Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Πριν από τον Καραμανλή είχε ενημερώσει ο Προβόπουλος το ΠαΣοΚ


Στο θέατρο που παραλόγου των εκλογών , το «υπάρχουν λεφτά-υπάρχουν λεφτά» χρησιμοποιήθηκε ως μια πολιτική πλάνη που σημάδευε στο κέντρο της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης παρακάμπτοντας όμως το έλλογο τμήμα της.

Σήμερα φυσικά όλα αποκαλύπτονται. Οι δηλώσεις του κ. Προβόπουλου ότι είχε ενημερώσει τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Παπακωνσταντίνου και την κ. Κατσέλη , ένα μήνα πριν την εκλογές (8 Σεπτεμβρίου), αποκαλύπτουν -εν μέρει- το εύρος της πολιτικής απάτης και του εμπαιγμού του ελληνικού λαού (το γιατί «εν μέρει» θα το διαπιστώσουμε στην συνέχεια).

Εκείνο όμως που αποκαλύπτεται -το ίδιο ξεκάθαρα- είναι ότι σε αυτή την πολιτική απάτη συνέργησαν η πλειονότητα των ΜΜΕ της χώρας μας. Την κατάσταση την τραγικοποιεί περισσότερο το γεγονός ότι ακόμα και τώρα που ένα μέρος του προεκλογικού σκηνικού βλέπει το φώς της δημοσιότητας, τα ΜΜΕ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Έτσι λοιπόν οι διάφοροι γραμμητζήδες και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια έχουν επιδοθεί σ` έναν αγώνα ,για να μας πείσουν ότι «Ξένοι επενδυτές εκμεταλλεύτηκαν την προειδοποίηση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλου, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα σε αδυναμία να εξυπηρετήσει το δημόσιο χρέος της, για να κερδοσκοπήσουν».

Παρακάμπτουν βέβαια την δήλωση Προβόπουλου ότι «εγώ δεν μίλησα για χρεοκοπία. Αυτό το έκανε ο κ. Παπανδρέου με δηλώσεις του στο υπουργικό συμβούλιο».
Άρα εάν κάποιος ευθύνεται για την άνοδο των επιτοκίων που δανειζόμαστε (κάποια δις) και για την κερδοσκοπία εις βάρος της χώρας μας, αυτός δεν είναι ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Γ. Παπανδρέου. Μάλιστα πολλοί λέγαμε τότε ότι ...«πυροβολεί τα πόδια του».

Το ίδιο αποπροσανατολιστικές αναλύσεις ακολουθούν και για την αντίδραση της κυβέρνησης. Προσέξτε το σενάριο των γραμμητζήδων. Βγαίνει-λένε- ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής και βάζει στην…. θέση του τον κ. Προβόπουλο.
Βγαίνει μετά -λένε-ο κ. Παπακωνσταντίνου και το αμβλύνει το πράγμα, το μαλακώνει και το στρογγυλεύει, με το αιτιολογικό ότι δεν του επιτρέπεται από την θέση του να κατηγορήσει τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

Όμως, πως να τον κατηγορήσει αφού ο κ. Προβόπουλος του είχε παρουσιάσει τα στοιχεία ευθέως -ΠΡΟΣΕΞΤΕ πριν τα παρουσιάσει (2/9) στον τότε πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή - ήδη από το περασμένο καλοκαίρι.

Τότε σε εκείνη την συνάντηση του Αυγούστου ,ο κ. Παπακωνσταντίνου έλαβε ΠΛΗΡΗ γνώση της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας και μάλιστα είχε ζητήσει από τον κ. Προβόπουλο ...μια χάρη: «Να τα πει αυτά και στο…. ΠαΣοΚ».

Είχε τους λόγους του, αφού γνώριζε ότι ο σχεδιασμός του επικοινωνιακού επιτελείου είχε ήδη χαράξει την επικοινωνιακή γραμμή επάνω στο ότι ...«Χρήματα υπάρχουν». Και ως γνωστόν οι σχέσεις Παπακωνσταντίνου –Ραγκούση δεν ήταν και οι καλύτερες.

Το αίτημα πράγματι ...εισακούσθηκε και στις 8 Σεπτεμβρίου ο κ. Προβόπουλος επανέλαβε την ενημέρωση στους κκ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και την κα Κατσέλη. Επομένως το ΠΑΣΟΚ γνώριζε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας-απόρροια της διεθνούς κρίσης- από το καλοκαίρι.

Άρα αυτά που έλεγε και έταζε προεκλογικά ήταν η μεγαλύτερη πολιτική απάτη τού ελληνικού λαού στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

34 σχόλια:

  1. Aγαπητέ Πολίτη.
    Όσα κέιμενα και να γράψεις για το ΠΑΣΟΚ η κατάσταση δυστυχώς δεν αλλάζει.Οι άνθρωποι είναι φωστήρες στο ΨΕΜΜΑ-ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ.
    Το θέμα είναι οτι ο ΕΛΛΗΝΑΣ έπαθε "ΜΑΛΆΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ".
    Εσύ ομως συνέχισε ΕΤΣΙ μήπως και τους ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ.
    Γαλάζιος Βορράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ώρα που τόσο σύντομα και εκκωφαντικά αποκαλύπτεται η προεκλογική απάτη, πως να σχολιάσει κανείς το αυτομαστίγωμα της νέας Δημοκρατίας που ενώ την δικαιώνει τόσο πανηγυρικά η πραγματικότητα αναφέρεται στην έλλειψη αξιοπιστίας της!!! που απομάκρυνε τον κόσμο, μισοπαραδέχεται ότι αυτή ευθύνεται για τα χάλια της οικονομίας και φυσικά τσιμουδιά για τον άθλιο ρόλο των νταβατζήδικων Μ.Μ.Ε.
    Αναφέρομαι σε αυτά που εκφράζει, κυρίως, η υποψήφια αρχηγός.
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και καλά ρε πολίτης το ΠΑΣΟΚ ήξερε ο Καραμανλής αφού ήξερε γιατί δεν μας έλεγε την αλήθεια και μας κορόιδευε και δεν μας έλεγε την αλήθεια για την κατάσταση της οικονομίας; Μήπως επειδή αυτός ήταν και είναι ο υπεύθυνος για την κατασταση χρεωκοπίας της χώρας πράγμα που και εσύ κρύβεις και δεν το αναφέρεις. Γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης. Το ότι μέσα σε 5,5 χρόνια οι φίλοι σου καταστρέψαν την χώρα και την φέραν στο χείλος της χρεωκοπίας αφού κατασπατάλησαν και έφαγαν τις οικονομίες του ελληνικού λαού. Απατεώνες έ απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρη γιατι η Ελλαδα ειναι γεματη αγραμματους.Η λεξη "διεθνης κριση" δεν σημαινει τιποτα.
    Το οτι επι 4 χρονια υπηρχε αναπτυξη 4% ουτε αυτο.Το οτι σημερα η Αγγλια εχει το ιδιο ελλειμμα -12%-ποιος το ξερει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.48
    Εσύ χωρίς την ...μαλάκυνση , αφού ο Καραμανλής ήξερε[ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ], γιατί έκανε τον ανήξερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Μου θυμίζετε καπετάνιο που τράκαρε το καράβι του στα βράχια και κάνει κριτική στα σωστικά συνεργεία!"

    ΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ Κ.Π
    Άραγε νομίζουμε ότι τα χάλια της οικονομίας μπορούν να φτάσουν σε αυτό χάλι μέσα σε μια πενταετία; Αν έτσι πιστέυουμε, είμαστε τελείως άσχετοι.
    Για να φτάσουμε εδώ εκτός από την πρόσφατη διεθνή κρίση υπήρξαν και άπειρα, "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ". Τα ξεχνάμε αυτά;
    Οι κύριοι που παραθέτουν υβριστικά σχόλια μου προκαλούν τον οίκτο γιατί ο τρόπος τους δείχνει πόσο πάσχουν από έλλειψη σοβαρότητας και επιχειρημάτων αλλά και αγωγής. Μπορούμε κύριε/κυρία 10:43 να έχουμε διαφορετική γνώμη απο την δική σου χωρίς να είμαστε απατεώνες; Εάν δεν έχετε παρωπίδες μπορούμε σε άπειρα σημεία να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε χωρίς να βριζόμαστε. Αν όμως φοράτε κομματικές παρωπίδες συνεχίστε να τραβάτε το κάρο του κομματός σας και κάποτε θα αυτομαστιγωθείτε. Να είστε βέβαιος/η.
    Ευχαριστώ
    Κ.Π

    Υ.Γ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΝΑΖΩ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση στον φίλο 10:43
    Αγαπητέ ανώνυμε
    Θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι βασικός λόγος που προκηρύχθηκαν εκλογές από τον τότε Πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Καραμανλή ήταν η ισχνή οικονομική κατάσταση της Ελλάδος. Σε όλη την προεκλογική περίοδο ο Καραμανλής μιλούσε για λήψη αυστηρών μέτρων για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ίδια χρονική περίοδο ο Παπανδρέου έλεγε ότι «Λεφτά Υπάρχουν» και υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια σε όλους … προκειμένου να γίνει ο τρίτος της Δυναστείας Πρωθυπουργός της Ελλάδος.
    Ο χαρακτηρισμός «απατεώνες» που χρεώνεις (φαντάζομαι στην προηγούμενη κυβέρνηση και όχι σε όλους όσους την στήριξαν) δείχνει αφενός παντελή έλλειψη της πολιτικής σου μνήμης. Επί μια 20ετία σχεδόν οι δικοί σου κολλητοί (Λαλιώτης, Τσοχαντζόπουλος, Παπαντωνίου κλπ) κατέκλεψαν τον βιο των Ελλήνων πολιτών οδηγώντας την οικονομία της χώρας στα σημερινά χάλια. Εκατομμύρια ευρώ οι μίζες σε κάθε ανάθεση δημόσιου έργου. Φτάσαμε να αγοράζουμε επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργίας Σημίτη ΕΠΤΑ (7) φορές πιο ακριβά τα άρματα μάχης από ότι τα αγόραζε η Τουρκία. Το σκάνδαλο της MISENS… το σκάνδαλο της αγοράς του αιώνα με τα F16 … και χιλιάδες άλλα σκάνδαλα των ληστρικών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ σου λένε κάτι;
    Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ρε παιδιά που δεν είμαι ούτε Πασόκ ούτε ΝΔ και δεν έχω κάποιον αντίπαλο να κατηγορήσω για την εδώ και 35 χρόνια κατασπατάληση δημοσίων πόρων και δανεικών πως νομίζετε ότι πρέπει να αντιδράσω?

    Εσείς είστε ωραίοι , την έχετε βρει τη λύση.

    Οι μεν βρίζετε το Πασοκ οι δε τη ΝΔ για τα πεπραγμένα και καθαρίζετε.Πάτε για ύπνο ωραίοι κι έτοιμοι για την επόμενη μέρα που θα έρθετε στο πολίτη να κατατροπώσετε τον αντίπαλο χειροκροτητή.

    Εμείς οι κακομοίριδες που είδαμε Πασόκ και ψηφοφόρους του να τρώνε επί 20+ χρόνια 200-300 δις και ΝΔ και ψηφοφόρους της να τρώνε άλλα 100 δις σε 10 χρόνια ΠΩΣ πρέπει να αντιδράσουμε???

    Θέλω να πω , εκλιπαρώ δηλαδή , συνέλθετε και οι μεν και οι δε.

    Οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα να μας τρώνε κυριολεκτικά τη χώρα 1.000 αγράμματοι (του κεντρικού πολιτικού σκηνικού) μόνο και μόνο για να πηγαίνετε εσείς ευχαριστημένοι για ύπνο επειδή κατατροπώσατε τον αντίπαλο χειροκροτητή στα σχόλια.

    gpr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:43 και 10:56

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!

    ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟ Φ.Π.Α.!!!!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΨΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!!!!!!!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ(ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ)ΚΑΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ!!!!!!!!!!

    ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ , ΠΡΑΣΙΝΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς gpr

    Μήπως θα πρέπει να κατηγορήσεις τον εαυτό σου?

    Εκτός εάν απουσίαζες όλα αυτά τα τριάντα χρόνια στο εξωτερικό όποτε έχεις δικαίωμα για να ομιλείς.

    Στην αντίθετη περίπτωση, το να βγάζει την ουρά του απ`έξω ο καθένας (όντας μέρος του συστήματος) είναι έντονος λαϊκισμός.

    Άρχισε λοιπόν πρώτα την αυτοκριτική από τον εαυτό σου και μετά "πήγαινε" και στους άλλους.

    Κ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατά κάποιο τρόπο απουσίαζα ΚΚ λόγω ηλικίας , γι αυτό κι εκλιπαρώ να συνέλθουν οι κομματικοί φανατικοί διότι εμένα τώρα είναι η παραγωγική μου περίοδος και δεν θέλω η γενιά μου να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο των παλιών.

    Αυτοκριτική να κάνω όση θες π.χ πέταξα το αποτσίγαρο από το παράθυρο του αυτοκινήτου , δεν κάνω όση ανακύκλωση θα έπρεπε , μερικές φορές παίρνω το αυτοκίνητο για μικρές αποστάσεις , κτλ κτλ.

    Τώρα να πάω και στους άλλους?

    200 δις οι μεν 100 δις οι δε.

    Λάικισμός?
    lol

    gpr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από την αντίληψη σου περί της έννοιας της αυτοκριτικής , φαίνεται και η σοβαρότητά σου.
    Ευχαριστώ! Κατάλαβα!!
    Κ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα παραδείγματα παρουσιάζοντα φαιδρά για να καταλάβεις ότι ένας 27χρονος δεν έχει καμία ευθύνη για το κατάντημα που λέγεται πολιτική διαχείριση τα τελευταία 50 χρόνια.

    gpr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς gpr
    Ένας 27χρονος(όπως λες) δεν έχει φυσικά ούτε την πολιτική ωριμότητα, ούτε την πείρα , αλλά ούτε και την αντικειμενική γνώση των πεπραγμένων της προηγούμενης 30ετιας.
    Η γνώση του περιορίζεται σε αυτά που του σερβίρουν (ανάλογα σε ποιο "εστιατόριο" συχνάζει).

    Όταν λοιπόν δεν έχει αντικειμενική γνώση , αλλά σερβιρισμένη, καλό θα ήταν να μην γίνεται κριτής επί παντός επιστητού.

    Να περιορίζεται σε αυτά που έχει αντικειμενική γνώση( δηλ. το πολύ της τελευταίας 7ετιας και αυτά χωρίς την κατάλληλη πολιτική ωριμότητα).

    Από την στιγμή λοιπόν που λες ότι ένας 27χρονος δεν έχει καμιά ευθύνη , τότε δεν έχει και κανένα δικαίωμα να κάνει κριτική στους άλλους.

    Ας περιοριστεί στην αυτοκριτική του περί πετάματος του αποτσίγαρου από το παράθυρο του αυτοκινήτου και γιατί δεν πέταξε το κουτάκι του αναψυκτικού στον κάδο ανακύκλωσης.

    Τέτοιους φίλε είχαμε ανέκαθεν. Αμπελοφιλόσοφους τους λέγαμε.
    Τώρα δεν ξέρω πως τους λέτε εσείς οι νεότεροι και κριτές των πάντων(εκτός φυσικά των εαυτών σας)
    Φεύγω γιατί έχω βραδινή βάρδια.
    Καλό βράδυ!
    Κ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ερώτηση κρίσης:
    Ποιος ευθύνεται για την κερδοσκοπία σε βάρος της Ελλάδας;

    α. Ο πρωθυπουργός της χώρας με μια λέξη που είπε σε ένα υπουργικό συμβούλιο.

    β. Μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τράπεζες (Deutsche Bank) που προειδοποίησε οτι η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ και μια από τις γνωστότερες οικονομικές εφημερίδες (financial times) που ονόμασε την Ελλάδα Ισλανδία του Αιγαίου (για όσους δεν το γνωρίζουν η Ισλανδία χρεοκόπησε πέρυσι).

    Ο politis απάντησε το α. Εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 5.49
    Τέτοια ερώτηση μόνο ανόητοι μπορούν να κάνουν.
    Άρα δεν μιλάμε για ερώτηση κρίσεως αλλά για ερώτηση ακρισίας.
    Ήμαρτον κύριε. Τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφου πρώτα με το περίφημο φούσκωμα του ελλείμματος για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους και μετά τις περίφημες δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί χρεωκοπίας που κινήθηκε και αυτός από τους ίδιους μικροπολιτικούς λόγους, τώρα προσπαθούν να το μαζέψουν.

    Όμως η ζημιά έχει γίνει ήδη και μια οικονομία που ήταν στα δύσκολα της , τώρα καλείται να πληρώνει ξανά πολύ μεγάλα spreads .
    Μιλάμε φυσικά για χρήματα τα οποία θα κληθούμε να τα πληρώσουμε εμείς, ως αντίτιμο στην πίστη μας σε.... μαθητευόμενους μάγους.

    Την ίδια ώρα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν την ελληνική οικονομία μεταξύ σφύρας και άκμονος με τις εκθέσεις των οίκων αξιολόγησης να μιλούν για "οριακή κατάσταση" και το κλίμα, που αποτυπώνεται και στα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, να είναι άκρως αρνητικό.

    Αλλά αυτοί κάνουν την δουλειά τους . Άλλοι εκ των έσω ,δηλαδή η ίδια η κυβέρνηση με τις μικροπολιτικές δηλώσεις της, τους έδωσε πάτημα να αρχίσουν τα κερδοσκοπικά παιχνίδια.

    Η διεύρυνση του ελληνικού spread σε νέα υψηλά καθιστά την απόδοση του ελληνικού χρέους τη μεγαλύτερη μεταξύ των υπολοίπων, περιφερειακών ομολόγων της Ευρωζώνης, καταφέρνοντας να ξεπεράσει και την Ιρλανδία.

    Η ελληνική οικονομία δέχεται κερδοσκοπικές επιθέσεις δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιωργος Πεταλωτής, αποφεύγοντας να κατονομάσει από που προέρχονται αυτές, και το κυριότερο ποιος φταίει γι` αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντως έχει πέσει απίστευτο γέλιο με όλους αυτούς που μαζεύονται έξω από τα γραφεία των βουλευτών και ζητάνε προσλήψεις και άλλα. Ο ΓΑΠ μας είπε ότι τα λεφτά υπάρχουν και τώρα μας λέτε ότι δεν μπορείτε να προσλάβετε τα παιδιά μας, φωνάζουν? Πράσινα όμορφα Παιδιά, μην βιάζεστε, αφήστε να λύσουν όλα τα προβλήματα και μετά θα γίνουν και τα άλλα. Μέχρι τότε κάντε ότι και εμείς. Δουλέψτε σε σουπερ-μαρκετ. Υπάρχει μεγάλη προσφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολίτη, μπορείς να μας πεις τι γίνεται με τους υπόλοιπους γενικούς και ειδικούς γραμματείς καθώς και τους διευθυντές που πρέπει να τοποθετηθούν? γίνεται χαμός. Έχουν κολλήσει πολλά και σοβαρά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με αυτές τις δηλώσεις που γίνονται αριστερά δεξιά για την οικονομία δεν χρειάζεται να έχουμε παράπονο για τους κερδοσκόπους. Τη δουλειά τους κάνουν, ωρέ!!! προσέχετε τι λέτε......ή να τα λέτε μεταξύ σας....
    Η κατάσταση δεν σηκώνει λανθασμένους χειρισμούς. Έχετε καταλάβει ότι γίνατε κυβέρνηση με 10, 4 και πρέπει να λύσετε προβλήματα??? Ή πρέπει να περάσουν οι 100 μέρες για να το εμπεδώσετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προεκλογικά αρνήθηκαν την πραγματικότητα. Έταξαν και δημαγώγησαν. Σήμερα εμφανίζονται χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα διαψεύδοντας ο ένας τον άλλο καθημερινά και στέλνοντας τα λάθος μηνύματα στις αγορές και τις Βρυξέλλες.

    Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους η κυβέρνηση το μέγεθος των ευθυνών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη FYROM, ανεξαρτήτως λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου.
    Παράλληλα, ζητά να ανοίξει, άνευ όρων και προϋποθέσεων, το κεφαλαίο της Ενέργειας στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας".
    Το βρώμικο σχέδιο ανατροπής του Καραμανλή αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο. Ο Καρμανλής έπρεπε να φύγει πριν το Δεκέμβριο. Αλλη μια φορά ο ελληνικός λαός εξυπηρέτησε τέλεια τα σχέδια απ' την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Σε καμμία 20αριά χρόνια η Ελλάδα θα εκτείνεται απ' τα Τέμπη έως την Πελοπόννησο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 7.38
    EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ;
    ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ,
    ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ;
    -ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΣ[ΠΙΘΗΚΙΣΜΟΣ],
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς τον προηγούμενο
    Και εσένα βρε φίλε σε πειράζει τι γράφει ένας ανώνυμος σχολιαστή, παρά η ουσία των γεγονότων?
    Μάλλον αποδεικνύεσαι και εσύ ως κομματική μαϊμού!

    Και που είσαι ! Είναι αντικοινωνικό να γράφεις με κεφαλαία γράμματα στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να κάνει μήνυση η Μπακογιάννη άμεσα στον σχολιαστή 7.38 μμ(Β`).
    Να συλληφθεί άμεσα ο 7.38μμ(Β`) για αντιποίηση ...αρχής.
    Στην αντίθετη περίπτωση θα τον αναφέρει ...ο επίτιμος ως εξής:"Καταγγέλω τον σχολιαστή 7.38μμ(Β`) γιατί έβαλε στο πληκτρολογιό του τα λόγια της Ντόρας μου".
    Τότε τον σχολιαστή 7.38μμ(Β`) δεν τον σώνουν ούτε τρεις δωδεκάδες σκόρδα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα τον θυμηθούμε τον Κώστα Καραμανλή και θα τον αναζητήσουμε.
    Με όλα αυτά που συμβαίνουν τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, στα εθνικά θέματα, στην οικονομία και στην ψευδή πολιτική συμπεριφορά, ο Κώστας Καραμανλής θα φαντάζει σαν όαση, όλο και πιο πολύ στα μάτια των ελλήνων πολιτών.
    Αλλά τότε θα θέσει αυτός τους όρους του και αλίμονο σε μερικούς (πολλούς εδώ που τα λέμε)πολιτικούς.
    Θα βρεθούν στα τάρταρα της πολιτικής αφάνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι γεγονός πλέον ότι σ'αυτές τις ψυχιατρικές συνεδρίες του πολίτη, έχει μαζευτεί ένα ολιγομελές ακροατήριο, που δεν θέλει να δει αυτό που βλέπει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού! Οτι ο Καραμανλής δεν είναι κακό παιδί. Τεμπέλης και καλοπερασάκιας είναι και στα δύσκολα έκοψε λάσπη! Φαντάζομαι ότι το μοναδικό διαδικτυακό καφενείο που πιστεύει ακόμα στις μαγικές δυνατότητές του είναι αυτό που μας φιλοξενεί! Κατά τ'άλλα "εμπρός της γης οι πικραμένοι" που ξεβολεύτηκαν και τους φταίνε οι άλλοι! Και κυρίως ο ελληνικός λαός που είναι "ξύπνιος" και "περήφανος" όταν μας βολεύει και "παραπλανημένος" και "ηλίθιος" όταν μας τιμωρεί! Καλή σας νύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καιρός είναι να εμφανιστεί και ο σχολιαστής...George.
    Έ ρε γλέντια!
    Κάποιος ( ο γνωστός) κάνει τελευταία την εμφάνισή του για να βγάλει την χολή του..
    Είτε με όνομα , είε ως ..ανώνυμος. Ακολουθείται από τον επίσης ανώνυμο George.

    Πολίτη τους έχεις πονέσει πολύ για να ξανακάνουν την εμφανισή τους.
    Βάζω στοίχημα ότι θα είναι από proxy IP.
    Τραβάνε ζόρι!!!!Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΛΙΤΗ τα πράγματα είναι παρα πολύ απλά και εξηγούμε τι θέλω να πώ το 2004 ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μή θέλοντας να χρεωθεί το μεγάλο εξωτερικό χρέος έβαλε τον ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ και έκανε την περιβόητη απογραφή ,με αποτέλεσμα οι ευρωπαίοι εταίροι μας να πάρουν μια γεύση απο ελληνικό μαγείρεμα στοιχείων ,φυσικα ο ΓΑΠ λοιδώρησε την κυβέρνηση και περίπου την αποκάλεσε προδοτική που τους έβγαλε στα φόρα .
    Καί ως δια μαγείας τον ΟΚτώβριο του 2009 Ο ΓΑΠ ως προθυπουργός έκανε αυτό που λοιδωρούσε την κυβέρνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,απλώς άλλαξε την ονομασία και την απογραφή την ονόμασε καταγραφή και εγκλημάτισε ακόμα περισσότερο μαγείρεψε και τα στοιχεία ,παρουσιάζοντας το χρέος παραφουσκομένο ,αυτή την φορά οι εταίροι μας δεν μας χαρίστικαν μας γ.....ν κυριολεκτικά και τώρα ο ΓΑΠ πως μπορεί να πάρει πίσω την λαλακία που έκανε .
    Η προθυπουργία ΓΙΩΡΓΑΚΗ είναι σοβαρή υπόθεση που σαν μ.....ς την αφήσαμε στα χέρια σου ,αλλά θα μου πείς και ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ήταν καλύτερος ,ε όχι και 11 μονάδες μπροστά ρε ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Nαι αλλα τον ενημερωσε σε λαθος γλωσσα
    Ο Προβοπουλος του ειπε ''δεκα τοις εκατο '' ειναι το ελλειμα, και ο Παπανδρεου καταλαβε ''the cat is a cat''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μήπως κάποιοι βιάζεστε ορμώμενοι απο τη κομματική σας προτίμηση??? Μεγαλήτρεη πολιτική απάτη απο την επανίδρυση του κράτους του δήθεν καταλληλότερου δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει...κι αυτο όσο και να προσπαθείτε δεν αλλάζει..καλή σας νύχτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σε λίγα χρόνια ο κύκλος της μεταπολίτευσης τελειώνει. Κανένα από τα σημερινά κόμματα δεν θα υφίσταται. Το κοινοβούλιο θα καταργηθεί. Η δημοκρατία απέτυχε επειδή μεταμορφώθηκε σε ολοκληρωτικό καθεστώς. Το τι θα επακολουθήσει μετά από ριζικές τομές στην πολιτική,στην οικονομία και στην κοινωνία θα το δείτε. Η Ελλάδα θα αναγεννηθεί από κάθε άποψη και ειδικά στο ηθικό κομμάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το μονο που περισευει,ειναι το μισος.
    Και η βλακεια βεβαια.
    Αλλα αυτα,πανε συνηθως μαζι.
    [...]
    "― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
    ― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
    ― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
    ― Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
    Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα
    δεν τό βρε και δεν τό πε ακόμα.
    Έτσι στη σκότεινη ταβέρνα
    πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
    Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
    όπου μας έβρει μας πατεί.
    Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!"

    Κ.Βάρναλης, "Οι μοιραίοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή