Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

«George owes us»


Ο εκνευρισμός και η ανησυχία του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠαΣοΚ κ. Παπακωνσταντίνου, είναι εμφανής.
Τα στοιχεία, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας είναι πέρα από οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

Αυτό που τον ανησυχεί είναι ότι όταν ο Σκαρπέλης και τα άλλα παιδιά της SIEMENS βρεθούν στο άγνωστο γι` αυτούς περιβάλλον των φυλακών, δεν θα αντέξουν και κάποια στιγμή θα ...σπάσουν την ομερτά. Και τότε θα αρχίσουν να δίνουν ....ονόματα και αριθμούς.

Είναι εμφανής και η ΟΜΗΡΙΑ του προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Παπανδρέου από τον οικονομικό του σύμβουλο. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κρύφτηκε . Δεν είπε απολύτως τίποτα για την περίπτωση του συμμετέχοντος σε λαδωμένα συμβούλια του ΟΤΕ πρώην οικονομικού του συμβούλου και νυν επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΠαΣοΚ. Ούτε κουβέντα!

Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και με την υπόθεση του κ. Τρεπεκλή . Προσωπικού του φίλου και ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ . Δεν έχει απαντήσει ακόμα πότε, που και πως ήσαν συνεργάτες.

Μη νομίζετε ότι τα δύο αυτά θέματα ( Παπακωνσταντίνου - Τρεπεκλής) είναι ...άσχετα μεταξύ τους γιατί θα εκπλαγείτε. Το σκάνδαλο της SIEMENS θα μας απασχολεί για πολλούς μήνες ακόμα. Στην ανάκριση βρισκόμαστε ακόμα. Θα ακολουθήσουν οι δίκες όπου και εκεί λόγω συνθηκών θα ακουστούν πολλά. Πολλοί ...χρωστούν σε πολλούς.

Μόνο τυχαία δεν είναι άλλωστε η πολιτική ατάκα που επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες ο κ. Παπανδρέου εκτοξεύει. «Δεν χρωστάω σε κανένα». Προσπαθεί μέσα από αφορολόγητες πολιτικές κορώνες να θολώσει τα νερά.

Υπάρχει κανείς πολίτης σ` αυτή την χώρα , πέραν των ελαχίστων κομματοστρατευμένων, που να πιστεύει ότι ο κ. Παπανδρέου δεν χρωστά στους μεγαλονταβατζήδες των ΜΜΕ με τους οποίους όλο τον τελευταίο χρόνο έχει πυκνές επαφές και γεύματα;
Μεγαλονταβατζήδες που καταδικάζουν σύμφωνα με την ...περιρρέουσα ατμόσφαιρα και σε άλλες περιπτώσεις όπου υπάρχουν υπογραφές και ονόματα κάνουν ότι ...δεν ξέρουν,δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα.

Πιστεύει κανείς ότι δεν χρωστά στους μεγαλοεπιχειρηματίες των μυστικών δείπνων της Εκάλης;

Πιστεύει κανείς ότι δεν χρωστά στους πέραν του Ατλαντικού «συμμάχους μας»; Να θυμίσω το γνωστό ...«George owes us» δια στόματος του περιβόητου Ντάνιελ Φριντ ;

Να θυμίσω για όσους πάσχουν από πολιτικό Αλτσχάϊμερ και ξεχνάνε - επιλεκτικά πάντα-ότι «Μας οφείλει ο Γιώργος» είχε απαντήσει εκνευρισμένος ο Ντάνιελ Φρίντ στους συνομιλητές του, εννοώντας με αυτό ότι για χάρη του οι ΗΠΑ καθυστέρησαν την αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική τους ονομασία, μετά την ανάληψη από τον κ. Παπανδρέου της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, για να μην «πληγεί πολιτικά» στις εκλογές του 2004.

Για τους καλά πληροφορημένους και σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας (που ουδέποτε διαψεύστηκε έστω και τυπικά) στα μέσα Ιανουαρίου του 2004, ο εξ απορρήτων του κ. Παπανδρέου, κ. Αλεξ Ρόντος ( το γνωστό ..μπουμπούκι) πέρασε το κατώφλι του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) και είχε μακρά συνομιλία επ' αυτού με τους κ. Φρίντ και Μπράιζα, που υπηρετούσαν τότε εκεί.

Χρωστάς σε πολλούς κ. Παπανδρέου και αυτό είναι ...πολύ επικίνδυνο για εμάς.


ΥΓ.
Δεν απαντά ο κ. Παπακωνσταντίνου για τα ακίνητα και την εκμετάλλευσή τους. Γιατί;

43 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ.

    Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;

    Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.

    Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!

    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολίτη, είπαμε ο Παπακωνσταντίνου δεν πρόκειται να απαντήσει.
    Όπως δεν έχει απαντήσει ποτέ και ο Παπανδρέου για τα "λίγα στρέμματα γης λιγότερα", για το "George owes us" του Φριντ, για τον συνεργάτη του Τρεπεκλή και για τόσα άλλα ακόμα!

    Εάν ήταν Δημοκράτες και δεν φοβόντουσαν τίποτα θα μπορούσαν να δεχτούν μια συνέντευξη με έναν blogger (όχι φυσικά από τους στρατευμένους και πληρωμένους από τα 30.000 Ευρω του κυρ εκπρόσωπου Παπακωνσταντίνου ή τους γιαλαντζί bloggers-δημοσιογράφους).

    Μια συνέντευξή ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΗ και χωρίς να γνωρίζουν τις ερωτήσεις εκ των προτέρων.
    Εκεί να βλέπαμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειαζόμαστε ένα "νέο 1909". Δηλαδή μια "επανάσταση εκ των άνω".
    Αυτό γιατί ο κοινωνικός ιστός ( οι κάτω) έχει μωροποιηθεί, το status quo έχει παραλύσει την αντίδραση και το δυναμισμό και των κυρίαρχων και των κυριαρχούμενων κοινωνικών δυνάμεων και μόνο ένας μεγάλος πολιτικός σπασμός μπορεί να τον ανασυνθέσει σαν κοινωνικό μέτωπο αλλαγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας χωρικός θα του έλεγε "κατούρησες στη θάλασσα, το βρήκες στο αλάτι".
    Η αποτυχία του όμως είναι ευρύτερα αποτυχία ενός πολιτικού που πανικόβλητο ανακαλύπτει ότι τα κλισέ δεν είναι λειτουργικά καθώς η παλίρροια αποκαλύπτει ποιοι κολυμπούσαν τόσο καιρό ξεβράκωτοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον αδικείται τον κ. Παπανδρέου!Κανονικά θα έπρεπε να του δώσετε ...πριμ!

    Το πριμ της επικάλυψης μίας αποτυχίας με μία άλλη μεγαλύτερη αποτυχία.

    Το πριμ ενός σκανδάλου με ένα ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο.

    Το πριμ της μίμησης των βασικών ανταγωνιστών του αφού και μπορεί να δανείζεται απ΄ αυτούς λέξεις, ιδέες και προγραμματικές προτάσεις και να τις εντάσσει σ’ ένα διαφορετικό νοηματικό και πολιτικό πλαίσιο ώστε να θολώνει τις διαχωριστικές γραμμές.

    Το πριμ ηθοποιίας αφού έχει εξασκηθεί να παίζει (ανεπιτυχώς μεν , αλλά να παίζει δε)το ρόλο του ..πατέρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χειρότερο δεν είναι που ο Παπακωνσταντίνου, ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ δε θα απαντήσουν σε όλα αυτά, αλλά ότι τα "αντικειμενικά", "αμερόληπτα" και πάντα ενημερωμένα μέσα ενημέρωσης κάνουν την πάπια.

    Κάνουν συνέντευξη στον Παπανδρέου, του κάνουν μια ερώτηση για το θέμα και αυτή ξώφαλτσα ακούν τις άσχετες παπαρίες του Γιωργάκη και τέλος.

    Όσο αναφορά που τους πείραξε το διαφημιστικό με τα παπαγαλάκια, ΠΑΣΟΚους και δημοσιογράφους, δείτε τη γράφει το zougla.gr για την οικονομία http://www.zougla.gr/news.php?id=44499
    Και μη μου πει κάνεις ότι ο zougla είναι φιλοκυβερνητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ πολίτη, ίσως είμαι εκτός θέματος αλλά ελπίζω να με συγχωρέσεις. Δεν μπορώ άλλο και θέλω να το βγάλω από μέσα μου.
    Ακούω τώρα τελευταία τον κ. Παπανδρέου να χρησιμοποιεί πολλές φορές τον όρο Εναλλακτικός-Εναλλακτική πρόταση κ.λ.π.

    Θα ήθελα λοιπόν να τον παραπέμψω σε ένα κείμενο του Γιώργου Στάμκου που μεταξύ άλλων γράφει: "Στο σημείο αυτό θα ήθελα να κάνω μια απαραίτητη διευκρίνιση. Εναλλακτικός δεν σημαίνει, απλά να φοράς μπλουζάκια με τον Τσε Γκεβάρα,
    να καπνίζεις «χόρτο», να ακούς ψαγμένη ροκ ή alternative μουσική, να διαβάζεις Adbusters, να αγοράζεις βιολογικά φρούτα και να πετάς τις εφημερίδες σου στους κάδους ανακύκλωσης χαρτιού, να έχεις μια «χαλαρή» και ελευθεριάζουσα συμπεριφορά, οικολογικές ευαισθησίες, να δηλώνεις αντί Μπουσικός,, να είσαι υπέρ του γάμου μεταξύ των gay, υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών και των μειονοτήτων, και να έχεις «άποψη» για τα διεθνή ζητήματα.

    Όλα τα προηγούμενα θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηρίζουν έναν δήθεν Αριστερό, όχι όμως κι έναν εναλλακτικό.

    Εναλλακτικός σημαίνει πάνω απ' όλα να είσαι ο Εαυτός σου, να αφουγκράζεσαι τις εσωτερικές φωνές της συνείδησής σου, να σκέφτεσαι ελεύθερα και να πράττεις υπεύθυνα έξω από το «κυρίαρχο ρεύμα» (mainstream).

    Σημαίνει να αμφιβάλλεις και να προτείνεις ταυτόχρονα.
    Να επαναστατείς και να συναινείς εκεί όπου υπάρχει θετικό αποτέλεσμα.

    Να καταστρέφεις το παλιό αλλά και να δημιουργείς το νέο.
    Να κόβεις ένα δένδρο αλλά και να φυτεύεις ένα άλλο.

    Να μην χτίζεις την ταυτότητά σου πάνω ε μια άρνηση, αλλά να είσαι θετικός εκεί που χρειάζεται".

    Δεν γνωρίζω εάν όλα αυτά τα γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου. Γιατί εάν τα γνώριζε ή θα έπαυε να χρησιμοποιεί τον όρο " Εναλλακτικός-Εναλλακτική πρόταση κ.λ.π." , ή θα υιοθετούσε την πραγματική στάση ενός Εναλλακτικού.

    Εύχομαι καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Δειξε μου τους σχολιαστες σου να σου πω τι μπλογκ εισαι".

    Θλιβερο ξεκατινιασμα πριν τις ευρωεκλογες. Ποιος θα πεταξει την περισσοτερη λασπη στον αλλο.

    Κριμα για ενα μπλογκ που ενιοτε εχει καλα αρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στοιχείο πανικού είναι το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ επιστράτευσε γκρίζα διαφήμιση για την τελευταία εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ανώνυμε 1:09, που την είδες την λάσπη; Λέει κάποιος κάτι που δεν ισχύει εδώ; Αν δεν σου αρέσει πάντως το επίπεδο του παρόντος μπλογκ, υπάρχει το press-gr, το preza-tv και φυσικά πάντα ο Κρόγιας. Εκεί ίσως είναι περισσότερο του...επιπέδου σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ανώνυμο 1.09
    Αυτό λέω και εγώ αγαπητέ φίλε."Δείξε μου τους σχολιαστές της μίας , της άλλης και των άλλων πλευρών και άσε να βγάλω τα συμπεράσματά μου".
    Μη ξεχνάς ότι και εσύ κρίνεσαι...ανώνυμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιά απλή ερώτηση ενός απλού ανθρώπου.
    Εάν η κόρη του Καραβέλα πάει να σηκώσει 15 εκατομμύρια από το λογαριασμό που έχει από κοινού με τον πατέρα της ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ή ΟΧΙ;
    Αυτά τα λεφτά είναι λεφτά από μίζες που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΑΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠAΤΕΩΝΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ;
    Άει σιχτίρ λοιπόν σοσιαλιστές κλέφτες που βρίσκετε μιά ΓΕΛΟΙΑ δικαιολογία κάθε φορά για να μας δουλεύετε.
    Βοϊδοκέφαλε Μπόμπολα με τις ρυπαρές φυλλάδες σου το Έθνος και το Πρώτο Ψέμμα, εσύ νομίζεις ότι όλοι οι Έλληνες είναι σαν εκείνα τα ανεγκέφαλα πρόβατα που στηρίζουν τον αμερικάνο που προσπαθείτε να μας φυτέψετε αλλά εδώ είναι το λάθος σου.
    Έχουν απομείνει και μερικοί Έλληνες που διαθέτουν κάποια υπολείμματα κριτικής σκέψης και καταλαβαίνουν τί παίζει.
    Καταλαβαίνουν ότι προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ, γιατί εάν γυρίσει θα μιλήσει.
    Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε ούτε να το σκέφτεστε.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.
    Όσο πιό γρήγορα καταλάβετε ότι έφτασε η ώρα της αλήθειας τόσο καλύτερα για όλους.
    Και πάνω από όλα για το λαό, για να μάθει επιτέλους που πήγαν τόσα χρόνια τα λεφταδάκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Sik
    Συμφωνώ απόλυτα φίλε.Το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου είναι να είσαι anti.
    Nα το φωνάζεις όσο μπορείς είναι το εύκολο.
    Σε πιο ακραίες μορφές ,άμα βρεις καμιά βιτρίνα ...σπάσε την είναι το εύκολο. Λίγα γκαζάκια σε κανένα αυτοκίνητο είναι το εύκολο .

    Όμως η τέχνη της πραγματικής εναλακτικότητας δεν είναι εκεί.
    Η Εναλλακτικότητα κρύβεται μέσα σε πολύπλοκα μονοπάτια του νου. Προσπαθείς να μαντέψεις τους λόγους γιατί είναι τα πράγματα έτσι, και μετά τι έχεις να προτείνεις.

    Όχι όμως να μείνεις εκεί, αλλά και να προβλέψεις τα επακόλουθα των απόψεων σου, δηλαδή τα δύσκολα της εφαρμογής.

    Ο στείρος αντικομφορμισμός που έχει υιοθετήσει ο κ. Παπανδρέου-του στυλ "όχι σε όλα"- είναι άκρατος αρνητισμός που δεν οδηγεί σε σύνθεση αλλά σε αποσύνθεση των πάντων χωρίς να κομίζει κάποια εναλλακτική λύση.

    Μ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κ. Παπανδρέου έχει κάνει το μέγα λάθος (ίσως γιατί πάντα επηρεάζεται από την μητέρα του)και δεν έχει μελετήσει επισταμένως τον πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Εάν το είχε κάνει θα καταλάβαινε ότι όταν ο ακαδημαϊκός Ανδρέας Παπανδρέου περνά στην ύστερη θεωρητική φάση του και γράφει τη δική του ανάλυση για τον κόσμο είναι ήδη ενεργός αυτόνομος πολιτικός με συγκεκριμένη στάση και άποψη για την εξέλιξη της Ελλάδας. Το πρώτο «σπέρμα» της διαφαινόμενης αυτοδύναμης (για τον ίδιο) και αυτόνομης (για τη χώρα) πορείας εντοπίζεται στο σύνθημα-σύμβολο «Η Ελλάδα στους Έλληνες».

    Η «περιπέτεια» της αποστασίας και η επτάχρονη Χούντα, στη συνέχειά της, ριζοσπαστικοποιεί τις (ήδη επιστημονικά αιρετικές) απόψεις του και τον οδηγεί στον τελικό δρόμο προς την ιστορική καταγραφή του ως πολιτικού ηγέτη μεγάλου διαμετρήματος.

    Είχε ήδη αποφασίσει ότι δεν αρκεί κανείς να κατανοεί και να καταλαβαίνει τον κόσμο, αλλά και να θέλει να τον αλλάξει.

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολίτη μεγάλε αγωνιστή μετά από αυτή την αποκάλυψη που έκανες νομίζω ότι σου αξίζει κάποια θέση στη νέα κυβέρνηση της Δευτέρας μετά από την ήττα. Πιστεύω στου Μαξίμου να εκτιμίσουν τις εκδουλεύσεις σου α;ν και σήμερα δεν ασχολείται κανένας με το θέμα εκτός από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και κάποιον άλλον. Τον ....ανακριτή!
    Πες στο αφεντικό σου στην Ιπποκράτους ότι η φυγή του ... προς τας Ευρώπας, δεν τον σώζει.
    Αυτός θα καταλάβει , γιατί εσύ ...είσαι ανεπαρκής προς τούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολίτη είχες δει την ταινία "Νώε για μια εβδομάδα";
    Η ιδέα ήταν άκρως σουρεαλιστική. Ένας νεοεκλεγείς και ρομαντικός βουλευτής, παίρνει εντολή από το… "θεό", που εμφανίζεται με τη μορφή ενός έγχρωμου άντρα, να κατασκευάσει μια κιβωτό στο μέγεθος της κιβωτού του Νώε και να κλείσει εκεί μέσα όλα τα ζώα -μαζί και τους ανθρώπους-, που κινδυνεύουν από μια επικείμενη περιβαλλοντολογική καταστροφή, η οποία θα προκληθεί σκόπιμα από τα ντόπια μεγαλοσυμφέροντα.

    Τα οποία μεγαλοσυμφέροντα θα καταστρέψουν την περιοχή και ύστερα θα την αγοράσουν κοψοχρονιά. (Σου θυμίζει τίποτα αυτό; Μεταφορικά πάντα)

    Ο βουλευτής υπακούει στην εντολή του… "θεού». Βέβαια αυτόματα μετατρέπεται, τον μετατρέπουν, σε τρελό του χωριού και της βουλής!
    Κανένας δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Ακόμα και η οικογένειά του. Εκείνος, όμως, επιμένει! Φτιάχνει την κιβωτό.

    Μόλις τελειώσει, αμέσως, φτάνει και η επικείμενη τεχνητή καταστροφή. Ευτυχώς, που υπήρχε η κιβωτός!... Καταλαβαίνεις!

    Αυτή η τρελή ιστορία, δυστυχώς, δεν ευτύχισε να έχει "τρελούς", ευφάνταστους, δηλαδή, δημιουργούς.
    Δημιουργούς που θα γνώριζαν τις αρετές και τις δυνατότητες της σουρεαλιστικής γραφής.
    Γνώσεις που είναι απαραίτητες, για να φτάσεις μια τέτοια ιστορία στα άκρα.
    Γνώσεις οι οποίες θα αξιοποιούσαν την έξυπνη ιδέα, θα την άπλωναν, θα την άνοιγαν και θα έσπαγαν κόκαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. xeroume xeroume...epeidi osoi den pistevoun ston "sosiali(s)mo" pou evaggelizete i kentriki omada tou pasok, einai varvaroi,
    den katadexontai na dosoun kamia apantisi, esto kai peri anemon kai idaton..

    ftaine loipon oi varvaroi pou rotane..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαχα, μεγάλη πλάκα έχετε... 4η μέρα το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό.
    5% πήγε η διαφορά στις δημοσκοπήσεις.
    Συνεχίστε έτσι τις επιθέσεις κάτω από τη ζώνη για να πάει στο 6-7% η διαφορά μέχρι την Κυριακή.
    Ο Ρουσσοπουλισμός έχει μεγάλη πέραση βλέπετε.
    Ο Αντώναρος είναι ο νέος μοιραίος για τη ΝΔ.
    Να συλλάβετε και καμιά τρίτη ξαδέλφη του Καράβελα και να εκτελέσετε τις 2 από τις 3 κόρες για να πάει 10% η διαφορά.
    Ευτυχώς που τα παραμύθια που γράφετε εδώ τα πιστεύουν οι 30 καθημερινοί θαμώνες της σελίδας και έτσι το διαδίκτυο επιτελεί ένα κρίσιμο κοινωνικό ρόλο ψυχολογικής στήριξης.
    Ετσι, έτσι, να τα λέτε μεταξύ σας και να συμφωνείτε. Αυτή είναι η αρχή λειτουργίας των group therapy. Ασε που είναι τσάμπα...
    Καλό hangover...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Ιπποκράτους πλευρά

    Υπενθυμίζω ότι τον παρόν ιστολόγιο δεν αποτελεί χώρο ... ελευθέρας βοσκής.

    Θα χαίρομαι πάντα να φιλοξενούνται οι απόψεις όλων, αρκεί να είναι μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας, της συνάφειας με το σχετικό θέμα του post και να μην είναι υβριστικά,προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον καθένα.

    Εάν νομίζεται ότι σας βάζω "ασκήσεις" πάνω από τις δυνάμεις σας , λυπάμαι αλλά αυτή είναι η δημοκρατία (αν το έχετε ξεχάσει).

    To trolling με τα γνωστά παπαγαλάκια σας ...σε άλλους ιστοτόπους.
    Υπάρχουν άλλωστε πολλοί... τέτοιου είδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Ελεύθερος
    Φίλε μου δεν έχεις τύχει οικογένειες βαριά πατριαρχικές, όπου τα παιδιά έχουν άγνοια για όλα όσα πράττει ο πατέρας αφέντης?
    Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι άδικο να την πληρώσουν τα παιδιά?
    Και κάτι άλλο όσο αφορά το άρθρο. Δηλαδή φίλοι μου μόνο ο Παπανδρέου έχει εξαρτήσεις από τα διάφορα συμφέροντα(ντόπια και ξένα).
    Επίσης μήπως είναι άδικο για εσφαλμένες ενέργειες του παρελθόντος να κρίνουμε τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα ποινηκοποιήσουμε και την φιλία τώρα πολίτη;
    Από πότε απαγορεύεται και είναι κολάσιμη η φιλία;
    Αναφέρομαι φυσικά στην φιλία Παπανδρέου - Τρεπεκλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Pantws to pasok kai o kirios papakonstantinou akomi na apantisoun..Na apodiksoun se olous peritrana oti einai katharoi kai kanenan den exoun na fovithoun.
    Ola ta alla anoikoun sthn sfaira tis komatikis(tou kathenos) fantasias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @σταμος
    Ποα φιλία ρε παλικάρι μου?
    Τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εννοείς!!!!!!!

    @Πολίτη
    Άλλαξέ τους τα φώτα
    5 σαν και εσένα να είχαν , θα μιλούσαμε για +2% και πάνω αλλά βλέπεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ stamos
    Φίλε ίσως δεν διαβάζεις καλά. Το άρθρο αναφέρει ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ.
    Συγκεκριμένα γράφει: " Προσωπικού φίλου και ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ.Δεν έχει απαντήσει ακόμα που , πότε και πως ήσαν ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ".

    Άσε την φιλία στην άκρη, αν και σε αυτό το επίπεδο όταν εμπλέκεται φίλος σου σ` τέτοιες υποθέσεις ξεκαθαρίζεις την υπόθεση.
    Δηλαδή καταδικάζεις δημόσια τις όποιες πρακτικές του και τον αποκηρύσσεις.

    Στην αντίθετη περίπτωση ας μη γίνει κάποιος πολιτικός και ας παραμείνει ιδιώτης κρατώντας όποιον φίλο θέλει.
    Από την στιγμή που πολιτεύεται εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών και όχι των φίλων του.
    Πάντως το άρθρο τονίζει την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι θελεις και φωναζεις μηπως σ ακουει κανεις.
    Λοιπον θα δεχθω οτι δεν εχει αναμιξη η ΝΔ στη Siemens.Αν ειναι ετσι τοτε πρεπει να φυγει το συντομοτερο δυνατον λογω ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.
    Αν εγω ημουν κυβερνηση και δεν ειχα σχεσεις με σκανδαλα οι Χριστοφορακος - Καραβελας θα ηταν φυλακη ή παρακολουθουμενοι για να μη το σκασουν και να κελαηδησουν τα παντα.
    Απο τη στιγμη που δραπετευσαν και απο τη στιγμη που καταφεραν να πληρωνουν αυτοι κοστος για σκανδαλα αλλων ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ και πρεπει να φυγουν.Ειναι πολυ χειροτερο να εχεις ηγετες ασχετους παρα λαδιαρηδες.Αυτο ο κοσμος το καταλαβε και η ψαλιδα ανοιγει πλεον και παμε για 7-8 μοναδες.
    Ας ελθουν παλι οι κλεφτες και οχι οι ανικανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Nομίζω ότι θα απαντήσει ο ελληνικός λαός την Κυριακή στην ερώτησή σου. Γιατί βιάζεσαι. Υπομονή θα τον πάρεις οσονούπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν την Δευτέρα για την ήττα. Είναι αυτοί που με τα λάθη τους πρόδωσαν τον Καραμανλή και με τις ενέργειές τους αποσυσπείρωσαν περεταίρω τους οπαδούς. Το μεγαλύτερο είναι ότι έριξαν την παράταξη στην αγκαλιά του Κουρή και του Αυριανισμού στρατηγικού εχθρού της παράταξης. Την Δευτέρα λοιπόν ο λογαριασμός θα πάει σ' αυτούς και απ' ότι ακούγεται ο Καραμανλής θα πάρει κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωραία....
    εγώ που είμαι βολικός άνθρωπος και τα ακούω όλα να συμφωνήσω με τους αγαπητούς σχολιαστές ότι η κυβέρνηση είναι άχρηστη και πρέπει να φύγει.
    Ερωτώ λοιπόν ( γιατί μπορεί να είμαι βολικός αλλά μαλάκας δεν είμαι) έχετε εσείς να προτείνετε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ μια καλύτερη λύση να την στηρίξουμε και όλοι εμείς οι βολικοί.
    Επειδή έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια σε αυτή την χώρα σας λέω ότι η λύση που προτείνετε και κοστίζει και δεν πρόκειται να αποδώσει.
    Πιστέψτε με δεν πείθετε κανένα με αυτά τα επιχειρήματα του αυτός έφαγε τόσα εμείς τρώμε λιγότερα κ.λ.π.
    Εμένα με ενδιαφέρει αν θα έχω εγώ να φάω πλέον...
    Πέστε μου λοιπόν....ποιος θα συμμαζέψει αυτή την χώρα.....που....πότε και κυρίως με τι κ... θα κάνει αυτά που ευαγγελίζεστε.
    Δεν έχω ακόμα καταλάβει γιατί καίγεται τόσο πολύ η αντιπολίτευση να κυβερνήσει εδώ και τώρα.
    Δεν μπορεί.....κάτι ξέρετε εσείς που εγώ δεν το καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @gnik
    Έχεις φάει κεράσια φέτος; Αν ναι τότε δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις. Αν όχι τότε τι να πω πάλι δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν είσαι ικανός να καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ευχαριστώ ήσουν πολύ ενημερωτικός....
    Για να σε πληροφορήσω...έχω φάει κεράσια γιατι εκτός απο το μεροκάματο και τα blog έχω φυτέψει πρίν χρόνια και μια κερασιά και κάτι άλλα δέντρα για δύσκολες εποχές.
    Πάντως με κρίνεις χωρίς να κάνεις καμμία προσπάθεια να μου δώσεις να καταλάβω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Gnik
    Yπαρχει προβλημα νομου και ταξης στην Ελλαδα.Μια συντηρητικη κυβερνηση υποτιθεται ειναι καλη σε αυτα αλλα η εγκληματικοτητα καλπαζει.
    Πολλοι ψηφισαν ΝΔ γιατι φοβουνται τη μεταναστολαγνεια του ΓΑΠ αλλα αναρωτιουνται τι παραπανω θα γινει.Καραβιες ερχονται συνεχεια,το κεντρο της Αθηνας ειναι απροσπελαστο και μεχρι πορεια ισλαμιστων εγινε.
    Γενικη πεποιθηση ειναι οτι ο Καραμανλης ειναι καλυτερος του ΓΑΠ αλλα υπουργοι,στελεχη και μηχανισμος ειναι για τα μπαζα.Ο ΓΑΠ ειναι αποτυχημενος ποδηλατης αλλα δεν θα ειναι μονος του.Θα εχει μαζι του το κυβερνοπασοκ,το λεγομενο συστημα ΠΑΣΟΚ που ειναι αηδιαστικο αλλα θα σπρωξει τα πραγματα .Θα βαλει την αριστερα σε πειθαρχια,κανεις δεν θα τολμησει να κανει κατι σαν το Δεκεμβριο.Αυτοι ειναι ατολμοι σα να απολογουνται επειδη κερδισαν τις εκλογες.
    Ε,δε γινεται ετσι.Η κυβερνηση ειναι ΦΟΡΕΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.Οποιος δεν μπορει να ασκησει εξουσια δεν κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρωστάει και σε κάποιους άλλους αγαπητέ πολίτη ο κ.Παπανδρέου.

    Χρωστάει μια σαφή εξήγηση στον ελληνικό λαό: Τι απέγινε το ένα εκατομμύριο μάρκα που έστειλε η Siemens στη Χ. Τρικούπη, παραμονές των ευρωεκλογών του 1999;

    Χρωστάει να απαντήσει στον ελληνικό λαό
    πόσος διαφημιστικός χρόνος (τότε δεν ήταν δωρεάν) αγοράστηκε με τις μίζες της Siemens στις εκλογές του 1999 και του 2000 για να πρασινίσουν οι οθόνες με σποτ του Σημίτη;

    Χρωστάει να απαντήσει στον ελληνικό λαό πόσα λεφτά από τις μίζες της Siemens δόθηκαν για να εξαφανίζονται από τα κανάλια οι δηλώσεις Καραμανλή για τις αμαρτωλές συμβάσεις 8002 και 8004;

    Χρωστάει να απαντήσει στον ελληνικό λαό πόσα τσάρτερ Ρώσων-Γεωργιανών, πόσα καράβια και πόσα πούλμαν μισθώθηκαν με τα ίδια λεφτά για μεταφορά ψηφοφόρων;

    Χρωστάει να απαντήσει στον ελληνικό λαό πόσα δωρεάν εκλογικά κέντρα υπουργών του ΠΑΣΟΚ πληρώθηκαν και πόσες στημένες δημοσκοπήσεις έγιναν τότε με τα ίδια λεφτά;

    Χρωστάει να απαντήσει στον ελληνικό λαό πόσοι τόνοι λάσπης κατά του Καραμανλή (ότι δήθεν χωρίζει) χρηματoδοτήθηκαν από αυτές ή και άλλες μίζες;

    Χρωστάει να απαντήσει στον ελληνικό λαό :Η Siemens αγόρασε για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ τις εκλογές του 2000 ή το ΠΑΣΟΚ κέρδισε εκείνες τις εκλογές με τη βοήθεια της Siemens;

    Χρωστάει να απαντήσει στον ελληνικό λαό όλα αυτά και πάσα απάντηση δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ Tιραμολα
    Στο χωριό μου λένε. Έκανε χραπ ο κλέφτης και έπιασε τον νοικοκύρη. Νάσου και συ. Την απάντηση θα την πάρεις Κυριακή. Κοντά είναι.Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ανώμυμε 11:20, εξ ιδίων κρίνεις τ'αλλώτρια. Στον Κορυδαλλό υπάρχει ακόμη το κελί του Πέτσου, του Τσοβόλα και του Μωραίτη. Σε περίπτωση που η μνήμη σου είναι "κοντή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φίλε @ 10:31
    Θα τολμήσω να πω ότι είναι λίγο υποθετικά αυτά που προβλέπεις.
    Αν δεν αλλάξει η μαγιονέζα που κουβαλάμε μέσα στο κεφάλι στην θέση του μυαλού όποιος και να έλθει το ίδιο θα είναι.
    Όταν κυβερνάς τέτοια μυαλά δεν έχει σημασία το χρώμα στο σημαιάκι σου. Κλακαδόρους θα έχεις πάντα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Gnik
    Βρε ειναι αχρηστοι τελειως,δεν το βλεπεις ; To σκανδαλο Siemnens που ειναι κατ εξοχην ΠΑΣΟΚ καταφεραν να το κανουν να λειτουργει υπερ του ΠΑΣΟΚ.Τα αλλα (Χρηματιστηριο κλπ) ουτε που εξετασθηκαν.
    Ειπε καποιος απο πανω γι τις εκλογες του 2000.
    Γιατι ομως η ΝΔ αρνηθηκε να εξετασει ποιοι ψηφιζαν τοτε;Μαλιστα εγινε διασπαση τοτε με τον Καρατζαφερη να φευγει γιαυτο αλλα δεν τρεχει τιποτα.Παρτετο ειδηση ολοι οι ΝΔ : Σας εχει πουλησει η ηγεσια σας στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εγώ, όταν έγραψα πιο πάνω χθες (4:18) πως με τις ... του Αντώναρου και λοιπά καμώματα, ανοίγει η ψαλίδα, ο Πολίτης χθες με μάλωσε...
    Ο σοβαροφανής Πολίτης με κατέταξε υποτιμητικά στα γνωστά παπαγαλάκια της Ιπποκράτους (2η φορά που έγραφα σε αυτό το blog), ίσως διότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια... Προφανώς, θεωρεί πως το 38% που ψήφισε ΠΑΣΟΚ είναι όλοι τρόφιμοι και μισθοδοτουμενοι της Ιπποκράτους.
    Σήμερα, δεν θα το ξαναζεστάνουμε το φαγητάκι?
    Η ΝΔ δεν κατάλαβε πως ο κόσμος δεν καταδίκασε μόνο το Ρουσσόπουλο αλλά και τις πρακτικές του, και έβαλα τον φουκαρά τον Αντώναρο να το παίζει κουκουλοφόρος καταδότης που υποδεικνύει ενόχους.

    Αλήθεια, αυτός μιλάει εξ ονόματος του Πρωθυπουργού? Δηλ., ζήτησε την άδεια του Πρωθυπορυγού της χώρας και την πήρε πριν πει αυτές τις παπαριές? Του είπε ο Καραμανλής, "βγες και δώσε ονόματα" με την ιδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου ?
    Τι κατάντια πραγματικά! Πόσο χαμηλά έχουμε πέσει.
    Αν θέλει ο Καραμανλής να διασώσει ένα ελάχιστο μέρος του κεφαλαίου του, αυτός είναι που πρέπει να διώξει τον εκπρόσωπό του και να πει στους πολίτες: "τέτοιες πρακτικές δεν με εκφράζουν". Να πει κανένα από αυτά τα ωραία που λέει: "Η συκοφαντία, η λασπολογία, η σκανδαλολογία δεν με εκφράζουν. Η στάση μας είναι στάση ευθύνης, λέμε όχι στη δημαγωγία, όχι στο λαϊκισμό".

    Αλλά, ο Ραν-Ταν-Πλαν θα το καταλάβει πάλι μετά από 10 χρόνια πως έκανε λάθος, αλλά θα είναι πια προ πολλού συνταξιούχος.

    Αλλά, δεν το κάνει κατά λάθος, όπως καθόλου κατά λάθος δεν είχε αποκαλέσει το Σημίτη "αρχιερέα της διαπλοκής". Γιατί είναι ο ίδιος ένας αισχρός συκοφάντης γιατί, όπως απέδειξε ως πρωθυπουργός, δεν ξέρει να κάνει τίποτε άλλο.

    Προσωπικά, και το λέω τελείως ειλικρινά, έχω αρχίσει να λυπάμαι τον Καραμανλή γιατί αντιμετωπίζει μπροστά το φάσμα της υστεροφημίας του. Ειναι ένας Πρωθυπουργός-επικοινωνιακή φούσκα που σκάει που δεν θα έχει αφήσει τίποτα πίσω του, που θα μείνει στην ιστορία μόνο για τα σκάνδαλα και το κάψιμο της μισής Ελλάδας το 2007.
    Είναι κρίμα για τόσο νέο άνθρωπο, αλλά είναι αλήθεια πως δεν προσπάθησε να κάνει απολύτως τίποτα πλην της διαχείρισης του επικοινωνιακού του προφίλ. Διάλεξε τους χειρότερους υπουργούς (Αλογοσκούφη, Ρουσσόπουλο, Βουλγαράκη) και τους κράταγε λυσσωδώς στη θέση τους όταν όλη η Ελλάδα βοούσε.

    Οπως στρώνεις θα κοιμηθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η υπενθύμιση προς Ιπποκράτους πλευρά αφορούσε trolling που επιχειρήθηκε (μετά το δικό σου χθεσινό σχόλιο), μαγαρίζοντας τον χώρο .

    Διαγράφηκαν 12 σχόλια σε διάστημα 45 λεπτών (άσχετα με το θέμα ή υβριστικά).

    Το δικό σου όμως όχι. Γιατί .."σκούζεις"; Ποιος κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια; Εγώ ή εσύ;

    Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι οι χαρακτηρισμοί και το είδος γραφής αποδεικνύουν το ήθος του καθενός.
    Ευχαριστώ για την επίσκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Mea culpa Πολίτη.
    Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.
    Είδα το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από το δικό μου και υπέθεσα (κακώς) πως σε μένα απευθύνεσαι.

    Που να φανταστώ πως είχες δεχθεί επιδρομή και πως είχαν διαγραφεί άλλα ενδιάμεσα σχόλια.
    Ηλίθια πρακτική, όντως κομματικών τροφίμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΕΝΑΣ ΕΥΤΕΤΕΣΤΕΤΕ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΡΟΥΤΖΙ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ "ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ (ΑΝ ΟΧΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή