Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Αριβίστες κομματικοί χαρτοπαίχτες.


Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.Η λυσσαλέα επιθυμία για εξουσία, παραμερίζει θέματα δημοκρατίας , εθνικά και υπηρεσιακά απόρρητα , εκλογικά μηνύματα και επιβεβαιώνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το ερώτημα μου « Ποιοι ωφελούνται από αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες και Ποιοι τις ...αξιοποιούν»;

Μόλις χθες ο εκπρόσωπος τύπου του ΠαΣοΚ και μετέχων στα λαδωμένα Διοικητικά Συμβούλια της SIEMENS κ.Παπακωνσταντίνου, ο άνθρωπος που θρασύτατα -προκαλώντας το κοινό αίσθημα- παραμένει στην θέση του δείχνοντας το... νέο ήθος του ΠαΣοΚ, προέβη και σε νέο ατόπημα.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των διαπιστευμένων στο ΠαΣοΚ συντακτών, ο κ.Παπακωνσταντίνου έθεσε ερώτημα προς τον κ. Μαρκογιαννάκη:«Αποτελεί ψεύδος το γεγονός ότι, από τους περίπου 800 και πλέον αξιωματικούς που είχαν εκπαιδευτεί τα προηγούμενα χρόνια, στην Αντιτρομοκρατική και σε άλλες Υπηρεσίες, γύρω από το θέμα της τρομοκρατίας, παραμένουν στις θέσεις τους μόλις 14 άτομα; Αυτά είναι ψεύδη;»

Την απάντηση την έλαβε τόσο από τον κ. Μαρκογιαννάκη , όσο και από τον πρώην υπουργό Δημοσίας Τάξεως και συνάδελφό του βουλευτή του ΠαΣοΚ ,κ. Χρυσοχοΐδη. Είναι ψεύδη κ. Παπακωνσταντίνου!

Οι αξιωματικοί που υπηρέτησαν στην Αντιτρομοκρατική από το 1998 έως σήμερα δεν ξεπερνούν τους 100. Ο ακριβής τους αριθμός αποτελεί «υπηρεσιακό απόρρητο», ή δε,προ του 2004, οργανική δύναμη ήταν πολύ μικρότερη της σημερινής.

Και επειδή βλέπω ότι από διάφορα ...κέντρα και κομματικά επιτελεία σηκώνεται θέμα για ...κάποιους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής που ...μετατέθηκαν ή ...παραιτήθηκαν, καλό θα ήταν να σας αναφέρω μόνο μια περίπτωση για να καταλάβετε πολλά ,να μπορείτε να κρίνετε ή ...και να αγανακτήσετε.

Πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε από τη θέση του υποδιοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ο κ. Φώτης Παπαγεωργίου. Πριν από αυτή την θέση ήταν τοποθετημένος στο τμήμα της λεγόμενης ....Αλλοδαπής Τρομοκρατίας. Σημειώστε το !

Ακούγεται ότι ενδεχομένως να του ζητήθηκε να δουλέψει πλέον για ξένη μυστική υπηρεσία, όπως έχει γίνει και με ...μερικούς άλλους αξιωματικούς της Αστυνομίας.

Η κομματική του ταυτότητα, αλλά και οι δυνατές διασυνδέσεις που ξεκινά με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, τον είχαν επιβάλλει για τα καλά στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Ας μην ξεχνάμε ότι μετεκπαιδεύτηκε κατ’ επανάληψη στις ΗΠΑ και στη Βρετανία και ότι παρέμεινε με ...αίτημα των Αμερικανών στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και με την κυβέρνηση της ΝΔ. Είναι ο άνθρωπος των Αμερικανών όπως ανέφερε και σε παλαιότερο άρθρο ο Γιώργος Φιλιππάκης στην εφημερίδα «Το Παρόν».

Και παλαιότερα σας είχα αναφέρει για τον ρόλο που έπαιξε η Σκότλαντ Γυάρντ στην ...έκρηξη της βόμβας στα χέρια του Σάββα Ξηρού.Σωρεία δημοσιευμάτων σε πλήθος εντύπων είχαν αναφέρει ότι οι αγγλικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τον Γιωτόπουλο και τους άλλους τα δυο τελευταία χρόνια.(....!)

Εκείνη λοιπόν την ημέρα ο κ. Παπαγεωργίου ήταν ...κουμπάρος στον γάμο του Καλαματιανού, Βρετανού αρχιπράκτορα, επικεφαλής του τεράστιου κλιμακίου της Σκότλαντ Γυάρντ που είχε έρθει μετά την δολοφονία του Βρετανού Ταξίαρχου Σόντερς από τη 17Ν.

Θυμίζω ότι ο κ. Παπαγεωργίου ήταν που μετέφερε τον Γιωτόπουλο από τους Λειψούς και αυτός που του έκανε την εξής πρόταση (συνέντευξη του Γιωτόπουλου στην Γιάννα Παπαδάκου και στην Κατερίνα Κατη, ένα χρόνο μετά τη σύλληψη του). :«Η τηλεόραση λέει ότι η κυβέρνηση Μπους ζήτησε επίσημα την έκδοσή σου στην Αμερική και φαίνεται ότι ο Σημίτης θα ενδώσει. Μια λύση υπάρχει. Να αναλάβεις εσύ την ευθύνη για τις τρεις πρώτες ενέργειες της 17Ν, τις δολοφονίες Γουέλς, του Μάλλιου και των Πέτρου και Σταμούλη. Γι' αυτές υπάρχει παραγραφή και άρα δεν κινδυνεύεις. Έτσι θα είσαι υπόδικος και η έκδοση δεν θα είναι δυνατή».

Τον κ. Φώτη Παπαγεωργίου λοιπόν , όπως υποστηρίζουν κάποια δημοσιεύματα , σύντομα θα τον δούμε υποψήφιο βουλευτή του ΠαΣοΚ,(μαζί με κάποιους ...δικαστικούς), καθώς είναι προσωπικός φίλος του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και θεωρείται ο άνθρωπος που τον ενημέρωνε για όσα συμβαίνουν στην ΕΛΑΣ.
Στην χειρότερη περίπτωση προορίζεται ως αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής στην περίπτωση που έρθει το ΠαΣοΚ στην εξουσία.

Κάποιοι λοιπόν παίζουν ωσάν αριβίστες κομματικοί χαρτοπαίχτες στην πλάτη της ασφάλειάς μας και της εθνικής μας κυριαρχίας .

21 σχόλια:

  1. Το κομματικό εργαστήρι που ΠΑΣΟΚ ( μετά από 25 χρόνια εξουσίας)είναι παντού.
    Είτε στην δικαιοσύνη, είτε στην αστυνομία , είτε στους υπόλοιπους δημόσιους οργανισμούς.
    Δεν είναι τυχαίο ότι οι Πράσινοι συνδικαλιστές ελέγχουν όλο το Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τοποθέτηση του στη θέση του υποδιοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχε αφήσει άφωνους πολλούς. Και αυτό γιατί ποτέ υποδιευθυντής δεν ήταν υποδιοικητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .."Το κομματικό εργαστήρι που ΠΑΣΟΚ ( μετά από 25 χρόνια εξουσίας)είναι παντού..."
    Και όταν ξανάρθουν στην εξουσία θα κάτσουν άλλα 20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 1.23
    Ο Καρατζαφέρης είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ πολίτη, απ` ότι είχα διαβάσει παλαιότερα ο κ. Παπαγεωργίου ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένος, καθώς δεν ενημερωνόταν από τους υπόλοιπους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής αναφορικά με τις έρευνες για την εξάρθρωση του «Επαναστατικού Αγώνα» και της «Σέχτας Επαναστατών».

    Έχω λοιπόν την εξής απορία: Γιατί ενδιαφερόταν τόσο πολύ για τον ΕΛΑ και την Σέχτα, όταν ο κλάδος του ήταν η Αλλοδαπή τρομοκρατία;
    Εύχομαι Καλό Μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τι η έκπληξη; Λες και δεν ξέρουμε το μπααθικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ πως λειτουργεί; Ή πιστεύτε ότι θα αλλάξει; Εδώ στις εκλογές του 2004 άλλαξαν τον ήλιο, τον έκαναν κάτι σαν...μαργαρίτα, και ήταν τόσο πιστοί στην αλλαγή, που ο ήλιος επέστρεψε μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον Παπαγεωργίου μόνο οι ύμνοι της "Καθημερινής¨του Παπαχελά, θα έπρεπε να μας είχαν βάλει σε υποψίες.
    Τι σημαίνει "Καθημερινή" του Παπαχελά, όλοι γνωρίζουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαί αφού η 17Ν, αυτή πού εξαρθρώθηκε εννοώ, δέν ευθυνόταν γιά τίς 3 πρώτες "ενέργειες", τότε ποιά 17Ν ευθύνεται?
    Εχθές ο κ. Χρυσοχοϊδης στοιχημάτιζε τό πολιτικό του μέλλον, ότι τήν εξάρθρωσε πλήρως.
    Οσο γι' αυτούς πού κόπτονται γιά τήν αποδυνάμωση τής αντιτρομοκρατικής, μάλλον ζορίζονται γιατί χάνουν τήν επιρροή πού ασκούσαν στήν υπηρεσία καί τήν εσωτερική πληροφόρηση.
    Η υπηρεσία αυτή μέ πρόσχημα τήν εξάρθρωση τής τρομοκρατίας, είχε διαβρωθεί από τίς "συνεργαζόμενες" ξένες υπηρεσίες.
    Η αντιτρομοκρατική από τό 1998 καί μετά στήθηκε όπως στήθηκε καί στελεχώθηκε όπως στελεχώθηκε, γιά τήν "εξάρθρωση" τής 17Ν, μέ τόν "πρέποντα" τρόπο.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι να απορείς με όλα αυτά που συμβαίνουν. Επ` ευκαιρίας του σημερινού άρθρου σου έψαξα λίγο στον θείο Google για τον Παπαγεωργίου(μιας και αγνοούσα παντελώς τον κύριο).

    Αυτό λοιπόν που μου κάνει τεράστια εντύπωση είναι τα διάφορα δημοσιεύματα όταν παραιτήθηκε.

    Όλα , μα όλα έχουν συνταχθεί από το ίδιο χέρι. Από το ίδιο κέντρο. Είναι φοβερό.
    Διάβασα τουλάχιστόν 30 δημοσιεύματα σε μικρές και μεγάλες που είναι πανομοιότηπα.

    Ερωτώ , τώρα εγώ ο ηλίθιος: ποιος τα έγραψε όλα αυτά και τα μοίρασε στα ΜΜΕ;

    Ποια η σχέση του με τα ΜΜΕ; Δεν μπορεί να μην είχε προσωπική συναλλαγή με τα ΜΜΕ,όταν όλα δημοσίευσαν αμέσως, το πανομοιότυπο άρθρο του "άγνωστου αρθρογράφου"!

    Μπορεί μια τέτοια θέση και σε μια τέτοια υπηρεσία να αναφέρεται στον τύπο με τις ίδιες αιτιολογήσεις-δυσαρέσκεια;

    Πόσο έμπιστο και εχέμυθο είναι ένα τέτοιο πρόσωπο που βγάζει στην δημοσιότητα διάφορα θέματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια;

    Ερωτήματα χωρίς απάντηση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κράτος ΠΑΣΟΚ ζει. Και μετά μιλά ο Παπανδρέου για κομματικό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ extra
    Μέχρι και η "Αυγή" δημοσίευσε το πανομοιότυπο άρθρο που αναφέρεις. Χμμμμμμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αποχωρήσαντες αξιωματικοί από την Αντιτρομοκρατική όλως τυχαίως βρέθηκαν να υπηρετούν διάφορους επιχειρηματίες.
    Ο κ. Παπαγεωργίου π.χ πήγε στην υπηρεσία του κ. Λάτση. Άλλος ( στην διάθεση το όνομά του εάν με προκαλέσει) στον κ. Κόκκαλη.
    Συνδυάστε τα κρυφά γεύματα στην Εκάλη με κάποιον πολιτικό αρχηγό της Αντιπολίτευσης με διπλό διαβατήριο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχει σχέση μήπως ο κ. Παπαγεωργίου και κάποιοι άλλοι πρώην αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, με τις ....εσωτερικές εισβολές στους υπολογιστές που είχαν στοιχεία για τη "νέα γενιά τρομοκρατών" στην Αντιτρομοκρατική?
    Έχει σχέση μήπως ο κ. Παπαγεωργίου και κάποιοι άλλοι πρώην αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής ,με τις διαρροές(προ μηνών) στα ΜΜΕ των πιθανών στόχων των τρομοκρατών? Δεν ξέρω. Απλά ...ρωτάω!
    Την δεύτερη περίπτωση όλοι την γνωρίζετε. Την πρώτη όμως?

    Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας φέρεται ότι έκλεβαν τα ηλεκτρονικά αρχεία συναδέλφων τους προκειμένου να ελέγχουν τις έρευνες για την επονομαζόμενη "νέα γενιά τρομοκρατών".
    Το θέμα αναδείχθηκε ύστερα από ελέγχους που πραγματοποίησαν την περίοδο 2007-2008 ο πρώην προϊστάμενος των υπηρεσιών Πληροφορικής της συγκεκριμένης ειδικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και μια συνεργάτις του.

    Οι αστυνομικοί ήλεγξαν το κλειστό σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μέσω του οποίου κατατίθενται τα απόρρητα πληροφοριακά δελτία και άλλα έγγραφα που συντάσσουν τα στελέχη της υπηρεσίας αυτής.
    Τα δελτία αυτά αφορούν πληροφορίες που προκύπτουν από παρακολούθηση υπόπτων. Ακόμη στο ηλεκτρονικό σύστημα εντάσσονται έγγραφα που αφορούν ενημέρωση σχετικών "λιστών" που διατηρεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, εισαγόμενα από άλλες υπηρεσίες κτλ.

    Το σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχει ειδικές διαδικασίες πρόσβασης και τήρησης ηλεκτρονικών αρχείων εισόδου στους υπολογιστές (passwords, log files κτλ.).
    Ο έλεγχος από το Τμήμα Πληροφορικής της Αντιτρομοκρατικής άρχισε ύστερα από σειρά ενδείξεων ότι υπήρχαν ηλεκτρονικές εισβολές στο σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών της υπηρεσίας.

    Η ηλεκτρονική κλοπή διαπιστώθηκε όταν αξιωματικοί είδαν στους υπολογιστές τους ίχνη εισόδου τρίτων ατόμων στο λογισμικό τους.
    Μερικοί επίσης παρατηρητικοί αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως ορισμένοι συνάδελφοί τους ήξεραν στοιχεία από τις έρευνές τους που δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν από προφορικές ενημερώσεις.

    Από την εσωτερική έρευνα λοιπόν που πραγματοποίησε το Τμήμα Πληροφορικής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι η εισβολή είχε γίνει σε τουλάχιστον έξι-επτά υπολογιστές αξιωματικών της υπηρεσίας που υπηρετούν σε κρίσιμες θέσεις οι οποίες σχετίζονται κυρίως με την εγχώρια τρομοκρατία.
    Από την αναζήτηση των ηλεκτρονικών ιχνών και από την εξέταση των κωδικών πρόσβασης εντοπίστηκαν δύο-τρεις αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής οι οποίοι φαίνεται να ήταν αυτοί που εισέρχονταν στο σύστημα ηλεκτρονικής καταγραφής πληροφοριών των συναδέλφων τους.

    Κάποιοι πήραν ...πόδι λοιπόν. Τώρα γιατί ...φωνάζει το ΠΑΣΟΚ δεν το καταλαβαίνω. Μήπως γιατί έτσι τους έκοψαν ...την "πληροφόρηση"?
    Για όσους γνωρίζουν, αμέσως καταλαβαίνουν ότι έτσι καρφώνεται μόνο του!

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ doctor
    Όχι! Με την υπόθεση των ηλεκτρονικών κλοπών δεν έχει σχέση ο Παπαγεωργίου(τουλάχιστον απευθείας).
    Κάποιοι άλλοι που απομακρύνθηκαν είχαν σχέση!
    Κ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διάβασα όλο το κείμενο και έχω μείνει μακάκας?
    Να μείνω έτσι?

    η να το αναρτήσω και στο δικο μου blog?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. και εν προκειμενω αν ολα αυτα αληθευουν τοτε εξηγουνται πολλά

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας μη ξεχνάμε την κατάθεση αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας , η οποία δόθηκε στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε προ διμήνου η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, κατόπιν εντολής του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Β. Τσιατούρα, με αφορμή την αποκάλυψη της λίστας με τους πιθανούς στόχους τρομοκρατικού χτυπήματος.

    Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας ο εν λόγω αξιωματικός δεν δίστασε καταθέτοντας να στρέψει τα βέλη του κατά του πολιτικού κόσμου, ο οποίος σε συνεργασία, όπως λέει, με "ένστολα ανδρείκελα" και "πράκτορες μυστικών υπηρεσιών" έχουν διαβρώσει τον κοινωνικό ιστό.

    Πολύ γρήγορα η... συζήτηση για τις περίεργες δοσοληψίες και τις υπόγειες διαδρομές των στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εξελίχθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με θύματα και θύτες να σχηματίζουν ένα αξεδιάλυτο κουβάρι.

    "Ας μιλήσουν αυτοί που βρέθηκαν σε τραπεζικούς ομίλους με επαγγελματικά συμβόλαια 300.000 ευρώ τον χρόνο και να εξηγήσουν τι σχέση έχουν με πολιτικούς" ακούστηκε από αξιωματικό της Αντιτρομοκρατικής για να συμπληρώσει κάποιος άλλος πριν λίγες ημέρες "Ας μας εξηγήσουν για τις περίεργες συμπτώσεις των τελευταίων ημερών και τους ακόμη πιο περίεργους στόχους βομβιστικών επιθέσεων".

    Από τα αρχεία της υπηρεσίας ανασύρονται εσχάτως υποθέσεις παρελθόντων ετών και φάκελοι υπόπτων για να τεκμηριώσουν τον ύποπτο ρόλο των αξιωματικών φθάνοντας μέχρι του σημείου να λέγεται ότι σε μια περίπτωση υπήρξε απόκρυψη στοιχείων, προκειμένου ένα μέλος εξτρεμιστικής οργάνωσης να διαφύγει τη σύλληψη.

    Όλα αυτά ΄λεχουν γραφεί σε μεγάλες μεν εφημερίδες, αλλά σε μονοστυλάκια λίγων λέξεων χωρίς καμία προβολή.

    Να διαβάζετε μόνο τις μέσα σελίδες και τα μικρά αρθράκια. Ίσως μάθετε πολύ περισσότερα από τις πρώτες σελίδες και τους πηγαίους τίτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολίτη ο Καλαματιανός της Scotland Yard δεν έχει ονοματεπώνυμο?
    Δεν μπορεί κάπως θα λέγεται.

    Μάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Μάνια
    Δεν κατάλαβες καλά φίλη μου και ίσως φταίω εγώ γι` αυτό.
    Αυτό είναι το όνομα του. Χρήστος Καλαματιανός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στον κ. Παπαγεωργίου χρεώνεται κακός επιχειρησιακός χειρισμός to 2005-6, ο οποίος, παρ' ότι ενεκρίθη από τον εποπτεύοντα εισαγγελέα, θεωρήθηκε αργότερα ότι στέρησε από την κυβέρνηση μια αντιτρομοκρατική επιτυχία και δεν την προστάτεψε από ένα φιάσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ας αφήσουμε τα ελεεινολογήματα,
    τις φαντασιοπληξίες
    και τα αναμασήματα από αναξιόπιστα έντυπα...
    Καλή η τρομολαγνεία (δε λέω)
    όμως υπάρχουν πολύ-πολύ σοβαρότερα θέματα
    για να μιλήσουμε και να προβληματιστούμε...
    Λοιπόν τα μάθατε τα νέα?
    Χμμμ... πως να τα μάθετε
    αφού ο κ. Κ.Κ. έκλεισε το κοινοβούλιο,
    οι εφημερίδες απεργούν λόγω Ε.Τ.
    και εμείς οι ευτυχείς νεοέλληνες χωνεύουμε με Perrier
    τις ελληνοπρεπείς εορτές μας!
    Εγώ όμως ως παρατηρητικός ΠΑΣΟΚος
    φροντίζω να κρατάω μισάνοιχτο
    το αριστερό ματάκι μου...
    Λοιπόν, polites-gr (sic)
    ο κ. Κ.Κ πουλάει στην Deutsche Telekom
    άλλα ένα 5% των μετοχών που διαθέτει το Δημόσιο
    του πάλαι πότε κερδοφόρου ΟΤΕ...
    Μη πάει το μυαλό σας σε τίποτα ιδεολόγήματα
    του τύπου λιγότερο κράτους κλπ...
    Όχι!
    Πουλάμε γιατί πολύ απλά τα Ταμεία είναι άδεια!!!!!
    ΝΑΙ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ...
    Σε τέτοια οικονομική ευμάρεια είναι η χώρα μας,
    και τόσο καλούς διαχειριστές
    των οικονομικών μας, έχουμε..
    (Α, ρε γίγαντα Παπαθανασίου)
    Και αναρωτιέμαι σαν απλός πολίτης
    και σαν χαζός ΠΑΣΟΚος:
    Όταν δεν θα έχει μείνει ΤΊΠΟΤΑ από τη δημόσια περιούσια
    ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ?
    Μήπως θα ήθελε ο politis της gr land
    να το συζητήσουμε?
    Η τρομολαγνεία δε γεμίζει τις τσέπες,
    ούτε και τα στομάχια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή