Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Γαλάτες Επαναστάτες ή …πονηροί διπλωμάτες !


«Έδειξαν τον δρόμο στην Ευρώπη», «Οι Ιρλανδοί μας οδηγούν» , « Ιρλανδοί επαναστάτες» και άλλα ….ευτράπελα (εκ του αποτελέσματος) κυριαρχούσαν στην αρθρογραφία έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου .

Ακολουθούσαν ,αναδημοσιεύοντας τα άρθρα τους μια μερίδα του χώρου μας , τα blogs , που κατά την γνώμη μου έχουν παρεξηγήσει το bloking και από ένα μέσο έκφρασης (μέσα από οποιαδήποτε ιδεολογική ματιά , που συνεισφέρει όμως στην σύνθεση και καθορίζει ως ένα σημείο το αποτέλεσμα) , έχουν μετατραπεί σε …. «αναδημοσιεύτες» των ΜΜΕ , συμβάλλοντας (εκούσια ή ακούσια) με αυτόν τον τρόπο στην παθογένεια και εξυπηρετούν τους … «νταβατζήδες» και τα κάθε - εντός και εκτός της χώρας μας....- εξωθεσμικά κέντρα .

Δεν είναι κακό η αναδημοσίευση ενός άρθρου ή σχολιασμού κάποιες φορές ,από την στιγμή που το προσυπογράφουμε και ανταποκρίνεται πλήρως και στην δική μας άποψη.

Δεν είναι πανάκεια η αναδημοσίευση μιας είδησης , αλλά όταν αυτό γίνεται στο σύνολο σχεδόν των αναρτήσεων μας , τότε συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι bloking αλλά ….. κάτι άλλο.

Εκούσια ή ακούσια δεν έχει σημασία από την στιγμή που οδηγούμαστε στο ίδιο αποτέλεσμα.. Τέλος πάντων ίσως κάποτε θα πρέπει να ανοίξουμε όλοι μαζί αυτό το θέμα για να ξεκαθαρίσουμε κάπως τα πράγματα..

Ας επανέλθουμε στους … πονηρούς Γαλάτες. Έτσι τους χαρακτήριζα στις 17 Ιουνίου , πράγμα που δυσαρέστησε κάποιους φίλους και αναγνώστες μου.

Έγραφα τότε ότι «οι κάτοικοι του …μικρού Γαλατικού χωριού στο βορειοδυτικό άκρο της Ευρώπης , το κόλπο το έχουν ξανακάνει με την Συνθήκη της Νίκαιας, το 2001.
Αρνήθηκαν στην αρχή και αφού πίεσαν μέσω αυτού την ΕΕ, έλαβαν κάποια ….αντισταθμιστικά οφέλη. Το ίδιο επιδιώκουν και τώρα ».

Με την πάροδο του χρόνου, το Σεπτέμβρη ,αποκαλύφθηκε ότι το μακρύ χέρι της Αμερικανικής πολιτικής είχε βάλει και εδώ το δακτυλάκι της (εδώ), μέσω της «Libertas Institute » της Ιρλανδικής (?) οργάνωσης που είχε πρωτοστατήσει στην εκστρατεία του «Όχι» στο τελευταίο δημοψήφισμα για την Μεταρρυθμιστική Συνθήκη της Λισσαβόνας.

Βέβαια το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τότε δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους ιθύνοντες της ΕΕ, αφού έβλεπαν ότι η πολιτική ηγεσία της Ιρλανδίας αδυνατούσε ή ….δεν ήθελε …..να αναμετρηθεί με τις δυνάμεις του λαϊκισμού της «Libertas Institute ».

Οι απόψεις λοιπόν που διατύπωνα τον Ιούνιο ( περί …πονηρών Γαλατών και που δυσαρέστησαν κάποιους φίλους μου) έρχονται σήμερα και επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ( με αντίγραφό της συμφωνίας) τα κράτη - μέλη της ΕΕ «συνέπεσαν την Πέμπτη σε μία κατ' αρχήν συμφωνία» όσον αφορά ένα δεύτερο, χρονικώς, δημοψήφισμα στην Ιρλανδία για την έγκριση ή μη της Συνθήκης της Λισσαβόνας .

Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι τμήμα της συμφωνίας αποτελεί η «εγγύηση» ότι, ……….σε κάθε περίσταση, ο εκάστοτε Ιρλανδός Επίτροπος θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρά τη σχεδιαζόμενη μείωση των Επιτρόπων………..

Αυτό φυσικά θα συμβεί, εάν τη φορά αυτή οι Ιρλανδοί πολίτες ταχθούν υπέρ της υιοθέτησης της Συνθήκης της Λισσαβόνας και όχι κατά, όπως συνέβη στο πρώτο δημοψήφισμα.

Τελικά είναι επαναστάτες ή … απλά πονηροί αυτοί οι Γαλάτες ;



ΥΓ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΑΣΣΟ.

Θέλω να συλλυπηθώ από τα βάθη της ψυχής μου την οικογένεια του και ολόκληρο τον κυπριακό λαό .
O
Τάσσος Παπαδόπουλος θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πρωταγωνιστές της σύγχρονης ιστορίας της Κύπρου μας.

40 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Τάσσο Παπαδόπουλο, που μας απέδειξε ότι υπάρχουν ΚΑΙ πατριώτες πολιτικοί, εκτός από ξεπουλημένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΙΤΗ. ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ .ΕΝΑΝ ΓΕΝΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙ, ΑΥΤΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφυγε ένας μεγάλος Έλληνας.

    Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το ΟΧΙ στους αμερικανούς το 2004.

    Ψάρια θα τρώνε σήμερα οι δύο επιτετρατρεμένοι τους στην Ελλάδα, ο Γιωργάκης και η Ντορούλα.

    Καλό ταξίδι Τάσσο Παπαδόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΙΤΗ,ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ''BRAVO GIORGO ''ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΙΚΑ . ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ .ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ GIORGO KAI ΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΑΣΟ .ΜΩΡΕ ΘΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι πολυ περιεργος ποσες δηλωσεις λυπης θα ανακοινωθουν και ποσα λεπτα σιγης θα κρατηθουν για αυτο το παιδι.

    Αναδημοσιευω αναρτηση απο το troktiko.

    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.

    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.

    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.

    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.

    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε...πονάνε το ίδιο.

    Ποιος είναι ο αστυνομικός;

    Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό....


    "Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της
    06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ήεγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής
    στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα
    δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

    Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα
    οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,
    λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),
    προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.

    Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,
    πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος
    σε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής.

    Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες
    κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

    Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ‘‘άτομα’’ που ασκούνται στη βία,
    μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ‘‘πολιτική παρέμβαση’’.

    Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Δεν πιστεύω σε τέτοια σενάρια" απάντησε ο Καραμανλής σε ερώτηση σχετικά με σενάρια περί εμπλοκής ξένων δυνάμεων και μυστικών υπηρεσιών...
    Τότε τι είναι αυτά που μας γράφεις Πολίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.08 Ξερεις τι παει να πει διπλοματια και πως εξασκειται? G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ανώνυμο 4,08
    Τι περιμένεις να απανήσει σε συ φίλε.
    Πλάκα μας κάνεις ή είσαι κανένα 15χρονο;
    Γιατί στην δεύτερη περίπτωση μεγαλώνοντας θα καταλάβεις και θα μάθεις ότι από επίσημα χείλη κανενός πολιτικού σε όλο τον δυτικό κόσμο δεν θα ακούσεις τέτοια λόγια.
    Αυτά θα τα ακούς μόνο από χείλη λατινοαμερικάνικων επαναστατών (που όμως οι χώρες τους παραμένουν επί δεκαετίες υποανάπτυκτες).
    Στον δυτικό κόσμο επικρατεί η διπλωματία και παρόμοια περιστατικά λέγονται με άλλους τρόπους.
    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο "φιλέλληνας" Αμερικανόδουλος γιωργάκης που έσπευσε να υιοθετήσει το Σχέδιο Ανάν με ένα μεγαλοπρεπές ΝΑΙ (σε πρώτη φάση είχε αναγνωρίσει το ψευδοκράτος του Ταλάτ), ξεπουλώντας τον αριστερό Τάσσο θα τολμήσει να εκδόσει συλληπητήρια ανακοίνωση εν είδει γυμνοσάλιαγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δηλαδή ο μεγάλος ηγέτης μας, έκανε τουμπεκί ψιλοκομένο έτσι το λέμε διπλωματικά στη χώρα μας...άντε γειά,
    και κοιτάξτε να παραδώσετε τα κλειδιά σε καμία Ντόρα να σας κυνηγάει όλη η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Ιρλανδοί είναι παμπόνηροι όχι όμως επαναστάτες.
    Ίσα-ίσα σαν λαός είναι πολύ συντηρητικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. meta apo sxolia tipou "4:08 μμ kai 5:25 μμ"(pou oute ligo oute poli ithelan na vgei enas ellinas prothipourgos kai na pei oti iparxei kai amerikanikos daktilos apo piso(opos kai me tin vodafone),kai meta na diakopsei tis diplomatikes sxeseis me tin ameriki kai na dioxei ta amerikanika kefalaia kai tis epixiriseis apo tin xora),na vgoume apo oles tis simmaxies k.t.l. katalavaino oti gia pollous ellines, oti kai na ginei den exoun elpida..ama o anthropos exei kasetofono gia egkefalo den iparxei periptosi na kathisei na skeftei apo monos tou tipota..mono gia kana tavlaki(i pasientza) se kanena grafeio tou dimosiou einai kalos..

    a..o k. papandreou den ixere tote gia tin vodafone ? den exei enimerosi tora gia tipota ?
    alla fenete ta mme den exoun kairo na ton rotisoun..alla na trone mazi dimosia(kai mi), exoun..farisaioi..

    kai mesa se ola edese kai to "gliko", me ton xamo enos spoudaiou gia ton ellinismo antra..mia (megali)petra ligoteri, sto teixos pou empodize ta sxedia ton eyroatlantiston..kalo tou taxidi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
    Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
    Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!



    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΑΣΣΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το έγραψα πριν λίγο και στο προηγούμενο post σου , και σχετικό με το θέμα.
    Να μου επιτρέψεις να το γράψω και εδώ , αν και είναι άσχετο με το σημερινό σου post, απλά να απαντήσω σε κάποιον από τους γνωστούς-αγνώστους τον 4,08.
    «Οι μολότωφ και οι λεηλασίες των κουκουλοφόρων, που το καθοδηγητικό κέντρο τους συνδέεται με μυστικές κρατικές υπηρεσίες και από κέντρα που βρίσκονται στο εξωτερικό, δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τη μαζική οργή των μαθητών, των φοιτητών, γενικά του λαού», υπογραμμίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
    Οσο για το θέμα με τους Ιρλανδούς, άσχετα τι πιστεύει ο καθένας για το Ευρωσύνταγμα, οφείλουμε να ομολογείσουμε ότι είδες μακρυά και με διαφορετική ματιά το θέμα.
    Για τον Τάσσο Παπαδόπουλο , εναν μεγάλο άνδρα, αγκάθι μαζί με τον Καραμανλή , των αμερικάνων τι να πούμε.
    Με ταπεινότητα...Αιωνία του η Μνήμη. Καλό ταξίδι παλίκαρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα συμφωνησω μαζι σου πατερούλη Στάλιν.

    Με ολη αυτη την δικτατορια των ΜΜΕ που ζουμε τις τελευταιες μερες εχουν καταφερει να μας βγαλουν εξω απο τα ρουχα μας.
    - Πυροβολει στον αερα ο μπατσος ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    - Συλλαμβανει ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    - Χτυπαει ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    - Πεταει δακρυγονα ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    - Δεν κανει τιποτα απο τα ανωτερω ? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ FAR WEST ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΔΕΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΚΥΠΡΙΟΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΑΣ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟ ΔΕΜΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με τα blogs και τον ρόλο τους. Καλό θα ήταν κάποιο από εσάς τα μεγάλα blogs κάποια στιγμή να διοργανώσει μια γενική διαδικτυακή συζήτηση επί του θέματoς.
    Για τον Τάσσο ένα μεγάλο Αντίο.Όλος μαζί ο Ελληνισμός, Σ` ευχαριστούμε Τάσσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι παράξενα παιχνίδια πάιζει η πολιτική.

    Την ημέρα που πέθανε ο πλέον σημαντικός Έλληνας πολιτικός της τελευταίας τριακονταετίας, ο Τάσσος Παπαδόπουλος, την ίδια μέρα μαθαίναμε ότι τη νύχτα της δολοφονίας του παιδιού, ο "υπουργός παιδείας" πήγε στα μπουζούκια και την επομένη στο γήπεδο!!!!!!

    Τι κατάντια είναι αυτή!

    Πόσο κάτω θα πέσουμε ακόμη;;;

    Φεύγουν οι σημαντικοί Έλληνες, για να καταλήξουμε να μας κυβερνούν τα κατακάθια; Αν μάλιστα συλλογισθούμε ότι το χαζογκιόργκο μπορεί να είναι ο εόμενος πρωθυπουργός!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Τι κατάρα είναι αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΤΟΜΑ" ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΜΦΙΒΙΑ "MP-3". ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ 500 "MP-1" ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ" ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ "ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.", ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΔΥΟ "MP-1" ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙ-ΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ "MP-1" Η "ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε." ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΝΕΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ / Η-ΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΓΙΣΚΟ ΤΟΥ "ΜΡ-3". ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΛΛΗ-ΝΕΣ" ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ "ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε." ΔΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ 500 ΚΑΙΝΟΥΡΓΩΝ "ΤΟΜΑ" ΜΡ-1 /ΜΡ-3 ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΔΩΡΙΣΑΝ ΤΑ 500 "ΜΡ-1" ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ (!!!), ΕΝΩ ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 500 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ "ΤΟΜΑ" "MURDER" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΚΥΠ / ΕΥΠ._
    _____________________________________________________________
    ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙ-ΓΟΝΤΩΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ., ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΧΙΚΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ-ΤΟΥΡ-ΚΟΥΣ-ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΨΕΥΔΟΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΖΕ-ΡΟΥΣ Η ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ, ΤΑΤΑΡΟΥΣ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΒΑΥΑΡΟΥΣ ,ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΥΣ, ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΥΣ, ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΛΠ.._ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΕΛΑΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΣΥΜΦΩ-ΝΩΣ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΓΕΣ", ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ 450.000 ΤΥΦΕΚΙΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ, ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 8.21μμ Ερε τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμε...G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο/Η ΕΛΛΗΝ VS CHAOS είπε...

    E!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΡΩΣΣΙΚΑ MP1 ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΡΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΣΕ ΤΙ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΞΕΚΟΛΑ ΤΟ ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο Ανδρέας ο Παπανδρέου κάτι τέτοια δεν έκανε στους ΕΟΚιτζήδες εκεί στα '80s???
    να ξεχνάμε αλλά όχι και το πως γίνετε η διπλωματία....

    αλλά που να τα πεις αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στο καλό ΜΕΓΑΛΕ μας ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, το όνομά σου θα γραφτεί με μεγάλα γράμματα στην νεώτερη Ιστορία μας. Μας γέμισες περηφάνια πριν 4 χρόνια και διαπιστώσαμε ότι ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Eλλην vs Chaos,?
    Φίλε μου με συγχωρείς αλλά όλα αυτά τι σχέση έχουν με το άρθρο μου ;
    Κάποια άποψη δεν έχεις περί της συνθήκης της Λισσαβόνας, περί σχέσης υποκρισίας-διπλωματίας,περί ΕΕ, περί blogs, .....;
    Ούτε καν για τον Τάσσο Παπαδόπουλο;
    Σε Παρακαλώ . Μη με φέρνεις στην δυσάρεστη θέση να σβήνω σχόλια εκτός θέματος.
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κωστακηδες, γιωργακηδες, περιεργα αλαβανοειδη, τατουληδες και ντορουλες, κουκουλοφλωροι, ροζ τσιπροειδη , καμπουρακειος δημοσιοκαφρια , κουνιστολαζογκες , βρωμοεπουσηδες, ελιαμεπαδες, βασιλοκομουνιστοκανελληδες ....... Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, Ε ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΙ ΣΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΚΡΥΦΟ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ' ...

    εγω ξερω απλα πραγματα.. ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΡΙΑΣΜΕΝΗ... ξεχυλη οργης ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΚΗΔΕΣ και ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ και με τα ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ του κινητου και των SMS.. και οπου ναναι θα ξεσπασει τσουναμι.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ , ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ... και θα ειμαστε πολλοι για να μας βαφτισουν χρυσαυγιτες...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.. καποιοι αρχισαν ηδη να πακεταρουν , αλλοι να ξεθαβουν τα δευτερα διαβατηρια τους.. και καποιοι αλλοι αδουν ως γνησιοι ηλιθιοι την ωρα που το πλοιο βυθιζεται..

    Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΩΜΑΤΕΛΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ...
    (ΣΣ παραθυρα δεν υπαρχουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. O Πρόεδρος της Κύπρου στις 23 Απριλίου του 2004 έκανε τους Έλληνες που θεωρούν την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία και την δημοκρατία τα υπέρτατα πολιτικά τους αγαθά να κλάψουν. Πολλοί του χρεώσανε -σχεδόν όλοι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, με αμερικάνικα δολλάρια παραχωμένα στο στόμα τους- πως "δολίως" εστόχευσε στο θυμικό μας (προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων και κατ΄ αντικατοπτρισμόν τα αλλότρια). Δυστυχώς γι΄ αυτούς ο Παπαδόπουλος αποδείχτηκε ένας πολιτικός ευρωπαϊκού διαμετρήματος και γνωρίζουμε πολύ καλά πως λειτουργούν τους τελευταίους δύο αιώνες οι πολιτικοί ηγέτες διαμετρήματος στην Ευρώπη. Είναι ένας ηγέτης που χρειαζόταν επειγόντως και το ελλαδικό κράτος για να ορθοποδήσει από την μετεμφυλιακή παράκρουση και που δεν τού ΄τυχε να τον έχει. Έναν ηγέτη με αυτοπεποίθηση, με υψηλό φρόνημα, με σταθερή και επίμονη προσήλωση στο δημόσιο συμφέρον, έναν ηγέτη που μολονότι ήθελαν να τον απομονώσουν και να τον τιμωρήσουν γιατί "τους την έφερε", κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια μετά την είσοδο της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση να την ανεβάσει στους υψηλότερους δείκτες και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για τα παλαιότερα μέλη (σαν την Ελλαδίτσα μας).
    Θα ήθελα να ήμουν στην Κύπρο να τον ασπασθώ πατροπαράδοτα σαν να αποχαιρετώ έναν πατέρα μου. Τον αποχαιρετώ εδώ, ιδανικότερα δεν θα γινόταν, μέσα από τις σελίδες σου Πολίτη, και αντίς για λουλούδι με ετούτον τον στίχο του Κώστα Μόντη,

    Είν’ αρκετό να πούμε όλοι
    από μια φορά στη ζωή μας
    ένα «όχι».

    [Τό ΄φερε η ζωή και ο Ήρωας και ο Πολιτικός του δικού μου κόσμου να είναι από το ίδιο νησί...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν ο Αμερικάνικος Δάκτυλος αγγίξει την Ελλάδα, σούπα θα γίνει η χώρα. Καυτή για τους ουρανίσκους μας.
    Ηδη ο εκονομιστ αναζητά τον νέο περικλή.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο GAP(mind the)?????
    είναι για να ΚΡΥΒΕΤΑΙ τέτοιες στιγμές που τα γεγονότα και οι πολιτικές πράξεις θα καθορίσουν το πολιτικο μέγεθος?
    ο GAP(mind the) είναι ΑΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συμφωνώ με τους προηγούμενους πολίτη, γράψε για τον Τάσσο. Εξάλλου, με αυτά που γράφεις για τους Ιρλανδούς μόνο εσύ συμφωνείς (για το ότι τα "blogs" έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο τους βέβαια έχεις δίκιο).

    Μην συνεχίσεις να αυτοεπιβεβαιώνεσαι για το θέμα της Ιρλανδίας και θα καταντήσεις όπως την παραπολιτική που επιβεβαίωνε τον εαυτό της σε κάθε μισή ώρα με νέο ποστ για το ότι οι 3.000 Πατρινοί ήταν Χρυσαυγίτες. Πολύ πλάκα.

    Τέλος πάντων, για να πάω και λίγο στην ουσία του θέματος σου, οι κατηγορίες ενάντια στην Ιρλανδική οργάνωση είναι μία σωρεία γενικοτήτων από κάποιους που δεν δέχονται την ήττα τους. Η Αμερική έχει 10 κράτη δορυφόρους μέσα στην ΕΕ που ακολουθούν ότι διαταγή τους δώσει με κλειστά τα μάτια και εμείς συζητάμε για το αν πλήρωσε κρυφά μία ιρλανδική οργάνωση για να κάνει αγώνα να πείσει τον λαό. Ένα τηλέφωνο στην Βρετανία χρειαζόταν, ή στην Πολωνία ή σε άλλο κράτος δορυφόρο. Υπεραστικό μεν, θα τους κόστιζε λιγότερα απ' το να χρηματοδοτήσουν την αντίσταση του λαού της Ιρλανδίας δε.

    Άμα θεωρεί ο οποιοσδήποτε ότι το έκτρωμα της Λισσαβόνας θα πέρναγε από άλλο λαό της Ευρώπης ας του το φέρει σε δημοψήφισμα. Ξέρουμε να διαβάζουμε και δεν χρειαζόμαστε λεφτά της CIA για να το καταψηφίσουμε. Και στην τελική, δεν πάει να δώσει λεφτά ο Μπους, ο Χίτλερ, ο Στάλιν ή ακόμα και ο Αλαβάνος; Χάρη θα τους χρωστάμε.

    sxiz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΙΝΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩ ΜΕΣΑ,ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 54 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΔΙΔΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,
    ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!
    ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΕΣ...
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ

    ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ

    ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ

    ΤΑΣΣΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

    ΑΘΑΝΑΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή