Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Όμηρος του οικονομικού του συμβούλου.


Μείζον πολιτικό ζήτημα δημιουργείται από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΠαΣοΚ κ. Παπακωνσταντίνου.

Χαρακτηριστικό της αμηχανίας στην οποία έχει περιέλθει η Ιπποκράτους είναι το γεγονός ότι προσπαθούν να ...αποσύρουν από τα φώτα της δημοσιότητας τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Μια μικρή ανακοίνωση που εξέδωσε για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Παπακωνσταντίνου και στην οποία κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν απαντά επί της ουσίας των αποκαλύψεων, αλλά απειλεί ότι ...ΘΑ προβεί σε αγωγή κατά συγκεκριμένης εφημερίδας, δίνει τροφή για πολλά ερωτήματα.

Εάν ήταν καθαρός θα είχε στραφεί δικαστικά εναντίον του κ. Μαυρίδη εδώ και ένα μήνα, δηλαδή από την στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το έγγραφό με το οποίο ο πρώην γενικός διευθυντής της Siemens Ελλάδος , ομολογεί ότι ...πριμοδοτούσε ( λάδωνε) την Διοίκηση του ΟΤΕ για να μην ενεργοποιηθούν οι ρήτρες. Όπως όλοι γνωρίζουμε «Διοίκηση» ασκεί το Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου ήταν μέλος ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Μάλιστα ακόμα και στην γραπτή ανακοίνωση του ο κ. Παπακωνσταντίνου ψεύδεται , αφού πραγματικά υπάρχει επί ημερών του στο ΔΣ του ΟΤΕ απ` ευθείας ανάθεση έργου στην SIEMENS , αξίας 115 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά είναι πέραν κάθε αμφισβητήσεως.

Καλό θα ήταν να απαντήσει ο κ. Παπακωνσταντίνου και σε μερικά ακόμα ερωτήματά μου:
Α) Κατά τα έτη 2002-2004 πόσες κρατικές θέσεις ΄κατείχε του ευρύτερου δημόσιου τομέα; Υπήρξε αυτά τα έτη ...πολυθεσίτης και με ποιες συνολικά αμοιβές;

Β)
Διαθέτει ακίνητα τα οποία εκμεταλλεύεται ; Πότε έγιναν οι αγορές ακινήτων και έναντι ποιου τιμήματος; Αναφέρονται όλα αυτά στο σύνολό τους στις δηλώσεις του στο αρμόδιο τμήμα της Βουλής ;

Πέραν όλων τούτων η διαχείριση της καυτής πατάτας που ακούει στο όνομα Παπακωνσταντίνου από την πλευρά του κ. Παπανδρέου δημιουργεί περαιτέρω ερωτήματα.

Πως είναι δυνατόν ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ να δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι ενδιαφέρεται για την διαφάνεια, όταν ο άμεσος συνεργάτης του έχει διατελέσει μέλος λαδωμένων Διοικητικών συμβουλίων του ΟΤΕ;

Με ποια λογική διαφάνειας ο κ. Παπακωνσταντίνου το ίδιο διάστημα ( 2003) ορίζεται με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠαΣοΚ , ...Διευθυντής του Κόμματος;

Πως είναι δυνατόν να εκτοξεύονται επανειλημμένα κορώνες περί απολύτου διαφάνειας από την πλευρά του κ. Παπανδρέου όταν ο ίδιος αυτός άνθρωπος (Παπακωνσταντίνου) που μετείχε στα λαδωμένα Διοικητικά Συμβούλια του ΟΤΕ αναλαμβάνει το 2004 ...οικονομικός σύμβουλος του Προέδρου του ΠαΣοΚ ;

Δεν τα γνώριζε αυτά ο κ. Παπανδρέου; Μήπως οι εξελίξεις που έρχονται ανάγκασαν τον κ. Παπανδρέου να ...αποσύρει -δια της Ευρωπαϊκής οδού- τον άμεσο συνεργάτη του;

Μήπως ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στην ουσία ΟΜΗΡΟΣ του ...οικονομικού του συμβούλου ;

40 σχόλια:

  1. Πολίτη λίγα- λίγα μας τα βγάζεις.
    Όπως και να έχει το πράγμα σ` ευχαριστούμε για το ξεβράκωμα ενώπιον κοινής θέας που τους κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ πολίτη, εάν περιμένεις απάντηση από τον κύριο " Δεν είδα Τίποτα , δεν άκουσα Τίποτα , δεν ξέρω Τίποτα", μάλλον θα περιμένεις στο ...ακουστικό σου.
    Μαζί με εσένα φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι πολίτες αυτής της χώρας.
    Εδώ δεν έχει απαντήσει τόσες ημέρες στο ερώτημά σου , "Τι είπαν με τον κ. Σπερκχαρντ στη συνάντησή τους και γιατί αυτή απεκρύφθει δια της μη ανακοινώσεως της"
    Εύχομαι καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπανδρέου δεν ήταν αυτός που έλεγε ότι αν υπάρξει οποιοδήποτε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που άπλα εμπλέκετε με το θέμα της Siemens θα το διαγράφει μέχρι να ξεκαθαρίσει το πράγμα;

    Με τον Παπακωνσταντίνου τη θα κάνει; Θα τον τιμωρήσει στέλνοντας τον στην Ευρωβουλή; Πολύ βαριά τιμωρία. Πως θα την αντέξει;

    Το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε τον Ρουσόπουλο με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τώρα που ο Παπακωνσταντίνου υπέγραφε αποφάσεις του ΟΤΕ δεν τους αρέσει που ρωτάμε γιατί υπέγραφε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμηρος του ...οικομικού του συμβούλου; Χμμμμ!!!!
    Εάν εξετάσουμε την αντιμετώπηση που έτυχαν Τσουκάτος, Μαντέλης κλπ , με το που ακούστηκαν τα ονοματά τους στο τύπο , με αυτή που τυνχάνει ο Παπακωνσταντίνου από τον Παπανδρέου, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια τεράστια δυσαρμονία.Άρα ....
    Δεν μας λες και λίγα περισσότερα βρε πολίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα γεγονότα είναι ο σύμμαχος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και εχθρός του ΨΕΜΑΤΟΣ.
    Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα πρέπει(αν είναι καθαρός) να μιλήσει και να μη κρύβεται.
    Δεν καταλαβαίνει ότι με την στάση του επιβεβαιώνει τα "αποκαλυφθέντα"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν ο Γ. Παπανδρέου πραγματικά ενδιαφέρεται για τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή, τότε ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διαγράψει άμεσα τον Γ.Παπακωνσταντίνου, ως εμπλεκόμενο στις προμήθειες και τα λαδώματα από τη Ζίμενς.
    Σε περίπτωση που δεν τον διώξει αυτό θα σημαίνει ότι και αυτός θα έχει κάτι να κρύψει.
    Τι γνωρίζει π.χ ο οικονομικός του σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου... το 2004?
    Μήπως γνωρίζει π.χ κάτι για το C4I?
    Μήπως το ..."όπου Γιώργος και λάδωμα" περιλαμβάνει ....3 Γιώργηδες?
    Λέω μήπως...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ BLOG ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΑΡΓΓΑΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΚΟΙΜΑΤΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί στο ΠΑΣΟΚ το ρητό που λέει "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες" δεν το ξέρουν?

    Βρε παιδία αυτές οι αντικειμενικές εφημερίδες που έχουν κάνει σημαία τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο δεν βλέπουν τίποτα το μεμπτό στην υπόθεση του Παπακωνσταντίνου?
    Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυτή τη φορά δεν τους λέει τίποτα?
    Ο Παπανδρέου πάλι δεν ξέρει τίποτα? Δεν είδε τίποτα? Δεν υπάρχει κανένα θέμα σε αυτή την υπόθεση?
    Κοίτα να δεις τι σκέφτηκε το διεστραμμένο μου μυαλό τώρα: Μήπως για αυτό το λόγο το ΠΑΣΟΚ ήθελε να κάνει εξεταστική για τη Siemens? Για να τελειώσει με το θέμα και μετά να μας λέει ότι η εξεταστική δεν έβγαλε ευθύνες στελεχών του.
    Μήπως άλλος είχε συμφέρων να διαφύγουν στο εξωτερικό τα μεγαλοστελέχοι της Siemens και όχι η κυβέρνηση?

    Τι συνειρμούς κάνω και εγώ ώρες ώρες...

    Που να αρχίσει να ξετυλίγεται και η υπόθεση MAN... τι έχει να γίνει και εδώ στην Καρδίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι πολίτες , ίσως γιατί το κράτος δε λειτουργεί ποτέ ως αποτελεσματικός προστάτης της μοίρας τους, έχουν αναπτύξει οξυμένα αντανακλαστικά ατομικής αυτοσυντήρησης και αυτό θα φανεί στην κάλπη.

    Άρα είτε παραιτηθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου , είτε τον παραιτήσουν , είτε παραμείνει , δεν έχει την παραμικρή σημασία.

    Θα αναλάβουν τα ...δέοντα, οι πολίτες την Κυριακή στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι την Κυριακή το βράδυ όπως ξαναείπα το ΠΑΣΟΚ όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.

    Που θα κρυφτεί ο Γιωργάκης τη Δευτέρα βρήκε?

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
    Αναζητείτε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που έχει να δώσει σημεία ζωής περίπου 20 μέρες. Είναι μεσαίου αναστήματος με αρκετά παραπάνω κιλά και ακούει στο όνομα Ευάγγελος Βενιζέλος.
    Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να επικοινωνήσει με την Ιπποκράτους (ζητήστε τον Γιωργάκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σύστημα ΠΑΣΟΚ ...(μιλάει από μόνο του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην μου πείτε ότι ο πρίγκιπας Ραγκούσης δεν έχει βάλει το χεράκι του να ξαποστείλει τον Παπακωνσταντίνου. Θα ήταν μεγάλη παράληψη από μέρους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aνερχόμενα στελέχη του ΠΑΣΟΚ,(λέγεμε Ραγκούση) που έβλεπαν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ως ανάχωμα στην εκπλήρωση των προσωπικών φιλοδοξιών τους, βρήκαν την ευκαιρία να τον ξεφορτωθούν.
    Η αλήθεια είναι ότι ο εκπρόσωπος Τύπου εξελίσσεται σε "αδύναμο κρίκο" για το ΠΑΣΟΚ.
    Θυμόμαστε και την εμπλοκή του στο Βατοπέδι με εμπλεκόμενο επιχειρηματία και διαφόρους ψευδομάρτυρες που αποκαλύφθηκαν.
    Το ζήτημα όμως που θέτει ο politis-gr ( και έχει απόλυτο δίκιο ) είναι ότι, εάν δεν τον κρατάει σε ομηρία πιθανώς λόγω οικονομικών "ανακατεμάτων" (πιθανώς όπως λέει και κάποιος φίλος πιο πάνω λόγω C4I), δεν θα ήταν λογικό να μην τον έβαζε καν στο Ευρωψηφοδέλτιο και σιγά- σιγά να τον απομακρύνει?
    Ή μήπως για αυτόν ακριβώς τον λόγο το κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έγκλημα και τιμωρία ! Έχουμε το βασίλειο του ΠΑΣΟΚ, που κάποτε απώλεσε την εξουσία ακριβώς διότι η κοινή γνώμη κόντεψε να ξεράσει από τη διαφθορά που έπνιγε το δημόσιο βίο...

    Μην ξεχνιόμαστε. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έπεσε από την εξουσία όχι λόγω ανικανότητας, αλλά διότι η διαφθορά κόντεψε να μας πνίξει όλους.

    Όλοι, όμως, πια έχουν αποκτήσει και μνήμη και κρίση. Όπως σοφά λέγεται, "μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα"

    Έγκλημα και τιμωρία λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να σας θυμίσω ότι όταν υπήρξαν κάποιοι κατάλογοι με δωράκια που είχε κάνει η Siemens σε πολιτικούς, υπήρχαν πολιτικοί και των δύο κομμάτων.
    Δεν υπήρχαν μόνο πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 2.33
    Έχετε την τάση να προσπαθείτε να αλλάξετε τη συζήτηση και να ρίχνετε "τη μπάλα στην εξέδρα", όπως λένε στη λαϊκή γλώσσα.
    Εδώ μιλάμε για προμήθειες( Μ Ι Ζ Ε Σ) και όχι για δωράκια πλυντηρίου ή τηλεφώνου.
    Εάν θεωρείς ότι είναι το ίδιο , ότι έχει την ίδια βαρύτητα, τότε θα έπρεπε και στο δικονομικό μας σύστημα να καταργηθούν οι διακρίσεις μεταξύ πλημμελημάτων και κακουργημάτων.
    Τέλος πάντων με παρέσυρες και ασχολήθηκα εκτός θέματος.
    Για την υπόθεση με τον κ. Παπακωνσταντίνου έχεις να πεις τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 2:44
    Δίκιο έχεις, ε όχι και να αλλάζει ο φίλος μας τη συζήτηση και να μας θυμίζει τα δωράκια της Siemens στον Κυριάκο.
    Πάλι καλά που δεν είπε τίποτα για τα ταξιδάκια του Λιάπη.
    Όχι, το σκάνδαλο Siemens αφορά μόνο το ΠΑΣΟΚ.
    Γι αυτό φρόντισε η κυβέρνησή μας να το διαλευκάνει άμεσα, για να αποκαλυφθούν οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ δεχθήκαμε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή, για αυτό δεν αφήσαμε να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι Χριστοφοράκηδες και τους εμποδίσαμε να την κάνουν στο εξωτερικό.
    Και όπως γράφεις, σιγά μην συγκρίνουμε τις ΜΙΖΕΣ που αποδεδειγμένα εισέπραξε ο Παπακωνσταντίνου με τα δωράκια πλυντηρίου ή τηλεφώνου του Κυριάκου.
    Δεν τα λέω καλά Θοδωρή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μη κουράζεστε. Αυτή είναι η αντίληψη, αυτή είναι η νοοτροπία ΠΑΣΟΚ.
    Αιχμάλωτο στο παρελθόν του, αντί να αλλάξει, βουλιάζει στην αλαζονεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @3:05

    "Όχι, το σκάνδαλο Siemens αφορά μόνο το ΠΑΣΟΚ"

    Όχι φίλε δεν αφορά μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά αφορα ΚΑΙ το ΠΑΣΟΚ. Καμιά απάντηση για τη διαφθορά του έχει να πεί το ΠΑΣΟΚ?
    Για τη ΝΔ είναι άλλο θέμα, καλά θα ήτανε και σε άλλο ποστ. Σε αυτό καμιά απαντησούλα εκτός από άσχετες εξυπναδες?
    Στραβοί δεν είμαστε για το τι κάνει η ΝΔ, αλλά ούτε και για το τι κάνει το ΠΑΣΟΚ. ΟΚ? Επειδή είναι ο ένας απατεώνας δεν κάνει τον άλλο λιγότερο, έλεος. Και με λερωμένη τη φωλιά τα πολλά λόγια ........

    Άντε πιά που έδωσε η Siemens 100.000.000 και δεν τα πήρε κανείς, και κανείς δεν κατάλαβε, δεν ήξερε, δεν ρώτησε, δεν υπέπεσε τίποτα στην αντίληψή του. Αυτό αν ισχύει δεν είναι αχρηστίλα είναι ηλίθια αχρηστίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 3:38

    Φίλε, ασφαλώς και το σκάνδαλο Siemens αφορά πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ. Εγώ δεν έχω κομματικές παρωπίδες όπως μερικοί εδώ μέσα.
    Ασφαλώς το μόνο που ξέρουμε είναι τα λεφτά του Τσουκάτου που το κόμμα του με δειλία αρνείται πως τα έχει εισπράξει. Αλλά αυτά τα ξέραμε εδω και ένα χρόνο!
    Απεχθάνομαι τους συμψηφισμούς, αλλά απεχθάνομαι επίσης τη κομματική μονομέρεια.
    Το πρόβλημά μου είναι πως το σύνολο των ενεργείων της ΝΔ, αυτές που ειρωνικά παρέθεσα, δημιουργεί εύλογη καχυποψία πως και η ΝΔ κάτι φοβάται.
    Αλλιώς, γιατί δεν το ξετινάζετε το ΠΑΣΟΚ να τελειώνουμε?
    Γιατί άφησαν να την κάνουν στο εξωτερικό τα παλληκάρια?
    Γιατί δεν δεχθηκε εξεταστική επιτροπή ώστε να αποδειχθεί πως μόνο το ΠΑΣΟΚ εμπλέκεται?
    Γιατί έκλεισε τη Βουλή και παραγράφηκαν αυτομάτως τα όποια (αν υπάρχουν) αδικήματα υπουργών για το θέμα αυτό και τα άλλα σκάνδαλα ?
    Γιατί ο Παπακ. κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος αφού έχει πάρει μίζες?
    Εγώ, για κανένα δεν παίρνω όρκο.
    Γεγονότα βλέπω, και τα γεγονότα εγείρουν σοβαρή καχυποψία για το πως η ΝΔ χειρίζεται το θέμα.
    Αν δεν φοβόταν τίποτα, θα έπρεπε να είχε ζητήσει να έλθει η δικογραφία στη Βουλή και να μπεί ο κάθε κατεργάρησς στο πάγκο του...

    Τόσο απλό είναι αυτό που λέω! Δεν έχετε αντιληφθεί πως πλην των κομματικών προβάτων, αυτό λέει όλη η κοινωνία γύρω μας?
    Δεν έχετε καταλάβει πως όλοι πιστεύουν πως και η ΝΔ έχει κάτι να κρύψει? Αναρωτιέμαι ειλικρινά τι άλλο θα μπορουσε να έχει κάνει η ΝΔ για να ενισχύσει την καχυποψία αυτή!

    Όλα τα άλλα είναι τυφλές κομματικές μισαλλοδοξίες για κάποιους που λειτουργούν με οπαδικά σύνδρομα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενώ εσύ όχι . Ρε μπεεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 4.09
    Άσε ρε παλικάρι τα τρελά σου. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι χρησιμοποιείς ΤΑ ΙΔΙΑ επιχειρήματα με το ΠΑΣΟΚ.

    Ασε τα ....ακομμάτιστος , και έτσι.
    Μου θυμίζεις έναν άλλο τύπο που έγραφε με δύο τρια ψευδώνυμα εδώ μέσα . Τον έχουμε χάσει τώρα τελευταία.
    Ανάρχας και έτσι ενώ στην ουσία είναι βαμμένο ΠΑΣΟΚΗ του κερατά. Μέσα στο διαδίκτυο γυρνά ΜΟΝΟ για προπαγάνδα με διαφορετικές μουτσούνες.

    Ποια Βουλή ορέ? Έχεις δει ποτέ αποτελέσματα από την Βουλή και τις εξεταστικές επιτροπές?

    Δεν είδες ότι για το Βατοπέδι φέρανε μέχρι και ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ , χωρίς να ανοίξει μύτη.
    Αυτά θα τολμούσαν να τα πουν στον Ανακριτή?

    Μόνο εντυπώσεις και κουκουλώματα μαγειρεύονται στις εξεταστικές επιτροπές.

    Όσο για τα πουλάκια που πέταξαν αυτό είναι το δικονομικό μας σύστημα.
    Δεν σε είδα να επαναστατείς πριν ένα δύο μήνες και να φωνάζεις ..." στο κλουβί, στο κλουβί μη μας φύγουν" , έστω και κατά παράβαση της δικονομίας.

    Εδώ επαναστάτησαν γιατί οδήγησαν στην φυλακή την σύζυγο που είχε στείλει με υπογραφή της στην Ουρουγουάη τα εκατομμύρια του Καραβέλα και την κόρη που είχε μαζί με τον πατέρα τις Offshores.

    Και δεν μου ομολογας ορε παληκάρι, αφου όπως ισχυρίζεσαι η ΝΔ έκανε τα στραβά μάτια (γιατί ήθελε να κρύψει κάτι)και πέταξε το πουλάκι, γιατί μετά συνέλαβε την οικογενειά του;
    Δεν φοβάται ότι έτσι θα μιλήσει το πουλάκι για να τους εκδικηθεί?

    Είσαι και εσύ της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και των αναπόδεικτων και αόριστων κατηγοριών. Κοινώς ...λάσπη στον ανεμιστήρα.

    Θέλεις να κάνεις και τον πονηρό χαρακτηρίζοντας άλλους σχολιαστές.
    Θα σε αποφωνήσω όπως και ο προηγούμενος φίλος. Ρε Μπεεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ...."Αλλιώς, γιατί δεν το ξετινάζετε το ΠΑΣΟΚ να τελειώνουμε?"......
    3 Ιούνιος 2009 4:09 μμ

    Τόν καλό "πελάτη" δέν τόν ξετινάζεις γιά νά μήν τόν χάσεις.
    Μήπως έχεις ακουστά τό μαρτύριο τής σταγόνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το μυστικό κρύβετε στα 3 Γ !!!!

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. politi τι κρύβουν οιδημοσκοπήσεις?
    http://www.liako.gr/news/home/8408-greece.html

    Το 50% που πήρε η ΝΔ πριν δύο ημέρες που καταγράφεται?
    http://omogeneia.ana-mpa.gr/press.php?id=6364
    Μόνο σε μία χώρα.
    Φαντάσου τι έχει να γίνει στις άλλες. Υπολόγισε περίπου 600-700 χιλιάδες ψηφοφόρους.(50%, το λιγότερο ,ψηφίζουν ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατί τα ΜΜΕ, Τα άλλα blogs, και οι εφημερίδες εκτός Αυριανής δεν ασχολούνται με το θέμα; Δεν σας φαίνεται περίεργο; Δηλαδή ακόμη και ο Ρίζος να μη λέει τίποτα; Ρε για ψαχτήτε καλά. Μήπως μας δουλεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μη σε ανησυχεί, αφού το γράφει η Αυριανή και το politis-gr, είναι καρατσεκαρισμένο. Α, ξέχασα, το λέει και ο Αντώναρος. Ε, όχι και "ποιος είναι αυτός;"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @6:36 Δε ξέρω αν το έμαθες αλλά την Κυριακή δεν είναι το Ολυμπιακός-Παναθηναικός για να ψάχνεις για λαγούς και πελάτες! Εκλογές έχει.

    @υποβολείς politi: Φοβερή η λογική ότι όποιος ήταν στο ΔΣ του ΟΤΕ αποδεδειγμένα λαδώθηκε (και άρα φυσικά και ο Παπακωνσταντίνου). Αλλά ας δεχθούμε οτι ισχύει. Αφού λοιπόν η Ζήμενς σκόρπευε τα λεφτά της σε όλο το ΔΣ της Ζήμενς πως και στα πολιτικά κόμματα είχε τόσο επιλεκτικές συμπάθειες προ των εκλογών του '00 και του '04;; Θα 'ταν η αγάπη των Γερμανών με το πράσινο φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Ανώνυμο 6.41
    Ο Μαυρίδης το ομολόγησε ότι δωροδοκούσε ΟΛΑ τα ΔΣ του ΟΤΕ, όχι... ο politis-gr.
    Διάβασε το χθεσινό άρθρο.
    Γενικά η SIEMENS δωροδοκούσε αυτούς που τους είχε ανάγκη για να υπογράφουν τις συμβάσεις.
    Και όπως καταλαβαίνεις κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ. Στα υπόλοιπα κόμματα (ΟΛΑ) μικροδωράκια σε είδος σε μεμονωμένους βουλευτές γιατί αυτό επιτάσσει το σύγχρονό μάρκετινγκ.Αυτό άλλωστε το κάνουν πολλές εταιρείες.
    Μου αρέσει όμως που μιλάτε για διαφάνεια , αλλά όταν αυτή ακουμπά εκεί που ...δεν πρέπει... κάνετε κωλοτούμπα στις ιδέες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έτσι μπράβο. Σβήσε τα post που σε ξεμπροστιάζουν χωρίς να φαίνονται πουθενά. Είναι ένας τρόπος υπηρεσίας του μεσαίου χώρου αυτή η ενέργεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μην ακούς εμένα αλλά άκουσε την Μαριέτα, τον Σουφλιά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη. Με λάσπη στον ανεμιστήρα και φυλακίσεις παιδιών δεν κερδίζονται εκλογές. Κάποιοι τα έχουν χάσει τελείως στου Μαξίμου υπο το βάρος της επερχόμενης ήττας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δηλαδή βρέ απολογητές θέλετε νά μάς πείσετε ότι τόσα χρόνια τό σύστημα ΠΑΣΟΚ ήταν αθώο, άσπιλο, άδολο, αγνό, αμόλυντο καί αδιάφθορο.
    Αυτό θέλετε, αλλά δυσκολεύεστε αφού ούτε εσείς δέν τό πιστεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλά, χρειάζεται και συζήτηση με μερικούς εδώ μέσα, που συγκρίνουν το...ατμοσίδερο του Κυριάκου με τις μίζες του Παπακωνσταντίνου και του Τσουκάτου; Έλεος ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για να συνεχίσω από την παραπάνω τοποθέτηση:
    Αφού το ΠΑΣΟΚ και οι κυβερνήσεις του ήταν καλές και έκαναν τόσο καλό στον τόπο γιατί οι πολίτες το έδιωξαν κακήν κακός από την εξουσία?
    Θεωρείτε ότι οι Έλληνες πάσχουμε από μαζοχισμό?

    Όσο αναφορά τα "φυλακισμένα παιδιά" που σας έπιασε ο πόνος.
    Πρώτων δεν είναι παιδιά είναι ενήλικες πολίτες με δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις αν δεν ήξερα τι γίνεται να μην υπέγραφαν.
    Δεύτερον πολύ θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένα τέτοιο παιδί με εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού και εταιρίες.
    Τρίτον συμμετείχαν στη διαδικασία ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

    Αφήστε λοιπόν αυτούς τους λαϊκισμούς της πλάκας και εσείς και το ΠΑΣΟΚ. Ας απαντήσει το ΠΑΣΟΚ στα ουσιώδη και ας αφήσει τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.
    Γιατί ο Παπανδρέου δε διαγράφει τον Παπακωνσταντίνου μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα?
    Έτσι θεωρεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την αξιοπιστία στην πολιτική?
    Γιατί δεν βγαίνει να μας πει τι ακριβώς υπέγραφαν οι τοποθετημένοι από το ΠΑΣΟΚ στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ? Ήξεραν τι γινότανε γύρω τους? Δεν έβλεπαν τις μίζες να πηγαινοέρχονται? Τα έπαιρναν για να κάνουν την πάπια ή απλά ήταν άσχετοι και ανίκανοι για να είναι σε αυτή τη θέση?
    Ο Παπακωνσταντίνου δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ξέρει τίποτα? Τη γλάστρα παρίστανε στα διοικητικά συμβούλια του ΟΤΕ? Δεν του έχει πει κανείς ότι την υπογραφή του πρέπει να προσέχει που τη βάζει?

    Σε τελική ανάλυση το ερώτημα που τίθεται είναι:
    ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ή ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @StevenK
    Αγαπητέ είναι σειρά της ΝΔ να φύγει κακήν κακώς από την εξουσία, γιατί όχι μόνο δεν έβγαλε στη φόρα τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ αλλά έκανε δέκα φορές περισσότερα και σοβαρότερα σκάνδαλα από του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ 2.27
    Σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Εικονικές πραγματικότητες.
    Και σ` αυτά τα όποια πάντα θα γίνονται (καθώς μόνο ο Θεός αναμάρτητος) όποιοι έβαλε το χέρι στο μέλι κατέληξαν στην δικαιοσύνη.
    Στα είκοσι χρόνια του ΠΑΣΟΚ αυτό δεν το είδαμε.
    ΑΥΤΗ είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @3.31
    Έχεις δίκαιο. Υπάρχει διαφορά γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν έφυγε από τη βουλή ούτε την έκλεισε. Πάντως χαίρομαι που συμφωνείς ότι η ώρα της ΝΔ και του ανεύθυνου ανίκανου για να ξεκουμπιστούν κακήν κακώς από την εξουσία έφτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Tελικά όπως αποδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ είναι 10 φορές πιο διεφθαρμένο κόμμα από τη ΝΔ.
    Εκτιμώ τη διαφορά στις ευρωεκλογές να είναι κάτω από τις 2 μονάδες.
    Μπράβο για την ενημέρωση και τα σχόλια που παρέχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
    ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΖΑΡΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή