Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Το μακρύ υποκριτικό ζεϊμπέκικο.

Καλός σκοπός, άγιες προθέσεις ,έγραφε τις προάλλες ο Γ. Ντάσκας, αλλά στην Ελλάδα τα δράματα που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή είναι αλλού.

Αναφερόταν στην εκδήλωση που είχε διοργανωθεί για την παρουσίαση του βιβλίου :«Νίκος Κοεμτζής: Το μακρύ ζεϊμπέκικο», αλλά και που ήταν μια …«αίτηση» για την χορήγηση άδειας μικροπωλητή (και φυσικά τα …κατάφερε) ώστε να μπορεί να το πουλάει νόμιμα επιτέλους ο συγγραφέας του -ταυτόχρονα εκδότης και αποκλειστικός διαθέτης του.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο «Ιανός» με την …αγαστή συνεργασία του βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Λιάνη. Την υπόθεση του… «μάγκα» Νίκου Κοεμτζή οι παλαιότεροι θα την θυμούνται πολύ καλά.
Για τους νεότερους θα προσπαθήσω να την εξιστορήσω περιληπτικά. Η υπόθεση με «πρωταγωνιστή» τον Νίκο Κοεμτζή είναι μια αιματοβαμμένη τραγωδία.Το
ν Φεβρουάριο του 1973 βρίσκεται μαζί με τον αδελφό του στο νυχτερινό κέντρο «Νεράιδα». Για μια … «παραγγελιά» του αδερφού του ,που σηκώθηκαν να χορέψουν και … άλλοι , ο Νίκος Κοεμτζής με μια φαλτσέτα ….θέρισε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τόσους.

Καταδικάστηκε σε θάνατο και για τρία χρόνια περίμενε την εκτέλεση. Μετά η ποινή μετατράπηκε σε ισόβια, τελικά ....βγήκε από τη φυλακή ύστερα από ….23 χρόνια ! Οι εφημερίδες της εποχής τον αποκαλούσαν «κτήνος» και όταν μιλούσαν για εγκληματίες συχνά τους αποκαλούσαν «Κοεμτζήδες».

Όταν αποφυλακίστηκε (στα …23 χρόνια !!) κάποιοι… «προοδευτικοί» μεγαλο-δημοσιογράφοι , αντί να παρουσιάσουν μια πράξη μεταμέλειας του Κοεμτζή , η οποία να αποτελούσε ένα θετικό μήνυμα στην κοινωνία και να απέτρεπε άλλους … «μάγκες», αυτοί τον οδήγησαν στο νυχτερινό κέντρο όπου κάτω από τις τηλεοπτικές κάμερες τον έβαλαν να …. απολαύσει το αιματοβαμμένο μακρύ ζεϊμπέκικο.

Αυτός δε προκλητικά όταν βγήκε από την φυλακή , δεν πήγε καν να ανάψει ένα κερί σε μια εκκλησία για τα θύματα του, να αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο τους , να κάνει μια συμβολική μετανοητική κίνηση στις οικογένειες τους.

Στην εκδήλωση που οργανώθηκε πριν λίγες ημέρες λοιπόν ήσαν παρόντες διάφορες …προσωπικότητες. Εκτός φυσικά του κ. Λιάνη παραβρέθηκαν και ο βουλευτής (και συνταγματολόγος) του ΠαΣοΚ κ. Λοβέρδος , ο δημοσιογράφος κ. Τσίμας, ο κ. Κουράκης και άλλοι.

Μόλις προχθές έγραφα ότι ζούμε στην εποχή όπου συσκοτίζουμε την πραγματικότητα αν δεν την αντιστρέφουμε τελείως. Γιατί τις ίδιες ημέρες που … εξασφαλίστηκε (μετά …προοδευτικότητας) μια άδεια μικροπωλητή για τον Νίκο Κοεμτζή , ο δημοσιογράφος κ.Γ. Ντάσκας μας αποκάλυπτε μια άλλη περίπτωση αίτησης χορήγησης αδείας μικροπωλητή από τον δήμο, όπου όμως …. κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Αφορά τον πολίτη Γιώργο Γκ…, που είχε πρωτοστατήσει και είχε αποκαλύψει το μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς στις προμήθειες τροφίμων σε μονάδες της Αττικής επί εποχής ΠαΣοΚ.
Τότε , για να καλύψουν τις κομπίνες και τα χρήματα που άρπαζαν , έστησαν την περίφημη ληστεία (πρώτη και μοναδική) στρατιωτικής μονάδας στο Καρέα.
Ήταν εικονική και στόχο είχε να καλύψει τη μαύρη τρύπα. Ο πολίτης Γιώργος Γκ…, έκανε καταγγελίες και έμπλεξε μέχρι και πρόσωπα του ιδιαιτέρου γραφείου του τότε υπουργού Άμυνας. Αληθινές πέρα ως πέρα . Κάποιοι την …πλήρωσαν (μεταξύ αυτών και μεγάλος αξιωματικός).

Όμως όλοι αυτοί εκδικήθηκαν τον πολίτη που έκανε την καταγγελία. Αντί να ενισχυθεί ο πολίτης μάρτυρας και να προστατευθεί για να πει τα πάντα μη φοβούμενος , είχε την αντίθετη μεταχείριση.
Σιγά-σιγά τον πέταξαν έξω από κάθε δουλειά με τις προμήθειες τροφίμων που είχε ως τότε. Από τα ψηλά στα… χαμηλά .

Έφθασε ο πολίτης Γιώργος Γκ…, που θα έπρεπε να είχε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ, αλλά και να είχε επιβραβευτεί για τις αποκαλύψεις του ενάντια στην διαφθορά , ….. να παρακαλά για μια άδεια μικροπωλητή προκειμένου …..να πουλά κουλούρια και κανείς να μη ενδιαφέρεται!

Από τη μια , χορήγηση άδειας μικροπωλητή για τον … «μάγκα» Νίκο Κοεμτζή , εν μέσω … «προοδευτικών» εκδηλώσεων, Chivas και ξηρών καρπών ,και από την άλλη ………… !

Έχει χαθεί η ιεράρχηση πραγμάτων και αξιών. Έχει χαθεί το μέτρο! Που πάμε;

Politika themata

21 σχόλια:

  1. Αυτοί είναι που καθορίζουν τις τύχες των παιδιών μας.
    Αυτοί είναι που θα πάρουν το τιμόνι της Χώρας μας.
    Αυτοί είναι που την σκανδαλολογία την έχουν κάνει επιστήμη.
    Αυτοί είναι που μάγκες τύπου Κοεμτζη τους τιμούν και τις διαφημίζουν με την παρουσία τους.
    Αυτοί είναι κύριοι.Αυτοί είναι.
    Πάει και τελείωσε.
    Τα σύγχρονα παραμύθια δεν έχουν πλέον πρίγκιπες αλλά τύπους τυχάρπαστους, επικίνδυνους και λαμόγια περιοπής.
    Στην υγειά τους λοιπόν και καλή συνέχεια στον κακομοίρη Γιώργο Γκ...
    Καλύτερα κουλουράς χωρίς άδεια , παρά πολιτικός με "λαική εντολή" και δημοσιογράφος με "έρισμα" στην κοινωνία.
    Συνέχισε πολίτη , μόνο εσύ έμεινες.
    Δυστυχώς....

    O Dimios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτική "μαγκια" ή μάλλον γκάφα , σε μια εκδήλωση που η μαγκιά και το θράσος μερικών γνωστών περίσσευε.
    Συνυπογράφω και το σχόλιο Dimios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζεϊμπέκικο του Γιωργάκη θυμάται ο κόσμος, κυρίως ο νέος κόσμος.
    Μάλλον στο Πασοκ είναι επιρρεπείς στα λαϊκά άσματα και στους χειροκροτητές τους, (βλ. εποχές Αντρέα).
    Δεν τιμωρείται κανένας, δεν θα τιμωρηθεί κανένας. Πάγια αρχή και τακτική τους.
    "Η ελευθερία μετατράπηκε σε … ελευθεριότητα και η προπαγάνδα μετονομάστηκε σε ….ΜΜΕ και οι κάθε φύσεως ανώμαλοι σε άτομα με ….ιδιαιτερότητες "( αντιγράφω από δικό σου άρθρο στις 02/02/09)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί, θυμάστε νά αναδείχθηκε στήν Ελλάδα εδώ καί χρόνια κάτι σωστό ή νά καταδικάστηκε κάτι λάθος?
    Φυσικά θά μού πείτε μήπως έχουμε αποφασίσει τί θεωρούμε σωστό καί τί λάθος?
    Πάντως απορώ πώς δέν τόν κάλεσε ακόμα ο Σπύρος ο Παπαδόπουλος σέ εκείνη τήν γλειώδη, συγνώμη ποιοτική εκπομπή του, όπου πληρώνουμε γιά νά βλέπουμε πώς αλληλογλείφονται, σπάνε καί ξεφαντώνουν "στήν υγειά μας", κάτι απίθανοι κουλτουριαραίοι, υποχρεωτικά "προοδευτικοί".
    Πώ πώωω, τί έγραψα πάλι ο οπισθοδρομικός!!!!!
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί να μας κάνει εντύπωση; Αυτή η Ελλάδα του ετσιθελισμόύ και της τζάμπα μαγκιάς - εκ του ασφαλούς πάντα - δεν είναι η Ελλάδα του αλήστου μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου; Ποιός διαπαιδαγώγησε έτσι τον κόσμο; Δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής της "χύμα" δεκαετίας του '80; Ο Κοεμτζής εικόνα αυτής της Ελλάδας είναι, τα συμπυκνώνει όλα: μαγκιά, νυχτερινά μαγαζιά, μπουζούκι, ζεϊμπέκικο (ποιός το έκανε εθνικό χορό, θυμάστε;), αγραμματοσύνη, θράσος.

    Για τον Σπύρο Παπαδόπουλο που γράφει ο Χρήστος έμαθα από πολύ σοβαρή πηγή, μέσα από την ΕΡΤ και μάλιστα σε υψηλή βαθμίδα, ότι παίρνει ένα εξωφρενικό ποσό για κάθε εκπομπή του. Οι γλάστρες που μαζεύει παίρνουν κάτι ψύχουλα. Και όλα αυτά στο όνομα του μπουζουκο-πολιτισμού μας. Κατάντησε όλη η πλουσιώτατη ελληνική μουσική παράδοση να συνοψίζεται στο μπουζούκι. Και αυτό, θυμάστε ποιός το προώθησε επίσημα: Εννόείται ο ανδρεοπαπανδρεϊσμός.

    Μιλάμε συχνά για το κιτς της χούντας. Σωστό. Για το πασοκικό κιτς της δεκαετίας του '80 πότε θα μιλήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αριστερά είναι μία ομάδα που αποτελείται από "παιδιά"!Και τι να κάνουμε;να τα σκοτώσουμε τα καημένα;"παιδιά" είναι!και θα είναι!έτσι ό,τι και να κάνουν απλά θα το περάσουμε είτε ως χαριτωμενιά είτε ως "δίκαιη αντίδραση στο καταπιεστικό σύστημα"!Δεν πειράζει aristera είναι αυτή ό,τι και να κάνει βαφτίζεται στην πολιτική "κολυμβήθρα του Σιλωάμ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυσικά ο Κοεμτζής δέν θά είχε τέτοια "δημοκρατική" αποδοχή άν αυτοί πού έφαγε δέν ήταν μπατσοιγουρουνιαδολοφόνοι (μία λέξη), αλλά τίποτα "δημοκρατικοί".
    Από τότε (καί πιό πρίν) θεωρούνταν "επαναστατική" μιά τέτοια πράξη.
    Σήμερα τό λένε "εξέγερση".

    Καί φίλε politis δέν είναι μόνο η περίπτωση τού Καρέα. Θυμήσου τήν φωτιά στίς στρατιωτικές αποθήκες τής Μαλακάσας τό 1987 καί τί κουκούλωσε.
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Χρήστο
    Φίλε μου αναφέρομαι σε ληστεία στρατιωτικής μονάδας. Πράγματι αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική.
    Αν μιλήσουμε γενικά περί διαφόρων ..."ληστειών":)))) στο στράτευμα, τότε έχω την γνώμη ότι θα μιλάμε επί μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 20 χρονια τσιφτετεληδες
    εχτισαν πολλα αυθαιρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψυχραιμία παιδιά. Δεν υπάρχει από πουθενά καμιά αποδοχή για τις πράξεις του Κοεμτζή. Κι αλλοίμονο αν υπήρχε...
    Όμως... όμως ο άνθρωπος εξέτισε την ποινή που του επέβαλε η Δικαιοσύνη, βγήκε από τη φυλακή, και προσπαθεί να επιβιώσει. Ας του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει ότι μετάνοιωσε για τα εγκλήματά του. Αυτό απαιτεί το δικαιϊκό αλλά και το σωφρονιστικό μας σύστημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θέμα που θίγεις είναι τεράστιο. Η δικαιοσύνη δολοφονήθηκε και τώρα ασελγούν στο πτώμα της.
    Σας θυμίζω και τον "δράκο" Παπαχρόνη. Τα δις ισόβια μετατράπηκαν σε κάτι χρόνια, εξήλθε μετά βαίων και κλάδων, έγινε προσπάθεια ηρωοποίησης-εμπορευματοποίησης (διαφήμιση από Ευαγγελάτο, συγγραφή βιβλίου) κτλ κτλ και όταν ελάχιστοι νοήμονες αντέδρασαν, έγιναν ως συνήθως στόχος των "προοδευτικών" με επιχειρήματα όπως "εκτέλεσε το χρέος του προς τη δικαιοσύνη", "υποχρέωση της πολιτείας είναι η επανένταξη των παραβατικών" και άλλες sic αρλούμπες των "ευαίσθητων-κουλτουριάρηδων" πσσσσσυχολόγων (το πσσσσσ μακρόσυρτο, ημίψευδο και σέξι, όπως το προφέρουν τα οξυζεναρισμένα ξανθά μαρκουτσοφόρα των καναλιών).

    Συνεπώς ο καθένας μας μπορεί να έλθει να έλθει κάποια μέρα πρόσωπο με πρόσωπο με τον "ήρωα" βιαστή και δολοφόνο της κόρης του, τον οποίο θα αποφυλακίσει (αν βέβαια πρώτα τον συλλάβει-δικάσει-καταδικάσει) η "κοινωνικά ευαίσθητη" Ελληνική Πολιτεία.
    Μας ωθούν στην αυτοδικία ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λυπάμαι πραγματικά που όλα σου τα αρθρα αν και τις περισσότερες φορέσ συμφωνώ μαζί σου έχουν απόχρωση "γαλάζια" και φυσικά στοχεύουν να πλήξουν ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνδέονται με την αριστερά και συγκεκριμένα με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ. Είναι προτιμότερο όταν κάνεις αναρτήσεις και θέλεις να έχεις το ρόλο του έγκυρου και αμερόληπτου να προστατεύεις και τη ¨νοημοσύνη" των αποδεκτών αυτών. Γιατί άραγε στις τόσες "συνομωσίες" που εμπλέκτεις τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ(οι οποίες μπορεί και να είναι αληθινές) δεν έχεις ανφερθεί ποτέ για τα μυστήρια που καλύπτει η οικογένεια Μητσοτάκη και η Ντορούλα? Ξέρεις φαντάζομαι τους δεσμούς τους με την Μασονία και την αναγνώριση των Στοών. Γιατί άραγε δεν αναφέρεις επίσης τις σχέσεις της οικογένειας Βαρβιτσιώτη με τους ίδιους μασόνους που λημένοντια την Ελλάδα μας και τις διαφημιστικές ετιαρείες τους..Και μην μου πεις ότι δεν γνωρίζεις...Να σου δώσω έγγραφα μέχρι και video ντοκουμέντα. Γιατί επίσης δεν έχεις αναφέρει ποτέ τις σχέσεις Σταικούρα με την μεγάλη "Πρεσβεία". Γιατί άραγε δεν μπαίνεις σε μια διαδικασία πραγαμτικής αμεροληψίας και προσπάθειας αποτίμησης της πραγματικότητας με όρους ορθολογικούς και όχι υποκειμενικούς. Ξέρεις λοιπόν γεγονότα? ή αποασιωπείς αυτά που δεν σου αρέσουν?
    Και ένα τελευταίο αφού σου αρέσει η "έρευνα"...τα πτυχία ACDL(μονοπωλιακά) ποιοί τα χορηγούν στην Ελλάδα; Ποιοί έχουν το δικαίωμα να κάνουν εξετάσεις;Ποιοί είναι οι πολιτικοί τους φίλοι; και το ποιό σημαντικό, ποιός τους το έδωσε;
    Αυτά έτσι για να προσέχουμε και τι λέμε...

    Υ.Γ.
    Οι Minoan Lines και ο πρόεδρός τους με ποιά οικογένεια είναι συνδεδεμένος και επίσης έχει και ίδιους οικονομικούς συμβούλους;
    Υ.Γ.2
    Καληνύχτα Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ανώνυμε 1:37, ο πολίτης ουδέποτε με τα άρθρα του στόχευσε κατά της Αριστεράς. Κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ ναι. Αλλά όχι κατά της Αριστεράς. Με εννόησες ελπίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολίτη έχω την εντύπωση ότι κάποιοι μπερδεύουν την προοδευτικότητα με την προοδοπληξία.
    Η προοδευτικότητα, δηλαδή η τάση, η κατάσταση , η ιδιότητα την οποία διαθέτει ένα άτομο, μία κοινωνία ή ένα σύστημα με στόχο και επιδίωξη τη δημιουργία και την κατάκτηση του καινούριου, έχει απώτερο αλλά ουσιαστικό σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας του ατόμου, της κοινωνίας ή του συστήματος. Όλα αυτά μέσα από την αναγκαία σύνθεση με την συντηρητικότητα .
    Αντίθετα, η προοδοπληξία, δηλαδή η τάση άκριτης αποδοχής οποιασδήποτε καινούριας εξέλιξης χωρίς τη διεξαγωγή αξιολογικού ελέγχου της χρησιμότητας της στον άνθρωπο, αποτελεί φαινόμενο κοινωνικής παθογένειας στην εποχή μας και σχετίζεται άμεσα με τη μόδα και τις επιταγές του καταναλωτικού συστήματος.
    Αυτή την έκφραση έχει συνήθως η μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ,και λιγότερο το ΠΑΣΟΚ . Τα υπόλοιπα κόμματα για προοδοπληξία τουλάχιστον, δεν μπορούμε να τα κατηγορήσουμε.
    Ν.Ματάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοεμτζης,ρωχαμης,Αγγελος (τοτε με τον Σαρτζετακη,θυμαστε?),Νικολιτσοπουλου η" κατι παρομοιο,αυτη που εστηλε τον ανδρα τησ στον θανατο,ο εραστης της τον περιμενε μεσα στο διαμερισμα του ζευγους και τον μαχαιρωσε θανασιμα.
    Ολοι αυτοι οι ψυχροι δολοφονοι ηρωποιηθηκαν απο την γνωστη σπειρα των θολοκουλτουριαρεων.Οι δε ρωχαμης και κοεμτζης ειναι cult φιγουρες στα "λαικα" στρωματα.
    ΥΓ.Γεια σας απο την οχι και τοσο ηλιολουστη Φλοριδα, μαλλον θα πρεπει να αλλαξω τα αρχικα που υπογραφω,ειδωμεν.G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. by the way,την εποχη εκεινη οργιαζαν οι αστυφυλακες και χωροφυλακες,και ο κοεμτζης που τους φαλτσετωσε φανηκε ηρωας.ετσι ειναι αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε 1,42 θα σου απαντήσω όπως ο αγαπημένος σου !!!( δεν μπορώ να φανταστώ κάτι αντίθετο!!!xaxaxa) κος Πολύδωρας. Αγρόν ηγόραζες!!!
    -- Ο ελληνικός λαός χρησιμοποιεί τη ρήση αυτή ευρύτατα στις εκφράσεις του, επαναλαμβάνοντάς την προκειμένου να χαρακτηρίσει οποιαδήποτε επιδειχθείσα αδιαφορία, π.χ. "Του το είπα αλλ΄ αυτός "αγρόν ηγόρασε".--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αγρασα πολλους αγρους ,πραγματικα φιλετα, απ τον εφραιμ.και με το καινουργιο νομοσχεδιο του κουφου ετοιμαζομαι να τα χτισω.κι οπου ειχα προβληματα με δαση και πρασινα αλογα φροντισε ο..ανεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα ΠΑΣΟΚικά πρώτυπα περιελάμβαναν πάντα ανθρώπους αμφιβόλου ηθικής, για να μην πω περιελέμβαναν αποκλειστικά ανθρώπους αμφιβόλου ηθικής. Εδώ τόσα χρόνια μας προβάλεται ως ίνδαλμα "πολιτισμού" μια κοκέτα της εποχής του μεσοπολέμου, της οποίας για να...απολαύσεις τις υπηρεσίες, έπρεπε να την χρυσοπληρώσεις. Ήταν εκείνη που "ανύψωνε" άλλωστε το ηθικό των στρατευμάτων κατοχής, άρα τα άξιζε τα λεφτά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Γιώργος είπε να τον κρίνουμε ως υπουργό Παιδείας και υπουργό Εξωτερικών.
    Ναι εν δυνάμει Πρωθυπουργέ της χώρας θα σε κρίνουμε:
    Για τους χορούς που έριχνες με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα Καραχασάν και προσφάτως του μουσουλμάνου βουλευτή Θράκης που άκουσον-άκουσον ζητάει από την Τουρκία να έλθει να τους διεκδικήσει….και ούτε που του έκανε παρατήρηση αντί να τον διαγράψεις από το ΠΑΣΟΚ για καταπάτηση του όρκου του στη Βουλή των Ελλήνων.
    Για τη στάση σου στο βιβλίο ιστορίας της κας Ρεπούση (περί συνωστισμού της Σμύρνης κ.λ.π)
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία σου στο σχέδιο Ανάν που θα καταδίκαζε την Κύπρο.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη(Ο Πάγγαλος είπε ότι επί Σημίτη διαλύθηκε η Ελλάδα).
    Για τη μέχρι παρεξηγήσεως υποστήριξη των μεταναστών (τους έχει τάξει Ελληνική υπηκοότητα, δικάιωμα ψήφου κ.λ.π) ενώ ταυτόχρονα διαφωνεί για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του Εξωτερικού.
    Για τη μουγκαμάρα στο σκάνδαλο της «Siemens» .
    Για τη ένοχη σιωπή σου στην επαναλαμβανόμενη(μέχρι και πρόσφατα) θέση της αρμόδιας για θέματα παιδείας Διαμάντο….Μπίλντεμπεργκ…που υποστηρίζει μετά επιτάσεως την εισαγωγή της Αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης επίσημης γλώσσας του Ελληνικού Κράτους (μόνο το Μπαγκλαντές,Ινδία,Πακιστάν κ.α αποικίες της Αγγλίας έχουν ως επίσημη γλώσσα την Αγγλική).
    Άραγε θα γραφτεί η δεύτερη επίσημη γλώσσα και στο Δελτίο Αστυνομ. Ταυτότητας?


    etherovamon

    ΑπάντησηΔιαγραφή