Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Βγάλτε τις κουκούλες ωρέ ..!


Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να τολμήσει μα πει ειλικρινά στους πολίτες όλη την αλήθεια για το καρτέλ «αντιεξουσιαστών» ,πολιτικών χώρων και …εξωθεσμικών κέντρων.

Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να υπομένουμε αυτή την αχαλίνωτη υποκρισία σε βαθμό ψυχασθένειας. Θρηνούν για το θάνατο του παιδιού αυτοί, οι ίδιοι ακριβώς, που υποθάλπουν την παθογένεια των … «γνωστών-αγνώστων» .

Αυτοί που δημιούργησαν τον χώρο το 75`ως δεξαμενή εν δυνάμει τρομοκρατών, αυτοί που ποτέ δεν αποκάλυψαν τους ιδεολογικούς εγκεφάλους της 17Ν , αυτοί που επί 33 χρόνια τώρα εκμεταλλεύονται νεανικά όνειρα και τα μετατρέπουν σε εφιάλτες.

Αυτοί που ωσάν «Ρομπέν των ..αναρχικών και των τρομοκρατών » σπεύδουν να τους παράσχουν (αφιλοκερδώς….) νομική βοήθεια στα δικαστήρια , αυτοί που έδιναν μάχες μέσα από τα ΜΜΕ προσπαθώντας να μας πείσουν ότι το θύμα τρομοκρατικής ενέργειας , ο Θάνος Αξαρλιάν ήταν απλώς μια ….παράπλευρη απώλεια !

Αυτοί που ξεδιάντροπα θεωρούν ότι το πλιάτσικο καταστημάτων , οι ληστείες τραπεζών , η φθορά ξένων περιουσιών και οι διάφορες …. «απαλλοτριώσεις» , δεν είναι αδικήματα του κοινού ποινικού κώδικα , αλλά ……εξέγερση (;).

Αυτοί που διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους ότι αυτά …..δεν είναι τα χαρακτηριστικά συμπτώματα του Φασισμού , αλλά μια νέα μορφή …προοδευτικής Δημοκρατίας.

Μαζί τους με κροκοδείλια δάκρυα μας πουλάνε ευαισθησία και «ανθρωπισμό» οι στυγνοί «νταβατζήδες» των ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροί τους. Αυτοί που συναγελάζονται στην …Πρεσβεία (μια είναι η ..Πρεσβεία) και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του payroll της.

Πόσο με συγκινούν οι «αντιεξουσιαστές δημοσιογράφοι» που ως Φιλισταίοι παντός καιρού, μιλούν για τον Γαλλικό Μάη και τα οδοφράγματα, πουλούν τα ….επαναστατικά τους παράσημα και εξυπηρετούν τις …άνωθεν εντολές..

Πόσο με συγκινούν οι «παραθυράτοι δημοσιογράφοι-εκδότες» που όταν τους κόπηκε το «μπον φιλέ» των κρατικών διαφημίσεων (άσχετα εάν πρώτα είχαν καταβροχθίσει αμάσητα 2-3 εκατ. ευρώ) ως σιχαμεροί γαιοσκώληκες στράφηκαν στους ….πέραν του Ατλαντικού .

Αυτό που σίγουρα δεν με «συγκινεί» είναι ο Φασισμός .Είναι αυτές οι μαζικές ψυχώσεις της καταστροφής, της βίας και της τρομοκρατίας.

Αυτή η βαρβαρότητα και η τυφλή μαζική βία και η φασιστική ψύχωση των κουκουλοφόρων «αντιεξουσιαστών» .

Γιατί ωρέ, θρασύδειλοι και απάτριδες καίτε σημαίες ; Τι σας έφταιξαν ωρέ κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες όλοι αυτοί οι δόλιοι μαγαζάτορες που τους κάψατε τους κόπους μιας ζωής ;

Τι σας έφταιξαν ωρέ μεταμοντέρνοι κατεδαφιστές τα παραδοσιακά κτίρια στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών ; Τι σας έφταιξαν ωρέ φασίστες οι φουκαράδες γιωταχήδες που τους καταστρέψατε τα αυτοκίνητα;

Τι σας έφταιξαν ωρέ κουκουλοφόροι «ιεροεξεταστές» οι αποθήκες βιβλίων και οι βιβλιοθήκες . Δεν γνωρίζετε ότι στην νεώτερη ιστορία μόνο ο Ναζισμός έριχνε στην πυρά τα βιβλία ;

Ποιος σας καθοδηγεί και εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης δίνετε μαχαιριά στην ήδη άρρωστη οικονομία μας ;

Γιατί μη πιστεύετε ότι το κόστος αυτό θα το πληρώσει κανείς άλλος εκτός του Ελληνικού λαού.

Ας μη μιλούν λοιπόν για εξέγερση, αλλά για ….εξάρτηση. Και ο νοών νοείτω !

89 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα
    Ειδικά με το ποιος τελικά θα πληρώσει τα σπασμένα.
    ¨Αύριο κλαίνε¨
    Μου το έλεγε η μάνα μου όταν κάτι πήγαινε στραβά.

    Δύσκολη νύχτα περάσαμε φίλε
    Μακάρι να επικρατήσει λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τα τρία όχι του Κωστάκη δεν με εκπλήσσει τίποτα από αυτά που γίνονται , είμαι σίγουρος πως θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα για την Ελλάδα, κρίμα, σκεφτείτε μόνο το γεγονός πως αν δεν άλλαζε τον εκλογικό νόμο το πασοκ με τα ίδια αποτελέσματα τώρα θα υπήρχε μια δυνατή κυβέρνηση που δε θα εξαρτώταν από κανένα. Εχω απογοητευτεί πλήρως γιατί σχέδια που έχουν εξυφανθεί χρόνια πριν , μπήκαν σε εφαρμογή και κανένας δε στάθηκε ικανός να τα αναχαιτίσει . Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν γνώση οι φύλακες. Αυτό που δεν έχουν κατανοήσει όσι προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα ώστε να μετατραπεί στον "αδύναμο κρίκο" της Ευρωζώνης, είναι ότι η Ελλάδα διαθέτει μηχανισμούς "Παγκόσμιας προβολής ισχύος και αντιποίνων".
    Και αυτό θα καταδειχθεί για όσους είναι προσεχτικοί το προσεχές διάστημα.

    Έγινε και στο παρελθόν...το πρόσφατο...απλά "αυτά δεν είναι για τους πολλούς΄"



    Υ.Γ Η χώρα αυτή είναι "Βράχος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΙΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κα. Παπαρήγα είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ .Αλλά είπε μόνο την μισή αλήθεια. Αυτή που αφορούσε το κόμμα με το οποίο αντιπαλεύεται.
    Το άλλο το κόμμα αυτό του ΠΑΣΟΚ και από το οποίο (ΠΑΚ) προέρχονταν οι ιδεολογικοί αρχηγοί και οι δημιουργοί της 17Ν , η κα Παπαρήγα το άφησε απ` έξω και δεν το ανέφερε.
    Η μισή αλήθεια κα.Παπαρήγα είναι συγκάλυψη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτές οι κοκκινοσκουφιτσες (γιατί για ψευτοαριστερούς πρόκειται) και για αλήτες έκαψαν μέχρι και το μαγαζί της μητέρας του Αλέξη δείχνωντας ότι ο -απόλυτα καταδικαστέος - θάνατος του νεαρού ήταν απλά μια δικαιολογία...το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι ότι πολλοι πιτσιρικάδες χωρίς να το καταλαβαίνουν γίνονται αντικείμενο εκμετάλευσης για περίεργα παιχνίδια που μου θυμίζουν δεκαετία 60 και τι ακολούθησε.Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΠΟΛΙΤΗ! ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!!ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ!!ΕΔΩ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είμαι αναρχικός αλλά ειλικρινά θλίβομαι με το σύνολο των απόψεων των 2 τελευταίων post. το μόνο που σας πείραξε δηλαδή είναι τα οργισμένα πιτσιρίκια και οι αντιεξουσιαστές; άντε να χαθείτε ρε μικροαστοί του διαόλου.φτάνετε στο σημείο να ποινικοποιείται ακόμα και την αριστερά; κι εγώ οργίζομαι για τις καταστροφές, αλλά δεν εκμεταλλευόμαι όπως εσείς αυτά τα γεγονότα γλείφοντας την αστική χούντα που εξαιτίας των δικών σας μυαλών δεν θα πέσει ποτέ. ντροπή σας. γιατί δεν μιλάτε για την οργή του κόσμου; γιατί δεν μιλάτε για τις μεγαλειώδεις πορείες; είδατε μήπως το μπάτσο που κράδαινε όπλο την Κυριακή από φωτογραφία του ασσοσιειτιντ πρες; είδατε ποιοι κλέβαν απ' τα σπασμένα μαγαζιά; οι γιαγιάδες σας και οι παππούδες σας. άντε να χαθείτε. εσείς είστε φασίστες, κι αν διαβάζετε Πουλαντζά, θα καταλάβετε την σχέση του φασισμού με τους μικροαστούς. είστε ότι πιο επικίνδυνο υπάρχει στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @politis
    "Γιατί ωρέ, θρασύδειλοι και απάτριδες καίτε σημαίες;"

    Οι σημαίες, Politi, είναι σύμβολα. Κάτι συμβολίζουν. Κι αν για τη δική μου οπτική συμβολίζουν τη διαπλοκή, τον λαϊκισμό, το κλέψιμο του δημόσιου πλούτου, τη μισή δημοκρατία μας, τότε... ε... τότε ναι... Να τις κάψουμε... Όπως και τότε... στο Πολυτεχνείο το 73... Και τότε κάψαμε σημαίες... γιατί συμβόλιζαν τη χούντα...
    Ή μήπως νομίζεις πως δεν είναι "κάψιμο" της ελληνικής σημαίας το γεγονός ότι την αρπάζουμε και την περιφέρουμε στην Ομόνοια κάθε φορά που ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός (δεν έχει σημασία) πετυχαίνει μια νίκη; Αν αυτό δεν είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ εξευτελισμός ενός συμβόλου, τότε τι είναι; Η δική μου σημαία βρίσκεται βάθειά μεσ' στην καρδιά μου... Κι είναι αυτή που συμβολίζει την πραγματική Ελλάδα... Κι αυτήν δεν μπορεί κανείς να μου την κάψει...
    Περίσσεψαν τα κροκοδείλια δάκρυα για τις καμμένες σημαίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @2:45

    O Poulamntzas htan pio epikyndinos gia ton eyato toy.
    Aytoktonhse....

    Esy ti les na kaneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυριε των 2,45 ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΣΑΙ .ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ .ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΗ ΟΤΑΝ Η 17Ν ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΝ ΑΞΑΡΛΙΑΝ .Ε ΛΑΜΟΓΙΑ .ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΘΑΛΑΣΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ .ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ . ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΟΤΩΦ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ!!! Ο ΑΞΑΡΛΙΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΘΡΑΒΣΜΑ ΤΟΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ .ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΩΣ.ΦΘΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ .ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ .ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ .ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΣΤΕΨΑΝΕ ΒΡΕ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ . ΔΟΥΛΕΥΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ .ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ .ΕΧΩ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σας απαντώ: ανώνυμε που σου κάψανε το μαγαζί να τα βάλεις με τους μπαχαλάκηδες και με την κυβέρνηση που επίτηδες άφησε να γίνει αυτό για να σε στρέψει εναντίον του αγώνα. Κατάλαβες; λαμόγιο επίσης να πεις τον εαυτό σου πρώτα. δεν έχω πετάξει ούτε μια πέτρα στη ζωή μου, είμαι ανένταχτος, αριστερός αγωνιστής, κι όχι του ΠΑΣΟΚ γελοίοι, δίπλα στον εργαζόμενο, δίπλα στον εργάτη, δίπλα στον καταπιεσμένο, δίπλα σε σένα, εσένα που με βρίζεις κιόλας. είσαι χαμένη υπόθεση mr. όσο για σένα φασίστα, θα σου απαντήσω. θ' αγωνίζομαι μέχρι να πάψουν να υπάρχουν άνθρωποι με μυαλά σαν τα δικά σου. Και να είσαι πιο ευσεβής με τους νεκρούς. ειδικά τέτοια μέρα φασιστόμουτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Boudoir, η ελληνική σημαία δεν ήτανσύμβολο το 1973 στο Πολυτεχνείο; Τότε γιατί δεν την έκαιγαν, αλλά την είχαν ως σύμβολο στην εξέγερση; Μήπως επειδή δεν ήταν γιαλαντζί επαναστάτες, όπως οι σημερινοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3.17 πανω απο ολα εισαι προβοκατορας.
    Παιδες αγνοηστε τον!
    ΥΓ ακουστε απαξιωση "..μικροαστοι.." ποιος? Ο Λουδοβικος ο ΙΣΤ!
    G apo CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @2:45

    Poli eykola metaxeirizesai tin leksi fasistas, kaimene. Poio fasistomoytro apo sena den mporei na eimai. Mas bazeis oloys se ena tsoybali me thn tampela toy fasista epeidh diafwnoyme...

    Oso gia ton Poylantza h aytoktonia toy htan kathara dikh tou ypothesh, ....yparxei kai ta ideologiko adieksodo poy gia merikoys pernei diastaseis tragikes.

    Se blepw mes se ayto to adieksodo mallon...ante na doyme pws tha ma bgaleis oloys fasistes. Id;iaitera otan agnoeis tin proswpikh istoria toy kathenos mas.

    Krineis poli grhgora apo poli liga dedomena. H poly eksypnos eisai i poli blakas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εύγε Πολίτη ,επιτέλους η σελίδα σου δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο ,με τις απόψεις του κάθε φασιστοειδούς.
    Γνωστή η τακτική σου ,αφήνουμε αυτούς που γράφουν εναντίον της αντιπολίτευσης κάθε είδους κουταμάρας και σβήνουμε τις αντίθετες φωνές. Μπράβο λεβέντη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οκ, θα δούμε ποιος θα έχει δίκιο στο τέλος. μάλλον όμως, εσείς, που θα κυβερνήσετε...τα ψηφάκια βλέπεις παλικάρι μου, τα ψηφάκια...Και κάτι τελευταίο, να μην σας χαλάσω και την σούπα: αγνοήστε με, αλλά από αδιαφορία, μικροπολιτική, ωχαδερφισμό, τρίτους δρόμους κλπ. φτάσαμε ως εδώ: καμμένη Αθήνα, καμμένες ψυχές, δολοφονία και τιμωρία. Όλα αυτά για τα οποία γκρινιάζετε τώρα. Συμφωνούμε όμως σε κάτι: ποτέ δεν υπαινίσσεσαι την αυτοκτονία ειδικά για έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις το ποιόν και τους αγώνες του. καλή σας μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @2:45
    Den prokeitai na kybernisw. oso gia thn aytoktonia thn epikalesthka kathara politika, an den katalabes. Den eixa kanena logo na se prosbalw san anthopo, an etsi to ekselabes einai lathos.
    Egw pantos akomh kai etsi soy zhtw sygnwmh. Giati moy aresei na syzhtw kai oxi mirazw eykolws epitheta..eidika toy fasista.
    kalhmera kai apo mena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. parakalountai oi pashs fyseos "anarxikoi"-kokouloforoi-na kapsoun prota ta aytokinhta kai ta magazia tou patera tous,deinontas to kalo paradeigma gia ton "yper panton agona".kai na mas afhsoun yshxous.kai mnhmh exoume kai pshfo exoume.ypomonh den exoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο προλεταριακο ΜΕΓΑ των χρυσο-αμειβομενων παπαγαλων του συστηματος εδω και ωρα δικαιολογουν κλαψουριζοντας τα αληταρια που σπανε και πετουν πετρες στα ΜΑΤ με μελο εκφρασεις γιατι προσπαθουν να συλλαβουν καποιους απο τα αληταρια. Ολοι μα ΟΛΟΙ παρουσιαστης και 'ρεπορτερ' επαγγελματιες στην κλαψα. Ισως ειναι και κανας ανιψιος τους εκει αφου τον πηγαν με το τζιπ απο τα βορεια προαστεια που μενουν. Τωρα βγαλανε και τον κρατικοδιαιτο αληταρα 'καθηγητη' Βελτσο να δικηγορησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Μάρκος
    "H ελληνική σημαία δεν ήτανσύμβολο το 1973 στο Πολυτεχνείο; Τότε γιατί δεν την έκαιγαν, αλλά την είχαν ως σύμβολο στην εξέγερση; Μήπως επειδή δεν ήταν γιαλαντζί επαναστάτες, όπως οι σημερινοί;"

    Όοοοοχι, καλέ μου Μάρκο... Για εμάς, τους εξεγερμένους εκείνης της εποχής, η σημαία συμβόλιζε του χούντα... Αν δεις βίντεο εκείνων των ημερών, θα δεις τον φίλο μου τον Ιπποκράτη, πάνω στο κολωνάκι της πύλης του Πολυτεχνείου, να κρατά τη σημαία, κι εμένα να την ανάβω... Και μην μου πεις πως είμαι ανθέλληνας... Εμείς την αγαπάμε την Ελλάδα με το αίμα μας, όπως είπε κι ο Μπελογιάννης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τη δέχομαι και με σεβασμό ανταποδίδω με την δική μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Siga, oloi oi orgismenoi epanastates stin ellada mazeytikan... na pate na kapsete to spiti sas an thelete diamartyria de kai kala...

    den ftanei pou aselgeite epi nekrou (to kratos ennoo) thelete na to emfanisete kai os provokatsia.

    Kai min blekoume tis tabeles.. kai to KKE ekane poreia htes kai itan ola ops prepei...

    Ta anarhofasistomoutra pou ta kaine ola den anoikoun stin aristera i stin deksia...opou lahei einai... lamogia einai omos oloi tous...

    kai tin epomeni kyriaki pali kafe tha pinoun se kammia plateia...

    vlako-epanastates tou frappe...

    havale kanoun oi misoi giati o vlakas o karamanlis den mporei na piasei 300 apo aytos se ena vradi na tous kopei o aeras...

    Ant'autou katastrefoun tous kopous tou ellina forologoumenou. Den mou ftanei pou me klevoun oi poitikoi, prepei na plirono kai tin malakia ton pitsirikadon.

    Alla gia ola ftaiei i Hounta, pou katestrepse tin Ellada me pano apo ena tropous. Enas apo aytous einai oti anedikse autous pou kyriarhoun stin kathimerinotita mas (dimosiografous, politikous) se kartos en krati... Ta apolyta tipota me ta koblex kata tis eksousias tha dilitiriazoun tin paidia mas gia poly kairo akoma...

    Bravo loipon stou eksegermenous neous mas... Einai to lambero mellon aytis tis horas.

    mpe re mpe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Boudoir
    Ελληνική σημαία ΠΟΤΕ δεν κάηκε στο Πολυτεχνείο αγαπητέ κουκουλοφόρε ανώνυμε προβοκάτορα.
    Σε προκαλώ να μας παρουσιάσεις το γεγονός, αφού όπως λες την άναψες κιόλας.
    Στην αντίθετη περίπτωση φανερώνεις τον ύπόπτο ρόλο σου.
    Αυτού του κουκουλοφόρου ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ!!
    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αρκετα με την περιουσια.

    Αυτος δεν ο λογος που γινονται ολα αυτα. Κανενας δεν μπορει να μετρησει την αγανακτηση με φραγκα, να την κοστολογηση και να βγαλει συμπερασμα αν αξιζει η οχι. Αν θα πρεπει, .... να δειξουν, να διαδηλωσουν την αντιδραση τους σε ενα καθεστως που ποδοπατει ανθρωπινες αξιες.

    Ναι, γινανε καταστροφες που δεν επρεπε να γινουν. Ασε που ολοι σιγουρα εχουν βαλει στο μυαλο τους οτι πολλες απο τις καταστροφες ειναι βαλτες απο το ιδιο το συστημα, αλλα να φτανεις στο σημειο να τις προβαλεις σαν κυριο θεμα, παιζεις το παιχνιδι του συστηματος και προιδεαζεις σε καταστασεις αναλογες με την Γαλλια, που βγαλαν Σαρκοζι για προεδρο καθως τον κανανε ηρωα γιατι κατεστειλε τις εξεγερσεις.

    Οταν τοσοι ανθρωποι βγαινουνε στο δρομο δεν ειναι τυχαιο. Οταν βρισκουνε το θαρρος να αντιπαραταχθουν, σε ενα οργανωμενο σωμα του κρατους, να υπερνικησουνε το φοβο που το συστημα ποτιζει το ειναι του πολιτη καθημερινα, ειναι ενα ξυπνημα που ποτε δεν πρεπει να παραγνωριζεται.

    Ειναι σαν ενας γιγαντας που ανασηκωνεται για να συνθλιψει τον νανο-κρατος, που ο ιδιος του εδωσε το δικαιωμα να τον κυβερνα, αλλα ο νανος τον πηρε και τον παιρνει για χαζο και κανει οτι θελει.

    Δεν υποκινουνται, κανενα αποστεομενο κομμα η κανενας αρχηγος δεν ειναι δυνατον να κινησει ανθρωπους σε αυτο το σημειο. Το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να το ακολουθουν, να πανε με το ρευμα.

    Δεν πρεπει αυτο το ξυπνημα να χαθει, και αυτο βλεπω προσπαθειτε να κανετε εσεις εδω. Εστιαστε την προσοχη σας, σε αυτα που πραγματικα ξεσηκωσαν, οσους ειναι αυτη την στιγμη στους δρομους. Μην μαγαριζεται αυτην την εκδηλωση αγανακτησης με ρετσινιες.

    Εστιαστε την προσοχη σας σε γεγοντα οπως την ελλειψη αστυνομευσης οταν γινονταν οι καταστροφες, ενδειξη συνενοχης της κρατικης μηχανης με τους υπαιτιους των καταστροφων, η απλα ενδειξη της εμφυτης δειλιας αστυνομιας και κρατους καθως βρισκουν οτι οι μαθητες θα ειναι του χεριου τους, ευκολη λεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όποιος δε βλέπει ότι αυτές οι καταστροφές έιναι καθοδηγούμενες - εθελοτυφλεί!
    Αν η αντιπολίτευση ήταν σοβαρή, και ενδιαφερόταν για το κοινό καλό, θα βοηθούσε τωρα και την επάυριο θα έκανε την κριτική της.
    Αν τα δημόσια πρόσωπα είχαν κάτι να προσφέρουν θα έπρεπε να συντελέσουν στον κατεναυσμό τον πνευμάτων και την προώθηση λύσεων (λύσεων όχι γρκίνιας και κατηγορίας) για την αναβάθμιση της κοινωνίας
    Αν οι δημοσιογράφοι υπηρετούσαν την κοινωνία θα ψάχνανε απαντήσεις και όχι νούμερα τηλεθέασης
    Αν οι γονείς περνούσανε τη μέρα με τα παιδιά τους, τιποτα από αυτά ίσως να μη βλέπαμε σήμερα.
    Τελικά οι άλλοι κερδίζουν, προσωρινά ελπίζω
    Η αυταπάτη της θεωρίας οδηγεί τους νέους στην εξέγερση - όταν η αυταπάτη είναι καθοδηγούμενη δεν έχουμε πλέον Δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προτείνω τον λογαριασμό για τη φθορά ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που έκαναν οι μπαχαλάκηδες και επαναστάτες της δεκάρας να τον μοιράσουν στα πέντε και να τον αποστείλουν:
    1. Στον λεχρίτη Αλαβάνο.
    2. Στο τεμπελόσκυλο Τσίπρα.
    3. Στον διαπλεκόμενο Λαζόπουλο.
    4. Στον πατέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που δεν βρήκε να κάνει ούτε μία έκκληση σεβασμού της μνήμης του παιδιού του.
    5. Στη μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου που επίσης δεν βγήκε να κάνει έκκληση σεβασμού της μνήμης του παιδιού της.

    Και οι 5 είναι σε αρκετά καλή κατάσταση ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα έξοδα. Και αν δεν έχουν, ας πάρουν δάνειο, να δούνε πώς είναι να ζεις με δάνειο, όπως πολλοί από εμάς τους λοιπούς θνητούς που δεν έχουμε την τύχη να είμαστε τόσο εύποροι. Το θεωρώ κοροϊδία να πληρώσω ως φορολογούμενος για τους μπαχαλάκηδες του Αλαβάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι σας έφταιξαν ωρέ κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες...

    Tα είπες όλα!! Δεν έχω να προσθέσω τίποτε!!
    Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα!!
    Αυτοί που τους προσφέρουν "δωρεάν νομική βοήθεια" και ευλογούν το πλιάτσικο!! Αυτοί ακριβώς είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της μαζικής παραφροσύνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ;
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ 2008 ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με όλα αυτά τα ακραία και τους τραμπουκισμούς , νομίζω ότι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να βγάλουν τον απλό κόσμο στους δρόμους και να τους πάρει στο κυνήγι.
    Φοβάμαι δε ότι δεν θα κυνηγήσει μόνο τους Αναρχικούς κουκουλοφόρους αλλά και τους πολιτικούς κουκουλοφόρους και τους "κονδυλοφόρους" κουκουλοφόρους.
    Μια κατάληψη κάποια στιγμή (ειρηνική) στα κανάλια δεν θα είναι μακριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στην Πάτρα ο κοσμάκης επιτίθεται στους αναρχικούς με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει ενώ η αστυνομία κάθεται και τους χαζεύει... Εύχομαι να γίνει και σε άλλες πόλεις ώστε να καταρριφθεί το έτσι κι αλλιώς σαθρό επιχείρημα των βδελυρών, αμείλικτων εγκεφάλων των τρομοκρατών-βανδάλων πως ο λαός είναι με το μέρος των τελευταίων... Όταν οι κόποι μιας ζωής απειλούνται, όταν άνθρωποι που εργάζονται από 16 και 20 χρόνων για να φτιάξουν ένα σπίτι ή να πάρουν ένα αυτοκίνητο με χίλια μύρια βάσανα βλέπουν κάτι αληταράδες να τους τα σπάνε και να τα κάνουν στάχτη, θα πάνε με το μέρος τους; Ας γελάσω...Πόσο αδαής πρέπει να είναι κάποιος για να πιστέψει αυτή την προπαγάνδα; Νισάφι πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ωραιος,χαίρομαι που υπάρχει η φωνή σου.
    στέι γουέλ
    Ιάκωβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ας μη λαϊκίζουμε επιτέλους με τα μαγαζια πολυεθνικών και τραπεζών. Αν φύγουν και αυτοί από την Ελλάδα που στην ευχή θα βρει δουλειά ο έλληνας πτυχιούχος; Ή μήπως στις τράπεζες δουλεύουν βρυκόλακες καπιταλιστές; Ή μήπως την ανάπτυξη και την αύξηση της παραγωγικότητας θα τη φέρουν οι δημόσιοι υπάλληλοι;
    Ας ξεμπερδέψουμε επιτέλους με τα παραμύθια του παρελθόντος και τους στημένους επαναστάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προτίμηση έχουν στα ακριβά ρολόγια.
    Επανάσταση στο Rolex!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μήπως είμαστε loosers;
    Μήπως φταίμε και εμείς;
    Μήπως πρέπει να σηκωθoύμε από τους καναπέδες;
    Πολλοί γνωστοί μου λένε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ.
    Η δημοκρατία θέλει συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. H πρώτη κίνηση έγινε εδώ για να κλείσει το site που τους υποκινεί.
    http://stop-indymedia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εμπρος στον δρομο που ανοιξαν οι Πατρινοι ! ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ 3000 ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!

    Αφου δεν μπορει η αστυνομια καθαρισαν οι κατοικοι και τα ακροαριστερα τσογλανια τρεχουν ακομη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Να κλείσει το σάιτ, σύμφωνοι αλλά πώς; Και, κυρίως, πώς να φιμώσεις τους δημοσιοκάφρους και τους πληρωμένους νεόπλουτους μπουρδολόγους των καναλιών που χλευάζουν τον Έλληνα για τον μικροαστισμό του καλώντας τον σε σύρραξη και εκθειάζοντας "τη νεολαία που επαναστατεί" ενώ τα δικά τους εκατομμύρια κοιμούνται ήσυχα στις τράπεζες της χώρας και του εξωτερικού. Εγώ την κλείνω την τηλεόραση, την οποία ούτως ή άλλως δεν παρακολουθώ, ωστόσο, ποιος θα αντιδράσει πατώντας το OFF και βουλώνοντάς τους τα στόματα; Και να 'ταν μόνο αυτό, δεν ξέρω και γώ πόσα μηνύματα έχω λάβει από γνωστούς, κομμάτια μιας αλυσίδας, που ζητούν να προωθήσω ένα κείμενο σε στυλ - και καλά- επαναστατικής προκήρυξης...
    To θέμα είναι να τους γυρίσει μπούμερανγκ ο όλεθρος που σπέρνουν στη χώρα...Όπως και οι Πατρινοί, να κατέβουν όλοι να υπερασπίσουν την πόλη τους και την περιουσία τους ενάντια στους βάνδαλους που τα διαλύουν δείχνοντάς μας αυτά που δεν έχουν οι θρασύδειλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μπράβο στον Σπύρο Χατζάρα τώρα στο bluesky. Μιλάει για πάτρονες της antifa. Και για το indymedia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. οι φίλοι σας οι ζητάδες τα σπάσανε πάλι, άντε βάλτε κάνα βύσμα τώρα κάνεναν βουλετή να σας βάλει στο σώμα, μπας και ξεσπάσετε την οργή σας, τιμωροί Κάλαχαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ποιός φανταζότανε οτι εν έτη 2008 θα φτάναμε σε σημείο δημοκρατικοί πολίτες να σκεφτόμαστε οτι η μόνη λύση για να σταματήσει αυτο το χάλι ειναι να κατέβει ο στρατός στους δρόμους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν οι antifa-nazi και οι αναρχοφασίστες να κταστρέφουν τη χώρα.Νομίζω το 95% των Ελλήνων υποστηρίζει τη Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 14/09/1814




    Καποδίστριας
    Δολοφονήθει το 1831 για να έρθει η Βαυαροκρατία

    Τρικούπης
    Εξοντώθει πολιτικά το 1895 για να πάμε σε διεθνή οικονομικό έλεγχο και ήττα απο Τουρκία

    Βενιζέλος
    Εξοντώθει πολιτικά το 1935 για να έθει πίσω ο Γεώργιος ΙΙ και η δικτατορία του Μεταξά

    Μαρκεζίνης
    Εκπαραθυρώθηκε απο την εξουσία το 1955 για να ανοίξει ο δρόμος στο Καραμανλή

    Καραμανλής
    Εξορίστηκε το 1963 γιατί “κορόιδεψε” και δεν υπάκουσε αυτούς που τον ανέβασαν

    Παπανδρέου
    Τον έριξαν οι αποστάτες το 1965 για να έρθει η χούντα

    Παπαδόπουλος
    Τον έριξαν το 1973 γιατί διαφώνησε με τα σχέδια στην Ανατολική Μεσόγειο

    Παπανδρέου
    Τον έριξαν το 1989 γιατί αντιδρούσε στη φιλελευθεροποίηση της οικονομία εν όψει της παγκοσμιοποίησης -τέλος ψυχρού πολέμου

    Μητσοτάκης
    Τον έριξαν το 1993 γιατί έκανε κινήσεις για την επέκταση της Ελληνικής επιρροής στα βαλκάνια

    Σημίτης
    Τον έριξαν το 2003-04 για να φέρουν τον Παπανδρέου ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΤΥΧΕ!!!

    Καραμανλής
    Προσπαθούν να τον ρίξουν αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα!!!

    όλοι όσοι προαναφέρθηκαν έπεσαν θύματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο των Αγγλοσαξώνων που διαφεντεύον την Ανατολική Μεσόγειο τα τελευταία 200 χρόνια. Έχει ήδη αρχίσει όμως η παρακμή τους.

    Αποφασίστε συμπατριώτες και σύντροφοι τι θέλετε
    Ελευθερία για μια φορά τα τελευταία 200 χρόνια ή υποταγή;

    Εάν αποφασίσετε το πρώτο μετά μπορούμε να κανονίσουμε και τα του οίκου μας και να φέρουμε πραγματική “αλλαγή”. Αλλιώς…μια ζωή σκλάβοι, άμοιροι και άβουλοι.

    Μια φορά ζούμε και πρέπει να ζούμε ως άνθρωποι-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Για τους κουκουλοφόρους καλά τα λες αλλά το αντιαμερικανικό παραλήρημα δείχνει ότι κι εσύ είσαι δέσμιος μύθων και μικρομεγαλισμών περί του ομφαλού της Γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. τώρα που οι δεξιοί συντροφοι σας που κραδαίνουν μαχαίρια στην Πάτρα, τώρα δεν θα μιλήσετε; ζει, ζει ο Τεμπονέρας ζει, με Πέτρουλα, Λαμπράκη μας οδηγεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σήμερα πέρασα απο το Πολυτεχνείο.Αυτό που ειδα ,ειλικρινά με πλήγωσε.Αντρο ναρκωμανών,αντρο ναρκωτικών.Οι "φενταγίν" κουκουλοφόροι είναι πρεζόνια.Το Πολυτεχνείο έχει ξευτιλισθεί.Μίσησα που ειμαι Νεοέλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ακόμη περιμένουμε τον Αλαβάνο και τον Τσίπρα να αποδοκιμάσουν τα έκτροπα. Αυτό είναι κατάντημα. Αλλά ο λαός τιμωρεί και θα το δείτε στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το μοναδικό BLOG !!!!!
    Μπράβο και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. pε παιδια αυτα τα ορνια των καναλιων σπερνουν το μισος,χυνουν πραγματικο δηλητηριο προσπαθοντας να υποδαυλισουν τις ταραχες με καθε τροπο.G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 30 χρονια γινονται αυτα.αδυνατω να πιστεψω οτι ολοι που περασανε πολιτικοι,αστυνομικοι ηταν αναποτελεσματικοι.αδυνατω να πιστεψω γιατι ενω χθες ταμπουρωθηκαν μεσα σε σχολες πανεπιστημιακες δεν δοθηκε η εντολη να μπει μεσα η αστυνομια να τους συλλαβει.αδυνατω να πιστεψω οτι κανεις δεν τους καταδικαζει ανοιχτα και ειλικρινα και ολοι τα βαζουν με την αστυνομια.ενω 3 μερες καιγεται η αθηνα ολοι στεκονται τι εκανε ο ταδε αστυνομικος τι εκανε ο β.πργματικα αδυνατω να πιστεψω οτι τελικα η πολιτεια τους θελει ολους αυτους. τα κομματα τις αριστερας για να περνουνε ψηφους κανοντας επαναστατικη γυμναστικη,τα κομματα τα μεγαλα για να ξεχναμε τα σκανδαλα.νομιζω οι ηρθε η ωρα να τελειωνουμε με την γενια του πολυτεχνιου και το κρατος της μεταπολιτευσης και να παρουν τα πραγματα στα χερια τους δυναμεις που θα μας προσφερουν υγεια ασφαλεια παιδεια politi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @g apo ct
    Μπες στο indymedia και οργάνωσέ τους να πάνε να μπουκάρουν στα κανάλια και να τα κάνουνε γυαλιά καρφιά και να τους αναγκάσουνε όλους αυτούς τους δημοσιογράφους-συκοφάντες-προβοκάτορες-επικίνδυνους να μας ζητήσουνε δημοσίως ΣΥΓΝΩΜΗ,.Θα το κάνεις...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δε νομιζω να πιστευει κανεις οτι ολα αυτα οπως κι οι πυρκαγιες κλπ κλπ εχουν σχεση με την υπογραφη του αγωγου μπουργκας -Αλεξανδρουπολης και ειναι αντιποινα των ανεξουσιαστων αμερικανων ε? τσ τσ τσ ποτε! ε? Οτι καποιοι βγαζουν μεροκαμματο καλο απο αυτες τις ιστοριες δε νομιζω να το πιστευετε ε?
    Οτι οι καπως περιεργες συνθηκες θανατου του μικρου, δεν ειναι αντικειμενο καν ερευνας ε? (περα και εξω απ τις συνθηκες βολης, τυφλο τραυμα, γωνια βολης κλπ)...
    Ναι ολα αυτα δε ταγραψε ο Πουλαντζας βεβαια, αλλα ειναι απλα ερωτηματα ενος κοινου απλου πολιτη που δεν δεχεται την επιφανειακη οψη των πραγματαων...
    Που δεν δεχεται τα καναλια τα συμφεροντα που αυτα προβαλλουν ως ειδησεις, που δεν δεχεται να μπαινουν συλληβδην, ιδεολογοι οποιας μορφης κι αν ειναι αυτοι, με κουκουλοφορους, ΚΥΠατζηδες, κατσαπλιαδες, και οικονομισσαριους στο ιδιο σακι!
    Οι μεγαλοδημοσιογραφοι που χρονια τωρα ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια στην υπηρεσια του συστήματος που και πως εμπλεκονται?
    Μαγγια ειναι να παιρνει κανεις τις ευθυνες του, κι οχι να τα κουκουλώνει, να βαζει 15αρικα και γυναικοπαιδα μπροστα.
    Ρεεεε βγαλτε το γρασσο απ τα ματια σας λιγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πραγματικά γεγονότα:
    α) το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχαν μερικοί που απέδιδαν τους εμπρησμούς στον στρατηγό άνεμο και στην ...ξηρασία, πλέον είδαμε εκατοντάδες μπροστά μας να καίνε με παραλλαγή και ενιαίο "οπλισμό" όλες τις ελληνικές πόλεις την ίδια στιγμή με την ίδια μεθοδολογία κι απολύτως συντεταγμένα με συγκεκριμένη υπαρκτή αλλά ξένη προς τις επιδιώξεις τους αφορμή,
    β) όπως και πέρυσι (Μεγαλόπολη, Αλιβέρι, ΔΕΗ, Ολυμπία, Επίδαυρος, Πάρνηθα, κατοικημένες περιοχές, καλλιεργήσιμες εκτάσεις) έτσι και τώρα επλήγησαν στοχευμένοι τόποι (υπουργεία, μνημεία, εμπορικά-οικονομικά κέντρα όλων των πρωτευουσών των νομών, πανεπιστήμια, ξενοδοχεία),

    γ) πλείστοι των συμμετεχόντων δεν είναι Έλληνες,
    δ) ο στόχος δεν είναι μόνον πολιτικός αλλά και οικονομικός (ίσως πρωτίστως οικονομικός με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα μεσαία στρώματα του πληθυσμού που ανθίσταντο στην κρίση),
    ε) συμβατικοί πόλεμοι σε χώρες του Νατο δεν γίνονται, πλέον ενεργοποιούνται μη συμβατικά όπλα με απροσδιόριστους άρα δυσπρόσβλητους αντιπάλους.
    Οι θεμιτές στρατηγικές επιλογές της πολιτείας σε ενεργειακό (αγωγοί), οικονομικό (Κίνα), διπλωματικό (βέτο) επίπεδο ήταν δεδομένο ότι θα στοίχιζαν. Γιατί αναδέχθηκε η πολιτεία τον κίνδυνο αυτό; Αξίζει πραγματικά η επιλογή αυτή την τόση καταστροφή; Θα βελτιωθεί η ζωή του Έλληνα ή απλώς θα εξυπηρετηθούν άλλα διαφορετικά συμφέροντα; Γιατί δεν σταθμίσθηκε η οντότητα της χώρας; Είναι σε θέση η πολιτεία να επιβληθεί στην ..πολιτεία;
    Λυπάμαι, αλλά εάν δεν υπάρξει η απάντηση στα ανωτέρω ή η "ποθητή παραίτηση" θα θρηνήσουμε κι άλλο.. Και τότε δεν θα υπάρχουν μόνον ένοχοι, αλλά και συνένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 9:48, σιγά ρε, σε λίγο θά βάλεις και τα κλάμματα. Ψευτόμαγκες.

    Για τον τύπο που έλεγε για το κάψιμο της ελληνικης σημαίας. Δεν θα σε πω άπατρι. Θα σε πω μάλλον άνθρωπο χωρὶς λαο. Το πρόβλημα που εχετε εσείς οι νεο-αριστεροι είναι ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε πως η σημαία δεν είναι σύμβολο τού ελληνικού κράτους. Είναι σύμβολο του ελληνικού λαού. Όταν την καις, δεν καις το σύμβολο του Παπαδόπουλου ή του Ιωαννίδη ή του Μητσοτάκη ή του Παπανδρέου ή οποιοδήποτε άλλου. Καις το σύμβολο του Γιώργου, του Γιάννη, του Κώστα, του Ανδρέα, ανεξαρτήτως επωνύμου. Καις το σύμβολο του προπάπου μου που ήρθε από την μικρασία, των παπούδων μου που πολέμησαν στην Αλβανία ο ένας και στήν αντίσταση ο άλλος. Καις το σύμβολο του Κουκίδη, του Γλέζου, του Σάντα, του πατέρα μου, που αν και δεξιός ήταν από τους πρώτοστάτες στο συνδικαλισμό της Θεσσαλονίκης αλλά τα παράτησε γρήγορα γρήγορα μόλις είδε την βρωμιά, των διαφόρων τίμιων εργατικών αγωνιστών. Και τέλος, ρε γαμώτο, καις το δικό μου σύμβολο.

    Για να την κάψεις, πρέπει να έχεις πάρει δικαίωμα από όλους αυτούς. Και δεν πιστεύω στο δώσει κανένας τους.

    Όσο για τον άλλο που μίλησε για τον Τεμπονέρα, πρόσεχε γιατί δείχνεις την ηλικία σου, ή έχεις πραγματικά κακή μνήμη. 4 άτομα πεθάνανε για να ξεπληρώσουνε το αίμα του Τεμπονέρα. 4 απλοί κι αθώοι πολίτες, γι'αυτό μη βάζεις το όνομα του στο στόμα σου. Είμαι σίγουρος ότι κι ο ίδιος θα ντρεπότανε μ' αυτά που γίνανε στο όνομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Στην πιο έντονη συναισθηματικά στιγμή, που έχει καταγραφεί, η ελληνική σημαία πέφτει από την εισβολή του τεθωρακισμένου. Ο λαός την σέβεται. Οι φασίστες την πατούν.
    Έτσι και τώρα τα φασιστοειδή ανθελληνικά υποκείμενα καταστρέφουν και καίνε την σημαία. Όλοι οι πληρωμένοι επαναστάτες τσιρίζουν. Επιτέλους κάθαρση από την μπόχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. KAΛΗΜΕΡΑ!!ΠΟΛΙΤΗ!!ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΤΕ,ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!! ΗΡΩΕΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!! ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΧΤΥΠΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Nα καλέσει η κυβέρνηση τους οπαδούς της να βγουνε στους δρόμους.
    Εχουν κάθε συνταγματικό δικαίωμα.
    Θυμηθείτε το άρθρο του Συντάγματος που προδικτατορικά έγινε γνωστό ως 114.
    Το Σύνταγμα της Ελλάδος στο ακροτελεύτιο άρθρο του γράφει : Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων δικαιουμένων και υποχρεουμένων να το υπερασπίσουν.
    Αναρχικά στοιχεία επιχειρούν την κατάλυση του Συντάγματος,την ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης και την καταστρατήγηση του συνταγματικού δικαιώματος της ατομικής ιδιοκτησίας.
    Βάσει του άρθρου αυτού εάν θέλετε έχετε το δικαίωμα να βγείτε στους δρόμους για να υπερασπίσετε από τους αναρχοτραμπούκους τη Δημοκρατία,το Σύνταγμα και το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας που απειλείται από τους εμπρηστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μάγκες οι Πατρινοί, έδειξαν το δρόμο.

    Αισθάνομαι ντροπή για το εαυτό μου που δεν έκανα το ίδιο τόσες ημέρες.

    Αφήσαμε μερικοί αλήτες ναρκομανείς να μας κουρελιάσουν την πόλη μας και κάτσαμε στους καναπέδες να τους παρακολουθούμε άπό την τηλεόραση.

    Οι Πατρινοί με έκαναν σήμερα να αισθανθώ πολύ κακομοίρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. politis,
    θα έχεις παρατηρήσει πως διαφωνώ περίπου με το 90% των απόψεων που κατά καιρούς εκφράζεις. Επίσης ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του μόνο εμπιστοσύνη δε μου εμπνέουν. ΑΛΛΑ, δε μπορώ παρά να προσυπογράψω το άρθρο σου αυτό. Το πιο πολύτιμο αγαθό που είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε είναι η Δημοκρατία και οι δημοκρατικές μας ελευθερίες. Αυτή την ώρα, ανεξάρτητα ποιο κόμμα είναι στην εξουσία, εφόσον είναι εντολοδόχος του λαού, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να συσπειρωθούμε γύρω από αυτήν και γύρω από τη νομιμότητα. Δεν υπάρχει χώρος για δεύτερη σκέψη. Τα δικαιώματα όλων όσων ζούμε σε αυτή τη χώρα -επίτρεψέ μου και των αλλοδαπών συμπεριλαμβανομένων - προστατεύονται μόνο σε συνθήκες νομιμότητας. Η εικόνα στους δρόμους συνιστά παρεκτροπή και κίνδυνο για την ατομική μας ελευθερία. Απορώ με τα ελληνικά κόμματα που δεν κινητοποιούνται προς αυτήν την κατεύθυνση επιβάλλοντας όρους δημοκρατίας και στηρίζοντας την κυβέρνηση - με την οποία τονίζω ότι διαφωνώ - αυτήν την ώρα. Οι διαφωνίες και οι αντιθέσεις δεν ταιριάζουν τούτη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΑ NA ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ UCCK ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΔΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΦΕΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. na po oti den mou fenete kai poli dimokratiki i apopsi na kleisei ena site i ena blog pou exei diaforetiki apopsi..

    dimokratiko omos einai na miniseis tous idioktites tou an aytoi xrisimopoioun to meso gia na paravainoun ton nomo kai na organosoun i na protrepsoun tin telesi paranomon praxeon..
    kai na ereyniseis an iparxei apo piso tous kapoio genikotero simferon(ektos apo to ideologiko tous), pou tous othei na pratoun etsi..

    i dimokratia exei opla na antimetopisei kai tin diafthora kai tin kataxrisi exousias kai tin paranomia..sinithos omos to xehname kai epilegoume ton eykolo dromo tis vias(somatikis i psixologikis)..

    kai simasia exei pos kanei kapoios xrisi tou "oplou" pou tou dinei i thesi tou mesa stin dimokratia, eite ayto einai pistoli, eite einai pena, eite einai o logos pou ekferei sta koina..distixos omos to metro exei xathei apo tous perissoterous kai ginontai xrisimoi "ilithioi" sta paixnidia kapoion "exipnon"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πολλές νηφάλιες σελίδες χρειάζονται για ενημέρωση πραγματική..
    Εδώ, από το Σεπτέμβρη λέγεται τι μέλλεται για την Ελλάδα και την τύχη της Κυβέρνησης που έχει μπει στη μύτη της Αμερικής...
    Υπάρχει πληροφόρηση..ψυχραιμία υπάρχει στους "αστούς" που θέλησαν να τρομάξουν με μερικές φωτίτσες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ποιο Σεπτέμβρη ρε φίλε? Αν κοιτάξεις από την πρώτη ανάρτηση αυτού του blog θα δεις ποιος τα φώναζε (Ιαν.2008), όταν πράγματι όλοι οι άλλοι κοιμομασταν.
    Κάποια στιγμή καλά θα είναι να λέμε την σκάφη -σκάφη και τα σύκα-σύκα.
    Όχι ότι έχει σημασία επί της ουσίας... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σε τέτοιες στιγμές το ύφος σας δε βοηθά ούτε να σταματήσουν οι καταστροφές ούτε να καταλάβουμε τι νοσεί στην χώρα. Αν κάποιοι, όπως λέτε, χειραγωγούν, τότε αυτοί πάνω σε κάτι πατάνε κι αυτό είναι η δική μας ανευθυνότητα και η νοοτροπία του "φταίει ο γείτονας". Αφού αφήσαμε την κοινωνία μας και κοιτάξαμε το τομαράκι μας ας καθήσουμε να σκεφτούμε και να δράσουμε όλοι μαζί, ναι, όλοι μαζί, ώστε αυτή η κρίση να μεταμορφωθεί σε κάτι γόνιμο.
    Δε νομίζω ότι οι μαγκιές βοηθάνε και το ύφος σας είναι τέτοιο, είναι μες τους χαρακτηρισμούς. Ενώ θέλω να συμφωνήσω με κάποια από αυτά που λέτε το ποιό σημαντικό είναι πως υποτιμάτε τους άλλους τελικά κι αυτό είναι αδιέξοδο. Το θέλουμε ή όχι χωρίς ψυχραιμία δε θα γίνει τίποτα κι όχι μονον αυτό αλλά η χειραγώγιση από όλων των ειδών τους πονηρούς είναι δεδομένη αν μουγκρίζουμε αποκτηνωμένοι, αυτό είναι το πρώτο επίπεδο αντίστασης.
    Χαίρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πολίτη με αλλουνού το κείμενο μου βγήκε, μα σα νά ΄ναι και χρέος μου να το φέρω κι εδώ..

    Bασιλική Είπε:
    Τετάρτη, 10, Δεκέμβριος, 2008 στο '17:08'

    Δεν τους βγήκε Σοφιστή. Δες την “αυθόρμητη” προτροπή στον κοινό μας ΝΞ για εξάπλωση των Εξαρχείων σε όλη την Ελλάδα. Οι κουκουλοφόροι κουράστηκαν νωρίς. Δύσκολοι καιροί για ….αγώνες! πόσο μάλλον όταν δεν είναι καν αγώνες… Ωραία, εκτονώθηκαν, εκτελέσαν και την διατεταγμένη υπηρεσία τους, καιρός να κάτσουμε να δούμε όσοι από μας θέλουμε να ζήσουμε με ομόνοια σε αυτόν τον τόπο πως θα καταφέρουμε να πείσουμε τους βλαμμένους, τους πουλημένους, τους απελπισμένους πως αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Να κινήσουν όλοι οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους να πάνε στις πορείες, να τα προστατέψουν αυτοί από τους κουκουλοφόρους, να κινήσουν όλοι οι μικρομεσαίοι καταστηματάρχες μαζί με τις οικογένειές τους να υπερασπισθούν το βιος τους και το μεροκάματό τους, να κινήσουμε όλοι εμείς που τις βιβλιοθήκες και τα πανεπιστήμια τα νοιώθουμε σπίτια μας να πάμε να τα προστατεύσουμε τραβώντας τους την κουκούλα και κοιτώντας τους ίσια στα μάτια.
    Θέλω να γυρίσω να πω σ΄ έναν κουκουλοφόρο Σοφιστή πως τον πατέρα μου δεκαπεντάχρονο κουκουλοφόροι τον στείλαν φυλακή κι επειδή ήταν ανήλικος δεν εκτελέστηκε μαζί με την Πρίντζου, θέλω να τον ρωτήσω μήπως ο δικός του πατέρας ήταν ανάμεσα σ΄ αυτούς που είχε απέναντί του ο δικός μου. Τα παιδιά εκείνων των δοσίλογων μπορούν να βάζουν χωρίς αιδώ και τσίπα κουκούλα στο κεφάλι τους, τα παιδιά των αγωνιστών για την δημοκρατία δεν θα την βάλουνε ποτέ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. @ Βασιλική Σ
    Σ` ευχαριστώ Ειλικρινά για την μεταφορά του σχολίου σου.
    Χαίρομαι που υπάρχουν φωνές σαν την δική σου.
    Φιλικά
    politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τι λες ωρέ, που θα με πεις απάτριδο επειδή έκαψα (θεωρητικά) τη σημαία! Αλλά αναφέρεις ως εν-πατριδο (sic) φαντάζομαι τον Πολύδωρα και τους συν αυτώ, που έχουν ξεπουλήσει τους κόπους πολλών γενεών Ελλήνων, όχι τους κόπους μιας ζωής...
    Και ΔΕΝ είμαι ούτε αντιεξουσιαστής ούτε μπάχαλος. Αλλά όταν το δίλλημα είναι "ή με το κράτος, ή με τους αντιεξουσιαστές", τότε μεταξύ των δύο κακών, επιλέγω το δεύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. "Aυτή την ώρα, ανεξάρτητα ποιο κόμμα είναι στην εξουσία, εφόσον είναι εντολοδόχος του λαού, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να συσπειρωθούμε γύρω από αυτήν και γύρω από τη νομιμότητα."

    Αυτή είναι και η ΟΥΣΙΑ της δημοκρατίας, η οποία, όμως, σαφώς και δεν υφίσταται σε τούτη την χιλιοβασανισμένη χώρα που τη γέννησε... Όλα τα άλλα "ανεπτυγμένα" άκρα κάνουν ακριβώς αυτό, συσπειρώνονται γύρω από την εκλεγμένη κυβέρνησή τους, είτε τους αρέσει είτε όχι, για να τηρήσουν τους στοιχειώδεις κανόνες και να στηρίξουν τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος... Γι' αυτό γελώ και καγχάζω όταν οι εκάστοτε αντιπολιτεύσεις σε τούτο τον τόπο κραδαίνουν το λάβαρο της δημοκρατίας όταν απεργάζονται την κατάλυση και τη διαπόμπευσή της... Σε ευχαριστώ για το κείμενό σου, zouba...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    "Αυτοί που ξεδιάντροπα θεωρούν ότι το πλιάτσικο καταστημάτων οι ληστείες τραπεζών , η φθορά ξένων περιουσιών και οι διάφορες …. «απαλλοτριώσεις» , δεν είναι αδικήματα του κοινού ποινικού κώδικα , αλλά ……εξέγερση (;)."

    Μήπως όμως πρεπει να σκεφτείτε κ την δική σας ξεδιαντροπια με αυτά που λέτε!!!!!!!!!!!

    Παρουσιάζετε μια πραγματικότητα ίδια με την κάθε Στεφανίδου κ άλλες ανεγκεφαλες μεσημεριανές εκπομπες

    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ???? ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ???? ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Κ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ????

    ΓΙΑΤΊ ΔΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ????

    ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΟΟΟΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ!!!!!!!!

    .......****************........................

    10 Δεκέμβριος 2008 9:08 μμ
    Sorry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Οι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
    ΕΙΝΑΙ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ!!!
    ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καμμία σχέση οι αναρχικοί και ακροαριστεροί κομμουνιστές, ο "χώρος" με φιλοδοξίες κοινωνικής ανατροπής του 70-80 με το λεφούσι ασχέτων που καθοδηγούν σήμερα αγγλοαμερικάνοι πράκτορες για να απαξιώσουν την ελλαδίτσα και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Ο συσχετισμός είναι εκ του πονηρού και ακροδεξιού. Η δε 17Ν απλώς δεν "κολάει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Επιτέλους! Αυτή η εξέγερση δεν είναι για τα 700 ή για την ελευθερία από την καταπίεση αλλά για την υποκρισία και τη σαπίλα.
    Λέτε στο τέλος να μάθουμε "να κουβεντιάζουμε ήσυχα και απλά";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Ο Εθνικός μας ύμνος λέει"και απ' τα κόκκαλα βγαλμένη.."

    Είναι προδότης των ιδανικών μας.

    Είναι προδότης της Ιστορίας μας

    Είναι Άπατρις

    Είναι αμόρφωτος και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    Είναι προδότης των αγώνων των προγόνων μας και όλων όσων έχασαν την ζωή τους ΤΙΜΩΝΤΑΣ τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ - ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    Η σημαία δεν ήρθε χθές στην ζωή μας. ΥΠΗΡΧΕ - ΥΠΑΡΧΕΙ - ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ σε πείσμα των καιρών και όποιων μηχανισμών επιθυμούν την ΕΞΟΝΤΩΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Τελικά για όλο αυτό το κακό που συμβαίνει έμελε να την πληρώσουν οι 5 νεαροί που συνελήφθησαν κατηγορήθηκαν για συμμετοχή σε επεισόδια στην περιοχή του Μουσείου το βράδυ της Δευτέρας 8/12 και σήμερα Πέμπτη 11/12 κρίθηκαν προφυλακιστέοι χωρίς αναστολή/εξαγορά μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 17ης τακτικής ανακρίτριας. Στους κατηγορούμενους αυτούς η αστυνομία και Πολιτεία τα φόρτωσε όλα. Οι 3 από αυτούς είναι Έλληνες και αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ο ένας νεαρός, ο οικοδόμος Τάκης φαίνεται ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης επιστρέφοντας από έξοδο, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας, χωρίς ποτέ να έχει ξαναπασχολήσει τη Δικαιοσύνη, ελαφρυντικά που όμως δεν λήφθησαν υπ’ όψην καθώς κάποιος πρέπει να την πληρώσει έστω και αθώος για να «φοβηθούν» οι πραγματικοί ένοχοι.
    Συγχαρητήρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  86. Την πραγματική εύθηνη για τον άδικο θάνατο του παιδιού(και όχι μόνο) την φέρουν αυτοί που υποκίνησαν τους αριστεριστές κουκουλοφόρους να βγουν Χριστουγεννιάτικα και να επιδοθούν στην γνωστή καταστροφική τους δράση.

    Αντιεξουσιαστές και αστυνομικοί είναι θύματα (άμεσα και έμμεσα), αυτών που έχουν εμφυσήσει στα μυαλά αυτών των νέων ανθρώπων αυτή την ΝΟΣΗΡΗ ιδεολογία και εκμεταλλεύονται έτσι την φυσιολογική ορμή των νέων, προς εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.

    Όποιος ενδιαφέρετε για την ρίζα του κακού δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο θάνατος του παιδιού (που μάλλον το είχαν εκεί για εκπαίδευση) είναι ένα στιγμιαίο γεγονός σε ένα γενικευμένο φαινόμενο του οποίου οι αιτίες έχουν πάρει αρκετό χρόνο για να σχηματισθούν.

    Οι αστυνομικοί δεν είναι φακίρηδες ούτε είναι έξω για να κάνουν ασκήσεις διαλογισμού.
    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άνθρωπος που έχει διαταχτεί χωρίς να το επιθυμεί να βρίσκετε εντός πεδίου μάχης για να προστατεύει τα συμφέροντα (όχι τα δικά του αλλά) των πολιτών και δέχεται σε συνεχή βάση επιθέσεις με μολότοφ, πέτρες, καδρόνια, προσβολές της οικογενείας του κτλ είναι λογικό και επόμενο να προβεί και σε ακραίες μορφές αντίδρασης.

    Η αστυνομία δεν δρα, αντιδρά. Όπως δεν γίνεται σε μια κοινωνία της οποίας η πολίτες είναι νομοταγής και ευγενικοί οι αστυνομικοί να είναι σκληροί και αγενείς έτσι δεν γίνετε σε μια κοινωνία όπου συμβαίνουν αυτά που όλοι βλέπουμε αυτό τον καιρό, η αστυνομία να είναι ευγενική και ελαστική.

    Οι αστυνομικοί είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας στην οποία δρουν. Κάθε κοινωνία έχει την αστυνομία που της αξίζει.

    Το να προσπαθεί κανείς να στρεβλώσει την αυθόρμητη αντίδραση της αστυνομίας πέρα από ανώφελο είναι και ζημιογόνο διότι περιορίζει το σύμπτωμα αλλά αφήνει ανέγγιχτη την νόσο.

    Πρέπει επίσης όλοι να αναρωτηθούν πως γίνετε η αριστερά από την μια να παριστάνει τον προστάτη της νεολαίας και να είναι υπερευαίσθητη για τον χαμό της ζωής ενός ανθρώπου ενώ από την άλλη να προωθεί την ομοφυλοφιλία στις τάξεις των νέων η οποία ευνοεί την διάδοση του ΕΙΤΖ.

    Οι αλλαγές για να είναι αποτελεσματικές πρέπει να ξεκινάνε από τα πρωτογενή αίτια.

    ΥΓ: Ασχολίαστο
    http://www.youtube.com/watch?v=EfpbHBO7mtQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ρε επικινδυνο ανθρωπακι Καραμανλη κανε μας τη χαρη και τραβα σπιτι σου,αντε για κανα σουβλακι στον Μπαιρακταρη αγορι μου και παρε και αυτον τον θιασο που ονομαζεις κυβερνηση μαζι σου.αι στα διαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. αυτή η κουκούλα στη φωτογραφία μπάτσο κρύβει από κάτω ή φασίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Στα έλεγα Πολίτη στο σχόλιό μου στις 16 Νοέμβρη. Η νέα γενιά θα στραφεί κάποια στιγμή εναντίον μας με ότι αυτό συνεπάγεται. Και δεν την έχει οπλίσει καμία ...πρεσβεία ή άλλα "σκοτεινά" συμφέροντα (άσχετα αν επωφελούνται από την όλη κατάσταση). Εμείς οι ίδιοι την οπλίσαμε. Φοβάμαι ότι αυτά που βιώσαμε ήταν μόνο η αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή