕ που είναι ενάντια στην ΕΕ αποκαλύπτουν πράγματα και κάνουν παρεμβάσεις και μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο για εθνικά μας ζητήματα, ενώ αυτοί που ψηφίσαμε για να προασπίζονται τα συμφέροντά μας στην ΕΕ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και θα τρέχουν τελευταία στιγμή να καλύψουν την αδράνειά τους και το βόλεμά τους με καμιά ανακοινωσούλα της πλάκας ή καμιά εμφάνιση σε τηλεπαράθυρα κραυγάζοντας για τα δικαιώματα του έθνους που καταπατώνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στο ΚΚΕ! Μας εντυπωσίασε με αυτές τις τοποθετήσεις... Κάλλιο αργά... παρά ποτέ! Ενότητα να υπάρχει γιατί πραγματικά έρχονται δύσκολοι καιροί.
    Διαβάστε όρισμένα αποσπάσματα από μία αναφορά ανασκόπησης που έγινε για την Ελλάδα στο Balkanalysis.com Λέγεται ότι το συγκεκριμένο site έχει στενούς δεσμούς με τον Σόρος και τις ΜΚΟ του.(.... αναθεμά τον παντού μπροστά μας τον βρίσκουμε?)

    "Μέλος τόσο της ΕΕ όσο και του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα είναι μία κατ΄εξοχήν Δυτική χώρα που όμως επιδιώκει να διατηρήσει τις ανεξάρτητες εξωτερικές σχέσεις της προκειμένου να διασφαλίσει τα εθνικά της συμφέροντα - ίσως γι΄αυτό να κατηγορηθεί ότι θέλει να έχει και την πίττα γερή και τον σκύλο χορτάτο."...
    Στην συνέχεια απαριθμεί τις τρείς αιρετικές στάσεις της Ελλάδας.

    "Παρά την αυξανομένη παγκόσμια συμπάθεια για την "Μακεδονία", η Ελλάδα συνεχίζει να εμποδίζει τις μεγάλες δυνάμεις της ΕΕ να ανγνωρίσουν δτο όνομα της χώρας αυτής κυρίως μέσω οικονομικών απειλών. Η Ελλάδα μέλος του ΝΑΤΟ, χρησιμοποιεί τη ρωσική στρατιωτική τεχνολογία, αντιτίθεται στην ανεξαρτησία του Κοσόβου και έχει απειλήσει να τορπιλίσει τα σχέδια του ΝΑΤΟ προβάλλοντας ΒΕΤΟ στην είσοδο των Σκοπίων τον Απρίλιο. Συνεχίζει, όπως και να΄χει την δική της πορεία στην Δύση".

    Περνάμε τώρα απευθείας στις απειλές...

    "για τους Έλληνες η επιτυχία μπορεί να έχει κάποιο κόστος".....

    "Οι μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007, που έκαιγαν σε μέτωπα έκτασης μέχρι και 70χιλ. και οι οποίες έφθασαν στα προάστια της Αθήνας, ενώ εξόντωναν εκτεταμένες περιοχές της Πελοποννήσου, μπορούν να θεωρηθούν ως η μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια και πιστεύουμε ότι θα συμβούν ξανά το καλοκαίρι του 2008... (ε! ρε! καθίκια...)
    Είναι σαφές ότι για τους ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ"....

    no comments

    M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι γεγονός ότι το ΚΚΕ σήμερα έχει τον πιο αληθινό και έντιμο λόγο,ίσως από όλα τα πολιτικά σχήματα, όμως κανείς δεν το ακούει γιατί δεν έχει τρόπο να επικοινωνήσει με τον κόσμο! Μοιάζει περιχαρακωμένο και μοναχικό! Ίσως αυτό είναι απαραίτητο για να διατηρήσει την καθαρότητά του, όμως δεν οδηγεί πουθενά...
    Μπράβο σου που αναγνωρίζεις τα σωστά απ΄ όπου και αν λέγονται!!!
    Καλό σου ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχει αρχίσει να διαφαίνεται η προσπάθεια αποδυνάμωσης, το λιγότερο, έως πλήρους διάλυσης, κρατών με υψηλή εθνική συνείδηση, κατά τους οραματιστές του σχεδίου. Τα κράτη αυτά, αποτελούν εμπόδιο, τρόπον τινά, στην γενική αντίληψη πού καλλιεργείται, χρόνια τώρα, σε αυτό πού αποκαλείται, δυσφημιστικώς, θα μου επιτρέψετε, "παγκοσμιοποίηση". Η άποψή μου είναι, ότι τα σχέδια αυτά θα πραγματοποιηθούν, είτε μέσω ειρηνικών διαδικασιών-νέο ευρωσύνταγμα (άν και δεν αποκαλείται έτσι) χωρίς να τεθεί σε δημοψήφισμα απο τους ευρωπαικούς λαούς, είτε μέσω άλλων, πιό επώδυνων διαδικασιών. Το γεγονός ότι το project αυτό-ο όρος χρησιμοποιείται ad hoc, επειδή έτσι το βλέπουν- "τρέχει" και απο Ευρ. Ενωση, είναι μία ένδειξη, της σύμπτωσης των συμφερόντων ματαξύ των μεγάλων του κόσμου. Κατά τη γνώμη μου, το project αυτό αφορά σε όλα τα κράτη του κόσμου, πού αποτελούν ισχυρά εμπόδια σε διάφορα σχέδια, ανεξάρτητα από το μέγεθος των κρατών αυτών. Φυσικά, όλα τα μέσα, χρησιμοποιούνται ή πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στην πραγματοποίηση του project, αυτού. Ανεξάρτητα λοιπόν απο το από πού προέρχονται διάφορες εκτιμήσεις και πληροφορίες πρέπει να μάθουμε να θεωρούμε "εθνικό ό,τι είναι αληθές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό που με τρελλαίνει, είναι ότι βρίσκουν και τις κατάλληλες λέξεις για να "βαφτίζουν" τις ενέργειες τους . Την βίαιη απόσχιση... του Κοσυφοπεδίου, την χαρακτηριζουν και "ανεξαρτησία".... Τελικά έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει Βαλκάνια.... και οσονούπω... θα καλοπεράσουνε...

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμείς τί πρέπει να κάνουμε ρε φίλε;
    Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να πεί, ο άλλος είναι στο κόλπο και ο τρίτος σφυρίζει αδιάφορα τί πρέπει να κάνω εγώ ως Έλληνας;
    Γιατί αν δεν μου λες τι πρέπει να κάνω γιατί με ενημερώνεις;
    Να πουλάω σιγά σιγά τα ακίνητά μου και να ψάξω να βρώ ασφαλή Δημοκρατία για τα παιδιά μου;
    Γιατί αν δεν με ενημερώσεις βλέπω να είσαι κι εσύ μέρος κάποιου παιγνιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ φίλε μου σε ενημερώνω και μάλιστα παραθέτω και τα αντίστοιχα ντοκουμέντα.
    Αν εννοείς να σε συμβουλέψω ,αυτό δεν μπορώ να το κάνω ,διότι ο καθένας μας νομίζω ότι είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα και αναλόγως αντιδρά.
    Αυτό που κάνω είναι να ενημερώνω και να αφυπνίζω.
    Το μόνο που θα ακούσεις μέσα από τα άρθρα μου ,σαν συμβουλή από εμένα είναι : Εφόσον Ξέρετε, Nα Προσέχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιά αφελέστατη ερώτηση:
    Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας, δικαίωμα δημιουργίας κόμματος αλλά και ψήφου έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες. Πώς λοιπόν θα δημιουργηθεί κόμμα "μεταναστών" στην Ελλάδα; Ποιοί θα το επανδρώσουν, ποιοί θα το ψηφίζουν και κυρίως με ποιόν αρχηγό; (Μην μου πείτε το γνωστό παραμύθι με τον Τσενάϊ, δεν έχει Ελληνική ιθαγένεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 5.59
    Έχουν δοθεί ήδη 100.000 ιθαγένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν υπάρχουν αλλοδαποί, όχι μόνο Αλβανοί, που ζουν στην Ελλάδα για πάνω από 10 χρόνια, που έχουν κάνει οικογένεια και συμμετέχουν και σε πολιτιστικούς συλλόγους, οικολογικές κινήσεις, κόμματα, συνδικάτα κλπ και γενικώς έχουν ενταχτεί σχεδόν πλήρως στην ελληνική κοινωνία δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ.

    Άλλωστε δεν είπε κανείς ότι θα κάνουν κανένα κόμμα για να χτυπήσουν 10%. Θα πληρώσουν μερικούς, θα παρασύρουν περισσότερους και με τις πλάτες που από ότι φαίνεται έχουν θα μπορούν να μιλάνε δήθεν εκ μέρους των χιλιάδων καταπιεζόμενων ομοεθνών τους. Ποιος θα το αρνηθεί; Άλλωστε όλο το παιχνίδι θα γίνει μέσω της προπαγάνδας και όχι στη βάση της πραγματικότητας στην χώρα μας.

    Αφήστε που θα βρουν αφορμή και τίποτα φασιστοειδή μας να εξαπολύσουν τίποτα επιθέσεις για την "υπεράσπιση του έθνους" και θα δέσει το γλυκό.

    Αν και δεν ψηφίζω ΚΚΕ γιατί διαφωνώ με την πολιτική προοπτική που εκφράζει, οφείλω να ομολογήσω ότι όσον αφορά τις εκτιμήσεις του για την οικονομία και τις διεθνείς εξελίξεις την τελευταία 15ετία πέφτει σχεδόν πάντα μέσα. Όταν λοιπόν κάνει τέτοιες δυσάρεστες εκτιμήσεις ανησυχώ ακόμα περισσότερο.


    Προς ανώνυμο @ 5.59

    Φίλος με πληροφόρησε ότι ήδη διακινείται προκήρυξη με την οποία καλούνται Αλβανοί εργάτες να σταματήσουν να συμμετέχουν στα σωματεία τους μαζί με τους Έλληνες εργάτες γιατί οι Έλληνες είναι εχθροί τους και θα πρέπει να συσπειρωθούν μόνοι τους για να βρουν τα δίκια τους. Μάλλον οι εξελίξεις τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζουμε. Αν μάθω περισσότερες λεπτομέρειες θα τις postάρω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @nik79
    Είμαι ο 5:59
    Καλύτερα να μιλούμε με στοιχεία και όχι με φήμες. Οι υπηκοότητες που δίνονται κάθε χρόνο είναι από 1.600-5.000 από τις οποίες το 80% δίνονται σε μετανάστες που δεν προέρχονται από Αλβανία. Η Ελλάδα δεν είναι υποχρεωμένη ούτε από την έννοια των ατομικών δικαιωμάτων, ούτε από το διεθνές δίκαιο να μοιράζει υπηκοότητες σε όποιον τις ζητάει και εξαιτίας της περίεργης γεωπολιτικής κατάστασης το ελληνικό κράτος τις δίνει με φειδώ. π.χ. η Βουλγαρική εφημερίδα "Ατίνκσι Βέστι" (Αθηναϊκά Νέα) ανέφερε σε άρθρο της γιά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου πως "από τους 200.000 νομίμως εγκατεστημένους στην Ελλάδα μόνο 1000 έχουν το δικαίωμα της ψήφου" (έχουν δηλαδή Ελληνική υπηκοότητα). Επίσης η Αλβανική εφημερίδα "Gazeta e Athines", ανέφερε την ίδια περίοδο: "Από την αρχή του χρόνου (2007) ορκίσθηκαν Έλληνες 1269 αλλοδαποί μετανάστες εκ των οποίων 548 Αλβανικής καταγωγής" [η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν Έλληνες Βορειοηπειρώτες, συμπληρώνω εγώ]. Δεν συμφωνώ να δημιουργούμε εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ΚΙΛΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ... ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΡΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΤΟΥ ...ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. ΕΞΑΛΟΥ ΤΛΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...(ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕ ΣΑΣ).ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ... ΣΟΛΩΜΟ ΣΑΣ.ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή