Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Σε λίγο δεν θα υπάρχει υπουργός ή υφυπουργός για δείγμα !




Όταν δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία με την πελατειακή ψηφοθηρική συναλλαγή του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών κ. Ρόβλια, εκείνος έσπευσε αμέσως να θέσει στη διάθεση του πρωθυπουργού την παραίτησή του.

Τότε εκφράστηκε η άποψη ότι δεν μπορεί να υπάρχει καμία κηλίδα (sic!) στο κυβερνητικό σχήμα !
Επιπροσθέτως, η απόφαση για ....Συνέχεια

14 σχόλια:

  1. Τα νταβατζοΜΜΕ μούγκα στη στρούγκα. Τέρμα οι κουμπάροι, τέρμα οι δήθεν γαλάζιοι διορισμοί. Για τους πράσινους Γκέμπελς της δημοσιογραφίας είναι και νόμιμο και ηθικό το ΠΑΣΟΚ να διορίζει τα στελέχη των κλαδικών του. Οταν και εάν έρθει φυσικά ξανά η ΝΔ στην εξουσία, θα ελέγχεται κάθε διορισμός μήπως ο προπάπους του έτρωγε στο ίδιο εστιατόριο με τον Καρμανλή. Η χούντα που κυβερνάει απ' το 1981 την Ελλάδα καλά κρατεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανελλήνιο Σοκ!!! Τάδε έφη Νάνος Βαλαωρίτης εχθές σε βόλτα στο Κολωνάκι παίζοντας με τις λέξεις και αναφέροντας ότι πρέπει να κάνουμε πλέον ΔΕΗση στη ΔΕΗ για περισσότερο φωτισμό!Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ, κ. Παπανδρέου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανώνυμο!!! Να θυμησω ότι 20 συναπτά έτη το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει στο δημόσιο ακόμα και τα αγέννητα παιδιά του εκείνα τα πράσσινα παιδιά που ο κύριος Πάγκαλος τοποθέτησε σε ωραιότατες καρέκλες!! Μήν μιλάμε λοιπόν για τα γαλάζια παιδιά των 5 ετών γιατί είναι γελοίο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεος, γιατί δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΝΥΞΗ για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα σε ΚΑΝΕΝΑ τηλεοπτικό ΜΜΕ; Γιατί τόση λογοκρισία; Είναι αδιανόητη αυτή η ΧΟΥΝΤΑ των ΜΜΕ έλεος πια!

    Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να αλλάξεις βουλευτή φίλε ή μάλλον κόμμα.
    Στο παλαιό Πασοκ κάνουν θαύματα.
    Εάν είσαι γατόνι θα καταλάβεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε εδώ είδηση που απέκρυψαν τα πράσινα νταβατζοΜΜΕ www. taxalia.blogspot.com/2010/1/blog-post_5738.html. Απίθανο- ζούμε χούντα ενημέρωσης πραγματική. Ούτε στην επταετια δεν γινόταν τέτοια λογοκρισία... Η απόκρυψη των εγκλημάτων των "μεταναστών" μας είναι παροιμιώδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλειστά τα Τέμπη τόσο καιρό, αλλά τα νταβατζοΜΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα, και ας γίνεται 1 ατύχημα κάθε ημέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δείτε στη ΝΕΤ, τον της ΓΣΕΕ να υπερασπίζεται με σθένος τη μείωση συντάξεων αλά ΓΑΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τι πάνελ. Ένας δύσμοιρος Χατζιδάκις εναντίον πέντε. Εκ των οποίων ο κ. Καθηγητής πήγε να ψελλίσει ότι τα τέλη κυκλοφορίας τα αποφάσισε η προηγούμενη κυβέρνηση.
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Once PASOK, always PASOK. Όσοι πίστευαν ότι το ΠΑΣΟΚ του Τζέφρεϊ θα ήταν διαφορετικό από το χουντικό ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80 και το δεξιό ΠΑΣΟΚ του Σιμήτη, είναι απλά ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα μωρέ Μάρκο γιατί βρίζεις τα καϋμένα τα ζώα μου λες;

    Ελευθερία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι ΤΡΕΛΛΟ αλλά το ΓΟΥΣΤΑΡΟ.
    Στην περιοχή όπου κατοικώ πάνω απο τους μισούς κατοίκους κυκλοφοράνε τα αυτοκίνητα τους χωρίς πινακίδες.
    Φαίνετε οτι δεν τους έπεισε η συγνώμη του ΠΑΙΔΙΟΥ.
    "ΜΑΚΕΔΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας ΚΑΙΕΙ Δεξιουληδες σας ΤΣΟΥΖΕΙ χα χα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή