Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Οι αλήθειες για την τρομοκρατία


Επιτέλους πρέπει κάποτε να ειπωθούν οι αλήθειες. Ως εδώ!
Αλήθεια πρώτη. Η τρομοκρατία μόνο επικοινωνιακά ...«εξαρθρώθηκε». Το ότι βρέθηκαν διάφοροι μελισσοκόμοι, αγιογράφοι, ταξιτζήδες και τα ...υπόλοιπα της «λούμπεν πνευματικής τάξης» στην φυλακή, εξυπηρέτησε πολιτικές (και όχι μόνο) σκοπιμότητες . Το πραγματικό «βάθος» της τρομοκρατίας παρέμεινε ανέγγιχτο.

Αλήθεια δεύτερη. Ο χρόνος, η μεθοδολογία και ο στόχος της χθεσινής άνανδρης τρομοκρατικής εκδήλωσης έχει πολιτικές παραμέτρους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενος πολίτης - δηλαδή η ελληνική κοινωνία σχεδόν στο σύνολό της - καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την άσκηση κάθε μορφής βίας, υπάρχουν και οι αριβιστικές πολιτικές θέσεις και απόψεις. Όλα έχουν την σημειολογία τους.

Ακούστηκαν κάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για ...φιλότιμο. Θα ήθελα μόνο να υπενθυμίσω στον κ. Καστανίδη (αρμόδιο εκπρόσωπο του ΠαΣοΚ) ότι ο αντιτρομοκρατικός νόμος ψηφίστηκε επί Σημίτη με την ψήφο της ΝΔ και ...απόντος του «όλου» ΠαΣοΚ.

Γιατί;
Ποιοι βουλευτές του ΠαΣοΚ δεν ήθελαν τα μέτρα κατά της τρομοκρατίας και... απείχαν από την ψήφιση του νομοσχεδίου;
Μήπως είναι τα ίδια αυτά στελέχη του ΠαΣοΚ που μιλούν τώρα για ...φιλότιμο, προκαλώντας με την στάση τους ιδιαίτερο εκνευρισμό και αγανάκτηση στις οικογένειες θυμάτων της τρομοκρατίας;

Επειδή πράγματι έχει χαθεί το φιλότιμο ,ας απαντήσουν οι αριβίστες της πολιτικής ζωής. Από ποιον πολιτικό χώρο ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Τσουτσουβής και Κουφοντίνας κ. Καστανίδη;

Ποιοι έσπευδαν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη να συμπαρασταθούν στη ΓΑΔΑ σε συλληφθέντες, που αργότερα καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στη 17Ν;
Ποιοι έκαναν τότε λόγο για ....«κοινωνικούς αγωνιστές»;

Αλήθεια τρίτη. Η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι πλήρως κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη. Από τα ίδια εξωελλαδικά κέντρα που την δημιούργησαν μετά την μεταπολίτευση. Με την πάροδο των ετών αλλάζουν τα πρόσωπα, όχι τα κέντρα αποφάσεων και καθοδήγησης.

Όλα τα τρομοκρατικά κτυπήματα ,μέσα από την ωμή σκληρότητα, έχουν τις πεντακάθαρες σκοπιμότητες και τα πεντακάθαρα μηνύματα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δολοφόνησαν τον άτυχο υπαρχιφύλακα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που εκτελούσε υπηρεσία ιδιότυπης φύλαξης μάρτυρος σε δίκη.
Κάποιες δίκες είναι σε εξέλιξη και το σημαντικότερο, κάποιες ...έρχονται. Κάποιοι συνεργάζονται με τις αρχές προκειμένου να τύχουν ευεργετικής μεταχείρισης και να μπουν στο πραγματικό πρόγραμμα μαρτύρων.Αυτούς ήθελαν να εκφοβίσουν. Σε αυτούς ήθελαν να στείλουν το μήνυμα.

Αλήθεια τέταρτη. Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός ευδοκιμούν στον πολιτικό μας χώρο. Κάποιοι το Δεκέμβριο έσπειραν θύελλες και καλλιέργησαν το μίσος κατά των αστυνομικών. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα υποκριτικά...εκφράζουν την θλίψη τους. Κουκουλοφόροι της πολιτικής.

Κάποιοι άλλοι αριβίστες και επικίνδυνοι για τον τόπο μας καπηλεύονται (και όχι μόνο σύμφωνα με την... δεύτερη αλήθεια) αθώα θύματα της τρομοκρατίας.

Ας αναρωτηθούμε ποιοι ωφελούνται από αυτές τις ενέργειες και ποιοι τις ...«αξιοποιούν»;

Επιτέλους ! Ως Εδώ ! Οι «τρομοκράτες» θα επιβάλουν τους όρους τους στην οικονομία και την πολιτική αυτού του τόπου;

36 σχόλια:

  1. Εγώ πιστεύω πάντως ότι ο τρόπος γραφής και "ιδεολογίας" αυτής της "σέχτας", μας οδηγεί περισσότερο σε κωλόπαιδα τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά στο πιο ένοπλό της. Δηλαδή τι το διαφορετικό από τους "τρομοκράτες" της "σέχτας" λένε όλοι αυτοί της ακροαριστεράς όταν διαδηλώνουν για τις ανάγκες των ολίγων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που λες Μάρκο είναι το "πολιτικό" πρόσωπο της τρομοκρατίας.Και δεν είναι το μόνο.Μην είμαστε επιφανειακοί.
    Μέσα από αυτούς τους χώρους στρατεύονται διάφοροι και κατόπιν επιλογής και εκπαίδευσης από "ειδικούς", τους προωθούν.
    Σίγουρα δεν πρόκειται για ...παιδάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα τρομοκρατικα χτυπηματα στην Ελλαδα ειχαν κατα 90% στοχο την δικαιοσυνη,οταν αυτη πλησιαζε-ει το ΠΑΣΟΚ.Θυμαστε τις επιθεσεις εναντιον των εισαγγελεων που ερευνουσαν τα σκανδαλα επι Ανδρεα?Την επιθεση στον Πετσο για να του θυμισουν τι γινετε οταν απομακρυνθεις απο το μαντρι?

    Υ.Γ Ξαδερφος μου, ανωτερος αξιωματικος επι ΠΑΣΟΚ Πασοκος ο ιδιος ( ε.α ) τωρα,μου εχει πει οτι τους απαγορευαν να αγγιξουν την 17Ν.Και αυτο ηταν κοινο μυστικο μεταξυ των αξιωματικων Πασοκων και μη.Ολοι αυτοι οι ανθρωποι δεν ηταν βλακες η επιορκοι αλλα ειχαν οικογενειες και δεν ηθελαν να γινουν "παραδειγματα". G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΊΔΗς πριν ΑΠΌ ΜΕΡΙΚΈς ΗΜΈΡΕς ΕΊΧΕ ΔΗΛΏΣΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΊ ΑΊΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΛΌΓΩ τγων σχεδιαζόμενων απελάσεων των λαθρομεταναστών ενώ πρωτύτερα είχε μιλήσει για Καμπούλ, για ετοιμαζόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα και πολλά κόμα.

    Μήπως να αρθεί η ασυλία του και να καταθέσει ότι ξέρει στον αρμόδιο εισαγγελέα? Λέω μήπως??

    Τα κέντρα που παίρνουν τις αποφάσεις σε σχέση με τη τρομοκρατία είναι διακριτά πλέον και εξηπυρετούν στη συγκεκριμένη φάση συγκεκριμένα πρόσωπα. Άραγε θα ξελασπώσει ο Παπακωνσταντίνου από τη Μήζενς, γιατί ακόμα η έρευνα δεν τελείωσε?

    Άραγε θα ξεμπλέξει ο Τρεπεκλής και μαζί του η οικογένεια Παπανδρέου και κάποιοι "Ελληνοαμερικάνοι" που είναι μπλεγμένοι και που τα ίχνη τους φτάνουν μέχρι την αυλή της ίδια της Χίλαρις Κλίντον!? (Στοιχεία στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου)

    Μην ξεχνάται ότι μια περίεργη "τρομοκρατική" οργάνωση είχε βάλει βόμβα στο γραφείο του Τρεπεκλή στο Κολωνάκι προ ημερών και προτού αυτός καταθέσει στον εισαγγελέα για το ΣιΦορ Άι. Ήταν μια σαφέστατη προειδοποίηση για να μη μιλήσει και κάψει την οικογένεια Παπανδρέου.

    Είναι επίσης αξειοσημείωτο ότι η εφημερίδα ΤΟ ΠΡΩΤΟ θέμα μόλις μπήκε η βόμβα στον Τρεπεκλη το είχε σε κύρια ανάρτηση στην ηλεκτρονική της έκδοση αλλά το κατέβασε μετά από κανά μισάωρο και το καταχώνιασε σε ένα μονόστηλο χωρίς κανένα αρχικό σχολιασμό.

    Ένα και ένα κάνουν δύο. Ο Παπανδρέου είναι πρωσοπικά υπέυθυνός πλέον γιατί "αδήνει" κάποιους να αιματοκυλούν τη χώρα για τον "προστατέυσουν" και εν συνεχεία να τον πρωοθήσουν στη κυβέρνηση.

    Πρόκειται για πραξικόπημα σε συνέχειες και μπορέιτε να φανταστήτε τι έχει δώσει ως αντάλλαγμα.

    Προσωπικά δεν θεωρώ ότι ο Γιωργάκης δίνει εντολές τρομοκρατικού περιεχομένου, αλλά ξέρει ότι τον ευνοούν και πάνω κάτω ξέρει και ποιοί είναι από πίσω.

    Οι υπόλοιποι στο Πασοκ σιγοντάρουν και αυτοί στη κατάσταση γιατί΄τα έξοδα τρέχουν και πρέπει να πέσουν και πάλι στο μασούλημα του κρατικού χρήματος, χωρίς στο οποίο ουδεμία γυναίκα δεν καταδέχετε να τους κοιτάξει.

    Άλλωστε οι ίδιοι με το που έπιασαν κάποια (κλεμένα) λεφτά το πρώτο πράγμαπου έκαναν ήταν να χωρίσουν τις γυναίκες τους και να παντρευτούν τις κατά πολύ νεώτερες γραμματείς τους.

    Μπορέιτε λοιπόν να φανταστείτε ότι οι σχεδιαστές των "Σεχτών" από Νέα Υόρκη πλευρά, έχουν βρει στην "Ιπποκράτους" τους "χρήσιμους ηλίθιους" που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν τα "περιφερειακά" σχεδιά τους.

    Μετά θα τους πετάξουν και αυτούς ως στυμένη λεμονόκουπα, αλλά όλοι τότε θα έχουμε χάσει...κάτι ποάρα πολύ σημαντικό.

    Ελίζω στο παρόν πόστ να μην υπάρχουν ειρωνικές η βλακώδεις παντήσεις, γιατί θα αρχίσω να πετάω ονόματα, ημερομηνίες και λοιπά και θα γίνει πανικός.

    Αυτά θα ειπωθούν σε μια καταλληλότερη ώρα.


    Υ.Γ Έχει απόλυτο δίκιο ο ΠΟΛΙΤΗΣ. Ο σκοπός της Σέκτας ήταν να φοβηθούν οι μάρτυρες και ναμη μιλήσουν για άλλες υποθέσεις.

    Απέτυχαν και θα φανεί σύντομα αυτό. Μέσα σε όλα δεν προέβλεψαν ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ και φυσικά της ΕΥΡΟΠΟΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί κρίνεις ότι τώρα δεν είναι κατάλληλη η ώρα; Αν ξέρεις πράγματα που θα διευκολύνουν τις έρευνες, γιατί δεν τα καταθέτεις; Μήπως πρέπει να δολοφονηθούν άνανδρα και άλλοι αθώοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και δεν εννοώ να τα καταθέσεις σε ένα ποστ, αλλά σοτν εισαγγελέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιός μίλησε για στοιχεία ανακριτικά. Αναφέρομαι σε δημοσιογραφικά τα οποία τα μεγάλα ΜΜΕ δεν τα βγάζουν στη φόρα.

    Εγω θα τα βγάλω όταν κρίνω σκόπιμο.

    Απλά θα σας πω να ψάξετε στο ίντερνετ να βρείτε ποιοί άλλοι ήταν μαζί με τον Τρεπεκλή στο γραφείο του όταν του βάλανε τη βόμβα.

    Αφού βρείτε τα δύο ονόματα των Ελληνοαμερικανών, βρείτε τι σχέση έχουν αυτοί με την οικογένεια Παπανδρέου, την Αμερικανική Πρεσβεία και το "δεξί χέρι" και κομματάρχη της Χίλαρι Κλίντον στην Αθήνα.

    Αφού βρείτε και αυτό, ρωτήστε όλι αυτοί τι ρόλο έπαιζαν στις μυστικές διαπραγματέυσεις μεταξύ Ανδρέα ΠΑπανδρέου και Σκοπίων αλλά Μιλόσεβιτς μεταξύ 1993-1995 μετά απο Αμερικανική παρίνεση του τότε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Γουόρεν Κρίστοφερ.

    Αφού βρείτε και αυτό, ταυτοποιήστε σε ποούς οργανισμούς δραστηριοποιούνται τώρα στην Αθήνα και εάν αυτοί οι οργανισμοί έχουν κατηγορηθεί και για ποιά αδικήματα.

    Τέλος θα ανακαλύψεται ότι όλα τα παραπάνω περιστρέφονται γύρω από τον ευρύτερο κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου στην Ελλάδα και Ελληνοαμερικανούς κυρίως στη Νέα Υόρκη.

    Να μη ξεχάσω να υπενθυμί΄σω τον περιβόητο Αμερικανό διπλωμάτη που μένει στη Πλάκα αφότου παραιτήθηκε από το διπλωματικό σώμα των ΗΠΑ και τώρα γράφει βιβλίο για τη 17 Ν.

    Φιλαράκι ο λεγόμενος των παραπάνω, ένας εκ των οποίων είχε κατηγορηθεί τη δεκαετία του '80 ότι στοχοποιούσε συγκεκριμένους Έλληνες Αριστερούς όπως τον Καραμπελιά ως μέλη της 17 Ν μετά από εντολές της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

    Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε το γεγονός ότι η βομβιστική επίθεση στο Τρεπεκλή κυριολεκτικά θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ ενώ η οργάνωση που την ανέλαβε ευρέως θεωρείτε ως μαιμού και μισθοφορική.


    Αυτό είναι δημοσιογραφική έρευνα και εί΄μαι σίγουρος ότι οι αρμόδιες αρχές τα ξέρουν ήδη αυτά, απλά χρειάζονται και αποδείξεις πέρα πάσης αμφιβολίας και κυρίως ομολογίες από όσους είναι μέσα στο παιχνίδι και δεν μιλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον προηγούμενο φίλο.2.13
    Η "Λαική Θέληση" και η δήθεν βομβιστική επίθεση κατά των γραφείων της Profιt του Τρεπεκλή είχε άλλους σκοπούς και αυτό φαίνεται και από την επιστολή της.
    Παραθέτω το επίμαχο απόσπασμα:" Ο Τρεπεκλής έλαβε γι' αυτήν την εκ­δούλευση νόµιµη µίζα-προµήθεια 6,5 εκατ. ευ­ρώ".
    Προσέξτε! νόµιµη µίζα-προµήθεια!!!!!!

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανώνυμε 1:44, μα εμένα με τρομάζει περισσότερο ότι μπορεί κάποια παιδάκια, επειδή δεν γουστάρουν τους "μπάτσους", να αποφασίζουν να τους εκτελούν. Κι αυτά τα παιδάκια ανδρώθηκαν με την παρένεση γνωστών κομμάτων. Μην τα ξεχνάμε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ καλό το σημερινό σου άρθρο politi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με τον 3,41
    Αποκαλυπτικός και ΠΛΗΡΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τον κίνδυνο να φανώ αντιδραστικός, θα ξεκινήσω λέγοντας ότι σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την ανάρτηση και με τα σχόλια.
    Οι επιφυλάξεις έγκεινται στα ακόλουθα:
    Α. Στην πρώτη αλήθεια συμπληρώνω. Η τρομοκρτατία μέχρι το 2004, όπου μερικώς εξαρθρώθηκε, από τυχαίο γεγονός αλλά με σχετικά καλή προετοιμασία αντιμετώπισης, έχει αλλάξει πρόσωπο. Δεν καλύπτεται πλέον πίσω από κάποια ιδεολογική πλατφόρμα. Αποτελείται από στυγνούς δολοφόνους. Όχι βέβαια ότι οι προηγούμενοι δεν φέρθηκαν ανάλογως δολοφονικά, καλυπτόμενοι πίσω από την άγνοια του κόσμου.
    Β. Στην δεύτερη αλήθεια παραμένω βουβός.
    Γ. Στην τρίτη αλήθεια επισημαίνω. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα δεν είναι πάντα ευανάγνωστα και κυρίως άμεσα. Πρέπει να συνυπολογίζονται πολλές συνιστώσες πριν διαμορφώσουμε άποψη.
    Στην συγκεκριμένη δολοφονία, έχουμε χτύπημα ενός αστυνομικού σε υπηρεσία απαράδεκτης φύλαξης, χαλασμένο αυτοκίνητο σε κοινή θέα από πολλούς, ακινητοποιημένος μη μπορώντας να αντιδράσει σε αιφνιδιασμό, που φύλαγε μία μάρτυρα που είχε ήδη ανακαλέσει την κατάθεσή της.
    Στη δίκη σημειωτέον το Κράτος παραιτήθηκε από Πολιτική Αγωγή.
    Άρα το μήνυμα δεν ξέρουμε ακόμα, αν απευθύνεται μόνο στους επίδοξους μάρτυρες.
    Εμένα με ανησυχεί περισσότερο η περίπτωση μανίας εναντίον της Αστυνομίας με ύποπτους σκοπούς που μπορεί να οδηγήσουν σε πολλαπλές παράπλευρες απώλειες στην Ελευθερία μας..
    Δ. Στην τέτρατη αλήθεια, συμφωνώ και επαυξάνω.
    Θα κλείσω καλώντας όλους τους σκεπτόμενους πολίτες να βλέπουν τα γεγονότα μακρυά από τις αναλύσεις των κομμάτων.
    Κλειστε την τηλεόραση στις 20:00. Ανοίξτε το μυαλό σας και ας ευχηθούμε όλοι καλό ταξίδι στο παλληκάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κλείστε την τηλεόραση όχι μόνο στις 20:00 αλλά σε όλα....εκτός από ψυχαγωγικά.
    Πιστέψτε με......θα νοιώσετε απέραντη ευτυχία.

    Μερικές φορές ζηλεύω ...τις γνώσεις σας σε διάφορα πολιτικά θέματα.....μάλλον αποτέλεσμα τηλεόρασης και εφημερίδων. Από την άλλη όμως δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι και ιδιαίτερες γνώσεις για να διακρίνεις το σωστό από το λάθος.
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δε μου λες ρε άρχοντα, το τελευταίο ερώτημα στο άρθρο σου σε ποιον απευθύνεται? Αν δεν κάνω λάθος εδω και 5 χρόνια η ΝΔ είναι κυβέρνηση και δεν βλέπω πουθενά καμιά αναφορά για το αν έκανε ή τι έκανε σε όλα αυτά τα χρόνια...

    Καλό θα είναι να βγάλετε τις όποιες κομματικές παρωπίδες και να ξυπνήσετε επιτέλους βόδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kατά τή γνώμη μου η "τρομοκρατία" στήν Ελλάδα κάτω από τό μανδύα τής ιδεολογικής αντίστασης, προσπαθεί (αλλά δυσκολεύεται) νά κρύψει σχεδιασμένες έξωθεν πολιτικές παρεμβάσεις, πρός όφελος συγκεκριμένου εγχώριου πολιτικού χώρου.

    Η "εξάρθρωση" τής 17Ν, συμπτωματικά 20 μήνες πρίν τήν Ολυμπιάδα, μοιάζει περισσότερο μέ "συμφωνία" προσωρινής ...κατάπαυσης τού πυρός, υπό τό φόβο τής απώλειας όχι τών αγώνων, γιά τήν ανάληψη τών οποίων υπήρχαν πολλές αντιρρήσεις, αλλά τών ...Ολυμπιακών Εργων.

    Αλλωστε καί γιά τήν πρώην ΕΟΚ καί νύν ΕΕ, υπήρχε ιδεολογική απέχθεια, μέχρι πού έγινε αντιληπτό τό ύψος τών Ευρωπαικών κονδυλίων πού προσφέρονταν γιά κατάλληλη "αξιοποίηση".

    Η "εξαρθρωμένη τρομοκρατία", επανεμφανίζεται, πάλι συμπτωματικά, μετά τούς Ολυμπιακούς, τήν άνοδο τής ΝΔ καί τήν άσκηση από μέρους της μιάς "αντισυμβατικής" εξωτερικής καί ενεργειακής πολιτικής.

    Η νέα γενιά τρομοκρατίας χρησιμοποιεί σάν πρόσχημα ένα περιστατικό περίεργο (δολοφονία Γρηγορόπουλου), τού οποίου η "έλευση" προκλήθηκε μεθοδικά στούς δρόμους (άν δέν ήταν αυτό θά ήταν κάτι άλλο).

    Η νέα γενιά τρομοκρατίας εμφανίζεται ιδαίτερα βίαιη, αδίστακτη, προκλητική καί ανυπόμονη.
    Ισως καί απρόσεκτα φλύαρη καί μέ φρασεολογία πού δέν "συνάδει".
    Δείχνει σάν νά βιάζεται νά προλάβει καποια γεγονότα (πολιτικά) καί νά τά αποτρέψει, πρίν γίνουν "τετελεσμένα".

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή εγώ που δεν έχω τηλεόρασή ΚΑΘΟΛΟΥ εδώ και 4 χρόνια πρέπει να αισθάνομαι προνομιούχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @5.33
    Κυριε βοοειδες μην αρνησε το δικαιομα τησ γνωμης στους αλλους με χαρακτηρισμους που μαλλον προδινουν το πνευματικο σου επιπεδο.
    Οι "νεοι" τρομοκρατες καθε αλλο παρα νεοι ειναι.Η θολοκουλτουρα της αριστερας που κυριαρχει παντου απο σχολεια,πανεπηστημια και μμε ειναι στο ιδιο μηκος κυματος με το 74.Οι εκφραστες της στην δημοσια ζωη ειναι τα ιδια προσωπα και οι ιδιοι πολιτικοι χωροι.
    Η διαβρωση της "εκαστοτε" νεολαιας (μιλαμε για 35 χρονια) ειναι ολοκληρωτικη.Το κυριο συνθημα στα χειλη καθε βλακα σε καθε μαζικη εκδηλωση ειναι "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι".
    Μεσα σε αυτο το κλιμα ειναι πολυ ευκολο για τα αφεντικα τους να βρισκουν "εργατικα" χερια και να διαπραττουν τα χειροτερα εγληματα εχοντας ιδεολογικη καλυψη.Η χολερα ειναι διαχρονικη,οι ιδιοι υποκριτες που χυνουν κροκοδειλια δακρυα μετα απο καθε τρομοκρατικο χτυπημα,καλουν τον κοσμο σε βιαιες διαδηλωσεις οταν οι πατρονες τους δωσουν την διαταγη.
    G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή πράγματι έχει χαθεί το φιλότιμο ,ας απαντήσουν οι αριβίστες της πολιτικής ζωής.
    Από ποιον πολιτικό χώρο ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Τσουτσουβής και Κουφοντίνας κ. Καστανίδη;
    Ποιοι έσπευδαν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη να συμπαρασταθούν στη ΓΑΔΑ σε συλληφθέντες, που αργότερα καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στη 17Ν;
    Ποιοι έκαναν τότε λόγο για ....«κοινωνικούς αγωνιστές»;
    Ούστ παλιάνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα.
    Γιατι ομως οταν συλλαμβανοταν η 17Ν η ΝΔ εβαλε παγο σε οσα στελεχη της ελεγαν οτι δεν εξαρθρωθηκε;Γιατι η δημοσιογραφια της Απογευματινης που δεχθηκε και επιθεσεις (Μανδραβελης,Βασιλακης)σταματησε;
    Η τρομοκρατια ασφαλως ξεκινησε απο πασοκοαριστερους στοχους. Ο κυριος στοχος της ομως ηταν η φιλελευθερη φιλοδυτικη πτερυγα της ΝΔ και φληναφηματα περι αμερικανοκινητης τρομοκρατιας που διακινουσαν οι αριστεροι δεν περνανε στα θυματα επειδη τωρα τα υιοθετουν οι ψευδοφιλελευθεροι.
    Γιατι καταργηθηκε η ομαδα "Ως εδω" κλπ.Για ενα λογο : Γιατι εφερνε μαζι τα θυματα,ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ πολιτες και ηταν εμποδιο στη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας.
    Η τρομοκρατια πραγματι πιθανως να κατευθυνεται απο ξενες δυναμεις.Απο αντιαμερικανικες ομως ξενες δυναμεις και αυτο θελουν να διαστρεβλωσουν οι πρακτορες των δυναμεων αυτων αριστεροι και δεξιοι που την αφησαν να ξαναφουντωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειναι αποτυχια της κυβερνησης μας δηλωσε σημερα ο Κυριακος Μητσοτακης και η κατασταση ειναι χειροτερη απ οτι το 2004.
    Και βεβαια μπορουν καποιοι να κατηγορουν το Μητσοτακεικο για ολα τα κακα του κσομου αλλα δεν μπορουν να πουν τιποτα για τρομοκρατια καθως ολοι ξερουν ποιοι ησαν τα θυματα και οι στοχοι.
    Μοκο λοιπον εξυπνακηδες.Η τρομοκρατια στρεφεται κατα των φιλοδυτικων δυναμεων στη χωρα αυτη.
    Αν η ΝΔ πιστευε ακομη οτι "ανηκομεν εις τη Δυσιν" οπως ελεγε ο Καραμανλής ο Α΄θα ξεραμε που βρισκομαστε.Οταν ομως αρχιζουν αριστεριστικα και αηδιαστικα υπονοουμενα οτι τα ιδια τα θυματα σκοτωνουν τους εαυτους τους καταλαβαινουμε οτι κατι τρεχει>Και εκεινο που τρεχει ειναι οτι καποιοι μεσα στη ΝΔ καλυπτουν πια τους τρομοκρατες και τους αναρχικους και αλλους πολλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η μεθοδολογία και ο χρόνος της δολοφονικής επίθεσης εναντίον αστυνομικού της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δείχνει ότι κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν την Ελλάδα απειλούμενη από νέα γενιά τρομοκρατών, με ό,τι σημαίνει αυτό σε αυτή τη φάση. Τι σημαίνει αυτό;

    Η Ελλάδα διανύει το Γολγοθά μιας δεινής παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που την απειλεί για άγνωστο ακόμα χρόνο και σε άγνωστη έκταση φαινομένων.

    Την ίδια ώρα, η εκτεταμένη σκανδαλολογία έχει παγώσει την κοινοβουλευτική διαδικασία και έχει δημιουργήσει στους πολίτες αίσθηση ασφυξίας και γενικευμένης αναξιοπιστίας των θεσμών και των λειτουργών τους.

    Ο χρόνος της βαριάς τρομοκρατικής εκδήλωσης έχει σίγουρα πολιτικές παραμέτρους κι αυτό πρέπει να ειπωθεί ξεκάθαρα. Πέρα από όσα προαναφέρθηκαν, η νέα τρομοκρατία, χτυπά τρεις μέρες πριν από το παγκόσμια σημαντικό γεγονός των εγκαινίων του Μουσείου της Ακρόπολης, το οποίο διεθνώς καλύπτει.

    Χτυπά αμέσως μετά από εκλογές, που κανονικά θα τερμάτιζαν την καταστροφική παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

    Χτυπά στην καρδιά τους ήδη τραυματισμένους στην κοινή συνείδηση θεσμούς, αλλά και την Ενημέρωση, που ασφαλώς έχει τις δικές της ευθύνες.

    Η αγωνία των αστυνομικών, που έχουν καταγράψει δύο νεκρούς σε λίγο χρόνο, αλλά και της κοινωνίας, που βλέπει μια νέα μαύρη σελίδα να ανοίγει στην κοινωνική μας ζωή, είναι εύλογη, καθώς και τα πικρά συναισθήματα που τη συνοδεύουν. Το ερώτημα που πρέπει να κυριαρχήσει όμως άμεσα είναι: Και μετά τη δολοφονική επίθεση τι; Πώς θα πορευθούμε σαν κοινωνία;

    Σ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Σέχτα κάνει επίδειξη ενός «νεανικού επαναστατικού κουτσαβακισμού».
    Δείχνει την αδυναμία της να αρθρώσει πολιτικό λόγο και επαναλαμβάνει «κάθε μπάτσος είναι στόχος», «η εποχή των αναλύσεων έχει πλέον λήξει» κ.ο.κ.
    Κατά τα λοιπά, πίσω από τα τσιτάτα της παλιάς, γνωστής, γερμανικής οργάνωσης RAF-Φράξια Κόκκινος Στρατός, που χρησιμοποίησε η Σέχτα στην προηγούμενη προκήρυξή της, εμφανής είναι η γλώσσα λούμπεν στοιχείων που σε τίποτε δεν θυμίζει φρασεολογία των παλιών οργανώσεων.
    Το ερώτημα λοιπόν παραμένει. Μετά τον Πάμπλο ...ποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @06:04

    Καλά πως γίνεται ρε τρισμέγιστε να με κατακρίνεις για χαρακτηρισμούς και πνευματικό επίπεδο και αμέσως μετά να πέφτεις ο ίδιος στο ίδιο σφάλμα?
    Η πνευματική παράκρουση και ο κομματικός παροπιδισμος ορισμένων έχει ξεφύγει περά από κάθε όριο.
    Για μια ακόμα φορά λέω ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Που τον ειδες τον κομματισμο στο σχολιο μου ρε 7.56?Επειδη ανεφερα το ΠΑΣΟΚ?Εκτος απο την επαναφορα Πετσου στην ταξη ποτε εγινε στοχος το Πασοκ απο ενοπλους "αγωνιστες"?Παροτι βριθει απο μελη της λουμπεν μεγαλοαστικης ταξης. ΛΜΑΤ για μας τους μεγαλυτερους στην ηλικια G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ωρεεε, τι διαβάζουν τα ματάκια μου...

    Ελλάδα: η χώρα στην οποία εφευρεθηκε η συνωμοσιολογία!

    Τι καλά που τα λέτε.
    Εγώ λέω πως αντι να πλάθουμε σενάρια με περισσή φαντασία, είναι πιο απλό να πιάσει η κυβέρνηση τους τρομοκράτες και να τελειώνουμε.

    Και επίσης, με εντυπωσίασαν πολλά, αλλά κυρίως η 3η ΑΛΗΘΕΙΑ (όλα τα γράμματα κεφαλαία, γιατί η αλήθεια είναι αυταπόδεικτη, όπως τα αξιώματα στα μαθηματικά):

    "Η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι πλήρως κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη. Από τα ίδια εξωελλαδικά κέντρα που την δημιούργησαν μετά την μεταπολίτευση."

    Ουαου! Ενυπωσιάζομαι από την ασυμμετρία της απειλής! Πιο ασύμμετρη δεν γίνεται, τύφλα να'χει ο Στρατηγός Άνεμος!

    Φαντάζομαι πως ο συντάκτης μιλάει μετά λόγου γνώσεως και πως κατά συνέπεια γνωρίζει τα εν λόγω εξωελλαδικά κέντρα και τα έχει καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές.

    Αναμένω οσονούπω την έκδοση διεθνών ενταλμάτων συλλήψης. Ελπίζω το κέντρο να μην είναι του είδους "Στρατηγός Άνεμος" διότι, ως γνωστόν, ο αέρας κοπανιστός δεν συλλαμβάνεται.

    Καλά πέρασα πάντως, δεν έχω παράπονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η κνιτοποιηση της Νεας Δημοκρατιας δεν θα περασει.
    Οχι στο θεμα της τρομοκρατιας.Υπαρχουν θυματα και δεν μπορει η αληθεια να διαστρεβλωνεται για πολιτικες σκοπιμοτητες.
    Αν η τρομοκρατια στην Ελλαδα ειναι πληρως κατευθυνομενη και καθοδηγουμενη απο τα ιδια εξωελλαδικα κεντρα που την δημιουργησαν μετα τη μεταοπολιτευση να παει ο Καραμανλής στο φιλο του τον Πουτιν και να του ζητησει εξηγησεις.
    Γιατι αυτος ηταν ο υπευθυνος για την Ανατολικη Γερμανια οπου εδρευε η Σταζι και αν καποιο εξωελλαδικο κεντρο ειχε σχεση με την τρομοκρατια ήταν η Σταζι και πισω απο τη Σταζι ηταν το Κρεμλινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπορούμε να υπενθυμίσουμε σε όσους δεν θυμούνται και έχουν υποστεί ανίατο νόσο.
    Μπορούμε να υπενθυμίσουμε ποια παράταξη στην Ελλάδα πλήρωσε το βαρύτερο φόρο αίματος από την αριστεριστική τρομοκρατία.
    Τα ονόματα Αθανασιάδης, Μομφεράτος, Μπακογιάννης, σας λένε κάτι;
    Γι’ αυτό, αφήστε τα περί αριστερισμών στην άκρη.
    Εκτίθεστε και μάλιστα ανεπανόρθωτα. Ο λαός και οι οικογένειες των θυμάτων, έχουν μνήμη.
    Αυτοί που κάποτε φώναζαν έξω οι Αμερικάνοι, τώρα προσπαθούν να τους αγιοποιήσουν ή τουλάχιστον να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
    Αποδεικνύεται ότι η "αμερικανοποίηση" στα στελέχη τους έχει περάσει και στους οπαδούς τους.
    Μπράβο! Καλά πάτε κύριοι του ΠΑΣΟΚ. Συνεχίστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @11:58μμ
    Ωραία τα λες, αλλά όταν πιάνεις κουβέντα με τον πολίτη και τους ομοίους του είναι σα να θες να εκχριστιανίσεις Ταλιμπάν. Πράγμα αδύνατον.
    Η συνομοσιολογία και το αντιπασοκικό μίσος τους έχουν γίνει βίωμα. Στους περισσότερους λόγω αφέλειας και οικογενειακού προσυλητισμού και στους λίγους και καλούς επειδή έχουν καταλάβει ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρο στις τάξεις της αναχρονιστικής πτέρυγας της δεξιάς πολυκατοικίας (βλ. Τράγκας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φυσικα και η μονη παραταξη που πληρωσε φορο αιματος απο την τρομοκρατια ηταν η ΝΔ μαζι ομως και με τους Αμερικανους.
    Και οι οικογενειες των θυματων εχουν μνημη και ξερουν οτι αν δεν ηταν οι Αμερικανοι να πιεζουν δεν θα ειχε συλληφθει κανεις και ποτε γιατι το αριστεριστικο κρατος και παρακρατος δεν ηθελε να συλλαβει κανενα.
    Και το θεμα δεν ειναι οι γελοιοτητες αυτων που καποτε φωναζαν εξω οι Αμερικανοι.Το θεμα ειναι ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.Καμμια οικογενεια θυματος δεν θα πιστεψει οτι ηταν η χωρα των αλλων θυματων που πιεζε για τη συλληψη των δραστων.Ολοι ξερουν οτι η 17Ν ηταν αριστεριστικη οργανωση με μαρξιστικη φρασεολογια και ολοι ξερουν για τη Σταζι και ολοι ξερουν ποιος ηταν πισω απο τη Σταζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ορθώς για τη Στάζι...μέχρι και το 1990.

    Μετέπειτα ακόμα και ο "Κρόκους" άρχισε να δουλεύει για τους Αμερικανούς.

    Έτσι γίνεται πάντοτε ιστορικά, οι ηττημένοι δουλεύουν για τουςννικητές οι οποίοι μταλλάσουν και χρησιμποποιούν κατά το δοκούν τη τρομοκρατία των πρώην αντιπάλων τους.

    Το ίιδο είχε γίνει και με τους Ναζιστές μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 9.46
    Ισως να ειναι ετσι.Αλλα δεν μπορουμε να παραποιουμε την ιστορια μας προσβαλλοντας τη μνημη των νεκρων με βαση τις σημερινες σχεσεις.
    Οι Νεοδημοκρατες θυματα της τρομοκρατιας πιστευαν στο ρητο του Καραμανλή του Α΄οτι η Ελλαδα ανηκει στη Δυση και αυτος ηταν ο λογος που τους σκοτωσαν οι 17Νοεμβριτες με τις φωτογραφιες του Μαρξ και του Βελουχιωτη διπλα στο αστερι τους και το οπλοπολυβολο.
    Καλα κανει η ΝΔ και επιδιωκει ληθη στο εσωτερικο και καλες σχεσεις με τη σημερινη Ρωσια.Δεν θα τρελλαθουμε ομως να αλλαξουμε και την ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ πάντως θα αυτομολήσω για άλλη χώρα...
    Γιατί ή έχουμε απολέσει την μνήμη μας ή όλοι είμαστε για το τρελοκομείο!!! Ξεχνάμε αλήθεια όταν η κυβέρνηση ήθελε να ενεργοποιήσεις τις κάμερες που μας απέμειναν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάποιοι "αγωνιστές" πηγαίνανε και τις καταστρέφανε; Τώρα γιατί γίνεται όλη αυτή η βαβούρα; Έπρεπε να έρθουν οι άνθρωποι της Σκότλαντ Γιαρντ να μας πουν ότι είναι διάτρητο το σύστημα και ότι απαιτούνται κάποια συγκεκριμένα μέτρα; Αλήθεια δεν ήταν τότε που τα ΜΜΕ έσερναν για τα χίλια δυο στην κυβέρνηση. Τελικά η Ελλάδα δεν πρόκειται να φτιάξει με τίποτα, εξαιτίας του καιροσκοπισμού των ΜΜΕ και της ασυνέπειας του Έλληνα (μα σε όλα!!!!). Αν προσθέσετε και την περίοδο Παπανδρέου που έρχεται, το χείλος του γκρεμού είναι μόλις μερικά βήματα...για να μη πω μετέωρο βήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @gnik,
    Αγαπητέ, λάθος κάνεις να ζηλεύεις τις γνώσεις σε πολιτικά θέματα των άλλων.
    Το λες και μόνος σου, ότι χρειάζεται απλή λογική τις περισσότερες φορές για να διακρίνεις το σωστό από το λάθος. Αυτό που χρειάζεται είναι καθαρό μυαλό και καρδιά.
    Και ενασχόληση με προγενέστερους που δεν λειτουργούσαν με κομματικές παρωπίδες, αλλά με διακαή σκοπό την υπηρέτηση της χώρας τους.
    Να μάθουμε να βλέπουμε την ζωή μας και την χώρα μας με τα μάτια τους, που ήταν καθαρά.
    Στο παρελθόν μας δυστυχώς, πλέον, μόνον μπορούμε να βρούμε δείγματα ελεύθερης σκέψης από πραγματικούς πολίτες.
    Από το σχετικά πρόσφατο μέχρι το πολύ μακρινό.
    Σήμερα βλέπουμε μόνον αριβίστες, όπως λέει και ο πολίτης, απλά βρίσκονται παντού.
    Δεν χρειάζεται ούτε να αυτομολήσουμε ούτε να παραδώσουμε τα όπλα.
    Είναι η εύκολη λύση. Κουράγιο θέλει να διατρανώσουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
    Και προσωπικό κόστος.
    Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε ότι αυξάνεται ο κόσμος που ανησυχεί, αναρωτιέται, αμφισβητεί και ξυπνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @Ο νοών...νοείτω
    Συμφωνώ απόλυτα.

    Κάποια στιγμή θα το κατανοήσουν και οι υπόλοιποι....... και όταν γίνουμε πολλοί τότε ίσως αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την αποτρόπαια και άνανδρη δολοφονία τους Υπαρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα από τους αδίστακτους τρομοκράτες, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας άλλης ακόμη πιο αδίστακτης τρομοκρατίας: της πολιτικής τρομοκρατίας σε βάρος των πολιτών εκ μέρους των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και μερίδας των ΜΜΕ που υπηρετούν πιστά την επάνοδο του Φαύλου αυτού κόμματος στην εξουσία!
    Αρχιτρομοκράτης και Αρχιπροβοκάτορας (όπως και παλαιότερα έχουμε καταγγείλει) ο ίδιος ο Αμερικανοεβραιοσπορίτης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, που υποταγμένος, μαζί με τα άλλα πράσινα λαμόγια, στη βουλιμία για εξουσία θεωρεί προφανώς, ότι οι Έλληνες πολίτες είναι κάφροι, χαχόλοι, κάτοικοι κάποιας «μπανανίας» απ’ εκείνες που ήταν τα «πρότυπα» και τα «μοντέλα» του καταστροφέως της Ελλάδος μπαμπά του! Γιατί πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε τις εμετικές και ανιστόρητες κορώνες των ελεεινών Πρασινοφρουρών του στυλ «Ακυβέρνητη χώρα!», «ανασφάλεια νιώθουν οι πολίτες!», κλπ; Και τα λέγουν όλα αυτά, σαν να «ανακάλυψαν» την τρομοκρατία σήμερα! Σαν να μην έχουν οι ίδιοι 20 ολόκληρα χρόνια κυβερνητικό παρελθόν κατά το οποίο οι άθλιοι Τρομοκράτες «θέριζαν» ανενόχλητοι όποιον «τους κάπνιζε» (κατά μυστηριώδη σύμπτωση βέβαια, πάντοτε πρόσωπα που ήταν… στόχος του ΠΑΣΟΚ…)!!!
    20 ολόκληρα χρόνια αλώνιζε η «17 Νοέμβρη» και οι άλλες τρομοκρατικές σέκτες στην Ελλάδα! 20 χρόνια χωρίς καμία απολύτως βούληση ή σχέδιο για την πάταξή τους, αλλά με τα γνωστά και μνημειώδη «φιάσκα» της τότε αστυνομίας των πράσινων κομματικών εγκαθέτων… Και έχουν σήμερα το θράσος -εκείνοι που έτρεχαν ως συνήγοροι των «κοινωνικών αγωνιστών»…- να εγκαλούν την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που ως Παράταξη έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στην εγχώρια Τρομοκρατία!!!
    Αλλά μάλλον πως οι πράσινοι αλήτες θεωρούν αυτόν το Λαό αμνήμονα… Ας τους διαψεύσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή