Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

«Aντιεξουσιαστής στην εξουσία» με ξένα ...κόλλυβα;


Μια από τις κύριες συνιστώσες ενός κράτους δικαίου είναι η θέσπιση και τήρηση κανόνων. Ο πρώτος δε και βασικός κανόνας απεικονίζει και οριοθετεί τον πυλώνα επάνω στον οποίο εδράζονται όλοι οι υπόλοιποι.

Αυτός έρχεται από την κινέζικη φιλοσοφία όπως τον έχει προσδιορίσει ο φιλόσοφος του 6ου αιώνα π.X Λάο Τσε: «Βασικός Κανόνας: Δεν πρέπει να αφήνεις κανέναν να σε κοροϊδεύει».

Αντιπαρέρχομαι το επαναλαμβανόμενο προεκλογικό «υπάρχουν λεφτά-υπάρχουν λεφτά», που μετεξελίχθηκε σε ....«δεν υπάρχει μια» μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου(κάλπη) , που τεκμηριωμένα παραβιάζει τον Βασικό κανόνα, αφού το αναλύσαμε κατά κόρον και έρχομαι σε ένα άλλο γεγονός το οποίο και αυτό έχει «άρωμα» κοροϊδίας και παραβίασης του Βασικού Κανόνα.

Επανειλημμένα ο κ. Γ.Παπανδρέου έχει χρησιμοποιήσει την φράση« Ευθύνη μας είναι να αλλάξουμε ριζικά πορεία, να φροντίσουμε για το νοικοκύρεμα στα δημόσια οικονομικά, για να πιάνουν τόπο τα χρήματα του Ελληνικού λαού και να ξέρει ο πολίτης πού πάνε τα λεφτά του»!

Επειδή λοιπόν είμαι από τους φανατικούς του Βασικού κανόνα όπως τον έθεσε ο Λάο Τσε , αλλά και θέλω να γνωρίζω που πηγαίνουν τα χρήματα με τα οποία συνεισφέρω στην Ελληνική δημόσια οικονομία ,ερωτώ:

Αληθεύει ότι ο κ.Γ. Παπανδρέου , ο κ. Κουβέλης (?) , η κα Ντελεδήμου (?) και λοιποί...συνοδοί μετέβησαν στον επίγειο παράδεισο του Αγίου Δομίνικου για την συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με.... Gulfstream Private Business Jet ;

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν κάποια μονόστηλα παραπολιτικά δημοσιεύματα (εδώ), συμπληρώνοντας μάλιστα ότι για τις 22 ώρες πτήσης που έκανε το αεροπλάνο( με κόστος καυσίμων, τελών υπέρπτησης, κόστος συντηρήσεων, catering, και αποσβέσεις, το κόστος ανήλθε στο ύψος των…. 148.000 ευρώ !!!

Αληθεύει ότι το κόστος αυτό πληρώθηκε από το ελληνικό δημόσιο και όχι από την Διεθνή Σοσιαλιστική;

Αληθεύει ότι το κόστος του κ. Γ.Παπανδρέου και των ..συνοδών του(?) για τα συχνά ταξίδια τους ανά την υφήλιο( ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς) καλύπτονται από τον ελληνικό προϋπολογισμό (έμμεσα ή άμεσα) ,αντί της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ;

Αληθεύει ότι την ώρα που η κυβέρνηση εξαγγέλλει πάγωμα μισθών, νέους φόρους , έκτακτες εισφορές και ομιλεί για περιορισμό των δημόσιων δαπανών προς αντιμετώπιση της... δεινής κατάστασης της οικονομίας μας, την ίδια ώρα το ΣΥΝΟΛΙΚΟ κόστος για την ....προεδρία του κ. Γ.Παπανδρέου σε έναν αμφιλεγόμενο πολιτικό σχηματισμό, έχει στοιχίσει στον Έλληνα φορολογούμενο (αντί για την Σοσιαλιστική Διεθνή) κάποια εκατομμύρια ευρώ και ...πόσα;

Έτσι απλά για να γνωρίζουμε …που πάνε τα χρήματα μας όπως «διαλαλεί» ο κ. Παπανδρέου!
Έτσι απλά για να πάμε κόντρα στον Φρήντριχ Νίτσε που έλεγε ότι ....« Η παράνοια σε άτομα είναι σχετικά σπάνια. Όμως σε ομάδες, κόμματα, έθνη και εποχές είναι μάλλον ο ...Κανόνας».

36 σχόλια:

  1. Σοσιαλιστές με Gulfstream Private Business Jet;
    Τι άλλο θα δούμε;
    Θα μου πεις Σοσιαλιστές στον Άγιο Δομίνικο;
    Ακριβά γούστα έχουν αυτοί οι ...Σοσιαλιστές!!
    Μπροστά τους οι Συντηρητικοί με τα αεροσκάφη της γραμμής (έστω και σε Business glass) μοιάζουν φτωχοί συγγενείς.
    Ε ρε Κουβέλη! Από το απλό πουκαμισάκι στα ...Gulfstream Private Business Jet !
    Κρίμα για σένα Σπύρο, γιατί για τον άλλον ...άστα-βράστα!
    Εάν ισχύουν αυτά θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες σε λίγους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άδικο και μικροκομματικό σχόλιο...

    Το... μικροποσό αυτό των 148.000,00 €, ΘΑ το πατσίσει με την μειωμένη κατανάλωση που ΘΑ έχουν τα "Μικρά Υβριδικά" αυτ/τα που ΘΑ αγοράσουν και ΘΑ χρησιμοποιούν στο δημόσιο.

    Άρα πάλι κερδισμένοι είμαστε!!!

    Αυτό σημαίνει Πράσινη ανάφτυξη...

    Δυστυχώς όμως εμείς δεν μπορούμε να την "καταλάβουμε" εξ ού και αυτά τα μυθεύματα περί σπατάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα, από τον ΄΄ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ'':

    Μέσος μισθός 13.500 ευρώ για 32 διευθυντές και 10.900 ευρώ για 250..εργαζόμενους.

    Πώς είπατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. No Name blog

    Προσωπικός κάμερα μαν του Καραμανλή ήταν ο Πώλ Τ. ,τον οποίο συμπαθούσε ιδιαίτερα ο πρώην πρωθυπουργός.Αυτός αναλάμβανε τις πρωθυπουργικές βιντεοσκοπήσεις. Ο Πώλ Τ. κατάφερε να διορίσει το γιό του στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ , αλλα έμειναν όλοι εμβόντητοι μόλις συνελήφθη , επειδή συμετείχε στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας....
    Λουλούδια..
    Μπαχτσές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό είναι να απαντήσει κάποιος επισήμως για το αν όντως τα χρήματα αυτά πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο ταμείο ή από τα ταμεία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Δεν είναι κακό να ξέρουμε ποιος και τι πληρώνει.Όπως δεν είναι κακό να είναι ο πρωθυπουργός μίας χώρας πρόεδρος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής. Επειδή οι εποχές άλλαξαν, επειδή ο γαπ έχει ιδιαίτερη σχέση με τις τεχνολογίες γιατί δεν αποφασίζει να ανεβάζει στο διαδίκτυο και όλα τα ταξίδια του με όλες τις δαπάνες που γίνονται σ' αυτά? Και με τα ονόματα των ανθρώπων που είναι μαζί του? και με τα πρακτορεία από τα οποία αγοράζονται τα εισιτήρια και επιλέγονται τα ξενοδοχεία?? Όλα στο διαδίκτυο, λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ Κ.Π
    Σε ότι αφορά εμάς τους Έλληνες το ρητό του Νίτσε θα μπορούσε να παραφραστεί ως εξής: "Η παράνοια στην Ελλάδα δεν είναι μόνο ο κανόνας αλλά πάει κανόνι".
    Σε κάθε περίπτωση ποιός θα καθίσει σήμερα να ασχοληθεί με το Gulfstream Private κτλ, όταν κανείς δεν νιοάζεται για την οικονομική ζημιά που προκάλεσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, με λίγες μόνο λέξεις, που ανάθεμά με αν καταλάβαινε εκείνη την ώρα τι έλεγε.
    Και ας μου πει κανέις αν μπορεί, τι συζητήσεις έγιναν εκεί στις Πρέσπες;
    Μεθαύριο ΜΠΑΙΝΕΙ ο Δεκέμβρης. Μήπως ΜΠΑΙΝΟΥΝ Σκόπια και Τουρκία;
    Φοβούμαι πως ότι και να συμβεί θα μας σερβιριστεί με τέτοιο τρόπο που θα κραυγάζουμε και ΖΗΤΩ!!!
    Μεθαύριο -ελπίζω - να υπάρχει και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εύχομαι το πολίτευμα να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά πάλι.
    Λυπάμαι μόνο για την σιωπή του Καραμανλή. Τόσα συμβαίνουν γύρω μας και εκείνος κρύβεται;;; Δεν θέλω να το πιστέψω.
    Ευχαριστώ
    Κ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τον φίλο Κ.Π που επιμένει σε κάθε σχόλιο και για οποιοδήποτε θέμα αφορά αυτό , να μη "ξεχνά" να ρίχνει μια μικρή χολή για τον Κώστα Καραμανλή.
    Λοιπόν φίλε Κ.Π για να μη το κουράζω. Η σιωπή του Κώστα Καραμανλή είναι χρυσός. Κράτατο αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σου!
    Απλά να σου θυμίσω ότι τον Κώστα Καραμανλή τον διακρίνουν δύο πράγματα.Είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ( με την πραγματική σημασία της λέξης και όχι με αυτή την ψευδεπίγραφη μορφή της που σερβίρεται τελευταίως από διάφορες... ή και διάφορους) και είναι ΤΑΚΤΙΚΙΣΤΗΣ. Αυτά τα δύο να μην διαφεύγουν από ΚΑΝΕΝΟΣ το μυαλό!
    Άσε λοιπόν τον Κώστα Καραμανλή εκεί που "κάθεται" γιατί η συνεχόμενη αναφορά σου -σε άσχετα post- για τον Καραμανλή , μπορεί να προκαλέσει και καμιά ΑΠΑΝΤΗΣΗ που θα τα τινάξει ΟΛΑ στον αέρα.
    Εκτός φίλε Κ.Π εάν αυτό επιδιώκεις(που δεν θα ήθελα να το πιστέψω).
    Ζητώ συγνώμη από τον πολίτη για το άσχετο του σχολίου !
    Καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Politi μην αναρωτιέσαι τα εάν ακριβά γούστα των συναγελομένων στην Διεθνή Σοσιαλιστική καθώς την προεδρεία του ΓΑΠ την πληρώνουμε εμείς .
    Θυμήσου την σύνοδο στο Λαγονήσι(έτσι και αλλιώς εσύ τα είχες γράψει) και πόσο μας κόστισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολίτη πριν ασκήσεις κριτική στον Παπανδρέου γιατί δεν κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις εκεί στην Ελευσίνα στη Μοίρα Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων πως επί 5,5 χρόνια χρησιμοποιούσαν τα VIP α/φη; Οι χειριστές και το προσωπικό έχουν κακή πείρα από διάφορες εκδρομές των υπουργών του καθεστώτος Καραμανλή.

    Κυβερνήτης στη ΜΜΥΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.16
    Τέτοια ώρα..όλοι οι κουρασμένοι κοιμούνται.
    Θα περιμένεις λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ "κυβερνήτη ΜΜΥΠ" χαχαχα
    Τώρα σε πιστέψαμε. Καταρχάς ο κ. Καραμανλής δεν χρησιμοποιούσε VIP αεροσκάφη για τις μετακινήσεις του ( και αυτό είναι γνωστό στους πάντες)και κατά δεύτερον η "Μοίρα όπως την λες" χρησιμοποιεί πολεμικά ελικόπτερα και όχι ιδιωτικά πολυτελή let .
    Αυτά νοικιάζονται από διάφορες εταιρείες και το κόστος ξεκινά από 4.000 Ευρω/ώρα έως 12.000 Ευρώ/ώρα(Αλήθεια ! Μαντέψτε Ποιο νοίκιασε ο Παπανδρέου και το πληρώσαμε εμείς)
    Καλή η προσπάθειά σου αλλά όπως πάντα (γνήσιος Πασόκος)χωρίς στοιχεία , ψευδής, ανώνυμη και προβοκατόρικη.
    Μα είναι δυνατόν το φτωχό μυαλό σας να σκέφτεται ότι χρησιμοποιώντας τέτοια σχόλια μπορεί να σας πιστέψει κανείς?
    Αν ήταν πραγματικότητα αυτά, θα τα είχε πάρει ο Καρχιμάκης και θα τα είχε αφισοκολλήσει σε όλη την χώρα.
    Υγ. Τόσο λειψός είσαι στο μυαλό (Φ5) που απαντάς και στον εαυτό σου κατόπιν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγκάλεσε πολιτικό συμβούλιο ο γαπ σήμερα. Και τι μας είπε?? ότι η ΝΔ είναι υπεύθυνη για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Ναι, για όλα φταίει ο Καραμανλής και Η ΝΔ. Μας δουλεύετε? Δεν κοιτάτε τα χάλια που άφησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ? δεν ψάχνουν να μελετήσουν πως μπήκαμε στην ΟΝΕ? υπάρχουν καλοί σύμβουλοι σας και εδώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση που σας έχουν πει την αλήθεια. Καλύτερα λοιπόν να λέτε κ εσείς όλη την αλήθεια. Εννοείται ότι και η ΝΔ έχει το μέρος των ευθυνών της και ότι ο Καραμανλής καθυστέρησε να λάβει τις αποφάσεις για τις μεταρρυθμίσεις αλλά τουλάχιστον δεν παραπλάνησε τους πολίτες. Άλλωστε, έχασε τις εκλογές με μεγάλη διαφορά. Τώρα έχουμε άλλη κυβέρνηση που οφείλει να λύσει τα προβλήματα όπως έταξε και όπως περιμένουν όλοι που σας ψήφισαν και όχι μόνο.
    Επίσης, κύριοι του ΠΑΣΟΚ να μην νευριάζετε αν δέχεστε κριτική για τις καθυστερήσεις μέσα στις 50 μέρες. Λογικό δεν είναι όταν δεν έχετε τοποθετήσει ούτε καν τους γενικούς γραμματείς και το υπόλοιπο στελεχικό δυναμικό για να εφαρμόσει την πολιτική της? Λογικό δεν είναι όταν αλλάζουν απόψεις μέσα σε 24 ωρες για το ίδιο θέμα? Λογικό δεν είναι όταν πλακώνονται μεταξύ τους υπουργοί και υφυπουργοί για τις αρμοδιότητες τους? Λογικό δεν είναι όταν ακούμε ότι με αποφάσεις τις κυβέρνησης δεν συμφωνεί το κόμμα?
    Τελικά και σε σχέση με τις αλλαγές νοοτροπίας, συμφωνούμε μαζί σας. Απλά, ξεκινήστε από τους δικούς σας οι οποίοι βρίζουν, συκοφαντούν και τάζουν λες και η Ελλάδα είναι λάφυρο. Εσείς, μπορεί να λέγατε τα αντίθετα κύριε πρωθυπουργέ αλλά όχι και τα στελέχη σας. Πιστέψτε μας, στη πιάτσα κυκλοφορούμε. Ακούμε και αναρωτιόμαστε αν ζούμε σε άλλες εποχές. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα για το καλό όλων των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου, κατά την πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Πολιτικού Συμβουλίου, σήμερα ( Σάββατο)ανέφερε ότι θέτει τη δέσμευση να υπάρξει διαφάνεια παντού με την ανάρτηση όλων των υπογραφών στο διαδίκτυο.
    Ωραία! Ας κάνει την αρχή με αυτά που ρωτάς!
    Ποιος πληρώνει τα έξοδα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς? Υπογραφές και έγγραφα!
    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το "πήδημα" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άν ισχύει αυτό και για την Πετρούλα την Ντελεδήμου, τότε λυπάμαι πολύ.
    Πριν τρία χρόνια, την είχα πετύχει μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο μου είχε κάνει θετική εντύπωση. Το να ταξιδεύει τώρα, μεσούσης της κρίσης, προς εξωτικούς προορισμούς με τζετ ακριβοπληρωμένα από τον φορολογούμενο, είναι προκλητικότατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @3:16 μμ

    Δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω αλλά νομίζω ότι αν θα κάνεις κλικ στην παρακάτω σελίδα θα καταλάβεις μόνο σου πόσο από αυτό που θα σου έλεγα είσαι.

    http://www.haf.gr/el/structure/units/day/aircraft/

    Κυβερνήτης στη ΜΜΥΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοίτα να δεις. Η οικονομία απαιτεί θυσίες. Δεν αντιλέγω.
    Απ΄όλους. Τώρα ένα ταξιδάκι με ένα αεροπλανάκι που μας στοιχείζει 150.000 , τι είναι μπροστά σ` αυτά που έχουν φάει οι προηγούμενοι.
    Άλλωστε Πρόεδρος της Δοεθνούς είναι . Με το σκάφος της γραμμής θα ταξιδεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μωρέ πολύ καλά τα έλεγε ο Νίτσε ,"Η παράνοια σε άτομα είναι σχετικά σπάνια. Όμως σε ομάδες, κόμματα, έθνη και εποχές είναι μάλλον ο κανόνας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδιά έχω μια απορία, στον Αγ. Μαυρίκιο μόνο πόρνες βγάζουν, και τίποτα άλλο. Τι οικονομικά σχέδια εισαγωγών & εξαγωγών μπορούμε να κάνουμε σαν χώρα εμείς με τον Αγ. Μαυρίκιο? Μπας και ξύπνησε το παπανδρεικό του γκομενισμού μέσα του και έχουμε καμιά ιστορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς 12:16μμ.
    Φίλε είσε γάτα με πέταλα.
    Γνωρίζεις να εκτιμάς πράγματα και καταστάσεις.
    Μπράβο σου.
    Γαλάζιος Βορράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγνώμη αλλά κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα.
    Τα εισιτήρια για Αγιο Δομίνικο΄(μετ` επιστροφή) έχουν 2.350 με την Iberia( πρώτη θέση).
    Επί 5-6 άτομα , μας κάνει 12.000-13.000 Ευρω.
    Γιατί με το Gulfstream ?
    Γιατί ένα ταξίδι για 5-6 άτομα θα πρέπει να μας κοστίσει 148.000 Ευρώ.
    Αθάνατη Ελλάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΄Βρε πρασινοφρουροί, δήθεν εν ενεργεία πιλότοι (ή εν αποστρατεία στα άλλα δεξιά μπλογκ) τα επιχειρηματά σας είναι σαν αυτά των ειδήσεων των 8. Αποκυήματα της φαντασίας σας!! Αντε, πάρτε τώρα τις θέσεις στο Δημόσιο που λιμπιζόσασταν 5,5 χρόνια και αφήστε μας ήσυχους επιτέλους. Εδώ σου λένε ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ νοίκιασε υπερπολυτέλες ιδιωτικό λίαρ τζετ για να πάει στον Αγιο Δομίνικο, και ο άλλος πρασινοφορουρός βάζει ένα λινκ για να μας πει ότι υπάρχει μοίρα μεταφοράς προσώπων της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας με 2 αεροσκάφη, τα οποία δήθεν χρησιμοποιούσαν οι Υπουργοί του Καραμανλή και συνεπώς είναι χειρότερο αμάρτημα απ' αυτό του ΠΑΣΟΚ!!!!!!! Ακόμα και αν αν τα χρησιμοποιούσαν οι υπουργοί της ΝΔ, τα χρησιμοποιούσαν για το σκοπό που προορίζονταν. Και πες μου ένα ταξίδι Υπουργού της ΝΔ στα υπερπολυτελή θέρετρα του Αγίου Δομίνικου. Και δεν νοίκιαζαν υπερπολυτελή λίαρ τζετ ξένων ιδιωτικών εταιριών, όπως τα μέλη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Αντε πρασινοφορουροί, τα κουβαδάκια σας τώρα και σ' άλλη παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 8:42 μμ

    Τελικά βλέπω κατάλαβες πόσο από αυτό που θα σου έλεγα ότι είσαι είσαι τελικά.

    Με αυτό πήγαν. Και πολύ γνωστό σου κυβερνήτη.

    http://www.haf.gr/el/mission/weapons/gulfstream.asp


    ΥΓ. Όταν σε πιάνουν να λες ψέμματα πάντα έτσι αντιδράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε Πρασινοφρουρέ των 8:56, δήθεν πιλότε, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (και φυσικά χρυσοπληρώνουμε) ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ!!!! ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!!!
    Πωπω, ήθελα να ξέρω , τι προσόντα θέλει να πιάσω δουλειά και εγώ σαν πρασινοφρουρός, να τριγυρνώ στα σάιτ, να λέω ψέμματα και να υποστηρίζω μέχτι τελευταίας ρανίδας του αίματός μου το ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το αεροσκάφος που λέει το λινκ του ανώνυμου πρασινοφουρού των 8:56, το νοικιάζουμε μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και πολύ σπάνια... Φυσικά τώρα επί ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγκατασταθεί και μόνιμα στη μοίρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @9:13 + 9:14

    Αν θα κάνατε τον κόπο να κλικάρετε την φωτο για να δείτε τα σήματα θα διαπιστώσετε ότι στην άτρακτο έχει την ελληνική σημαία και το HELLENIC REPUBLIC, στο κάθετο σταθερό το εθνόσημο της ελληνικής δημοκρατίας και στους κινητήρες το σήμα της πολεμικής αεροπορίας.
    Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια ΙΔΙΩΤΙΚΉ εταιρία με αυτήν την επωνυμία και αυτά τα σήματα.
    Για αυτό μην λέτε ΨΕΜΜΑΤΑ στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά νομίζω ότι κάποιοι είτε είναι "ηλίθιοι", είτε δεν ξέρουν να διαβάσουν.

    Ομιλώ γι` αυτόν τον τύπο που παρουσιάζεται ως κυβερνήτης και γράφει για ...καθεστώς Καραμανλή.

    Μόνο από την λέξη που χρησιμοποιεί καταλαβαίνεις την εμπάθεια του και την δημοκρατικότητα του.
    Αλλά δεν ξέρει και να διαβάζει.

    Λοιπόν ..κυβερνήτα εάν έχεις στοιχεία για διακοπές με αεροπλάνα της μοίρας από υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή να πας να τα καταθέσεις στην δικαιοσύνη.
    Εάν πάλι δεν θες να μπλέξεις , εδώ είναι τα μπλόκ . Στείλε τα στοιχεία σου και αυτά θα τα δημοσιεύσουν.

    Το να ρίχνουμε λάσπη στον ανεμιστήρα αποδεικνύει το ποιον μας. Το ίδιο φυσικά αποδεικνύει το να αποκαλούμε μια ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό ..."καθεστώς".

    Τώρα επί του προκειμένου. Το άρθρο αναφέρει ότι το ταξίδι κόστισε 148.000 Ευρω. Διαφωνείς σ` αυτό?

    Ρωτά το άρθρο εάν αυτά τα χρήματα τα πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο και όχι η Σοσιαλιστική Διεθνής.
    Διαφωνείς σ` αυτό?

    Το άρθρο ξαναρωτά πόσα εκατομμύρια ευρώ μας έχει στοιχίσει η ...Προεδρία του Παπανδρέου στην Σοσιαλιστική διεθνή. Διαφωνείς σ` αυτό?

    Αν δεν έχεις απαντήσεις ...πλήρωσε Κορόιδο!!!
    Πλήρωσε και μη μιλάς!

    Το να υπερασπίζεσαι κάτι τόσο ολοφάνερο, όπως το ότι το ταξίδι κόστισε 148.000Ευρω (εάν πραγματικά έχεις κάποια σχέση με την μοίρα θα ξέρεις το κόστος), είναι νομίζω κάτι που υποτιμά την νοημοσύνη όλων των υπολοίπων και φυσικά περισσότερο την δική σου!

    Καληνύχτα πιλότε και βάλε και το χέρι στην τσέπη γιατί το πρωί δεν θα βρεις μια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η υπόθεση μου θυμίζει κάτι αφρικανικές χώρες, Βλέπεις να έρχεται ένας αξιωματούχος με υπερπολυτελές τζετ (δικό τους ή νοικιασμένο το κόστος περίπου το ίδιο είναι άλλωστε για το ταξίδι), όταν στην χώρα του ο κόσμος υποφέρει.

    Όποιος έβλεπε λοιπόν στον Αγιο Δομίνικο την σκηνή με την άφιξη του αεροσκάφους του Παπανδρέου, σίγουρα αυτή την εικόνα των Αφρικανών φυλάρχων θα αποκόμιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Α)Τα 2 αεροσκάφη VIP είναι με το τελευταίο EMPAE και είναι leasing.
    β)Το κόστος για το ταξίδι του ΓΑΠ είναι πραγματικά 148.000 Ευρώ.
    γ)Τα χρήματα πραγματικά δεν τα πληρώνει η Διεθνής Σοσιαλιστική αλλά επιβαρήνουν το Ελληνικό δημόσιο.
    Αυτά προς γνώση όλων!
    Αν θέλετε να μην σαν πιάνουν κορόιδα προσπαθήστε αυτά τις καταστάσεις που υποβαθμίζουν την χώρα μας στα μάτια όλων των ξένων , να τις αλλάξετε.
    Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος δεν την καταλαβαίνει πρώτα-πρώτα έρχεται σε αντίθεση τόσο με την τσέπη του , όσο και με την νοημοσύνη του!

    "Εκ των έσω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμε, των 10:33, πως να εξηγήσεις τώρα στους πρασινοφρουρούς ότι leasing σημαίνει μίσθωση και το αεροσκάφος δεν σου ανήκει αλλά ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ;;;;;;;;;;;
    Μάλλον βέβαια τώρα αποσύρθηκαν προς μελέτη με τον ασκούντα χρέη πρωθυπουργού αντιπρόεδρο της κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @10:33 μμ

    Εσύ εκ των έσω μπορείς να μας πεις τι τύπου αφη είναι αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝ:

    -ήταν κάποιος δεξιός θα είχαμε σπατάλη, golden boys, ταξίδια τώρα που έχουμε νεκρούς από …γουρούνια, καταρρέει η οικονομία, βουλιάζει το χρηματιστήριο κλπ
    -είναι σοσιαλιστής έχουμε “κιτρινίλα”, “με τι θέλατε να πάει ο πρωθυπουργός;” “απαξίωση” και νεκρική σιγή από τα ΜΜΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μερικοί Χαχόλοι- δεν υπάρχει άλλο είδος ,μόνο πρασινοφρουροί- επιχειρούν στα Blog με τόσο φτυνά κατασκευασμένα γεγονότα -(άκου,....Προσωπικός κάμερα μαν του Καραμανλή)-τι σκαρφίστικε το αρωστημένο μυολό του ανθρώπου, πιστέυοντας ότι η λάσπη του, κάπου θα κολήσει. Αλήθεια μάθατε τι έγινε με τον προσωπικό θαλαμηπόλο του Γεωργάκη στον Αγιο Δομήνικο και τον απελάσανε;;;κάτι τέτοιο έφτασε στα αυτιά μου,μήπως ξέρει κάτι και γι άυτό ο φίλος 11.15 να μας πληροφορήσει;Μπαχτσές.. ο θαλαμηπόλος
    ντροπή έχω να πω ,τίποτε άλλο
    καλυνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα χειρότερα πάντως έρχονται! Αντισταθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ θα το πω μπας και το χωρέσει το κεφάλι των πρασινοσκωλήκων που , μα την πίστη μου, αναρωτιέμαι από ποιον πλανήτη έχουν κατέβει ή πόσα πληρώνονται για να ΜΗΝ απαντούν στο προκείμενο και να αερολογούν με μένος...

    1)Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ τούτης της άμοιρης χώρας ξεκίνησε επί εποχή Μαρίας Αντουανέτας , ως με το παρδόν, Ανδρέα Παπανδρέου ήθελα να πω, που στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ άδειασε τα ταμεία κράτους (μεταξύ άλλων πολλών κακών), γιγάντωσε ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ το δημόσιο χρέος (ούτε τα τρισέγγονα των τρισέγγονών μας δεν θα μπορέσουν να το ξεπληρώσουν), φέσωσε με παντοίους τρόπους την Ελλάδα και, γενικώς, μας διέλυσε...Ανοίξτε κανένα βιβλίο έγκριτου οικονομολόγου και ξεστραβωθείτε...Από τον Καναδά ως την Αυστραλία και από το Μεξικό ως την Ιαπωνία αναλύουν το φαινόμενο Παπανδρέου...Όχι για να μην λέτε ότι αυτές είναι αναλύσεις δεξιών οικονομολόγων...

    2) Ο σοσιαλισμός, εκ της ιστορίας και της θεωρίας του, δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τον καπιταλισμό, την πολυτέλεια, και τη σπατάλη του δημόσιου χρήματος για ιδιοτελείς σκοπούς και προσωπικές εξυπηρετήσεις ενώ υπόκειται στον κοινωνικό έλεγχο...Τουτέστιν, αφήστε την επάρατο δεξιά και τα χρήματα που σπατάλησε (τρελό γέλιο) και κοιτάξτε ποιοι πουλάνε φούμαρα με την επίφαση του ψευτοσοσιαλισμού και σε λίγο θα πουλήσουν την Ελλάδα κομμάτι-κομμάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η Ελλάδα είναι βασιλευομένη δημοκρατία με επίφαση κοινοβουλευτισμού. Τα ΜΜΕ- η επιτομή της μεταπολιτευτικής διαφθοράς, αναξιοκρατίας, νεποτισμού, διαπλοκής- επέβαλε την αναπαραγωγή του δικομματισμού, με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λίγων μεγαλοεργολάβων. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο λαός κοιμάται. Κάποτε το ΚΚΕ και η Αριστερά εκπαίδευαν τους πολλούς επειδή ήταν αναλφάβητοι- εκεί επιστρέφουμε- πρέπει να εκπαιδευτούμε εκ νέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εμένα δεν με απασχολεί ποιος καλύπτει τα έξοδα , αν και είμαι σίγουρη ότι τα έξοδα για το πρωθυπουργικό αεροπλάνο δεν είναι δυνατό να καλύπτονται από τη σοσιαλιστική διεθνή. Εγώ είμαι έξω φρενών , όταν εν η οικονομία μάς έχει αυτό το χάλι , ο πρωθυπουργός μαζί με τον υφυπουργό εξωτερικών και άλλους αξιωματούχους , πάνε εκδρομή -γιατί περί εκδρομής πρόκειται- στην καραιβική για να "στηρίξει" λέει ο Παπανδρέου τον πρόεδρο του εκεί σοσιαλιστικού κόμματος που έχει εκλογές ΕΛΕΟΣ ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΤΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΜΕ ΝΤΟΠΙΕΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ;
    Ελπίδα Δημητριάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή