Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Σε επικίνδυνα μονοπάτια βαδίζει κόμμα του Κοινοβουλίου!

Λάθος ημερομηνία διάλεξαν στον ΛΑΟΣ για να στείλουν εξώδικο στο ………Πανεπιστήμιο Μακεδονίας !

Και αυτό γιατί πολλοί το θεώρησαν σαν πρωταπριλιάτικο …αστείο και δεν του έδωσαν την ....δέουσα σημασία (…..…..).

Το εξώδικο όμως που υπάρχει στον διαδικτυακό τόπο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, παρά το γεγονός ότι έχει ημερομηνία 1η Απριλίου , μάλλον είναι πραγματικό.

Όλοι ξέρουμε ότι κατά προσφιλή τακτική του , το ΛΑΟΣ απειλεί με ένδικα μέσα οποιονδήποτε χαρακτηρίσει το κόμμα ακροδεξιό.

Μέχρι προχθές το ΛΑΟΣ απειλούσε με μηνύσεις μόνο δημοσιογράφους.!

Τώρα, εκτείνεται και στους πολιτικούς επιστήμονες.!!!!!

Αύριο ποιος ξέρει ……μπορεί στους bloggers…..μπορεί ……(άγνωστοι αι βουλαί του…..Χέρι-Χέρι)!!!!!!!!

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διοργάνωνε (στις 3- 4 Απριλίου) διημερίδα με τίτλο «Το νέο κομματικό τοπίο στην Ελλάδα».

Στην διημερίδα λοιπόν περιλαμβάνονταν ενότητα υπό τον τίτλο «Το δεξιό άκρο του κομματικού συστήματος» στην οποία εντάσσονταν οι δύο και μοναδικές ομιλίες της ενότητας, οι οποίες, και οι δύο, αναφέρονται στον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό» (ΛΑ.Ο.Σ).

Η μία μάλιστα εξ αυτών της κ. Γεωργιάδου, επίκουρης Καθηγήτριας του Παντείου Πανεπιστημίου, έφερε τον τίτλο: «Πως γεμίζει η δεξαμενή της Άκρας Δεξιάς; Σύνθεση και προέλευση των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2004 και 2007»

Αντιδρώντας λοιπόν το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη ,απέστειλε (ρε λες να ήταν …..πρωταπριλιάτικο αστείο και …..να την πατήσω ;) εξώδικο και απαιτεί από τους διοργανωτές της ημερίδας «αφενός να διαφοροποιήσουν τον τίτλο της ενότητας Το δεξιό άκρο του κομματικού συστήματος... και αφετέρου να ανακαλέσουν στην τάξη (?????) την ομιλήτρια ( επίκουρο καθηγήτρια της Παντείου)... ζητώντας να επαναπροσδιορίσει τον τίτλο της ομιλίας της... με αυστηρούς -και όχι καφενειακούς και συκοφαντικούς- επιστημονικούς όρους».

Και το εξώδικο καταλήγει με ένα βαθυστόχαστο συμπέρασμα: «Άλλωστε η επιστήμη πρέπει να συνδέεται με την πραγματικότητα και όχι με κατάβαθα κακίας και μεροληψίας των φερομένων ως επιστημόνων» (!!!!!!!!)

Επιφυλασσόμενοι για τα νόμιμα δικαιώματά μας να προσφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να προασπίσουμε…….μπλα……μπλα…..

Εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι η περίοδος της Αποκριάς είναι η πιο κατάλληλη για να ντυθεί καθένας με όποιο κοστούμι θέλει .

Φαίνεται ότι οι Αποκριές για κάποιους διαρκούν όλο τον χρόνο.

Ας σοβαρευτούμε όμως γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Στον πολιτικό χώρο δεν είναι δυνατόν να υπάρχει …αυτοπροσδιορισμός .

Ο πολιτικός ορισμός προέρχεται μέσα από τις απόψεις , την δράση και την ιστορία του κάθε κόμματος και μέσα από αυτές επαφίεται στην κρίση των πολιτών.

Εδώ έχουμε ένα …..δημοκρατικό κόμμα εν έτη 2008 που προτίθεται να παίξει τον ρόλο του…..Ιεροεξεταστή.
Λες και είμαστε στον Μεσαίωνα !!!!

Στο εξωτερικό σίγουρα θα έβαζαν τα γέλια με μια τέτοια πρωτοβουλία .

Ίσως μόνο στην Γαλλία δεν θα το έκαναν, αφού παρόμοιες προσπάθειες πολιτικού αποχαρακτηρισμού μέσω των δικαστηρίων και με την απειλή εξοντωτικών προστίμων, τις έζησαν έντονα κάποια εποχή με δράστη τον …Λεπέν.

Στην Ελλάδα του 2008 λειτουργούν ευτυχώς, ακόμα και σήμερα, οι μνήμες της δικτατορίας και είναι λίγο δύσκολο να περάσει στα δικαστήρια η τρομοκρατία των δικομανών πολιτευόμενων.

Έτσι στην σημερινή κοινωνία μας δεν συζητούμε καν για την ελευθερία της επιστημονικής έρευνας ,την ελευθερία του λόγου ,της έκφρασης και της γνώμης ως προς τη δημόσια δράση ενός πολιτικού χώρου.

Εκείνο όμως που πρέπει να μας προβληματίσει, είναι ότι αυτές οι …..απόψεις προέρχονται από ένα κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Πρωτίστως όμως θα πρέπει να προβληματίσει τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ.

Γιατί ο λαϊκισμός από το φασισμό …..μια ανάσα απέχουν!

YΓ. Μέχρι αυτή την στιγμή όσο και αν προσπάθησα δεν έχω πληροφορηθεί ποια ήταν η επίσημη αντίδραση στο θέμα από την πλευρά του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας.

ΥΓ2. Με μεγάλη μου χαρά σήμερα το πρωί (Δευτέρα 7/4) και μετά από τις τόσες αντιπαραθέσεις όλο το Σαββατοκύριακο, διαπίστωσα ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λειτούργησαν τα υγιή αντανακλαστικά από την ΠΚΣ ,την ΚΝΕ ή το ΚΚΕ και έγινε φραγήτης διαφήμισης στο ανθελληνικό MINA.(θέμα που αφορούσαν τα post μου το Σαββατοκύριακο)

Βλέπετε λοιπόν την χρησιμότητα των blogs στον κοινωνικό μας ιστό και στην λειτουργία του.


53 σχόλια:

  1. Ο κ.Καρατζαφέρης καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός σε αυτά που λέει και πράτει γιατί πρέπει όλοι να του θυμίσουμε κάτι.
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
    Ας αφήσει τις αγωγές και τις μηνύσεις και να κοιτάξει τα του οίκου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι τα χθεσινά/προχθεσινά παπαγαλάκια της ΠΚΣ να σχολιάσουν το θέμα και να κατακρίνουν bloggers?
    Eδώ σας θέλω μάγκες να τοποθετηθείτε πολιτικά και με σαφήνεια.Για να σχολιάσω και γώ θα πρέπει να πω πως το ΛΑΟΣ δεν είναι πολύ μακριά από το θέμα της ημερίδας.Ας κοιτάξουμε όλοι τα βιογραφικά των βουλευτών του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση του Πανεπιστημίου στις νομικές ...απειλές του Καρατζαφέρη όπως αναφέρει και ο πολίτης.Το άσυλο-το περιβόητο- υπαρχει για ένα και μόνο λόγο.Να ακούγονται πολλές και διαφορετικές φωνες στον χώρο του.Κύριε Καρατζαφέρη το ΦΟΣ (η ολοκαίνουργια φοιτητική νεολαία σας,να την χαίρεστε!) πρέπει επίσημα να καταδικάσει το γεγονός και αυτή να πάρει το λόγο στα πανεπιστήμια έτσι ώστε να επανέλθει η...τάξη όπως ζητάτε.Ο ρόλος σας είναι στο κοινοβούλιο και στην κοινωνία και όχι στα πανεπιστήμια για την δημιουργία εντυπώσεων και φήμωσης της ελεύθερης βούλησης και έκφρασης.Κάντε επερώτηση για να δικαιωθείτε και όχι μηνύσεις.Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς γι' αυτόν ο "οίκος" του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο...
    Έτσι όμως είναι, όπως έστρωσε... κοιμάται...
    Θεωρώ, όσο κ αν σας φανεί ακραίο ότι δεν υπάρχει πιο ανθελληνικό κ "ύποπτο" κόμμα αυτή την στιγμή.
    "Ελλαδέμποροι" της κακιάς ώρας...
    Κρύβονται πίσω από ένα "υπερπατριωτισμό" και κοροϊδεύουν τον κόσμο.
    Τουλάχιστον οι "άλλοι" είναι αυτοί που είναι κ τους βλέπεις ξεκάθαρα, ενώ αυτοί παραπλανούν κόσμο.
    Ευτυχώς με τις τελευταίες εθνικές εξελίξεις, αρχίζει ο κόσμος κ ξυπνάει κ καταλαβαίνει το "δούλεμα ψιλό γάζι" που έχει υποστεί.
    Το έχω ξανασχολιάσει και θα το επαναλάβω, πως ότι "σενάρια", "συκοφαντίες" και "ψεύδη" κυκλοφορούν υπό "τύπου" "ψιθύρου" (είναι η ισχυρότερη μέθοδος προπαγάνδας κ αποτελεσματικότερη κατά τον Γκαίμπελς!) που έχουν στόχο τον Καραμανλή, προέρχεται από αυτούς.
    Ξέρετε, από την εποχή της "Σαλώμης".... και όχι μόνο....
    Υπάρχει όμως και κάτι άλλο εκτός από αυτό που έγραψες σήμερα politi, υποθέτω θα το γνωρίζεις.
    Γιατί δεν "γαυγίζουν" τελευταίως για την Θράκη, και τις εξελίξεις που είχαμε εκεί? Ορίστε γιατί..!!!

    Ο υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ. Ιμάμ Αχμέτ είχε καταθέσει προσφυγή κατά της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο γιατί δεν αναγνώριζαν τα δικαιώματά του ως… Τούρκου!

    Διάβασε καιτην επιστολή ενός εκ των συνυποψηφίων του προς την Ελευθεροτυπία 19/9/07.

    «Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Μετά και την αποκάλυψη από τα τοπικά ΜΜΕ της Ξάνθης (Ξάνθη TV-Egnatia TV - εφημερίδες “Μαχητής” και “Αδέσμευτη”) ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Ξάνθη, ο μουσουλμάνος Ιμάμ Αχμέτ, ήταν αυτός που πρωτοστάτησε πριν από μερικά χρόνια για το κάψιμο των ελληνικών βιβλίων που είχε αποστείλει το ελληνικό υπουργείο Παιδείας και είχε τότε απολυθεί για ανθελληνική δραστηριότητα, είμαι πλέον αναγκασμένος να αναφέρω ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο εγώ και οι συνυποψήφιοί μου κ.κ. Μιχ. Βαμβακίδης και Γιώργος Πασιάς (και πολλοί άλλοι φίλοι) αποχωρήσαμε από το ΛΑΟΣ και αποσύραμε τις υποψηφιότητές μας από το ψηφοδέλτιο του κόμματος στον νομό Ξάνθης». Στάθης Παπαδόπουλος - Ξάνθη.

    Τα ΜΜΕ... κουβέντα... για την ιστορία.

    Το ΛΑΟΣ πάντως το έχω "σπουδάσει".... και καταλαβαίνεις βέβαια γιατί....
    Γιατί το 2004 σαν ΗΛΙΘΙΑ... το είχα ψηφίσει....

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάθος μεγάλο Πολίτη..

    Αν και δεν είμαι σύμφωνος με το εξώδικο κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ στον ετεροπροσδιορισμό.

    Ποιός καθορίζει τις ταμπέλες "προοδευτικός" "συντηριτικός" "ακροδεξιός"??

    ΕΓΩ? ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ? Ο ΔΙΠΛΑ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ?

    Ποιός καθορίζει τα άκρα , τη μέση την "πρόοδο" την "συντήρηση"?

    Αν ρωτήσεις 100 άτομα τι σημαίνει "προόδος" θα πάρεις 100 διαφορετικές απαντήσεις .

    Ποιανού ερμηνεία είναι από τον "Θεό " αποδεκτή με βάση την οποία δαιμονοποιείς κοινωνικές ομάδες?
    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ? Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ? ΠΟΙΑΝΟΥ?

    ΠΡΟΣΕΞΕ.. η δαιμονοποιηση αποτελεί τμήμα ψυχολογικής βίας την οποία ειχαν ασκήσει ολοκληρωτικά καθεστώτα (Ναζί, κομμουνιστές, φασίστες) .

    Με την ευκαιρία , στην Ολλανδία υπάρχει πλέον κόμμα παιδεραστών και κτηνοβατών ΝΟΜΙΜΟ με δικαστική απόφαση . Πως θα σου φαίνοταν να σε αποκαλούσαν "ακροδεξιό" "υπερσυντηρικό" οι παιδεραστές του νόμιμου κόμματος αν απέριπτες το τρόπο ζωής τους? (εκτός αν τον αποδέχεσαι). Θα δεχόσουν τον ετεροπροσδιορισμό τους?

    Και μη μου πεις (για να σε προλάβω) ότι είναι λίγοι, γιατί είναι ήδη πολλόι σε αριθμό , αλλά αυτό δεν το θέμα, ακόμα και αν ήταν
    5.000.000 παιδεραστές στην Ελλάδα θα δεχόσουν τον ετεροπροσδιορισμό τους? Η ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?

    Περιμένω απάντησή σου....
    Με εκτίμηση

    ακόμα ένας ανώνυμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Μ
    Και να ήταν μόνο αυτό...καλά θα ήταν!
    Αλλά ,.....κάθε πράγμα στον ....καιρό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρός, ακόμα ένα ανώνυμο..

    Ολίγον "θεωρητική" τοποθέτηση....
    Όσο για το συγκεκριμένο κόμμα... δηλώνει ότι είναι "τρία" σε "ένα"....δεξιό, κεντρώο, αριστερό και ότι άλλο ήθελε προκύψει....
    Πάντως πριν πέντε χρόνια δήλωνε ακροδεξιότατο!!!!!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ανώνυμο 4.27
    Φίλε μου νομίζω ότι μέσα στο άρθρο μου γράφω,ποιος και ΜΟΝΟ ποιος και με ποια κριτήρια , μπορεί να μας "ορίσει" πολιτικά.
    Συγκεκριμένα γράφω ξεκάθαρα:"Ο πολιτικός “ορισμός “ προέρχεται μέσα από τις απόψεις , την δράση και την ιστορία του κάθε κόμματος και μέσα από αυτές επαφίεται στην κρίση των πολιτών.
    Όσο αφορά το ερώτημα σου περί "προόδου" έχω καταθέσει την άποψη μου στο άρθρο μου"Η δικτατορία του …… «Προοδευτικού Δημοσιογράφου»."
    Τρίτη 11 Μαρτίου
    Διάβασε το άρθρο σε παρακαλώ.

    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΣΕ ΠΑΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πες στα χρυσόστομε πολίτη .Διάβασα το άρθρο για τον προοδευτικό δημοσιογράφο.Καταπληκτικό.Όσο για τον ανώνυμο διαφωνεί για να διαφωνει με γενικόλογα του τύπου κότας-αυγού και τουμπαλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καρατζαφέρης το μελλοντικό δεκανίκι του Κωστάκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυριε politis ωραια ολα αυτα αλλα πιος ο σκοπος ενα κομμα οποιο και να ειναι αυτο θα εκανε τετοιο ολισθημα χωρις να υπαρχει,τουλαχιστον ,σ εμενα εμφανης λογος που να δικαιολογει αυτη την πραξη.Επειτα αυτη η αναρτηση με τον ριζο του 45 που κολλαει?Προφανως και οι καταστασεις ηταν διαφορετικες και δεν μπορει να τα κανουμε ολα αχταρμα.Εκτος αυτου αυτα περι βετο και υστεροφημιας του καραμανλη να σου υπενθυμτσω οτι προκειτε περι μιας 6μηνης αναβολης τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.

    Παντως η φαντασια(ας την ονομασω ετσι) Δεν σου Λειπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς ανώνυμο 5.59
    Ακούω όλες της απόψεις.
    Έτσι να είσαι σίγουρος ότι άκουσα και την δική σου.
    Δεν κατάλαβα όμως για ποιο ολίσθημα αναφέρεστε από όλα, γιατί ανακάτεψες 3-4 άρθρα μου.
    Κατ` αυτόν τον τρόπο δεν μπορώ να σου απαντήσω συγκεκριμένα.
    Όσο για το VETO νομίζω ότι κάπου αγνοείτε πράγματα και καταστάσεις και οδηγήστε σε λάθος συμπεράσματα.
    Καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα χωρίς χρωματιστά ιδεολογικά και κομματικά γυαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το τρίπολο κάθε καλού ακροδεξιού (κατά των εβραίων, των ομοφυλόφιλων και των κομμουνιστών) που ξορκίζει σήμερα στα λόγια ο κ. Καρατζαφέρης το χρησιμοποιούσε κατά κόρον στις δημόσιες εμφανίσεις του μέχρι την επιτυχία του στις νομαρχιακές: «Πρώτον: Δεν είμαι εβραίος. Ας το πει αυτό κι ο πρωθυπουργός. Δεύτερον: Δεν είμαι κομμουνιστής. Ας το πει αυτό κι ο κ. Καραμανλής. Τρίτον: Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν μπορεί να το πούνε πολλοί» (ομιλία στην Κόρινθο, 28/5/02)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο λαϊκισμός από το φασισμό ...μια ανάσα απέχουν! Καλά το λες αλλά ισχύει για όλους και όχι μόνον για το ΛΑΟΣ. Συμφωνώ ότι είναι το μελλοντικό δεκανίκι του Καραμανλή και ότι σαν το χαμαιλέοντα εμφανίζεται μία ως ακροδεξιό κόμμα και μία ως ανανεωτικό ριζοσπαστικό φιλελεύθερο κόμμα για να ψαρεύει σε θολά νερά δυσαρεστημένους από τα λοιπά κόμματα, ψηφοφόρους, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι κάποιες φορές λέει και αλήθειες!(Άλλωστε είναι θέμα πολιτικής βλέπεις που υιοθετούν και τα άλλα κόμματα μη εξαιρουμένου και της Ν.Δ. που μια ψαρεύει στα ακροδεξιά και μια στα κεντρώα ανάλογα τα μέτρα που θέλει να περάσει). Αν θέλεις πέρνα μια βόλτα και από μένα. Έχω αναδείξει ένα θέμα που παρόμοιο είχες και εσύ αναρτήσει και μέσα από αυτό σε γνώρισα για πρώτη φορά και δεν σου κρύβω ότι σε εκτίμησα γενικά και πέρα από την οποιαδήποτε πολιτική σου ιδεολογία.
    Όπως και τα κόμματα έτσι και τους ανθρώπους τους ορίζουν κατ΄ αρχήν οι απόψεις τους, η δράση τους και η ιστορία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aφορουε τα ποστ σχετικα με ΠΣΚ ΚΚΕ ΜΙΝΑ κτλ.Απο οτι καταλαβαινω εσεις που γνωριζετε καλυτερα πραγματα και καταστασεις και δεν καταθετετε την γνωμη σας η τις αποψεις σας,θελετε να συμφωνησουμε σε οτι γραφετε? Εμ δε γινετε.

    5.59

    Υ.Γ δηλαδη ,ρε φιλαρακι τι γνωριζεις παραπανω απο οτι σου λενε στη τηλεπληροφοπηση????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ marianaonice
    Εκείνο που με προσβάλει ως σκεπτόμενο και ενεργό πολίτη καλή μου φίλη είναι ότι ,όταν τον στριμώχνουν (τον Καρατζαφέρη) για τα προερχόμενα από την ακροδεξιά στελέχη του κόμμα του, εκείνος επικαλείται την αγάπη του για τον Τσε ή τον Κάστρο.
    Τρία πουλάκια κάθονται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά δεν μπορεί ένα κόμμα να αυτοπροσδιορίζεται;
    Το ΠΑΣΟΚ δηλαδή πως αυτοπροσδιορίζεται σε αριστερό κόμμα; ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τον προσδιορισμό το αποδείδει μόνο ο λαός.
    Τον προσδηορισμό του ίδιου του ΠΑΣΟΚ για τον εαυτό του, ως αριστερό .......το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
    Όσο για το ΛΑΟΣ ας μην παρεξηγούμε κάποια πράγματα.
    Ο κ. Καρατζαφέρης δεν είναι ούτε Μουσολίνι ούτε καν Πλεύρης.
    Η παρέμβασή του στα πράγματα είναι απλώς αγοραία πολιτική και έντονος λαϊκισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακούστε φίλοι μου. Αρκετά τράβηξε αύτό τό παραμύθι
    τών κατασκευασμένων ίδεολογιών, αυτών πού ''γεννήθηκαν'' μετά τήν Γαλική ''έπανάσταση'' τών μασώνων. Κι έπειδή στήν Έλλάδα τό παιχνίδι είναι σικέ έδώ καί πολλά χρόνια, καί είναι όλα μοιρασμένοι ρόλοι καί κοματάκια έξουσίας μέ τόν
    Ελληνα γραμένο κανονικά, γιαύτό δέν μάς χαλάει ό Καρατζαφέρης, καί ψάχνοντας γιά ''εργαλείο'' πού νά κάνει ζημιά στό στήσιμο, αύτόν βρήκαμε. Μήπως κάνω λάθος; Νά σοβαρευτούν οί πολιτικοί καί οί πολιτικές
    νά άφήσουν τούς πολίτες καί νά κοιτάξουν τούς Έλληνες ΠΡΩΤΑ καί μετά έμείς πετάμε καί τούς Καρατζαφέρηδες στόν κάλαθο τών αχρήστων. Οχι όμως
    νά καταντήσουμε εμείς άχρηστοι. Σάς αποδεικνύουμε λοιπόν τίς δυνατότητες μας βάζοντας τόν Καρατζαφέρη στή βουλή, παίζουμε μέ τή φωτιά γιατί τά υπόλοιπα 4
    κόματα παίζουν μαζί μας, παίζουν μέ τήν Έλλάδα,
    παίζουν μέ τήν πίστη μας, παίζουν μέ τά παιδιά μας.
    Αύτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν θέλετε νά δείτε ποιός μοιάζει τού Μουσολίνι,
    δείτε ένα βίντεο τού Μουσολίνι πώς περπατάει,
    καί μετά δείτε τόν σκοπιανό πρωθυπουργό Γκρούεβσκι.
    Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ, σκέτη ανατριχίλα
    ό σωσίας τού βηματισμού τού Μουσολίνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρός, ανώνυμο 5.52

    Ποιό? Το μελλοντικό δεκανίκι του Κωστάκη.... δεν νομίζω, το ΠΡΙΟΝΙ... όμως σίγουρα!!!!

    Μπορείτε να μου πείτε την εξάμηνη αναβολή πού την είδατε?
    Το ανακοινωθέν του ΝΑΤΟ δεν έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

    Όσο για τους προβληματισμούς που εκφράζει μερικές φορές σε όρισμένα θέματα, είναι όντως σωστοί, όμως οι ερμηνείες που "δίνει" και οι λύσεις που "προτείνει" δείχνουν τέτοια προχειρότητα, ελαφρότητα, και άγνοια, που πραγματικά δεν είναι δυνατόν να τον λάβει κανείς σοβαρά.

    Όσο για το "στριμώγμα" από δημοσιογράφους δεν το βλέπω πουθενά το τελευταίο διάστημα.... μάλλον τον αφήνουν να λέει ότι θέλει (και τους βουλευτές του φυσικά....) χωρίς να τον "δυσκολεύουν" με καμμία έρωτηση.
    Γιατί άραγε?
    Ιδιαιτέρως πριν τις εκλογές έγινε ο μεγάλος "χαμός"... όλη μέρα στα κανάλια, ειδικά στο mega από το πρωί εως το βράδυ (Αδωνης.... η μεγάλη "ατραξιόν".... του ΛΑΟΣ).
    Απίστευτη προσπάθεια..... για να "κόψουν" την αυτοδυναμία του Καραμανλή.
    Δεν νομίζω να πιστεύετε ότι οι καναλάρχες γίνανε ξαφνικά... ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ......

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να αναφέρω επίσης, ότι από τότε που μπήκε στο κόμμα του η "ατραξιόν".... άλλαξε "ρότα" τελείως.... προφανώς τότε "υπέκυψε".....

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια θεωρητική ερώτηση να κάνω πολίτη;
    Αν π.χ υπογράψουν 200.000 Έλληνες πολίτες επώνυμα, ένα έγγραφο με το όποιο ισχυρίζονται ότι ο ΛΑΟΣ είναι Ακροδεξιό κόμμα , γιατί αυτή είναι η γνώμη τους και έτσι το χαρακτηρίζουν, τι θα γίνει;
    Θα κάνει ο κ.Καρατζαφέρης μήνυση σε 200.000 πολίτες;
    Δεν νομίζω!!
    Αλλά και αν ισχυριστεί κάποιος ότι ναι!.. θα κάνει,ποιο δικαστήριο θα δικάσει 200.000 πολίτες έτσι....για την άποψη τους και την γνώμη τους;
    Κανένα! γιατί τότε θα είχε καταργηθεί η ελευθερία της έκφρασης και του λόγου και θα ...επέρχετο λαϊκή επανάσταση.
    Μπορείς να μου απαντήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο λαϊκισμός τού κορυφαίων ύπουργών, ό λαϊκισμός
    τού Παπανδρέου, ό λαϊκισμός τού Τσίπρου καί τού μπαμπά του τού Αλαβάνου, ό λαϊκισμός στελεχών
    καί ηγεσίας τού ΚΚΕ, ό λαϊκισμός τών συνδικαλησταράδων νταβατζήδων τής κοινωνίας,
    ό λαϊκισμός ''μεγαλοδημοσιογράφων'' τύπου Αύτιά,
    τύπου Κακαουνάκη, ό λαϊκισμός Λαζόπουλου καί άλλων ''καλιτεχνών'', αλήθεια ποιό έπίπεδο Ελλήνων σού δίνει τηλεθέαση 60 καί 70 % Λάκη; Μήπως είναι έπίπεδο πολιτών πού ξέχασαν τό Έλλήνων;
    Ορδές από πληρωμένα τσιράκια πού λέγονται καί δημοσιογράφοι, προπαγανδίζουν συνεχώς στά παράθυρα
    βγάζοντας τά πρός τό ζείν, βγάζοντας καί τό άχτι τους κατά τών Έλλήνων πού δέν αλλάζουν!
    Αύτοί είναι ό λαϊκισμός ή αρώστια τής πατρίδος μας.
    Ο λαϊκισμός Καρατζαφέρη είναι λίγο τό κακό, ένίοτε
    καί χρήσιμος γιατί βάζει καί τό χέρι στήν τσέπη του καί βοηθάει κόσμο. Είναι λαϊκιστής πού δέν παίζει θέατρο τού τύπου δέν μιλάω μ'αύτόν είναι άκροδεξιός
    δέν κάνω διάλογο μαζί σου καί άλλα κουραφέξαλα πού δείχνουν πόσο δημοκρατικά είναι τά άλλα κόματα.
    Γιατί άν δέν τό καταλάβατε ό Καρατζαφέρης δέν μπήκε μόνος τού στή βουλή, ό λαός τόν έστειλε. Οπως έστειλε τούς αναρχοαυτόνομους έστειλε κι αύτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Εlpida
    Φίλη μου μην σου φανεί παράξενο κάποιος μηνυόμενος από το ΛΑΟΣ,(ειδικά δημοσιογράφος)να ξεκινήσει μια τέτοια ...καμπάνια υπογραφών, προκειμένου να προστατευθεί.
    Τότε δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει!!!
    Εγώ από την πλευρά μου δεν το χαρακτηρίζω "ακροδεξιό"(άσχετα με την ...προϊστορία ορισμένων στελεχών του), αλλά όπως έχω αναφέρει και σε πολλά άρθρα μου "έντονα λαϊκίστικο".
    Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να υπερασπίζομαι με κάθε τρόπο το δικαίωμα του κάθε πολίτη να χαρακτηρίζει τους πολιτικούς χώρους σύμφωνα με τα κριτήρια που αναφέρω στο άρθρο μου.
    Δηλαδή μέσα από τις απόψεις τους ,την δράση τους και την ιστορία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λυπάμαι πολύ αλλά πελαγοδρομείτε μέσα στίς ίδεολογίες πού κατασκεύασαν τά πρωτόκολα τών σοφών τής Σιών, τού διεθνούς σιωνισμού τότε, (1897)
    Τής νέας τάξης πραγμάτων τώρα, δηλαδή τής νέας εποχής. Σήμερα λοιπόν τό ίδεολογικό ζήτημα είναι
    μέ τή νέα τάξη πραγμάτών; ή έναντίον της;
    Μπορείτε νά παίζετε μέ τά παρωχημένα ίδεολογήματα,
    αλλά ή παγκοσμιοποίηση, τό ένα νόμισμα, Εύρωπαϊκή ένωση,τό αϋλο χρήμα, οί παγκόσμιοι όργανισμοί,
    οί μυστικές λέσχες, ή λαθρομετανάστευση καί τόσα άλλα είναι σχέδια τής νέας έποχής πού επιβάλονται
    στυγνά στούς λαούς καί τά κράτη. Περί αύτού θά μάς πείτε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Ανωνυμο 10.48 , 10.22, 9.39
    Λοιπόν να κάνουμε μια συμφωνία.
    Εσύ(είς) θα ονομάσετε το ΛΑΟΣ ακροδεξιό κόμμα και εμείς θα συμφωνήσουμε σε αυτά που λες(τε).
    Σύμφωνοι;
    Έλεοςςςς!!!!!!!!!
    Μπαίνεις(τε) στα σχόλια και γράφεις(τε) άσχετα θέματα με το post.
    Δεν καταλαβαίνεις(τε) ότι έτσι εκθέτεις(τε) και τον χώρο σου(σας).
    ΤΟ ΘΕΜΑ του post είναι η ελευθερία της έκφρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Aνώνυμε 10.22

    To χέρι στην τσέπη το βάζει, όταν έχει την κάμερα... μαζί του, και το "παίζει" στο κανάλι του νύχτα μέρα...
    Η απόλυτη εκμετάλλευση....

    Ανώνυμε 10.48

    Έχεις δίκιο για όλα αυτά που γράφεις, δεν αντιλέγει κανείς, ο Καρατζαφέρης δεν κατάλαβα που κολλάει?
    Μήπως περιμένεις να σέ "σώσει" επειδή τα "λέει"?
    Αν κάποιος υπάρχει ελπίδα να προσπαθήσει να κάνει κάτι στην παρούσα κατάσταση έτσι όπως έχει "διαμορφωθεί", είναι αυτός που δεν θα τα "διαλαλεί", (άμα είναι να διαφημίζεις... τι θέλεις να κάνεις, "σώθηκαμε")

    Τόσα ερωτήματα έχουν τεθεί γιατί δεν απαντάτε επί της ουσίας?

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο καρατζαφερης δεν ειναι το προβλημα σε αυτον τον τοπο σιγουρα

    τα δυο μεγαλα πολιτικα σχηματα ομως ειναι,αφου λειτουργουν ως υpoχειρια του εθνομηδενιστικου ιδεολογηματος του συριζα που συν τοις αλλοις δινει αγωνες για να διατηρηθει η σηψη στις χρεωκοπημενες με εκατονταδες δις ΔΕΚΟ ...
    εχουμε ενα κρατος με σοβιετικο δημοσιο αποτελεσμα κυριως των δηθεν σοσιαλιστων.ολοι μας δουλευουμε και μας φορολογουν για να πληρωθουν ενα εκατομμυριο δημοσιοι, οι μισοι ρεμπεσκεδες οι οποιοι εχουν ουσιαστικα νεκρωσει καθε ουσιαστικη δυνατοτητα αναπτυξης τοσο εξαιτιας της γραφειοκρατιας που προυποθετει ενας τετοιος αριθμος σε δημοσιες υπηρεσιες οσο και λογω του τρομερου πακτωλου χρηματος που απορροφαν οι ρεμπεσκεδες απο τον κρατικο προυπολογισμο..
    ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ κανει στον τοπο...πιστευετε πως χωρις το ΛΑΟΣ η νδ ή το πασοκ της ντορας και του ζειμπεκικου θα ασκουσαν βετο?οχι βεβαια!θα βαζαν τα σκοπια μεσα ως fyrom εξαφανιζοντας καθε διαπραγματευτικο μας χαρτι στην συζητηση για το ονομα.αφου οι λαικιστες (σοσιαλιστες και φιλελευθεροι)αποδειχτηκαν ανικανοι να λυσουν τα εσωτερικα προβληματα...μας εμεινε μονο η εξωτερικη πολιτικη για την οποια παντοτε παπαγαλακια επιχειρηματολογουσαν υπερ του ενδοτισμου..με το ΛΑΟΣ αλλαξε αυτο..αναγκαστικα..διαφορετικα σταση αλα σημιτη θα εκτοξευε το ΛΑΟΣ σε διψηφιο αριθμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τελικά όλοι εσείς στο ΛΑΟΣ θα καταντήσετε χειρότεροι και απο τους παλαιούς ΚΚΕ.
    Με τον ίδιο κάλο στο κεφάλι.
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ έχουν αυτά που λές με το θέμα της ανάρτησης;

    ELEOSSSSS!!!!!!!
    Το θέμα της ανάρτησης είναι η ελευθερία της έκφρασης.
    Με αυτά που κάνετε να μπαίνετε και να εξυμνήτε τον μεγάλο αρχηγό .....μάλλον για φουλ ακροδεξιούς σας κάνω παρά για ψηφοφόρους δημοκρατικού ....κόμματος.
    Έχουν δίκιο λοιπόν που σας κατατάσσουν στην άκρα δεξιά.
    Κρινόμαστε από την συμπεριφορά μας και από τα πεπραγμένα μας και όχι αυτοπροσδιοριζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ποια ελευθερια εκφρασης απο ποτε η συκοφαντια και η ιδεολογικη τρομοκρατια μιας ελαχιστης μειοψηφιας θεωρειται ελευθερια εκφρασης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μην μιλας για ακροδεξια..γιατι ακροδεξια ειναι ολοι αυτοι δηαλδη ΕΣΕΙΣ που πηρατε την δημοκρατικη αποφαση (sic)να απαγορευσετε στην ΦΟΣ νομικης να κατεβει στις εκλογες.
    που στο ΠΑΜΑΚ το χετε ριξει στους τραμπουκισμους μη τυχον και αποκτησει σε παρομοια θεση με την δικη σας τραπεζακι η ΦΟΣ

    η αληθινη ακροδεξια(και τετοια δεν ειναι ο ΛΑΟΣ) διωκεται και καταδικαστηκε απο την θολοκουλτουρα για τις αποψεις της(οσο λαθος και αν ειναι αυτες).για τον πλευρη μιλαω.

    τελικα δεν εχει να κανει το ζητημα με την ελευθερια της εκφρασης αλλα με την υποκρισια καποιων..με την θολοκουλτουρα και τα δειλα υποχειρια της(που φοβουνται την ιδεολογικη τρομοκρατια της)που εχουν κατσει στο σβερκο του λαου.

    αλλα οκ ξεχασε οι διεθνιστικη ανια και τα απολιθωματικα ιδεολογηματα ειναι "προοδος".το life style της εποχης ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (και μονο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. sorry για 2,3 λαθακια βιασυνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ Ανώνυμους του ΛΑΟΣ
    Στον πολιτικό χώρο δεν είναι δυνατόν να υπάρχει …αυτοπροσδιορισμός .

    Ο πολιτικός “ορισμός “ προέρχεται μέσα από τις απόψεις , την δράση και την ιστορία του κάθε κόμματος και μέσα από αυτές επαφίεται στην κρίση των πολιτών.

    Μην προσπαθήτε να παίξετε τον ρόλο του..Ιεροεξεταστή.

    Αλλάξτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μην μου το παιζετε ανταρτες εσεις που αποτελειται το κατεστημενο σε μμε πανεπιστημια και δεν συμμαζευεται

    συμφωνω ομως πως η δραση ειναι που προσδιοριζει ενα ρευμα ενα κομμα

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΣΟΥ,αλλα εκανες γαργαρα και αρχισες παλι τις θεωριες..
    με τα "επαφιεται"παντως δεν πειθεις κανενα.ουτε τον εαυτο σου
    καλο σου βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θεωρίες, θεωρίες, θεωρίες....
    Έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι έχουν καταντήσει χειρότεροι κ από το ΚΚΕ.
    Ο δε αυτοπροσδιορισμός τους.... είναι σαν τον "χαμαιλέοντα".
    Όποτε θέλουν "βαφτίζονται" κόκκινοι, πράσινοι, κίτρινοι, γαλάζιοι, μπλε,
    αλλά οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα να τους χαρακτηρίζουν... όχι ποτέ!
    "Θα μας χαρακτηρίζετε όπως εμείς "γουστάρουμε" (νταϊλίκι...).

    Ανώνυμε 2.40

    Τέτοια "πλύση εγκεφάλου"...?
    Να πιστεύεις ότι ο Καραμανλής φοβήθηκε... τον Καρατζαφέρη και τα έβαλε με τον Μπούς?
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
    Αν είναι δυνατόν, πώς σας έχουν "στρατολογήσει" έτσι, τέτοια απελπισία?
    (επειδή σας αρέσουν κ τα "εθνοφυλετικά"..., θα σας έλεγα ότι η "απελπίσια" τύπου, όλα είναι "μαύρα"... , "πουλημένα"... κ γενικότερα η "καταστροφολογία"... που σας διακατέχει, δεν ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ κάτι και τόσο ελληνικό.... για ψαχτείτε.... λίγο. Έτσι είναι ο Έλληνας...?)
    Όσο για το ΒΕΤΟ αν και πόσο το "ήθελε".... το είδαμε....
    Δεν μου λές "αγαπητέ" αν δεν κέρδιζε τις εκλογές ο Καραμανλής, ποιός θα το έβαζε το ΒΕΤΟ?
    Μήπως ο Γιωργάκης? (ας γελάσω...)
    Γιατί το "υπερπατριωτικό" αυτό κόμμα, έκανε τιτάνιες προσπάθειες για να μην βγεί ο Καραμανλής......

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είδαμε και τις χθεσινές δημοσκοπήσεις , όχι μόνο δεν κέρδισε τίποτα, αλλά έπιασε πάτο!!
    Ξυπνήστεεεε... νούμερα σας πήρανε χαμπάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Από το να εξαπολύει επίθέση στον έναν και στον άλλον, για τις δήθεν "ταμπέλες" που "κολλάνε", στο κόμμα του, δεν μας δίνει και καμμιά σοβαρή εξήγηση... γιατί ορισμένοι... συνεργάτες του όπως π.χ ο μπαμπάς Πλεύρης, υποστηρίζει με έντονο πάθος την αθωότητα του ενός εκ των δύο δικηγόρων που κατονομάζει ο Χ.Ζαχόπουλος ως εκβιαστές?????
    Επίσης, γιατί ο συγκεκριμένος δικηγόρος, πρίν από την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας... έστειλε επιστολές στους δύο συγκεκριμένους βουλευτές του ΛΑΟΣ..., και όχι στα κανάλια?
    Η απάντηση που "έδωσαν".... με την περιβόητη συνέντευξη τύπου, ότι τους "επέλεξε" ο δικηγόρος για το "ήθος" τους κ την πρόσβαση που έχουν στα κανάλια.... ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ!
    Τί μήνυμα τους έστειλε... ο δικηγόρος με αυτές τις επιστολές?????

    Λύκοι.... ντυμένοι πρόβατα!!!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν είναι ηθικά επιλήψιμες ,φράσεις όπως "ο κ. τάδε λειτουργούσε ως υπόθετον του κ. δείνα, μεταφορικά και κυριολεκτικά" ή όπως "ο κ. τάδε γνωρίζει τόσο τα εσωτερικά του κ. δείνα που δεν τα φτάνει ούτε η ορθοσκόπηση"
    Γνωρίζει πολύ καλά ότι η χυδαιότητα, ο ψευτοπαλικαρισμός, η σπίλωση προσώπων είναι συστατικά στοιχεία της ακροδεξιάς ρητορείας.
    Απο αυτά χαρακτηρίζεστε κ.Καρατζαφέρη και σταματήστε να κυνηγάτε με μηνύσεις γιατί αυτό το σενάριο που ανέφερε και η Ελπίδα (10.02) θα .....πάρει "σάρκα και οστά".
    Και τότε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ρε σεις ο συριζα που ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας μεσα ή εξω απ την βουλη τοσες δεκαετιες.και στα τελευταια χρονια κολημενος εκει στο 3 τα εκατο .γιατι δεν βγαινατε να του την πειτε?να δειξετε την ιδια αλαζονεια με την αποτυχια αποδοχης των θεσεων του στην κοινωνια?

    παντως ειναι οντως πιο σοβαρη και πιο αντιδημοκρατικη η ομοφωνη αποφασεων των φοιτητικων παραταξεων της ΔΑΠ και της "αριστερας" για απαγορευση συμμετοχης της ΦΟΣ στις εκλογες,αλλα δεν βλεπω να ιδρωνει το δημοκρατικο αυτι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φίλτατε,εγώ ψήφισα ΛΑΟΣ και μάλλον θα ξαναψηφίσω στο μέλλον.Πριν ψήφιζα φανατικά ΠΑΣΟΚ αλλά ήμουν οπαδός της 3ης Σεπτεμβρη.Επειδή είμαι μακεδονας και φοίτησα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θεωρώ πως το ΛΑΟΣ και λίγα έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @2.12
    Διάβασε άρθρα μου φίλε!
    Το να κατηγορείς έτσι ....για να κατηγορείς , μόνο κακό κάνει στις θέσεις σου.
    Σας παρακαλώ μόνο για το θέμα του post να παραθέσετε απόψεις και σχόλια ,γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να τα ακυρώνω.
    Ήδη έχω αφήσει πολλά σχόλια (εκτός θέματος) αναρτημένα.
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μάλιστα...!!!!
    Το "γνωστό" τροπάρι....
    Για την ταμπακιέρα..... όμως κουβέντα....!!!

    Όσο για τον Σύριζα, δεν χρειάζονται σχόλια, είναι "αυτοί"... που είναι, νεοταξίτες καθαροί και ξάστεροι... δεν κρύβονται, και βέβαια με τους "γνωστούς" χορηγούς....
    Οπότε ή ασπάζεσαι τις απόψεις τους ή όχι.
    Με το ΛΑΟΣ όμως αγαπητέ τα πράγματα δεν είναι κ τόσο απλά....
    Παρουσιάζονται υποτίθεται ως οι "λυτρωτές" ενός "σάπιου" συστήματος και το μόνο που θέλουν είναι να διατηρηθεί αυτό το "σάπιο" σύστημα για να ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
    Τί προσπαθούν να κάνουν οι γνωστοί "σύμμαχοι" μας τελευταίως???? Κομματάκια-κομματάκια όλα τα βαλκάνια.
    Ε! λοιπόν το ίδιο "δόγμα" θέλουν να εφαρμόσουν και στην πολιτική ζωή του τόπου.
    Οι πιό φανατικοί υποστηρικτές αυτης της ιστορίας είναι το αγαπημένο σας ΛΑΟΣ!!!!!!
    (πώς αλλιώς θα μας ελέγχουν... και θα ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις...)

    Γιά δες λίγο στην γειτονική Ιταλία τι έγινε με τον Πρόντι για πότε τον "τελειώσανε"... όταν έκανε τις συμφωνίες με τον Πούτιν...
    Δες και το πολιτικό σύστημα που υπάρχει εκεί.... πως τους "συμφέρει" κ τους "βολεύει" για να κάνουν την "δουλειά" τους εύκολα...

    ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ????????

    M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπητέ politi,

    Sorry, μάλλον και εγώ αρκετές φορές στα σχόλια μου έχω ξεφύγει.
    Παρασύρθηκα από την αγανάκτηση μου...!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. (Μ) Οι αδυναμίες δεν κρύβονται!!χα,χα.
    Τέλος πάντων αυτό που διαπιστώσαμε όλοι όσοι παρακολουθούμε το post του Πολίτη, είναι ότι καμιά σοβαρή θέση (από το ...ΛΑΟΣ)δεν είδαμε επί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Και ούτε θα δούμε ποτέ.... να είσαι σίγουρος!!!

    (άντε... πάλι παρασύρθηκα)

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το εξωδικο δεν ειναι οτι καλυτερο, κανονικα επρεπε να αδιαφορησει το ΛΑΟΣ, αλλα ειναι πασιγνωστο στους 'προοδευτικους' φιλους οτι τα Πανεπιστημια ελεγχονται με σταλινικη πειθαρχια απο τον ΣΥΝ και την παρεουλα [και λιγο απο το ΚΚΕ]με μακρυ χερι τους 'ελληνες' αριστεριστες οπαδους του Πολ-Ποτ, πατενταρισμενους 'δημοκρατες'!! Τα σεμιναρια και τα συνεδρια ειναι επιδοτουμενα μονιμως συγκεκριμενης κατευθυνσης και ιδεολογικης προπαγανδας μεχρι και για τους ..κακομοιρους αλβανοτσαμηδες εκαναν ενα στο Παντειο. Κρατικοδιαιτοι τεμπεληδες καλοπληρωμενοι πολυθεσιτες καθηγητες που δηλωνουν αριστεροι και διοριζουν σωρηδον τις Ρεπουσουλες, κατι σαν κλειστο επαγγελμα. Μπορουσες να γραψεις και για την τρομοκρατια [και με ξυλο] που αυτοι οι 'πανεπιστημιακοι' που εξασκουν σε οποιον τολμησει απλα να αντιμιλησει. Ομως προτιμησες κατι ..αλα τσιπρο-λαζοπουλο, ειναι και της μοδας τελευταια. Ελευθερια λογου υπαρχει μονο εξω απο τα Πανεπιστημια φιλε μου εκτος βεβαια αν χαρακτηρισουν και τον ΣΥΡΙΖΑ ακροαριστερο-κουκουλοφορο, της Εκαλης βεβαιως. Αυτοι διαλυουν συστηματικα χρονια τα Πανεπιστημια γαι να τα κονομουν, δειτε τις αξιολογησεις διεθνως, με την απολυτη ανοχη της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Όταν δίνεται η δυνατότητα στον κάθε πεταμένο να αυτοπροσδιορίζεταιδεν μπορείτε να το αφαιρέσετε από ένα κοινοβουλευτικό κόμμα. Αλλά όλη η δημοκρατία σας είναι μόνο ότι είναι υπέρ σας παλιοφασισταριά. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεκτές όλες οι γνώμες, άλλωστε μέσα από τις θέσεις του και τις απόψεις του θα "χαρακτηριστεί" ο καθένας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πολίτη απαγορεύεις να αυτοπροσδιορίζεται το ΛΑΟΣ, γιατί λές ότι στην πολιτική δεν υπάρχει αυτοπροσδιορισμός.
    Και θέλω να σου κάνω μία ερώτηση.
    Το ΠΑΣΟΚ γιατί τότε αυτοπροσδιορίζεται ώς Σοσιαλιστικό, χωρίς φυσικά να είναι;
    Εμένα το ΠΑΣΟΚ με ρώτησε, αν θέλει να αυτοπροσδιορίζεται Σοσιαλιστικό;
    Αφού έπαψε να είναι Σοσιαλιστικό, γιατί συνεχίζει και αυτοπροσδιορίζεται έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @ maroulakos
    Φίλε μου
    Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ποιός του απαγορεύει να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει?
    Αλλά όχι κ να απαγορεύει στους πολίτες να τον χαρακτηρίζουν όπως αυτοί θέλουν!
    Έτσι και αλλιώς ούτε σ΄αυτό δεν έχει σταθερότητα.
    Είναι σαν τον καιρό.... "σήμερα Τετάρτη ο καιρός στο ΛΑΟΣ θα είναι "ακροδεξιός".... αύριο Πέμπτη ο καιρός θα είναι "σοσιαλιστικός".... την Παρασκεύη θα είναι "κομμουνιστικός".... όσο για το Σαββατοκύριακο θα είναι απ΄όλα.....!!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή