Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

1,5 δις δρχ μας στοιχίζει το πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου


Πριν ένα περίπου μήνα η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA είχε χαρακτηρίσει τον σημερινό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο ως ....«μεγάλο τραγουδιστή» που κάποτε έλεγε ότι «εάν ο Γ. Παπανδρέου γίνει πρωθυπουργός εγώ θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός και σκεπτόμενος προφανώς ότι μια φυγή του κ. Πάγκαλου θα ήταν ...τεράστια (κυριολεκτικώς) απώλεια για το σοσιαλιστικό (?) κόμμα, τού ανέθεσε την αντιπροεδρία της κυβέρνησης με αρμοδιότητες συντονισμού του κυβερνητικού έργου σε θέματα ΚΥΣΕΑ.

Άλλωστε, έχει τεράστια εμπειρία ως ....συντονιστής. Θυμηθείτε την εποχή των Ιμίων, όσο και την περίοδο Οτσαλάν...Ο μοναδικός υπουργός Εξωτερικών που επί των ημερών του έκαναν οι Τούρκοι απόβαση σε ελληνικό έδαφος κι αυτός .....βρισκόταν σε tok show!!
Η ικανότητα του στον συντονισμό είναι παροιμιώδης: .....«Να πούμε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας και να κλείσουμε την υπόθεση».

Αυτά βέβαια είναι καταγεγραμμένα στην πολύ πρόσφατη ιστορία μας, αλλά ως λαός με κλινικά συμπτώματα πολιτικού Αλτσχάϊμερ τα λησμονούμε. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Πάγκαλος και με μεγάλη χαρά ανέλαβε τον ρόλο τού χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες ( εκτός των ....ειδικών αποστολών) αντιπροέδρου.

Αμέσως υπογράφει την 3/19.10.2009 απόφασή του (κοινή με τον μετέχοντα στα ΔΣ του ΟΤΕ όταν η SIEMENS είχε μετονομαστεί σε MIZENS, κ.Παπακωνσταντίνου), με τον βαρύγδουπο τίτλο “Σύσταση Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ενιαίων θέσεων ειδικών συμβούλων – συνεργατών , μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και αποσπασμένων υπαλλήλων του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημοσίου Τομέα”.

Η απόφαση τους δημοσιεύεται στο ΦΕΚ υπ’ αριθμ. 2316 της 30ης Οκτωβρίου 2009, τεύχος Β΄. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση τους:
«1. Συνιστάται από 8.10.2009 (....Αναδρομικά ;) Πολιτικό Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης για να επικουρεί στο έργο του τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης
2. Στο ως άνω Πολιτικό Γραφείο συνιστώνται, για την εκπλήρωση του σκοπού του, 10 (δέκα) θέσεις μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και 5 (πέντε) ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών.

3. Στο ως άνω Πολιτικό Γραφείο για την εκπλήρωση του σκοπού του, αποσπώνται μέχρι 5 (πέντε) υπάλληλοι του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημοσίου Τομέα».Η διατύπωση του ΦΕΚ όπως διαπιστώνετε και εσείς λαμβάνει χαρακτήρα ....δελφικού χρησμού. Δέκα πέντε (15) υπάλληλοι συνολικά για το γραφείο του -χωρίς ουσιαστικού περιεχομένου- Αντιπροέδρου ή ...είκοσι(20) ;

Τα πιο καλά έρχονται στην συνέχεια όπου εν μέσω τεραστίου δημοσιονομικού «στραγγαλισμού» και εν μέσω διαφόρων φωνών περί... κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος οι δύο Υπουργοί (Πάγκαλος και Παπακωνσταντίνου) αποφασίζουν ότι: «4. Από τις διατάξεις της απόφασης αυτής προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 227.000 ευρώ περίπου, για το τρέχον οικονομικό έτος 2009, 1.123.000 ευρώ περίπου για το 2010 και 1.015.000 ευρώ περίπου, για καθένα από τα επόμενα έτη (2011-2014)».

Δηλαδή για να καταλάβουμε απλά: Σε μια κυβέρνηση που ευαγγελίζεται τον περιορισμό των δαπανών, σε μια οικονομία χρεοκοπημένη (κατά τους ίδιους), δημιουργείται μια θέση Αντιπροέδρου , άνευ ουσιαστικού περιεχομένου (εκτός του ρόλου του bulldog και ...των ειδικών αποστολών που έτσι και αλλιώς δεν χρειάζονται αυτή την τεράστια γραμματειακή υποστήριξη ) η οποία θα μας στοιχίσει 4,17 εκατομμύρια Ευρώ για μια τετραετία.

Και επειδή από τότε που μπήκε το Ευρώ στην ζωή μας έχουμε πάθει μια ομαδική παράκρουση , υπενθυμίζω ότι το ανωτέρω ποσόν αντιστοιχεί σε... 1,5 δισεκατομμύριο παλαιές δραχμούλες!

Κουίζ:
Πόσο αμείβεται ετησίως και κατά μέσο όρο το προσωπικό του πολιτικού γραφείου του κ. Πάγκαλου. Μια απλή διαίρεση θα βοηθήσει! Μόνο για καλό και κακό να .....κάθεστε πριν την κάνετε!
Κάποιοι από την κυβέρνηση κοροϊδεύουν... κάποιους. Ποιους αλήθεια; Μήπως όλους εμάς;

53 σχόλια:

  1. Αν το ποσό το μετέτρεπες και σε Γκοτζαμάνικες δραχμές θα είχε φτάσει σε δεκάκις εκατομμύρια οπότε θα ήταν πιο εμφανές ποιός κοροιδεύει ποιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.123.000 / 15 = 74.867
    1.123.000 / 20 = 56.150

    1.015.000 / 15 = 67.667
    1.015.000 / 20 = 50.750

    Καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7.31
    Ποιός είναι ο Γκοτζαμάνης ρε πρωϊνέ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γκοτζαμάνικα είναι τα πληθωριστικά χρήματα στη κατοχή. Ένα παστέλι έκανε 1,5 εκατ. δραχμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μετά έχουν το θράσος να μιλάνε για golden boys. Δηλαδή μια γραμματέας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που παίρνει 60.000-70.000 Ευρώπουλα το χρόνο τι είναι?
    Η λιτότητα και ο περιορισμός των δαπανών μας μάρανε.
    Κουτόχορτο μας ταΐζουν και μεις το απολαμβάνουμε κιόλας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωτήρης Γκοτζαμάνης: Υπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης Γεωργίου Τσολάκογλου Από 30.4.1941 έως 2.12.1942

    Καλώς πάει το μυαλό σου εκεί αλλά είναι άλλο θέμα.

    Ο 7:31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός που αναφέρεται στον Γκοτζαμάνη, αλήθεια που τον θυμήθηκε και τι τον συνδέει με το θέμα, θεωρεί το εαυτό του έξυπνο, διαβασμένο, προοδευτικό;
    Μου θυμίζει κάποιες χωριάτισσες πριν από πολλά - πολλά χρόνια που μάλωναν στην μοναδική βρύση του χωριού τους για το ποιά θα πάρει πρώτη νερό και αφού δεν είχαν επιχειρήματα γι΄αυτό έβγαζε η μιά τις πουτανιές της άλλης.
    Φαίνεται για τον παραπάνω τύπο η ανοησία και το θράσος θεωρούνται αρετές.
    Πόσο δίκιο είχε ο θείος Αλβέρτος όταν έλεγε ότι δύο πράγματα είναι άπειρα.
    Το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.
    β.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι το ψάνετε...ο πρώτος ανώνυμος έχει ονειρώξεις κάθε πρωι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή τα βολεμένα 15-20 άτομα στο νεο πολιτικό γραφείο του Πάγκαλου θα στοιχίσουν όσο περίπου 9.000 μηνιάτικα των εργαζομένων στα stages.
    Ρεεεεεεεεε "ξεφτύλα" Πάγκαλε δεν ντρέπεσαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ποσό αυτό φυσικά θα είναι πολύ μεγαλύτερο εάν συνυπολογίσουμε τα γραφικά, τα τηλέφωνα, ΔΕΗ κλπ του νέου πολιτικού γραφείου.

    Τότε το ποσόν που θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός και η τσέπη μας -μέσω των νέων φόρω- για τον Πάγκαλο, θα ξεπεράσει τα 6 εκατ. ευρω!!!!

    Περαστικά μας και ψάξτε τις τσέπες σας. Κάτι έχει αφαιρεθεί και θα αφαιρείται διαρκώς τα επόμενα χρόνια για να τροφοδοτήσει το NEW SYSTEM !!!!

    Όποιος δεν έχει μυαλό έχει τσέπες. Πληρώνουμε τώρα και δεν μιλάμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα βρεθεί κανένας βουλευτής να κάνει επερώτηση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ανωνυμο 7:31 που λεει για τον Κοτζαμανη

    Αν καταλαβα καλα υπονοεις οτι καλυτερα να μας κλεβουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ παρα οι ΝΔτες .

    Παντως αν το 1123000 το διαιρεσεις με 20 (υπαλληλους )και με το 14 (μηνιατικα) βγαινει 4000 το μηνα σε καθε υπαλληλο

    μειον τις κρατησεις μηνιαια θα παιρνουν 2800€ οσο δηλαδη 5 σταζιερηδες .

    Ελλαδα η "δημοκρατια των λίγων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H αλήθεια είναι ότι τά 6,2 εκ. ευρώ (αφού τά χρόνια είναι 5, 2010-2014, χώρια τό '09), τού ....σύγχρονου ΠΑΣΟΚ, είναι ψίχουλα, μπροστά στά δεκάδες δίς πού εξαερώθηκαν (μέ διάφορους τρόπους) από τό κλασσικό (ΠΑΣΟΚ).
    Ε, εντάξει συνήθειες δεκαετιών δέν κόβονται έτσι απότομα.
    Ούτε ο γιατρός δέν τό συνιστά. Βλάπτει τήν (κομματική) υγεία.
    Εγώ θά 'λεγα καί λίγα είναι γιά έναν ολόκληρο Πάγκαλο.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγνώμη: 5,2 εκ. ευρώ
    (Αϊντε πάει τά χάσαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα σας!

    Ο Πάγκαλος για να γεμίσει αυτή τη στομαχοκοιλιά που έχει όχι 1,5 δις αλλά 3 δις χρειάζεται. Είναι και Μεγάλος Τραγουδιστής ο άνθρωπος.Εχει έξοδα παραστάσεως...........

    Φίλοι, αυτός δεν φταίει. Ο λαός που κατάπιε τα παραμύθια -που πάντα ζει με παραμύθια- φταίει. Οταν ο Καραμανλής τα έλεγε, το αφεντικό του Τραγουδιστή, ο μικρός Γιωργάκης επαναλάμβανε: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!Και συμπληρώνω : ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

    Η αύξηση 1,5% στους δημ.υπαλλήλους είναι περίπου 37 λεπτά την ημέρα. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 50-60 χιλιάδες Ευρω (Μ.Ο) για γραμματέα .Μάλιστα! Ο κ. Καρχιμάκης το γνωρίζει; Γιατί δεν βλέπω να μιλά τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νικολας
    Γιατι διαμαρτυρεστε Ελληναρες και τι το παραξενο βλεπετε... ο καθε Λαος εχει αυτους που του αξιζουν να τον κυβερνα...μαλακωστε λοιπον το αντερο σας διοτι ο δακτυλος που προκειτε να εισελθει θα ειναι παχυς....αφου πιστεψατε την παραμυθα τους λες και δεν τους ξερατε και τους επαναφερατε στην εξουσια να συνεχισουν το εργο τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτά τα 4,7 εκ. Τα έπαιρνε ο Χατζηεμανουήλ μέσα σε 9 μήνες. Εσείς ρε μοιρολογίστρες που είσασταν τότε; Μάλλον με τον Χατζηεμανουήλ στα πάρτυ και τις μάσες. Τώρα σας μάρανε να κλαίτε με μαύρο δάκρυ για την οικονομία; Α ρε βρεμένη σανίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν πρέπει να τα βάζετε με εργαζόμενους. Να αγωνιστείτε να πάρετε και εσείς τα ίδια και όχι να σκύβετε το κεφάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μετακλητοί υπάλληλοι τι ακριβώς σημαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πασοκ- ένα τριτοκοσμικό κόμμα που νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς....που νομίζει πως είναι σοσιαλιστικό... που δεν έχει ιδέες... που μας πάει στην πτώχευση... που έκανε απογραφή όπως και η ΝΔ...όνειδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάλλον ο θείος Αλβέρτος είχε απόλυτο δίκιο όταν έλεγε(όπως αναφέρει και πιο πάνω κάποιος φίλος) ότι δύο πράγματα είναι άπειρα.
    Το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

    Το αποδεικνύει το σχόλιο του Ανώνυμου 1.10μμ όπου συγκρίνει διοικητή οργανισμού με τους (Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) γραμματείς του πολιτικού γραφείου του Πάγκαλου.

    Πόσο δίκιο είχε ο θείος Αλβέρτος!!!!!!!!!
    Άπειρη η ανθρώπινη βλακεία!!!!!
    Ειδικά εάν έχει πράσινες παροπίδες!!!!

    Ας μου τα πάρουν από την τσέπη και εγώ να λέω καλά κάνουν γιατί "θεωρώ"( σύμφωνα με την ιδιότυπη βλακεία μου)ότι μου τα είχαν πάρει και άλλοι!

    Μπράβο ρε λεβέντη μου! Εσύ είσαι η χαρά του κάθε λαμογιού! Ανάρπαστος γίνεσαι!!!
    Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ".....Α ρε βρεμένη σανίδα."
    16 Νοέμβριος 2009 1:28 μμ

    Επειδή βλέπω ότι τήν προτείνεις συνεχώς, θά συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα, άν εννοείς ότι μάς χρειάζεται όλους. Δίκαιους καί άδικους, γιά διαφορετικούς λόγους, αλλά ΟΛΟΥΣ.

    Εκτός άν οί μισοί, γιά τούς οποίους μάλλον δέν τήν προτείνεις, πρόλαβαν καί αυτοκτόνησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο βγενόπουλος κατήγγειλε κάποια πράγματα, τα έχωσε όχι τόσο στην κυβέρνηση αλλά στο κράτος, φυσικά και το Πασοκ είναι ανέτοιμο να κυβερνήσει, αυτό το ξέραμε. Δε μ'ενδιαφέρουν αυτά. Μ'ενδιαφέρει διαχειριζόμαστε τις καταγγελίες. Θα πέσουν κάποια τηλέφωνα. Σουξουμουξου, ναι , ναι, τίποτα δε θα γίνει πάλι. Θα στρογγυλοκάθονται οι κυβερνήτες στις πολυθρόνες και όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ντροπή!!
    Μας κοροιδεύουν και εμεις απλα τους κοιταμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Xania@42volt

    Δεν μας λες και τίποτα καινούργιο. Πάντα τα δικά μας παιδιά ήταν εξυπνότερα, ομορφότερα, κλπ και με μεγαλύτερο IQ και κυρίως ακριβότερα αν κρίνουμε από τους μισθούς τους τα τελευταία 5,5 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελικά, θα πει κάποιος Τι σημαίνει μετακλητοί υπάλληλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. «Μετακλητός» είναι ο υπάλληλος -άλλωστε το λέει και η λέξη- που μετακαλείται. Δηλαδή: Με το που αναλαμβάνει καθήκοντα ένα πολιτικό πρόσωπο - είτε είναι υπουργός, είτε βουλευτής- και εν συνεχεία όταν αυτό το πρόσωπο πάψει να είναι στη θέση που είναι, ο υπάλληλος που έχει μετακληθεί φεύγει.
    Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι πρακτικές αυτές, οι αμοιβές αυτές που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, αποτελούν αναιτιολόγητη σπατάλη του δημοσίου χρήματος και σοβαρή προσβολή για τον κοινό νου, το κοινό αίσθημα. Είναι μία ακόμα αφορμή για να κάνουμε τους πολίτες να αισθάνονται ότι το πολιτικό μας σύστημα είναι αναξιόπιστο.
    ΓΙΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Βουλή πριν λίγες μόλις ημέρες( 13 Νοεμβρίου 2009)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ντροπή τους!!!!!Αλλά αυτοί καλά θα φάνε πάλι συνιθισμένοι είναι απο τα προιγούμενα χρόνια που ήταν πάλι κυΒέρνηση..ωραία πούλησαν και το παραμυθάκι τους προεκλογικά...οι έλληνες μαθημένοι στα μεγάλα λόγια τους ψήφισαν και τώρα θα χορεψουμε όλοι μαζί στο τάψί του δήθεν ''αριστερού σοσιαλιστικού κινήματος''.ΧΑ από ένα κόμμα που υποτίθεται άλλα πρεσβεβει και άλλα πράτει στην πραγματικότητα τι περιμένατε ρε παιδιά??!!!!ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αλήθεια!!Ο ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ στο Λιμάνι με πόσα πήγε????
    Λετε να μας το πούνε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λεφτά είναι αυτά; Οι κουμπάροι αυτά τα τρώγανε σε πασανέμπο. Σιγά τα αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αλήθεια το χαρτί υγείας και το σαπούνι το έχετε προυπολογίσει ή αυτά ανήλουν στα έξτρα έξοδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δημαγωγία, Λαικισμός, Αυριανισμός, Κιτρινισμός. Τύφλα να έχουν οι Κουρήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πω πω νευράκια ο προηγούμενος pasokus-pasokus.
    Τρια -τρία τα γράφει τα σχόλια.
    Αντε βρε ....να τα χιλιάσεις!
    Πρώτα όμως κάνε και μια επίσκεψη σε ειδικό γιατρό γιατί είσαι στο παρά ένα να γίνεις babis !

    Σχετικά με τον Πάγκαλο τι να πει κανείς. Αυτός την δουλειά του κάνει αφου βρίσκει πνευματικά ανεπαρκείς( δεν λεω σαν ποιον γιατί ο διαχειρηστής θα το κόψει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. o f5pilot είναι.Γυρολόγος από τους λίγους είναι.Γράφει το ίδο σχόλιο γύρω γύρω αλλά εδώ δεν τολμά.Είναι κομμένος από χέρι αλλά δεν έχει παράπονο.Τουν την έχουν πέσει κατά καιρούς πολλοί φίλοι του blog.
    Όσο για τον Πάγκαλο, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.Στη μεγάλη σχολή των λαμόγιων του 2000 έχει θυτευσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αύριο καμιά μολότοφ θα πέσει?
    Υ.Γ. Το εκτός σχεδίου κομμάτι(πισίνα) του πεθερού του Πάγκαλου στο Λαγονήσι τακτοποιήθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. O πιο αχρηστος και καραγκιοζης πολιτικος στην ιστορια της Ε.Ε.Το τελειο διδυμο μαζι με το καθυστερημενο γιωργακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καθυστερημενο,ναι,αλλα με κατι ...απιδια,ναα με το συμπαθειο.
    Γι αυτο σας τσουζει ωρε παλληκαραδες μου,γιατι το ειχατε σιγουρο,οτι ουτε σε 100 χρονια δεν θα δει εξουσια το πασοκ,με το ΓΑΠ αρχηγο.Και τωρα δεν ξερετε που να κρυφτειτε.
    Οσον αφορα στους μετακλητους υπαλληλους,αυτοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι,που οι βουλευτες,(ολοι οι βουλευτες),βασει νομου,δικαιουνται να εχουν,και τους οποιους πληρωνει η Βουλη.
    Και βεβαια,παιρνουν περισσοτερα λεφτα,απο κει που δουλευαν πριν αποσπασθουν.
    Μερικες φορες,οι βουλευτες,βασει παλι νομου,κανονισμου,ξερω γω,παιρνουν καποιους,και τους μονιμοποιουν.Ολοι οι βουλευτες ξαναλεω.Και οι ""ΕΝΤΙΜΟΙ"" νδκρατες,εκτος απο τους ""ΑΤΙΜΟΥΣ"" πασοκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και η πλακα ειναι οτι χρησιμοποιειτε τις παλιες δραχμες,για εντυπωσιασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Theodore
    Για τον Πάγκαλο έχεις κάτι να πεις. Νομίζω ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα.
    Πάντα γράφεις σχόλια άσχετα με το θέμα. Ότι θυμάσαι χαίρεσαι. Για κοίτα το σε κανένα γιατρό.

    Εκτός εάν ακολουθείς τον φασισμό της σαχλαμάρας για να έχεις κάτι να λες.
    Για τον Πάγκαλο και το πολιτικό του γραφείο είναι το θέμα.
    Περί τούτου έχεις κάτι να πεις. Μάλλον δεν σε ενδιαφέρει .
    Δυστυχώς κάποιοι σαν και εσένα έχουν απολέσει την υπευθυνότητα τους ως πολίτες και είναι οι κυριότεροι ένοχοι αυτής της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εκει που τον παιρνει ξερει και τα κανει..Στους συμβασιουχους stage και στο ΚΚ μπορει ναι μιλαει καιν να λεει τις παπ***ριες του.Οταν ομως βρησκοταν μπροστα σε Αμερκανους και Αγγλους κουναγε(και κουναει) τον κω**ο του περα δωθε...
    Αγαμοι θηται εσυ και προεδρος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. '16 Νοέμβριος 2009 7:31 πμ '

    kathe proi,anti na sxoliaseis ta stoixeia pou parathetei sto topic,
    kaneis sxoliasmous epipedou seferli
    i moni exigisi einai oti to kaneis gia na diaskedaseis tis arnitikes entiposeis pou dimiourgountai(gia ayto kai to prospatheis na grafeis protos), mono kai mono epeidi i antilipsi sou peri politikis einai i antilipsi pou exei enas xouligkan gia tin omada tou..se eyxaristoume pantos, giati i endoia logikis kai epixirimaton pou se diakrinei, mas diaskedazei afantasta...

    oso gia ton pagkalo, giati na min ta kanei ayta, afou paradosiaka i allazonia xehilizei apo ta stelexi(kai opadous opos vlepoume se post tous)kai o idios xerei oti o papandreou den iparxei periptosi na tolmisei na ton akoumpisei, oute isos lektika..


    se eyxaristoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σκουξτε παιδια.Καλο κανει.Και λιγακι ξυδακι απο πανω,για να πανε κατω τα φαρμακια.
    Καλα λεω εγω,οτι οι δεξιοι,ενα χαρακτηριστικο ειχαν,αλλα και εξακολουθουν να εχουν.
    Τη μισαλλοδοξια.
    Αφρους βγαζουν μερικοι εδω μεσα.
    Take it easy boys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εγώ πάντως τό ήπια τό ξυδάκι μου (τσιπουράκι γράπα) μέ γάβρο καί καπνιστό σκουμπρί.
    Αφρούς δέν ξέρω άν βγάζω, αλλά η μισαλλόδοξη Kaiser πού έρχεται, βγάζει σίγουρα.
    Εσύ αδερφούλη εκτός απ' τό νά προκαλείς εδώ μέσα γιά νά δικαιολόγήσεις τήν ύπαρξη κεφαλιού στούς ώμους σου, πώς "φτιάχνεσαι"?

    Νά 'σαι καλά πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Με αυτά τα λεφτά 4.700.000 πληρώνονταν για ένα ολόκληρο χρόνο 870 stagers,μπράβο Πάγκαλε τι να λέμε..Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του,μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλήν του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος είπε...
    @Ανωνυμο 7:31 που λεει για τον Κοτζαμανη

    Αν καταλαβα καλα υπονοεις οτι καλυτερα να μας κλεβουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ παρα οι ΝΔτες .

    Παντως αν το 1123000 το διαιρεσεις με 20 (υπαλληλους )και με το 14 (μηνιατικα) βγαινει 4000 το μηνα σε καθε υπαλληλο

    μειον τις κρατησεις μηνιαια θα παιρνουν 2800€ οσο δηλαδη 5 σταζιερηδες .

    Ελλαδα η "δημοκρατια των λίγων"
    Ν' αγιάσει το στόμα σου. Με γλύτωσες απ' το κομπιουτεράκι. Τώρα, αν τα 2800 το μήνα για ένα υψηλόβαθμο δημόσιο υπάλληλο είναι σκάνδαλο, απλά να θυμίσουμε ότι η τρύπα των 4 δις μεταξύ του προ-μετα εκλογικού ελείμματος (σύμφωνα με τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Προβόπουλο και τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ εθνική στατιστική υπηρεσία, και ν' αφήσουν τις μπούρδες περί τεχνητού φουσκώματος) είναι 4 δις ευρώ. Ή 1.5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμούλες, αφού νοσταλγούν το νόμισμα. Βάλτε κάτω τα μολύβια και βρείτε πόσες δεκάδες χιλιάδες σταζιέρ πληρώναμε μ' αυτά. Οι οποίοι, καλά να' ναι τα παιδιά, αλλά κι απ' αυτούς οι περισσότεροι κάποιο μπάρμπα στην Κορώνη είχαν για να μπουν εκεί που μπήκαν. Θοδωρής Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @ προηγούμενο Ανώνυμο 10.00

    Αγαπητέ μου μάλλον προσπαθείς να μας τρελάνεις.
    "Υψηλόβαθμοι δημόσιοι υπάλληλοι" ?????
    Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι φίλε μου. Λύκειο….!!!!!!!!

    Τώρα αφού τα 4000 Ευρω το μήνα σου φαίνονται λίγα για απόφοιτους Λυκείου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

    Αυτό είναι το τραγικό γεγονός με εμάς τους Έλληνες. Φωνάζουμε και κτυπιόμαστε όταν κάποιοι άλλοι "κυβερνήτες" (έξω από τον πολιτικό χώρο στον οποίο τοποθετούμαστε) τα δίνουν , αλλά όταν τα κάνουν οι δικοί μας "κυβερνήτες" γινόμαστε γελοίοι στην προσπάθεια μας τα δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.

    Λες τα χρήματα είτε στην μια , είτε στην άλλη περίπτωση δεν βγαίνουν από ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ τσέπες.

    Τι να πω......!Αρρώστια!!!! Περαστικά μας(αν και δεν το βλέπω)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αν επιτρεπεται η απαντηση εκτος θεματος,εγω δεν πινω,και δε χρειαζεται να φτιαχτω με ουσιες.Εχω τοσα ενδιαφεροντα,που δε με αφηνουν να βαρεθω,για να χρειαστω βακτηριες. "Μπαστουνια" δηλαδη για να σταθω ισια.
    Ετσι,ουτε τσιπουρα,ουτε και μπυρες μου λενε τιποτα,ποσο μαλλον το τσιγαρο.
    Τωρα,για να μη σ αφησω παραπονεμενω,θα σου πω,οπως το εχω ξανακανει,οτι καθημερινα,γραφω σε διαφορους κρατικους αξιωματουχους,οταν εχω κατι να πω, ή κατι με ενοχλει.Κ τους τα σουρνω καταλληλα.
    Μη νομιζεις λοιπον,οτι επειδη δε βριζω καποιον υπουργο της κυβερνησης,αυτο σημαινει οτι του εχω αναψει καμια λαμπαδα .
    Δεν ειμαι κομματοσκυλο εγω.Προβληματισμενος πολιτης ειμαι,που ενδιαφερομαι για το τι γινεται γυρω μου και προσπαθω,στο μετρο που μπορω,να διορθωσω καποια πραγματα,χωρις να εχω παρωπιδες.
    Αν λοιπον κι εσυ,νομιζεις οτι εχεις τετοιες ανησυχιες,γραψε σε καθε υπουργο,η νομαρχη,τον πονο σου,η τις προταεις σου,η την κριτικη σου.
    Δεν πιστευω να φοβασαι να το κανεις.
    Εγω παντως,δεν φοβαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βρε Θοδωρή γυρνάς στα διάφορα μπλοκ και γράφεις τα ίδια. Αυτά που γράφεις τώρα τα έχω διαβάσει κατά κόρο στα σχόλιά σου.
    Η συχνότητα που τα γράφεις μου αφήνει μια αίσθηση "προβοκάτσιας".

    Λοιπόν για να τελειώνουμε με το "παραμύθι". Εσύ καλά κάνεις και τα γράφεις σε διάφορους αξιωματούχους.
    Οι καθαρίστριες που μαζεύουν τα καλαθάκια των αχρήστων ν` είναι καλά.

    ΕΜΕΙΣ (του διαδικτύου) προτιμούμε να τα γράφουμε στο χώρο μας και να γίνονται γνωστά από χιλιάδες πολίτες.
    Το να γράφεις τα ίδια ( μόνο στον πολίτη το ίδιο σχόλιο το έχεις γράψει καμιά 50αρια φορές) δεν θα καταφέρεις να μας "ψήσεις" να στέλνουμε τις τυχόν καταγγελίες μας ή τις ενστάσεις μας στους αξιωματούχους σου.
    Δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε την δουλειά των καθαριστριών.
    Δεν θέλουμε επίσης να μη γίνονται γνωστές οι ενστάσεις μας.
    Δεν θέλουμε η άποψή μας να μη διαβουλεύεται με τους υπόλοιπους πολίτες .
    Δεν θέλουμε να μένουμε άφωνοι . Γιατί εσύ (με πολύ ....πάθος) αυτό μας παρακινείς.

    Κράτα λοιπόν την αφωνία σου( δια της γνωστής δήθεν μεθόδου των ...επιστολών) και άσε εμάς να φωνάζουμε.
    Ή εάν θέλεις( γιατί έτσι το νομίζεις) κράτα εσύ την φωνή σου μέσω των ...επιστολών σου και άσε μας εμάς στην αφωνία μας.
    Πάρτο όπως καταλαβαίνει και θες!

    Ζητώ συγνώμη από τον διαχειριστή και τους σχολιαστές για το εκτός θέματος σχόλιο αλλά δεν αντέχω τον "υποτιθέμενο" Theodore.
    Η συχνότητα των ίδιων σχολίων παραπέμπει σε προβοκάτσια.
    Με το που ο Γιώργος του ( δεν θέλω αντιρρήσεις ...Θοδωρή, γιατί τα σχόλια παραμένουν και ...αποδεικνύουν)ανέβηκε επάνω άρχισε ένα πανηγύρι , με σκοπό δήθεν να μας πείσει ότι καλά θα κάνουμε να στέλνουμε επιστολές (με τους γνωστούς ...προορισμούς στα καλαθάκια ) αντί να φωνάζουμε.
    Σου αφήνουμε εσένα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο σου Θοδωρή.
    Άσε εμάς στο ταπεινό μας έργο που προέρχεται μέσα από την καρδιά μας και τις αναζητήσεις μας.
    Χίλια συγνώμη !

    Καληνύχτα σε όλους ( πράσινους, γαλάζιους, κόκκινους , άσπρους και ανένταχτους).

    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ακούσαμε βαρύγδουπες δηλώσεις για σπατάλες σε αυτοκίνητα ακριβά των βο(υ)λευτών. πολύ σωστά και όμορφα όλα αυτά αλλά μήπως ήταν περισσότερο για να χαιδέψουν τα αυτιά μας και να προετοιμάσουν το έδαφος να δεχτούμε την καταιγίδα;. Όμορφο επικοινωνιακό τερτίπι ήταν όλα αυτά. Μιλάνε για "σφίξιμο του ζωναριού", λιτότητα μηδενικές αυξήσεις ( μάλλον μειώσεις θέλανε να πούνε. Έτσι για τα "μάτια του κοσμου" δεν μίλησε κανείς τους για μείωση των απίστευτων μισθών και παροχών των βο(υ)λευτών.Γιατί πρέπει να έχουν 2-3 πολιτικά γραφεία ο καθένας; Και ποιος ο σκοπός του "πολιτικού γραφείου"; Έχει λόγο ύπαρξης, ή είναι γραφείο εξαγοράς ψήφων και κοροϊδίας των πολιτών; Ας σταματήσει πια αυτή η απύθμενη υποκρισία.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή