Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Απλή α-νοησία του Σκάϊ ή κάτι πιο …βαθύ ;



Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα μας ,έπεσαν οι μάσκες τόσο των «στρατιωτών» κουκουλοφόρων όσο και των αντίστοιχων κουκουλοφόρων «λοχαγών» και .. «στρατηγών».

Από την μια αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα στρατεύματα των κουκουλοφόρων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα θρασύδειλο λεφούσι πλιατσικολόγων με ειδικότητα την απαλλοτρίωση Rollex , Prada , Armani και άλλων ….ταπεινών προϊόντων του εξορκισμένου καπιταλισμού.

Ένας καλός παρατηρητής αυτό που θα σημείωνε είναι ότι απουσίασε εντελώς το διαχρονικό σύνθημα, σημαία τους, το….. «Αλήτες , Ρουφιάνοι , Δημοσιογράφοι».

Αντίθετα στους τοίχους εμφανίστηκαν συνθήματα όπως …. «εκλογές τώρα», «το αίμα κυλάει , εκλογές ζητάει», « κάτω η χούντα της δεξιάς» και άλλα ….. «αναρχικά»(;) συνθήματα.

Αυτά τα συνθήματα είναι διαλεκτική διατύπωση για να κάνεις τη μέρα νύχτα και τα παϊδάκια νηστίσιμη σαρδέλα Καλλονής., αλλά σίγουρα δεν είναι …αναρχικά συνθήματα.

Αυτό που θα σημείωνε επίσης είναι ότι δεν επιτέθηκαν κατά των παραδοσιακών στόχων τους , τους δημοσιογράφους, και περιορίστηκαν στον έτερο στόχο τους , ….τους αστυνομικούς.

Έχουμε μια μετεξέλιξη ή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ετερόρρυθμο.. «deal» που καταργεί κάθε ιστορικό προηγούμενο ;

Τίποτα από τα δύο. Απλά ο παραδοσιακός χώρος των αναρχικών (που από την φύση άλλωστε της θεωρίας τους είναι ενάντια στη βία καθώς οι μεγαλύτερες σχολές και οι μεγαλύτεροι θεωρητικοί αναρχικοί, την θεωρούν όχι μόνο ακατάλληλο μέσο επιβολής αλλά την εξισώσουν με την αστική ηθική) έχει αλωθεί από τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές».

Εξάρτημα (εν αγνεία τους) του πολυπλόκαμου G. Soros και της Ανοικτής κοινωνίας (OSI). Σχεδιασμός ….τα υπόγεια του Λάγκλεϊ !

Το ελλαδικό παράρτημα των αντιεξουσιαστών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ΣΥΝ .

Το έχει καταγγείλει επίσημα το ΚΚΕ, το έχει αναφέρει ο κ. Πολύδωρας ως υπουργός δημοσίας τάξεως , έχουμε πάμπολλα παραδείγματα υπεράσπισης των συλληφθέντων αντιεξουσιαστών από ανθρώπους του ΣΥΝ, έχουμε το παράδειγμα με την σύλληψη για ληστεία τράπεζας (με αυτόματα όπλα, γεμιστήρες, χειροβομβίδες, κουκούλες) του «αντιεξουσιαστή» γιου του κ. Βούτση, στελέχους του ΣΥΝ και τέως βουλευτή.

Από την στιγμή λοιπόν που η πλειονότητα των ΜΜΕ κατευθύνεται από την … Πρεσβεία , το κίνημα των «αντιεξουσιαστών» από το ….εδώ πλοκάμι του G.Soros και αυτός αποτελεί την ……εμπορική βιτρίνα του Λάγκλεϊ, έχετε και την απάντηση στο ερώτημα γιατί αυτή η σημερινή αγαστή «συνεργασία» ΜΜΕ- «αντιεξουσιαστών».

Τα ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροι τους , αποτελούν τους «κουκουλοφόρους λοχαγούς» . Στα πλάνα που πρόβαλαν εχθές το βράδυ(και από πληροφορίες μου μπλοκάρισαν τα τηλεφωνικά τους κέντρα από διαμαρτυρίες εξαγριωμένων πολιτών), έγραφαν ως υπότιτλο «ΤΩΡΑ» ενώ ήταν πλάνα αρχείου. Η ίδια προπαγανδιστική τεχνική με το CNN (εδώ).

Προς τιμήν του ο κ. Σόμπολος το επεσήμανε με αποτέλεσμα να προσπαθούν εναγωνίως να επικαλύψουν τα λόγια του .Το σχέδιο προέβλεπε να υπάρχει …συνεχώς …η εντύπωση αποδόμησης της έννομης τάξης.

Και επειδή τα τείχη …..πέφτουν πάντα από μέσα …, τον κεντρικό ρόλο του ύπουλου φιδιού έχει αναλάβει εργολαβικά ο εκφραστής και υμνητής των γερακιών του Μπους , ο ….. όμιλος Αλαφούζου .

Το «μερμηγκάκι» όπως τον αποκάλεσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή αλλιώς ο κ. «Θλιμμένος», καθώς με αυτό το ψευδώνυμο βγήκε δύο φορές στον ραδιοφωνικό αέρα .

Μέσα δε από την χθεσινή εκπομπή της Ελληνοφρένειας του Σκάι προέβηκαν σε βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα.

Ενώ δεν είχαν περάσει λίγες ώρες από την κηδεία του 15χρονου Αλέξη , και ενώ στην χώρα μας είναι σε εξέλιξη ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας μας, παρουσίασαν τον Πρωθυπουργό της χώρας με ….αίματα στα χέρια.

Αυτό είναι …σάτιρα από άρρωστα μυαλά ή .....μέρος του σχεδίου κ. Αλαφούζo;

90 σχόλια:

  1. Την ώρα που το Κράτος αδυνατεί να λειτουργήσει, τί περιμέναμε από την "Ελληνοφρένια"; Άλλωστε, κατά την "αριστερή" μας παράδοση, η σάτυρα επιτρέπεται ακόμη κι αν προσβάλει βάναυσα τη Δημοκρατία. Τα ίδια και χειρότερα έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός και συνεχίζει να κάνει και τώρα, από το μικρόφωνο του Best. Κι αν το Κράτος επιλέξει να λειτουργήσει και να επιβάλει είτε πρόστιμα είτε αλλου είδους ποινές, θα κατηγορηθεί για φασισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Και βεβαια να θυμηθουμε οτι ο Δελαστικ απολυθηκε οταν προειδοποιησε οτι η Καθημερινη αλλαζε προσωπο με τον ερχομο του Παπαχελλα και των συνεργατων του.Τα ειπε εγκαιρως ο Δελαστικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπιτέλους ένα Blog οπου υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν πέρα απο την μύτη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O καημμένος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!
    Ο παπανδρεου ζητησε να πάμε σε εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΘΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ ΤΑΞΗ Η ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΙΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΥΠΑΡΧΟΘΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μολις ακουσα τη Σωτηριαδου του mega να λεει οτι αυτα δεν ειναι οργανωμενα,επειδη εχουν παρεισφρησει αναμεσα στους λεγομενους νεαρους και παιδια μεταναστων.Και τοτε ποιοι τα κανουν ολα αυτα? Μεχρι και τους πολιτες που πηγαν να προστατεψουν τις περιουσιες τους τους ειπαν χρυσαυγιτες. ΑΛΗΤΕς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. Λιγο ακομα και θα πουν τον Παπανδρεου πρωθυπουργο χωρις να χουν γινει εκλογες. Φοβαμαι μη γινει καμια ανατροπη γιατι οι αμερικανοι οπως και να το κανουμε ειναι ακομα ισχυροι. Και οντως να εχουμε για πρωθυπουργο ενα αμερικανοελληνα που το IQ του δεν ξεπερναει το 45.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ φίλε , τα πράγματα είναι πλέον ολοφάνερα ακόμα και για τους πιο δύσπιστους.
    Βέβαια αυτό που οφείλω να ομολογήσω είναι ότι δικαιώνεσαι πλήρως για τα γραφόμενα σου.
    Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατάλυσης της Δημοκρατίας και της βούλησης του Ελληνικού λαού.
    Το ζήτημα είναι ότι οι πολίτες άρχισαν να αντιδρούν και να υπερασπίζονται την Δημοκρατία και τους θεσμούς.
    Αυτό που χρειάζεται άμεσα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ συγκέντρωση ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία.
    Τέτοια που να μη έχει ξαναγίνει , όχι μόνο στην χώρα μας ,αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη!
    Ένα ηχηρό μήνυμα από εμάς τους απλούς πολίτες αυτής της χώρας ότι η Δημοκρατία είναι εδραιωμένη στην χώρα μας και δεν θα μπορέσει κανείς να την διαρρήξει.
    Συγχρόνως να πάρουν και το μήνυμα και τα εδώ ...."πολιτικά υποκαταστήματα" και "πολιτικά υποκατάστατα" (που δυστυχώς ευρίσκονται ΚΑΙ εντός του Κοινοβουλίου) του Στεητ Ντηπάρτμεντ.
    Εύχομαι Καλό Απόγευμα (όσο μπορεί να είναι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άραγε η κ. Άννα Διαμαντοπούλου που τα ήξερε όλα αυτά;
    Η κυρία Διαμαντοπούλου δεν ήταν που σε πρόσφατη συνέντευξη της παραδέχτηκε ότι κάποια Ελληνικά κόμματα χρηματοδοτούνται από ξένες χώρες.
    Πολλά ξέρει η κ. Διαμαντοπούλου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραίο και ολοκληρωμένο άρθρο.
    Αν έβαζες κι από τη χθεσινή συζήτηση
    αυτό:
    "τους δημοσιοκάφρους και τους πληρωμένους νεόπλουτους μπουρδολόγους των καναλιών που χλευάζουν τον Έλληνα για τον μικροαστισμό του καλώντας τον σε σύρραξη και εκθειάζοντας "τη νεολαία που επαναστατεί" ενώ τα δικά τους εκατομμύρια κοιμούνται ήσυχα στις τράπεζες της χώρας και του εξωτερικού"
    θα ήταν τέλειο. Γιατί οι παραπάνω
    βρίσκονται στον δικό μας χώρο της
    κεντροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή ρε συ σε τίποτα δεν φταίει η κυβέρνηση ή η κάθε κυβέρνηση για όλα φταίνε τα συμφέροντα ? Ο Καραμανλής όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που μας λέει και στην αρχή των πιστεύαμε (όχι πια τουλάχιστον εγώ) είναι για κάθαρση και επανίδρυση του κράτους αν εσύ το βλέπεις πουθενά αυτό τότε εθελοτυφλείς σε αντίθετη περίπτωση τα λεγόμενα σου είναι μονόπλευρα και ξέρεις η μισή αλήθεια είναι χειρότερη και από το ψέμα οπότε γίνεσαι ίδιος με αυτούς που κατηγορείς .

    φιλικά
    φοιτητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρακαλώ τους διαφόρους " Ανώνυμους" ....μισθοφόρους περιπατητές του διαδικτύου, εάν έχουν ....κάποια άποψη , να την εκφράζουν με ευπρέπεια και μέσα στα πλαίσια του Δημοκρατικού διαλόγου.
    Στην αντίθετη περίπτωση τα σχόλια τους οδηγούνται στον κάδο αποπατημάτων!
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και αυτό οργανωμένο σχέδιο? Περσυ ο στρατηγός άνεμος, φέτος ποιος είναι ? Επίσης πρέπει να εξηγήσεις κάποια στιγμή στους αναγνώστες σου ότι το γεγονός ότι η ΝΔ (και η κάθε ΝΔ) που έχει 150+ έδρες στη βουλή, με τον ισχύων (και ειδικά με το νέο) εκλογικό νόμο ΔΕΝ αντιστοιχεί ούτε στους μισούς από τα 4.000.000 πολίτες που ανέφερε καποιος, προφανως όχι καλα πληροφορημένος, αναγνώστης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To Alpha τι ρόλο παίζει; Ακόμη και τον Δημητρά έβγαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι οι τυφλοί θα έρθουν σήμερα εδώ.
    Τα γυαλιά που πλιατσικολόγησαν από τα διάφορα μαγαζιά δεν τους βοηθούν σε τίποτα.
    Θα παραμένουν εθελοτυφλούντες. Όσο για τον Αλαφούζο τα είχε πει έξω από τα δόντια και ο Δελαστίκ και η Αριστέα Μπουγάτσου.
    Εμείς οι πολίτες δεν ακούγαμε η δεν θέλαμε να ακούσουμε βολεμένοι στους καναπέδες μας.
    Όλα άλλαξαν με την πρόσληψη του αμερικανοθρεμένου Παπαχελά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί τα κανάλια αποσιωπούν τη βαλλιστική έκθεση, τι επιδιώκουν;
    http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_4063.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "ολα ηταν τυχαια!Η καταπιεσμενη λαικη οργη!Η απελπισια των 700€!Η παιδεια...!Οι "δουλοι" μεταναστες,οι Σαντινιστας,το Φαραμπουτο Μαρτι,οι συγκυριες,οι βαλκυριες,.. το μυαλο σας ειναι λειψο και το δικο της πιο.." Α ΡΕ ΠΑΥΛΟΦ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ!!!!!
    Ελληνες απομονοστε ολους αυτους που δολοφονουν την πατριδα μας!Πολιτικα,κοινονικα,οικονομικα!Με καθε τροπο!Νομιμο παντα!Δεν ειμαστε σαν αυτους!Ποιος ΕΛΛΗΝΑΣ καταστρεφει περιουσιες Ελληνων?Ποιος Ελληνας δινει ιδεολογικη και πολιτικη καλυψη στις ορδες του Αλαριχου?Ποιος Ελληνας ενθουσιαζεται με το χαος και την καταστροφη που αγγιζει το συνολο της κοινωνιας?ΕΚΤΟΣ βεβαια απο αυτους που λαμβανουν τα παχυλα τσεκ απ' ΕΞΩ....G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον G apo CT. Όσο για τον ΣΚΑΙ δεν πρόκειται για απλή α-νοησία των υπευθύνων του ,αλλά για κάτι πιο βαθύ σίγουρα .
    Έχουμε να κάνουμε με την ισοπέδωση που αποτελεί την κύρια συνιστώσα του καθημερινού εκφασισμού..(κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι αυτή είναι και συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εγώ ....όχι καλέ, δεν τους πιστεύω. Απαπα! Τι λένε οι άνθρωποι!)
    Αλήθεια ο κ. Αλαφούζος είναι υπέρ της πολυφωνικής μονοφωνίας ή υπέρ της μονοφωνικής πολυφωνίας; χαχαχα!
    Καλό βράδυ φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AΦΟΥ καθήσαμε και φάγαμε, ότι τα χαζοψηρόπαιδα ήταν ο μέγας κίνδυνος του έθνους, που κατάφεραν κι εξάρθρωσαν,ΓΙΑΤΙ να μην μας ταίσουν τώρα, ότι τα 15χρονα καταστρέφουν μαγαζιά, βιβλιοθήκες, δρόμους κι ιστορικά κτίρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φαίνεται πως πολλά λένε στη λέσχη,
    γι αυτό η Διαμαντοπουλου παριστένει
    την πυθία...

    Πολλά σχεδιάζει αυτή η λέσχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. To σύγχρονο παρακράτος οργιάζει.

    Οι πληρωμένοι κουκουλοφόροι
    εκτελούν την διατεταγμένη υπηρεσία τους.

    Ο Αλαβάνος και η παρέα του οι
    σύγχρονοι ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ!!!

    Αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Υπαρχει κατι στην αναρτηση σου που δεν μου παει. Αυτη η σπορα καχυποψιας που αφαιρει απο την δυναμικη των εξελιξεων δεν μου βγαινει. Αχνα βγαζω ενα μηνυμα απο τα λεγομενα σου. Ενα μηνυμα που θελεις να περασεις.
    Ποιο ειναι το μηνυμα που θελεις να περασεις? Το μηνυμα, προσωπικα το βρισκω αχρειο, που θελεις να περασεις ειναι οτι:
    εσυ ο ελληνας πολιτης εισαι ενα τιποτα, δεν αξιζεις δεκαρα. Καθησε στα αυγα σου, δεν εισαι αξιος να ορισεις την μοιρα σου, ασε εμας να σε καθοδηγησουμε. Παιζονται παιχνιδια στην πλατη σου που ουτε κατα διανοια μπορεις να φαντασθεις. Αυτη η διαδηλωση δεν ειναι δικη σου, δεν σου ανηκει, ειναι κατασκευασμα υποχθονιων δυναμεων που δεν μπορεις να διανοηθης. Εισαι απλα ενα υποχειριο και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δηλωσεις παραυτα υποταγη. Ασε εμας να καθορισουμε τον δρομο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ s54elas
    "Αυτη η διαδηλωση δεν ειναι δικη σου, δεν σου ανηκει, ειναι κατασκευασμα υποχθονιων δυναμεων που δεν μπορεις να διανοηθης"
    .... Διαδήλωση;.....
    Το έχω ξαναγραψει και θα το ξαναγράψω φίλε μου .'Ισως το καταλάβεις!
    Ο Βολτέρος έλεγε ότι «όποιος έχει τη δύναμη να σε κάνει να πιστέψεις σε παραλογισμούς, έχει τη δύναμη να σε κάνει να πράξεις αδικίες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μήπως και η ζαρντινιέρα, ήταν σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για να επέλθει το χάος...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μερικοί εδώ μέσα μπαίνουν απλά για να πουν τα εσώψυχά τους χωρίς καμιά τοποθέτηση. Ο ένας λέει για ζαρντινιέρα, ο άλλος για διαδήλωση. Έλεος πια! Υπάρχουν και τα indymedia, μπορείτε άνετα να γράφετε εκεί τις "ιδέες" σας. Έχει και πολύ καλές οδηγίες για το που υπάρχουν μπάτσοι και που γίνονται επεισόδια, μπείτε μπας και 'κονομήσετε και τίποτα ρόλεξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ploutarxos
    2700 επισκέψεις στις 5:30 το απόγευμα !!!!
    Δεν ξανάγινε.
    Μέχρι τα μεσάνυχτα πόσες θα γίνουν ???
    Όλοι περνάνε για να διαβάσουν κάτι αληθινό και σίγουρο άσχετα αν τον έχουν κατατάξει στην δεξιά προπαγάνδα.

    -@P
    Συνέχισε φίλε και κάποτε θα καταλάβουν ότι τα χρώματα δεν είναι το πάν.
    Υπάρχει και το κοινό καλό
    Υπάρχει και η νέα γενιά που πρέπει να μάθει την αλήθεια και τα ψέματα.
    Και πάνω από όλα υπάρχει η Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Με εκνευρίζει το γεγονός, ότι παρουσιάζεται η ζαρντινιέρα όταν θέλετε να γράψετε κάτι κατά την αστυνομίας.
    Γιατί δεν γράφει κάποιος τι έκανε ο κύπριος πρίν τον πιασουν οι αστυνομικοί;; γιατί αντιστάθηκε τόσο έντονα;
    Αν δωθει κάποτε απάντηση, θα λυθουν πολλές απορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η Αποστασία είναι έτοιμη.

    Η αποσταθεροποίηση έχει επιτευχθεί.

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τότε το παλάτι , ο Πιπινέλης (υπουργός εξωτερικών τότε),και η Ένωση Κέντρου που τσιμπώντας το δόλωμα της εξουσίας σιγοντάρισε στη συνταγματική εκτροπή.

    Βεβαίως μετά από δύο χρόνια ήρθε και η σειρά της Ένωσης Κέντρου και τελικώς ήρθε η δικτατορία.

    Αυτή τη στιγμή τα πράματα έχουν ωριμάσει.

    Ο Τατούλης κατάφερε να διαγραφεί αφού έκανε συνεχείς προσπάθειες στο τέλος τα κατάφερε

    δεν έφυγε , τον έδιωξαν.

    Μένει ακόμα ένας ,θα δούμε ποιος είναι . Αλλά η δουλειά πρέπει να γίνει έξυπνα. Δεν πρέπει

    να αποσκιρτήσει ακόμα ένας η δύο βουλευτές . Είναι χονδροειδές θα επαναληφθεί η ιστορία του 65

    πράμα εντελώς άκομψο. Χρειάζεται σωστή προετοιμασία και υπομονή για τη κατάλληλη στιγμή.

    Και η ευκαιρία ήρθε. Ένα εξαιρετικά θλιβερό περιστατικό ,και δόθηκε το σήμα για να συμπληρωθεί η αποσταθεροποίηση. Η Αθήνα καίγεται από τότε. αναζητούσαν και άλλα θύματα.

    Το εύχονται . Στις εκκλήσεις για ομαλοποίηση της κατάστασης τα Κόμματα κώφευσαν τα συνδικάτα το ίδιο . Όταν κάνεις συγκέντρωση και πορεία ενώ ακόμα η Ελλάδα καίγεται και λεηλατείται ,τη άλλο κάνεις από το να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Δεν σεβάστηκαν τον ¨Έλληνα πολίτη τα κανάλια τον παραπληροφορούν ,κάνουν πλύση εγκεφάλου μόνο ενημέρωση δεν κάνουν .(Εχτές απομόνωσαν ένα χαζό περιστατικό που κάποιος Ζητάς πυροβολεί στον αέρα. Αν το πεις μία φορά είναι ενημέρωση . Άμα το δείχνεις και το ξανά δείχνεις επί ένα τέταρτο είναι πλύση εγκεφάλου.

    Και το παιχνίδι συνεχίζεται και είναι για γερά νεύρα . Καραμανλής perda est

    O Βενιζέλος το ομολόγησε

    Βρισκόμαστε προ των πηλών της εξουσίας.

    Ένα αποστάτη τον βρίσκουμε εύκολα

    .Αλλά η δουλειά πρέπει να δέσει καλά για να μην δημιουργήσουμε ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παλαιό αλλά τελικά, πάντα επίκαιρο...
    ....από διαδηλώσεις μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου τον Ιανουάριο του 1990. Στις 25 Ιανουαρίου του 1990, την περίοδο της οικουμενικής κυβέρνησης του Ξενοφώντα Ζολώτα και Υπουργού Δικαιοσύνης τον καθηγητή της Νομικής κ. Κωνσταντίνο Σταμάτη, το Εφετείο Αθηνών αθωώνει τον αστυνομικό Αθανάσιο Μελίστα για τον θάνατο του 15χρονου Μιχάλη Καλτεζά το 1985 στα Εξάρχεια, επι κυβερνήσεως ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Με βάση την ιατροδικαστική εξέταση ο Καλτεζάς είχε πυροβοληθεί από πίσω και από απόσταση 20 μέτρων. O Μελίστας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση με αναστολή και σε δεύτερο βαθμό αθωώθηκε από το Εφετείο, με δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, καθώς του αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό το ότι ήταν "εν βρασμώ ψυχής". Η αθώωση του αστυνομικού προκαλεί γενικευμένες ταραχές στην Αθήνα... Το πανό προέκυψε από την φράση του Μιλτιάδη Έβερτ ότι "οι αστυνομικοί είναι ο ανθός της Ελληνικής νεολαίας". Σημείωση: Μετά τα επεισόδια του 1985, ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξεως Μένιος Κουτσόγιωργας παραιτήθηκε αλλά η παράιτηση του δεν έγινε δεκτή από τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @politis,
    diladi theleis na peis oti iparxi ena organomeno sxedio pou theli na vgali ti dimokratia mas sathri, tin astinomia mas axristi, tin koinonia mas se katastasi aposinthesis, tin oikonimia mas adinami ENO DEN EINAI ETSI? theleis na peis oti exoume fovera apotelesmatikous thesmous pou den epitrepoun se kanena lamogio na prokalesoun koinoniki strevlosi kai parola auta simvenei giati o Soros apofasise na mas apostatheropiisi kai estile koukouloforous stis polis kai ebristes sta dasi mas?
    kalo einai na koitazoume kai to dasos kamia fora aneksartita apo to politiko xroma tou kathenos! prepei na strouthokamilizoume sta autonoita?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. υπάρχουν και άλλοι αγωνιούντες και συνοδοιπόροι...:
    Ο εγκλωβισμός, τα αδιέξοδα και η αμηχανία Καραμανλή
    http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2927

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Γεροπαράξενος
    Ο κ. Βενιζέλος πώς είναι σίγουρος ότι θα βρεθεί στην εξουσία?
    Αφού έριξες το σενάριο ας το συζητήσουμε.
    Ας υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση χάνει την πλειοψηφία στην βουλή.
    Θα πρέπει να γίνουν εκλογές
    Ποιος είναι τόσο σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές ???
    Και αν τις ξανακερδίσει η ΝΔ όπως τις προηγούμενες τι θα έχουμε να λέμε τότε.
    Αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να τα προβλέψει κανένας.
    Οι περισσότεροι Έλληνες αντιπαθούν πλέον τις εκλογές και όταν τους προκαλείς είναι απρόβλεπτοι.
    Αυτό έδειξε η προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

    @ 6:10
    Επειδή ακριβώς δεν έχουμε αυτά που λες γιαυτό βρίσκουν έδαφος οι ¨παρεμβολές¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το εάν ήταν ατύχημα ή δολοφονία σίγουρα δεν αναιρεί την τραγικότητα του θανάτου ενός τόσο νέου ανθρώπου.
    Που θα σταθούν όμως ΤΩΡΑ ΠΙΑ όλοι αυτοί οι αλήτες των πράσινων blogs που μιλούσαν για χούντα του Καραμανλή, για παρακράτος της δεξιάς, για την κυβέρνηση που σκοτώνει νεαρά παιδιά;
    Που θα σταθούν τώρα όλοι αυτοί οι κατευθεινόμενοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου που κραύγαζαν να παραιτηθεί η εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας;
    Έχουν τσίπα τέτοιου επιπέδου άνθρωποι;
    Είμαι σίγουρος ότι πολλοί λίγοι από αυτούς θα παραδεχθούν τις υπερβολές τους και, ακόμη και εάν κάποιοι το κάνουν, θα επικαλεσθούν σαν άλλοθι την περιρέουσα ατμόσφαιρα.
    Την οποία όμως δημιούργησαν οι ίδιοι.
    Εάν μερικές φορές αναρωτιούνται για τις συχνές υπερβολές των δεξιών εναντίον τους, ας αναλογισθούν τις δική τους συνεισφορά στην κακοπιστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @gnik,
    ma auto akrivws leo ki ego, adi na asxoloumaste me tis paremvoles opos kanei kaloproereta fadazomai o politis, prepei na doume tis pragmatikes eties. kai exo kourasti na akouo sinexeia tin karamela oti ftene oli tin ora oi amerikanoi, ipoxthonia kentra tou eksoterikou kai de ksero ki ego ti allo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Eπαναλαμβάνω αυτό που έγραψα :
    Να καλέσει η ΝΔ τους οπαδούς της να κατέβουν στουρ δρόμους για την προστασία της εκλεγμένης κυβέρνησης,της Δημοκρατίας και του Συντάγματος.
    Εχουν κάθε δικαίωμα.
    Θυμηθείτε το άρθρο του Συντάγματος που προδικτατορικά έγινε γνωστό ως 114.
    Το Σύνταγμα της Ελλάδος στο ακροτελεύτιο άρθρο του γράφει : Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων δικαιουμένων και υποχρεουμένων να το υπερασπίσουν.
    Αναρχικά στοιχεία επιχειρούν την κατάλυση του Συντάγματος,την ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης και την καταστρατήγηση του συνταγματικού δικαιώματος της ατομικής ιδιοκτησίας.
    Βάσει του άρθρου αυτού εάν θέλετε έχετε το δικαίωμα να βγείτε στους δρόμους για να υπερασπίσετε από τους αναρχοτραμπούκους τη Δημοκρατία,το Σύνταγμα και το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας που απειλείται από τους εμπρηστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Tόσο πολύ έχουν χαθεί ο κοινός νους και η στοιχειώδης δυνατότητα ανάλυσης από τον τόπο;

    Αυτά που λέει η κα Διαμαντοπούλου είναι πράγματα που τα νιώθω και εγώ και άλλοι πολλοί χρόνια τώρα.

    Στην τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα στα μέσα του Νομεβρίου -έφυγα με την απόλυτη βεβαιότητα ότι όπου ναναι θα σκάσει το "καζάνι" και θα γίνει ότι έγινε. Χρειάστηκε δυστυχώς ο φόνος...

    Αυτά που λέει, είναι απλά, απλούστατα και όποιος δεν το καταλαβαίνει, θα το πω απόλυτα είναι πραγματικά βλάκας ή εθελοτυφλεί σκόπιμα και ύποπτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΛΕΟΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ - ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ - ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ. ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο '' GEORGAKIS'' ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ? ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Aκούστε όλες τις απόψεις.
    http://serbianna.com/blogs/michaletos/?p=415

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είναι ιδιομορφία της Ελληνικής Δημοκρατίας, το πρώτο πράγμα που ζητά η αντιπολίτευση είναι να φύγει η κυβέρνηση. Πιστεύει οτι θα τα καταφέρει καλύτερα ...
    Θα φέρω ενα παραδειγμα απο την νότια Ευρώπη για να δείξω με πόση σοβαρότητα λειτουργούν οι θεσμοί σε άλλα κράτη.
    Στην Ισπανία κυβερνα το σοσιαλιστικό κόμμα για δεύτερη τετραετία χώρις απόλυτη πλειοψηφία (ψήφων και εδρών) και στο Παρτιδο Ποπουλάρ (δεξιά) δεν του εχει περάσει ουτε απο το νού, οχι να ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά να ζητήσουν εκλογές.

    Τί να πώ γαι την Ελλάδα; ...μωραίνει ο κύριος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φίλε πολίτη ναί είναι σχέδιο. Ο Σκάϊ
    είναι έλεγχόμενο από τή νέα έποχή κανάλι πού άπροκάλυπτα προπαγανδίζει
    ότι πλασάρει ή νέα τάξη πραγμάτων.
    Ο Παπαχελάς ξεκίνησε από ΕΚΟΝ-Ρήγας Φεραίος, άνταποκριτής τής αύγής στήν Ούάσιγκτον, Καθημερινή, Mega, Σκάϊ.
    Είναι δέ ό μόνος ''Ελληνας'' δημοσιογράφος πού συμμετείχε 2 φορές
    στίς ετήσιες συνόδους τής λέσχης Μπίλντεμπεργκ, τό 2002 καί τό 2008.
    Σ' αύτές τίς συνόδους χειραγωγών μέ μαριονέτες πού λέει καί ό Κλ. Γρίβας, παίρνονται άποφάσεις από τούς χειραγωγούς καί τίς έκτελούν οί μαριονέτες. Στίς ΗΠΑ γίνονται κάθε 4-5 χρόνια καί έκεί λαμβάνονται σημαντικότερες άποφάσεις. Τό 2002 λοιπόν καί το 2008 έγιναν Στίς ΗΠΑ Chantilly, Virginia. Σ' αύτές συμμετείχε ό Αλεξ!!! Καταλαβαίνετε λοιπόν τί έννοούσε ο κ. Δελαστίκ καί γιατί τόν έδιωξαν από τήν Καθημερινή.
    Τό αξιοπερίεργο είναι ότι τό 2002
    από έλληνικής πλευράς συμμετείχε μόνο ό Παπαχελάς...
    Αύτό έξηγεί πολύ καλά φίλε πολίτη τή στάση τού Σκάϊ, Καθημερινή κτλ.
    Ομως εδώ τά πράγματα άρχίζουν νά περιπλέκονται, διότι φέτος τόν Ιούνιο πού έγινε ή σύνοδος πήγε καί ή Αννα Διαμαντοπούλου, 4η φορά μαριονέτα 2004,2005,2007,2008, γιαύτό λέει κι αύτά πού λέει, πήγε κι ό Αλογοσκούφης 4η φορά μαριονέτα κι αύτός,2005,2006,2007, 2008, καί μάς έφερε φρέσκες έντολές. Είπε σέ ομιλία του στόν Ελληνοαμερικάνικο σύνδεσμο ότι ή σύνοδος τών 20 πού έγινε γιά πρώτη φορά στίς ΗΠΑ, λόγω κρίσης, απεδείχθη πολύ καλύτερη μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης, καί ότι δέν πρέπει νά σκεπτόμαστε έθνικά γιά τήν έπίλυση τών προβλημάτων μας αλλά παγκόσμια, είναι λάθος νά σκεπτόμαστε έθνικά!! Οπως βλέπουμε έμαθε καλά τό ποίημα, γιαύτό έχει καί ήγετικές φιλοδοξίες.
    Δέν θέλω νά συνεχίσω, Κώστα Καραμανλή έπιτέλους είσαι πρωθυπουργός τής χώρας κάνε ότι χρειάζεται σήμερα γιατί έπρεπε νά τό είχες κάνει προχθές. Δέν θέλουμε
    αλλον νά κυβερνήσει, θέλουμε νά άλλάξεις πορεία, είσαι σέ λάθος δρόμο μέ λάθος άνθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο Ιθαγενής

    “Φυσικά οι πιο απλοϊκοί και ψύχραιμοι, βλέπουν αλλαγή πολιτικού σκηνικού με την οικονομική ύφεση να παίζει μουσική υπόκρουση και το ΔΝΤ όχι πολύ μακριά.”

    Ως απλοϊκός ιθαγενής που το έχω γράψει και φωνάξει τόσες φορές μπορώ να πώ ότι συμφωνώ μαζί σου: φωτογράφισες το σκηνικό της καθημερινότητας.

    Το παιδί μας ο Αλέξης και ο ειδικός φρουρός ήταν οι πρωταγωνιστές.

    Το σενάριο όμως είναι η κατάρρευση της χώρας που είναι το φυσικό επακόλουθο της παιδείας μας.
    Οχι των σχολείων και των σχολών που είναι της πλάκας αλλά της συμπεριφοράς μας και της προσωπικότητας μας όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στο περιβάλλον που προσπαθούμε όχι να ζήσουμε αλλά να επιβιώσουμε.

    Ρωτώ:

    Τι διαφορετικό έχουν τα Εξάρχεια της μολότοφ από τα Εξάρχεια της ηρωίνης?

    Εχει πάει κάποιος στο ΕΑΜ (Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο) να δει να κάνουν 11,00 πμ ενέσεις στην Τοσίτσα και στην Μπουμπουλίνας?

    Οταν η Ελληνική Κοινωνία παράγει πολίτες του επιπέδου: “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε μαλάκα? Θα δεις τι θα σου κάνω?”

    Όταν η Ελληνική Οικονομία είναι σαράφηδες και μεταπράτες, σε μια χώρα που τίποτα δεν παράγει?

    Όταν η Ελληνική Πολιτική Σκηνή αντιπροσωπεύεται από επιγόνους απογόνων πολιτικών?

    Οταν τα συλλογικά όργανα είναι κομματικά υποχείρια?

    Οταν το σύστημα είναι 6 οικογένειες με προσυμφωνημένα πεδία δράσης?

    Μας κάνει εντύπωση που κάποιος τα σπάει επειδή:

    -δεν έχει να φάει
    -δεν του πήρε ο μπαμπάς καινούριο αμάξι
    -δεν βγάζει πια τα μαύρα που είχε συνηθίσει
    -εργάζεται σαν δουλοπάροικος για 600 €
    -είναι “μαγκιά” τα Εξάρχεια
    -είναι αντίδραση
    -είναι συνωμοσία
    -έχουν πολιτικούς πάτρωνες

    Οχι, απλά είναι ο επιτάφιος μιας χώρας που 30 χρόνια έκανε τον μάγκα ενώ στην πραγματικότητα αποτελείται από ημιμαθείς ιδιώτες.

    Ας μην ανησυχούν ορισμένοι, κανείς δεν ασχολείται μαζί μας το τσίρκο της Ευρώπης είμαστε, το παράδειγμα προς αποφυγή.

    ΥΓ

    νέα πολιτική κίνηση? Οκ
    Αρχηγούς σωτήρες? ποτέ δεν είχαμε έλλειψη
    να φύγει η ΝΔ? θα έρθει το ΠΑΣΟΚ
    (με το σκεπτικό ότι ήταν λιγότερο ανίκανοι, όχι τίμιοι ή ικανοί αλλά λιγότερο ανίκανοι)

    Ολα σωστά και ωραία.
    Πολίτες θα βρούμε? Ανθρώπους? εργαζόμενους? Παραγωγούς?

    ή θα έχουμε πάλι κομματόσκυλα δουλοπάροικους προαγωγούς?

    Ας κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη και μετά ας προτείνουμε λύσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η ΝΔ πήρε ένα καλό μάθημα. Ας βάλει μυαλό. Ας κατργήσει από τις 820 ΜΚΟ που υπάρχουν όλες τις ανθελληνικές. Ας χρηματοδοτήσει προσκείμενα σε αυτήν ΜΜΕ ώστε να έχει βήμα. Δεν υπάρχει ούτε ένα ηλεκτρονικό μέσο που να έχει αναδείξει το έργο της κυβέρνησης. Παρουσιάζουν μόνο τα αρνητικά. Ας φτιάξει τους μηχανισμούς επανασύνταξης, κι εμείς θα την υποστηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. politi,ακουστηκε κατι σχετικα με την κρισιμοτητα της χθεσινης νυχτας.Ισχυει;Ας μιλησει καποιος ανοιχτα,μας αφορα ολους σαν εθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σήμερα ύστερα από πολύ καιρό είδα ειδήσεις, είδα την Τρέμη σε ρόλο δικαστή να καταδικάζει τον αστυνομικό και να εξετάζει μια μάρτυρα ΄΄Δήμητρα΄΄. Δημοσιογραφία για κλάματα !!! ντροπή τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. φιλε το θεμα με την διαμαντοπουλου το τραβηξες πολυ!
    μου αρεσει και μενα να διαβαζω για λεσχες κλπ αλλα δεν θελει και μεγαλη αντιληψη για να καταλαβεις οτι εκει που λεει πηγαιναμε με μαθηματικη ακριβεια.
    ας ειμαστε λιγο σοβαροι. δεν ειναι καλα τα πραγματα
    θωμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μίλα ανοιχτά και εξήγησε το οργανωμένο σχέδιο. Πες μας γιατί είναι "άρρηκτα συνδεδεμένοι με το ΣΥΝ". Με στοιχεία και επιχειρήματα και όχι με κραυγές αποπροσανατολιστικής κινδυνολογίας. Εδώ χάθηκε η ζωή ενός δεκαπεντάχρονου παιδιού χωρίς λόγο και αιτία και κάποιοι προσπαθούν να μας χειραγωγήσουν. Δεν είμαστε "πρόβατα" κύριοι. Δεν επικροτώ τις καταστροφές και τις λεηλασίες αλλά δεν είναι το κυριότερο θέμα αυτής της υπόθεσης. Μη βλέπετε συνέχεια φαντάσματα που δήθεν "χτυπούν" την κυβέρνηση. Φτάνει πιά, έχουμε κρίση και συνείδηση και μπορούμε να κρίνουμε...
    Πολύ φοβάμαι ότι θα έρθουν χειρότερες μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/12/blog-post_3591.html

    Δείτε αυτό το video...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 12.15 Ti εννοεις με το "χειροτερες μερες" θα συνεχεισετε να τα σπατε?
    G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. οσοι εχουμε μαθει να διαβαζουμε εφημεριδες και να ερμηνευουμε μεσα απο κειμενα το τι κρυβετε πισω απο τις λεξεις ,γνωριζουμε το ρολο καθε εφημεριδας και το τι ζηταει καθε παραγοντας απο τα κομματα.
    για τον συγκεκριμενο ''επιχειρηματια'' γνωριζουν ολοι οτι θελει να κλεισει το νταμαρι στο μαρκοπουλο για να εισαγει αδρανη υλικα απο απεναντι και να γινει ετσι μονοπωλιο.
    γιαυτο λοιπον κανει αντιπολιτευση χρησιμοποιοντας εικονες που στοχευουν στο μυαλο.το ιδιο κανει χρησιμοποιοντας και την ψευτικη ευαισθησια για οικολογικα θεματα απο την εφημεριδα του.
    οσον αφορα τον παπαχελα νομιζω οτι και για τον δελαστικ παρολο που ηταν αριστεριστης τα ιδια λεγανε.αρα λοιπον αποριπτω οτι τα παιρνει απο πρεσβειες.
    ΥΓ:η νεα γενια που βγηκε στους δρομους μπορει να μην ξερει να χειριζετε και να αναλυει τοσο καλα τα γραπτα ,αλλα οσον αφορα την εικονα ειναι μπροστα και καταλαβαινουν τι ειναι προπαγανδα και τι οχι.ΑΡΑ κανενας πονηρος δεν μπορει να τους αλλαξει το αξιακο τους συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. πολύ αμερικάνικη ταινία βλέπετε ρε μάγκες.. παντού και πάντα οι άλλοι φταίνε.. cia kgb inteligent servis mossad οι κυβερνώντες μας ποτέ.. ποιος μωρέ ,έχτιζε τους κουμπάρους τους βαρθολαομαίους τους ζαχόπουλους την ζημενς τα ομόλογα τις υποκλοπές και τώρα τελευταία το κτηνώδες βατοπέι; οι μυστικές υπηρεσίες..

    και εντάξει να δεχτώ την έωλη άποψή σας.. αν η κυβέρνηση ήταν μέσα κι έξω απαστράπτουσα σαν διαμάντι ποιος θα ήταν εκείνος που δεν θα συντασσότν μαζί της;

    πάλι στρατηγούς άνεμους γυρεύετε;

    11 Δεκέμβριος 2008 2:10 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αγαπητοί μου συμπολίτες
    Χαίρομαι που γίνεται μια προσπάθεια από όλους ανάγνωσης των γεγονότων όσο δύσκολο και αν έχει κατασταθεί αυτό από την αργή σήψη εννοιών όπως ορθός λόγος, αξιοπρέπεια, ελευθερία, αξιοκρατία για να μην αναφερθώ στο μέτρο, τον σεβασμό και το πτώμα-λέξη δημοκρατία...Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους ή σχεδόν όλους για το τρόπο που επιλέξατε να τοποθετηθήτε και να συνεισφέρω με την σειρά μου λέγοντας εκείνο που έλεγε κι ο Ηράκλειτος ο πρώτος διαλέκτικός της ιστορίας. Εκ των διαφερόντων η αρμονία. Ο κόσμος ο ίδιος και η κοινωνία νομίζω πως δεν μπορεί παρα να ιδωθεί σαν ένα δυναμικό αλλά και χαοτικό φαινόμενο με μαθηματικούς όρους. Όποια σχέδια και συμφέροντα και αν υπάρχουν κάθε φορά κάποια άλλα τα εμποδίζουν. Δεν μπορώ να πιστέψω σε ένα σύστημα ελέγχου θεοκρατικού τύπου που ελέγχει τα πάντα. Μας μένει να είμαστε άγρυπνοι,καλή ώρα, να προσπαθούμε να διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις τις αιτίες και πίσω από την σημειολογία των μέσων τα συμφέροντα. Όλοι αυτοί είναι εν τέλει άνθρωποι που ολισθαίνουν και εκείνη την στιγμή που ολισθαίνουν διαφαίνονται! Η τελευταία γενιά "νυκοκοιραίων" όπως τους αναφέρουν τον τελευταίο καιρό έχει τελειώσει από το 1950. Εκτοτε σιγά σιγά αδυνατούμε να συγκροτήσουμε ένα κράτος ισόνομο στοιχειωδώς. Η αποτυχημένη πολιτεία κατα Τσόμσκι Αμερική έχει εκλάμψεις όπως την φυλάκιση πολιτικών προσώπων και την δικαίωση στα δικαστήρια πολιτών έναντι πολυεθνικών. Εμείς τι έχουμε φίλοι μου; Αυτές τις μέρες βλέπω απλά την κατάθλιψη να γυρίζει σε μανία...Το δίπολο είναι ένα και το αυτό μιας κοινωνίας που είτε στριμώχνεται από την διεθνή τάξη πραγμάτων είτε από την δική της φαυλότητα είτε από το ρήμαγμα των νόμων σε κάθε βαθμίδα και θέση δημόσια είτε εν τέλει από ένα σύνολο όλων αυτών παραπαίει ανάμεσα στην ιδιώτευση και την μελαγχολία. Αυτό το παιδάκι όποιο κι αν είναι σκεφτείτε πως είναι ο λόγος η αφορμή που ένα πλήθος ιδιωτών μπαίνει σε έναν έστω και αναποτελεσματικό διάλογο! Μήπως έχει αλλάξει κάτι όχι από το γεγονός αυτό καθεαυτώ αλλά από την ιστορική ανάγκη; Μήπως τελικά τα προβλήματά μου μπορώ να τα λύσω εγώ και όχι κάποιος που δέχομαι ότι δεν είναι ικανός εδώ και χρόνια? Δείτε ποιοι είναι οι έλληνες βουλευτές...Αλλά δείτε πάλι εμείς τους ψηφίσαμε..Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμα αλλά επιτρέψτε μου και μια συναισθηματική κορώνα.. πως μπορεί ένα παιδάκι 12 χρονών να πετάει πέτρες; Εγώ δεν θα το έκανα παρά σε έναν πόλεμο. Μήπως τελικά έχουμε έναν πόλεμο κι εμείς να δώσουμε που η γενιά των 30ηδων και και 40ηδων δεν έδωσε ποτέ; Εμείς ο καθένας με τον τρόπο εκείνον που αντέχει αλλά με κόστος αγαπητοί μου φίλοι και όχι με λυρικές ουδετερότητες. Με όχι από εμάς τους πολίτες στους διεφθαρμένους των δημόσιων υπηρεσιών με μποικοτάζ πραγματικά και όχι αστεία της μιας μέρας με φαντασία στον όποιο ακτιβισμό και όχι με το χύμα του μετά την πορεία καφεδάκι..ααααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αν ψάξουμε στο Διαδίκτυο θα δούμε ότι αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα ακολουθεί το ίδιο καλούπι των "παρδαλών" εξεγέρσεων που συγκλόνισαν τις "Δημοκρατίες" της πρώην Σοβιετικής Ενωσης απο την Rose της Γεωργίας μεχρι την Orange εξέγερση της Ουκρανίας. Μισθοδοτημένοι απο το USAID και τα παρακλάδια της CIA το NED (National Endowment of Democracy) και Freedom House οι οπαδοί του εκλεκτού των ΗΠΑ (Yushchenco) δημιούργησαν το απαραίτητο χάος ώστε η εγκυρότης του αποτελέσματος των εκλογών να αμφισβητηθεί και να δώσει αφορμή για την μη αναγνώριση του εκλεγμένου προέδρου (Yanukovych). Χιλιάδες κουβέρτες,σκηνές και τσάμπα γεύματα μοιράστηκαν στους διαδηλωτές ώστε να την αράξουν έξω από την Βουλή, όλα πληρωμένα από το USAID. Οι τεχνικές και ο τρόπος των "παρδαλών" εξεγέρσεων ακολουθούν το δοκιμασμένο πείραμα της ανατροπής του προέδρου του Ιράν Μοσαντέχ το 1952 στην επιχείρηση Ajax. Τότε, όπως και σήμερα, χιλιάδες κομπάρσοι πληρώθηκαν από την Αγγλική MI6 και την CIA για να παίξουν τους αγανακτισμένους μπροστά από τα ΜΜΣ(κοταδισμού) της εποχής, να βαδίσουν στα ανάκτορα και να ανατρέψουν τον Μοσαντέχ.

    Ο Καρμανλής πρέπει να ανατραπεί. Ολος ο θίασος ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι επί σκηνής. Οι κομπάρσοι Ανάρχες, ΑντιεξουCIAστές ρίχνουν τα συγκεκριμένα ποσά βίας για να δημιουργηθεί το απαραίτητο χάος ώστε οι πολίτες διαβουκολημένοι από την βουκέντρα της νεοταξίτικης φράκCIA των ΜΜΣ(κοταδισμού) να διαλέξουν τους εκλεκτούς που θα ξαναβάλουν την Ελλαδα στο μαντρί.

    Το έχει η μοίρα των Καραμανλή.

    Ο Καραμανλλής Α΄ έκανε άνοιγμα στον De Gaulle και Ευρωπαϊκή Κοινότητα την εποχή που ο στρατηγός και η κοινότητα ήταν τα μαύρα πρόβατα του αμερικανισμού και άρπαξε τον "ανένδοτο αγώνα" και την δολοφονία Λαμπράκη. Το αποτέλεσμα να φύγει "νύχτα" σαν Τριανταφυλλίδης και εμείς να αρπάξουμε τα 7 χρόνια φαγούρας . Είναι πολύ μεγάλη η σύμπτωση για να περάσει απαρατήρητη. Οι πρωτεργάτες του "ανένδοτου αγώνα", όσοι ζουν, είναι τα πλέον παθιασμένα φερέφωνα της Νέας Τάξης πχ ο κύριος Καρκαγιάννης της Καθημερινής. Όπως o Daniel Cohn-Bendit, ο κόκκινος Ντάνι του Μάη 68. Τότε βοήθησε να μετριαστεί η αίγλη του στρατηγού De Gaulle και να χάσει την ισχύ του. Σήμερα είναι ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής της κάθε αυθαιρεσίας του αμερικανισμού, από τους βομβαρδισμούς της Σερβίας μέχρι την γενοκτονία στο Ιράκ και Αφγανιστάν και μώκο για το δράμα του Παλαιστινιακού λαού.

    Ο Καραμανλής Β' έκανε άνοιγμα στον Πούτιν και πρέπει να φύγει. Η πρώτη προσπάθεια έγινε το 2007 όταν πριν απο τις εκλογές οι χωματερές συντονίστηκαν και συγχρονίστηκαν και κάηκε όλη η Ελλάδα. Εκείνη η απόπειρα απαλλαγής από τον Καραμανλή Β' παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ντόπιας φρακCIAς να παρουσιάσει τις φωτιές σαν αποτέλεσμα ολιγωρίας της κυβέρνησης απέτυχε. Απέτυχε γιατί οι Ελληνες είδαν. Οι Ελληνες ήταν εκεί. Δεν πα να έλεγαν οι διάφοροι εγκάθετοι από εφημερίδες και τηλεοράσεις για την αποτυχία της κυβέρνησης ή ότι άλλο κατέβαζε ο συφιλιδικός τους εγκέφαλος. Οι Ελλήνες από την μία άκρη στην άλλη άκρη της χώρας βλέπανε τις φωτιές να ακολουθούν η μία την άλλη και κατάλαβαν. Ο Καραμανλής κέρδισε.

    Αν νομίζεται ότι το έβαλαν κάτω, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Αν νομίζεται ότι παραιτήθηκαν από την προσπάθεια αποπομπής του, σας γελάσανε. Τα σκάνδαλα άρχισαν να ξεπηδάν το ένα μετά το άλλο, όπως στην Ουκρανία, στην Γεωργία....

    Ο Ζαχόπουλος εκπαραθυρώθηκε άλλα δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα ήταν μπλεγμένος και ο Τατούλης, το δικό μας το παιδί.

    Ακολούθησε η Siemens αλλά ξεχάστηκε και αυτό. Βλέπεται τα είχαν πιάσει και οι δικοί μας και που να τα ψάχνεις τώρα.

    Τελευταίο το Βατοπαιδι ,εδώ πάμε καλύτερα. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Οι εγκάθετοι βυσσοδομούν κατά του Καραμανλή και κατά της Εκκλησίας. Τους ενοχλεί η Εκκλησία αφάνταστα. Από τον Μακαριστό Χριστόδουλου, ο Θεός να τον αναπαύει, το έργο του δεν πήγε χαμένο, που τον τίμησε και το State Department μνημονεύοντας το Άγιο όνομα του στις εκθέσεις του μέχρι τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, η Εκκλησία είναι το εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης.

    Σήμερα η Αθήνα, η Ελλάδα ολόκληρη καίγεται μεθοδικά, συστηματικά, συντονισμένα,οργανωμένα όπως κάηκε το 2007. Ο αντιεξουCIAστές σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΣ(κοταδισμού) δίνουν μάχη να ανατραπεί ο Καραμνλής. Τα τρία διπλωματικά ανοίγματα προς τη Ρωσία, προς την Κίνα και το βέτο στο Βουκουρέστι τον βάλανε στο στόχαστρο.

    Αν η πολιτική είναι η συνέχεια του πολέμου με άλλα μέσα Η Ελλάδα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Μία καλό ταϊσμένη πέμπτη φάλαγγα δουλεύει ακούραστα να μετατρέψει τον Ελληνα άνθρωπο από υποκείμενο της Ιστορίας σε ανεγκέφαλο καταναλωτικό αντικείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Επειδή αυτά που λέμε καλό είναι να μην είναι ανακρίβειες, να επισημάνω ότι:
    1) Τις τελευταίες μέρες έχουν ήδη καεί ένα φορτηγό εξωτερικών μεταδώσεων του mega στη Θεσσαλονίκη και ένα βανάκι του ραδιοφώνου του Άλφα στην Αθήνα. Άρα τα ΜΜΕ δε βρίσκονται στο απυρόβλητο.
    2) Εξ' όσων θυμάμαι προτιμόνται άλλα σύμβολα εξουσίας όπως η αστυνομία, οι τράπεζες, οι πολυεθνικές, τα δημόσια κτήρια. Και σε δεύτερο λόγο τα ΜΜΕ που μπορούν τουλάχιστον να μεταφέρουν το όποιο μύνημα των αναρχικών-αντιεξουσιαστών.

    Όσο για τα περι Σόρων, Μόρων, CIA και James Bond. Όσοι για τους δικούς σας λόγους ενστερνίζεστε αυτές τις απόψεις, ψαχτήτε μήπως:
    Αν την κυβέρνηση κατέτρεχαν λιγότερα συμπλέγματα καταδίωξης και είχε αφιερώσει αρκετό χρόνο στα υπαρκτά προβλήματα του τόπου -και όχι στη επικοινωνιακή συσκότηση- τα πράγματα σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετικά για τη χώρα.
    Ούτε αυτή η προτόγνωρη ασυδοσία των μπάτσων που εκπυρσοκρωτούν στο ψαχνό παιδάκια θα υπήρχε, ούτε τα αδιέξοδα που οδηγούν πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της νεολαίας (και όχι μόνο) στο δρόμο.


    Τα πράγματα δε θα ήταν καλύτερα έτσι; αν υπήρχε λιγότερη προπαγάνδα και περισσότερη ουσία από τους απανταχού "πολίτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @El Greco, μόλις δύο αυτοκίνητα των ΜΜΕ λοιπόν, σε ταραχές που έχουν κάψει τα πάντα; Και μας ζητάς να μην είμαστε καχύποπτοι;
    @ανώνυμε 2:10 πμ, αναφέρεις Ζαχόπουλο και Βαρθολομαίο ως σκάνδαλα, ενώ δεν υπάρχει τίποτα. Αναφέρεις κουμπάρους και ομόλογα, ενώ και διώξεις έγινα, και φυλακή μπήκαν, και τα λεφτά επιστράφηκαν. Αναφέρεις υποκλοπές, ενώ ήταν θύμα ο ίδιος ο Καραμανλής, και Ζήμενς, που είναι καθαρά υπόθεση ΠΑΣΟΚ. Μα πόσο ΠΑΣΟΚος μπορείς να είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ta ΜΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ , ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ, ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η κρίση που περνάει σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι, για μένα, πάνω από όλα κρίση πνευματική. Από κει και πέρα ευθύνες για το κοινωνικό και πολιτικό μέρος της κρίσης υπάρχουν. Είναι η εμπέδωση της ιδέας ότι η συλλογικά διαπραττόμενη ανομία είναι ατιμώρητη (αποκλειστική ευθύνη των κυβερνήσεων η εμπέδωση αυτής της αντίληψης), είναι η επαναλαμβανόμενη ανικανότητα της κυβέρνησης, είναι η ύπαρξη του πολιτικού τυχοδιώκτη-εγκληματία Αλαβάνου που μετασχημάτισε τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ σε κόμμα τύπου Ερυθρών Χμερ,είναι η απουσία σοβαρής αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι η κόπωση από τα σκάνδαλα, είναι μία νοσηρή περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι χίλια δυο.
    Το ζήτημα είναι μία κοινωνία που βυθίζεται στην αναρχία και το μίσος οδεύει προς την καταστροφή, μέσα από την οποία κάποιος επιτήδειος θα αναδειχθεί και θα επιβάλει την πολυπόθητη τάξη. Ενώ την τάξη οφείλει να επιβάλει, ακόμη και με σκληρότητα αν χρειαστεί, η συντεταγμένη πολιτεία, φυσικά ΚΑΙ μέσω της αστυνομίας, που δεν μπορεί να χαϊδεύει και να παίρνει εντολές από τον Ευαγγελάτο και τον κλόουν Βερύκιο.

    Δεν είναι η λύση να καλέσει τους οπαδούς της η ΝΔ σε συλλαλητήριο. Θα ήταν ολέθριο σφάλμα. Θα έπρεπε εμείς οι ίδιοι, οι απλοί πολίτες, όπως έγινε με το συλαλλητήριο της Πάρνηθας, να αυτοοργανωθούμε και να συγκεντρωθούμε σε μία ειρηνική σύναξη, με κύριο αίτημα το ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, με όλες τις παραμέτρους του. Αυτό είναι το ζητούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μα καλά Πρωθυπουργός, Ευρωπαίος και ΗΓΕΤΗΣ είναι αυτός που έχουμε;
    Μετά από διήμερη Μούγκα, αδράνεια, και απουσία σχεδίου γιά τον έλεγχο της κατάστασης, βγήκε να μας πει τα "ξύλινα αυτονόητα" που ακούσαμε σε ...εθνικό δίκτυο;;
    Πόοοοσο υπερήφανοι δηλαδή πρέπει να είμαστε γι` ΑΥΤΗΝ την Κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Δυστυχώς έχουμε ένα Πρωθυπουργό που από (και μέ) τις ομιλίες του, δείχνει να είναι λιγότερο σκεπτόμενος από τον οποιονδήποτε μέσο πολίτη!
    Τί να μάθει κανείς και με πόση εμπιστοσύνη να περιβάλλει κάποιον, που ξέρει λιγότερα από αυτόν!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΠΟΛΙΤΗ!ΠΟΣΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, βλέπω πρωί πρωι στο site του ...Ταρζάν της δημοσιογραφίας, το υπόμνημα του Ειδικού φορυρού με όλα τα στοιχεία του φάτσα κάρτα. Μέχρι και τη διεύθυνση κατοικίας. Αν αυτό δεν είναι Φασισμός, τότε τι είναι ρε Μάκη, που είσαι και πατέρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τον Βολταιρο στο τσεπακι τον ειχες?

    επαληθευεις τα λεγομενα μου. Ο ελληνας πολιτης, μεσα στο μυαλο σου, και στο μυαλο των αλλων σαν και σενα, δεν ειναι παρα ενα πιονι, ενα πιονι ερμαιο στα παιχνιδια υποχθονιων η οχι δυναμεων, για να παιζουν κλωτσοσκουφι, οποτε τους γουσταρει και οποτε κανουν κεφι οι Σοροι, η οι Καραμανληδες, η οι οποιοιδηποτε αλλοι πεφωτισμενοι.

    Και για τον βολταιρο που αναφερες? Ποτε εζησε? Το 1694 με 1778, σε μια εποχη που ο ανθρωπος αντιμετοπιζοταν σαν αγριμι, ενα υποκειμενο ερμαιο στα ενστικτα του, και ολες οι σκεψεις που εκφραστηκαν εκεινη την εποχη, με τον Βολταιρου σιγουρα οι πιο ηπιες περιτρυγυριζαν αυτη την ιδεα. Το τι ηταν ο Βολταιρος, ετσι γρηγορα σου δινουν και τα παρακατω αποσπασματα απο το διαδικτυο

    "Voltaire perceived the French bourgeoisie to be too small and ineffective, the aristocracy to be parasitic and corrupt, the commoners as ignorant and superstitious, and the church as a static force useful only as a counterbalance since its "religious tax" or the tithe helped to create a strong backing for revolutionaries."

    οι commoners, οι παρακατιανοι, οι ελληνες πολιτες για σενα αγροικοι και προληπτικοι

    "Voltaire distrusted democracy, which he saw as propagating the idiocy of the masses.[14] To Voltaire, only an enlightened monarch or an enlightened absolutist, advised by philosophers like himself, could bring about change as it was in the king's rational interest to improve the power and wealth of his subjects and kingdom. Voltaire essentially believed enlightened despotism to be the key to progress and change."

    η δημοκρατια να προσομοιαζεται σαν το συστημα που αυγαταινει την βλακεια, που κατα αυτον, δερνει τις μαζες, τον οχλο, δηλαδη για σενα οι ελληνες πολιτες. Και μονο οι πεφωτισμενοι ηγετες, σαν τον Καραμανλη, με εσας σαν βολταιρους, εναι τα κλειδια για προοδο και αλλαγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ευχαριστούμε για τη λογοκρισία κύριοι. Να το χαίρεστε το blog σας.
    Και προσοχή στους συνασπιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ενώ για σένα s54elas η Δημοκρατία περνάει απο τον Αμερικανο-Σοσιαλισμό του ΠΑΣΟΚ;
    Όλοι οι ηγέτες του μέχρι σήμερα μόνο έλληνες δεν ήταν.
    Πάμε:
    1)Α. Παπανδρέου (Μητέρα αμερικανοεβραία Μινέϊκο)
    2)Σημίτης (Τι να πω.Εδώ το όνομα μιλάει μόνο του.)
    3) Γ. Παπανδρέου (Αμερικανοτραφής γόνος ελληνοαμερικάνοεβραϊκής καταγωγής)

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στην αντίπερα όχθη!

    Αν νομίζετε οτι το ΠΑΣΟΚ θα φέρει την ΑΛΛΑΓΗ τότε ΣΩΣΤΑ Σκεφτεστε. ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

    Τις αλλαγές που είχε φέρει ο "μπαμπάς" πληρώνουμε τόσα χρόνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καλά έκανε+τον παρουσίασε τον ανίκανο-επικίνδυνο με αιμα στα χέρια..Δολοφόνοι είναι..Ηθικοί αυτουργοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @s54elas: "Το 1694 με 1778, σε μια εποχη που ο ανθρωπος αντιμετοπιζοταν σαν αγριμι, ενα υποκειμενο ερμαιο στα ενστικτα του". Aυτά πίστευαν στην Ευρώπη τον 18ο αιώνα; Είσαι σίγουρος; Έχεις διαβάσει ποτέ ευρωπαϊκή ιστορία και ιστορία των ιδεών από σοβαρά βιβλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΝΑΙ ΜάρκοΤ αυτά πιστεύανε, γι' αυτό οι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ και οι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (Γιαλαντζί)που βγαίνουν με τα Ralph Lauren (βλέπε Τσίπρας) και παραμυθιάζουν τον κόσμο και καλά οτι είναι στο πλευρό του.
    Αυτοί αν βγούν ποτέ θα μας δείξουν τον ΚΩΛΟ τους και θα πέσουν με τα μούτρα στις ρεμούλες όπως οι δικοί τους έκλεβαν τα κινητά και τα ρολόγια 2 μέρες πρίν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Φίλε G APO CT εγώ προσωπικά δεν έχω σπάσει τίποτα, δεν ανήκω σε ομάδες που τα σπάνε γιατί δεν ανήκω πουθενά συγκεκριμένα. Είμαι αντίθετος σε αυτά τα γεγονότα που σχετίζονται με τις καταστροφές περιουσιών απλών πολιτών. Οι χειρότερες μέρες που λέω θα είναι όταν έχει πια φτάσει ο κόμπος στο χτένι και ο κοινωνικοπολιτικός αγώνας του απλού μικρομεσαίου ανθρώπου θα έχει μοναδικό στόχο την επιβίωση του. Διότι μπορεί ακόμη να μην φτάσαμε εκεί αλλά δεν είμαστε και πολύ μακριά. Οι σκλάβοι δεν έχουν τίποτα άλλο να χάσουν εκτός απ' τις αλυσίδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. «Για να βγει ο Καραμανλής το 50 είχαν ψηφίσει ακόμα και τα δέντρα, τώρα που κάηκαν τα δέντρα ανησύχησα ότι δεν θα βγει η Νέα Δημοκρατία. Ευτυχώς όμως στην Ελλάδα εκτός από τα δέντρα ψηφίζουν και τα ζώα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αδαής: Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, από ότι έχω δει στην Ελληνοφρένια, έχουν τη σημαία ανάποδα, δεν μπορούμε να συντονιστούμε και να κάνουμε μια καταγγελία; Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Για όλους εμάς που έχουμε αγανακτήσει με τα ΜΜΕ αναρτήσαμε στο facebook group με τίτλο¨

    ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε!!!

    Το group αυτό μέσα σε τρεις ημέρες αριθμεί πάνω από 800 μέλη!!Παράλληλα ενεργούμε δημοσκόπηση.

    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ???????

    ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ GROUPS.BLOGS μπορούμε να δώσουμε απάντηση στους δημοσιογράφους που έχουν συνηθίσει να μας κρίνουν αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!

    ΜΠΕΙΤΕ στο link του facebook, γραφείτε μέλη κ ψηφίστε!
    http://www.facebook.com/group.php?gid=69048410288#/group.php?gid=69048410288



    Με click στο παρακάτω link ψηφίζετε
    http://apps.facebook.com/questionnaires/answer.php?survey_id=415676538

    Στο παρακάτω link αφού ψηφίσετε θα δείτε τα αποτελέσματα!!!
    http://apps.facebook.com/questionnaires/results.php?survey_id=415676538

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ελευθέριε, καλή η προσπάθεια αυτή. Αλλά, έλεγε, αφού υπάρχει νόμος που προστατεύει τα εθνικά σύμβολα, γιατί να μη μπορούμε να κινηθούμε και νομικά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Όσες γραφικές φιλαναρχικές βλακείες και να λέει ο Καλαμούκης στο ραδιόφωνο, η Ελληνοφρένεια είναι μακράν η καλύτερη ελληνική εκπομπή. Όσο για το στιγμιότυπο με τα ματωμένα χέρια καλά κάνανε και το βάλανε, γιατί αυτή η πολιτική φούσκα που λέγεται Κώστας Καραμανλής δεν ανέλαβε ποτέ να λύσει ένα θέμα. Η αστυνομία τα τελευταία χρόνια έχει παρεκκλίνει (βλ. ζαρντινιέρες) και δεν έκανε τίποτα για να την προστατεύσει ή να τη βελτιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Egw pistevw pws ola einai sxedio tis astrikis filis twn ekswgiinwn avnans! ti na pw... me teties apopseis exei paei 1000000 xronia pisw aftos o topos! kai nai o karamanlis einai dolofonos! i vlakeia tou einai foniki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Sunomologoi = susthmikoi ekfulistes

    nai exei e3aplw8ei to 'mhnuma'
    to 8ema einai pws ola auta den mas aforoun ws gnwsh
    oti askountai pieseis apo ta terastia kefalaia made in usa kai allou einai gnwsto
    oles omws oi sunomwsies kai ola ta paixnidia xreiazontai an8rwpous gia na pextoun
    kai oi an8rwpoi den xreiazetai na 3eroun ti paizetai pisw apo thn plath tous gia na psiliazontai oti kati vrwmaei
    to 3eroun
    to 8ema einai pws oi an8rwpoi fovountai to mellon kai gia auto analwnontai sto na pairnoun to meros mhxanorrafwn anti na sthrizontai sta podia tous monoi tous
    collevtivopoihsh twra, mexri tote koulouvaxata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. @ 12.17
    Πως ξέρεις τι έγραφαν αυτά τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ας περάσω στη σφαίρα της συνομωσιολογίας και εγώ λοιπόν.

    Απ' ότι μπορώ να συμπεράνω υπάρχει το στρατόπεδο της "ΝΔ-Ρωσίας" και εκείνο του "ΠΑΣΟΚ-ΗΠΑ" με τις όποιες μικρο-συμμαχίες και των μικρότερων κομματικών αποχρώσεων.

    Ο καθένας έχει για κακούς τους άλλους. Του καθένα του βρωμάνε τα χνώτα του άλλου.

    Εδώ πέρα οι περισσότεροι είστε οπάδοι των κέντρων εξουσίας του Καραμανλή-Πούτιν, οπότε και θεωρείται τους εαυτούς σας πολύ διορατικούς όταν φέρνετε στην επιφάνεια τις δολοπλοκίες της αντίθετης πλευράς, ενώ με αυτό το τρόπο δεν καταλαβαίνετε καν ότι παίρνετε μέρος σε ένα πόλεμο μασόνων.

    Τα σ***α του Πούτιν βρωμάνε πιο ωραία από του Μπους;

    Εθελοτυφλείτε υπερ της μιας ή της άλλης και εις βάρος των πραγματικών προβλημάτων και των υπαρκτών καταστάσεων.

    Να υποθέσω οτί είστε ευννοημένοι από τον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία;

    Εχετε βολευτεί καλά;

    Είναι η αλυσίδα σας μεγαλύτερη;

    Μάθετε κάτι. Οι συνάνθρωποι σας δεν ζουν.
    Υποφέρουν από την υπάρχουσα δικτατορία με το δημοκρατικό προσωπείο. Αυτό είναι κατ'επίφαση δημοκρατία.

    Θα με ενοχλούσαν οι συνομωσίες και θα με εξόργιζαν, αν γινόνουσαν εναντίον ανθρώπων που πάλευαν τα συμφέροντα. ΟΛΑ τα συμφέροντα, όχι απλώς εκείνα που ανήκουν στους "άλλους".
    Και ο Καραμανλής απλώς παίζει για την ομάδα του. Μια ομάδα οικονομικών και πολιτικών συμφερώντων. Δεν σας μύρισε ακόμα η δυσωδία των "επιτευγμάτων" της;

    Με βάση αυτά που έχει κάνει και δεν έχει κάνει η ΝΔ, και η κάθε ΝΔ, το ελάχιστο που θα έκανα είναι να αηδιάζω με τον εαυτό μου αν συνέχιζα να παίρνω το μέρος κάποιου στη μάχη της μπλέ συμμαχίας εναντίον της πράσινης συμμαχίας με τη κόκκινοπορτοκαλί γαρνιτούρα.

    Εσείς αυτό και κάνετε.

    Στην προκειμένη περίπτωση σας πείραξε ότι ο ΣΚΑΙ άλλαξε στρατόπεδο συμφερώντων. Πάλι γίνατε οπαδοί της μιας ή της άλλης ομάδας διοπλοκής.

    Εγώ θα αηδίαζα με τον εαυτό μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή