Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Η κρυφή ατζέντα για το Κυπριακό




Η κρυφή ατζέντα του Γιώργου , των ΗΠΑ και των Βρετανών στο Κυπριακό αρχίζει και βγαίνει στην επιφάνεια.
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να αφήσει την κυπριακή κυβέρνηση να διαχειρίζεται μόνη και αποκλειστικά το Κυπριακό.

Η θέση αυτή του κύπριου Προέδρου διατυπώθηκε και .... Συνέχεια

10 σχόλια:

  1. εσύ γνωρίζεις τι υποστήριζε ο τ.πρέσβης και ευρωβουλευτής της ΝΔ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ για το σχέδιο
    ΑΝΑΝ[κατ΄εντολήν Καραμανλή];
    Ναι ,ψήφιζε και το διεκήρυττε ανοιχτά στην Ευρώπη.
    Δεν είναι τυχαίος!!
    Υπήρξε διαπραγματευτής για τίς αμερικανικές βάσεις με τον Ρέτζιναλντ Μπαρτόλομιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι οποίες βάσεις έφυγαν επί ΝΔ, αλλά το κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο...Άρχισες αργά σήμερα το μεροκάματο, 09:33, ή σας κράτησαν πολύ ώρα στον "πρωινό καφέ" για το briefing;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ αφου ..έφτασες τον ''πολιτη'' στα 8-10 σχολια ημερησίως, θα το καταφέρεις και στο ''αντινιους''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.33, αυτή τη λάσπη ούτε χαζός δεν την τρώει πια! Δε χρειάζεται να ψάχνεις και να εφευρίσκεις δήθεν ιστορίες για αγρίους. Η θέση - παρότρυνση της ΝΔ και του Καραμανλή δεν γινόταν πιο ξεκάθαρη, πιο σαφής και πιο βροντερή. Σε πανελλήνιο (που μεταδιδόταν ζωντανά και στην Κύπρο) διάγγελμα τη διατύπωσε!

    (βέβαια το ίδιο ξεκάθαρη ήταν και η άποψη του Γιωργάκη τότε, νομίζω το θυμάσαι και αυτό... )

    Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Π.Μ, και μόνο που υπερασπίζεσαι τον Καραμανλή, τον πιο ανεπαρκή πολιτικό-βουλευτή-πρωθυπουργό(!!) που έβγαλε ο τόπος μας, δείχνεις και το επίπεδο της πολιτικής σου συγκρότησης.Και επειδή σίγουρα θα θεωρήσεις ότι είμαι ΠΑΣΟΚΟΣ (είμαι αριστερός και το χαίρομαι) σου συνιστώ να ρωτήσεις τους δικούς σου. Σταμάτα επιτέλους να υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος έναν "άχρηστο". Μας προσβάλεις. Έχει ο φιλελεύθερος χώρος και άλλους αξιόλογους ανθρώπους για να μνημονεύσεις και να υπερασπιστείς. Δεν σταμάτανε όλα στον Καραμανλή.

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΚ Το εμπεδωσαμε εθνικος μειοδοτης ο Γιωργακης,ο μεγαλυτερος Ελληνας μετα τον Αλεξανδρο ο Κωστακης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε κάθε περίπτωση,όσο κι αν αυτό δεν αρέσει στους φίλους του πασοκ ο Καραμανλής όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στους Αμερικάνους και σε καμιά περίπτωση δεν εφάρμοσε την πολιτική της οσφυοκαμψίας που μετά μανίας εφάρμοζε ο Σημίτης ...είναι δε ο μόνος πρωθυπουργός χώρας του ΝΑΤΟ που έθεσε βέτο σε αποφάσεις ΝΑΤΟ...

    αυτά είναι γεγονότα...και όχι λόγια δημοσιοκάφρων προς ενίσχυση του αρχηγικού προφίλ ενός ελλιπέστατου πολιτικού όπως είναι ο ΓΑΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:41

    Η εξωτερική πολιτική φίλε δεν γίνεται με μαγκιές. Αυτά στα γήπεδα και στα ρινγκ. Δεν βγαίνει κερδισμένος αυτός που (κάνει πως,στην περίπτωσή μας)βρυχάται πιο πολύ.
    Τότε δεν θα είχαμε διπλωμάτες έξυπνους, μορφωμένους και γνώστες της διεθνούς σκηνής. Θα μας αρκούσε να "στείλουμε" τον Ζουγκλάκο και "καθαρίσαμε".
    Να σοβαρευόμαστε σιγά σιγά, να μην θεωρούμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου και ότι όλοι "μας την πέφτουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτι καλά παιδιά που συχνά πυκνά μπαίνουν στον κόπο να επαναλαμβάνουν πόσο άχρηστος ήταν ο Καραμανλής γιατί κουράζονται;
    Εγώ όπως και όλοι οι Έλληνες το έχουμε καταλάβει,κυρίως,από το εξής:
    Δεχόμαστε, πιστεύουμε μάλλον ακράδαντα, ότι τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δουλεύουν με συνέπεια - μάχονται για το καλό της Πατρίδας. Διέγνωσαν, λοιπόν, από πολύ νωρίς ότι ο Καραμανλής ήταν άχρηστος, τεμπέλης, επιζήμιος για τον τόπο αλλά και άπονος για τις δυσκολίες του λαού (ήθελε να παγώσει και τους μισθούς) και τον πολέμησαν λυσσαλέα -χολερικά μέχρι να απαλλάξουν την Πατρίδα απ΄αυτόν.
    Αντίστοιχα, φειδόμενοι των συμφερόντων του Λαού και της Πατρίδας, "τα έδωσαν όλα" για να κάνουν Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου. Που μεταξύ άλλων δίνοντας αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό ανατάσσει την οικονομία- δινοντας όραμα και προοπτική στο Λαό μας.
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε αποφθεγματία των 6:55, δηλαδή για να είναι ουσιώδης η στάση του (αντί να το παίζει μάγκας, όπως εσύ τον μέμφεσαι) τί στάση θα έπρεπε να κρατήσει; Στα τέσσερα; Να λέμε yes σε όλα δηλαδή, μην τυχόν υποπέσουμε στο αμάρτημα της μαγκιάς και μας τραβήξεις το αυτί. Μόνο να μας πεις ύστερα πώς θα νοείται διπλωματία με δεδομένη εξαρχής την συμμόρφωση στις απαιτήσεις της άλλης πλευράς.

    Αυτά για να σοβαρευόμαστε σιγά-στιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή