Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει… !




Εάν κάποιος ξένος, ο οποίος δεν γνωρίζει την ψυχοσύνθεση των Ελλήνων, αλλά γνωρίζει μοναχά (και πολύ καλά) τα πολιτικά κοινωνικά και οικονομικά δρώμενα των τελευταίων μήνων του 2009 στο τόπο μας , διάβαζε τον Τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό) των τελευταίων ημερών , θα απέδιδε την πληθώρα των «πολιτικών και δημοσιογραφικών μαργαριταριών» στη ... κατανάλωση οίνου λόγω των ημερών.

Θα ήταν δε πολύ δύσκολο να ..... Συνέχεια

10 σχόλια:

  1. Πολίτη άσε τους δημοσιογράφους στη νιρβάνα τους. Μη μου τους ξυπνάς. ''Θάβεται'' το θέμα Μαγκριώτη. Ο Γκαπ το είχε στο γραφείο του από τις 26 Δεκεμβρίου αλλά το έγραψε στο 2139-21093 με την περισσή υποκρισία που διακρίνει την κυβέρνηση ή μάλλον τη μη κυβέρνηση στα μετα-μοντέρνα. Είτε τον διώξει θα χάσει, είτε δεν τον διώξει θα χάσει, είτε κάνουν όλοι τουμπεκί ναι ναι οι Οργανισμοί Λαμπράκηδων και οι άλλοι, θα χάσουμε όλοι μαζί. Μια τρύπα στο νερό γιατί ο γκαπ κάθεται στο γιαλό και πετάει πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που χάθηκε η ντροπή για να την βρουν αγαπητέ μου?
    Όλοι οι αναφερόμενοι την λέξη ντροπή (τσίπα βρε αδελφέ) δεν την γνωρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γκεμπελική ΝΕΤ, έχει καλεσμένο μόνο Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο ρωτούν ένας δημοσιογράφος του Βήματος και ένας των Νεων: Ερώτηση του δημοσιογράφου των Νεων " Βρήκατε τα στοιχεία που θα στριμώξουν τη ΝΔ για τα σκάνδαλα;;;" Ημαρτον, σύγχρονοι Γκέμπελς!! Επί ΝΔ στη ΝΕΤ αμα γινόταν αυτό θα ζητούσαν πρόωρες εκλογές τα πράσινα νταβατχοΜΜΕ!! Τώρα όλα φυσιολογικά και ωραία. Τέτοια παραποίηση της αλήθειας απ' το 1981 έως και σήμερα ούτε οι χειρότερες χούντες του κόσμου δεν έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H τεταρτη εξουσια κ τα λαμογια που την υπηρετουν εξυπηρετωντας τους ιδιοτελεις σκοπους των αφεντικων τους (απομυζωντας το δημοσιο χρημα)εχει απαξιωθει απο καιρο στα ματια του Ελληνα (ας ειναι καλα τα dvd k cd που συντηρουν τον κυριακατικο καφε)
    Οταν αυτη τη στιγμη ο ΔΟΛ εχει συσωρευμενες υποχρεωσεις 215 μυρια,ο Πηγασος 235 ,οταν ο Τραγκας με 2127 ημερησια φυλλα ειναι πρωταθλητης το 09 στην κρατικη διαφημιση με 2.600.000 ευρω,οταν αντιστοιχα η Αυγη με παραπανω φυλλα εισεπραξε 97.000 ευρω,οταν τον Κουρη δεν τον παει ο εισαγγελεας στη στενη (πλαστα τιμολογια),οταν οι ΕΡΤ εχει γεμισει με αριστερους κυφηνες με δεξια τσεπη βεβαια,οταν καθε βολεμενος δημοσιογραφισκος μελος της ΕΣΗΕΑ ειναι παραλληλα χωμενος σε 5 δελτια τυπου δημοσιων οργανισμων, οταν το 2004 οι κρατικες διαφημισεις ηταν στα 36 εκατ κ το 09 εκτοξευτηκαν στα 83 εκατ με μειωση 35% των κυκλοφοριων,εσυ Πολιτη σχολιαζεις 5 γραφικους ,
    Δυστυχως μονο η σαπιλα κ η ιδιοτελεια σε αυτο το χωρο βασιλευει,οποτε μην ψαχνεις για αντικειμενικη δημοσιογραφια κ γραπτα που να να ανοιγουν σκεψεις
    Ο εχων κοινο νου μπορει να κρινει πισω απο καθε τηλεπαραθυρο κ αρθρο το τι πρεσβευει ο καθενας.
    Το αλητες ρουφιανοι δημοσιαγραφοι δυστυχως για αυτους τους παιρνει ολους αμπαριζα..
    Ελπιζω να μην εισαι μελος της ΕΣΗΕΑ μονο..

    ψηφοφορος του εαυτου μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρότι συμφωνώ πώς η Ελλάδα πρέπει να ανακινήσει το θέμα το πολεμικών αποζημιώσεων και κυρίως του κατοχικού δανείου, θεωρώ πώς το να το κάνουμε τώρα, ως απάντηση στις πιέσεις των Γερμανών για τα ελλείμματα, είναι προσβλητικό. Και κουτοπόνηρο.
    Να πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσουμε την παραγωγή χρεών για να δείξουμε πως είμαστε σοβαρή χώρα και αμέσως μετά μπορούμε να ασχοληθούμε και με τις αποζημιώσεις.
    Γιατί αλλιώς κυνηγάμε χίμαιρες.
    Astefan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίθανο\: Τα νταβτζοΜΜΕ απέκρυψαν ότι 20χρονη φοιτήτρια βιάσθηκε και δολοφονήθηκε στα Πατήσια, πιθανότατα από λαθρομετανάστες, που έχουν κατακλύσει την περιοχή. Αμα βρεθεί ο δράστης, να δώσει εντολή ο ΠΡΟ ΠΟ να διωχθούν οι αστυνομικοί, που τόλμησαν και συνέλαβαν τέτοια μπουμπούκια της κοινωνίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

    Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
    Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

    Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
    Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

    Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


    Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

    Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

    Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

    Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!!!

    Etherovamon

    Υ.Γ υπηρετώντας την Πατρίδα μου ορκίστηκα να φυλάττω πίστη σε αυτήν και το Σύνταγμα της χώρας και με κάνουν να νοιώθω επίορκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πληρώσουν όσοι δημιούργησαν με παραλήψεις
    και λαικισμούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ .Οχι ΛΑΟΣ
    Να μην αμοίβονται οι 140 της αντιπολίτευσης
    επειδή δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό
    μόνο φωνές και αναλήθειες.
    Να μην υπάρχει προεκλογική χρηματοδότηση των
    κομμάτων , επειδή οι εκλεγμένοι πληρώνονται.
    Είναι δηλαδή επαγγελματίες πολιτικοί.
    Να μην υπάρχουν στη βουλή επιτροπές
    με αποζημίωση , αφού πληρώνονται
    να μην θεμελιώνουν οι βουλευτές δικαίωμα
    συνταξιοδότησης , πέραν της δικαιούμενης από
    το ασφαλιστικό ταμείο της εργασίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι θα γίνει με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ των 324000 Ευρώ το χρόνο,εννοώ τον Λυριτζή και τον Οικονόμου,την Χούκλη των 195000 Ευρώ,την Τσαπανίδου των 143000 Ευρώ τον χρόνο?
    Θα συνεχίσουν οι εξωτερικές παραγωγές? Κάποιοι εισπράτουν χιλιάδες Ευρώ και οι άλλοι είναι ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή